Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Tony 1960
Datum: 16-09-2024 | Reacties: 3 | Gelezen: 263
Tobias is een 18 jarige jongen, heel verlegen en schuchter, heeft nog weinig ervaring op seksgebied, anders dan dat hij zich aftrekt op geile filmpjes op het internet. Hij weet enkel en alleen door de filmpjes te bekijken waar zijn seksuele voorkeur naar uitgaat, hij houdt ervan om meisjes te zien klaarkomen, het vrouwelijke orgasme vindt hij het mooiste en opwindendste dat hij ooit gezien heeft. Helaas heeft hij nog nooit een vriendin gehad en heeft dit dan ook niet live kunnen meemaken.

Hij vindt zichzelf niet echt knap of aantrekkelijk, waardoor hij zich het liefst op de achtergrond houdt. Iedere dag gaat hij met de trein naar en van school, en elke keer komt er een meisje naast hem zitten, ook al zijn er genoeg andere zitplaatsen vrij. In het begin durft hij haar zelfs niet aan te kijken, laat staan met haar te praten. Maar elke keer dat hij haar ziet maakt zijn hart een sprongetje, was hij maar niet zo verlegen, hij zou best willen weten wat haar naam was en waarom ze juist naast hem kwam zitten, terwijl er nog zitplaatsen vrij waren.

Dit gaat zo een aantal weken door, totdat het meisje hem aanspreekt en vraagt wat zijn naam is. Schuchter zegt hij dat hij Tobias heet. Het ijs lijkt gebroken. Ik heet Anja, zegt het meisje. Ze verteld hem dat ze hem een keer op het schoolplein had gezien en hem direct leuk vond. Tobias loopt rood aan als Anja dit tegen hem zegt.

De dagen en weken daarna vormt zich tussen hem en Anja een vriendschap die Tobias nooit verwacht had te zullen vinden. Hun gesprekken worden steeds openhartiger, ze praten over hun verlangens en wensen. Steeds vaker komen de onderwerpen liefde en seksualiteit op tafel. Iets waar Tobias nogal moeite mee heeft om over te praten, hij heeft immers geen ervaring met seks. Als Anja hem dan ook de vraag stelt waar hij opgewonden van wordt, klapt Tobias dicht.

Anja, die blijkbaar opener is op seksueel gebied, dringt er bij Tobias op aan haar vraag te beantwoorden. Nou eh, zegt Tobias...
Esmee Esmee - 29-09-24 @ 16:45
0
Een aantal dagen geleden leerde ik een verlegen jongen kennen, we raakten aan de klets en het lukte me om een gesprek met Tobias aan te knopen. Hij worstelde duidelijk met z'n verlegenheid. Ik zag er een uitdaging in om hem aan het praten te krijgen en misschien wel wat meer.
Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Esmee, ik ben nieuw op school en heb nog weinig vrienden kunnen maken. Ik ben zelf nogal wat onzeker, zeker op het gebied van jongens. Hoewel ik al een aantal keren sex heb gehad, ging dat eigenlijk nooit van mezelf uit.
Mede door mijn uiterlijk, klein, rode haren en sproeten, voel ik me te onzeker om een gesprek met iemand aan te knopen.
Na een paar keer naast Tobias, in de trein te hebben gezeten raakten we aan de praat. Al snel gingen de gesprekken over het onzeker zijn in de liefde. Hij durfde er eigenlijk niet over te praten, terwijl ik, eenmaal op dreef honderduit vertelde over een aantal van mijn ervaringen. Na enige dagen durfde hij me toch te vertellen dat hij het erg geil vond als een meisje een orgasme had.
Hier schrok ik eigenlijk helemaal niet van en ik vroeg hem er over door te vertellen. Hij vertelde over de pornofilmpjes die hij had gezien op internet. Hierdoor werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en de volgende ochtend ging ik weer naast hem zitten in de trein en vroeg hem om een filmpje te laten zien. Zijn hoofd werd rood en hij voelde zich ongemakkelijk. Uiteindelijk pakte hij toch zijn telefoon en zocht een geil filmpje op. Ik ging dichter tegen hem aanzitten en samen keken we zwijgen zo'n vijf minuten naar het stelletje die sex hadden. Ik werd eigenlijk best geil en wilde het liefst niet meer naar school maar met Tobias het filmpje na spelen. Helaas kon dat vandaag niet. "Ga je morgenmiddag met mij mee naar huis, mijn ouders zijn de hele dag aan het werk." vroeg ik hem. Hij werd rood tot achter zijn oren en stammelde "eh ja dat is goed, denk ik" Ik lachte en zie dat het helemaal goed zou komen.
De volgende ochtend ging ik weer naast hem zitten in de trein, we zeiden weinig tegen elkaar en waren beiden zenuwachtig over die middag.
Tobias Tobias - 30-09-24 @ 06:58
0
Esmee, Esmee heet ze...
Voor ik ging slapen, zocht ik weer het filmpje op dat we samen gekeken hadden.
Alsof het weer een nieuw filmpje was. Ik keek er met andere ogen naar. Wat als Esmee en ik dat zouden zijn.
Ik zie haar weer voor me, haar mooie rode, bijna oranje gekleurde haren zo over haar schouders, haar lieve leuke sproetjes..
Het stel op het filmpje was lekker aan het neuken. Ik zag hoe zij genoot, lette extra op haar gezicht en probeerde tegelijk met haar klaar te komen. Ja, hier was het punt, ik trok me sneller af en hoorde haar kreunen..
Mijn sperma kwam met volle kracht op het schermpje. Alsof het me deze keer extra opwond terwijl ik het al zo vaak gezien had. Maar deze keer was ander, deze keer was Esmee erbij...
Het was al laat maar ik was klaarwakker..
Tuut tuut tuut...shit, toch door de wekker wakker geworden. Ik wilde persé voor haar op het station zijn.
Ik sprong uit bed, deed mijn ding en sprong op de fiets.
Stoicijns wachtte ik op de trein, keek op mijn mobiel, of deed of ik er op keek. ik nam niks meer in me op. Mijn hart klopte in mijn keel. Wat was er nou zo anders? Ik zou met haar meegaan, was dat erg? Nee, juist niet maar toch..
Daar kwam ze aan. Ik keek vluchtig haar kant op en toen weer snel op mijn mobiel, toen toch weer haar kant op, er was oogcontact, nu kon ik niet meer terug op mijn mobiel kijken. Ze liep recht op me af. "Hoi" "Hoi" Meer zeiden we niet tegen elkaar en zwijgend gingen we op onze plekken zitten.
Lang, lang was het stil tot Esmee de stilte verbrak.
"Heb je zin in vanmiddag?" vroeg ze
"Ja" was alles wat ik kon zeggen
"En...heb je nog iets gekeken en...je weet wel?"
Ik wist heel goed wat ze bedoelde en voelde me rood kleuren tot diep in mijn nek.
"Uh...ja"
"Een spannende, extra spannende?" vroeg ze door
"Dezelfde als die wij gekeken hadden"
"O? Waarom die dan, die had je toch al vaker gezien?"
"Ja weet ik maar omdat wij hem samen hadden gezien, wilde ik...nou ja,. ik wilde hem daarom nog een keer zien" zei ik en keek haar even vluchtig aan. Ik voelde me meer en meer benauwd worden, kon eigenlijk niet goed verklaren waarom. Waar was ik nou bang voor?
Ik was blij dat we er waren en uit konden stappen.
"Heb je ook zo'n zin in vanmiddag" vroeg Esmee nog
Mijn binnenste schreeuwde ja maar ik vind het doodeng, mijn mond zei alleen maar ja.
De lessen gingen trager dan traag voorbij.
Toen ging daar eindelijk dan de bel van het einde laatste uur.
In de trein naar huis ...haar huis...
Tony 1960 Tony 1960 - 06-10-24 @ 14:02
0
Hoe dichter ze bij het eindstation aankwamen, hoe meer twijfels Tobias kreeg. Wat zou er gebeuren bij Esmee thuis? Wilde ze hem laten zien hoe zij klaarkwam, of wilde ze meer? Echte seks had Tobias nog nooit gehad, verder dan met zijn pik spelen, terwijl hij naar geile filmpjes keek, was hij nog niet gekomen.

Wat nou, als ze wilde neuken? Zou hij het goed doen en haar niet teleurstellen? Wat als...? Al deze vragen spookten door zijn hoofd, hij hoorde geeneens dat Esmee tegen hem zat te praten. Toen ze bij het station waren aangekomen en Tobias geen aanstalten maakte om op te staan, stootte Esmee hem aan. Hij sloeg zijn ogen naar haar op. Esmee zag de twijfel in zijn ogen.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer