Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Roos
Datum: 09-10-2024 | Reacties: 25 | Gelezen: 589
Soms twijfel ik wel eens of ik ooit ontmaagd ga worden. Ik weet natuurlijk dat dat wel gaat gebeuren maar tot nu toe is het zo dat iedere keer als ik een jongen ontmoet die interesse in mij lijkt te hebben en er een mogelijkheid dat het misschien in de toekomst zou kunnen gaan gebeuren ik awkward en raar begin te doen en de jongen dan ga negeren en afwijzen. Dat rare gedrag op zulke momenten heeft natuurlijk te maken met mijn eigen onzekerheid maar het begint wel flink irritant te worden want in principe zou ik het wel graag willen en heb ik wel zin in echte sex!

Vingeren heb ik zo'n 5 jaar geleden rond mijn 12e wel ontdekt, laten we zeggen toen ik naar de middelbare school ging, en doe ik ook heel vaak. Eigenlijk wel iedere avond als ik in bed lig voor het slapen gaan en eigenlijk ook wel 's middags direct als ik thuis kom van school. Dan heb ik zoveel zin gekregen na een hele dag stil zitten en luisteren dat ik het bijna niet meer uithoud. Als mijn moeder geef ik haar een snelle kus en een knuffel en meestal 'heb ik zoveel huiswerk' dat ik gelijk naar mijn kamer moet waar ik me zo snel ik kan uitkleed en me op mijn bed klaarvinger. Sex met mezelf heb ik veel. Sex met iemand anders nooit.

Behalve vorig jaar op vakantie! Er was een buurmeisje op de camping waar we stonden met wie ik veel omging en we met anderen vaak op de camping rondhingen en leuke dingen deden. Een gewone vriendin zeg maar, geen liefdesvriendin. Ik wist wel dat ik ook gevoelens voor meisjes kon hebben maar op een avond toen we naar huis liepen begon ze me geheel onverwachts te zoenen en voordat ik het doorhad was ik in een intense diepe tongzoen met haar beland. Ze gaf toe dat ze vanaf dag 1 dat ze me op de camping zag kriebels in haar buik voelde en met me wilde zoenen. Van het een kwam het ander en we zijn met een hele grote omweg naar huis gelopen en op een afgelegen plek op de camping heb ik voor het eerst sex met iemand anders gehad dan mezelf. Zij, Tirza heette ze, had wel ervaring en haar tong liet me rillen van genot en meerdere malen klaarkomen die avond. En dat was zeker niet de laatste keer die vakantie.

Dus toen dacht ik dat het hek van de dam was maar het afgelopen jaar is er weer niks gebeurd. Nu zit ik in de auto samen met mijn ouders en samen met mijn 15-jarige zusje op de achterbank op weg naar een camping in Frankrijk. Zelf ben ik 17 jaar trouwens en ik weet dat dat niet per se oud is om nog maagd te zijn maar toch. Mijn zusje heeft een vriend die 3 jaar ouder is dan zij en zij is geen maagd meer en heeft nu heel vaak sex, zo zegt ze zelf. Ik gun haar alles want mijn zusje is mijn beste vriendin maar toch vind ik het een beetje stom dat zij zoveel eerder sex heeft dan ik. Wij zijn heel open tegen elkaar en ze vertelt er ook gewoon over en in het begin moest ze wel erg wennen en deed het ook wel pijn, haar vriend heeft schjnbaar een hele grote, maar nu is ze verslaafd en zegt ze dat ze eigenlijk iedere dag wel door hem geneukt wordt. 'Ja ja, wrijf het er maar in' denk ik dan bij mezelf.

Nee, ik ben echt niet jaloers op haar want zij is echt mijn alles en ik heb alles voor haar over. Ik kijk even opzij en zie hoe ze geconcentreerd naar haar telefoon kijkt. Waar ik meestal mijn lichaam verberg en juist niet op wil vallen is zij juist super extravert en loopt altijd in de strakste topjes rond met een bloot buikje en rokje aan. Ze is ook echt wel heel knap dus het is ook niet raar dat ze een vriend heeft en veel sex heeft. Ik pak haar hand vast en verstrengel mijn vingers in de hare. Als ze me verbaast aankijk wat ik aan het doen ben lach ik lief naar haar en fluister in haar oor "Je bent een lieverd en ik hou van jou" en geef haar een kusje op haar wang. Ik zie de gelukkige blik in haar ogen en we blijven hand in hand zitten.

Maar goed, het is nu genoeg, ik heb me iets voorgenomen deze vakantie. Deze vakantie staat in het teken van zoveel mogelijk sexervaring krijgen. Waar ik eigenlijk altijd nee zeg wil ik nu alleen maar ja zeggen. Ik heb me voorgenomen om niet te kijken naar uiterlijk, leeftijd en of de man (of vrouw) in kwestie wel precies 'mijn type' is. Het enige dat telt is dat ik deze vakantie zoveel mogelijk ervaring krijg en zoveel mogelijk leer en ik mag mezelf niet in de weg gaan zitten dus ik ga overal ja op zeggen. Als ik eraan denk krijg ik al kriebels in mijn buik. Ik ben heel benieuwd wat er deze vakantie allemaal gaat gebeuren...
Tess Tess - 11-10-24 @ 08:10
0
Al jong had ik mezelf ontdekt en gemerkt dat jongens mij ook wel aantrekkelijk vonden. Steeds meer ging ik mezelf uitdagen en het leek me geweldig met een vriend rond te kunnen lopen die paar jaar ouder zou zijn waar ik mee kon pronken. Ik was niet op m'n mondje gevallen en wist op den duur ook wel hoe ik jongens kon bewerken. Voelde best wel goed, helemaal dat ik eerder erbij was dan mijn 2 jaar oudere zus...

Tot vandaag...ik weet niet wat er gebeurde maar Roos...ze is de stille wijze oudere zus. Ik ben meer de fladderaar dus maar ze pakte in de auto mijn hand, wtf? Ze keek me aan en ik zag zo'n lieve lach in haar ogen "Je bent een lieverd en ik hou van jou" zei ze... Tuurlijk heeft Mart, mijn vriend dat weet ik hoe vaak gezegd maar zoals zij het zij, ik weet niet ...het kwam binnen. Ik voel haar warme zussenhand in me en ...nou ja, ik voel me verward. Ik met mijn grote bek altijd, Roos maakt me stil...

We zitten in de auto op weg naar onze vakantie ...stil...haar hand voelt fijn...
Brian Brian - 11-10-24 @ 14:04
0
Samen met mijn vriend Anton zijn we onderweg naar ons vakantieadres. Terwijl Anton rijdt fantaseren we al over de meiden die we hopen te scoren tijdens onze vakantie... We hebben maar één doel deze vakantie... Zoveel mogelijk mooie jonge meisjes neuken.

We zijn allebei net 20 en zijn vorig jaar ook al samen op 'sexvakantie' geweest. De hitte van de Spaanse zon doet iets met meisjes... ze smelten dan als boter voor onze sportieve lijven.

Wie zijn wij om daar geen dankbaar gebruik van te maken...

Als we op het park aankomen haasten we ons naar de receptie om onze sleutels van de bungalow op te halen. We hebben een vier-persoons bungalow geboekt zodat we allebei beschikken over een twee-persoons bed. Het is eenvoudig maar de meeste tijd zullen we toch buiten zijn.

Eenmaal binnen trekt smijt Anton zijn tas op zijn bed en trekt zijn korte broek van zijn billen. In enkel zijn strakke slip loopt hij door de slaapkamer. We zijn al van jongs af aan de beste vrienden en hebben totaal geen geheimen voor elkaar.

Al snel hebben zijn we gekleed in enkel een zwembroek en een luchtig shirtje. 'Kom kerel, we gaan een pilsje scoren.' Zeg ik tegen hem. 'En wie weet wat nog meer,' zegt hij met een glimlach...
Anton Anton - 11-10-24 @ 14:54
0
Zin in, zo veel zin in! Samen met mijn maatje Brian naar Spanje. Eindelijk is het zo ver, we zijn vertrokken. Om beurten rijden we een etappe. Twaalf uur later arriveren we op het park waar we een mooi ruim huisje gehuurd hebben.

Brian is al jaren mijn beste maatje, we hebben totaal geen geheimen voor elkaar. En het doel van onze vakantie? Feesten, zuipen, zonnen, neuken. Vooral het laatste... heel veel neuken. Geen enkel kutje is veilig voor ons. En als het kutje een relatie heeft... dat maakt mij niks uit, dat maakt het alleen maar spannender. Ik claim de kamer met balkon, Brian slaapt op de benedenverdieping. Snel kleed ik me uit en trek mijn zwembroek aan.

'Kom kerel, we gaan een pilsje scoren.' Zegt Brian. 'En wie weet wat nog meer,' zeg ik met een glimlach...

Op het terras zoeken we een plekje onder een parasol, met zicht op de receptie. Er stopt een auto, de mensen stappen uit. Vader, moeder, dochter en dochter. Ik schat ze een jaar of 17 en 19. Die jongste ziet er sexy uit in, de iets oudere heeft prachtige vrouwelijk vormen. Huh... lopen ze hand in hand de receptie binnen? Zijn het vriendinnetjes? Brian ziet het ook en kijkt me lachend aan. "Target 1 en 2 zegt hij met een brede lach.

"Twee bier heren" zegt de serveerster met een zwoele stem. Ik kijk op, in de ogen van het jonge meisje in het korte broekje en strakke shirtje. "Gracias" zegt Brian als ze glazen op tafel zet. "Target 3" zeg ik als ze wegloopt. "Die doen we samen" zegt Brian met een vette knipoog. We lachen om zijn opmerking. Maar dan vraag ik me toch af of hij dat echt meende? Als dat zou zijn gaat dat een nieuwe dimensie in onze 'vriendschap' worden...

Roos Roos - 11-10-24 @ 16:21
0
We rijden nog een paar uur door en komen dan eindelijk bij de camping aan. Sinds ik de hand van mijn zusje vastpakte omdat ik zoveel liefde voor haar voelde hebben we elkaars hand niet meer losgelaten en zitten we genietend hand in hand op de achterbank. Zo af en toe streel ik haar hand met mijn duim en voel ik haar even later hetzelfde doen. Ik merk dat ze het fijn vindt en ik geniet er sowieso van. Ik ben een echt familiemens, dat vind ik het allerfijnste.

Ik zie dat mijn moeder ons in de achteruitkijkspiegel zo ziet zitten en ze stoot onze vader aan en ik zie hem verbaasd naar ons kijken. Mijn moeder en ik hebben oogcontact en ze geeft me een knipoog en ik lach lief terug. Ik pakte haar hand vast puur omdat ik haar zo lief vindt en niets anders.

Op de camping aangekomen gaan we snel naar onze plek, installeren onze ouders de caravan en Tess en ik zetten onze tent op. We slapen samen in een mooie ruime tent en onze ouders slapen in de caravan. De camping is mooi in het bos en onze plek is ook mooi afgeschermd door bomen en bosjes dus we zitten best wel privé.

"Ik doe snel mijn bikini aan. Kom jij ook?" zegt mijn zusje en ze kruipt de tent in. We zien elkaar wel vaker naakt en ik volg haar want het is bloedheet en ik heb veel teveel kleren aan. En mijn goede voornemen voor deze vakantie gaat nu in. Weer buiten kijk ik even goed om ons heen wie er nog meer op het veld staan. "Wat ben jij iedereen aan het uitchecken! Zoek je iemand?" hoor ik mijn zusje opeens en ze staat dicht achter mij.

"Ehhh niemand hoor" stamel ik. "Kijk je of er lekkere mannen zijn?" knipoogt ze. Ik wil altijd open zijn tegen mijn zusje en ik had al besloten om het haar te vertellen. "Kom even mee" zeg ik en ik pak haar bij haar hand en trek haar mee weg van onze ouders. "Wat is er?" en ik zie een bezorgde blik op haar gezicht .

"Nee niks om je zorgen over te maken hoor" stel ik haar gerust. "Maar je weet dat ik nog maagd ben hè? Ik wil dat niet meer zijn en heb me voorgenomen om deze vakantie niet alleen ontmaagd te worden maar om zoveel mogelijk ervaring met sex te krijgen, het liefst met zoveel mogelijk verschillende mensen. En meestal zit ik mezelf in de weg dus ik kijk niet naar leeftijd of geslacht of uiterlijk en of het wel mijn type is en ik mag ook geen nee meer zeggen en moet overal ja op zeggen" ratel ik aan een stuk door.

De gezichtsuitdrukking van mijn zusje gaat van verbazing naar verwondering naar pure blijdschap. "Wow wat gaaf zeg! En man of vrouw maakt niet uit dus en het kan ook een hele oude man zijn? Of iemand met heel veel haar en een dikke buik? En het kan dus ook een jong jongetje of meisje zijn?" vraagt ze enthousiast. "Ja ik vind alles goed, ik mag geen nee zeggen deze vakantie" antwoord ik. Ik voel een rilling door mijn lichaam gaan terwijl ik dat zeg.

"Ik vind het zo vet en zo stoer van je! En ik ga je er zeker mee helpen!" en mijn zusje vliegt me om de hals en geeft me een super dikke knuffel.
Rick Rick - 11-10-24 @ 16:27
0
Een weekje weg met de camper. Even echt op mezelf. Heerlij, geen werk, geen gedoe. En dan alleen de zon, mooie omgeving en verder zie ik wel wat er gebeurt. Net uit een relatie van een jaar of vier. Het klikte niet meer, echt uit elkaar gegroeid zeg maar.

Ik zal me even voorstellen: Rick, 24 jaar. Kom uit een iets te gegoede familie dus heb alles wat mijn hartje begeert. Om een voorbeeld te geven: Ik wil lekker deze zomer met een campertje op stap dus heb ik vorige maand een VW ID Buzz gekocht, totaal ingericht als camper en met alle gemakken voorzien. Kan gewoon.
En nu zit ik hier op deze kleine camping, met zwembadje en alles erop en er aan. Op een campingstoel een beetje te relaxen. Gisteravond aangekomen, vandaag wat boodschappen gedaan voor een bbq vanavond en wat lunch. En verder zie ik wel wat er op me af komt.
En uiteraard komt als eerste de camping een Nederlandse auto oprijden. Vader, moeder en twee dochters komen de auto uitgestapt. Moeders ziet er aardig uit, ik schat zo'n 45 jaar. Vader, niet in geïnteresseerd. Maar dan de dochters. Eén is 15. Nog echt te jong. Wel sexy gekleed maar nee.Maar de ander ziet er ook niet mis uit. Wat minder uitbundig maar de stille wateren zijn vaak veel interessanter. Vaak wat timide, voorzichtig, maar als die eenmaal los komen.

De mazzel heb ik weer, ze komen naast mijn campertje staan. Niet haring aan haring, maar toch op zo'n twintig meter afstand. Zo heb ik prima uitzicht op de familie, en kan ook nog wat contact maken. Je weet maar nooit. Om het ijs direct maar te breken loop ik even langs en verwelkom ze. Geef pa een hand, ma ook (keek ze geïnteresseerd?, leek wel zo), en ook de dochters even dag gezegd. Kreeg niet veel terug van de jongste maar de oudste was wel vriendelijk, en bleef net iets te lang naar me staren had ik het idee. "Als jullie wat verfrissing willen klop maar aan hoor, mijn koelkastje is koud en vol".

Als ze een beetje gesetteld zijn zie ik de meiden gekleed in bikini hun eigen tentjes uit komen. Zo, das geen slecht uitzicht. De jongste kleed zich dan misschien sexy, de oudste is het meest ontwikkeld. Ze komen samen op me aflopen dus heb even goed zicht om te vergelijken. "Zeg buurman, zegt de jongste, wij willen wel wat drinken." Tuurlijk, meiden, dat kan. Cola, sinas, Icetea? Wat zal t zijn?
Ik pak hun voorkeur en gooi ze de blikjes toe. Zitten daarna gezellig een tijdje te kletsen ...
Tess Tess - 13-10-24 @ 13:16
0
Ik moet nog even bijkomen van wat Roos zei "Ja ik vind alles goed, ik mag geen nee zeggen deze vakantie" en geef haar nog een keer een knuffel. "Ik ben heel benieuwd wat dat allemaal gaat brengen zus" zeg ik en geef haar een tik tegen haar billen. Hoe kan die zus van mij toch nog maagd zijn denk ik nu, ze heeft echt een superlekker kontje eigenlijk. Ik ging eigenlijk altijd vol voor jongens, gewoon lekker gevoel om zo'n pik in mij voelen glijden en soms heb ik wel het idee dat ik Mart ervoor misbruik maar volgens mij misbruikt hij mij net zo goed haha. Maar als ik zo naar mijn zus kijk..
"Roos ik denk echt dat jij de mannen de kop compleer gek kan maken en misschien meisjes, vrouwen ook wel ja" Ik merk dat ik een beetje begin te kleuren.
"Ooo Tess meen je dat? Ohh kleur je nou??" zegt ze en legt haar handen om mijn wangen. "Je gloeit helemaal"
Ik pak haar handen in de mijne, laat ons vingers verweven met elkaar.
"Je bent echt een knappe zus Roos, weet je dat?"
We kijken elkaar aan en voor ik er erg in heb zoen ik mijn eigen zus vol op haar mond. omg wat heeft ze lekkere zachte lippen...de jongens, sommigen dan, kunnen best lekker zoenen maar dit...we tongzoenen niet eens maar nu al voelt het zo lekker zacht. Ik maak me gauw weer los "Sorry Roos, ik zou je helpen, sorry..."
Roos Roos - 14-10-24 @ 10:23
0
Mijn zusje lijkt veel enthousiaster dan ik als ik haar vertel over mijn voornemen voor de vakantie, ik vind het vooral super spannend en eng. In haar enthousiasme knuffelt ze me weer en geeft me een kus op mijn mond. We geven elkaar wel vaker een kus op de mond om elkaar goedemorgen te wensen of als we elkaar weinig gezien hebben maar deze kus is anders. Het is meer met elkaar zoenen en er schiet een elektrische schok door onze lichamen heen. Onze lippen blijven ook veel langer tegen elkaar aan en automatisch kantelen we beide ons hoofd een beetje naar rechts. We openen onze monden een beetje en het begint nu echt op zoenen te lijken. De volgende stap zou normaal gesproken zijn dat we allebei onze tong zouden uitsteken maar net voordat we dat doen schrikken we beide en stoppen we snel. "Sorry Roos, ik zou je helpen, sorry..." zegt mijn zusje geschrokken. Ik ben een beetje beduusd en zeg niks. Beduusd omdat het zo lekker en goed voelde.

Ik herpak mezelf snel en vraag "Ik zou het heel fijn vinden als je me een beetje zou helpen, hoe zou ik dit moeten aanpakken?" "Volgens mij hoef je niet veel te doen hoor, je moet er vooral voor open staan en misschien goed laten merken dat je zelf ook graag wilt. Had je die jongens op het terras gezien toen we aankwamen? Die zaten ons aan te staren en ons beide met hun ogen uit te kleden, als je zou willen kun je die heel makkelijk krijgen. En heb je die serveerster zien lopen?" Ik knik van ja. "Zij was inderdaad heel erg knap. Volgens mij had zij vooral oog voor jou of niet, het leek of jullie aan het flirten waren." "Hihi, we hadden even oogcontact ja goed gezien, ik was een beetje afgeleid door haar mooie krullen en mooie ogen" geeft Tess een beetje verlegen toe.

"Maar toen we van de receptie naar onze plek liepen, liep jij een stuk voor mij en had jij die oude mannetjes op dat bankje gezien?" vraagt mijn zusje. "Ehhh, ja ik denk het wel, die waren toch echt oud, wel iets van 60 of 70 ofzo?" antwoord ik. "Ze waren wel oud ja maar ik denk niet dat ze doorhadden dat ik je zusje was want toen ik langsliep hadden ze het over jou." "Oh echt?" vraag ik verbaasd. "Zeker wel! Ze zaten jou ook na te staren en zeiden letterlijk 'Moet je kijken wat een lekkere kont en lichaam die meid heeft, kan je voorstellen dat zij op je schoot zit? Ik zou wel weten wat ik met haar zou doen'. Ze waren het alledrie heel erg met elkaar eens dus als je die mannen nog een keer tegenkomt denk ik dat ze je wel proberen te versieren." Ik voel mezelf rood worden en krijg het er warm van.

"Ik vind het doodeng, mannen van 60?" geef ik toe. "Je moet niks he, maar jij zei zelf dat je geen nee mag zeggen. En die oude mannen hebben wel veel ervaring dus kunnen je wel veel leren." zegt m'n zusje. "Ja daar heb je wel gelijk in. Pfff, ik krijg het er warm van." "Ja ik ook, zullen we een koud drankje bij de buurman scoren? Hij zei dat hij de drankjes koud had staan en bood ons aan om langs te komen zostraks" stelt Tess voor. Ik stem in en ze pakt mijn hand en trekt me mee naar de camper van de buurman toe. "Zeg buurman, wij willen wel wat drinken." Ik zie hem uit zijn boek opschrikken en zijn ogen groter worden als hij ons beide in bikini ziet staan. Ongegeneerd scannen zijn ogen onze lichamen voordat hij iets zegt. "Ga zitten, leuk dat jullie er zijn!" zegt ie dan snel. Als hij naar binnen loopt stoot mijn zusje me aan. "Hij was je al aan het uitkleden met zijn ogen, hij wil je" knipoogt ze plagerig. "Ja ja dat zal wel, we zijn er nog maar net." wuif ik haar weg. En toch voel ik kriebels in mijn buik, we zijn nog maar net gesettled op onze plek, zou het echt al zo snel kunnen gaan?
Tess Tess - 14-10-24 @ 10:56
0
Ik probeer het gevoel naar Roos weg te drukken, het is mijn eigen zus..maar toch...toch had ik het idee dat we allebei best verder zouden kunnen en willen gaan maar geen van beiden vonden dat we het konden maken.
We kletsen door en ik zie hoe anderen ons maar vooral Roos nakijken. Ze kan het zelf nauwelijks geloven maar steeds weer bevestig ik haar tot ze er echt in begint te geloven. Ik stel voor dat we een drankje bij de buurman gaan scoren. Had hij immers ook al aangeboden!

Als we daar zijn zie ik hem naar ons staren en ik fluister Roos in d'r oor: Hij was je al aan het uitkleden met zin ogen, hij wil je!" en ik geef haar een knipoog. Weer kan ze het nauwelijks geloven.
Dan komt er een gedachte in mij op, ik weet niet of ik m durf te delen met Roos, maar het lijkt me geweldig die man helemaal de kop dol te maken. Ik heb wel eens gehoord dat mannen echt geilen op meiden die elkaar zoenen. Als Roos en ik...pfff de gedachte geeft me al een gloeiend gezicht. Maar wilde Roos niet ook iets verder dan alleen die zoen op de mond? De buurman helemaal ophitsen door elkaar te zoenen, hij mag niks doen eerst. Zou Roos?...
Rick Rick - 14-10-24 @ 14:33
0
We zitten een tijdje gezellig te kletsen. Het is wel duidelijk dat Tess de jongste is, maar ook de meest outgoing. Al probeert Roos ook echt zichzelf goed te laten zien. En, zeker niet onverdienstelijk. Ik krijg achter mijn zonnebril de mogelijkheid wel om beide te vergelijken, en ondanks dat er heel veel overeenkomsten zijn zijn er ook duidelijke verschillen. Misschien door de leeftijd, maar Roos is echt een stuk voller en ontwikkelder dan Tess. En daarmee is ze al echt een prachtige vrouw aan het worden.

Als ik nieuwe blikjes haal en terug kom zitten de meiden plotseling te zoenen met elkaar. "Oh, sorry, we hoorde je niet aankomen" speelt Tess de vermoorde onschuld. Proberen ze me nu te verleiden? Het lukt ze goed, daar niet van. Maar het ligt er zo dik bovenop. Wat zijn die meiden van plan? "Ik heb er geen bezwaar tegen hoor, dames, je moet vooral doen waar je zin in hebt. En zoenende meiden is zeker geen slecht uitzicht" antwoord ik relaxed. De hand van Tess ligt nu op de blote dij van Roos, ik zie haar vingers subtiel knijpen. Roos kijkt wat blozend mijn kant op.

Dan komt moeders even melden dat ze met haar man naar het dorp gaan om boodschappen te doen, en dus wel even de middag weg zijn. "Prima mam, we gaan zo wel zwemmen denk ik. We vermaken ons wel". Tess is echt haantje de voorste.
Als de ouders weg rijden staat de jongste op en brutaal: Zo Rick, ik wil je camper wel eens zien. Krijgen we een rondleiding?"
Roos Roos - 14-10-24 @ 15:19
0
"Willen jullie nog wat te drinken?" vraagt de buurman als we een tijdje gezellig over koetjes en kalfjes aan het kletsen zijn. "Ja lekker het is zo heet" antwoordt m'n zusje en de buurman staat op om de blikjes te halen. "Doe je mee, laten we hem een beetje uitdagen en gek maken" fluister ze in mijn oor en precies op het moment dat de buurman weer terugkomt zoent ze me weer vol op mijn mond. "Oh, sorry, we hoorde je niet aankomen" zegt ze heel gemaakt en mijn hoofd wordt zo rood als een biet. De hand van mijn zusje ligt op mijn blote been en ik voel hoe ze me zachtjes streelt aan de binnenkant van mijn been. "Ik heb er geen bezwaar tegen hoor, dames, je moet vooral doen waar je zin in hebt. En zoenende meiden is zeker geen slecht uitzicht" zegt de buurman lachend alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Dan komt mama melden dat zij en papa het dorpje in gaan om rond te kijken en boodschappen te doen en zijn wij alleen met de buurman. "Zo Rick, ik wil je camper wel eens zien. Krijgen we een rondleiding?" zegt Tess zodra ze weg zijn. Met open mond kijk ik haar aan, hoe durft ze toch zo brutaal dingen te vragen terwijl het zo overduidelijk is wat ze aan het doen is. Voor mij wel in ieder geval en de buurman is ook niet gek en weet ook heus wel wat er gaande is. "Tuurlijk mogen jullie een rondleiding in de camper, kom maar mee hoor" en hij pakt mijn hand vast en trekt me omhoog uit mijn stoel. Terwijl we naar binnenlopen blijft hij mijn hand vasthouden en ik kijk een beetje angstig en vragend om hulp achterom naar mijn zusje. Niks geen hulp, ze lacht en steekt haar duim omhoog. Ik ben echt super zenuwachtig nu.

In de camper laat de buurman alles zien maar zo groot is het niet dus we zijn snel klaar. "So this is where the magic happens?" zegt mijn zusje met een nepstemmetje terwijl ze met haar hand op het bed slaat. "Haha, zoveel magic is daar nog niet gebeurd want ik heb het busje nog maar net maar ik hoop dat daar deze vakantie verandering in komt" antwoordt de buurman lachend. "Maarre dames, jullie zijn toch zusjes van elkaar? Hoezo waren jullie zonet met elkaar aan het zoenen en doen jullie dat vaker?" Ik antwoord "nou nee eigenlijk niet maar..." en Tess valt me snel in de rede. "Ja wij zijn zusjes maar ook echt beste vriendinnen en we vinden elkaar heel erg lief. En soms vinden we elkaar zo lief dat we wel met elkaar móeten zoenen, dan kunnen we ons écht niet inhouden! Heel veel meisjes van onze leeftijd doen dat met hun zusjes hoor..."

Wat zegt ze nou weer allemaal, ze zuigt het gewoon uit haar duim! Maar het heeft wel effect op de buurman want ik zie een geile blik in zijn ogen verschijnen. "Wat leuk om te horen. Kunnen jullie niet eens aan mij laten zien hoe lief jullie elkaar nu vinden...?" vraagt hij met een uitdagende stem. Dit gaat allemaal heel erg snel, ik ben helemaal in de war. Ik kijk de buurman met grote ogen aan. En dan naar mijn zusje. "Tuurlijk willen we wel laten zien hoe lief wij elkaar vinden!" zegt Tess en ik zie hoe ze dichtbij me komt. Dan voel ik haar warme lippen weer op de mijne...
Tess Tess - 14-10-24 @ 20:43
0
Geweldig hoe de buurman alles gelooft en ik heb m precies waar ik hebben wil en het geeft me ook nog eens de kans met mijn knappe zus te zoenen, misschien wel een guilty pleasure of zo van mij, verboden vruchtje
"Tuurlijk willen we wel laten zien hoe lief wij elkaar vinden!" zeg ik dan ook tegen de buurman en ik voel de zachte warme lippen van mijn zus op de mijne...oww dit gaat alle jongens echt ver te boven...Ik open mijn mond en merk dat Roos hetzelfde doet...dan...omg, dan ben ik echt aan het tongzoenen met mijn eigen zus! Ik kijk ondertussen even naar de buurman en vooral naar zijn broek, daar zit echt wel een flinke bobbel..."Je zoent superlekker Roos" fluister ik waarop ik nog zachter zeg "En de buurman vindt het meer dan lekker, we hebben beet!" Maar ik merk dat ik meer wil dan het alleen maar voor de buurman doen en ik wrijf met mijn hand over het bikinislipje van mijn zus en druk mijn jonge tietjes tegen die van m'n zus aan..

Ik zie dat de buurman dichterbij komt staan. Ergens wil ik naar zijn broek grijpen maar tegelijk dit mooie met mijn zus niet verstoren...dit heb ik met de jongens nooit zo intens gekend..
Rick Rick - 15-10-24 @ 12:19
0
Die meiden staan midden in mijn campertje gewoon zo geil te zoenen. Dit had ik niet direct zien aankomen, ook al was Tess zo brutaal geweest om zichzelf en haar zus uit te nodigen in mijn camper. Tess loopt er echt bij als een meid die alles krijgt wat ze wil, en ze laat het nu ok duidelijk zien.
En damn, het zoenen van de twee is geilmakend. De handen van de jongste glijden nu over de billen van Roos. Die er heerlijk uit zien trouwens. Ik zie Tess stiekem ook mijn kant op kijken terwijl ze druk met de tong van haar zus in de weer is. Ik weet even niet wat ik moet kiezen. Me direct in dit tweespel mengen of nog even genieten van het uitzicht van deze twee geile zusjes, die er alles aan doen om het hier nog warmer in de bus te maken. Ik loop naar de deur en sluit die. Kom terug en zie Tess naar mijn kruis kijken. In mijn zwemshort is duidelijk mijn half stijve pik te zien. De uitwerking van de handen en zalige lijven die nog geen halve meter voor me nu in elkaar verstrengeld zijn.
Dan steekt Tess een arm uit naar me en pakt me bij de rand van mijn short. Trekt me tegen haar zus aan zodat die tussen ons in staan. "Mijn zusje heeft wat hulp nodig Rick, en volgens mij kun jij dat haar wel geven". Ik begrijp niet direct wat ze bedoelt maar mijn handen laat ik over het slanke lijf van Roos gaan. Ze voelt zalig zacht en hoor haar kreunen als ik mijn handen op haar borsten leg. Mijn kruis duw ik tegen haar bikinibroekje aan. Ze zal duidelijk voelen wat mijn bedoeling is. Ze blijven heerlijk zoenen met elkaar. Tess: "Mijn zus heeft geen ervaring met jongens of mannen. Dus wees lief voor haar." Ik begin te begrijpen wat Tess hier bedoelt. Het wordt nog geiler om met deze twee mijn camper in te wijden, en direct ook Roos.

Ik trek met mijn tanden de strik van de bikinitop van Roos los, waardoor haar borsten vrij komen en ik ze in mijn handen neem. Haar tepels zijn hard en als ik ze kneed hoor ik Roos nog harder kreunen. De volle tweeling voelen stevig en zalig. Ondertussen schuurt ze haar billen tegen mijn steeds harder wordende pik aan.
Roos Roos - 15-10-24 @ 18:27
0
"Ik ga je er zeker mee helpen!" zei m'n zusje nog toen ik haar over mijn (goede) voornemen voor de vakantie vertelde. Daar was ik superblij mee maar ik had haar hulp iets anders voorgesteld. Schijnbaar is háár plan om letterlijk met mij de mannen gek te maken en zorgen dat ik veel kan leren. "Tuurlijk willen we wel laten zien hoe lief wij elkaar vinden!" zegt ze weer brutaal en ze komt dicht tegen mij aan staan en zoent me weer op mijn mond. We kussen elkaar een paar keer en als ik voel dat ze haar mond open doet heb ik echt een 'Fuck It' moment. Ik ben inmiddels super opgewonden geworden en wil ook gewoon eens iets ondeugends doen, ik ben altijd de verstandige of degene die niet durft. Ik open mijn mond, steek mijn tong uit en raak de tong van mijn zusje aan.

Elektrische schokken schieten door mijn lichaam als ik het tongetje van mijn zusje voel. Ze voelt heel erg zacht en heel lief en rustig spelen onze tongetjes met elkaar en draaien ze rustig rondjes om elkaar heen. We staan dicht tegen elkaar aan en de tongzoen is zo sensueel en liefdevol en Tess zoent best wel nat met veel spuug. Ik voel hoe haar spuug over mijn tong gaat en mijn mond in loopt en ik moet een paar keer slikken om het te verwerken maar vreemd genoeg vind ik het helemaal niet erg. Ik doe hetzelfde bij haar en laat ook wat extra spuug haar mond in lopen en ik hoor haar alleen maar goedkeurend kreunen en hoor ik haar ook slikken.

'OH MY GOD!!' gaat er opeens door me heen als ik de buurman achter mij tegen mij aan voel komen staan en ik voel een harde bobbel tegen mijn billen aan drukken. Ik heb overal kippenvel als ik zijn handen over mijn slanke benen en platte buikje voel gaan. Zijn handen gaan verder omhoog en pakken dan vol mijn beide borsten vast. Ik kan het niet laten om zachtjes te kreunen op het moment dat hij mijn borsten vastpakt. "Mijn zus heeft geen ervaring met jongens of mannen. Dus wees lief voor haar." zegt mijn zusje zachtjes. Er gaat een rilling door mijn lijf als ik haar dat hoor zeggen en mocht het nog niet duidelijk zijn wat de bedoeling is dan is het dat nu wel. Met zijn tanden maakt hij mijn topje los en ontbloot hij mijn borsten. Zijn handen pakken ze onmiddellijk vast en ik voel hoe hij mijn borsten masseert en met mijn harde tepeltjes speelt. "Zo stevig, zo zacht, zo lekker" hoor ik hem zachtjes tegen zichzelf praten.

Hij begint me in mijn nek te zoenen en aan mijn oorlel te sabbelen en ik geef Tess nog een laatste diep tongzoen en dan draai ik mijn hoofd naar links. De buurman begrijpt de hint en wild beginnen wij met elkaar te tongen en ik kreun luid want hij blijft mijn tepeltjes maar tussen zijn vingers rollen. Ik voel zijn rechterhand naar beneden gaan en mijn broekje in glijden. Hij vindt gelijk het juiste plekje met zijn vinger en begint rondjes te draaien over mijn clitje heen. We blijven met elkaar tongen met onze tongen heel ordinair ver uitgestoken maar ik kan het niet laten om luid te kreunen want ik ga dit niet lang volhouden. "Laat je maar lekker gaan en geniet lieve zus" hoor ik Tess heel dichtbij mij aanmoedigen. En op dat moment voel ik haar tongetje mijn rechter tepeltje beroeren en dat is de druppel.

"Ohh ja, ga door, ik kom bijna... Ik kom... Ik KOM... IK KOMMM!!!" gil ik bijna als ik wild schokkend klaar kom op de vingers van de buurman en het tongetje van mijn zusje op mijn tepeltje. De buurman houdt me stevig vast tijdens mijn orgasme want anders zou ik door mijn benen zakken. We zijn nog wel aan het tongen en ik voel ook nog hoe mijn zusje mij overal op mijn lichaam kusjes geeft terwijl ik aan het bijkomen ben. "Hihi, dat was geweldig!" hoor ik mijn zusje giechelen. Ik ben nog een beetje van de wereld maar ik glimlach lief naar zowel mijn zusje als de buurman. "Wow, dat was heftig" kan ik nog net uitbrengen. "Mag ik een glaasje water?" "Haha, ja hoor, ga ik voor je pakken. Ga jij maar lekker even op de bank zitten." zegt de buurman. Ik sla het glas water in een keer achterover en hij brengt me nog een. Mijn zusje zit dicht tegen me aan en streelt mijn arm. "Goed gedaan lieverd" fluistert ze lief.

De buurman komt recht voor ons staan. "Dat was heerlijk, jullie zijn echt geweldig lekker. Nu heb ik ook wel zin om verwend te worden, laat maar eens even zien wat jullie nog meer met jullie mondjes en lekkere tongetjes kunnen" en hij trekt zo zijn broek naar beneden terwijl hij recht voor ons staat en zijn stijve piemel zwiept tevoorschijn. Met open mond kijk ik verbaasd naar het grote gevaarte voor mijn gezicht. Nou ja verbaasd hoef ik natuurlijk niet echt te zijn want dit zat eraan te komen als volgende stap. "Doe mij maar na, het komt wel goed" stelt mijn zusje mij gerust en ze trekt me mee naar de grond waar we naast elkaar op onze knietjes voor de buurman komen te zitten.
Anton Anton - 17-10-24 @ 16:51
0
Het is warm. Brian en ik tikken een paar biertjes weg en de sfeer wordt smeuïger en spannender. Met de lekkere serveerster welteverstaan. Uiteraard spookt de gedachte door mijn hoofd dat de mooie meid zo amicaal tegen ons doet om heel veel biertjes te verkopen tot ze zomaar spontaan een gratis shotje serveert.

"Proost mannen, ik ben Bibi. Geniet van de 43". Duidelijk... het drankje is het welbekende Spaanse drankje 'karante-e-tres'. "Niet mijn favoriete standje" lacht ze en na een knipoog loopt ze terug naar de bar. Als ik Brian aankijk moeten we allebei lachen. "Dan gok ik... 69" zegt Brian. "Zal dat het dan zijn om daarna tot een heerlijke neukbeurt te komen? Nou daar kan ik mee leven" lacht hij.

In de verte zie ik de twee meisjes die net aangekomen zijn. De ouders vertrekken met de auto en de twee meiden... verdwijnen in het kleine camperbusje bij de buurman. "Zo, die laten er ook geen gras over groeien" zeg ik tegen Brian. "Huh wat..?" zegt hij afwezig. "Ja.. die 2 meiden zijn het campertje ingegaan met de buurman...".

Bibi komt weer aanlopen. "Nog een laatste rondje jongens?" vraagt ze... "Mijn werk zit er op, ik ga nog even naar het strand, lekker zwemmen. Zijn jullie al op het strand geweest?". We knikken nee. "Als jullie zin hebben... aan het eind van het duinpad naar rechts en nog 300 meter doorlopen, daar kunnen jullie me vinden. En ik ben gek op Sangria..." zegt ze tersluiks en loopt weg.

We drinken onze glazen leeg en spreken af om dit buitenkansje niet te laten lopen. In ons huisje halen we onze handdoeken en bij de campingwinkel scoren we een koude fles Sangria. Vol goede moed lopen we naar het strand, gaan aan het eind van het duinpad naar rechts en slenteren door de branding. Na een paar honderd meter staat er een groot bord op het strand. Het is een waarschuwing. 'Clothing optional - no pictures' lees ik op het bord. Ik kijk Brian aan. "What the fuck...' zegt hij en loopt door. Verderop zit Bibi op het strand. Ze waait als ze ons ziet lopen...
Tess Tess - 17-10-24 @ 16:59
0
Zo'n gevaarte als van de buurman heb ik nog niet eerder gezien maar ziet er wel enorm lekker en uitdagend uit
"Doe mij maar na, het komt wel goed" stel ik mijn zus gerust. Zo leuk eigenlijk dat ik als jonger zusje de praktijkdeskundige ben hihi.
Allebei gaan we op onze knietjes zitten en ik pak de grote pik van de buurman vast, ga met mijn duim over zijn eikel en voel dat er al flink wat voorvocht zit. "Kom er dicht bij ook Roos" wenk ik haar waarna ik een likje over de eikel geef en het voorvocht proef. Roos kijkt me aan en doet me na. Dan pak ik haar gezicht en beginnen we elkaar weer te zoenen. "Proef jij ook dat lekker vocht erbij?" fluister ik. Roos knikt. "Best lekker ja" reageert ze. Dan ga ik met mijn mond over zijn hele eikel en laat mijn tong even erlangs glijden en gebaar dan naar mijn zus dat zij dat ook moet doen. Weer zoenen we elkaar daarna.
Ik zak wat verder af en neem een van zijn ballen in mijn mond. "Lukt jou de andere te pakken? Proberen we daarbij elkaars tongetjes ook te likken" zeg ik ondeugend. Dit is echt fun!
Allebei hebben we een bal van de buurman in onze mond. "Kom even iets omhoog Roos" commandeer ik en met dat ze iets omhoog komt, gaat mijn hand naar haar lekkerste plekje. "Owww Roos, zus, je bent kletsnat wow..."
Brian Brian - 17-10-24 @ 18:53
0
Nieuwsgierig naar de mooi Bibi lopen Anton en ik richting het strand. We nemen de route zoals ze zo zwoel heeft uitgelegd.. Met haar twinkelende ogen keek ze ons steeds indringend aan. We zagen haar op het terras uitsluitend in haar werkkleding waarin ze er al prachtig uitzag. Een mooi strak topje sloot nauw om haar volle borsten en haar slanke benen verdwenen in de korte pijpjes van haar korte broekje... Wauw, wat een beauty!!

Als we met een fles sangria in mijn hand richting het strand lopen fantaseren we hardop over Bibi maar ook zeker over de twee mooie zusjes die met hun buurman in het camperbusje verdwenen.

'We gaan weer een heerlijke vakantie tegemoet Anton.' Als we bij het strand aankomen kijken we verrast naar het bordje 'Clothing optional - no pictures'. "What the fuck...?? Ik kijk Anton even vragend aan en we lachen even. Bibi zwaait naar ons als ze ons ziet...

Vlug lopen we naar haar toe en kijken even rond.. Het is niet druk op het strand maar het valt ons wel op dat er eigenlijk net zoveel jongeren als ouderen zijn. Voor mij is het de eerste keer dat ik op een echt naaktstrand kom. Een beetje spannend vind ik het allemaal wel.

We leggen onze handdoek op het zand en gaan bij Bibi zitten. Vol belangstelling kijken we rond... Bibi draagt nog een dun jurkje maar ik vraag me af wat ze daar nog onder draagt... ik heb zo'n vermoeden dat het niet veel is...

Ze kijkt ons onderzoekend aan... 'Nou boys, bevalt het jullie hier op vakantie?' 'Jullie vallen wel een beetje uit de toom hier met jullie kleren nog aan.' Terwijl ze het zegt trekt ze haar jurkje over haar hoofd...
Bibi Bibi - 18-10-24 @ 14:45
0
Ik werk al anderhalf jaar als serveerster in Spanje. Oorspronkelijk was ik lerares in Nederland op een Havo .Maar al vroeg in mijn loopbaan kwam ik al in de problemen. Ernstig? Ik vind van niet, maar blijkbaar heeft het zo'n stempel gedrukt dat het misschien nog jaren duurt voordat ik weer serieus en geaccepteerd word in het onderwijs. Ik had namelijk een relatie met een scholier. Ik was 27 en hij was 20. 7 Jaar is eigenlijk niks maar als lerares wordt geacht dat je een vertrouwensband hebt met de studenten, dus toen het uitkwam heeft het schoolbestuur mij ontslagen. Ik kon 3 jaar daarna geen enkele baan in het onderwijs krijgen, en ik nam toen een besluit om buiten Nederland iets anders te beginnen. Misschien dat na een aantal jaar alles was weggeëbd en dat ik weer kon lesgeven. Dus ik ging naar Spanje, kocht een klein appartementje dicht bij een camping en strand en kreeg algauw een baantje als serveerster. Ze zochten eigenlijk iemand jonger, maar omdat ik 1 67 cm lang was en ondanks mijn 30 jarige leeftijd er nog jeugdig en aantrekkelijk uit zag hebben ze mij aangenomen. En omdat het vak waar ik in lesgaf Spaans was, had ik geen enkele moeite om mij aan te passen.

Het was bijna het eind van mijn werkdag en ik verheugde mij al dat ik straks aan het strand kon liggen en een eind kon zwemmen in de zee. Mijn aandacht viel op 2 leuke jongens die op het terras zaten, zoveel zelf dat ze mij een kriebel in mijn onderbuik gaven. Ik hoorde aan het gesprek dat ze hadden , dat ze Nederlands waren. Nu was dat niet zo vreemd omdat de camping vrij veel werd bezocht door Nederlanders.
Regelmatig loop ik langs de jongens en kijk ze soms lief aan en als ik hun biertjes breng lach ik overdreven vriendelijk. Ik merk al snel dat hun aandacht verdeeld is tussen mij en 2 jonge meisjes die met een man aan een tafel zitten. Ik merk ook dat mijn lichaam in een staat van opwinding is als ik bij hen sta en ik besluit ze een gratis drankje aan te bieden en meteen de locatie op het strand, mochten ze nog even willen napraten.

Als ik op het strand lig hoor ik mensen praten en als ik mijn ogen opendoe en mijn zonnebril omlaag doe zie ik de jongens. Ze hebben hun kleurige shirtjes opengeknoopt en ik zie de abs op hun buik. Ik zwaai uitbundig en lachend lopen ze naar mij toe. Ze rollen hun handdoek uit en gaan naast mij liggen.
'Nou boys, bevalt het jullie hier op vakantie?' 'Jullie vallen wel een beetje uit de toom hier met jullie kleren nog aan.' zeg ik maar realiseer mij dan meteen dat ik ook nog mijn jurk aanheb en ik trek het jurkje uit.
Ik heb enkel een slipje aan en de jongens staren naar mijn borsten, en mijn stijve tepels moet ze vast en zeker opvallen.
'Trouwens, jullie weten hoe ik heet, maar hoe heten jullie dan?' Vraag ik en lach .
'Ik ben Brian, en hij heet Anton,' zegt hij terwijl hij opstaat en zich ontdoet van zijn hawai shirt en boxer. Anton volgt zijn voorbeeld. Onder hun boxer hebben ze nog een strak zwembroekje. Bryan een rode en Anton een blauwe en ik moet even glimlachen als ze weer gaan liggen met hun handen voor hun kruis alsof ze iets te verbergen hebben.

'Onze vakantie begint pas, 'zegt Brian, 'We zijn net aangekomen.
'Aha,' zeg ik knipogend, 'Ik kan jullie wel vaker tegenkomen hier.'
'Nou als we vaker worden uitgenodigd door een leuk meisje als jij,' zegt Anton brutaal en Brian stoot hem aan met zijn elle boog.
'Sorry hoor,' verontschuldigt Brian zich.
'Geeft niks hoor, 'lach ik en richt mij iets op met mijn ellebogen in het zand,' Ik nodig niet altijd jongens uit om aan het starnd te liggen.'
'En waarom ons dan wel?' Vraagt Brian en kijkt mij aan.
Ik lach en kijk ze geheimzinnig aan.
'Nou ja ik vond jullie gewoon leuk,' zeg ik en wrijf een lok blond haar achter mijn oor.
Voordat Brian en Anton kunnen reageren sta ik op en loop licht met mijn heupen wiegend richting de zee.
Ik loop de branding in en neem een duik onder water en als ik weer boven kom zie ik de jongens op hun handdoeken met elkaar praten.
Waar zouden ze het over hebben vraag ik mij af. Ik zwem wat rond en neem nog een paar duiken en loop dan weer uit de zee richting de jongens.Het water druipt van mij af en ik wring het zoute water uit mijn blonde haar.
Brian Brian - 18-10-24 @ 21:07
0
Zonder enige schaamte trekt ze haar jurkje uit.. vol bewondering kijken Anton en ik naar haar prachtige volle borsten. Haar tepels zijn op haar grote tepelhoven staan fier overeind...

Ze kijkt ons even lachend aan. Ze merkt aan onze houding dat we haar mooi vinden. Wij kunnen natuurlijk niet meer achterblijven nu. Snel ontdoen we ons van onze kleding waarna we enkel in ons kleine strakke zwembroekje weer op de handdoek gaan liggen... Een beetje zenuwachtig hoop ik dat het zicht op Bibi's prachtige borsten me niet teveel op gaat winden. In dit broekje kan ik echt niks verbergen.

Het gesprek komt makkelijk op gang en met wat verleidelijke zinnetjes laat ze duidelijk blijken dat ze ons meer dan gewoon interessant vindt. Nou Bibi, we kunnen je verklappen, we vinden jou ook meer dan 'gewoon interessant.'

Mijn ogen dwalen steeds af naar het hele kleine stukje stof dat het zicht op haar kutje nog maar net ontneemt... De strakke stof sluit nauw om haar kutje en tekent lichtjes de vorm van haar lipjes...

Ik raak helemaal in de ban van haar en fantaseer al hoe lekker ze zal smaken.

Om de spanning te doorbreken staat Bibi op en verteld dat ze even een duik gaat nemen. Wiegend met haar billen loopt ze in haar stringetje richting de zee. 'Wauw, wat een mooie vrouw Anton,' mompel ik zachtjes. 'Volgens mij is ze net zo hitsig als wij op dit moment.' Is Antons reactie.

'Dit moeten we rustig opbouwen Anton, ik weet zeker dat ze er voor in is om door ons beiden tegelijk verwend te worden.'

Na een tijdje gezwommen te hebben komt ze sensueel lopend weer naar ons toe. Ze wringt haar lange blonde haren uit en geeft ons weer een duidelijk zicht op haar lipjes. De witte stof schijnt iets door waardoor duidelijk wordt dat haar lipjes helemaal kaal zijn.

'Zeg jongens, eigenlijk zijn we hier op het naaktstrand hè, met onze kleren aan vallen we meer op dan als we het uittrekken.' Zegt ze met een knipoog en haakt met haar vingers achter de rand van haar slipje.

Ik kijk Anton even aan en we beseffen dat ze gelijk heeft.

Terwijl ze haar string iets naar onderen schuift kijkt ze verwachtingsvol naar ons. Al gauw weten we wat ze van ons verwacht. Ik kijk nog even rond en schuif mijn broekje van mijn billen... Tegelijkertijd schuift Bibi haar stringetje naar beneden... Wauw, wat een prachtig mooi kutje.. met kleine schokjes voel ik mijn blote pik iets opzwellen.. Bibi kijkt verlekkerd naar mijn jonge gladde besneden pik...
Anton Anton - 19-10-24 @ 11:07
0
"Wauw, wat een mooie vrouw Anton" mompelt Brian zachtjes. "Nou vertel mij wat zeg, al haar signalen wijzen er op dat ze giga hitsig is. Net zoals ik trouwens, of beter gezegd net zoals WIJ". "We moeten het rustig opbouwen Anton, alles wijst er op dat ze er voor in is om door ons beiden tegelijk verwend te worden". Mijn lul knelt in mijn broekje bij de gedachte dat Bibi daarvoor open zou kunnen staan.

Bibi is terug en wringt haar lange blonde haren uit. Opnieuw geeft ze ons weer een duidelijk zicht op haar lipjes. Brian zit iets dichterbij en heeft op dit moment he mooiste uitzicht van alle mensen hier op he strand. De witte stof schijnt door waardoor je goed ziet dat haar kutje helemaal kaal moet zijn. Waarschijnlijk zien we er uit als twee kwijlende puppies. Bibi zegt "'Zeg jongens, eigenlijk zijn we hier op het naaktstrand hè, met onze kleren aan vallen we meer op dan als we het uittrekken".

Met een knipoog en haakt met haar vingers achter de rand van haar slipje en schuift haar string iets naar onderen. Verwachtingsvol kijkt ze naar ons. Brian schuift zijn broekje van zijn billen... Tegelijkertijd schuift Bibi haar stringetje naar beneden en duwt even uitdagend haar vinger even tussen haar vochtige lipjes. Wauw... mijn lul zwelt enorm op.

Naast me heeft Brian zijn Speedo uitgetrokken. Zijn jonge gladde besneden pik staat stoer kaarsrecht omhoog. Bibi kijkt verlekkerd naar zijn pik, en dat is iets wat ik volledig begrijp... Maar dan draait ze naar mij. "Anton?" zegt ze vragend. "Wat heb je te verbergen?". Ik kan nu natuurlijk niet achterblijven. Ik ga staan en laat mijn zwembroek zakken. Hoewel ik niet kaal maar geschoren ben en niet besneden ben gunt Bibi me toch een goedkeurende blik.

"Even afkoelen" zeg ik en loop de zee in. Als mijn zak het koude water raakt voel ik een scheut door mijn lijf schieten. Brian is me gevolgd merk ik nu en staat naast me in het water. "Wat is ze lekker he..." zeg ik. "Nou nou, man man, wat een snoepje is het" zegt Brian. We zwemmen een stukje in een ultieme poging onze erecties te laten slinken. Dat lukt maar amper, helemaal als we zien dat Bibi ook weer het water in komt.

"Hoe is het mannen? Al een beetje bijgekomen". "Nou nee" zeg ik als ik Bibi voor me zie staan met haar kleiharde tepels. Ze zijn nu nog harder dan op het strand. Het koude water... oh wat lekker... "Kom eens mannen, ga eens naast elkaar staan" zegt Bibi. We staan heup aan heup, Bibi doet een stapje naar voren en steekt haar handen uit. Exact op het zelfde moment neemt ze onze kroonjuwelen in haar handen...
Bibi Bibi - 19-10-24 @ 16:38
0
Als Anton en Brian in mijn richting lopen met hun gezwollen pikken in de aanslag, zie ik enkele mensen naar de jongens kijken.
Een ouder stel met afkeuring en een ander stel met verbazing. Iets verderop zit een groep meisjes die giechelen en een hand voor hun mond slaan. Brian en Anton hebben dit door en ik zie ze blozen in schaamte maar het weerhoud ze niet om uitdagend voor mij te gaan staan. Ze kijken verbaasd als ik hun pikken beetpak en erin knijp.
'Nou die zijn flink geschapen,' lach ik en mensen die voorbijlopen blijven in groepjes staan om te kijken alsof er een porno scene wordt opgenomen. Dit gaat toch iets te ver.
'Verblijven jullie op de camping?' Vraag ik aan Brian die een beetje met zijn heupen heen en weer gaat en ik voel zijn pik heen en weer schuiven in mijn klemmende hand.
'Ja we hebben een bungalow daar,' zegt Anton die schichtig om zich heen kijkt naar de mensen die hun en mij aanstaren.
'Lijkt mij een goed idee om deze dag daar voort te zetten,' glimlach ik en de jongens knikken van ja.
We trekken onze kleren weer aan en rollen onze handdoeken op, en wanneer we weglopen kijk ik nog even naar het oudere stel en lach naar ze. De man schud zijn hoofd maar ik zie nog wel dat hij iets recht legt bij zijn kruis terwijl zijn vrouw toekijkt.

Samen lopen we langs het bord met het opschrift 'clothing optional - no pictures' , Brian aan mijn linkerzijde en Anton aan de rechter. Ze hebben beide een hand op mijn rug en ik voel dat die van Brian heel dicht bij mijn billen zit. Ik sla mijn arm om hun heupen en trek ze dichter tegen mij aan en ik geniet van hun goedgevormde lichamen tegen mij aan. Ik kijk naar hun boxers maar die kunnen hun opwinding en erectie niet verbergen. Ik probeer mijn opwinding ook te verbergen maar ik voel de spanning tussen mijn benen opbouwen en ik voel zelfs een beetje vocht langs mijn dijbeen lopen. Brian en Anton zijn een stuk langer dan mij en ik voel hoe Anton een kus op mijn hoofd geeft. Brian wil niet achterblijven en knijpt in mijn bil.

Als we het campingterrein oplopen, komen er twee jonge meisjes giechelend uit een camper. Ik herken ze van het terras en ik zwaai.
Ze kijken mij even raar aan en kijken ook naar de knappe jongens waar ik tussen in loop. 'Target one and two,' gniffelt Brian en kijkt boven mijn hoofd naar Anton.
'Dames,'lach ik als we bij hun blijven stilstaan,'Hebben jullie een fijne dag gehad?'
'Ja hoor,'zegt 1 meisje,'Jij ook zo te zien. En ze knikt naar de boxers van de jongens die nog steeds een enorme erectie hebben.

Tess Tess - 19-10-24 @ 19:30
0
Hee zus Roos, met de schakel van Bibi hebben we denk ik de verhalen weer bij elkaar. Ik hoop dat jij (en Rick) snel weer kunnen schrijven. Kunnen we naar ons volgende avontuur hihi. De jongens natuurlijk maar volgens mij kan Bibi ons ook heel wat leren en als ik terugdenk aan het terrasje waar we op zaten...
Roos Roos - 20-10-24 @ 14:23
0
Hoi lief zusje, ja ik ben er zeker nog maar was eerlijk gezegd aan het wachten op een schakel van Rick en ook aan het meelezen met de andere schakels. Superleuk dat jullie meeschrijven Brian, Anton en Bibi! Heerlijke schakels hebben jullie geschreven en ik wilde al zeggen: wij gaan elkaar zeker nog tegenkomen op de camping maar nu lijkt het dat het iets sneller gebeurt 😄. Ik schrijf even verder 'in' de camper van Rick en probeer dan aan te sluiten.

Oh mijn God! Ik zit naast Tess met een grote stijve pik tussen ons in en mijn jongere zusje likt het voorvocht dat uit de eikel drupt. Ze biedt mij haar tong met het voorvocht aan en als ik het in mijn mond heb fluistert ze "Proef jij ook dat lekkere vocht erbij?" Het smaakt zoutig, niet superlekker of zo maar ook niet vies en ik knik. "Best lekker ja" fluister ik terug. Dan laat mijn zusje zijn eikel haar mond in glijden en ik zie hoe ze haar tong tegelijkertijd uitsteekt. Luid smakkend en zuigend begint ze haar hoofd naar voren en achteren te bewegen en kijk ik ademloos toe hoe mijn zusje op nog geen 30cm van mij af een man aan het pijpen is. Het is heel duidelijk te zien dat ze dit heel vaak doet met haar vriend, want ze ziet eruit als een pro net zoals ik ook wel eens in de filmpjes op internet gezien heb.

Als ze stopt met pijpen zie ik hoe nat en glibberig de pik geworden is door haar mond. Ze lacht lief naar me en duwt de stijve mijn kant op. "Doe jij ook maar eens, het is niet heel moeilijk, doe maar alsof het een lolly is." De zenuwen gieren door mijn lijf maar ik ben te opgewonden om nu nee te zeggen. En de buurman heeft mij zostraks ook heerlijk klaar laten komen dus nu moet ik ook wat voor hem doen vind ik. Ik pak de pik vast, open mijn mond en voor het eerst neem ik een stijve pik in mijn mond. Hij is groter dan verwacht en ik moet mijn mond flink open doen maar ik laat zijn eikel mijn mond in glijden en nog wat verder. Ik begin zachtjes op zijn eikel te zuigen en er aan te sabbelen en dat is echt wel leuk en lekker. Rustig begin ik mijn hoofd naar voren en achteren te bewegen terwijl ik blijf zuigen en likken en dan ben ik voor het eerst echt aan het pijpen!

"Ooohhh jaaa, zo lekker, kijk me aan!!!" kreunt de buurman luid en ik kijk omhoog recht in zijn ogen en ik zie de geile blik en voel een onderdanigheid ten opzichte van hem en tegelijkertijd een gevoel van macht die ik over hem heb. Hij pakt mijn hoofd vast en gaat nog wat dieper mijn mond in. Ik had verwacht dat ik dat niet zou kunnen of heel vervelend zou vinden maar eigenlijk gaat dat best wel makkelijk en voelt dat wel goed. Een paar keer gaat hij echt heel diep en heb ik wat kokhals neigingen maar zelfs dat vind ik niet heel erg en doet me niet stoppen. "Wow, je bent een natuurtalentje!" hoor ik mijn zusje naast mij bewonderend zeggen. Ik heb even rust nodig en hijgend bied ik mijn zusje de stijve weer aan. Ze laat er geen gras over groeien, kijkt met grote ogen naar boven en met wijd open mond en haar tongetje uitgestoken laat ze de pik van de buurman gelijk diep naar binnen gaan.

Nu ben ik degene die vol bewondering naar haar kijkt want ondanks haar kokhalzen gaat ze maar dieper en dieper tot haar neus zijn onderbuik raken. "Ohhh shiittt!!" kreunt de buurman weer. Ze had me wel eens vertelt dat haar vriend dat ook bij haar deed maar om mijn zusje zo in het echt te zien is wel heel heftig. Waar ik het meest over verbaasd ben is dat ze er heel ontspannen uit ziet en het schijnbaar moeiteloos ondergaat. De buurman pakt haar hoofd vast en gaat een paar keer helemaal eruit en weer helemaal in haar, hij neukt haar gezichtje als het ware. "Nu jij, mondje open" zegt hij tegen mij en automatisch doe ik wat hij zegt. "Tong uitsteken en door je neus blijven ademen" is zijn volgende opdracht en ik voel hoe zijn eikel mijn mondje in glijdt. "Gewoon ontspannen blijven lieverd, je kan het" moedigt mijn zusje mij aan terwijl ze me over mijn rug streelt.

Hij heeft mijn hoofd vast en gaat steeds dieper, voor mijn gevoel gaat het heel goed en ik voel zijn eikel een stukje mijn keel in glijden. Maar dan raak ik een beetje in paniek als ik een kokhalsreflex heb en ik duw hem luid proestend weg. "Dat is oke lieffie, gewoon nog een keer proberen" stelt mijn zusje mij gerust en ik besef me dat ik nu door moet zetten en open mijn mond weer. "Handen op je rug" en ik doe wat hij zegt. Ik sluit even mijn ogen en probeer me zo goed mogelijk te ontspannen als hij zijn pik weer mijn mond in duwt. Deze keer voel ik dat het beter gaat en glijdt hij gemakkelijker naar binnen zonder dat ik het echt het gevoel krijg dat ik moet overgeven. "Goedzo lekker ding, je bent echt een natuurtalent! Steek je tong uit en lik mijn ballen" hoor ik de buurman zeggen en ik besef me dan pas dat mijn neus tegen zijn onderbuik aan drukt. Ik kijk met een geile blik omhoog en mijn tongetje likt zijn ballen zoals hij zei. Wow, ik had echt nooit verwacht dat ik dit zou kunnen en al helemaal niet bij de eerste keer pijpen...

Als jullie trouwens vinden dat mijn stukjes te lang zijn moeten jullie het maar zeggen hoor, als ik eenmaal begin word ik zo enthousiast (en geil) dat ik niet meer te stoppen ben 🙄
Rick Rick - 21-10-24 @ 16:39
0
Ik was even afwezig. Tof dat het verhaal twee lagen heeft gekregen. Geeft veel mogelijkheden. Enne Roos, je schrijft fantastisch, en lekker lang. Dus vooral volhouden!!

Ik voel de tong van de 'onervaren' Roos heerlijk over mijn volle ballen heen glijden. Damn, als zij onervaren is wil ik haar wel vaker tegenkomen. Ze is echt een natuurtalent. Een keel waar mijn flinke pik toch met gemak in past, ze doet precies wat je vraagt. En haar zus die dezelfde skills heeft. Ik sta even heel hard te genieten, terwijl ik mijn hand op haar achterhoofd leg en haar keeltje begin te neuken. "Gakgakgakggak". Ik zie traantjes in haar ogen verschijnen maar ze doet geen poging om terug te trekken. Na een paar minuten voel ik dat haar super strakke keel veel van mijn uithoudingsvermogen vergt en ik wil mijn zaad voor de eerste keer niet in dit keeltje kwijt.

Ik trek me terug, mijn pik goed nat van het kwijl en til het sletje aan haar armen omhoog. En zet haar zo op het camperbed. Haar zus volgt haar voorbeeld en komt naast haar zitten. "Zo meiden, jullie weten me wel volledig geil te maken. Maar nu een stap verder". Tess snapt wat de bedoeling is: Kom op het bed liggen, dan kom ik op je zitten." Dat lijkt me een heerlijk uitzicht dus klim tussen de twee meiden op het bed en ga op mijn rug liggen. Roos kijkt met ontzag weer naar mijn harde rechtopstaande pik. Die glimt van haar speeksel. Ze legt haar hand om de stam en begint m langzaam af te trekken. Ondertussen klimt de kleine Tess ook op het bed en komt oover me heen zitten. Een prachtig strak en jong lijf hangt er boven me. Roos houdt mijn pik omhoog en Tess daalt neer, zodat ik al snel haar natte kutlipjes over mijn eikel voel glijden. Langzaam zakt ze naar beneden, voorzichtig wennend aan de dikte van mijn pik. "Oh, je bent een stuk groter dan mijn vriendje" zegt ze lachend. "Rustig aan Tess, dan wordt t alleen maar lekkerder." Ze is heerlijk strak en nat, en als ze mijn pik helemaal in zich heeft blijft ze even rustig zitten. "Oh wow, wat een zalig gevoel" zegt het jongere zusje. De hand van Roos voel ik nu over mijn ballen strelen, rustig en heel nieuwsgierig volgt ze iedere beweging die haar zus maakt. Als Tess gewend is begint ze langzaam op en neer te bewegen. Wat een strak en zalig kutje heeft deze meid. Ik snap dat ze veel ervaring heeft, want deze dame weet hoe te neuken.

Ik leg mijn handen op haar borstjes en begin te spelen met haar tepels. Tess neukt me met haar ogen dicht, langzaam maar met rake stoten. Haar tepels zijn keihard en al snel hoor en voel ik haar orgasme aan komen. Even ben ik bang dat ze de hele camping bij elkaar roept als ze haar hoogtepunt bereikt. maar het kan me weinig schelen. Haar ouders zijn ver weg, met meer hebben we niet echt rekening te houden. Als ze weer een beetje op de wereld is zie ik Roos ongeduldig naar ons beide kijken, met op haar gezicht duidelijk de uitdrukking dat ze dit ook mee wil maken.
Brian Brian - 21-10-24 @ 20:40
+1
Terwijl ik mijn Speedo uittrek schuift Bibi haar stringetje naar beneden en duwt uitdagend haar vinger even tussen haar vochtige lipjes. Wauw!!! Wat een prachtig kutje... een paar mooie volle lippen die haar binnenste lipjes schuilhouden. Enkel een klein driehoekje korte haartjes op haar venusheuvel. De aanblik van dit geheel doet mijn pik zich met schokjes oprichten.

"Anton?" zegt ze vragend. "Wat heb je te verbergen?" Direct trekt hij zijn broekje naar beneden waarna zijn mooie jonge lul opveert. Het is alweer een tijdje geleden dat ik hem naakt heb gezien. Zo'n onbesneden pik fascineert me toch altijd wel. Ik vraag me altijd af hoe zo'n voorhuid voelt... misschien komt er nog eens een gelegenheid om het ervaren... ik weet alleen niet hoe hij zal reageren...

Na ons het hoofd op te hebben gebracht stelt ze voor om terug naar de camping te gaan... we stemmen gewillig in. We weten alledrie donders goed waar dit op uit gaat draaien.

Onderweg kunnen we niet van Bibi afblijven en lachend voelt ze onze handen op haar rug en billen. Brutaal laat ik mijn zachtjes iets door haar bilnaad glijden.. Ze giechelt een beetje en kijkt me geil aan. Op de camping aangekomen treffen we de lekkere zusjes ook nog. Bibi zwaait naar ze. Blijkbaar heeft ze al kennis met ze gemaakt.

Ze kijken haar even raar aan en kijken ook naar ons 'Target one and two,' gniffel ik en kijk boven haar hoofd naar Anton.
'Dames,' lacht ze als we bij hun blijven stilstaan,' Hebben jullie een fijne dag gehad?'
'Ja hoor,'zegt 1 meisje,'Jij ook zo te zien. En ze knikt naar onze boxers terwijl we nog steeds een enorme erectie hebben.

Ik kijk naar haar, ze is jong maar ze straalt gewoon sex uit. Haar kleine broekje is iets tussen haar lipjes gekropen wat zorgt voor een geilmakende cameltoe..

Brutaal kijkt ze me aan, 'bevalt het wat je ziet?' Vraagt ze plotseling. Ik moet even lachen. 'Zeker,' antwoord ik een beetje betrapt.. Bibi lacht ook even en trekt ons mee. 'Doei meiden, we spreken snel af om wat leuks te doen,' zegt ze met een knipoog. We lopen naar onze bungalow en sluiten de deur achter ons.

Als de deur amper op slot gedraaid is voel ik Bibi's hand in mijn boxer glijden. Haar warme hand omsluit even mijn stijve pik en knijpt er zachtjes in. 'Ik heb nog nooit een besneden pik beleefd,' fluistert ze zachtjes in mijn oor.

Anton staat weer achter haar en tilt haar jurkje op om het over haar hoofd uit te trekken. Gewillig laat ze het toe en toont weer haar mooie volle borsten. Haar tepels zijn inmiddels weer keihard geworden... Deze mooie jonge vrouw moet dringend stevig genomen worden door deze twee geile jonge jongens.

Ik buig iets voorover en neem haar hoofd in mijn hand. Ik druk mijn lippen op haar mond en geef haar een intieme tongzoen. Zachtjes kreunt ze. 'Ik sta al een poosje 'droog' jongens, jullie maken me zooo geil, jullie mogen alles met me doen.' Glunderend kijk ik Anton aan... we begrijpen elkaar zonder er woorden aan vuil te maken.
Roos Roos - 23-10-24 @ 16:48
0
Weer kijk ik vol bewondering naar mijn jongere zusje als zij zich langzaam laat zakken op de stijve van de buurman tot die helemaal binnen in haar zit, wat zal dat diep zijn! Ze heeft haar ogen dicht en haar mond wijd open en ik zie het ultieme genot op haar gezicht, zo te zien is ze ontzettend aan het genieten van het gevoel. Zachte kreuntjes ontsnappen haar mond en dan begint ze op en neer te wippen en wordt het kreunen steeds luider. Ze heeft helemaal nog niet zo lang met haar vriendje maar het is wel duidelijk dat ze al heel veel hebben geoefend want Tess zit als een ervaren amazone op de buurman en laat zijn grote stijve steeds weer in en uit zich glijden. Ze laat het er gemakkelijk uitzien maar volgens mij is het echt niet zo makkelijk en best moeilijk en intensief!

De buurman gaat met zijn grote handen over het kleine lichaam van mijn zusje waardoor ze er nog jonger en kleiner uit ziet. Hij legt zijn grote handen op haar borstjes en begint met haar tepeltjes te spelen. Haar tepeltjes zijn keihard en staan puntig naar voren en op het moment dat hij in ze begint te knijpen worden haar kreuntjes nog luider en kan ik zien dat ze dit niet lang vol gaat houden. Dat blijkt ook wel want ondanks dat ze nog steeds snel op en neer wipt hijgt ze steeds luider en kreunt dan dat ze klaar gaat komen. Nog geen 10 seconden later begint haar hele lichaam te trillen en gilt ze zowat de hele camping bij elkaar. Het is maar goed dat onze ouders weg zijn want anders had onze vader boos aangeklopt. Ze valt zwaar hijgend voorover op de borst van de buurman en ik zie hoe ze al snel met elkaar aan het tongen zijn terwijl ze bijkomt van haar orgasme.

Opeens kijken ze mij beide tegelijkertijd aan. "Wil je ook?" vraagt mijn zusje met een bezweet en tevreden glimlach op haar gezicht. Zonder iets te zeggen knik ik van ja. Ik vind het zo supereng maar ben zo geil en dit is een kans waar ik geen nee tegen mag zeggen. "Mag ze boven op jou gaan zitten of wil jij bovenop haar?" vraagt ze aan de buurman. "Kom hier maar op je rug liggen" zegt hij tegen mij en hij klopt op het bed naast hem. Ik ga liggen en hij komt tussen mijn benen boven op mij liggen en hij begint me diep en intens te tongen waar ik nog geiler van wordt, wist niet dat dat nog kon. "Ben je er klaar voor?" vraagt hij mij en ik knik. Oh mijn god, het gaat nu echt gebeuren! "Wil jij helpen zusje, stop jij mijn pik in je zus?" "Hmm hmm" hoor ik haar antwoorden en dan voel ik zijn eikel tegen mijn gaatje aan.

Ik voel hoe de buurman druk zet en dan glijdt eerst zijn eikel en dan de rest van zijn stijve in mij. Ik piep en kreun als hij mijn kutje in glijdt en ik voel me helemaal gevuld worden. "Oh mijn god, het voelt zo lekker en hij is zo groot en het voelt zo vol!" kreun ik genietend. De buurman blijft duwen tot hij helemaal in mij zit. Hij houdt zich even stil en blijft bovenop mij liggen en geeft me weer een diepe tongzoen die ik maar at graag beantwoord. "Je doet het geweldig lieverd, maar nu gaat het pas echt beginnen" fluistert hij in mijn oor. Hij trekt zich terug en stoot dan hard weer bij me naar binnen. Ik kreun luid, van genot en de pijn valt gelukkig best wel mee. De buurman doet niet meer voorzichtig en begint hard in en uit te stoten... Ik ben eindelijk ontmaagd!
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer