Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Naaktstrandverrassing - 1

Hier volgt deel 2 van mijn ervaringen op het naaktstrand. Iedereen die gereageerd heeft op deel 1 wil ik bedanken en ik ga proberen het vervolg spannend en hopelijk opwindend op te schrijven.

Uiteraard is het handig om deel 1 eerst te lezen voordat je verder gaat.
Veel plezier.


Nadat ik mijn gedachten weer een beetje op een rijtje gekregen had wilde ik weer terug naar mijn plekje op het strand om verder te zonnebaden. Mijn achterkant kon nog wel wat zon gebruiken. Ik kreeg een opwindend idee. Ik keek om me heen en zag niemand op de parkeerstrook. Zal ik hier al naakt gaan en dit kleine stukje over de openbare weg al naakt durven lopen? Gedachtes aan mijn “naakt buiten met mezelf speel” sessies gingen door me heen. Ik keek nogmaals om me heen, zag niemand en voor ik het wist had ik mijn korte broek uit en stond ik in mijn nakende niksie op de openbare weg. Mijn pik reageerde hierop door zijn kopje omhoog te richten. Nog maar net “nudist” en dan ook gelijk exhibitionist? Nou ja, gelijk maar voor het “eggie dan”. Ik keek nog eens rond en trok mijn voorhuid terug. Mmmm ik voelde de opwinding toenemen toen ik de warme lucht langs m’n pik voelde gaan. Ik ging enigszins vlot richting de doorgang, toch wat onzeker omdat iemand, die niets met naakt zijn zou kunnen hebben, me hier kon ontdekken.
Gelukkig haalde ik de doorgang ongezien. Ik voelde me zo vrij en één met de omgeving, de natuur, het universum, dat ik super gelukkig voelde. Ik dacht dat dit het ultieme geluksgevoel was. Maar dat het beste nog moest komen komen zou ik even later ervaren……

Verder lopend door de doorgang zag ik links en rechts paadjes verder de bosjes ingaan en in een van die rechter paadjes zag ik hem weer. Mijn mister cockring met zijn vriendelijke uitstraling. Hij lachte naar me en vroeg of ik de lichten van mijn auto uitgedaan had. Ik bevestigde dat en bedankte hem nogmaals voor zijn oplettendheid. Mijn ogen dwaalden weer af naar zijn pik en ik voelde mijn opwinding opnieuw toenemen. Ik hoorde hem vragen of ik voor het eerst op dit naaktstrand was. Ik vertelde dat het inderdaad mijn eerste keer was. Hij zei dat eens de eerste keer moest zijn en dat hij mij al had aan zien komen rijden en daarom wist van de verlichting die was blijven branden. Ik had me al afgevraagd hoe hij wist dat ik in de rode Nissan was gearriveerd maar nu wist ik hoe het zat. Hij zei dat hij hier wel vaker kwam en dat ik hem erg aanstond. Hoe bedoel je vroeg ik. Hij zei dat ik hem ook wel scheen te waarderen gezien mijn stijve pik wat ik niet kon ontkennen. Ik heet Bert zei hij en ik hakkelde dat mijn naam René was. Ik had het gevoel dat ik, en dat op mijn leeftijd, erg moest blozen en weer zag ik alleen die mooie paal van Bert.

Bert draaide zich half om en zei:”Kom, ik wil je wat laten zien”. Wat bedoel je vroeg ik. Kom nou maar zei Bert, je zult echt versteld staan. Ik liep achter hem aan verder de bosjes in en we kwamen bij een wat grotere open ruimte in de bosjes waar een oude tuinstoel stond en waar overal, zo te zien, papieren zakdoekjes lagen. Wat is dit hier vroeg ik Bert. Ik wil je vertellen dat hier rondom het naaktstrand en de bosjes allemaal lekkere geile dingen gebeuren. Dingen die je thuis niet kunt en wilt vertellen en waarschijnlijk thuis ook niet meemaakt en hij pakte mijn hand. Hij legde mijn hand op zijn borst en ik voelde een stijve tepel in zijn borsthaar. Spontaan werd mijn pik nog harder en ik zag dat Bert zijn pik pakte en ook zijn voorhuid helemaal terugtrok. Een dikke paarse eikel kwam tevoorschijn en ik zag een dikke druppel voorvocht glinsteren. Wil je hem aanraken vroeg Bert. En stapte dichter op me af. Ik liet mijn korte broek op de grond vallen en stak aarzelend mijn hand uit naar zijn schuin naar voren stekende pik. Ik voelde het gewicht in mijn handpalm, zwaar, warm en ……...zo lekker! Ik was gelijk verkocht bijna 30 jaar nadat ik de lul van mijn vriendje van de middelbare school had gevoeld en geproefd. Ik moest en zou Bert pijpen. Met mijn duim wreef ik het voorvocht over zijn eikel en ik voelde de paal dikker worden en tegen de zwaartekracht in omhoog komen. Bert pakte met zijn duim en wijsvinger mijn linkertepel en begon te knijpen en te rollen met mijn keiharde knopje. Ik voelde me helemaal week worden en mijn pik klopte van stijfheid. Ik kreunde en zei dat hij beide tepels moest bewerken. Bert kwam iets voorover en zoog en likte mijn andere tepel. Ik voelde mezelf zweven van geilheid en trok ondertussen aan zijn inmiddels ook keiharde dikke pik. Zijn eikel glibberig van het voorvocht gleed door mijn hand.

Ik voelde mijn eigen wil oplossen als sneeuw voor de zon en deed mijn hoofd ophoog zodat hij mij kon tongen als hij dat wilde. Hij was een kop groter dan ik en met gesloten ogen voelde ik zijn tong tegen mijn iets geopende lippen komen. Ik genoot van de stevige tong die krachtig en diep mijn hongerige mond binnendrong. Mijn benen werden slap van geilheid en gelukkig pakte Bert me stevig vast waardoor ik niet op de grond kon zakken en voelde tussen onze lichamen onze pikken elkaar raken. Ik raakte buiten adem en trok me iets terug.

Ik keek naar zijn heerlijk paal en naar mijn eigen pik waar het voorvocht in een lange sliert uit droop. Berts gereedschap was mooi kaalgeschoren en, hoewel ik geen meetlint bij me had, schatte ik zijn pik op een goede 19 centimeter. Ik had mijn gehele lichaam getrimd, armen, benen en borst en mijn buik en pik en ballen waren gladgeschoren. Ook mijn kontje hield ik altijd netjes geschoren. Mijn 14x4 centimeter pik viel in het niet bij zijn dikke paal, die misschien wel 5,5 cm dik was. Bert pakte mijn pik en begon door zijn knieën te zakken waarna hij met zijn tong cirkeltjes om mijn eikel begon te maken. Zijn hand kneedde mijn ballen en toen zoog hij in één keer mijn pik helemaal in zijn mond. Aaaaah kreunde ik en stootte mijn heupen naar voren. Bert verblikte of verbloosde niet en pijpte me langzaam en diep. Ooooooh wat geil zei ik en binnen de kortste keren spoot ik mezelf leeg in zijn zuigende en likkende mond. Hij bleef maar zuigen tot de laatste druppel uit mijn knetterharde pik verdwenen was. Mijn pik raakte overgevoelig en ik trok me terug. Ik stond te trillen op mijn benen en liet mezelf op 1 knie zakken. Ik hijgde nog na toen Bert vroeg:” Wil je nog meer"?

Met wazige ogen van de geiligheid keek ik Bert aan en zei:” Ik wil jou ook pijpen en ik wil jouw zaad diep in mijn mond voelen spuiten". Kom zei Bert en hij nam plaats in de oude tuinstoel. Hij ging wijdbeens zitten en ik ging op 1 knie voor hem zitten. Zijn paal stak recht omhoog en ik bekeek hem nu eens goed. Mooie volle ballen, gladgeschoren en een penis met dikke aderen erop. Zijn eikel was kletsnat en ik pakte hem bij de schacht en bewoog rustig op en neer. Bert kreunde zachtjes en zei:” Toe maar geile vent, lik en zuig mijn kloppende paal”. Ik boog iets voorover en likte met een lange haal over zijn eikel. Het voorvocht verzamelde zich op mijn tong en ik proefde de zilte gladde structuur. Ik liet zijn pik mijn mond binnenglijden. Eigenlijk had ik nu voor het eerst sinds de middelbare school, een pik in mijn mond en dat voelde gruwelijk geil moet ik zeggen.

Ik begon zijn pik wat dieper te pijpen en voelde hem af en toe tegen mijn huig komen. Kokhalsneigingen waren het gevolg en de tranen sprongen in mijn ogen. Ik baalde dat ik niet wat dieper over zijn pik heen kon zakken met mijn mond. Ik hoorde Bert goedkeurend kreunen en zeggen dat ik een geil sletje was. Nou dat was precies zoals ik me voelde. Ik wilde zijn sletje zijn en me onderdanig overgeven aan zijn driften. Tussendoor zoog ik zijn ballen om de beurt en likte met mijn tong de onderkant van zijn zak. Hij had ondertussen een hand op mijn hoofd gelegd en stuurde mijn tong in de, voor hem, lekkerste richting. Ik ging weer over in het pijpen van zijn pik en proefde steeds zijn voorvocht warm en slijmerig in mijn mond. Plotseling voelde ik een warme hand op mijn schouder en direct erna ook een hand op mijn rug tussen mijn schouderbladen. Ik liet Berts pik uit mijn mond floepen en keek opzij.

Wat ik toen zag overschreed mijn stoutste dromen…….

Lieve lezers, tot zover deze keer. Het volgende verhaal zal de 3de en laatste uit deze serie zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Naaktstrandverrassing - 3 (slot)

Zoek naar meer verhalen van Bisub919...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Badmeester In Frankrijk - 3Door: Jochem
Gelezen: 3594x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Jongens, Bi, Stijve
20-07
9.0
:: Sauna BezoekDoor: ScanFreak
Gelezen: 6443x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Silverback, Gilf, Oud, Jong
19-07
8.6
:: Zelf Eens Voor De CamDoor: Floris Veenstra
Gelezen: 2528x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
8.9
:: Roel En De... - 3Door: Boris
Gelezen: 1143x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fetish, Leer, Exhibitionisme, Bi, Incest, Neuken
18-07
7.8
:: Roel En De... - 2Door: Boris
Gelezen: 2354x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fetish, Leer, Exhibitionisme, Bi, Neuken
18-07
8.4
:: Roel En De... - 1Door: Boris
Gelezen: 4958x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Leer, Exhibitionisme, Bi, Neuken
18-07
7.8
:: Hutavontuur Verstoord Door... - 1Door: Penpaal
Gelezen: 8999x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vinger, Anaal, Condoom, Pijpen, Fles, Pis Drinken
16-07
7.9
:: Miranda Komt Ook Naar De HutDoor: Penpaal
Gelezen: 7617x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieten, Hut, Opdrachtjes, Beffen
16-07
8.0
:: Experimenteren Met Harry...Door: Penpaal
Gelezen: 5433x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Vinger, Anaal, Voyeur, Betalen, Seksboekjes, Hut, Experimenteren
15-07
8.6
:: Dalurentarief In De SaunaDoor: Penpaal
Gelezen: 6940x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werken, Sauna, Pijpen, Debuut,
15-07
8.3
:: Mijn Eerste Ervaring...Door: Beffertje65
Gelezen: 5812x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong Koppel, Fotosessie Neuken
14-07
8.4
:: Bonusje Bij ZaalvoetbalDoor: Penpaal
Gelezen: 6446x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Kontneuken, Voyeur, Douche, Zaalvoetbal
12-07
8.0
:: Badmeester In Frankrijk - 2Door: Jochem
Gelezen: 8284x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bi, Nieuwsgierig
11-07
8.8
:: Computer Traag .....Door: Penpaal
Gelezen: 5649x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pjipen, Spuiten, Porno Kijken, Tribute
11-07
8.4
:: Badmeester In Frankrijk - 1Door: Jochem
Gelezen: 11075x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bi, Pijpen, Trio
06-07
8.5
:: Zwachlelen En SwaffelenDoor: Penpaal
Gelezen: 4563x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Swaffelen, Sterretje, Orgasme
05-07
8.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!