62.223 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 04-09-2018 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 15148x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
‘Brechtje vroeg of ik zin had om mee te gaan naar Lowlands,’ zei haar moeder tegen Donna.

‘Lowlands? Gaaf! Moet je doen, ma!’ antwoordde Donna enthousiast. ‘Daar zou ik ook wel heen willen.’

‘Ja? Ik twijfel nog hoor,’ zei haar moeder.

Donna keek haar bedenkelijk aan. Ze wist van de afgelopen Kerstborrel dat Brechtje een leuke collega van haar moeder was. Die meid was zeker nog geen dertig en was de jongste van het team van haar ma. Op de Kerstborrel, die bij hun thuis was gehouden, had Donna veel met Brechtje gesproken. Dat klikte wel. Misschien kwam dat omdat zij zelf met haar zeventien lentes dichterbij bij Brechtje zat dan de meeste andere collega’s van haar moeder.

‘Waarom zou je twijfelen?’

‘Nou, ik weet niet of Lowlands iets is voor me. Vroeger noemden mijn vrienden dat altijd gekscherend Blowlands. En de muziek van tegenwoordig is ook niet mijn ding. Daarbij, waarom zou Brechtje mij vragen?’

Donna keek nog bedenkelijker. ‘Blowlands? Geweldig. Ma, je moet niet zo oubollig doen. Ga gewoon mee. Anders ga ik wel.’ Donna lachte hartelijk om haar eigen geopperde idee dat ze wel mee zou gaan. Met die collega zou ze dat wel overleven en anders waren er nog duizenden andere bezoekers waar vast wel iemand aardigs tussen zat.

‘Ik denk er nog over na,’ zei haar moeder. Ze nam nog een teug van haar koffie en begon toen over andere zaken. Donna hoorde alleen nog in haar hoofd ‘Lowlands’ doorzingen.

’s Avonds aan tafel zaten de twee net te genieten van een bord pasta toen haar moeder het onderwerp weer aansneed. ‘Anders ga je toch mee?’

‘Ik?’

‘Ja, wie zit er nog meer?’

‘Ja, oké. Ik neem aan niet dat je Tommy de kat bedoeld. Natuurlijk wil ik ook mee. Maar ma, Lowlands is altijd al vroeg uitverkocht hè.’

Nu was het haar moeder die bedenkelijk keek. Daarna staarde ze even in haar bord, om vervolgens door te eten van de door Donna perfect bereide pasta.

Die avond kwam het onderwerp niet terug.

Toen haar moeder een dag later uit haar werk kwam en Donna languit op de bank een serie op Netflix lag te kijken, kwam haar moeder naast haar in de stoel zitten. Donna, die haar al wel gegroet had, maar verder nog teveel in de serie zat, keek haar vragend aan.

‘We gaan naar Lowlands,’ zei hij moeder met fonkelende ogen.

‘We? Jij en Brechtje?’

‘Brechtje, ik en jij,’ zei haar moeder enthousiast.

‘Echt!?? Waanzinnig!!’ Donna sprong omhoog en omhelsde haar zittende moeder. ‘Hoe heb je dat geregeld.’

‘Blijkbaar heeft Brechtje connecties. Die hadden een kaartje over en als je dan wat meer biedt, dan krijg je dat voor elkaar.’

‘Wauw! En welke dag?’

‘Alle dagen. Brechtje heeft een tent, dus wel hoeven alleen wat slaapzakken mee te nemen.’

‘Mijn ma wordt nog hip! Je weet wel dat die camping niet zo’n geordende camping is als in Frankrijk enzo, hè?’

‘Komt goed. We gaan er een leuk festival van maken. Ik ben benieuwd.’

Donna’s zomer kon niet meer stuk. Dit was de klapper op haar vakantie.

Het was vrijdagochtend vroeg toen Brechtje hen oppikte. De jonge collega van haar moeder zou rijden. Zij scheen er al vaker te zijn geweest. Donna vond het leuk om te zien dat haar ma ditmaal geen nette kleding aan had. Ze liep er echt hip bij. Wie niet beter zou weten, zou denken dat deze veertiger een ervaren festivalganger was. In de auto werd ook besloten dat men niet altijd alles gezamenlijk hoefde te doen. De dames hielden immers niet echt van dezelfde muziek. Daarbij wilde haar moeder ook nog het theaterprogramma volgen, terwijl Donna meer de actuele muziekacts zou gaan bezoeken. Brechtje was daarentegen meer van de bandjes en leek het niet zo te hebben op de elektrobeats. Ze spraken wel af dat ze middels de app elkaar wel op de hoogte zouden houden, zodat ze ook samen nog acts konden bezoeken, of wat konden drinken of eten. Die vrijheid vond Donna prima. Op de achterbank droomde ze daarom al een beetje weg bij de festivalsferen. Brechtje en haar moeder waren vervallen in een gesprek waarbij haast elke collega van de afdeling onder de loep werd genomen. Bij sommigen werd een heel privéleven gefantaseerd, omdat ze daar geen beeld van hadden.

Eenmaal op het festivalterrein werd al snel een plekje gevonden. Donna zag dat haar moeder haar ogen uitkeek op de camping. De tenten stonden allemaal kriskras door elkaar en daarbij gaven ze elkaar weinig ruimte. Ze wist dat haar ma dit niks vond, maar bemerkte ook dat haar moeder niks ervan liet merken. Even later stond na enig hannesen met zijn drieën de tent. Die was ruim genoeg voor drie matjes naast elkaar. Meer hadden ze ook niet nodig. De slaapzakken werden geïnstalleerd en daarop werd de tent verlaten. Een beetje verkennend werd het terrein bewandeld, waarna later de echte weides van Lowlands werden aangedaan. Eerst besloten de dames wat te eten, maar daarna bleek al snel dat hun interesses te ver uiteen liepen om gezamenlijk te starten. Donna ging nog wel even met haar moeder naar een bandje kijken, maar zag daar haar ma al snel vertrekken om naar een spreker elders op het terrein te gaan luisteren. Donna was voorzien van wat munten en redde zich prima. Op deze manier kon ze enkele acts van vooraan zien. Af en toe stuurde ze een berichtje in de groepsapp, om iets na zessen de andere pas weer te treffen. Wederom was het eten een bindende factor. Blijkbaar hadden Brechtje en haar moeder het allebei uiterst goed naar hun zin. Donna merkte dat beide ook genoten van het bier. Na het eten ging Brechtje haar eigen weg, waar Donna en haar moeder richting dezelfde band gingen. Daarbij kwam de moeder van Donna nog wat oud-bekenden tegen, waarna Donna nadat de band was afgelopen, besloot om dat gezelschap te verlaten. Ze had na veel zwijmelende bands zin in iets oppeppends en zocht daarom de meer dansbare elektronische muziek op. Niet veel later was ze dan volledig in haar element toen ze al dansend tussen de menigte genoot van de muziek. Dat ze niemand om zich heen kende, maakte haar niks uit. Ze was hier om het dansen. Enkele jongens die de kans schoon dachten om te flirten met haar, wimpelde ze simpel af. Misschien leuk voor later, maar nog niet voor nu.

Toen ze na ruim een uur dansen en flink bezweet te zijn zich naar de bar begaf en aldaar wachtte op haar water, voelde ze ineens een hand op haar bovenarm.

‘He! Jij ook hier,’ klonk een bekende stem naast haar. Brechtje. Donna keek haar recht in haar fonkelende bruine ogen. ‘Gaaf, he?’

‘Ja, dit is echt gaaf. Ook drinken?’

‘Water. Daar ben ik aan toe.’ Daarop gebaarde Donna dat de barmeid een extra water moest brengen. Die kwamen vlug. Toen Brechtje en Donna hun water hadden, pakte Brechtje Donna bij haar vrije hand. ‘Kom, dansen.’

Na wat dansend tussen de menigte te zijn door geslopen, vonden ze niet ver van het podium een plaatsje. Heerlijk lieten ze zich gaan.

De beats werden al snel intenser en de dames zochten elkaar nu ook meer op. Af en toe draaide Brechtje nog naar omstanders om wat verleidelijke moves en blikken met hen uit te wisselen, maar Donna was totaal gefocust op Brechtje. Wat een dame. Donna voelde dat ze werd aangetrokken door het dansen van de jonge collega van haar moeder. Brechtje was achtentwintig en Donna zeventien. Was dat gek? Donna ging ongemerkt steeds dichter tegen Brechtje aan dansen. Door de drukte viel het niet op dat ze dit deed door de aantrekkingskracht. Brechtje vond het duidelijk niet erg. Ze sloeg zelfs een hand om Donna’s middel en begon schurende bewegingen te maken tegen Donna’s been. Die kleurde op haar beurt. De warmte die ze voelde kwam niet door de dansende menigte in de tent. Dit was een andere warmte. Een warmte die ze heel goed kende uit andere situaties.

‘Heb jij wel eens met een meisje gezoend?’

De vraag kwam bij Donna totaal onverwacht aan. Hoorde ze het wel goed? Daarom keek ze Brechtje vragend aan.

‘Jij. Heb jij wel eens met een meisje gezoend?’ Ditmaal ondersteunde ze haar woorden met niet subtiele gebaren.

Ze had het goed gehoord. Donna keek haar aan. Ze had nog nooit met een meisje gezoend. Ze had daar zelfs nog nooit over gedacht, tot enkele minuten geleden.

‘Nee zeker?’ zei Brechtje.

‘Nee,’ kwam er nu over Donna’s lippen.

Brechtje lachte en danste verder. Donna danste ook door, maar de vraag spookte door haar hoofd. Donna zag Brechtje ineens niet meer als de collega van haar moeder. Ze zag een mooie dame die ouder was, groter was en totaal anders oogde, maar die haar ook een opgewonden gevoel gaf. Een gevoel dat haar misschien naar een eerste kus met een meisje zou leiden. Donna schrok een beetje van die gedachte. Misschien bedoelde Brechtje dat helemaal niet. Anderzijds was het wel duidelijk dat ze zich anders tegen Donna gedroeg dan tegen anderen, ze raakte haar meer aan, soms net te lang, en fonkelde opvallend met haar bruine ogen.

Ineens draaide Brechtje Donna om. De hand die ze op Donna’s heup legde, zorgde ervoor dat Donna ritmisch met Brechtje meedanste. Die hand bleef daar. Donna voelde zich nu van binnen helemaal gloeien. Door haar bewegingen leek het of die hand meer naar voren kwam. Of dat bewust gebeurde of niet, wist Donna niet. Feit was wel dat na enige minuten zo dansen de hand van Brechtje op het midden van Donna’s buik, net boven haar broeksrand lag. Het voelde nu zelfs geil, terwijl die hand er gewoon losjes lag.

Donna draaide haar hoofd om. Ze wilde zien hoe Brechtje keek, om hoogte te krijgen van de situatie. Dat was het moment waarop Brechtje haar hoofd naar Donna boog en haar lippen half open op die van Donna drukte. Donna wist eerst niet wat haar overkwam, maar besefte maar snel genoeg dat dit de kans was om met een meisje te zoenen. Nadat hun lippen elkaar een beetje hadden leren kennen, nam de oudste het initiatief om ook de tong in het spel te betrekken. Donna voelde zich in de zevende hemel. De tongzoen was niet lang, maar de intensiteit was onbeschrijflijk. Daarna gingen hun monden weer uit elkaar. Donna keek Brechtje aan. ‘Nu wel.’ Daarna draaide ze haar hoofd naar voren. Ze kon niet direct bevatten wat er was gebeurd, maar het voelde superfijn. Brechtje danste nu achter haar iets dichter tegen haar aan. Niet lang daarna pakte ze de broeksrand van Donna vast om haar in één beweging om te draaien. Donna stond nu recht tegenover de langere Brechtje. Brechtje legde haar handen om Donna’s schouders en zoende haar nu opnieuw. Dat er duizenden mensen om hen heen stonden, maakte geen van beide uit. De passie was nu de leider.

Het moment leek uren te duren. Hun tongen eigende zich deze dans toe, terwijl Brechtje haar handen losjes over Donna’s schouder liet hangen. Die had de langste van de twee inmiddels bij haar middel beet. De zoen was een blijk van puur verlangen van de twee dames. Toen hun monden van elkaar scheiden, hadden beide zowel een ondeugend als een verbaasd gevoel. Donna moest even beseffen wat er was gebeurd. Brechtje was op dat moment de zekerste van de twee. Terwijl Donna nog helemaal verbaasd was dat ze zo intens met de collega van haar moeder had gezoend, pakte Brechtje de hand van Donna vast. Ze trok haar door de menigte mee naar de bar. Niemand keek op of om naar deze dames, want de dj van dienst was op dat moment net bezig met zijn hit van dat moment. Bij de bar bestelde Brechtje twee mixjes, om deze vervolgens aan te nemen en er daarna één aan Donna te geven. Ze proostten, waarna ze beide een flinke teug namen. Op dat moment merkte Donna pas dat het geen cola was die ze in haar hand had, ondanks ze dat ook aan de beker had kunnen zien. Donna was nog steeds met haar gedachtes bij die zoen. Stiekem verlangde ze nu al naar nog zo’n intense kus.

Nadat het drankje door beide dames vliegensvlug op was gedronken, gingen ze weer terug naar voren. Zo ver mogelijk murwden de twee door de menigte. Brechtje deed dit sensueel dansend. Donna voelde een beetje jaloezie opkomen toen ze zag dat de collega van haar moeder wel heel openlijk flirtte met de andere bezoekers. Daarbij viel het haar op dat Brechtje echter alleen aandacht had voor jongens. Was het net dan alleen maar een moment geweest? Donna was een beetje uit haar doen nu. Toen ze eenmaal weer een plekje hadden bemachtigd om te dansen, merkte Donna zelfs niks meer van het intieme moment van zojuist. Brechtje danste er lustig op los en leek de wereld te vergeten. Donna merkte dat ze vooral oog had voor Brechtje, maar dat ze moeilijk kon omgaan met het niet krijgen van de bevestiging. Hoe langer de twee dansten, hoe meer Donna het gevoel kreeg dat Brechtje alleen dat moment had gekozen om eens gek te doen en dat het niks meer was.

Toen het applaus klonk omdat de dj van dienst zijn laatste klanken had geproduceerd, pakte Brechtje opnieuw Donna’s hand. ‘Zullen we naar de tent gaan? Ik ben best moe.’

‘Oké,’ zei Donna met een beetje tegenzin. Van de ene kant wilde ze nu niks lievers dan bij Brechtje blijven, van de andere kant had ze misschien juist wel even behoefte aan afstand. Toch ging ze mee.

Al keuvelend over de dag, waarbij Brechtje nu een nuchterdere indruk maakte als tijdens het avondmaal, constateerde ze dat Donna’s moeder het ook naar haar zin moest hebben. Donna appte haar daarom met de mededeling dat zij al naar de tent gingen. Pas toen ze de camping op liepen, kregen ze bericht terug. Het was duidelijk dat haar moeder het nog erg goed naar haar zin had. Die was nog oud-bekenden tegengekomen en was nog niet voornemens richting de tent te gaan. Dat maakte niet uit. Donna zei daarop dat ze wel zouden zorgen dat haar moeder voor in de tent zou slapen. Een kort ‘oké’ bevestigde dat haar moeder het daar mee eens was. Ondertussen waren de twee dames al bij de legergroene tent aangekomen. Brechtje opende hem en liet Donna voor gaan.

Eenmaal in de tent kroop Donna in haar slaapzak. De hitte van het dansen zat nog in haar lichaam. In haar slaapzak ontdeed ze zich daarom van haar kleding. De zeventienjarige meid hield alleen haar ondergoed aan. Terwijl zij op deze preutse manier te werk ging, zag ze bij het licht van Brechtjes telefoon dat die op haar beurt geen enkele vorm van schaamte kende. Die trok haar kleding zonder pardon uit. Toen haar simpele lingerie volgde, voelde Donna een warm gevoel van binnen. Het lichaam van Brechtje was echt prachtig. Ze voelde ze er echt door aangetrokken. Brechtje rommelde al naakt zijnde nog wat met haar kleren, alvorens zij ook in haar slaapzaak kroop.

‘Je moeder zal er wel een feestje van maken,’ zei Brechtje, terwijl ze zich op haar zij naar Donna draaide. Die volgde dat voorbeeld. Daardoor zag Brechtje dat Donna haar beha nog aan had. ‘Dat slaapt niet makkelijk he,’ zei ze, waarbij ze met haar linkerhand het bandje van Donna’s beha over haar schouder schoof.

Donna kon niks uitbrengen. Ze keek naar het donkere gestalte naast haar. Het enige licht kwam van buiten, maar dat werd vakkundig door het tentzeil buiten gehouden. Ze voelde de hand van Brechtje. Brechtje merkte aan de ademhaling van Donna dat deze aanraking haar veel deed. Daarom besloot ze de leiding te nemen. Terwijl ze het bandje nog iets verder schoof, bracht ze haar gezicht vlak bij die van Donna. Die verroerde zich niet. Beide voelden elkaars ademhaling bijzonder goed. Even haalde Brechtje adem, toen kwam ze nog iets naar voren. Teder kuste ze de lippen van het jonge meisje. Die zoende terug. Brechtje liet het bandje los en bracht die hand naar Donna’s rug. Ze trok haar iets naar zich toe. Dat was ook het moment dat het teder aftasten van elkaars lippen plaats maakte voor de tong als speler in dit sensuele spel. Heel intiem lieten ze hun tongen over aan de macht van de lust. Ditmaal was het veel intenser, veel warmer dan voor het podium.

Brechtje gleed met haar hand naar de sluiting van Donna’s beha. Ze haakte hem behendig los. Langzaam schoof ze haar hand naar voren. De beha van Donna nam hierdoor steeds meer afstand van de lichaamsdelen waarvoor deze bedoeld was. Donna kon het haast niet bevatten dat Brechtje enkele tellen later haar linkerhand om Donna’s rechterborst had. Zachtjes kneedde en streelde ze deze. De intensiteit waarmee Brechtje de aanrakingen deed, was onbeschrijflijk.

Toen hun monden even van elkaar gingen, gebruikte Brechtje de ruimte om de slaapzakken snel los te ritsen. Toevallig lagen hun sluitingen naar elkaar toe. Brechtje trok daarna Donna stevig tegen zich aan. Dat deed ze nadat ze de beha van de meid had afgeworpen. Brechtje rolde op haar rug en trok Donna mee. Hun monden hervatten toen de passionele kus. Donna genoot van haar positie. Brechtjes tepels priemden tegen die van haar en de handen van Brechtje ging van haar rug naar haar billen en terug. Zachtjes kneedde ze het lekkere kontje van Donna. Die smolt. Dit was een gevoel dat ze niet kende. Hier was de passie anders.

Op dat moment zoemde een telefoon. Brechtje pakte hem met haar linkerhand en opende de app. Het was duidelijk dat de moeder van Donna iets te veel op had. Die kon de tent niet meer vinden en bleef daarom bij vrienden in de tent. Beide dames zeiden niks. Ze voelden dit als een soort bevrijding. Brechtje draaide daarom Donna ineens op haar rug en kwam boven haar hangen. Eerst kusten de twee innig, waarna Brechtje via de hals de weg naar Donna’s borsten vond. Plagend beet ze even in beide tepels. Donna greep de slaapzakken met haar handen beet. Dit was geil. Brechtje daalde echter snel verder af. Even cirkelde ze met haar tong om Donna’s navel, om daarna haar heupen een beetje te liften. Ze stroopte het enige kledingstuk dat Donna nog aan had van haar billen. De string moest ook even drogen, dacht Brechtje bij zichzelf. Daarop kuste ze de binnenkant van Donna’s dijen. Die begon al te kronkelen van geilheid. Brechtje bouwde het spel goed op. Plagend kwam ze steeds dichterbij, maar aanraken deed ze niet. Donna wilde Brechtje tussen haar benen voelen. Voor deze avond had ze nog nooit een meisje gezoend en nu stond ze op het punt om zelfs door een meisje gebeft te gaan worden. Zachtjes kreunde ze al van genot. Dat spoorde Brechtje aan om voor het echte werk te gaan. Ze pakte de bovenbenen van Donna stevig beet en begroef haar hoofd tussen diens dijen. Donna voelde de tong van Brechtje magische dingen doen. Van likken tussen de zwollen lipjes door tot aan lichtjes penetreren en het uiterst secuur beroeren van haar klitje, Brechtje wist duidelijk wat ze deed. Langzaam begon ze Donna ook sneller te likken. Donna genoot met gesloten ogen. Ze had niet in de gaten dat de hand die haar bovenbeen had verlaten nu bij Brechtje zelf het werk deed. Terwijl ze Donna uitgebreid befte, vingerde ze zichzelf. Zij was minimaal zo nat als de geile tiener.

Donna moest moeite doen om de camping niet te laten weten hoe geil dit was. Ze beet om haar onderlip. Een orgasme zat er aan te komen. Haar lichaam kronkelde. Brechtje stopte echter abrupt. Ondanks dat Donna haar nauwelijks kon zien, opende ze haar ogen en keek wat ze deed. Ze voelde hoe Brechtje haar een kwartslag draaide. Toen leek het of Brechtje wat onhandig bezig was. Al snel genoeg had Donna door wat die dame van plan was. Nadat ze haar benen over en onder Donna door had geplaatst, duwde ze haar heupen naar beneden. Dat was het moment dat de twee kletsnatte kutjes elkaar vonden. Zachtjes begonnen ze tegen elkaar te schuren. Donna kreunde zachtjes. Zoiets lekkers had ze nog nooit ervaren. Dit was echt hemels. Hun natte kutje gingen al snel intenser schuren. Donna had haar handen nu achter zich geplaatst, zodat ze wat rechter op kwam te zitten. Nu kon ze haar heupen ook veel vrijer bewegen. Brechtje zag dat als teken om het tempo nogmaals op te voeren. Zij kreunde nu ook zachtjes. Dit uiterst geile standje was voor beide meiden de druppel. Even schuurden ze nog intens tegen elkaar aan. Toen volgde voor allebei een heerlijk orgasme. Schokkend schoven de klaarkomende kutje nog langs elkaar heen. Donna voelde hoe gevoelig haar klitje nu was.

Even moesten ze op adem komen. Daarna kropen ze naakt tegen elkaar onder de opengeritste slaapzakken. Een tedere kus leidde hen dromenland in.

Tegen het eind van de volgende ochtend zagen ze de moeder van Donna weer. Die excuseerde zich dat het zo gelopen was. Donna en Brechtje zeiden dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Ze moest eens weten hoe geweldig zij hadden genoten zonder Donna’s moeder.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Kussen, Likken, Scharen, Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.1
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.6
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
8.9
Klimop - 8Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" c De vorige keer heeft Dirk Sindee ontmaagd en werd Kerwin door Winnie ingeleid in de wereld van de seks. Hij had het slechter kunne treffen. c center Klimop 8 center Winnie had Kerwin toch nog even lekker..."
04-03
9.3
Rolinda En EllieDoor: RolindaRB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wij zijn Rolinda en Ellie, buurvrouwen van elkaar, en sinds kort ook seks partners van elkaar. Dat begon toen we na een dagje winkelen ook nog even langs de seksshop waren gegaan en we allebei wat speeltjes hadden gekocht. We kwamen toen thuis en ded..."
04-03
8.6
Jong Meisje Met...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Jong En Oud, Kaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Tiener, Vingeren,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat ben i..."
18-02
9.4
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02
9.5
Klimop - 5Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Dirk zit in de serre bij Sophie en Vera en Vera s jongere zus Winnie en hebben eerst truth or dare gespeeld. Toen dat begon te vervelen gingen ze elkaar verhalen vertellen. Sophie was als eerste geweest en ze had wel een heel bijzonder verhaal te..."
14-02
9.5
Klimop - 2Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen,
" In deze reeks gebeurt van alles. ik kan het niet onder n noemer vatten, dus zet ik het allemaal maar onder de categorie hetero. Behalve dit verhaal. In het eerste deel van dit verhaal leren we een man kennen die net op een ander adres ..."
11-02
9.4
EmmaDoor: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Milf, Sexspeeltjes, Sextoys,
" Beste lezers Dit is een waar gebeurd verhaal over mijn Franse vriendin Emma. Ik heb hem vertaald van het Frans naar het Nederlands. Ik hoop dat jullie hier ook van genieten. Hierbij mijn verhaal ik Emma, poseer soms als mo..."
09-02
9.2
Klik hier voor meer...