Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Tony 1960
Datum: 09-10-2024 | Reacties: 6 | Gelezen: 190
Zomer 2024.

Ik zit op het terras van de beachclub te genieten van een lekker drankje, en het mooie uitzicht. En nee, daarmee bedoel ik niet het meer, of de natuurrijke omgeving, maar van de vele mooie vrouwen in badkleding, die liggen te bakken in het zomerzonnetje. Bij het zien van al dat moois krijg ik een erectie, gelukkig zien de andere gasten dit niet, omdat ik zover mogelijk met mijn benen onder het tafeltje zit.

Opeens valt mijn oog op een gebruinde jonge vrouw van hooguit 18 jaar, ze draagt een piepkleine stringbikini, waardoor ik vrij uitzicht heb op haar volle ronde billen. Wanneer ze zich omdraait zie ik dat haar tepels duidelijk zichtbaar zijn onder de dunne stof van haar bovenstukje. Mijn erectie wordt alsmaar groter bij het zien van deze geile meid. Ach, was ik nog maar zo jong, dan zou ik het wel weten, denk ik. Niet dat ik mij te oud voel voor zo'n jong bloempje, maar ik denk dat zij niet geïnteresseerd is in een oude man als ik.

Ze kijkt mijn kant op en het lijkt even alsof ze me recht in de ogen aankijkt. Er gaat een rilling door mijn lichaam, heb ik dat nou goed gezien? Nee, ik zal het me wel verbeeld hebben, want haar blik verschuift zich naar de andere gasten op het terras. Het meisje draait zich weer om, loopt naar het meer en even later zie ik alleen nog maar haar lieflijke gezichtje boven het water uitkomen. Na een paar minuten komt ze weer het water uitgelopen, blijkbaar is het water nog te koud om lang te blijven zwemmen.

Haar lange blonde haren plakken nu tegen haar natte lichaam, en doordat het bovenstuk van haar bikini een beetje doorzichtig is geworden, tekenen haar tepels zich nog sterker af onder de dunne stof. Ook haar schaamlippen zijn nu duidelijk zichtbaar in haar kleine broekje, ik krijg het er nog warmer van dan ik het al had. Ze pakt haar handdoek van het strand af en slaat deze om zich heen.

En weer lijkt het even alsof ze mij aankijkt. Het meisje komt het terras opgelopen, maar ziet dat alle tafels bezet zijn. Dan draait ze zich mijn kant uit, loopt naar mijn tafeltje toe en vraagt...
Rachel Rachel - 11-10-24 @ 10:56
0
Ik heb gisteravond een poging gedaan om een van mijn vriendinnen zo ver te krijgen om samen met mij naar het strandje te gaan bij het meer net buiten ons dorp. Helaas lukte dat niet, ze moesten allemaal of werken of ze hadden andere verplichtingen. De voorspelling is dat het morgen heel warm gaat worden met temperaturen tot tegen de dertig graden. De eerste zomerse dag, en het is pas mei, dus dat beloofd wat voor de rest van de zomer.

Als ik, na een lekkere douchbeurt fris gewassen en geschoren met de handdoek om me heengeslagen mijn kamer inloop kies ik uit de kast mijn rode bikini. Ik heb deze vorig jaar in de uitverkoop gekocht en het is de eerste keer dat ik die echt ga dragen buiten de vier muren van het huis. Ik draai een keertje rond en zie in de spiegel dat de bikini best sexy is, veel spannender dan al die andere in mijn kast.

Een uurtje later lig ik, goed ingesmeerd met zonnebrand, in het zonnetje op het strand. Het is niet heel erg druk, dat komt vast omdat het vrijdag is. Ik ben gestopt met mijn studie omdat ik er helemaal niks aan vond en zit nu even in een periode dat ik tot mezelf kan komen en eens goed uit kan zoeken wie ik ben en wat ik wil. Ik sluit mijn ogen en geniet intens van de warme zon.

Na een poosje ga ik rechtop zitten en kijk eens goed rond. Overal stelletjes op het strand en op het terras aan de rand van het strand. Ik zie op het terras een man alleen zitten, maar kan moeilijk inschatten wat zijn leeftijd is. De afstand naar het terras is daarvoor te groot. Ik sta op en loop richting het meertje en probeer overdreven heupwiegend de aandacht te trekken van de mensen op het strand en terras. Na een paar minuten in het koude water vind ik het welletjes en loop terug naar mijn handdoek.

Het koude water heeft duidelijk invloed gehad op mijn tepels. Die staan hard op mijn stevige borstjes. Ook had ik bij het kopen van de bikini wel beter kunnen opletten. Ik zie nu pas dat mijn broekje en hesje erg doorschijnend en niets verhullend zijn. Aan de ene kant maakt het me onzeker, maar aan de andere kant veroorzaakt het ook een spanning in mijn lichaam. Een fijne spanning zelfs. Op het terras zie ik dat de blik van de 'man alleen' continue op mij gericht is. Ik sla mijn handdoek om me heen en loop naar het terras. Ik kijk even rond en zie dat alle tafels bezet zijn.

De 'man alleen' kijkt me aan. Ik loop naar zijn tafeltje en kijk hem aan. "Is het goed als ik hier even ga zitten om iets te drinken?". De man kijkt me aan en knikt met een brede glimlach. "Ik ben Rachel" stel ik me voor. "Ik ben vorige week 19 geworden". Als ik de man aankijk constateer ik dat hij wel een heel stuk ouder is maar besluit me daar nu even niet druk over te maken. "En wie ben jij, vertel eens iets over jezelf?" vraag ik als ik een drankje besteld heb bij de ober...
Tony 1960 Tony 1960 - 11-10-24 @ 20:25
0
"Hallo Rachel, mijn naam is Tony en ik ben 64," zeg ik, een beetje overdonderd door haar schoonheid. Wat een mooi meisje, denk ik. "Oh," zegt Rachel, "dan ben je bijna even oud als mijn opa, maar jij ziet er jonger uit dan hij. Ik had je echt niet ouder geschat dan 50 jaar." Ik bloos lichtjes en zeg: "Dank je voor het complimentje, maar ik ben toch echt 64."

Hierna valt ons gesprek even stil. We genieten van onze drankjes en ik kan het niet laten om af en toe met bewondering naar mijn tafelgenote te kijken. Iedere keer dat zij haar hoofd naar mij toedraait kijk ik snel weer weg. Mijn erectie begint pijnlijk te worden, ik hoop maar dat Rachel niets merkt van mijn seksuele opwinding.

Rachel maakt het mij nog moeilijker door de handdoek af te doen, en mij zo een blik gunt op haar nog natte minieme bikinitopje, waarin haar borsten en harde tepels goed zichtbaar zijn. Ik voel de zweetdruppels over mijn gezicht naar beneden druipen, het is al zo warm, maar van de aanblik van Rachel stijgt bij mij de temperatuur bijna tot het kookpunt. Hoe graag zou ik haar niet...

Om mijn gedachten over haar uiterlijke verschijning te doen stoppen, begin ik een oppervlakkig praatje met Rachel: "Kom je hier vaker (wat een oubollige openingszin!)?" "Niet zo vaak als ik zou willen, ik wilde vandaag eigenlijk met mijn vriendinnen hiernaartoe gaan, maar zij hadden andere verplichtingen," zegt ze. "Oh, en jij dan niet? Hoefde je vandaag niet naar school, of werk je soms al?" vraag ik.

"Nee, ik ben gestopt met mijn studie en heb nu even de tijd genomen om tot mezelf te komen uit te zoeken wat ik nu eigenlijk wil, en ik werk af en toe in een kleding boetiek, maar dat doe ik alleen maar op zaterdag. En jij dan, wat doe jij als ik vragen mag?" zegt Rachel. Haar beleefdheid doet mij deugt: "Nou, zoals ik al zei ben ik 64. Ik ben gepensioneerd filmoperateur en alleenstaand, als je nog meer van me wil weten mag je me het gerust vragen."
Rachel Rachel - 17-10-24 @ 16:18
0
Hij heet Tony en is 64. Met zijn 64 jaar had hij zo maar mijn opa kunnen zijn. Maar ik moet toegeven, hij ziet er een stuk jonger uit. Wat het uitmaakt dat hij 45 jaar ouder is? Helemaal niks, ik ken hem immers maar amper.

Wat me opvalt is dat hij continue stiekem naar me zit te gluren, helemaal als ik mijn handdoek laat zakken en ik in mijn bikini naast hem zit. En dan... na een lange koele stilte... ja hoor... echt waar... de openingszin der openingszinnen... "Kom je hier vaker?" vraagt hij. Ik besluit hem op een normale manier te antwoorden. Ik vertel kort het een en ander en vraag hem ook wat hij doet als hij zegt dat ik hem alles mag vragen.

"Wat is dat?" vraag ik... "filmoperateur ? Wat doe je dan? En ben je nu alleenstaand? Of altijd al geweest of heb je een ex? Kinderen? Kleinkinderen? Wat is je diepste wens?". Tony glimlacht en wil gaan vertellen. Maar niet voordat ik gezegd heb dat cocktails drinken erg opwindend is...
Tony 1960 Tony 1960 - 17-10-24 @ 19:31
0
Rachel stelt de vraag die ik al verwacht had. "Wat is dat, filmoperateur?" Ik glimlach even, want meestal wanneer ik iemand vertel wat mijn beroep is stellen zij ook diezelfde vraag.

Maar nog voor ik een antwoord op haar vragen kan geven zegt ze dat cocktails drinken erg opwindend is. 'Zou ze hier soms iets mee bedoelen?' vraag ik mij af. Die gedachte schud ik van mij af en wenk naar de bediening om twee cocktails te bestellen. "Ik neem een Cuba Libre. Wat wil jij?" vraag ik haar.

"Sex On The Beach," zegt ze lachend.

Mijn mond valt open en ik kijk haar verbaasd aan, heb ik dat nou goed gehoord? Voor de zekerheid vraag ik nogmaals wat voor cocktail ze wil hebben. En weer zegt ze: "Sex On The Beach." Aan de uitdrukking op mijn gezicht moet ze gezien hebben dat ik niet goed begrijp wat ze gezegd heeft... Nadat ze heeft uitgelegd dat dat een cocktail is, geef ik de bestelling aan de serveerster door.

Terwijl we op de drankjes zitten te wachten begin ik te vertellen: "Nou, een filmoperateur is degene die in de bioscoop de filmprojectoren bedient. In het verleden was ik ook verantwoordelijk voor het verzorgen van het filmmateriaal, maar tegenwoordig gaat alles digitaal en via computer. Nu hoef je enkel nog maar de computer te programmeren en het onderhoud aan de projectoren te doen."

De drankjes worden gebracht, en na even een slokje genomen te hebben van mijn Cuba Libre ga ik verder met mijn verhaal: "Eigenlijk ben ik altijd single geweest, ik heb wel een paar lat relaties gehad. maar verder dan dat is het helaas nooit gekomen. Ik heb geen kinderen of kleinkinderen. En wat betreft mijn diepste wens, poeh, met die vraag overval je mee een beetje, er is zóveel dat ik zou willen wensen." Ik neem nog even een slokje, terwijl ik nadenk over haar vraag. "Mijn diepste wens is een lieve vrouw aan mijn zijde die van mij houdt. Ik weet dat dat een beetje zoetsappig klinkt, maar ik ben nou eenmaal een romanticus." zeg ik uiteindelijk, "En wat is jouw diepste wens dan Rachel?"
Rachel Rachel - 18-10-24 @ 16:25
0
Ons gesprek komt redelijk op gang. Je baan lijkt me niet echt heel erg opwindend. Voornamelijk werken in de avonden, altijd in het donker... Ach ja, ieder zijn ding. En eerlijk gezegd heb ik ook nog totaal geen idee welke richting ik op ga met mijn studie en werk.

"Sex on the beach" zeg ik. Je kijkt me aan of je water zie branden. Uh nee nee zeg met het schaamrood op mijn kaken... dat is niet wat jij denkt. Het is een cocktail en leg hem verder uit wat het is. Dan verteld hij verder. Geen lange relaties, geen kinderen en zijn diepste wens is ook al niet echt heel erg 'opwindend'...

"Ik lust er nog wel eentje Brian..." zeg ik als mijn gas leeg is. Jij steekt je hand op en besteld nog een keer hetzelfde rondje. Snel drink je ook je glas leeg als de ober de nieuwe drankjes op tafel zet. "Ben je wel echt helemaal eerlijk tegen me Brian?" vraag ik nadat we nog een keer geproost hebben. Je kijkt me met gefronste wenkbrauwen aan.

Uitdagend spreid ik mijn benen, je ogen draaien, scannen mijn half naakte lichaam en fixeren op mijn kruisje. "Zeg nou eens eerlijk Brian... Wat is nou echt je diepste wens...?"
Brian Brian - 19-10-24 @ 15:54
0
Rachel is behoorlijk ad rem en die cocktails zorgen er duidelijk voor dat ze ook haar laatste beetje remming laat varen. Het is onmogelijk om niet een snelle blik op haar kruis te werpen en de erectie neemt inmiddels pijnlijke proporties aan. Als ze nogmaals vraagt wat mijn diepste wens is kan ik er niks aan doen dat ik ondanks mijn 64 jaar begin te blozen. Ik probeer het weg te lachen en zeg dat er natuurlijk altijd diepe wensen zijn, maar dat je die soms beter niet in het openbaar kunt uitspreken. Ik kan mijn benen niet langer over elkaar houden, want dat wordt pijnlijk. Alhoewel ik weet dat ze onmiddellijk zal zien dat dit gesprek en het uitzicht me enorm opwinden zet ik mijn benen naast elkaar.

"Maare ...", ik probeer me te herpakken. "Je bedoelt toch niet echt dat een cocktail jouw diepste wens is?" Ik kijk haar nu wat brutaler aan en geniet volop van de harde tepels in haar topje en de lipjes die nauwelijks verhuld worden door het kleine bikinibroekje.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer