Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 21-09-2024 | Reacties: 5 | Gelezen: 241
Hallo, ik ben Serge en een deel van dit verhaal is gebaseerd op 100% realitiet, daar waar het verhaal stopt begint de fantasie.

Op mijn 22ste huwde ik met Maaike, we waren stapel verliefd en hadden alles wat we konden wensen? Dank zij onze hardwerkende ouders hadden we direct een huisje tuintje enzoverder. Tot het noodlot onverbiddelijk toesloeg toen we 2 jaar na ons huwelijk aan kindjes wilden beginnen werd een kwaadaardige tumor ontdekt bij Maaike en nog geen 6 maanden later stond ik alleen op de wereld. Ik was een grote puinhoop waar ik alleen dank zei de hulp van mijn en haar ouders beetje bij beetje terug ben uitgeraakt.

Ongeveer 5 jaar later ik was toen 29 ontmoette ok Sarah tijdens een van de avondlessen welke ik volgde. Sarah was 7 jaar ouder dan ik maar het klikte. We hadden gezamenlijke interesses en begonnen die ook meer en meer samen te doen. Van gepraat kwam gezoen en van gezoen kwam een passioneel leven met elkaar. Na een tijdje besloten we het bekend te maken aan de dochter van Sarah. Sarah was op vrij jong toen ze haar dochter kreeg met als gevold dat ik nu werd voorgesteld aan een 19 jarige. Ik had uit verhalen van andere gehoord dat dit vaak een moeilijke stap was. Het grote verschil de papa van Maaike was kort na haar geboorte verongelukt en Sarah had nadien noiit een echte serieuze relatie gehad. Al bij al viel de kennismaking mee en voor we het beseften woonden we met drie onder een dak. Wat op zich ook veel gezegd is, want Maaike had een vriend en meestal was ze bij hem. Enkel als hij ’n achts moest werken verbleef ze bij ons.

Tot daar de korte intro over wie ik ben en met wie ik samen woon.

In juli zou Maaike met haar vriend en een ander bevriend stel een huisje huren in het zuiden van Frankrijk. Ze zouden daar 3 weken naar toe gaan om heerlijk te genieten van De Franse zon, het heerlijke eten en natuurlijk het uitgangsleven.

Maar in mei liep het mis, haar vriend vond groener gras op zijn werk en hun veilige relatie werd plots de hel.

In eerste instantie wilde de vakantie opzeggen omdat dat voor haar alleen te duur was, ze moest dubbel betalen vond ze en haar ex wilde niet weten van ook maar iets te geven voor zijn deel. Na een gesprek tussen mij en Sarah besloten we dat wij haar zouden steunen en dat ze maar van de vakantie moest genieten.

Met veel gemor en gezeur stemde ze uiteindelijk toe.

Een weekje voor vertrek wordt er aangebeld en staat Maaike met het andere stel bij ons voor de deur. Met als enige voorstel, waarom gaan jullie niet mee? Het huis is groot genoeg en een man meer of minder de prijs is gelijk. Gezien wij beiden niet meer werken door omstandigheden was er niets wat ons tegen hield.

Een dikke week later waren we onze koffers aan het uitpakken in een Franse vakantievilla met privé zwembad, op 200 meter van het strand. Wat moet een mens nog meer hebben?

De dagen verliepen gemoedelijk, heerlijk genieten aan het zwembad, het strand een vakantie die je 5 sterren zou geven.

In de tweede week hadden we met zijn 5 geboekt om naar een lokale party te gaan, alles starte met een diner gevolgd door enkele bekende dj’s. Voor mij waren dit geen bekende namen, maar dat maakte weinig uit. Een toffe avond eten en wie weet de beste dansvoeten op de dansvloer terugvinden.

’s Middags voelde Sarah een aanval van migraine opkomen en ze begon me al voor te bereiden dat ik maar moest meegaan en dat ze zelf in bed zou kruipen. Ik wilde bij haar blijven maar als je een beetje Sarah kent was dit geen optie.

’s Avonds gingen we dus met zijn4 naar het evenement en genoten (en was echt genieten) van de Franse kookkunst. Waren verschillende kleine schotels, als het Spanje had geweest zou ik tapa’s gezegd hebben maar geen idee hoe zijn het noemde. En de witte en rode wijn was a la volonté (een beetje frans kan ik wel). Tegen het einde van de maaltijd waren we met zijn 4 wel in een iets zwemerige sfeer. De 3 jongelui gooiden zicht op de dansvloer en ik bleef aan de zijde zitten. Toch wel genietend van de beats die de dj’s loslieten op he aanwezige publiek. Een mix van de jaren 90 met zeker wel erg actuele hits. Ik merkte dat Maaike een ietsje teveel aandacht kreeg van een kerel die blijkbaar geen neen verstond. Ik zag haar naar mij komen en ze sloeg er iets uit van “he pa… en dat is normaal ze zegt pa tegen me maar het stukje erachter was compleet uit mijn comfort zone--- wil je vanavond mijn sugar dady zijn? Ik reageerde met een WAT!! Ze zei ik bedoelde dat zo niet maar kijk es rond en idd er waren een heel deel iets oudere mannen met jongere meiden. Ik bedoel wil je in mijn buurt zijn zodat ze denken …. Ik begreep wat ze bedoelde. Ik mee de dansvloer op naar haar vrienden en ik stond daar beetje stijfjes en Maaike legde haar handen op mijn heupen kom op pa bewegen moet je doen. Ik als stijve hark liet me toch een beetje gaan en de beweging zat toch een beetje. Maaike ik vermoed deels door de drank stond wat rond mij te dansen en ik weet net of ik de term juist gebruik te stond af en toe met der kont tegen me te schuren…en ik ben ook maar een man ik voelde dat daaronder alles nog werkte. Maar verder schink ik daar geen aandacht aan. Tijdje later gingen we met zijn allen terug naar ons tafeltje, nog wat wijn en toen een nummer van Queen een mooie slow en sleurt maai mij de dansvloer op komop pa een dans voor ons ma! Ze sloeg haar armen rond mijn nek en ik voelde haar borsten tegen me, maar vooral haar harde tepels. Ik legde mijn handen op haa ronder rug en volgede het eenvoudige ritme van de muziek. Wij zeggen tegel dansen. Zonder er over na te denken schoven mijn handen op haar kont en ze keek effe op pa ik ben ons ma niet he. Ik rode kop en handen terug omhoog. Waar op zij haar heupen iets naar voor duwt en ik weer ontplof. Mijn handen terug op der kont. Zij draait zich om en duwt de kont schurend tegen mijn harde lid. Mijn handen schuiven stilaan omhoog en leggen onder haar borsten…..
Remy Remy - 23-09-24 @ 14:35
+1
Het is warm in de club en ik voel dat haar buik licht bezweet is. Maaike draagt een topje met een linnen broek dus haar buik is bloot. Ik ruik haar luchtje in haar nek en voel wat natte nekhaartjes als ik licht haar nek kus. De muziek zweept ons verder op. Door de lichtflitsen en de rookmachine raken we in een soort van trance en lijkt het wel of we alleen op de dansvloer staan. We zijn helemaal in synch met onze bewegingen. Als de DJ dan een brute overgang inzet naar een frans hiphop nummer en de vloer stroomt vol met springende mensen ontwaken we uit onze trance en stel ik voor om even een luchtje te gaan scheppen. Maaike is het daarmee eens en we zeggen tegen het andere stel dat we ze wel thuis in de vila zien omdat wij later zelf een taxi pakken.

We lopen over de boulevard en al snel kruipt Maaike tegen me aan. Ze past perfect onder mijn arm en ze heeft mijn hand vast die over haar schouder valt. Maaike begint te vertellen dat ze sinds de break met haar vriendje best heel onzeker is geworden. En dat ze vanavond weer heel fijn en heel sexy vond tijdens het dansen. Ik vertel haar dat ze prachtig is en heel mooi. Je bent een natte droom van iedere man. Nou dat je me sexy vond heb ik wel gevoeld tijdens het dansen zegt Maaike met een glimlach. Ze kijkt naar mijn broek en daarna heel stout in mijn ogen. Ze doet de hand die over haar schouder ligt op haar borst en vraagt of ik ook heb gevoeld wat het met haar deed. Ik zeg dat ik dat wel wat beter wil voelen maar niet hier midden op de boulevard. We zijn al redelijk op het eind en het strand ziet er verlaten uit. Dus we lopen naar een plekje waar het wat donkerder is en gaan in het zand zitten.



Maaike Maaike - 23-09-24 @ 23:56
+1
We horen de geluiden van de zee. Mams hoeft dit niet te weten. Ik leg mijn hoofd op zijn schouders en voel zijn hand op mijn borst. Mijn tepels duwen keihard door de stof. Ik voel hoe zijn andere hand onder mijn arm doorgaat en zijn hand raakt mijn blote bil aan. Alsof het een natuurlijke reactie is gaan mijn dijen uit elkaar om zijn hand ruimte te geven. Ik voel mijn heuveltje zwellen samen met de druk die hij uitoefent. Ik kreun zachtjes. Deze ongemakkelijke houding laat me toch even genieten van het moment. Ik wil eigenlijk gaan liggen maar we zijn op het eerste zicht wel alleen maar met alle toeristen lijkt het me onwaarschijnlijk dat er niemand in de buurt is. Ons vakantie verblijf ook niet echt een optie. Maar ik wil meer. Ik sta recht en hij doet hetzelfde. Ik ga voor hem staan en knijp hard op de plek waar een zichtbare bobbel is en zeg deze is vanaf nu van mij!. Ik ga terug naast hem staan en trek hem mee richting straat om zo naar ons huisje te gaan
Remy Remy - 26-09-24 @ 09:59
+1
Door een combinatie van de inspanning van de wandeling, het frisse windje wat er staat en het feit dat we nu weer in de nabijheid van Sarah zijn als we de tuin inlopen ben ik weer redelijk nuchter geworden. En eigenlijk schrik ik wel een beetje als ik bedenk wat we net hebben gedaan en misschien nog wel meer over wat we net niet hebben gedaan maar wat ik wel echt van plan was om te doen. Ik ben heel verward door enerzijds een gevoel van opwinding en anderzijds een gevoel van schaamte. Ik krijg er een knallende hoofdpijn van. Ik geef Maaike een innige knuffel en ga snel naar bed. Als ik in bed stap vraagt Sarah of ik het leuk heb gehad maar eigenlijk slaapt ze nog dus het antwoord krijgt ze toch niet mee dus ik zeg maar wat en wil vooral gaan slapen.

Ik droom over wat er op het strand had kunnen gebeuren. Ik voel hoe Maaike mij aan het aftrekken is en ik noem haar naam. Ik word wakker maar heb mijn ogen nog dicht en schrik van het feit dat ik Maaike net hardop zei. Ik weet wel waarom ik droomde over aftrekken want ik voel een hand op mijn stijve penis. Ik durf eigenlijk mijn ogen niet te openen.
Maaike Maaike - 28-09-24 @ 15:21
+1
Ik voel hoe zijn zaad over mijn hand stroomt, ik knijp nog een laatste maal in zijn hardkloppende lul. Ik glip uit de kamer, niet betrapt maar wel spannend. Met mijn hand vol van mijn stiefpa's zaad ga ik naar mijn eigen kamertje. mijn poesje jeukt. ik voel zelfs druppeltjes geil uit mijn kutje stromen. o wat ben ik geil. nog voor ik neerlig zijn mijn beide handen al mijn eigen lichaam aan het strelen. mijn vingers met sperma wrijven over mijn poesje, zo naar mijn borsten en mond. ik proef zijn zaad vermengd met mijn eigen sappen. Ik heb eigenlijk geen vingers nodig alleen de gedachte dat hij nu bij me zou zijn brengt me in hogere sferen. ik trek mijn lipjes verder open en raak amper mijn klitje aan of ik explodeer. Mijn vingers wassen om zijn resterend zaad te verwijderen is niet nodig wat nog reste hangt nu over heel mijn lichaam of heb ik opgelikt. Wat die verdomde witte wijn in mij heeft opgewekt zijn gevoelens die ik nooit had. Maar ik heb nog maar 1 doel. Vanaf nu zal ma moeten delen of ze het wil of niet. Ik weet wel dat deze gedachte fictie zijn maar toch ik wil hem minstens een keer in mij voelen klaarkomen. Het zaad dat vanuit zijn ballen diep in mijn poes spuit... hmmm ik wil dat warme vocht voelen.
Maaike Maaike - 29-09-24 @ 20:49
0
Rebecca en Serge vroegen of ik zin had om me te gaan naar een privestrand. Je moest daar inkom betalen maar het lag volledig afgesloten in een van de kleine baaien in de buurt. Ze zouden een taxi huren om naar daar te gaan. Ze vertelden me er wel bij dat ik niet mocht schrikken want het was een swingerstrand en hotel. Maar zij gingen erheen om eens te kijken of het echt zo was dat je mensen openlijk kon zien vrijen enz. Ook het volledig naakt lopen wilde wel eens doen, niet op een openbaar naaktstrand waar de meeste ouder zijn dan 60 en waar 80% alleenstaande mannen zijn. Ik was een beetje terughoudend want zo in mijn blootje met mijn beste vrienden. Maar och wat zou het ik besloot mee te gaan. Ik zal aan pa vragen of hij ons wil brengen.
Ik vertelde het aan pa (ik wist wel dat ik nu wel wat meer mocht vragen aan hem, er was een bepaalde spanning zonder dat er verder nog wat gebeurd was). Ik vergat natuurlijk de details van alles wat met naakt te maken had… Hij zou ons brengen en zou ook gelijk wat mooie foto’s gaan maken in een aangrenzend artiesten en visserdorpje. Ma bleef aan het huisje ze was nog niet helemaal oK. Bij binnenkomst werd al snel duidelijk dat naakt een verplichting was, nu ja daar kwamen we ook voor. Toen we door het eerste stukje, de tuin van het hotel slenterden zagen we vooral naakt zonners. En idd de leeftijd was tussen de 20 en de 60, maar leek netjes verdeeld.
Toen gingen we door een hekje en op het strand zag je dat het toch iets meer was. Een piemel die afgetrokken wer, een poesje dat een likbeurt kreeg ook gewonen zonnebadende koppels. We gingen ergens in de buurt liggen van de zonners. Na een half uurtje zag ik in mijn ooghoek hoe Serge, Maaike aan het vingeren was. Ik werd er zelf gelijk kletsnat van en begon me spontaan te vingeren. Tot ik onderbroken werd huklp nodig juffrouw. Ik schrok van de aantrekkelijke jonge man maar was te spontaan en zei ja graag. Kwartiertje later zat ik op mijn knieën, mijn toch wel stevige borsten wiebelden op het tempo dat hij me neukte, ik keek recht voor me ogen half gesloten toen ik een man op ons zag afstappen. Ik keek beter en zag mijn stiefpa…. Voor ik het echt besefte een lul in mijn poes en een in mijn mond. Eindelijk ik voelde mijn stiefpa voor het eerst in me, nog wel in mijn mondje maar dit zou niet het einde zijn. Mer maaike en Serge hield ik zelfs geen rekening meer. Die had ik ondertussen al in genoeg standjes grzien en gehoord dat het me ook maar iets zou kunnen deren…
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer