Opwindend.Net
Thijs moest dinsdagochtend om half negen beginnen op school. Kwart over negen was het eerste lesuur afgelopen. Het tweede en derde lesuur waren uitgevallen. Dit betekende dat Thijs van kwart over negen tot elf uur een pauze had.

Thijs had geen zin om een uur en drie kwartier in de kantine te gaan zitten, dus ging hij maar naar buiten. Het was half september en best lekker weer. Vlak naast de school was een supermarkt, toen hij daar voorbij liep hoorde hij iemand “Hé, Thijs”roepen.

Het was zijn tante Lisa, of eigenlijk zijn ex tante. Lisa was getrouwd geweest met een broer van zijn moeder, maar sinds twee jaar gescheiden.

Lisa was een knappe vrouw van 34 jaar. Ze had lang, donkerbruin haar en was gekleed in een groene regenjas, die ze van onder tot boven had dichtgeknoopt en liep op een paar zwarte laarzen.

Lisa had zojuist haar dochtertjes Ina en Amy naar school gebracht en had daarna boodschappen gedaan. Ze kwam met twee volle boodschappentassen de winkel uit.

“Wat doe jij hier ?” vroeg Lisa verbaasd.

Thijs vertelde dat hij aan een MBO opleiding was begonnen op de school naast de supermarkt en dat hij nu tot elf uur vrij was.

“Heb je zin om bij mij thuis koffie te komen drinken ?” vroeg Lisa, “Dan kan je me meteen helpen met die zware tassen.”

“Nou, graag.” zei Thijs. Had had Lisa altijd een leuke en knappe vrouw gevonden en had nooit goed kunnen begrijpen waarom zijn oom bij haar was weggegaan. De nieuwe vriendin van zijn oom vond hij maar niks. Hij had zich al een flink aantal keren afgetrokken op de fantasie seks te hebben met zijn tante, maar had nooit de illusie gehad dat die fantasie ooit nog eens werkelijkheid zou worden.

“Hoe oud ben je nu ?” vroeg Lisa.

“Zestien.” zei Thijs.

“Je bent een knappe vent geworden.” zei Lisa.

Na een kwartiertje kwamen ze bij de woning van Lisa aan. Ze trokken hun jassen uit. Thijs zag dat Lisa onder haar regenjas alleen een kort, rood nachthemdje droeg, dat maar tot net over haar billen kwam.

“Sorry, ik ben nog niet aangekleed.” zei Lisa, “Maar ik zal eerst even het koffieapparaat aanzetten, dan trek ik daarna wel iets aan.”

Thijs vond Lisa er erg geil uitzien in dat nachthemdje en met die zwarte laarzen eronder, voor hem hoefde ze zich echt niet aan te kleden. Hij kreeg er een erectie van.

Lisa pakte de boodschappentassen, en liep naar de keuken. Thijs liep achter haar aan. Bij iedere stap zag Thijs de borsten van Lisa op en neer deinen, het was duidelijk dat ze geen BH onder haar nachthemdje droeg.

Toen Lisa het koffieapparaat had gevuld en aangezet, borg ze de boodschappen op. Ze rekte zich uit om iets bovenin één van de keukenkastjes te zetten, waardoor haar nachthemdje omhoog kwam. Nu kon Thijs zien dat ze er ook geen broekje onder droeg. Hij voelde zijn stijve in zijn broek kloppen.

Lisa had de boodschappen opgeborgen en draaide zich naar Thijs toe. Ze zag de geile blik in zijn ogen en de bobbel in zijn broek en hoe hij zwaar ademend naar haar stond te staren.

Ze liep naar hem toe en kneep zacht in de bobbel. “Vind je me zo mooi ?” vroeg ze.

Thijs knikte en kreeg een rode kleur, deels van opwinding en deels omdat hij zich betrapt voelde.

“Geef me dan maar eens een lekkere zoen.” zei Lisa.

Ze deed nog een stap dichterbij, sloeg haar armen om zijn nek en drukte haar lippen op de zijne. Thijs bleef even bewegingloos staan, maar al snel sloeg hij zijn armen om Lisa en beantwoorde haar kus, die al gauw overging in een tongzoen.

Lisa had sinds haar scheiding geen seks meer gehad, anders dan masturberen, en vond het heerlijk om weer eens een paar sterke armen om zich heen te voelen en lekker te zoenen. Ze had er wel over gedacht om weer te gaan daten, maar had toch een zekere schroom gevoeld temeer daar ze ook om haar dochtertjes moest denken.

Voor Thijs was het de eerste keer dat hij met iemand zoende. Voor hem was het zo mogelijk nog opwindender.

“Wil je met me naar bed ?” vroeg Lisa.

Thijs was zo opgewonden geraakt dat hij geen woord kon uitbrengen en alleen maar kon knikken.

Lisa pakte hem bij de hand, en liep met hem naar de slaapkamer. In de slaapkamer deed ze haar nachthemdje uit, en stond met alleen haar laarzen voor hem.

“En, hoe vind je me ?” vroeg Lisa.

Ze draaide even rond, zodat Thijs haar ook van achteren kon bekijken.

“Prachtig.” zei Thijs. Hij staarde naar de niet al te grote borsten, die een beetje hingen, maar waar lekkere dikke tepels op zaten, naar haar een beetje bolle buik, waarop de strepen van de zwangerschappen duidelijk zichtbaar waren, en naar het bosje donkerbruin schaamhaar op haar kut. Ondanks deze kleine onvolkomenheden was Lisa toch een prachtige vrouw, en haar zo naakt voor zich zien was zo opwindend dat er spontaan een paar druppels sperma uit zijn pik zijn onderbroek in spoten.

“Nu wil ik ook wel eens zien wat jij in je broek hebt.” zei Lisa.

Ze knielde voor Thijs neer, maakte zijn broek los, en trok zijn broek en onderbroek naar beneden. Een forse pik sprong haar tegemoet.

“Je bent mooi geschapen.” zei Lisa. Ze pakte de dikke pik vast en trok de voorhuid naar achteren. Ze nam de dikke paarse eikel in haar mond en draaide er met haar tong rondjes om. Al snel proefde ze enkele druppels sperma. Ze liet de pik uit haar mond glijden en ging op de rand van haar bed zitten, en trok haar laarzen uit.

“Kleed je uit, dan gaan we neuken.” zei ze, terwijl ze ging liggen.

Thijs trok zo snel hij kon alles uit en stapte bij Lisa in bed. Hij wilde direct over haar heen kruipen, maar Lisa zei:”Ho, ho, niet zo snel. Eerst even lekker vingeren, zodat ik goed nat ben voor je die dikke lul van je bij me naar binnen schuift.”

Ze pakte een hand van Thijs, likte aan zijn vingers en bracht de hand tussen haar benen. Thijs gleed met zijn natte vingers over haar schaamlippen, die uiteen weken, zodat zijn middelvinger over de gezwollen clitoris van Lisa gleed. Hij ging iets verder naar beneden en stak zijn middelvinger zo diep in haar schede dat hij haar baarmoederhals kon voelen.

Thijs bewoog zijn vinger op en neer en gleed met de muis van zijn hand over haar klit. Thijs sabbelde op de tepels van Lisa, zodat die nog dikker en keihard werden, en gaf haar lange tongzoenen. Lisa kreunde van genot en kwam al gauw nog harder kreunend klaar.

“Kom nu in me met die dikke pik van je.” riep Lisa hijgend.

Thijs kroop over haar heen en drukte zijn pik tegen haar kut, die zo nat was dat zijn eikel al snel de ingang vond en diep bij haar naar binnen gleed. Hij gaf haar een lange tongzoen en bewoog langzaam op en neer. Langzaam voerde hij het tempo op. Lisa begon opnieuw te kreunen en kwam nogmaals klaar.

Ook Thijs voelde zijn orgasme naderen. Hij probeerde het nog even uit te stellen door stil te houden, maar de knijpende kut van Lisa zoog als het ware het zaad uit hem en dikke stralen sperma spoten diep bij haar naar binnen.

Thijs gleed zwetend en buiten adem van haar af en bleef stil tegen haar aan liggen.

“Deed ik het goed ?” vroeg hij, toen hij weer op adem was gekomen.

“Heel goed.” zei Lisa, “Ik was haast vergeten hoe lekker het is om goed genomen te worden. Dit moeten we vaker doen.”

“Ik heb natuurlijk niet elke dag tussenuren.” zei Thijs, “Maar ik kan wel na afloop van de lessen bij je komen. Morgen heb ik tot kwart voor drie les, dan kan ik om drie uur bij je zijn.”

“Nee, morgen niet.” zei Lisa, “Dan is het woensdag en woensdagmiddag zijn Ina en Amy vrij. Ik wil niet dat zij er iets van merken dat ik met haar neef neuk.”

“Donderdag ben ik om kwart voor twee klaar en kan ik om twee uur bij je zijn.”

“Ja, dat kan wel, dan zijn Ina en Amy op school.” zei Lisa, “Maar ik denk dat de koffie nu wel klaar is, ik zal het even gaan halen.”

Lisa ging uit bed en liep naar de keuken. Ze kwam even later terug met twee bekers koffie. Ze zette ze neer op het nachtkastje en stapte weer in bed. Nadat ze hun koffie hadden opgedronken kroop Lisa tegen Thijs aan en begon met hem te zoenen en knuffelen. Al snel kwam er weer leven in zijn slappe pik en kreeg hij weer een flinke erectie.

“Pak me nog een keer.” zei Lisa.

Dit liet Thijs zich geen twee keer zeggen, en hij kroop weer over haar heen. Hij duwde zijn pik weer haar kut in en begon stevig te neuken.

“Oh ja, lekker zo. Ga door.” kreunde Lisa.

Thijs drukte zijn mond op de hare en gaf haar lange tongzoenen. Het duurde nu een stuk langer voor hij zijn orgasme voelde komen. Hijgend en zwetend pompte hij voor een tweede keer zijn sperma haar kut in. Langzaam bleef hij door neuken tot zijn pik geheel verslapt was en vanzelf naar buiten floepte.

Lisa streelde hem door zijn haar en zei:”O, lieverd. Dit was echt heerlijk. Ik hoop dat jij er zelf ook zo van genoten hebt.”

“Natuurlijk.” zei Thijs, “En ik beloof je dat ik nog vaak bij je langs zal komen.”

Hij gaf haar nog een paar lange tongzoenen. Maar toen zag hij dat het al tien over half elf was. Hij had nog maar twintig minuten om zich aan te kleden en op school te komen. Snel sprong hij uit bed en trok ze snel hij kon zijn kleren aan. Hij gaf Lisa nog een korte tongzoen ten afscheid en liep met snelle pas terug naar school.

Nog maar net op tijd verscheen hij in het leslokaal. Hij pakte zijn boeken uit zijn tas en keek met een voldane blik om zich heen. Hij had Lisa belooft om aan niemand iets te vertellen, maar eigenlijk zou hij het wel uit willen schreeuwen: Hij had geneukt. HEERLIJK GENEUKT ! En hij zou het nog veel vaker gaan doen.

Zoek naar meer verhalen van Niskey...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Toiletten In Het C-gebouw - 2Door: Niels
Gelezen: 2300x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.1
:: Amy En Haar Leraar - 8Door: Zeroxx
Gelezen: 1791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Leerlinge
22-07
9.5
:: Eva, Katholiek Opgevoed - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 2962x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.3
:: Juf Laura - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 9073x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Leerlingen
21-07
8.8
:: Friends With BenefitsDoor: Bob
Gelezen: 6217x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Tieners
19-07
7.1
:: Toiletten In Het C-gebouw - 1Door: Niels
Gelezen: 14879x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.5
:: Verrassend Bioscoop BezoekDoor: Kevin Schrijver
Gelezen: 11108x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Glory Hole
19-07
8.5
:: SaraDoor: Vkzeno
Gelezen: 10566x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Pijpen, Vakantie, Squirten, Ruw, Vingeren
19-07
8.4
:: Vervolg Aan Fotosessie...Door: Beffertje65
Gelezen: 7583x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tienermeisjes 19 Jaar Emma, Femke En Lobke Met Vriendje Van Emma Jurgen.
18-07
8.3
:: Juf Laura - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 16743x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.9
:: Mijn Meisje - 4Door: Peter Reker
Gelezen: 1751x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.6
:: Mijn Meisje - 3Door: Peter Reker
Gelezen: 3641x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.3
:: Mijn Meisje - 2Door: Peter Reker
Gelezen: 8359x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.6
:: Mijn Meisje - 1Door: Peter Reker
Gelezen: 12932x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.0
:: Eva, Katholiek Opgevoed - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 13987x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.4
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 3Door: Dam
Gelezen: 12159x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie, Incest, Moeder, Zoon
15-07
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!