Klik hier voor meer...
Door: Lievei
Datum: 22-03-2006 | Cijfer: 7.4 | Gelezen: 18485
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Het was een zondag morgen en verveelde me dood het was echt een rustdag iedereen was weg me ouders waren naar me oma. En op MSN was ook niks te beleven dus ik ging een paar vriendinnen bellen kijken wat hun aan het doen waren iedereen was weg behalve liesbeth ze was ook alleen thuis en woonde om de hoek.

Ik ging amper met haar om maar toch ging ik naar haar toe want ik had toch niks te doen. Ik rende als gek naar boven naar boven en pakte me jas en me nieuwe laarzen en ging naar liesbeth. Daar stond ik dan voor haar deur, ik kreeg een raar gevoel. Ik wist niet wat er gebeurde het was raar. Maar ik dacht gaat wel weer over dus ik belde aan het duurde best wel lang. Ze deed de deur open toen zag ik haar in een handdoek ze moest nog even douchen zei ze.

Ik liep naar binnen het was echt schoon toen hoorde ik me naam dus ik riep wat is er ze vroeg dat ik even naar boven kon komen dus ik liep de trap op. ze moest de shampoo hebben ik gaf haar de fles shampoo ze was bijna klaar ik ging op haar kamer wachten. Ik hoorde iets vallen dus ging kijken het was in haar kast. ik deed de deuk achter me dicht ik wist niet waarom ik zat in een keer vast toen kwam liesbeth binnen.

Ze liet haar handdoek vallen toen zag ik haar mooie lichaam die kleine borsten van der het moest wel b zijn ze draaide zich en toen keek in keer naar de kut die pas geschoren was. Ik kreeg een warm gevoel in een keer ik werd erg geil ik wouw met me hand me kut aanraken kijken dat ik een natte had maar toen viel ik uit de kast. Liesbeth schrok zich dood ik keek haar aan en kreeg een rode kop en liep de kamer uit. Ze hield me tegen en hield me vaste ze zei jij blijft bij mij. Ze gooide me op bed ik moest huilen ze ging naast me zitten ze zei waarom moet je huilen ze legde haar hand bij me been. Ze zei er is toch niks aan de hand, terwijl dat ze dat zei: Legde ze haar hand op me been en haar ander hand bij haar been. Ik keek naar haar en zag haar mooie lichaam haar mooie benen. Opeens hoorde ik haar stem weer ze zei je mag het ok aanraken hoor. Ze kuste mij we hielden elkaar vast toen we bezig waren.

Ik hield haar mooi tieten vast en masseerde ze. Ze legde me neer en trok me broek uit en kuste me voet. Later trok ze me slip omlaag en begon me kei hard te beffen. Ze douwde een vinger in me kont en de ander in me kut en lag mij hard te vingeren.

Op eens hoorde we haar deur opengaan. We schikte allebei erg en we keken, wie dat was? Het was haar stiefbroer(micheal) die daar zat zich zat aftrekke want hij had het hele tijd gehoord. Liesbeth stond op en liep naar (micheal) wie een stijve had en met z, n broek en onderbroek om zijn schenen hangen. Liesbeth gooide hem bed en begon hem hard te pijpen, ik schrok wat ze deed maar ik werd erg geil van. Dus ik deed mee en begon hem hard te pijpen. Ik draaide naar hem toe met me kont hij ging op zijn knieën staan en begon me hard anaal te nemen.

Ik hoorde hem kreunen liesbeth ging voor me neus staan ze zei bef me ik begon haar hard te beffen. Micheal haalde zijn lul er uit en ging voor miuj staan ik begon hem weer te pijpe en liesbetsh ging op haar knieën zitten en begon hem ook te pijpe. Hij kreuk de en kwam klaar de warme zaad wat er uitspoor kwam bij mij en bij liesbeth in de gezicht Hij trok zijn broek omhoog en liep naar zijn kamer. Liebeth zei ik moet zo weg en trok haar snel aan en veegde sperma af met haar handdoek. Ik trok me ook snel aan en veegde me af met mij trui en ging naar huis.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Buurmeisje, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...