Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Marlies
Datum: 19-09-2024 | Reacties: 17 | Gelezen: 361
Altijd is mijn drie jaar oudere zus een voorbeeld voor mij geweest.

Zij was natuurlijk in alles een stap verder en ik vond het als 9 jarig meisje cool dat mijn zus borstjes begon te krijgen. Ik kon niet wachten tot het voor mij ook zover was.

Helaas zag ik haar daarna nooit meer in haar blootje. Ze deed steevast de badkamerdeur op slot, was ook best stil en teruggetrokken. Ikzelf ben ook een vrij rustig type maar zij nog meer. Ze is inmiddels 19, heeft nog geen vriendje, ik ook niet.

Vorige week gebeurde dan iets wat ik niet had durven denken en dromen: De badkamerdeur was niet op slot, ik ging de badkamer in en keek vol tegen de naaktheid van mijn zus. "O sorry Iris" riep ik in een reflex en wilde gelijk eruit gaan.

"Nee, is niet erg, je hebt me nu toch al gezien" reageerde ze.

Ik stond als verstijfd. Mijn zus...wat is ze knap, mooi, alles...

Ik wist niet wat ik met mijn gedachten moest, mijn maag mijn hoofd, alles leek in een flits te gebeuren, ben ik verliefd op mijn eigen zus?? shit...
Iris Iris - 20-09-24 @ 18:38
0
Ik was altijd een rustig, verlegen type in mijn kindertijd. Toen ik veertien jaar was, werd ik voor het eerst verliefd op een jongen uit mijn klas. Ik stond er versteld van dat zo een knappe kerel mijn vriendje wou zijn. Tot ik hem op een dag zag zoenen met mijn beste vriendin. Ik was al best onzeker en dat verbeterde er toen niet op, integendeel. Thuis was ik een gesloten boek. Mijn ouders en jongere zusje wisten bijna niets van mijn leven op school en op de volleybal dat ik al beoefen sinds ik 7 jaar ben. Ik weet dat Marlies altijd heeft opgekeken naar mij en we hebben ook wel een sterke band. Zij is net als ik een rustig en verlegen type, maar vertelt aan de eettafel veel meer over hoe haar dag geweest is dan ik. Als kinderen liepen Marlies en ik zonder problemen bij elkaar de badkamer of slaapkamer binnen en ook bij onze ouders, maar vanaf het moment dat ik vrouwelijke vormen begon te ontwikkelen, deed ik de deur steevast op slot. Marlies en ik bleven een goede band behouden, maar in onze tienerjaren zorgde het leeftijdsverschil er toch voor dat er wat meer afstand ontstond.

Op een avond kwam ik nat in het zweet thuis van de training en aangezien de douches bij de volleybal (alweer) defect waren, haastte ik me gelijk naar de badkamer en trok mijn stinkende kleding uit. Mama en papa waren uit eten en Marlies ging volgens mij studeren bij een vriendin. Ik liet het water van de douche lopen en eenmaal het warm was, sprong ik eronder om al het zweet van de zware training van me af te spoelen. Tijdens het douchen dwalen mijn gedachten af naar Bas, onze trainer. Ik krijg al bijna 10 jaar training van hem en het is echt een geweldige man. Als kind en als tiener keek ik ontzettend naar hem op en hoopte ik ooit net zo goed te worden als hem, maar nu ik zelf 19 ben heb ik me er ook al op betrapt op een andere manier naar hem te kijken. Hij is 33 en heeft brede armspieren en gespierde benen van het vele sporten. Plots herpak ik mezelf en schud me wakker uit mijn dagdroom. Ik was mijn haren en daarna mijn lichaam en stap uit de douchecabine. Ik graai een handdoek uit de kast en net als ik me begin af te drogen, zwaait de deur open. Geschrokken, aangezien ik dacht alleen thuis te zijn, sta ik oog in oog met Marlies. Iets te lang staat ze naar mijn naakte lichaam te staren. "Oh, sorry Iris', zegt ze schuldig en ze wil zich omdraaien. "Nee, is niet erg. Je hebt me nu toch al gezien", antwoord ik glimlachend. "Ik moet me gewoon nog even afdrogen en mijn pyjama aandoen en dan ben ik weg." Marlies zegt geen woord en blijft zwijgend in de deuropening staan. Ik maak mijn lichaam droog en trek mijn nachtkleding aan. "Zo, de badkamer is voor jou zus", zeg ik glimlachend en loop haar voorbij naar buiten. Ik ga naar mijn slaapkamer en denk na over de manier waarop Marlies naar mij keek. Het voelde langs beide kanten best ongemakkelijk, we hebben elkaar per slot van rekening al jaren niet meer naakt gezien. Ik besluit er verder niet meer aan te denken. Ik leg me op bed met mijn telefoon en scrol nog even door de foto's die Bas vandaag op zijn sociale media gezet heeft. Wat ziet hij er weer knap uit.
Marlies Marlies - 23-09-24 @ 07:31
0
Het plaatje van Iris staat op mijn netvlies gebrand en als ik mezelf naakt in de spiegel bekijk zie ik alleen maar mijn tekortkomingen mijn minder volle borsten, mijn schaamlipjes die minder strak zijn dan die van haar, mijn haar...
Is ze nou gewoon mijn ideaal of ben ik echt verliefd?
Ik streel even over mijn borsten, zijn ze nou echt zo erg?
Even is daar de gedachte dat het de handen van Iris zijn die dit doen. De gedachte dat ze dit überhaupt zou willen doen maakt me al warm, dat ze mijn borsten mooi genoeg zou vinden dat te doen...
Maar nu, wat moet ik nu? Moet ik toch nog weer sorry zeggen tegen haar voor wat gebeurd is? Vond ze het echt niet erg?
Het zit me niet lekker en ik ga naar haar slaapkamer. De deur is dicht. Ik klop voorzichtig erop. Geen reactie. Nog één keertje iets harder kloppen.
"Wie?"
"Ik"
"Wat is er?"
Ik blijf niet achter de deur antwoord geven maar ga haar kamer in.
"Wat kom je doen Lies?" vraagt ze wat geïrriteerd waaruit ik al opmaak dat ze toch wel baalde dat ik de badkamer in kwam.
"Ik wilde gewoon nog even sorry zeggen voor net, in de badkamer"
"Ik had toch al gezegd dat dat niet erg was, waar maak je je nog druk om?"
Ik probeer uit te leggen dat het me niet lekker zit. Eigenlijk wil ik iets over haar lichaam zeggen hoe ik het bewonder maar ik krijg het m'n strot niet uit.
"Nou, OK, misschien doe ik ook te moeilijk" reageer ik en ga weer weg.
Ik ben de deur nog niet uit of zie dat Iris haar mobiel weer pakt.
Ik blijf even bij de deur staan. Zie dat ze duidelijk aan het staren is op haar mobiel, ze heeft niet eens in de gaten dat ik nog in de kamer sta volgens mij.
"Waar kijk je naar?" vraag ik
Ik zie haar kleuren en schrikken.
Bas Bas - 27-09-24 @ 13:47
0
Hoe lang zal het inmiddels zijn? Het moet ruim 10 jaar zijn dat ik volleybaltrainer ben. Inmiddels train ik de meiden tot 20 jaar, langzaamaan ben nik meegegroeid in mijn rol als trainer. Van de jeugd tot de nu jong volwassenen. Iris is een van de meiden die ik vanaf het begin van mijn trainerscarrière begeleid heb. Ik heb haar zien worden van een meisje tot een mooie vrouw.

Bij het begin van het seizoen heb ik met de meiden afgesproken dat alle trainingen en wedstrijden vastgelegd worden in beeld en geluid, zodat we die kunnen gebruiken om nog beter te worden en onze trainingsmethoden hierop af te stemmen. Na elke training en wedstrijd monteer ik de beelden in korte fragmenten en plaats ik afbeeldingen op mijn sociaal media. Het is een open kanaal, iedereen kan de beelden bekijken.

Ook vandaag weer zit ik voor mijn laptopje en monteer de belangrijkste momenten van de training aan elkaar. Geobsedeerd bekijk ik de beelden van Iris, hoe ze zichzelf inzet, haar bezwete lichaam, haar lange benen waar geen eind aan lijkt te komen, haar strakke gespierde buik en billen, haar mooi gevormde bovenlichaam... maar boven alles haar knappe koppie. Ik kan er niks aan doen... elke keer als ik haar uitgebreid observeer reageert mijn lichaam. Een deel van mijn lichaam... moge dat duidelijk zijn.

Snel maak ik wat screenshots en plaats die op mijn socials. Ook ik ben een paar keer in beeld zie ik, maar grotendeels zijn het toch uitgelichte spelmomenten van de meiden. Als ik uit de koelkast een koud biertje gepakt heb en weer verder de bewegende beelden bekijk is mijn hand ongemerkt in mijn sportbroekje geschoven. Als Iris vol in beeld is zet ik het beeld stil en speel met mezelf terwijl ik me volledig focus op het mooie meisje op mijn scherm.

Wat doet ze toch met me? Ben ik verliefd? Of is het lust? Ik ben 14 jaar ouder... kan dit wel? Ik voel dit nu al zo lang, maar durf Iris niet te vertellen dat ik haar zo geweldig vind. En waarom durf ik dat niet? Ik denk het leeftijdsverschil... Ik haal mijn hand uit mijn broek, trek mijn shirt uit en maak met mijn phone een selfie van mijn torso. Jarenlang een paar keer per week naar de sportschool heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben trots op mijn mooi gespierde lijf.

Goedkeurend sla ik de foto op en kijk weer naar mijn laptop. Daar staat ze nog steeds bevroren op mijn scherm. 'Mijn' Iris, oh wat is ze toch mooi. Dan neem ik een besluit wat enorme gevolgen voor mijn leven en carrière kan hebben. Ik open Whatsapp, selecteer Iris en plak mijn torso in een bericht. Ik voeg de tekst toe 'Lekker getraind vandaag! Tijd voor ontspanning?''. Ik verzend het bericht, sluit mijn laptop en ga lekker op de bank liggen. Ik zapp een beetje door de zenders en kijk op mijn telefoon. Twee blauwe vinkjes... gelezen dus... Ik voel de spanning in mijn onderbuik. Als 10 minuten laten mijn telefoon piept durf ik eigenlijk niet te kijken...
Iris Iris - 27-09-24 @ 21:25
0
Marlies gedraagt zich anders dan anders vandaag. Ze lijkt er erg mee te zitten dat ze plots de badkamer was binnen gekomen en hoewel ik haar probeer duidelijk te maken dat dit totaal geen probleem is, blijft ze zich maar excuseren. Als ze weer vertrekt, neem ik mijn telefoon terug in de hand en zie een berichtje van Bas. Dat ben ik zo laat niet van hem gewend. Ik open het en mijn hart slaat zeker een paar slagen over. Ik krijg een berichtje met een foto van zijn ontblote torso te zien. Mijn ogen sperren zich wijd open en een zucht ontsnapt uit mijn mond. "Waar kijk je naar?" hoor ik plots wat mij uit mijn dagdroom haalt. Ik kijk op en zie dat Marlies nog steeds in de deuropening staat. "Euh niets... ik bedoel, dat zijn mijn zaken zus", zeg ik gemener dan ik het bedoelde. "Sorry", reageert Marlies stotterend. "Ik bedoelde het niet verkeerd." Ik glimlach, leg mijn telefoon op bed en stap naar mijn kleine zus toe. "Het spijt me, ik had niet zo bitcherig mogen reageren. Ik ben gewoon wat moe van de training denk ik." Ze knikt. "Ik begrijp het, zal je wel laten dan." Ik geef mijn zusje nog een warme omhelzing waarbij ik mijn lichaam stevig tegen de hare druk. Als ik haar weer loslaat, is haar gezicht knalrood. Ik moet erom lachen en druk een zoentje op haar voorhoofd. "Ik ga denk ik maar eens vroeg naar bed." Marlies knikt, zwaait nog even en verlaat mijn slaapkamer. Meteen neem ik mijn telefoon er weer bij en bekijk nog eens de foto van Bas. Mijn hemel, wat heeft die man een lekker lichaam. Ik voel mijn tepeltjes verstijven en tegen mijn shirt prikken. "Zou ik... nee, dat durf ik toch niet... of toch..." denk ik in mezelf. Zonder er verder bij na te denken ontdoe ik mij van mijn pyjamashirt en neem ik een foto van mijn buik. Ik wil iets onthullen zonder al te veel te onthullen, maar om te tonen dat ik geen bh draag, neem ik de foto op die manier dat de onderkant van mijn borsten een klein stukje in beeld is. Ik laad de foto in en schrijf erbij: "Lang niet zo gespierd als bij jou, maar wel een gezond buikje denk je ook niet?" Giechelend en met trillende handjes verstuur ik het bericht en meteen daarna hoor ik zacht gezucht van achter mij. Als door een adder gebeten, draai ik me om en zie Marlies geschrokken in de deuropening staan met een hand voor haar mond geslagen. Ze kijkt me betrapt in de ogen. We zeggen geen woord en dan licht mijn telefoon op. Ik word gevideobelt door Bas.
Bas Bas - 27-09-24 @ 22:12
0
De spanning giert door mijn lijf. Ben ik er klaar voor? Keihard worden afgewezen of positief nieuws? Ik zapp nog een keer door alle kanalen maar kan me dan niet meer beheersen. Ik unlock mijn phone en open mijn app. Mijn adem stokt, mijn mond valt open. Is dit... ja ze is het zeker. 'Mijn' Iris op de foto. Haar lekkere platte buikje en heel subtiel de onderste bolling van haar borsten. Ze draagt geen beha... zoveel kan ik wel zien. Wat een prachtige foto zeg.

'Lang niet zo gespierd als bij jou, maar wel een gezond buikje denk je ook niet?' staat onder de foto getypt. Ik lees het een paar keer en bewonder nog steeds met openstaande mond de foto. Het beeld stopt een stukje onder haar navel, net hoog genoeg om het geheim van wel of geen slipje net niet prijs te geven. Ik druk op de knop om te videobellen. Ik schrik er van dat ik dat doe.

Iris maakt geen verbinding. Ik stuur een berichtje. Sorrie, ik was even heel impulsief. En heel benieuwd... "Ben je alleen Iris? Of is er iemand bij je". Iris antwoord meteen dat ze alleen is, maar ook heel moe van de training. Ik denk even na en besluit toch maar om nog een keer te bellen. Iris verschijnt in beeld, haar lichaam is netjes bedekt onder een dekbed. "Hoi Iris... Oh je ligt al in bed zie ik". Het is schemerig op de kamer.

"Ja Bas, ik was onder de douche gekomen en meteen naar mijn kamer te gaan" zegt ze. Ze beweegt de camera. Ik zie dat er iemand anders bij haar op de kamer is. "Wie is dat Iris? Ik zag iemand bij je op de kamer...". "Uh niemand Bas, ik ben alleen" zegt Iris een beetje voorzichtig.

Ik neem het heft in handen. "Ik vind je heel leuk Iris" zeg ik. "Zelfs veel meer dan heel leuk Iris". Iris kijkt strak in de camera en lacht lief. "Hihihi Bas, wat leuk. Ik vind jou ook leuk" zegt ze zachtjes. "Ben je in Love Bas?" vraag ze. Ik knik verlegen ja. "Durf je me te laten zien how deep your love is Bas? Durf je de camera wat deeper... lager te doen?"

Wil ze nou dat ik de camera omlaag doe en haar iets meer laat zien dan mijn wasbordje? Meent ze dat nou? Ik ben zo geil als... maar deze stap... Ik denk heel even na en duw mijn sportbroekje een stukje omlaag. Ik hou het spannend en beweeg de camera zo dat mijn lul net een heel klei stukje in beeld komt, maar eigenlijk alleen verraad dat ik glad geschoren ben. Ik hoor twee keer een zucht uit de kamer van Iris en moet de grootste moeite doen mijn camera helemaal stil te houden.

"Is het niet heel erg warm onder je dekbed Iris?" vraag ik met gespannen stem. Iris giechelt zachtjes...
Marlies Marlies - 27-09-24 @ 22:48
0
Hoi Iris en Bas, leuk dat jullie een spannend avontuur beginnen maar dit was niet het idee van deze ketting. Het gaat nu wel heel snel een andere kant op met een vaag bijrolletje voor mij. Begin dan liever een eigen ketting hierover.
Een ketting kan natuurlijk altijd anders lopen dan je bij opstarten in gedachten had, maar dit gaat mij veel te snel. Ik kan mezelf er nauwelijks meer inschrijven. Her draait nu puur om jullie twee. Jammer
Iris Iris - 27-09-24 @ 22:58
0
Ik herken mezelf niet, Bas is zo veel ouder dan ik ben en ik ben normaal zo een verlegen meisje, maar nu… Als Bas me belt, neem ik niet op, ik kijk alleen maat naar mijn zusje. “Sta je mij te bespieden?” vraag ik verrast. “Ik… ik euh… Iris, sorry…” Bas belt mij nog steeds en ik vind het eerlijk gezegd wel spannend na de foto die ik gestuurd heb. “Wij praten zo dadelijk verder zusje, momentje.” Ik lees het berichtje van Bas en besluit voor de gemakkelijkheid te sturen dat ik alleen ben. Ik kruip onder mijn lakens en als hij mij opnieuw belt, neem ik deze keer wel op. Ik voel het gelijk kriebelen als ik hem zie. Als ik mijn camera een stukje draai, merkt Bas blijkbaar de schaduw van Marlies op aangezien hij vraagt of ik alleen ben. Stotterend zeg ik hem dat ik alleen ben. Geluidloos doe ik teken naar Marlies dat ze weg moet gaan. Ze twijfelt even, maar dan druipt ze teleurgesteld af en trekt zachtjes de deur dicht. Nu mijn zusje weg is, durf ik de stoute schoenen aan te trekken, zeker na dat Bas bekent dat hij mij heel leuk vindt. “Ben je in Love Bas?” vraagt ik knipperend met mijn ogen. Als hij verlegen knikt, lijkt mijn hart wel te exploderen. Is mijn onbereikbare liefde echt verliefd op mij? Ik daag hem uit zijn camera wat meer omlaag te richten en na een korte twijfeling doet hij dit nog echt ook. Ik krijg de bovenkant van zijn penis te zien die mooi geschoren blijkt te zijn en ik heb mezelf niet meer in de hand. Dit is zo niet wie ik ben, hoezo durf ik dit ineens? Komt het door de spanning van vandaag en niet te vergeten, het ‘momentje’ tussen Marlies en mij?

Bas zijn camera begint te trillen, hij is duidelijk al net zo gespannen als ik. Hij richt zijn camera weer op zijn gezicht en glimlacht lief en verlegen. “Is het niet heel erg warm onder je dekbed?” vraagt Bas plots. Ik giechel als een verliefd pubermeisje en knik vervolgens. “Best wel ja, maar ik heb geen andere keuze”, antwoord ik. “Hoezo?” vraagt Bas. Ik kom dichter bij de camera en fluister: “Ik heb mijn pyjama top nog niet terug aangetrokken.” “Jij hebt toch niets om je over te schamen?”, moedigt Bas mij aan. Mijn hart klopt in mijn keel, maar ik zet me iets meer rechtop en laat het dekbed van mijn bovenlichaam glijden. Bas zijn mond valt wijd open.
Iris Iris - 27-09-24 @ 23:04
0
(Het spijt me Marlies, dat was absoluut niet mijn bedoeling. De bedoeling van mijn eerste schakel was juist om Iris neer te zetten als een hetero meisje met een crush op haar trainer en dat Marlies hierdoor jaloers kon worden en kon proberen om haar zus te verleiden. Ik was zeker nog van plan om na de call met Bas meer interactie te hebben met jou. Het spijt me echt als ik jou verhaal een kant heb opgestuurd waar je niet blij mee bent. Als je wilt, stop ik wel met mee te schrijven. Kusjesss en oprecht sorry.)
Bas Bas - 27-09-24 @ 23:17
0
“Best wel ja, maar ik heb geen andere keuze”, antwoord Iris. “Hoezo?” vraag ik. Ze fluistert “Ik heb mijn pyjama top nog niet terug aangetrokken.” Aaaah ze is dus naakt onder de deken. “Jij hebt toch niets om je over te schamen?”, zeg ik. Met een kleine twijfel gaat ze verder rechtop zitten en laat het dekbed naar beneden glijden. Met open mond geniet ik van het heerlijke meisje op mijn telefoon. Wauw wat is ze lekker, nog veel lekkerder dan in mijn dromen.

Het lijkt wel of al het bloed in mijn onderlijf naar mijn kruis gestuwd wordt. Mijn piemel groeit tot een uitzonderlijk formaat en zit rammetje strak in mijn sportbroekje. "Oh Iris, wat doe je met me meisje... ik ontplof bijna" kreun ik zachtjes. Iris giechelt zenuwachtig. Haar tepeltjes staan mooi stevig op haar jonge borstjes. Ze zoet ook geen enkele moeite meer om haar lichaam te bedekken. Haar dekbed schuift verder van haar lichaam en val op de grond. Plagerig showt ze mij afwisselend haar witte stringetje en haar stevige borstjes.

Ik hou het niet meer, richt de camera op mijn borstpartij en schuif mijn sportbroekje over mijn heupen naar beneden. Mijn pik springt de vrijheid tegemoet en staat trots en fier recht overeind. Ik kijk in de camera en fluister zacht 'en durf je DIT ook Iris' waarna ik brutaal inzoom op mijn kloppende keiharde pik... Dan besef ik me dat ik nu wel all the way ben gegaan... Er is geen weg meer terug.

Rustig wacht ik af wat de reactie van Iris is, terwijl ik rustig mijn voorhuid over mijn glimmende eikel masseer...
Bas Bas - 27-09-24 @ 23:30
0
Hoi Marlies. Ik wil je zeker niet buitensluiten. Mijn idee was om het verhaal een beetje op gang te trekken. Er gebeurde weinig vanaf de start van de schakels.

Nu komt het een beetje op gang en ga ik een manier zoeken om jou eventueel actief te laten worden met Marlies.
Marlies Marlies - 28-09-24 @ 07:29
0
Sorry Bas maar dit nu al veel te veel feestje tussen jou en Iris. Het komt op gang zeg je, Ja. Maar heeft niks meer met het oorspronkelijke te maken al binnen 10 schakels. Ik stap eruit en laat jullie verder gaan
Marlies Marlies - 28-09-24 @ 07:49
0
Iris, lief je reactie van oprechte sorry. Proef ik er ook doorheen. Ik kan me alleen niet meer vinden in dit verhaal
Kusssjes terug
Zusje Marlies

---drie regels volmaken
---
---
Bas Bas - 28-09-24 @ 12:07
0
Nogmaals sorrie Marlies.
Ik wilde echt niet tussen jou en Iris gaan staan.
Hopelijk vindt je nog ergens een ingang om mee te doen.
Ik weet niet hoe Iris hierin staat.
En daarmee doel ik op het voortzetten van het verhaal.
Iris, doe je nog mee?
Iris Iris - 28-09-24 @ 12:17
0
(Het spijt me Bas, ik zou echt graag verder gaan, maar dit is Marlies haar verhaal en zij moet de kans krijgen hier op verder te bouwen. Het is mijn schuld, ik heb mijn personage te uitgebreid en te complex beschreven en had Bas er niet mogen bijvoegen vanaf het begin. Ik laat het voor nu even rusten en geef iemand anders de kans om de rol van Iris over te nemen te herbeginnen. Moest het verhaal na enkele dagen niet op gang zijn gekomen kunnen Bas en ik nog steeds onder ons verder gaan. Ik hoop dat je toch nog door kunt Marlies. Kusjesss.)
Bas Bas - 04-10-24 @ 15:44
0
**//** Iris, het lijkt er op dat er geen ander opstaat... dus ik ga heel brutaal mijn schakel herhalen... en hoop dat we dan verder kunnen... **//**

“Best wel ja, maar ik heb geen andere keuze”, antwoord Iris. “Hoezo?” vraag ik. Ze fluistert “Ik heb mijn pyjama top nog niet terug aangetrokken.” Aaaah ze is dus naakt onder de deken. “Jij hebt toch niets om je over te schamen?”, zeg ik. Met een kleine twijfel gaat ze verder rechtop zitten en laat het dekbed naar beneden glijden. Met open mond geniet ik van het heerlijke meisje op mijn telefoon. Wauw wat is ze lekker, nog veel lekkerder dan in mijn dromen.

Het lijkt wel of al het bloed in mijn onderlijf naar mijn kruis gestuwd wordt. Mijn piemel groeit tot een uitzonderlijk formaat en zit rammetje strak in mijn sportbroekje. "Oh Iris, wat doe je met me meisje... ik ontplof bijna" kreun ik zachtjes. Iris giechelt zenuwachtig. Haar tepeltjes staan mooi stevig op haar jonge borstjes. Ze zoet ook geen enkele moeite meer om haar lichaam te bedekken. Haar dekbed schuift verder van haar lichaam en val op de grond. Plagerig showt ze mij afwisselend haar witte stringetje en haar stevige borstjes.

Ik hou het niet meer, richt de camera op mijn borstpartij en schuif mijn sportbroekje over mijn heupen naar beneden. Mijn pik springt de vrijheid tegemoet en staat trots en fier recht overeind. Ik kijk in de camera en fluister zacht 'en durf je DIT ook Iris' waarna ik brutaal inzoom op mijn kloppende keiharde pik... Dan besef ik me dat ik nu wel all the way ben gegaan... Er is geen weg meer terug.

Rustig wacht ik af wat de reactie van Iris is, terwijl ik rustig mijn voorhuid over mijn glimmende eikel masseer...

Iris Iris - 04-10-24 @ 21:01
0
(Ik vind het oprecht heel spijtig voor Marlies, zij was met zo een mooie schakel begonnen en ik voel me best wel schuldig dat het door mijn toedoen verkeerd is gelopen. Lieve Marlies, begin zeker nog eens een nieuw verhaal en dan hoop ik voor jou dat je hier fijne reacties op krijgt. Maar je hebt wel gelijk Bas, nu er niemand anders en ook Marlies niet verder bouwt op dit verhaal, kunnen we er wel ons verhaal van maken he. Ik laat zeker mijn kleine zusje haar personage erin en er zullen ongetwijfeld nog nieuwe personages geïntroduceerd worden. Dus misschien keert Marlies nog terug in de toekomst, we zullen zien. Voor nu ga ik verder waar we gebleven waren. Kusjesss.)

Als Bas zijn camera op zijn harde geslacht richt, gaat er een rilling door mijn lijf. Ik besef waar ik mee bezig ben. Het is mijn trainer, hij is een pak ouder dan ik en bovendien heeft Marlies gezien hoe ik met Bas begon te bellen, wat nu als ze alles tegen onze ouders of mijn vriendinnen gaat vertellen. In paniek druk ik het gesprek weg en gooi mijn telefoon aan de kant. Huilend druk ik mijn gezicht in mijn kussen en begin te schreeuwen wat door toedoen van mijn kussen gelukkig gedempt wordt. Mijn telefoon trilt en als ik met betraande ogen naar het scherm kijk, zie ik een berichtje van Bas. Met bevende handen open ik het. “Iris! Het spijt me liefje! Ik ben veel te ver gegaan. Mijn gevoelens voor jou namen de overhand en ik wou je nooit zo laten schrikken. Kun je mij vergeven?” Mijn ogen sperren zich wijd open. Zei hij nu gevoelens? Even dacht ik dat Bas gewoon geil was en net als alle mannen zin had om een meisje naakt voor de camera te zien, maar zou hij oprecht gevoelens hebben voor mij. Voorzichtig bel ik hem terug op en binnen de seconde wordt er opnieuw opgenomen. Bas heeft zijn kleren terug aangetrokken en ik ben nog steeds naakt, maar wel met terug het dekbed om me heen geslagen. “Iris?” vraagt Bas verbaasd. “Het spijt me zo schatje, ik begrijp dat je razend bent op mij. Ik dacht dat jij dit ook wou en ik liet me gaan. Echt waar, sorry. Ik hoop dat dit niets veranderd tussen o…” “Bas”, roep ik om hem te onderbreken. “Je hoeft je niet te excuseren.” Zonder zijn reactie af te wachten ga ik rechtstaan en laat het dekbed van mijn naakte lichaam glijden. In volle glorie sta ik nu voor de camera. “Ik was even in de war, maar ik wil jou”, zeg ik zuchtend tegen Bas die aan de andere kant van de lijn zit met open gesperde ogen en een open mond.
Bas Bas - 07-10-24 @ 17:04
0
Sjit, Iris drukt meteen weg. Mijn opgezwollen pik heeft haar toch afgeschrikt ben ik bang. Ik gooi mijn telefoon op de tafel, trek mijn shorts en shirt weer aan en stiefel naar de keuken. Met een gevuld glas met water loop ik terug de kamer in, ga zitten op de bank en pak mijn telefoon van de tafel.

Ik denk even na en type dan met trillende vingers... “Iris! Het spijt me liefje! Ik ben veel te ver gegaan. Mijn gevoelens voor jou namen de overhand en ik wou je nooit zo laten schrikken. Kun je mij vergeven?”. Ik lees de tekst 10x door. Ik heb geen zin om haar nogmaals te laten schrikken maar wil haar nu toch echt wel vertellen dat het veel meer is dan lust. Ik vind haar lief, ik vind haar leuk, lekker en opwindend maar bovenal heel erg mooi! Gespannen verzend ik het bericht.

En dan... minutenlang zit ik met open mond naar mijn scherm te staren. ten minste, het lijken minuten, in werkelijkheid is het veel korter. Ze belt me, ik maak meteen excuses, maar echt de kans krijg ik daar niet voor. Voor ik het kan beseffen wat er gebeurt zegt Iris met een zwoele stem “Ik was even in de war, maar ik wil jou”. Zonder enige gêne laat ze het dekbed van haar slanke lichaam glijden en staat ze poedelnaakt voor me. Voor me op het schermpje van mijn telefoon. Met open mond staar ik naar haar...

"Oh mijn god Iris, wat doe je met me meisje? Meen je dit echt? Wil je mij?" brabbel ik... Uitdagend draait ze om haar as en showt me haar strakke gespierde billen. Die billen, die billen waar ik al zo vaak naar heb gestaard. Maar nu zijn ze bloot... en lekker... hmmm wat is ze mooi. Langzaam draai je weer terug. Je stevige mooie borsten, strakke buikje... ik staar naar je kruisje, je strakke jonge meisjeskutje ziet er precies zo uit als in mijn stoutste dromen. Keurig geschoren, een klein toefje met krulletjes en je bolle lipjes zijn mooi gesloten.

"Oh Iris, wat doe je met me..." kreun ik. "Kijk maar wat je met me doet" zeg ik en trek snel mijn shirt en short weer uit. Mijn lul staat meteen keihard omhoog. Met grote ogen kijk je me aan. "Ik wil je Iris, ik wil je zo graag. Ik wil je proeven, ik wil je voelen, ik wil je beminnen. Ik wil je nu Iris" zeg ik. "Kom je naar me toe Iris, ik wacht op je". Je knipoogt naar me en verbreekt de verbinding...
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer