Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Tony 1960
Datum: 03-10-2024 | Reacties: 2 | Gelezen: 209
Het libido van mijn vrouw is in de afgelopen twee jaar gedaald tot het vriespunt, we neuken nu hoogstens nog maar eenmaal per maand, en dan nog zonder enige vorm van voorspel. Zelf klaarkomen heeft voor haar geen prioriteit, ze wil er zo snel mogelijk vanaf zijn. Voor mij heeft seks altijd een belangrijke rol gespeelt in mijn leven, en ik raak dan ook behoorlijk seksueel gefrustreerd door het gedrag van mijn frigide vrouw.

Ik raak zo gefrustreerd dat ik eraan denk om mijn seksuele behoeftes bij andere vrouwen te gaan stillen, het bezoeken van een prostituee vindt ik geen optie, niet alleen vanwege het geld, maar ook omdat ik behoefte heb aan de liefde voor een vrouw. Helaas ken ik niet zoveel vrouwen in mijn omgeving die wel in zouden kunnen zijn voor een seksuele relatie met mij, en de vrouwen die avances in rijn richting hebben gemaakt zijn juist degenen die ik niet aantrekkelijk vindt.

Ondertussen is mijn dochter van 16 opgebloeid tot een aantrekkelijke jongedame met kleine borstjes en een mooi bol kontje, hetgeen nog eens benadrukt wordt als zij een zeer kort minirokje draagt met daarboven een strak topje, dat weinig aan de verbeelding overlaat. Iedere keer dat ik haar zo door het huis zie huppelen kan ik een erectie niet onderdrukken, ik word hier nog geiler van dan ik al was. Steeds vaker krijg ik foute gedachtes over mijn kleine meid, ze gaan zelfs zover dat ik eraan denk om mij aan haar te vergrijpen. Ik schrik hiervan, maar ik ben zo geil dat voor mij de grenzen van het toelaatbare verdwijnen, er is maar één ding dat ik wil, met haar neuken. Er begint zich een plan in mijn hoofd te vormen om dit voor elkaar te krijgen. Aanstaand weekend gaat mijn vrouw naar haar familie voor een lang weekend, en ik besluit mijn plan dan uit te voeren.

Nadat mijn vrouw vrijdagavond is vertrokken zit ik gezellig samen met mijn dochter tv te kijken. Eigenlijk ben ik helemaal niet bezig met wat er op de tv gebeurd, mijn enige aandacht ligt bij mijn dochter die naast mij op de bank zit. Ze is wederom uitermate sexy gekleed. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en begin haar te strelen, mijn pik wordt hierdoor langzaam stijver: 'Kom eens op mijn schoot zitten, zoals je dat vroeger ook altijd deed als wij samen naar de tv keken schatje.'

Ze doet het, en mijn pik wordt steeds harder, mijn dochter merkt dit ook en kijkt mij aan: 'Wat is dat papa?' 'Mijn piemel wordt hard schatje, dat is een teken dat ik heel veel van je hou.' Ik durf weer een stapje verder te gaan: 'Weet je, papa zou het fijn vinden als jij je kleren uitdoet.' Verbaasd kijkt ze mij aan: 'Maar papa, dat mag toch niet.' 'Alsjeblieft, je zou papa heel blij maken als je dat voor hem doet.' Ze haalt haar schouders op: 'Maar niet tegen mama vertellen, hè.' 'Natuurlijk niet het is ons geheimpje.' Mijn dochtertje staat op en begint zich uit te kleden, mijn hemel, wat is ze mooi!'

Door het zien van al die schoonheid wordt mijn pik nog stijver en begint te knellen in mijn broek. Mijn dochter ziet de bobbel in mijn broek: 'Papa, mag ik je iets vragen?' 'Jij mag mij alles vragen schatje.' Ze bloost: 'Ik heb nog nooit een piemel gezien, mag ik de jouwe zien?' Haar vraag verbaasd mij, ben ik haar, of is zij mij nu aan het verleiden? Het is mij op dit moment om het even, en ik laat dan ook mijn broek zakken. Als mijn pik omhoog springt zie ik haar er met grote ogen naar kijken. 'Mag ik hem aanraken papa?' 'Doe maar kindje.'
Lily Lily - 06-10-24 @ 10:23
0
Op school praten alle meiden de hele dagen over niets andera dan jongens en seks. Het lijkt alsof iedereen al ervaring heeft, behalve ik. Ik ben dan ook een beetje een achterblijvertje. Mijn vriendinnen hebben allemaal al flinke borsten en billen en ik zie er op dat gebied nog uit alsof ik net van de basisschool kom. En dus gaat alle aandacht van de jongens naar hen en niet naar mij.

De enige die wel aandacht voor mij lijkt te hebben, is mijn eigen vader. Elke keer als ik in mijn ondergoed of sexy kleding door het huis wandel, voel ik zijn blik branden op mijn lichaam. Ik denk zelfs soms een flinke bobbel in zijn broek te bespeuren.

Ik weet dat het fout it, maar het feit dat mijn eigen vader blijkbaar wel in mijn geinterreseerd is, windt mij enorm op. En dus besluit ik een soort plannetje te bekokstoven. Aankomend weekend gaat mijn mama een lang weekend weg naar familie. Normaal gesproken ga ik met haar mee, maar nu besluit ik om bij papa thuis te blijven..

Meteen de eerste avond is het al raak. Ik zit naast papa op de bank in mijn strakke yoga broek en strak topje. Ik voel zijn blik elke keer over mijn lichaam heen glijden en als hij op een gegeven moment zijn hand op mijn bovenbeen legt begint mijn kleine kutje spontaan te lekken.

Papa vraagt ineens of ik bij hem op schoot wil komen zitten, net als vroeger. Zou hij hetzelfde plannetje hebben als ik? Zodra ik bovenop hem zit voel ik meteen zijn piemel groeien in zijn broek. De warmte tussen mijn beentjes gloeit naar een hoogtepunt. Mijn hele hoofdje tolt van opwinding.

Dan vraagt papa of ik mijn kleren voor hem wil uit doen. Ik weet dat het niet hoort en twijfel eerst even. Maar papa’s lieve woorden halen mij gemakkelijk over. En dus sta ik binnen enkele seconden volledig naakt voor mijn bloedeigen papa. Ik kan mijn kutjesgeil voelen sijpelen langs mijn beentjes naar beneden. Zo opgewonden ben ik nu.

En ook papa is enorm opgewonden want ik zie hoe hard zijn piemel zijn best doet om uit zijn broek te scheuren. Ik heb nog nooit een echte piemel gezien en in deze staat van opwinding waag ik het er gewoon op en vraag of ik die van hem mag zien. Ik zie een vreemde glimlach op het gezicht van mijn papa verschijnen en enkele seconden later springt zijn enorme pik de vrijheid tegemoet. Ik kijk er even met grote ogen naar, nog nooit heb ik een echte gezien en nu voor het eerst de piemel van mijn eigen papa.

“Mag… mag ik hem aanraken?” Vraag ik volledig geobsedeerd door de piemel van mijn papa. “Doe maar kindje” antwoord hij met een bijna gemene glimlach op zijn gezicht.

Ik ga tussen zijn massieve beenen zitten, zijn mega harde piemel is nu vlakbij, ik kan zijn opwinding ruiken. Af en toe lijkt zijn piemel iets te schokken en een dikke druppel vocht parelt naar buiten. Met één handje reik ik naar voren en raak zijn piemel aan. Hij voelt heet, en zacht en hard tegelijk. Met mijn vingertjes wrijf ik over zijn harde stam. Hij is zo hard, doet dat geen pijn? Denk ik bij mezelf. Dan pak ik hem vast, hij is veel te groot, mijn handje kan onmogelijk om de gehele dikte heen sluiten. En dus grijp ik hem ook met mijn andere handje vast. Dus dit is een echte volwassen pik. Ik ben zwaar onder de indruk en een beetje geintimideerd.

Papa kreunt ineens zachtjes. “Goed zo kindje, heel goed. Beweeg je handjes maar op en neer voor papa.” Hoor ik hem zeggen. Papa heeft mij al jaren geen kindje meer genoemd, maar misschien windt het hem wel op? Ik gehoorzaam gedwee de woorden van mijn hijgerige papa, benieuwd naar wat er nog gaat volgen.

Met mijn twee handjes beweeg ik op en neer over de gehele lengte van zijn pik. Ik voel zijn losse huid over zijn staalharde stam heen glijden. Papa kreunt zachtjes terwijl ik dit doe en de grote paarse kop bovenop begint nog meer vocht te produceren. Het sijpelt langzaam over mijn kleine vingertjes heen. Ik weet niet wat mij ineens bezielt, maar ik heb meteen de neiging om het te proeven. En dus beweeg ik naar voren en lik met mijn kleine tongetje het druipende vocht van zijn paarse kop. Ik proef een zacht zilte smaak, het vocht is wat plakkering op mijn tong en lipjes. Eigenlijk smaakt het stiekem wel naar meer. Papa kreunt meteen luid en kijkt mij met grote ogen aan. “Ow ja meisje, ga door! Lik maar lekker aan papa’s piemel!”…
Tony 1960 Tony 1960 - 06-10-24 @ 12:15
0
Oh, mijn hemel, mijn kleine meid likt mijn pik! Wat heb ik hier naar verlangd, haar tongetje glijd over mijn eikel en likt mijn voorvocht ervan af, 'Zet je lippen maar op papa's piemel kindje, en zuig eraan, dat vindt papa lekker.' Ik zie hoe ze twijfelend haar lippen op mijn pik zet en voel haar erop zuigen alsof het een lolly is, dit is nog geiler dan ik mij in mijn dromen had voorgesteld. 'Neem mijn piemel maar wat verder in je mondje, schatje.' Langzaam zakt ze met haar mond over mijn pik naar beneden, terwijl ze doorgaat met zuigen. Haar tong streelt langs mijn pik en ik voel mijn zaad in mijn ballen opborrelen, maar ik wil nog niet klaarkomen, ik wil nog veel meer vanavond. Ik wil mijn lieve kleine meid neuken, het is nu of nooit!

'Stop even schatje, ik wil je poesje likken, ga maar op de bank liggen en doe je benen uit elkaar zodat papa je mooie poesje goed kan zien. Zo, ja.' En voor mij zie ik het meest mooiste dat ik in mijn hele leven heb mogen aanschouwen. Haar lichtelijk opgezwollen lipjes nodigen mij als het ware uit. Met mijn vingers trek ik haar lipjes zachtjes uiteen, waardoor haar roze schat zich aan mij onthuld. Zie ik het nou goed, of is mijn kleine meid geil geworden van ons voorspel? Ja hoor, ik heb het goed gezien, druppeltje. geil druppelen uit haar geile kutje. Even schiet een vreemde gedachte door mijn hoofd: "Zou zij, net als ik, verlangd hebben naar dit moment?" Zo snel als die gedachte in mij is opgekomen, ontsla ik hem weer naar het land der fabelen. Nee niet mijn kleine lieve 16 jarige dochtertje, ze is immers nog zó onschuldig.

Ik laat mij verder niet afleiden door mijn gedachten en begin haar kutje met lange halen te likken. Wauw, wat smaakt ze heerlijk, alsof ik mijn tong in een pot met honing heb. Ondertussen ga ik met één hand op zoek naar haar kleine tietjes, als ik lichtjes in haar tepels knijp ontsnapt er een klein kreuntje aan haar mond. Met één vinger in haar soppende kutje, concentreer ik mij nu op haar klitje en zuig dit in mijn mond. Steeds wilder beweegt haar kleine lijfje onder mij liefkozingen. 'Stop even papa,' hijgt ze, ík denk dat ik moet plassen.' Ik kijk haar aan: 'Dat is een teken dat je klaarkomt, lieverd. Laat je maar gaan en je zult merken dat dat gevoel alleen maar lekkerder wordt.' Ze legt haar hoofd achterover, sluit haar ogen en komt even later met een gilletje klaar. 'Dat was héérlijk papa,' kreunt ze.

'Wil je nog iets doen voor papa? vraag ik. Ze kijkt mij aan: 'Wat dan papa?' 'Ik zou heel graag met je willen neuken schatje,' zeg ik zenuwachtig. 'Wat is dat, neuken?' vraagt ze. "Wat is ze toch onschuldig," denk ik. 'Dat is als een man zijn piemel in het poesje van een vrouw steekt,' antwoord ik. 'Maar past jouw piemel dan in mijn kleine poesje?' vraagt ze. 'Zeker,' zeg ik, 'daar zijn poesjes voor gemaakt.'

Met een rood aangelopen hoofd kijkt ze mij aan: 'Ik weet het niet papa. Het lijkt mij best wel spannend, mag ik er nog even over nadenken?'
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer