62.700 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-03-2016 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 13271x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is een waar gebeurd verhaal.

In de zomer van 1978 ging ik met Rob op tienertoer door Nederland. Zo'n kaartje kostte 42 gulden en je kon dan een paar dagen onbeperkt treinen door Nederland. Voordat we op de trein stapten kocht ik op het station van Alkmaar eerst nog even een bundeltje van mijn favoriete (Seventeen, Rosie en Chick) sex boekjes. De eerste reis was naar een oom en tante van Rob in Zwolle. We zouden daar twee nachtjes blijven slapen zodat we van daaruit ook naar het ponypark in Slagharen konden gaan. Laat in de middag kwamen we bij Rob zijn familie aan en we konden direct mee eten. Na het eten hebben we nog wat TV gekeken en om 23:00 uur gingen we naar bed. Zijn tante had overdag al twee matrassen naast elkaar op de zolder neergelegd dus alles was al voorbereid. We kleden ons allebei uit en kropen onder een laken. Het was hartje zomer en op de zolder was het behoorlijk warm. Thuis sliep ik altijd naakt maar bij anderen of als er iemand anders bij was durfde ik dat niet. Ik had Rob ook nog nooit in zijn blootje gezien dus ik hield mijn slipje nu aan. Ik vroeg aan Rob of hij nog wat wilde lezen en hij antwoordde dat hij wel één van mijn sex boekjes wilde lezen.

Met mijn vriend Peter had ik meerdere malen sex gehad maar ik wist niet anders dan dat Rob gewoon op meisjes viel. Hij had ook al twee keer verkering gehad maar op dit moment was hij single. Omdat het zo warm op de zolder was gooide we ook al snel het laken van ons af. Aan de contouren van Rob zijn onderbroek had ik al wel gezien dat hij behoorlijk zwaar geschapen was. Rob draaide zich van mij af en begon door een Chick heen te bladeren. Ik lag met mijn rug de andere kant op en zat heerlijk plaatjes te kijken in de Seventeen. Vrijwel direct begon ik een erectie te krijgen maar Rob kon dat niet zien.

Na een poosje vroeg Rob "hoe groot is die van jou"? Ik schrok hier een beetje van en zei ik denk dat ik in de middelmaat zit zo'n 17 cm. Oh lekker fluisterde Rob en voordat ik er erg in had gleed zijn hand in mijn slipje. Dit had ik nooit van Rob verwacht maar het was natuurlijk wel lekker. Ik liet het hier niet bij zitten en ik wilde ook zijn pik wel eens voelen. Ik gleed met mijn hand in zijn slip en voelde een lange, dikke kromme paal van zo'n 19 cm. Mijn sex boekje had in ieder geval goed zijn werk gedaan. Ik trok zijn slip verder naar beneden en liet zijn pik heerlijk door mijn handen glijden. Hij vroeg of ik homo was maar ik vertelde hem dat ik meisjes ook heel leuk vond. Rob was er zelf ook nog niet helemaal uit maar rukken vond hij in ieder geval heel erg lekker. Hij vroeg of hij mij af mocht trekken. Dat vond ik natuurlijk wel lekker en zo begon hij mij heerlijk af te rukken. Met zijn ene hand om mijn ballen en zijn andere hand om mijn staaf rukte hij me heerlijk tot een hoogtepunt. Een paar flinke stralen sperma spoot ik op mijn buik wat ik vervolgens afveegde met een zakdoek.

Toen was het mijn beurt. Rob ging er heerlijk voor liggen en ik pakte zijn lange dikke kromme lul stevig vast. Langzaam schoof ik zijn lid naar beneden zodat zijn grote paarse eikel goed te zien was. Ik had onder de douche na het sporten op school wel andere pikken gezien maar dit was veruit de grootste die ik tot nu toe gezien had. Ik draaide lekker met mijn vingers over zijn eikel heen en ik zag zijn geaderde pik nog dikker worden. Met wat speeksel in mijn handen gleed ik heerlijk over zijn lange staaf heen. Na een poosje begon zijn hele onderlijf te schokken en kwam hij heerlijk klaar. Rob wreef met zijn vingers al zijn zaad bij elkaar en slikte alles door. Even later vielen we heerlijk in slaap maar de toon voor de vakantie was in ieder geval gezet.

De volgende morgen gingen we met de bus van Zwolle naar Slagharen en op de achterbank wreven we weer heerlijk over elkaars spijkerbroek. We waren allebei 17 jaar en gewoon bere geil. In het ponypark heb ik bijna de hele dag met een erectie rond gelopen want in elke attractie waren we elkaar aan het op geilen. S'avonds bij zijn oom en tante in Zwolle hebben we elkaar weer lekker afgerukt en de volgende dag vertrokken we van Zwolle naar Valkenburg waar we in een hotelletje zouden verblijven.

In Valkenburg gingen we na het eten naar de Scala Jumbo Dancing, maar ik wilde eigenlijk maar één ding en dat was lekker rukken met Rob. In het hotel hadden we namelijk een heerlijk groot bed met douche en toilet op de kamer. Na een paar biertjes moesten we allebei naar het toilet en omdat we naast elkaar stonden kon ik het niet laten om weer even over het schotje naar zijn lange geaderde pik te kijken. Ik kon mijn ogen niet van die lange lul afhouden en dat had Rob wel door en hij vroeg of ik al weer zin had. Aan mijn blik had hij al genoeg want ik wilde maar één ding en dat was zo snel mogelijk met Rob terug naar het hotel.

We liepen de dancing uit en binnen een kwartiertje waren we op onze kamer. We waren nog niet binnen of Rob maakte de knoop van mijn spijkerbroek al los en gleed met beide handen zo mijn slipje in. Zo Frank aan je zaad vragende ogen kon ik al wel zien dat je al weer bere geil bent. Ik zei tegen Rob dat we van deze situatie moesten genieten want thuis hadden we lang niet zoveel privacy. Ik kleedde Rob ook uit en even later lagen we heerlijk naakt tegen elkaar aan te rijden. Onze handen zaten overal en er was geen houden meer aan. Met twee pikken in één hand, op en naast elkaar zaten we heerlijk met elkaars pik te spelen.

In één van de sexboekjes had ik een serie foto's gezien van een meisje die een jongen pijpte. Dit spookte de hele poos al door mijn hoofd en nu wilde ik het zelf ook wel eens proberen. Ik begon eerst lekker aan Rob zijn tepels te zuigen en heel langzaam ging ik met mijn mond naar beneden. Met mijn tong beroerde ik zijn navel en heel langzaam ging ik nog iets verder. Met één hand pakte ik zijn enorme pik vast en drukte zijn harde lul iets naar achteren. Met mijn tong draaide ik eerst heerlijk langzaam om zijn eikel en nu proefde ik voor het eerst de bittere smaak van een andere pik. Vervolgens stak ik zijn hele apparaat in mijn mond en begon ik hem rustig met lange halen te pijpen. Het voelde echt heerlijk om die lange geaderde snikkel door mijn mond te laten glijden. Aan de ademhaling van Rob kon ik wel merken dat hij het zalig vond. Na een poosje kon ik wel merken dat het niet lang meer zou duren voordat hij klaar zou komen. Net voordat Rob klaar kwam gaf ik nog wat korte rukjes aan zijn enorme paal en op dat moment kwam hij schokkend klaar. Zijn hele lichaam lag vol met zaad. Met wat toilet papier veegde ik al het sperma van zijn lichaam en toen wilde Rob mij verwennen.

Durf jij ook te pijpen vroeg ik hem? Hij twijfelde en ik moest hem beloven dat ik niet klaar zou komen in zijn mond. Oké zei ik en toen wilde Rob het ook wel proberen. Het was voor hem ook de eerste keer en best wel spannend. Mijn pik was al keihard en Rob begon eerst heerlijk met zijn vingers door mijn kleine beetje schaamhaar te kroelen. Met zijn tong draaide hij rond mijn eikel en even later begon hij mij ook heerlijk te pijpen. Hij zoog mijn lul heel diep naar binnen tot achter in zijn keel. Het was voor mij ook de eerste keer dat iemand mij pijpte en het was echt een heerlijk gevoel. Rob kon zalig zuigen en mijn pik gleed heerlijk op en neer in zijn mond. Na een poosje liet ik Rob merken dat ik klaar ging komen dus toen stopte hij met pijpen en de hand van Rob deed de rest. Binnen enkele seconden kwam ik schokkend klaar en er zat zoveel kracht achter dat het zelfs in mijn haren zat. Mijn hemel wat was dit een heerlijke geile vakantie. De andere avonden bestonden ook aan rukken, zuigen, klaarkomen en samen douchen.

Die vakantie in 1978 hebben we ongelofelijk veel sex gehad en de jaren er na ook nog vaak bij hem thuis en in de auto. Ook toen we allebei al verkering hadden hebben we elkaar nog heel vaak afgerukt. Meestal na het uit gaan in de auto want daar hadden we een heerlijk plekje voor gevonden bij een verlaten parkeerplaats.

We zijn nu allebei getrouwd en ik denk hier nog vaak aan terug. In die tijd was er nog geen aids dus kon bijna alles nog heerlijk zonder condoom. Voor alle jonge jongens kan ik het aanraden om het ook eens met een andere jongen te proberen. Het is niet abnormaal want vroeger in de Romeinse tijd deden veel jongens en mannen het ook al met elkaar. Een man kent zijn eigen lichaam nu eenmaal beter dan een vrouw.

Ik ben zelf getrouwd en ik vind het heerlijk om te neuken maar eens per maand lekker spelen met een andere pik zou ik nooit meer willen missen. Nu laat ik mij af en toe masseren door een andere (naakte) man in Groningen. Ik vind het heerlijk hoe hij met die warme olie over mijn lijf en snikkel heen gaat. Terwijl hij mij masseert mag ik ook met zijn pik spelen. Af en toe komt hij ook heerlijk klaar over mijn buik en vervolgens masseert hij mijn staaf met warme olie tot een heerlijk hoogtepunt. Jezelf afrukken is heerlijk maar als een ander het doet is het nog veel lekkerder.
Trefwoorden bij dit verhaal: 17 Jaar, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

DakterrasDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Publiek, Broer, Zuigen, Likken, Anaal, Spuiten,
"Ik ben de gelukkige eigenaar van een grachtenpand in Amsterdam. Daarbij moet ik wel aantekenen dat ik hele lieve, en rijke ouders heb, vandaar Het is wel een wat kleiner exemplaar, met drie grote ramen over de breedte, en niet vier of vijf zoals bij..."
26-04
9.3
Dapper HoorDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Roodharig,
"Verveeld en geil, liep ik door de stationshal, op zoek naar een vlugge seksontmoeting of iets meer. De jongens die dit vaker deden en ook vaak met zo een man aan de bar van mijn werk kwamen hangen, groetten me vriendelijk. Mooie jongens, d..."
26-04
8.0
Verhalen Van Little ... - 15Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: College, Hoer, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Prostitutie,
" Misschien ken je ze wel Misschien ken je ze niet Maar dit zijn de verhalen Van Little College Street En mag dit vogeltje Ooit gevangen zijn Dan behoedt dit boekje Hem voor pijn Vrij 5 april 1893 ..."
25-04
8.0
Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
8.9
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Vrienden,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
8.7
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
7.2
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En ... - 3Door: Martino34
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.7
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.4
Jan Gaat Het ... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
Klik hier voor meer...