Klik hier voor meer...
Donkere Modus

Door Boris
Datum: 21-10-2024 | Reacties: 0 | Gelezen: 21
Sinds drie jaar werkt Esmee op de afdeling Marketing en Communicatie en gelijk vanaf de eerste weken is er een klik. Grappig is dat wij allebei uit dezelfde plaats komen, hetzelfde bouwjaar hebben (nu beide 33 jaar oud) maar elkaar verder niet kennen. Qua basisschool hebben wij elk op een van de twee scholen gezeten, en ook de middelbare niet op dezelfde school doorgebracht. Al snel kwamen we er achter dat we wel gezamenlijke vrienden bleken te hebben. We zijn zelfs op dezelfde verjaardagen geweest blijkt, onbegrijpelijk dat ik haar nooit gezien heb. Want Esmee is wel een plaatje om te zien. Nu en waarschijnlijk toen ook. Inmiddels zijn wij naast collega's ook vrienden, en kennen onze partners elkaar ook.

Onze humor komt ook overeen, en op de werkvloer wordt menig opmerking gemaakt, soms dubbelzinnig of flirterig, maar altijd onschuldig. Immers zijn wij beide gelukkig thuis.

In verband met een introductie van een nieuw product, moet er iemand van sales en marketing naar Zuid Frankrijk toe. Dat zijn altijd leuke tripjes, waar ik vaker naar toe moet in mijn rol. Normaal ga ik met hoofd Marketing er naar toe, maar hij kan deze keer niet en hij schuift Esmee naar voren om te gaan. Ik ben daar wel blij mee, want haar leidinggevende is een erg saaie man en naast de meetings, ben ik altijd een beetje op mijzelf aangewezen. Terwijl er veel tijd is om vrij te besteden altijd. Esmee is ook enthousiast en we kijken beide uit naar dit tripje.

Thuis wordt er ook positief gereageerd en al snel hebben Danielle (mijn vrouw) en Joost (man van Esmee) besloten om ons samen naar het vliegveld te brengen. "Pas een beetje op haar" vraagt Joost nog met een knipoog, wat ik met een knik bevestig. "Natuurlijk, that is what friends are for" antwoord ik met een boks. We nemen afscheid, inchecken verloopt soepel en de vlucht ook. We gaar twee dagen langer dan normaal, want de secretaresse had uitgezocht dat dat goedkoper zou zijn. Inmiddels snappen we waarom het goedkoop is, want bij het inchecken blijkt de muts een "two-bed room" in plaats van "Two bedrooms" te hebben geboekt. "Fully booked sir" is het antwoord als wij vragen om een oplossing.

"Ander hotel proberen?" vraag ik Esmee. "Nee joh. Ben je gek. We redden het wel toch?" antwoord ze.
 
Doe je ook mee met dit ketting verhaal?
Je naam
Je e-mailadres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer