Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maandag - 1

Een fictief verhaal op verzoek, de eerste twee delen zijn vrijdag en maandag.

Het is tien voor half zeven als ze arriveert op het perron, met vijf minuten komt te trein en dan gaat ze hem weer voelen de treinman. Zo heeft ze hem immers genoemd. In de verte ziet ze de trein al aankomen en ze maakt een klein sprongetje van vreugde. Doe niet zo gek, zegt ze tegen zichzelf, je bent toch geen puber meer.

Ze stapt in en het is rustig, maar ze wordt al snel bij haar middel gegrepen en als hij zich tegen haar aandrukt en in haar oor fluistert dat hij haar heeft gemist, wordt ze helemaal warm van binnen. Sluit je ogen lekkerding, ze sluit haar ogen en ze voelt hoe hij voor haar komt staan. Zijn handen glijden onder haar trui en hij voelt dat ze haar beha heeft thuis gelaten. Is dit voor mij, fluistert hij zacht. Ja, zegt ze op haar beurt. Mmm… lekker….. heerlijk… hij buigt zijn hoofd en kust haar op haar mond. Haar armen glijden rond zijn nek en ze drukt zich verlangend naar meer dichter tegen hem aan. Je bent heet, fluistert hij tegen haar iets geopende mond. Mmm… zegt ze. Hij neemt haar mee naar een klapstoeltje en neemt erop plaats kom maar zitten schatje op mijn schoot. Ehh… dat gaat niet, want ik heb een krapper rokje aan. Dan stroop je die toch op schatje. Alleen als jij beloofd dat je me zegt wanneer er iemand aankomt. Ik beloof het, zegt hij zachtjes. Ze stroopt haar rokje op en zet zich op zijn schoot, ze heeft weer geen string of slip aan en hij kan het niet laten om zijn vingers even langs haar lipjes te laten glijden. Hij is verrast door wat hij voelt. Mmm…. je bent nu al vochtig, zegt hij zacht. Ze rukt zijn broek open en als haar handen zijn lat omvatten zegt ze op haar beurt, mmm… je bent ook al aardig hard. Is heel gevaarlijk hoe je nu zit, dat besef je toch zeker wel. Ze schuift nog wat verder naar voren, heel gevaarlijk zegt ze hem aankijkend. Te gevaarlijk, ze buigt zich voorover en fluistert in zijn oor, maar ik verlang wel naar je. Ik wil je ook, zegt hij, maar het moet op een speciale manier zijn, niet even vlug in de trein. Ik wil van je kunnen genieten, keer op keer weer. Mmmm…. dat klinkt hemels.

Ze naderen het eindstation en ze stapt vlug van zijn schoot om haar rokje te fatsoeneren. Ook hij is overeind gekomen om zijn stijve terug in zijn broek te stoppen. Hij staat achter haar en trekt met zijn tong een spoor van onderin haar hals naar haar oorlelletje. Ze kreunt hard en ze hoort hem zeggen, pas op jij dame.

Ze draait zich van hem weg opent haar ogen en drukt op de knop dat de deuren van de trein open gaan. Ze stapt uit de trein en rent naar de andere kant van het perron om in de volgende trein te stappen. Deze heeft zo’n afsluitbaar hokje waar je fietsen en kinderwagens in kan zetten en ze besluit hierin te gaan staan. Al snel hoort ze de deur open gaan en weer dicht. Er gaat een klapstoeltje uit en dan zegt hij, kom me maar zoeken op de tast. Al snel heeft ze hem gevonden en als ze door haar knieën zakt en opnieuw zijn broek opent, is hij verrast. Ga je me verwennen met je handen, vraagt hij. Mmm… zegt ze zacht, maar ze begint wel zachtjes op en neer te bewegen. Zijn adem stokt, ondanks dat ze haar ogen gesloten heeft haar hele gezicht een geile uitstraling. De trein begint te rijden en hij kijkt omhoog. Hij was even afgeleid, maar als hij haar mond voelt die zich over zijn eikel zakt hapt hij naar lucht. Ze zuigt hem dieper en dieper haar mondje in, haar handen masseren zijn ballen en hij heeft het gevoel dat hij in de hemel is aangekomen. Haar tong vliegt razendsnel van links naar rechts en ze zuigt zo krachtig dat het hem duizelt. Als haar tong zijn gevoelige plekje raakt is het gebeurd, zijn zaad schiet krachtig omhoog vakkundig slikt ze alles weg merkt hij op en als ze iets later recht staat, kijkt ze hem aan met gesloten ogen. Mmmm…dit wilde ik gisteren al doen, maar het is goed dat ik het vanochtend pas heb gedaan. Nu heb ik ten minste ontbijt op. Ze begint te lachen en ze gaat op de tast naar een klapstoeltje, maar door een spoorwissel verliest ze haar evenwicht en komt uiteindelijk terecht op zijn schoot. Heb jij nog niet ontbeten, zegt hij tegen haar. Nee, zegt ze hem aankijkend met gesloten oogleden, dat was er vanochtend bij ingeschoten, want ik was veel te onrustig. Je moet wel goed eten, je hebt je energie nodig op de dag. Ik weet het, ze glimlacht. De stem via de luidspreker laat hun weten dat ze op plek van bestemming arriveren. Kom, zegt hij haar overeind helpend we moeten eruit. Stop jij nu maar je leuter in je broek, dan ga ik voor deze keer als eerste uit de trein. Goed lacht hij. Snel geeft hij haar nog een kus, die ze al kreunend ontvangt.

Hij ziet haar uit de trein stappen en naar haar collega lopen, de meiden lopen gearmd verder. Hij besluit eerst langs de kiosk te gaan, haalt hier een half stokbrood belegd met zalm, sla, komkommer, gekookt ei en kappertjes op en hij besteld ook een verse bananen shake en nog een fruit salade. De verkoopster vraagt of hij er een tasje bij wilt en hij antwoord met graag.

Hij blijft nog een beetje lummelen op het station en loopt dan om kwart over acht naar zijn werk. Op de vierde verdieping, ziet hij dat ze al druk aan het werk is, hij lacht. Er komt iemand aan met een postkarretje en hij vraagt aan diegene of hij langs Lei moet. Ja, zij krijgt dit allemaal, lacht hij. Mooi, dan komt dit er nog bij. Wil je dit kaartje erbij leggen, tussen de brieven. Ja, geef maar zegt hij stop ik het er gelijk tussen.

Lei kijkt op en ziet dat Boy weer met een volle kar komt aangelopen. Allemaal voor mij, vraagt ze hem lachend. Allemaal voor jou, dit is ook voor je gebracht met de mededeling, je hebt deze vitamines hard nodig. Ze begint te lachen en Inge kijkt op van haar werk, krijg jij van iemand zo’n lekker ontbijt, wat ben jij een bofkont. Wil je de helft misschien, vraagt ze aan haar. Nou, daar zeg ik geen nee tegen. Inge schuift haar stoel bij en helpt gelijktijdig Lei met het openen van de brieven. Mmm.. dit is speciaal aan jou gericht, zegt ze haar een envelop overhandigend. Lei pakt de briefopener en maakt het open. Kom je om één uur naar de dames toiletten, dan heb ik een verrassing voor je, liefs treinman. Wie is treinman, vraagt ze nieuwsgierig.

Ik wil het je best vertellen Inge, maar je oordeel hoef ik niet te horen en je mond dicht hierover. Ja, dat begrijp ik, vertel je maakt me nieuwsgierig. Lei begint in geuren en kleuren te vertellen wat haar is overkomen vrijdag, maandag, maandagavond in de supermarkt en daar buiten en nu vanochtend in de trein. Wauw, doe mij ook zo’n hunk, waarom maak ik dat nooit mee, zegt ze haar collega grijzend aankijkend. Je weet dus nog steeds niet hoe hij eruit ziet, alleen hoe hij aanvoelt. Ja, maakt me enorm geil, zegt ze Inge aankijkend. Vandaar dat je de laatste dagen van die blosjes op je wangen hebt. Hoop dat de ochtend snel voorbij gaat voor je des ter eerder krijg je, je verrassing.

De ochtend vliegt voorbij en als Inge tegen haar zegt het is tijd, dan staat ze snel op van haar stoel. Kan ik ermee door, vraagt ze haar collega aankijkend. Meer dan mee door je straalt helemaal. Als ik terug ben wil ik er alles over horen. Beloofd zegt ze haar collega aankijkend. Ze stapt de vrouwen toilet binnen maar hier is nog niemand te zien. Heb je, je ogen dicht vraagt een bekende stem. Ja, nu wel, lacht ze. Hij komt het dames toilet ingelopen en ziet de blosjes op haar wangen. Je bent opgewonden, hoort ze hem zeggen. Hij trekt haar het invaliden toilet in en draait vervolgens de deur op slot. Hier zit een soort tafel in en hij duwt haar richting de tafel, stroop je rokje omhoog liefje, hoort ze hem zeggen. Ze stroopt haar rokje omhoog en hij helpt haar plaats te nemen op de tafel nu mag je, je benen heel wijd spreiden. Ze doet wat ervan haar word gevraagd. Ze hoort een stoel schuiven en dan voelt ze zijn tong tegen haar lippen. Ze kreunt hard, stt….zachtjes doen, zegt hij tegen haar, ik weet niet wie er nog allemaal in het gebouw zijn. Niemand, zegt ze zacht iedereen is lunchen, hij begint haar te beffen op een manier die ze nog nooit heeft meegemaakt, het is zo overweldigend dit, het duizelt haar. Je hebt je broodje gedeeld heb ik gezien, zegt hij zacht. Je bent een lief persoon. Dank je, maar als jij dat hebt gezien, dat werk je hier op deze afdeling. Ja, voor één week zegt hij zacht, dan vertrek ik weer naar de overkant. Werk jij bij Gert, vraagt ze hem op haar beurt. Ja, zegt hij lachend en zuigt zich dan opnieuw vast aan haar klitje. Ze begint te kreunen, je maakt me knettergek treinman. Mmm… dat weet ik, zegt hij zacht. Ik heet Roy, zegt hij opstaand van zijn stoel. Hij doet haar benen bij elkaar en wacht af op haar reactie. Roy, Roy, ze begint te denken. Mag ik mijn ogen open doen, fluistert ze zacht. Ja, dat mag, zegt hij haar aankijkend.

Ze opent haar ogen en kijkt hem aan. Wauw je bent echt een hunk. Hebben ze hier ook een dakterras, vraagt hij nieuwsgierig. Ja, dat hebben ze maar die wordt zelden tot nooit gebruikt. Mmmm…interessant, zegt hij haar aankijkend. Ze pakt zijn hand vast en trekt hem mee de lift in. Wauw, zegt ze hem nog een keer aankijkend, ik kan het gewoon niet geloven, je bent echt een kanjer. Hij loopt met haar het dakterras op en het is er verrassend schoon. Waar wil je zitten, vraagt ze aan hem. Daar wijst hij naar een plekje wat is afgezonderd. Ze lopen er heen en nemen plaats op twee loungestoelen.

Inge loopt het dakterras op, het is al ver na de lunchpauze en de enige afgezonderde plek die ze zich kon bedenken was het dakterras. Ze hoort wel stemmen, maar ze ziet haar collega en de treinman niet, afgaand op het geluid ontdekt ze hun achter een pilaar. Ben jij de treinman, vraagt ze vragend aan Roy. Hij begint te lachen, ja dat ben ik. Dat is… dat is…. Ja, daar ben ik inmiddels ook wel achter Inge, lacht Lei. Ik wil jullie niet storen, maar Isaac is naar je op zoek en volgens mij, moet jij ook weer nodig aan het werk Lei. Ik kijk op mijn horloge en schrik me een hoedje. De tijd is voorbij gevlogen zie ik. Haastig sta ik op, ik zie je vanavond wel in de trein en ik geef hem een knipoog terwijl ik snel achter Inge aanloop.

En vraagt ze in de lift hoe was het op het toilet? Geweldig, lach ik. Heb haar beloofd haar alles te vertellen en doe dit dan ook nu we in de lift staan. Jeetje, ik wou dat ik dat ook eens meemaakte. Misschien overkomt het je ook wel eens Inge, je weet maar nooit. Nee, dat ik waar het kan zomaar dat zie ik wel bij jou.

Op onze werkplek aangekomen, stort ik mezelf weer snel in het werk en merk dan totaal niet op dat Inge om vijf uur gedag zegt en naar huis gaat. Ik wil gewoon nog even het laatste dossier af hebben en werk nog even door. Het is uiteindelijk kwart over zes als ik de map dichtsla en mijn handen en benen uitstrek. Opstaand pak ik mijn spullen bij elkaar en loop het kantoor uit.

Verrast zie ik hem staan. Eindelijk klaar, zegt hij mij lachend aankijkend. Ja, eindelijk. Hij pakt me beet en kust me vol op mijn mond. Als hij me iets later loslaat zegt hij, kom we gaan naar huis. Hand in hand lopend voel ik me op dat moment het gelukkigste mens ter wereld.

Op het station aangekomen is het er een drukste van jewelste, mensen staan ongeduldig te kijken naar het bord. Wat is er aan de hand, vraagt Roy aan een man die er nog wel enigszins relaxed bij staat. Er is een aanrijding geweest er rijden nu geen treinen richting Utrecht. De andere kant op wel, hoor ik de man zeggen. Lekker dan, hoe kom ik nu thuis denk ik bij mezelf. Roy leidt me weg van de drukte en als we enigszins op een verlaten stukje perron staan, zegt hij. Mijn broer woont in Eindhoven, we kunnen vast wel bij hem logeren. Logeren, bij zijn broer, iemand die ik helemaal niet ken. Roy, het is een goede oplossing, maar ik zie een probleem. Je broer kent me helemaal niet, wat ga je tegen hem zeggen. Dat ik een collega van me werk meeneem, die in hetzelfde parket zit. Ja, dat is waar zeg ik zacht.

Hij pakt zijn telefoon en belt naar zijn broer, niet veel later zegt hij. Ze zijn er niet, ik weet waar de reserve sleutel ligt en we zijn meer dan welkom. Wat zeg ik tegen mijn vriend, vraag ik hem. Wat dacht je van de waarheid, lacht hij. Je verteld gewoon dat er een aanrijding is en dat je niet thuis kan komen en dat je bij een collega blijft slapen. Ja, dat is goed zeg ik hem aankijkend, als we richting de trein naar Eindhoven lopen.

Mart neemt zijn telefoon op en ik leg hem de situatie uit en hij zegt, veel plezier bij Inge. Ik zeg tegen hem, jij ook veel plezier vanavond. Gaat wel lukken, hoor ik hem zeggen mijn broertje komt over een uur. En… hoor ik Roy vragen. Hij denkt dat ik bij Inge blijf slapen en ik heb hem maar in die waan gelaten. Is het dan niet verstandig om Inge ook even te bellen. Waarschijnlijk wel, snel bel ik Inge op en ze begint te lachen. Veel plezier Lei en ik hoor het morgen graag tot in de kleinste details. Ik zeg haar gedag en loop achter Roy de trein door. We zetten onze tassen op het bankje tegenover ons en nemen naast elkaar plaats. Hoe lang is het rijden naar Eindhoven vraag ik hem nieuwsgierig. Iets van veertig minuten, zegt hij me lang aankijkend. Ik voel hoe mijn wangen rood beginnen te kleuren. Er gebeurt niks wat jij niet wil, zegt hij zacht. Ik knik, kan geen woord meer uitbrengen. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en geeft een klein kneepje. Ik meen het, zegt hij op een fluisterende toon.

Na een treinrit van veertig minuten komen we aan in Eindhoven hij staat op en pakt zijn tas en ik volg al snel zijn voorbeeld. Op het perron pakt hij mijn hand vast en neemt me mee naar een volgende trein. Ik dacht dat je broer in Eindhoven woonde. Nee, het is wel of het hoort bij Eindhoven, maar het is nog iets verder. In de stoptrein is het druk, we staan dan ook weer hutje op mutje op elkaar en ik ben enigszins wel blij hiermee. Ik voel hem achter me staan en hij fluistert, doe je ogen eens dicht. Ik sluit mijn ogen en voel zijn handen op mijn lichaam, een zucht ontsnapt uit mijn mond. Goed zo liefje, zegt hij zacht, ontspan.

Ik sta dicht tegen hem aan en voel hoe zijn broek weer aardig gevuld begint te raken, mijn hand schuift naar achteren en ik geef een klein kneepje in zijn harde pik. Mmm…. hoor ik hem fluisteren. Zijn handen omvatten mijn borsten die zachtjes door hem worden gemasseerd. Ik ben helemaal ontspannen en als ik zijn stem hoor, kom ik terug in de werkelijkheid. Hier moeten we eruit, zegt hij mij bij mijn hand pakkend. We blijven op het perron staan tot iedereen langs ons heen is gelopen. Hij pakt de tas van mij over en zet die naast zijn tas tegen het hekje. Hij pakt me terug beet en drukt zich krachtig tegen me aan. Ik heb zin in je, hoor ik hem fluisteren in mijn oor. Hij begint een beetje tegen me aan te rijden en ik merk dat ik er opgewonden van wordt. Zullen we gaan, zegt hij zacht. Ja, zeg ik zachtjes tegen hem.

Het is nog geen tien minuten lopen vanaf het station, het is een vrijstaande woning en de buren van zijn broer groeten Roy uitbundig. Ik sta er een beetje verloren bij, maar hij stelt mij al snel aan hun voor. Dit is Lei zegt hij zacht mijn vriendin. Wel vervelend voor jullie dat jullie nu niet haar kunnen, zeker na zo’n lange werkdag. Ja, dat wel maar gelukkig woont mijn broer hier en konden we nog uitwijken. Ja, dat is waar hoort ze de buurman zeggen. We hebben boodschappen gedaan, zegt hij er nog achteraan, want je broer had ons gebeld dat jij met nog iemand zou komen. Dank je antwoord Roy. Ik steek ook mijn hand op naar de twee mensen die zich vervolgens naar hun eigen woning begeven.

Roy pakt de sleutel van het huis ergens vandaan en loopt dan naar de voordeur om deze te openen. Binnen in de hal staand kijk ik mijn ogen uit. Wat een mooi huis, zeg ik kijkend naar hem met open mond. Roy begint te lachen, dat zal mijn broer zeker waarderen. Kom, zegt hij haar met zich meetrekkend, laat ik eerst wat te eten voor ons maken. Je zal wel honger hebben. Voor ik antwoord kan geven doet mijn maag dit al door zich luid te laten horen en we beginnen allebei te lachen. Mag ik de tuin in, vraag ik dan kan ik even roken. Mmm…natuurlijk mag dat, hij draait de deur van het slot en als ik de tuin inloop kijk ik opnieuw mijn ogen uit.

Bloemen, waar je u tegen zegt staan heel mooi en parmantig in bordes langs een schutting. Roy kijkt toe zie ik als ik me omdraai naar hem. Dit is het paradijs op aarde zeg ik hem aankijkend. Hij begint nog harder te lachen. Ik weet nu al dat je het hart van mijn broer hebt gestolen zegt hij haar lachend aankijkend. Ik pak even wat te drinken voor ons, dan kom ik even met je mee roken en daarna maak ik wat te eten voor ons klaar. Ze kijkt hem dromerig aan, ziet hij en zijn hart slaat een slag over. Hij heeft nog nooit eerder iemand meegenomen naar zijn broers huis, maar als hij ziet hoe Lei enthousiast is over alles wat hij ziet, is hij heel blij dat hij heeft gewacht.

Met een ice tea voor haar en voor zichzelf een biertje loopt hij verder de tuin in en ontwaard haar bij de fontein. Mooi hé, zegt hij zacht. Ja, heel mooi te mooi, zegt ze hem aankijkend. Hij overhandigd haar het glas ice tea en zij overhandigd hem op haar beurt een shaggie. Ze nemen plaats op de tuinbank en ze kijkt genietend om zich heen.

Hij pakt het drinken van haar over en zet dit op het tafeltje. Als ze haar shaggie dooft in de asbak en een slok heeft genomen van haar ice tea is ze verrast als ze zijn handen rond haar middel voelt. Hij trekt haar op zijn schoot en als zijn hand haar benen begint te strelen sluit ze haar ogen. Zijn hand gaat al snel onder haar rokje en als hij haar lippen begint te strelen voelt hij hoe vochtig ze al is. Moeiteloos schuift hij eerst één vinger en vervolgens twee vingers bij haar naar binnen en begint ze ritmisch in en uit te bewegen. Haar hoofd buigt naar achteren en ze laat zich helemaal gaan. Als snel komt ze tot een ontlading en als hij zijn vingers aflikt en zij haar ogen opent en hem aankijkt krijgt hij het zwaar. Ze kijkt hem zo geil en opgewonden aan, dat hij haar gelijk mee naar boven wil nemen. Ga je mee, zegt hij zacht.

Achter hem aan laat ze zich meenemen naar boven, hier komen ze aan in de grootste badkamer die ze ooit heeft gezien, de ruime inloop douche met stortbak laat maar weinig aan de verbeelding over. Ze kleedt zich razendsnel uit en geheel naakt loopt ze de douche in. Roy bekijkt haar van een afstandje, wauw ze is echt lekker. Haar verwennen zegt hij in zijn gedachten, snel kleedt hij zich uit en nadat hij twee nieuwe sponzen uit de kast heeft gepakt loopt hij achter haar aan, de douche in.

Hij draait de kraan open en overhandigd haar een zacht groenige spons. Zelf heeft hij een zalmroze in zijn handen. De spons wordt natgemaakt en hij laat er vervolgens een heerlijke geurende douchegel op vallen. Hij raakt haar voorzichtig aan en begint haar dan te wassen. Lei geniet met volle teugen van deze onverwachte maar zeer welkome massage/wasbeurt. Ze sluit haar ogen en leunt zachtjes tegen de muur. Als hij lager en lager gaat zet ze een stapje opzij om hem meer ruimte te geven. Hij wast haar grotje op een sensuele manier, dat ze moeite heeft zichzelf staande te houden omdat ze knikkende knieën krijgt. Als hij klaar is, spoelt hij haar voorzichtig maar grondig af. Benieuwd wat hem te wachten staat is hij verrast als zij eveneens een rijkelijke hoeveelheid douchegel op de spons laat lopen en hem op net zo’n manier begint in te zepen als hij even voorheen bij haar heeft gedaan.

Zijn pik groeit en groeit, hij is super trots op zijn negentien centimeter die fier overeind staat klaar om hard aan het werk te gaan. Ook zij spoelt hem zorgvuldig af, maar hij is niet meer te stuiten. Hij pakt haar vast en drukt haar zachtjes tegen de muur aan van de douche. Ze kijkt hem opgewonden en geil aan en als ze zegt je bent een keurige heer, gromt hij een beetje. Hoe dichter hij tegen haar aanstaat hoe geiler ze uit haar ogen kijkt. Dicht tegen haar aanstaand, tilt hij haar ene been iets op en zet zijn eikel zachtjes tegen haar iets geopende lippen, moeiteloos schuift hij haar diepte in, steeds verder en verder, ze uit een klein gilletje als hij zich helemaal in haar heeft geschoven. Langzaam en op een rustige beheerste manier begint hij haar te palen al kost hem de grootste moeite. Zo lekker voelt ze aan. Ze kreunt veel en hijgt ook steeds meer, zijn handen verplaatsen zich naar haar borsten die hij wat ruwer en wilder begint te masseren wat bij haar uitlokt nog meer kreun geluiden, als hij tepels vastpakt en er zachtjes aan begint te trekken, hijgt ze zwaar en opent haar ogen. Die zijn donker van geilheid en hij drukt zijn mond op de hare. Zijn tong speelt een gevaarlijk en opwindend spel met de zijne. Hij kan zich niet meer houden en drukt zich krachtiger en sneller in en uit haar, haar lichaam begint te schokken en ze maakt haar mond los van de zijne om een gil te uiten die hij bewonderingswaardig vind. In en uit haar blijven glijdend, komt ze weer een beetje op adem. Draai je om, zegt hij op een toon die haar opwind, ze draait zich op en buigt zich iets voorover. Als snel voelt ze hem weer in zich komen en ze draait haar hoofd naar achteren en zegt, harder Roy, sneller….

Yes, eindelijk denkt hij en begint te stampen en te beuken of zijn leven ervan afhangt, ze kreunt harder en harder en dan voelt hij hoe zijn zaad begint te borrelen. Normaal vraagt hij altijd aan een vrouw waar ze zijn zaad wil hebben, maar deze keer niet, hij wil haar helemaal vol gooien, zo vol dat er niks meer bij kan. Op het moment dat zijn zaad zich een weg naar buiten baant, voelt hij hoe ze wordt overweldigd door een tweede orgasme. Ze zoekt steun aan de muur en hij probeert haar zo goed mogelijk te ondersteunen.

Als ze beide zijn bijgekomen wassen ze zich grondig en zorgvuldig, dan zet hij de douche uit en overhandigd haar een handdoek. Ze wikkelt zich in de handdoek en dan kijkt ze hem lachend aan. Dacht dat ik eerst iets te eten kreeg, haar ogen schitteren gevaarlijk. Ja, zegt hij dat klopt, maar je daagde me zo uit, dat kon ik natuurlijk niet weerstaan. Ohhh…ik daagde je uit, ze staat nu voor hem, hoe daagde ik je dan uit? Ze trekt de handdoek weg die hij om zijn heupen had gedaan en ze kijkt hem aan, volgens mij had ik deze nog helemaal niet in mijn handen gehad. Ze vouwt haar handen om zijn geslachtsdeel dat door haar aanraking gelijk weer begint te groeien, laat staan, zegt ze zacht, dat ik er al aan had gelikt als een smeltende ijsje. De woorden dringen tot hem door als ze zich heeft gebukt en eraan begint te likken. Hij gromt, pas op jij dame, zegt hij zacht. Ze zuigt hem krachtig naar binnen en als ze opkijkt omhoog ziet ze dat hij haar opgewonden aan staat te kijken. Ze opent haar mond en laat hem uit haar mond glijden. Kan je mij vertellen Roy, hoe ik jou dan heb uitgedaagd? Voor hij kan antwoorden, zuigt ze hem zo diep haar mondje en keel in, dat hij even geen woord weet uit te brengen.

Als hij zijn stem heeft hervonden, begint hij te grijzen, wie ben jij, zegt hij zacht, ben jij het geile wonder waar ik al mijn hele leven op wacht. Wie weet smakt ze tussen de zuig en lik bewegingen door. Hij pakt met zijn handen haar hoofd beet en begint nu krachtig en hard in haar mondje te stoten, hij hoort een soppend geluid en als hij naar beneden kijkt ziet hij hoe ze zichzelf aan het vingeren is. Geil, geil, geil denkt hij. Nog krachtiger, ramt hij zijn pik haar keeltje in, maar als ze kokhals bewegingen begint te maken, weet hij dat hij iets rustiger aan moet doen. Hij vertraagt zijn tempo iets en dankbaar kijkt ze naar hem op. Hij voelt zijn zaad opnieuw borrelen en veel te snel spuit hij haar mondje vol. Gulzig en hongerig slikt ze alles door. Als ze rechtstaat en het laatste beetje zaad heeft doorgeslikt, zegt ze hem lachend aankijkend. Ik denk dat ik maar naar beneden ga om mij ice tea op te drinken.

Uit het douche raam kijkend ziet hij haar de tuin in wandelen en als ze inderdaad een slokje ice tea heeft genomen en vervolgens een shaggie rolt denkt hij…. Dit is een gevaarlijke vrouw, een hele gevaarlijke, opwindende supergeile vrouw. Ze kijkt omhoog en haar ogen staan donker, ze maakt de handdoek los en hij kijkt recht in haar kutje, die ze zachtjes begint te strelen. Hij draait zich weg van het raam hoe moeilijk dit ook is. Hij heeft beloofd wat te eten te maken en dat zal hij doen ook.

In de keuken staand, ziet hij dat ze onderuit gezakt ligt in de kussens en als hij naar buiten loopt om te vragen of ze nog wat wil drinken, merkt hij dat ze in slaap is gevallen. Hij laat haar maar even dat geeft hem mooi de kans om wat eten in elkaar te flansen. Na een half uurtje is hij klaar, hij loopt naar buiten en nog altijd is ze diep in slaap. Hij begint haar te strelen en zijn hand zakt steeds verder naar beneden, zelfs in haar slaap ziet hij dat ze opgewonden en geil is. Hij streelt haar lippen en haar benen openen zich vanzelf, als hij twee vingers in haar drukt opent ze haar ogen. Wat is dit geil zeg, zegt ze hem aankijkend. Mmm… is het enige wat hij kan uitbrengen. Hij draait haar iets en zijn pik die alweer op volle sterkte staat wipt opgewonden op en neer. Met grote ogen kijkt ze hem aan als hij zich ineen keer binnen in haar drukt. Ja, dit is zeker geil, zegt hij haar aankijkend. Al snel is het geluid in de beginnende duisternis niks meer dan het soppende geluid van een paal die hard en snel op en neer gaat in een drijfnat kutje.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Woensdag

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Dat Moedertje Beviel Me WelDoor: Egbert
Gelezen: 4275x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Anaal, Overspel, Vakantie, Squirten
22-07
8.8
:: Iemand Had Me GezienDoor: Timio
Gelezen: 12967x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionistisch, Voyeur, Opdrachtjes, Sletje
19-07
8.7
:: Genaaid Door Vrouwe JustitiaDoor: X7trio
Gelezen: 13204x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.7
:: Mike's Pik Is...Door: Penpaal
Gelezen: 12217x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Megapik, Neuken, Orgasme, Klitje
15-07
7.9
:: Gechanteerd Door Haar ExDoor: Penpaal
Gelezen: 11191x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naaktfoto's, Video's, Internet, Neuken, Ex, Chantage
13-07
7.8
:: GipspootDoor: Penpaal
Gelezen: 10686x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gips, Buurvrouw, Anaal, Partnerruil
13-07
8.4
:: De Verbouwing - 7Door: MereluittG
Gelezen: 5720x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, BDSM, Overspel
12-07
8.8
:: Het Gras Is... - 2Door: Scarlett
Gelezen: 13343x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanige Vrouw, Overspel, Neuken.
05-07
8.9
:: Een Weekend Alleen ThuisDoor: GuiltyPleasures
Gelezen: 12817x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Overspel, Fantasie
04-07
8.0
:: Buurvrouw Ineke Staat...Door: Penpaal
Gelezen: 20400x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuitorgasme, Klitpiercing
04-07
8.5
:: De Hotelkamer - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10651x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-07
8.5
:: Getrouwde AliceDoor: Tom85
Gelezen: 16321x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Getrouwd, Vakantie
03-07
8.3
:: Het Gras Is... - 1Door: Scarlett
Gelezen: 18600x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Overspel, Neuken, Overgave, Onderdanige Vrouw
02-07
8.7
:: De Hotelkamer - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 14441x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.3
:: Middagje StrandDoor: Jonl
Gelezen: 20799x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Strand
29-06
8.8
:: Eerste Keer GenomenDoor: Anna-Lynn
Gelezen: 25419x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Beffen, Vreemdgaan, Bbc
27-06
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!