62.690 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-07-2016 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 7115x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het was november 1981. Ik was 20 en ik ging voor het eerst alleen naar Londen. Een tunnel was er nog niet, net zo min als goedkope vliegreizen van Easyjet. Aldus ging ik met de ferry Van Hoek van Holland naar Harwich en dan met de trein door naar de City. De stad pakte me meteen toen ik uit het station stapte en heeft me sindsdien altijd in de greep gehouden. De sfeer, de geheimzinnigheid, de geuren en het avontuur van mijn zelfstandigheid; ze zijn voor altijd verankerd in mijn geheugen.

Ik bezocht er de voor de hand liggende plekken én ook de iets minder voor de hand liggende. Musea in overvloed, obscure cult-winkels in Soho. The Docklands die toen nog de sfeer uit-asemden van het verloren gegane koloniale tijdperk. Het was de tijd van Punk en onrust. Ik struinde en slenterde de hele stad door van upper class tot achterbuurt. Drank kocht ik in de pub of bij een off-license; beide op onmogelijke momenten geopend en gesloten. Ik gaf me over aan de Britse manieren met bitter bier en fish'nchips. Kortom; ik was in mijn element.

Ook toen al had ik verlangens naar mannen. Echter verder dan wat voorzichtig flirten wanneer niemand anders het zag of hoorde had ik nooit durven gaan. Ik wantrouwde mannen namelijk volledig.

Alles vanwege een verkrachting op mijn veertiende. Door een Marokkaanse gastarbeider die ik kende uit een cafe in de plaats waar ik toen woonde. Machteloos, bedreigd, geslagen, stoned en dronken gevoerd had ik die ondergaan. Blij het te overleven en vol zelfverwijt omdat ik toch zelf met hem was meegegaan “voor een biertje en een jointje” had ik die gebeurtenis vol van schaamte verzwegen voor iedereen. Ik verstopte het gevoel gebruikt te zijn en blies mezelf in gezelschap vaak op met homo- en gastarbeiderhaat. Tegelijkertijd wist ik met mijn verlangens geen raad. Ik verlangde naar mannenseks en was tevens als de dood voor mannen.

Enfin, London. Ik had een goedkoop hotel in Elephant and Castle, een toen levendige wijk. In de gure herfstavonden wandelde ik daar wat langs de winkelstraten toen ik ineens oogcontact ving met een mij tegemoetkomende man. Ik schatte hem een jaar of 35 of misschien iets ouder. We glimlachten naar elkaar bij wijze van groet en ik kreeg het warm met wat kriebels in mijn onderbuik. Natuurlijk liep ik door, wat zou ik anders...

Hij had blijkbaar wel een idee bij dat “anders” want een paar stappen verder liep hij ineens naast me met een veelbetekenende glimlach om zijn mond.

“Hi there” zei hij.

Een beetje beduusd groette ik hem terug en we raakten aan de praat. Hij vond dat ik er “Continental” uitzag. Als in afkomstig van het vasteland. Toen ik dat bevestigde vertelde hij over zijn bezoeken aan Amsterdam en hoe goed hij het daar had gehad. Hij was wat kleiner dan ik, beetje gebruind en met een mooie kop. Zwart haar in een rock'nroll kuif met van die echte “Britse” inhammen. Zijn Londen's accent deed me watertanden en ik had geen enkele twijfel over zijn geaardheid, ondanks dat hij een stoer en mannelijk voorkomen had. Was dat mijn gaydar die voor het eerst zijn diensten aan mij bewees?

In elk geval was ik zeer onder de indruk van die knappe man die met mij opliep en vrijuit sprak over van alles en nog wat. Toen deed ik iets. Omdat ik hem er zo lekker aantrekkelijk vond uitzien en omdat ik voelde dat dít mijn kans was op een groot avontuur.

Ik nodigde hem uit op mijn kamer.

Aan zijn blije ogen kon ik zien dat hij dat ook heel graag wilde. Een wervelwind trok door mijn lijf.

Ik had beet en “In no time at all” stonden we samen in de lift te kussen.

Van dat kussen alleen al werd ik super opgewonden. Ondanks zijn schrapende baard en zijn geur die zo anders was dan die van meisjes waarmee ik tot dan toe seks had gehad.

Mijn hart klopte in mijn keel van spanning toen we op mijn kamer waren binnengekomen. Mezelf beseffend dat ik op het punt stond eindelijk een fijne ervaring te vinden liet ik hem begaan toen hij mij uitkleedde. Hij bewonderde mijn jongemannenlijf en gaf me complimentjes. Hij streelde me door mijn haar en ik genoot van zijn aandacht. Ik hielp hem met zijn kleren en daar lagen we dan ineens op mijn bed. Twee naakte mannenlijven tegen elkaar aan. Elkaar strelend, kussend en betastend. We benoemden welke namen onze pikken in onze eigen taal droegen. Zijn “prick”, mijn tamp, zijn “dick” mijn snikkel. Het was leuk met hem en ik genoot van dit samenzijn.

Hij had een heel mooie, qua formaat ongeveer hetzelfde als de mijne, en dan met een bocht erin naar boven gericht. Ik speelde er vrijuit mee al doende wat ik zelf altijd al lekker vond. Langs het toompje met mijn vinger, stevig sjorrend zijn voorhuid naar beneden trekken, zijn ballen zacht kneden. Ik proefde voor het eerst die bijzondere smaak toen ik er een kusje opgaf.

Mijn eigen geilheid nam het over toen hij mij bovenop hem uitnodigde. Hij lag op zijn rug en ik zat op zijn borstkas met mijn pik vlak voor zijn neus zwaaiend. Opnieuw gaf hij me de complimenten die ik zo graag hoorde.

“Oh, he's beautiful, isn't he”.

“Blimey, how hot he is and so nice and hard”

“You are a potent chap, you are”

Met één beweging van zijn hoofd sloot ineens zijn mond om mijn schacht en hij begon me wild te pijpen en mijn ballen te kneden. Dat kwam heel onverwacht en ik steigerde met mijn eikel tegen zijn verhemelte. Ik was zó geil, en nog zo onervaren met het inhouden, dat ik binnen een paar minuten zijn mond volspoot.

“Hmmm, thats nice. I needed that”

Waren zijn woorden, smakkend met mijn sperma in zijn mond. Ik was naschokkend naast hem op het bed gevallen en we kusten elkaar opnieuw. Ik proefde mijzelf in zijn mond en mijn hartstocht kende geen grenzen. Mijn pik bleef net zo hard na dit explosief orgasme als daarvoor en ons spel ging meteen voort. Waarbij hij opnieuw mijn potentie prees. Voor mij was dat gewoon, op deze leeftijd kon ik nog meer doorgaan dan nu en ik was in een situatie waar ik al zo lang naar verlangd had. Ik was zo ultiem geil dat ik het gevoel had ik wel tien keer achter elkaar te kunnen klaarkomen

Trekkend en strelend aan elkaars lijf bouwden we verder aan ons spel. Hij had grote dikke tepels, heel gevoelig ook. Hij genoot er zichtbaar van zoals ik daaraan sabbelde terwijl ik zijn pik bepotelde. We lieten elkaar elk hoekje van het bed zien en elk hoekje van ons lijf voelen. Heerlijk vond ik toen hij onze pikken tegelijk begon af te trekken. Hij nam ze samen in zijn hand en tegen elkaar gedrukt koos hij een langzaam tempo. De warmte van zijn staaf trok door de mijne en als onze eikels elkaar raakten werd dat nog intenser.

Ik zag aan zijn gezicht dat voor hem de top in zicht kwam en kon toen bewust met hem mee spuiten. Er was eigenlijk niet meer voor nodig dan zijn gekreun en het warme sperma dat glad langs onze palen liep. Met een diepe kreun gaf ik voor de tweede keer mijn lust de vrije teugels en ons sperma vermengde zich tussen onze liefdesmasten in.

Hij is die nacht blijven slapen en dat voelde heel goed en heerlijk ontspannen. Ik ben een paar keer wakker geweest om hem zacht te strelen en om me aan zijn knappe lijf te verlustigen. De volgende ochtend werd ik wakker van zijn gepijp en gestreel aan mijn ochtenderectie. Het startsein om elkaar opnieuw te bewonderen en van elkaar genieten.

Daarover graag een andere keer...
Trefwoorden bij dit verhaal: Londen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Verhalen Van Little ... - 15Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Prostitutie, College,
" Misschien ken je ze wel Misschien ken je ze niet Maar dit zijn de verhalen Van Little College Street En mag dit vogeltje Ooit gevangen zijn Dan behoedt dit boekje Hem voor pijn Vrij 5 april 1893 ..."
25-04
0.0
Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
8.9
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Vrienden,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
8.7
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
7.2
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En ... - 3Door: Martino34
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.7
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het ... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.1
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Klik hier voor meer...