Klik hier voor meer...
Datum: 20-08-2012 | Cijfer: 7.4 | Gelezen: 11594
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Het is een beetje saaie avond met niets op tv. Samen met mijn vriendin zit ik op de bank. Ze heeft al flink wat wijntjes weggetikt en hangt er een beetje bij. Opeens springt ze op en zegt: “Weet je, het lijkt me wel leuk om jou een keer te misbruiken. Lekker ranzige seks!” Dat had ik niet verwacht, ik moet even laten doordringen wat ze zegt, maar dan stem ik er maar mee in. Waarom niet? We lopen naar boven en daar moet ik op het bed gaan liggen.

“Laten we maar eens beginnen met je vast te binden”, zegt ze met een dronken blik in haar ogen. Ik laat dit toe en wacht af wat er verder gaat gebeuren. Als ze me eenmaal aan het bed heeft vastgemaakt pakt ze iets uit het nachtkastje. Ik kan niet zien wat het is. “Zo! Nu je daar dan zo hulpeloos ligt zal ik jou eens even lekker uitwonen! Geen liefde maar keiharde seks!” Ik voel een koude gelei net onder mijn pik en besef me opeens dat ze glijmiddel op mijn anus aan het smeren is. Dan duwt ze er opeens iets in, niet haar vinger, maar wat dan wel. Ik voel een vreemd gevoel in mijn onderbuik en dan begint ze heen en weer te bewegen. “Fuck ik word van achter genomen!” Nu is natuurlijk even de vraag of dit gay is. Maar waarom eigenlijk? En wat dan nog. Het is wel mijn vriendin die het doet en het voelt niet echt heel verkeerd. Ik krijg een enorm stijve lul ervan. “Zo mannetje, ik zie dat je het wel lekker vind. Maar als je dit bij mij doet, wat gebeurd er dan altijd?” Ik moet even nadenken en dat valt niet mee, voordat ik antwoord kan geven roept ze: “Precies! Dan spuit je mij helemaal vol!” Dat is waar, maar wat heeft dat hiermee te maken?

Het volgende moment voel ik mijn anus helemaal vollopen met vocht. “Wat!?!?” Ze blijkt stiekem een dildo gekocht te hebben die je kunt vullen met water! Ze spuit me gewoon vol. Omdat ik weet dat het water is, moet ik toch wel toegeven dat het eigenlijk heel goed voelt. Er ontstaan gevoelens in mijn onderbuik die ik anders nooit voel. Mijn pik staat nu echt op knappen. Wat ik niet had gezien was dat ze zichzelf intussen ook inwendig aan het vingeren was. Ze staat op en gaat met haar kletsnatte kut bovenop mijn pik zitten. Ik weet niet meer hoe ik het heb. Dan gaat ze op en neer steeds harder. Ik hou het nu echt niet meer en ik spuit haar helemaal vol.

“Dank je” hoor ik haar zeggen. Vreemde opmerking. Maar dan gebeurd het. Ze gaat iets omhoog en houdt haar hand tegen haar kut. Dan schuift ze naar voren en zegt ze “likken!”. Wacht even… “Maar ik heb je net volgespoten” stamel ik. “Precies! Dat was ook de bedoeling. Likken zul je!” en voor ik het weet drukt ze haar natte kut op mijn mond. Het sperma, mijn sperma, loopt over mijn gezicht en mond, maar ze gaat niet opzij. Ze kijkt ernaar en vingert zichzelf totdat ze klaar komt. “Ha!” zegt ze, “Nu heb ik jou ook een keer aan alle kanten volgespoten!”
Trefwoorden bij dit verhaal: Kort, Uitgewoond, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...