Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Spannend Leven Van Een Milf - 18

Rustig stuur ik de 8 cilinder richting Blaricum. Vanuit Hilversum rijden we langs de hei. Je zet het raam open. De wind blaast door de auto heen. Je zet je zonnebril op. Je geniet van de autorit. Max zijn haar wappert alle kanten op net zoals jou lange haar. Je blije gezicht maakt de autorit tot een groot genot. Bij Huizen aangekomen draai ik de Ceintuurbaan op en rij richting de Tafelberg. De Tafelberg is een heerlijk restaurant en heeft een prachtig terras waar alle ruimte is. Ook voor honden is er voldoende ruimte.

De auto wordt op de parkeerplaats gezet en samen stappen we uit. Max haal ik uit de achterbak en kwispelstaartend springt hij om ons heen. Hij weet dat we over de hei gaan wandelen. Je pakt de hoofdriem uit mijn handen en doet hem om bij Max. Gaan we eerst lunchen of lopen we richting de schaapskooi vraag je. Laten we eerst maar gaan wandelen dan is Max straks ook op het terras wat rustiger. Voor dat ik de auto op slot doe gris je de hondendeken uit de achterbak. Verbaast kijk ik je aan.

Met een ontzettende grote ondeugende glimlacht kijk je terug. Als een schoolmeisje, met het hoofdje iets naar beneneden gebogen, kijk je onder je wimpers door. Ik heb nog wat van je te goed zeg je met een zachte hese stem. Je fascinerende schoonheid maakt dat ik helemaal stil blijf. Ook Max zit je aan te kijken. Zijn grote bruine ogen nemen je helemaal op. Maar we zouden toch gaan lopen? Lijkt hij te zeggen. Geruststellend aai je hem op zijn kop. Het is helemaal goed mannetje. Hij snuffelt aan je rok en aan je benen. De neusharen kietelen. Hihihihi lach je. Max je kietelt. Je doet hem de loopriem om en loopt weg. Ik moet nog even een belletje plegen roep je. Je pakt je telefoon en maakt een kort telefoontje.

Kan ik de auto op slot doen of heb je er nog iets uit nodig roep ik. Nee hoor ik moet er iets in wegleggen. Je komt terug lopen. De telefoon is al weer weggestopt. Vanuit de andere kant van de auto zie ik dat je even bukt. Je blonde haar glinstert in de zon als je weer omhoog komt. Je gooit de deur dicht. Ik ben klaar voor de wandeling roep je. Max ga je mee? Met de hondendeken onder je arm loop je om de auto heen. Kom Jan een beetje opschieten. Kom Max mee. Ik doe de auto op slot en volg gedwee.

In een rap tempo loop je het natuurgebied in en loopt naar een stuk waar niet zo veel gewandeld wordt. Ik loop er achter aan en bewonder je elegantie. Je prachtig gevormde benen maken de natuur compleet. Met de wolf gekleurde hond is het een schilderachtig plaatje. Midden in het Gooi op een mooie dag. Het kan verkeren denk ik bij mijzelf. Je kontje wiebelt heerlijk onder je rokje dat nt boven de knie stopt. Ik ken heerlijkheden daaronder. Terwijl ik er aan denk begint de lust in mij toe te nemen. Jezus wat een lekker wijf ben je toch denk ik bij mijzelf. Het zwaaiende rokje en de kwispelende staart van Max lopen synchroon alsof het georkestreerd is.

We lopen rustig langs de oostkant van de hei richting het Huizerhoogt. Max besnuffeld alle plantjes en struikjes zoals jij bijna besnuffeld wordt door een ieder die we tegenkomen. De meeste kerels kunnen hun blik niet van je afwenden. Het is een mooi span zo. Jij en Max. Ik grinnik als ik al die verlekkerde blikken zie. He Jan een beetje opschieten hoor roep je naar me. Halverwege het oostelijke pad sta je ongeduldig op mij te wachten. Kom. Tegen dit commando heb ik geen verweer en je pakt mijn hand. Zie je dat bankje daar. Je wijst naar een bankje dat aan de rand van de hei staat. Ik knik. Daar wil ik straks geneukt worden zeg je stralend. Ja maar Sandra daar lopen allemaal mensen. Ja dat weet ik maar zij zullen er niet van merken. Maar ik wil eerst opgewarmd worden.

Hand in hand lopen we het gebied weer in. In het midden van het kleine gebied staan wat meer struiken en de hei is daar een stuk hoger. Er lopen nauwelijks wandelpaden en er niemand in de buurt te zien. Ken jij het hier dan Sandra. Je knikt. Ja hoor. Ben hier vaker geweest met mijn vriendje. Dit is mijn favoriete plekje. En ik heb er nog een. Oh en waar is die dan. Bij de schaapskooi. Die een paar jaar geleden is afgebrand. Je knikt. Daar gaan we straks naar toe want ik heb zin.

Dus eerst hier dan naar het bankje en dan naar de schaapskooi. Sandra dat wordt een drukke wandeling. Ik kan veel maar in zo een korte tijd. Maar Jan wie zegt dan dat jij het alleen moet doen. Ik heb hulptroepen ingeschakeld. Whhhaat. Hhihihi dat vertel ik je straks wel. Ik heb je ooit verteld wat mijn droomwens en verlangen is. Daar heb je al veel van verwezenlijkt nu wil ik de slagroom op het toetje. Wat heb je mij dan verteld? Dat heb ik je laten weten via ISM. De letterlijke tekst was:

Dat ik naakt over straat word ik naar de bsdm kamer gebracht.
Life te zien op een sex site als ik word ontvangen en opgehangen.
Als ze beginnen kan ik even niet praten er zit iets in mijn mond.
Meerdere mannen vergapen zich aan mij.
Spreider erin? Helemaal open showen.
En dan gebruik van mijn 2 handen en voeten..
Mijn drie gaatjes...
Veel ontvangen. Slikken, drinken, eruit lekken...

Zo goor genoeg?? Was de laatste vraag grinnik je. En nu sta ik hier met een honden deken. Jan ik heb behoefte aan dat soort dingen. Met Arnoud lukt dat niet zo. Alhoewel vorige week kwam hij thuis en ik moest mij gaan douchen en uitkleden. Hij beval me naakt op bed te gaan liggen en ik moest een blinddoek op doen. Daarna bond hij me vast en moest ik zijn groot geschapen jongen tot diep in mijn keeltje nemen. Daarna heeft hij me hard op zijn hondjes genomen en werd ik ook daar volgespoten. Volgens mij heeft hij alles opgenomen of het gelijk on-line gezet.

Lekker? Nou daar ben ik wat dubbel in. Aan de ene kant wel en aan de andere kant weer niet. Maar laat maar even zitten. Je loopt wat verder het hoge gras in. Je spreidt de deken uit. Kom Max hier. Met zijn grote logge en lenige lijf komt hij naar je toe. Af. Geef je als commando en je wijst op een plek naast de deken. Rustig gaat hij liggen. Opletten geeft je als commando. Zelf ga je op je buik liggen. Max houdt de omgeving in de gaten. He Jan kom nou. Blijf daar nu niet als een zoutzak staan. Je klopt op de deken met je vlakke hand. Je trekt je rok omhoog. Je billetjes staan ineens in het volle zonlicht. Ik ga naast je zitten en kijk naar het prachtige uitzicht. Billetjes zonder slip. Je grinnikt. Ja die heb ik in de auto neergelegd. Kom Jan ga poesje eens even verwennen. Ik heb nog wat van je te goed zeg je loom.

Ik druk je benen iets uit elkaar en voel dat je spleetje al behoorlijk nat is. Mijn wijsvinger bewerkt je lipjes en spotje terwijl de duim je sterretje bewerkt. Je strekt je helemaal uit en spreid je armen. Mmmmmmmhh lekker zeg je zachtjes. Je billetjes komen iets omhoog en met plezier ontvang je de wijsvinger die lekker weer ronddraait. Je herkent de beweging onmiddellijk. Jezus Jan wat lekker. Dat deed je de vorige keer ook. Ik voel dat je steeds verder open gaat staan. Mijn middelvinger voegt zich bij de wijsvinger en de duim komt je sterretje in. Samen met de warmte van de zon wordt je steeds heter. Ik hou mijn vingers stil bij je binnen. Je reactie is dat je zelf met je kontje in beweging komt. Traag maar heel stevig druk je het heerlijke kontje naar achter. De vingers vinden al draaiend je spots en ik voel dat je steeds natter wordt.

Je ademhaling gaat steeds sneller. Je kijkt me aan en ik zie je ogen geil en flets en ze draaien weg van genot. Met een handig vrouwen gebaar maak je mijn broek los en voor dat ik het weet heb je jezelf omgedraaid en neem je mij volledig in je mond. Je lippen bewerken mijn top. Voor dat ik het weet staat hij op knallen. Kom zeg je. Je stopt mijn jongen weer snel weg en je staat op. Je pakt mijn hand en je loopt naar het bankje. Max loopt rustig achter ons aan.

Het bankje staat op een heuveltje en vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het hele gebied. Het is niet erg druk in het gebied maar er komen wel een aantal wandelaars onze kant op. Ga op het hoekje van de bank zitten gebied je. Je gaat nu iets beleven wat je best lekker zal vinden. Ik doe wat je zegt. Ik ga zitten op het hoekje van de bank. Met weer hetzelfde gemak maak je mijn broek weer los en hij spring als het ware tevoorschijn. Je staat recht voor me en je buigt je voorover. Je bloes gaat openstaan en ik heb een mooier uitzicht dan het natuurgebied. Je tepels staan keihard naar voren. Maar ik kan er niet aankomen zonder dat de wandelaars dat zien. Je tilt de voorkant van je rok op en komt op mijn schoot zitten. Met je openstaande spleetje zoek je mij en hij vindt zij weggetje direct. Max komt zit rustig naast ons. Je rokje hangt aan de achterkant over mijn knieŽn. Je legt je armen rond mijn nek en legt je hoofd op mijn schouder. Met je bekken druk je mij diep naar binnen.

Holy moses wat maak je mij geil. Het liefste zou ik je stevig een beurt geven. De wandelaars komen dichterbij. Een stel van ruim 60 komen aanlopen. Ze kijken naar Max en staan hem te bewonderen. Wat een schitterende hond zegt de grijs wordende man. Ik knik. Ja dit is Max. Met je bekken druk je iets naar voren. Ik ga je lekkerplagen fluister je in mijn oor. Hoe oud is Max. Zacht kreunend komt het jaartal zes uit mijn mond. Gaat het goed met je vrouw vraagt hij belangstellend. Ik knik. Ja hoor maar er is iets vandaag nog al plotseling binnengekomen. Daar moet ze nog een beetje van bijkomen. Hij knikt begrijpend. Ik snap het. Heel veel sterkte zegt de vrouw en ze aait Max over zijn grote kop. Wat een lieverd ben jij zegt ze. Zo lopen langzaam verder.

Ze zijn nog geen paar meter verder en je begint met je bekken heen en weer te bewegen. Wat ben jij een pestkop zeg. Fluister ik. Je kirt van plezier. Ik ga je lekker neuken en je voegt daad bij het woord. Ik kijk naar links en zie weer drie wandelaars aankomen. Sandra er komen drie wandelaars aan. Je bewegingen worden steeds sneller en heftiger. Ik ga lekker klaar komen. Jij? hijg je. Ik sta op knappen trut fluister ik. Ik voel aan de laatste heftige stoten dat je op het punt staat van klaarkomen en ik laat mijn sperma de vrije loop. De hitte komt bij je binnen en je kreunt van genot. Bij het klaar komen zit je stijf boven op me. Het gevoel van de genotsgolven gaan gepaard met het drukken van je bekken op mijn dijen. Je siddert van genot. Mmmmmhh lekker. De wandelaars komen dichterbij. Ik had er niet zo op gelet. Ik was even met iets anders bezig.

Lekker loom blijf je nog even op me zitten. De drie hebben mijn aandacht getrokken. Ik herken iets van ze. Sandra we krijgen bezoek. Je knikt. Dat klopt. Ja Jan dat weet ik. Ik heb Marc, Greg en Henry gevraagd om ook te komen.

Naschrift
Excuus aan onze trouw lezers dat het even geduurd heeft om aflevering 19 te plaatsen. En Jan is inderdaad 68 Sandra is 48
Deze verhaaltjes schrijf ik voor Sandra. Sandra is een prachtige vrouw die ik op ISM heb ontmoet. Met haar heb ik veel contact over wat ze voelt en meemaakt en wat haar fantasie is. Dat verwoord ik dan in de afleveringen zoals Sandra die hier plaatst. Sandra is echt een schoonheid. Ze heeft schitterend lang haar en is 48. Haar figuur is beeldschoon en wordt gesierd met twee stevige prachtige borsten met goed gevormde tepels. Ze is open en eerlijk. Voor mij is zij Miss ISM. Heel misschien gaan wij elkaar een keer ontmoeten. Ik hoop oprecht dat jullie deze feuilleton leuk vinden en er plezier aan beleven. Mocht je het leuk vinden stem dan ook even.
Ik ben te vinden op I shot myself onder London en Sandra bedankt. Kus Jan.

Zoek naar meer verhalen van Sandrawild...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Dat Moedertje Beviel Me WelDoor: Egbert
Gelezen: 4510x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Anaal, Overspel, Vakantie, Squirten
22-07
8.8
:: Iemand Had Me GezienDoor: Timio
Gelezen: 12988x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionistisch, Voyeur, Opdrachtjes, Sletje
19-07
8.7
:: Genaaid Door Vrouwe JustitiaDoor: X7trio
Gelezen: 13216x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.7
:: Mike's Pik Is...Door: Penpaal
Gelezen: 12222x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Megapik, Neuken, Orgasme, Klitje
15-07
7.9
:: Gechanteerd Door Haar ExDoor: Penpaal
Gelezen: 11198x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naaktfoto's, Video's, Internet, Neuken, Ex, Chantage
13-07
7.8
:: GipspootDoor: Penpaal
Gelezen: 10688x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gips, Buurvrouw, Anaal, Partnerruil
13-07
8.4
:: De Verbouwing - 7Door: MereluittG
Gelezen: 5725x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, BDSM, Overspel
12-07
8.8
:: Het Gras Is... - 2Door: Scarlett
Gelezen: 13346x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanige Vrouw, Overspel, Neuken.
05-07
8.9
:: Een Weekend Alleen ThuisDoor: GuiltyPleasures
Gelezen: 12822x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Overspel, Fantasie
04-07
8.0
:: Buurvrouw Ineke Staat...Door: Penpaal
Gelezen: 20406x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuitorgasme, Klitpiercing
04-07
8.5
:: De Hotelkamer - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10652x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-07
8.5
:: Getrouwde AliceDoor: Tom85
Gelezen: 16326x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Getrouwd, Vakantie
03-07
8.3
:: Het Gras Is... - 1Door: Scarlett
Gelezen: 18600x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Overspel, Neuken, Overgave, Onderdanige Vrouw
02-07
8.7
:: De Hotelkamer - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 14443x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.3
:: Middagje StrandDoor: Jonl
Gelezen: 20803x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Strand
29-06
8.8
:: Eerste Keer GenomenDoor: Anna-Lynn
Gelezen: 25422x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Beffen, Vreemdgaan, Bbc
27-06
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!