Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Woensdag

Een fictief verzoek verhaal, bestaande uit meerdere delen.
( vrijdag, maandag, dinsdag, woensdag )

Het is donderdag half negen als ze eindelijk in de trein staan van Eindhoven naar Breda, de intercity is uitgevallen en het is een helse drukte in de stoptrein. Roy wilde haar nog nemen vanochtend vroeg, maar Lei had hem tegen gehouden, bewaar maar voor in de trein, treinman had ze hem knipogend gezegd. Nu hier staand in de trein, trekt hij haar dicht tegen zich aan, ze buigt haar hoofd wat naar achteren en fluistert in zijn oor. Waar wacht je nog op treinman, steek die harde vleespen van je maar in mijn drijfnatte grot, ik kan niet wachten. Nat is ze zeker als hij zich iets door zijn knieën laat zakken en vervolgens achterlangs in haar schuift. De man naast hem keek precies opzij toen hij zijn pik net in Lei schoof en vol ongeloof kijkt hij naar de twee mensen naast hem. Dat doe je toch niet, sist hij boos tussen zijn tanden door. Wat doe je niet, vraagt Lei haar hoofd naar de man wendend. Nou wat jullie aan het doen zijn. Waarom niet, hoort hij haar vragen, is het soms verboden om seks te hebben in de trein? De man schudt met zijn hoofd en probeert van hun weg te stappen, maar omdat het zo druk is gaat dit niet en is hij verplicht te blijven staan waar hij staat.

Roy beweegt zijn handen nu naar de borsten van Lei en begint deze zachtjes te kneden, haar tepels schieten gelijk naar voren en de man kijkt vol ongeloof toe hoe deze twee mensen ten overstaan van een volle trein seks met elkaar hebben. Nu de man naast hun weet waar ze mee bezig zijn, houdt hij zich niet langer in, in de beperkte ruimte die er is, probeert hij haar met lange halen te neuken, het gesop van haar kutje wordt overstemd door het geroezemoes van de overige passagiers. Lei kreunt zachtjes, maar het is de man naast hun wel ter ore gekomen.

Ook al vind hij het niet gepast, die twee hebben wel lef om dit te doen, in een overvolle trein en dan het zachte gekreun van de vrouw gaat hem niet bepaald in de koude kleren zitten. Roy stroopt haar rokje verder op en masseert nu ook haar billen, terwijl hij op een stevig tempo in en uit blijft glijden. Als hij opkijkt naar de man links van hem, ziet hij dat hij geboeid staat toe te kijken. Ze is lekker of niet dan, hijgt hij. Hij ziet de man alleen maar ja knikken met zijn hoofd. Lei kromt haar rug en niet veel later begint ze te schokken, voor hem een teken dat ze haar orgasme nadert. Haar ademhaling gaat gejaagder en ze probeert zo min mogelijk te kreunen. Hij voelt aan de hoeveelheid sap die over zijn pik druipt dat ze is klaargekomen, hij is er bijna. Nog sneller, nog rapper glijdt hij in en uit haar en dan pakt hij haar middel stevig beet en begint te pulseren. Straal na straal spuit hij in haar binnenste. Mmm…. dit is zo ongelooflijk geil, hoort hij haar zeggen. Dat is het zeker, fluistert hij in haar oor.

De man heeft hun allebei zien klaarkomen, maar hij ziet nog geen teken dat de man die achter de vrouw staat uit haar is geschoven. Niet dat hij nu zit te wachten op andermans pik te zien, maar hij is wel nieuwsgierig. Roy blijft zachtjes doorstoten, hij heeft nog lang niet genoeg gehad en zo te zien kan Lei ook nog wel een ronde gebruiken. Bij het volgende station stappen er zoveel mensen uit dat ze kunnen zitten op een stoeltje en dit gaat Roy dan ook zeker weten doen. Draai je, je zo om liefje vraagt hij fluisterend in haar oor. Ja, graag zegt ze zacht.

Hij neemt plaats op het stoeltje en Lei stapt van hem af om zich vervolgens om te draaien en weer op zijn schoot te zetten. Ze tilt haar rokje omhoog en zakt snel weer op de pik van Roy. Mmm…zegt ze wat luider, dan begint ze haar heupen naar voren en naar achteren te bewegen. De man die net naast hun stond, zit nu tegenover hun en of hij het nu wil of niet, zijn ogen blijven geboeid naar het tweetal kijken. Helaas is het nu van korte duur, hij ziet de vrouw opnieuw schokken en dan laat ze zich voorover tegen te man aanzakken. Hij ziet hoe de man haar hoofd vastpakt en haar intens een tongzoen geeft. Als ze opstaat, draait zich naar hem ziet hij, ze tilt haar rokje op en hij kijkt zo tegen haar net afgeneukte kutje aan. Wat denkt u, hoort ze hem vragen heeft hij goed zijn best gedaan? Hij kijkt haar aan, dit had hij totaal niet zien aankomen, hij voelt hoe zijn hoofd rood wordt en stamelend brengt hij uit….zo te zien wel, u loopt aardig leeg. Ze laat haar rokje zakken en dan rijden ze Breda binnen. Kom treinman, we moeten gaan werken. Roy staat op en geeft de man een knipoog voor ze de trein verlaten.

Jij bent echt erg Lei, zegt hij tegen haar als ze hand in hand naar het kantoor wandelen. Ach, ik moest hem toch iets laten zien, volgens mij heeft hij de hele tijd toe zitten kijken. Ja, dat is waar, lacht Roy. Binnen lopen ze ieder snel naar hun werkplek. Inge kijkt op als ze Lei ziet aankomen. Joh, ben je verdwaald en ze geeft haar collega een knipoog. Nog voor ze kan antwoorden komt Jurg het kantoor uitgestormd. Jij meekomen, zegt hij tegen mij, zitten op die stoel en hij wijst naar een stoel tegenover zijn bureau. Ik loop op mijn dooie akkertje achter hem aan het kantoor in en hij sluit vervolgens de deur voor ik plaats neem in de stoel. Ben je niet een beetje aan de late kant en hij wijst naar de klok in zijn vertrek. Ja, kan er ook niks aan doen dat er een intercity is uitgevallen, zegt ze hem aankijkend, nu had ik de stoptrein en Jurg ja sorry die doet er een beetje langer over.

Een beetje briest hij het is kwart voor tien, we beginnen hier om half negen. Ja, kan gebeuren toch, zegt ze hem aankijkend met een glimlach rond haar lippen. Dit is al de tweede keer deze week dat je te laat bent, ga je dit vaker doen Lei als een soort revanche of iets dergelijks. Nee, antwoord ze lachend naar hem opkijkend. Zal dan maar vlug aan het werk gaan, om de schade in te halen. Ze staat op van haar stoel en dan kijkt Jurg naar de stoel. Wat is dat Lei, vraagt hij heb je soms in je broek geplast. Ik kijk naar de stoel en realiseer me dat er een mengeling van zaad en kutsap is achtergebleven. Wat dat is Jurg, dat is een papje van sperma en kutsap, zeg ik hem. Ik kijk hem strak aan. Een papje van wat, vraagt hij vol ongeloof. Ik wil het nog een keer herhalen, maar hij zegt, heb het de eerste keer ook al gehoord. Heb jij je soms laten naaien in de trein, vraagt hij nieuwsgierig. Ja, dat heb ik antwoord ik hem een knipoog gevend, is lekker Jurg moet je ook eens doen, is fantastisch om mee te maken, ook heel erg spannend kan ik je wel vertellen. Vol ongeloof zie ik hem naar mij kijken, heb je geen papiertje om het op te ruimen, vraag ik. Nee, ik heb geen papier om het op te ruimen. Mmm…. dan zit er maar één ding op, zeg ik tegen hem. Ik leg de stapel dossiers terug op zijn bureau en buk me voor de stoel. Al likkend, lik ik het hele plasje op, helemaal vergetend dat hij dan zo onder mijn rokje kan kijken, maar ik ben super geil en opgewonden dat me dat eigenlijk ook niks kan interesseren op het moment.

Als ik het laatste druppeltje heb opgelikt en terug recht sta, zie ik dat zijn hoofd knalrood is geworden. Was dat het, vraag ik hem aankijkend, of was er nog meer. Ehhh…ehhh…hoor ik hem zeggen. Ja, Jurg zeg het eens. Dit keer doe ik een stapje dichterbij, ik sta vlak voor hem en raak met één vinger zijn gezicht aan. Was dat het Jurg of was er nog meer, herhaal ik mijn eerder gestelde vraag. Wie ben jij, vraagt hij voorzichtig wat heb je met Lei gedaan. Mmm…ik denk dat Lei eindelijk een beetje los is gekomen, wat denk jij Jurg. Ik weet het niet, zegt hij haar aankijkend. Ik kijk eens goed naar mijn leidinggevende, hij zal heel goed passen bij Inge besef ik me dan. Inge en Jurg het ideale koppel. Nog altijd heeft hij niks gezegd, maar de bobbel in zijn broek zegt me genoeg. Zal ik Inge even sturen, zeg ik hem aankijkend. Inge, niet begrijpend kijkt hij haar aan. Ja, je weet toch wel wie Inge is, zij kan je daar met alle plezier wel vanaf helpen. Ze wijst naar de enorme bult in zijn broek. Ja, doe maar zegt hij nog steeds vol ongeloof. Ik loop het kantoor uit en sluit de deur achter mij. Naar mijn werkplek lopend, leg ik de dossiers neer op mijn bureau en loop dan naar Inge. Je moet Jurg helpen met een groot probleem en ik geef haar een knipoog. Heb je iets aan, onder je rokje, vraag ik nieuwsgierig. Nee, antwoord ze ik loop er ook graag luchtig bij. Ga Jurg maar snel helpen, hij heeft last van een harde worst. Vol ongeloof kijkt ze me aan, maar loopt dan toch gehaast naar het kantoor van Jurg.

Het is al snel lunchpauze tot mijn vreugde en Roy komt al aangelopen. Gaat u mee My lady, vraagt hij aan mij. Uiteraard ga ik mee, zeg ik hem lachend aankijkend. Iedereen heeft de afdeling inmiddels al verlaten, Inge en Jurg niet, die zitten nog altijd in het kantoor. Hij duwt mij door de deur van het dames toilet en al snel voel ik zijn handen op mijn lichaam. Ben zo geil Lei, kan aan niks anders denken. Mmm...antwoord ik snel, al heel gauw voel ik hoe hij zich in me boort en genietend van dit overweldigende gevoel pak ik de wasbak beet en steek mijn billen verder naar achteren. Ik kreun het uit, naai me hijg ik, naai me krachtig en diep.

En of dat hij me krachtig en diep naait, ik ga zo in hem op dat ik niet door heb dat de deur van het dames toilet wordt geopend en dat Inge en Jurg staan toe te kijken. Inge sluit snel de deur en draait zich dan om naar Jurg. Het is hier al bezet, zegt ze hem lachend aankijkend. Ja, dat zag ik, nu weet ik met wie Lei zich bezig houdt, nu weet ik ook de reden waarom onze nieuwe stagiair niet met Lei wilde werken. Inge begint te lachen en trekt Jurg mee naar de lift.

In het dames toilet begint mijn lichaam hangend aan de wasbak ongecontroleerd te schokken, ik heb moeite om mij staande te houden en ben dan ook enigszins blij dat ik wat steun heb. Ohhh…ik ga je helemaal vol spuiten, hoor ik hem achter mij kreunen. Nog vier keer voel ik hem in me glijden en dan spuit hij zijn zaad diep in me. Over me heen hangend graait hij naar mijn borsten en trekt hard aan mijn tepels, je maakt me helemaal gek, hoor ik hem diep kreunen. Ik kan niks uitbrengen, ik moet eerst mijn ademhaling weer op normaal niveau zien te krijgen. Ik voel hem uit me glijden en als ik naar beneden kijk zie ik dat ik behoorlijk leeg ben gedruppeld. Er ligt een aardig plasje op de vloer en ik trek wat papier uit de bak en leg dit op het plasje. Hoe kom je zo geil, vraagt hij aan mij. Je lijkt wel overgeil. Mmm…dat is altijd als opoe zich aandient, zeg ik hem een knipoog gevend. Aha…opoe is in aantocht. Wees gerust, ik ben een echte kapitein ik vaar ook door de rode zee. Ik kijk hem lachend in de spiegel aan. Door de rode zee nog wel, heb ik even een geluk dat ik een echte kapitein heb weten te strikken. Hij draait me terug om en nu kijk ik hem recht aan.

Is er misschien een kans dat ik je in het weekend ook kan treffen, zegt hij zo zacht dat ik allereerst denk dat ik het misschien niet goed heb gehoord. Wat zeg je, vraag ik hem nogmaals. Is er een mogelijkheid dat ik je van het weekend ook kan zien, vraagt hij nu nog een keer maar veel duidelijker. Ja, wie weet bij de supermarkt misschien weer zeg ik hem knipogend aankijkend. Dat bedoel ik niet Lei, ik wil je hebben bij mij thuis, onder de douche, in mijn bed, op de bank overal. Je vriendin, help ik hem even herinneren aan het feit, dat hij me had laten weten dat hij een vriendin had. Ik heb geen vriendin meer, zegt hij zacht. Ohhh….nou ehhh…het is niet dat ik niet wil, maar ik heb wel een vriend en ik weet niet hoe ik dat bij hem moet brengen. Nee, dat begrijp ik, maar ik wil je, kreunt hij.

Ik wil jou ook, kreun ik zachtjes naar hem, maar aan de weekenden daar heb ik heel niet bij stil gestaan, beken ik hem eerlijk. Mmmm…misschien moeten we ook even telefoonnummers uitwisselen, je weet nooit waarvoor het handig is. Mocht je weer eens ruzie hebben met je vriend bij de supermarkt, dan kan ik je komen halen. Hij geeft me een knipoog maar dan blijf je wel bij mij tot ik genoeg van je heb. Mmm…jij en genoeg van me hebben. Dan kan helemaal niet, jij krijgt nooit genoeg van mij. Je hebt gelijk, hijgt hij in mijn oor. Ik zie hoe zijn pik alweer begint te groeien, maar de klok laat ook weten dat de pauze voorbij is. Wil je nu alweer, zegt hij zacht en hij drukt me tegen de deur van het damestoilet aan. Hij tilt me been iets op en net als hij op het punt staat om zich in me te schuiven, horen we een klopje op de deur en een stem zeggen pauze voorbij, jullie moeten terug aan het werk. Wie was dat, vraagt hij aan mij. Het lijkt veel op de stem van mijn leidinggevende, maar hij heeft wel gelijk Roy, onze pauze is inderdaad voorbij. Vanavond in de trein weer, zeg ik hem aankijkend. Ik kus hem nog een keer snel en dan fatsoeneert hij zich om zich haastig terug naar zijn werkplek te begeven.

Ik pak het hoopje doekjes van de grond en loop vervolgens naar de wasbak, zet de kraan op lauw water en besprenkel mijn kutje hiermee om haar daarna even te wassen met wat sop. Met een plastic bekertje spoel ik zo goed en zo kwaad als ik kan het sop ervan af. Mmmm….weer fris en fruitig voor vanavond, snel droog ik mijn kutje en loop dan ook terug naar mijn werkplek.

Het is half zes als mijn telefoon gaat, moet nog twee regels intypen en dat doe ik dan ook als eerste. Het is Mart en heb helemaal geen zin in hem. Sta beneden hoor ik hem zeggen, ben je bijna klaar. Wat doe jij beneden, vraag ik hem. Ik was in de buurt voor mij werk en dacht haal gelijk mijn meisje even op. Nog een kwartiertje zeg ik tegen hem, dan ben ik klaar. Zie ik je zo en dan verbreekt hij de verbinding. Kut, kut en nog eens kut. Inge kijkt op van haar werk, wat is er vraagt ze nieuwsgierig. Mart staat beneden, daar gaat mijn wilde trein avontuur voor vanavond.

Ja, kan begrijpen dat je het kut vindt, maar aan de andere kant des te spannender weer voor morgenochtend. Ja, dat wel. We moesten nog nummers uitwisselen, als je hem ziet, wil je hem dan mijn nummer geven. Doe ik, lacht Inge terwijl ik mijn spullen pak bedenk ik me dat Inge voor haar doen nog laat op kantoor is. Ze kijkt me aan en geeft me een knipoog, hij had nog wat besprekingen die moesten worden afgerond zegt ze me en dan gaan we samen met de trein dadelijk en hij blijft bij mij pitten. Geweldig, roep ik enthousiast uit. Ik moet gaan, want je weet hoe Mart is als hij te lang moet wachten. Ja, have fun onderweg, lacht ze me toe.

Ik loop naar de liften en als ik door de hal beneden loop naar buiten zie ik hem al staan. Jeetje Lei, hij kijkt me aan, je verbaasd me nogal. Je gaat van oude oma rok, naar jong en jeugdig. Ook dit staat je voor geen meter kan je, je niet gewoon kleden naar je leeftijd. Ik heb geen zin in een discussie met hem en stap dan ook in de auto. Ben je ineens je stem verloren, zegt hij tegen mij als hij naast me heeft plaatsgenomen in de auto. Ik heb geen zin in ruzie, zeg ik voor me uitkijkend. Hij legt zijn hand op me knie, maar ik druk hem weg. Ohh heeft mevrouwtje er geen zin in, hoor ik hem zeggen. Ik moet het wel goed vinden, dat je twee nachten bij een collega gaat pitten, maar als ik je dan betast is het voor mevrouw teveel. Ja, het is me inderdaad teveel, zeg ik hem aankijkend, wat ik ook aantrek voor jou is het toch niet goed. Waar zie je met het liefste dan wel in, vraag ik hem lichtelijk geïrriteerd. Jij, jij bent al voldoende gekleed in een vuilniszak en hij begint hardop te lachen. Weer voel ik zijn hand op mijn knie, maar weer sla ik hem weg. Hij begint nog harder te lachen. Zijn woorden kwetsen mij, maar hij heeft dat niet door, of het interesseert hem in ieder geval niet. Op de snelweg probeert hij nog een poging zijn hand op mijn knie te leggen, maar weer druk ik hem weg. Hou je handen bij je, zeg ik tegen hem. Hij stuurt de auto de vluchtstrook op en voor ik het wel en goed besef, heeft hij me beetgepakt. Dame je mag nu eens heel goed naar me luisteren ik ben ermee akkoord gegaan dat je twee nachten bij je collega bent geweest, nu mag ik weer de aandacht hebben van jou. Hij legt weer zijn hand op mijn knie en ik laat hem maar begaan. Zijn hand schuift hoger en hoger en dan stopt hij en ik slaak een diepe zucht. Zie je wel, zo erg is het toch niet. Heb je me niet gemist daar, zijn hand schuift zo abrupt omhoog dat ik mijn adem inhoud. Geen slip, constateert hij, dus je hebt de hele dag zonder slip gelopen, tussen al die mannelijke collega’s, wat ben jij een slet zegt hij me aankijkend. Waar hoopte je op Lei, dat een collega je zou palen, wie wil jou nou palen, lacht hij. Jij, zeg ik hem aankijkend. Ja, ik ja omdat ik even niks anders voor handen heb. Hij begint te lachen, laat me vervolgens los en start dan de auto weer.

De rest van de rit heeft hij me godzijdank met rust gelaten. We krijgen eters vanavond, hoor ik hem zeggen, dus je moet straks nog boodschappen doen en een maaltijd in elkaar flansen. Doe het lekker zelf, zeg ik tegen hem. Je hebt me niet gebeld of iets, je maakt zelf maar iets klaar. Je kan dat overleggen Mart, maar ik ben niet je huisslaaf. Jij kookt vanavond, dus je doet ook de boodschappen. Einde discussie hoor ik hem erachteraan zeggen.

Ik loop achter hem aan naar binnen en gelijk door naar boven. Moet je geen boodschappen gaan doen, hoor ik hem schreeuwen onderaan de trap. Ik schreeuw terug, heb gezegd dat je het zelf kunt gaan doen. Ik hoor hem de trap opkomen en bovenaan de trap kijk ik hem woedend aan. Jij hebt eters vanavond ik niet, zeg ik hem aankijkend, je zoekt het maar uit. Hij sleurt me mee naar de slaapkamer ik heb je gezegd, zegt hij dat jij boodschappen gaat doen en een avondmaal gaat koken. Waarom zou ik, zodat jij goed voor de dag kan komen, vergeet het even lekker. Ik heb hard gewerkt en ik ben moe, ik ga naar bed. Dat denk ik niet, zegt hij op dreigende toon. Dat denk ik toch echt wel, antwoord ik op boze toon terug. We staan als twee kemphanen tegenover elkaar, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om me gewonnen te geven. Jij wil dus niks maken voor Ilonka en Geertje, zegt hij mij aankijkend. Komen Ilonka en Geertje, waarom vraag ik hem. Nou dat mag ook wel iets enthousiaster zegt hij, zijn toch jouw vriendinnen. Ja, als het hun uitkomt wel ja anders ook niet. Mijn boosheid ebt weg, ik heb ze al een tijd niet gesproken en het zal wel weer eens leuk zijn ze te zien.

Zie je wel, hoor ik hem zeggen, die vent van jou is nog niet zo verkeerd. Hij pakt me vast als hij me probeert te zoenen dan draai ik mijn hoofd weg. Moet boodschappen gaan doen, zeg ik hem triomfantelijk aankijkend, anders hebben onze gasten vanavond niks te eten. Hij overhandigd mij zijn sleutel en niet veel later ben ik op weg. Niet te ingewikkeld Lei, gewoon iets makkelijks. Ja, iets makkelijks dan kent hij Geertje nog niet goed.

Na een kwartier kom ik aan bij de Jumbo op de automatische piloot sluit ik de auto af en pak een karretje waar ik de boodschappentassen in zet en vervolgens de winkel binnenloop. Geheel in gedachten verzonken, heb ik dan ook niet door dat ik word gevolgd door Roy. Als hij naast me wandelt in de supermarkt en hij zijn kar tegen de mijne laat botsen kijk ik op. Hey, zeg ik hem glimlachend aankijkend, ook boodschappen doen. Ja, ik heb niks in huis dus dan moet je wel. Ik krijg eters dadelijk dus moet nog even snel iets ingewikkelds halen. Iets ingewikkelds hoor ik hem zeggen, ben je alleen vraagt hij. Ja, antwoord ik. Hij laat zijn kar voor wat het is en pakt me dan stevig beet. Hij drukt zijn mond snel op de mijne en gewillig open ik mijn mond op zijn tong te verwelkomen. Ik begin zacht te kreunen als hij zijn handen over mijn lichaam laat dwalen. Mmmm…hoor ik hem murmelen tegen mijn iets geopende mond.

Dadelijk hebben we nog seks in de supermarkt, zegt hij me lachend aankijkend. Hij geeft me een knipoog maar blijft me wel stevig vasthouden. Ik hoorde van Inge, dat je vriend je is komen halen, was het gezellig onderweg. Nee, bepaalt niet antwoord ik hem, maar jou daarentegen weer tegen te komen in de supermarkt vind ik bijzonder aangenaam. Mm…ik ook, zegt hij. Onze geheime ontmoetingsplek. Hij heeft me inmiddels weer losgelaten maar ik mis zijn aanraking al. Ik wil je zien van het weekend, hijgt hij in me oor. Ik jou ook, zeg ik naar hem opkijkend, ik weet nog niet hoe, maar het gaat zeker gebeuren. Mmm…hij pakt mijn hand vast en drukt deze tegen zijn kruis. Ik voel hoe hard hij is en ik merk dat ikzelf ook alweer aardig opgewonden ervan wordt. Doe je snel nog even je andere boodschappen, zegt hij en wacht dan buiten op me. Doe ik, zeg ik hem aankijkend.

Niet veel later sta ik de boodschappen in de auto te laden en als ik mijn karretje terug wegzet, komt hij juist beladen met een boodschappen tas naar buiten gewandeld. Ik loop naar hem toe en als hij de tas in de auto heeft gezet, zegt hij tegen mij. Vlakbij de maasdamstraat heb je zo’n doodlopende weg, zullen we daar even heen rijden, vraagt hij aan mij. Ik kijk op de klok in zijn auto en zeg ja, dat kan nog wel even. Snel stap ik in de auto en rijd naar de plek die hij eerder benoemde. Het is een oude straat, de vervallen huizen die hier staan waar niks aan wordt gedaan zijn nog meer vervallen dan kan ik me kan herinneren eer ik hier een laatste keer ben geweest. Ik rijd helemaal door naar achteren, door de vele treurwilgen die hier staan, wordt alles opgeslokt. Ik draai de auto alvast voor dadelijk. Uit de auto stappend loop ik voor de auto langs naar de passagiers kant en haal snel een sigaret tevoorschijn die ik opsteek. Roy komt er ook al aangelopen en hij pakt me vast en begint tegen me aan te rijden. Ik wil je, zegt hij zacht. Mm…. Ik jou ook. Hij opent zijn broek en ik laat me door mijn knieën zakken en al rokend begin ik hem ook te pijpen. Wat heeft hij toch een lekkere pik, ik zuig er met veel plezier aan, laat hem uit mijn mond glijden, neem een hijs van mijn peuk en zuig hem weer in mijn mond. Ohhh…kreun ik zacht, een rokende pik. Mijn peuk uitdrukkend in het zand kom ik overeind en leun over de auto heen. Mijn rokje trek ik omhoog, mijn lipjes zijn nat, dat had ik stiekem al gevoeld en als hij achter mij staat drukt hij zich krachtig in mij. Ja,……roept hij uit, ik ben er weer. Mmm….ik steek mijn billen verder naar achteren. Hij pakt mijn heupen beet en begint me snel te palen. Ik kreun luid en hard, ik geniet zo intens van die pik in mij die heb ik echt gemist onderweg naar huis.

Veel te snel kom ik klaar, misschien wel door de spanning dat ik zo dicht bij huis ben, ook hij komt behoorlijk snel constateer ik. Mmm…kreunt hij hard als hij zijn zaad in mij verschiet. Wauw, je bent zo waanzinnig lekker Lei kan maar geen genoeg van je krijgen. Ik ook niet van jou, zeg ik hem zacht, maar hoe graag ik ook bij je ben, ik moet nu echt naar huis. Heb jij water bij je, vraag ik voorzichtig. Ja, hij loopt naar zijn auto en pakt er een enorme jerrycan met water uit. Buk je liefje ik zal je wassen. Ik doe wat hij van me vraagt en terwijl hij me zorgvuldig wast kom ik opnieuw klaar. Mm….schatje, vind je het zo lekker. Ja, kreun ik met knikkende knieën, jij bent lekker. Blijf zo staan, zegt hij zacht. Hij loopt naar zijn auto en komt even later terug met een klein handdoekje, hij droogt me zachtjes, maar echt droog wordt het niet. Je blijft veels te nat, hoor ik hem kreunen, terwijl hij de handdoek zachtjes langs mijn lipjes wrijft. Hij trekt zich tegen me aan en zijn vingers glijden heen en weer over mijn lipjes, al snel laat hij twee vingers in me glijden. Mmmm….kreunt hij, te nat, te lekker, te hitsig. Ik ben hitsig en niet zo’n klein beetje ook. Nog een paar keer laat hij zijn vingers in en uit me glijden en likt ze dan één voor één af voor mijn gezichtsveld. Ga, zegt hij tegen mij voor ik me weer aan je vergrijp. Ik loop om de auto heen en kijk hem glimlachend aan. Ga, zegt hij nog een keer. Ik start de auto en rij dan weg.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Dat Moedertje Beviel Me WelDoor: Egbert
Gelezen: 4272x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Anaal, Overspel, Vakantie, Squirten
22-07
8.8
:: Iemand Had Me GezienDoor: Timio
Gelezen: 12967x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionistisch, Voyeur, Opdrachtjes, Sletje
19-07
8.7
:: Genaaid Door Vrouwe JustitiaDoor: X7trio
Gelezen: 13204x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.7
:: Mike's Pik Is...Door: Penpaal
Gelezen: 12217x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Megapik, Neuken, Orgasme, Klitje
15-07
7.9
:: Gechanteerd Door Haar ExDoor: Penpaal
Gelezen: 11190x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naaktfoto's, Video's, Internet, Neuken, Ex, Chantage
13-07
7.8
:: GipspootDoor: Penpaal
Gelezen: 10686x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gips, Buurvrouw, Anaal, Partnerruil
13-07
8.4
:: De Verbouwing - 7Door: MereluittG
Gelezen: 5720x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, BDSM, Overspel
12-07
8.8
:: Het Gras Is... - 2Door: Scarlett
Gelezen: 13343x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanige Vrouw, Overspel, Neuken.
05-07
8.9
:: Een Weekend Alleen ThuisDoor: GuiltyPleasures
Gelezen: 12817x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Overspel, Fantasie
04-07
8.0
:: Buurvrouw Ineke Staat...Door: Penpaal
Gelezen: 20400x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuitorgasme, Klitpiercing
04-07
8.5
:: De Hotelkamer - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10651x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-07
8.5
:: Getrouwde AliceDoor: Tom85
Gelezen: 16321x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Getrouwd, Vakantie
03-07
8.3
:: Het Gras Is... - 1Door: Scarlett
Gelezen: 18600x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Overspel, Neuken, Overgave, Onderdanige Vrouw
02-07
8.7
:: De Hotelkamer - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 14441x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.3
:: Middagje StrandDoor: Jonl
Gelezen: 20799x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Strand
29-06
8.8
:: Eerste Keer GenomenDoor: Anna-Lynn
Gelezen: 25419x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Beffen, Vreemdgaan, Bbc
27-06
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!