62.661 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-05-2019 | Cijfer: 9 | Gelezen: 16285x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
“Hey oom Hans! Gelukkig Nieuwjaar! Wat fijn dat u er al bent!” Meteen na die woorden werd ik bij de schouders gevat door een voor mij wildvreemd meisje, en kreeg ik drie zoenen op mijn wangen. Na de laatste zoen fluisterde ze in mijn oor: “dag meneer, ik ben nogal laat omdat ik vergeefs op mijn vriendinnen heb staan wachten, en nu is de rij al zo lang dat ik misschien geen kaartje meer kan krijgen. Wilt u net doen alsof u mijn oom bent? Mijn naam is Dianne.” Plaats van handeling: de Scheveningse boulevard. Datum: 1 januari 2019. Temperatuur: 3 graden Celsius.

Even voorstellen: ik ben Martin, fotograaf van beroep, en ik ben 59 jaar, mijn hoofd is vrijwel kaal. Ik ben een paar kilo zwaarder dan ik graag zou willen, dus ik ga sinds vorig voorjaar wekelijks een paar uurtjes zwemmen. Half december zei iemand in het zwembad: “ga je nog nieuwjaarsduiken?” Ik lachen natuurlijk, maar van het één kwam het ander, en zo vond ik mijzelf huiverend terug op een bitter koude boulevard, tegenover het Kurhaus. Ik droeg een Speedo, een zwart joggingpak met daaroverheen mijn donkerblauwe badjas, en een paar oude afgetrapte sneakers.

“Dag Dianne lieverd!” beantwoordde ik haar begroeting enthousiast, “jij ook de beste wensen voor 2019! Wat fijn dat je gekomen bent. Hoe gaat het met je vader?” We wisselden geamuseerd een blik van verstandhouding uit. “Pap heeft vannacht zoveel gedronken dat hij een king-size kater heeft,” schaterde ze, “geen beweging meer in te krijgen.” We raakten in een geanimeerd gesprek over denkbeeldige ooms en tantes, de tijd vloog, en we waren sneller dan verwacht bij de kassa waar ik onze kaartjes kocht.

Niet veel later, dichter bij de golven, deed ze ineens haar grijze sweatshirt uit en stopte die in een blauwe supermarkttas, waarna ze slechts gekleed was in de onvermijdelijke Unoxmuts, een bikinitopje, een ruim zittende grijze joggingbroek met een strik in het rijgkoord, en felgele teenslippers. Haar bikinitopje had horizontale strepen blauw, turquoise, en roze, en was precies in het midden tussen haar borsten afgebonden met een bandje in dezelfde kleuren. Een smal blauw koordje rondde haar sierlijke nek. Ze was hooguit 19 of 20 jaar, blond, bruine ogen, ongeveer 1 meter 70 lang, slank, en ze had heel strakke cup B borsten. Geen zichtbare tattoos of piercings. En ze had echte wenkbrauwen, geen potloodstreepjes. Ik meende hoog op haar neus sporen te zien van het dragen van een bril. Laag aan haar hals had ze een moedervlekje, een kleine imperfectie die haar natuurlijke schoonheid nog accentueerde. Aan haar gespierde vlakke buik was goed te zien dat ze op de sportvelden geen vreemde kan zijn. Maar het mooiste vond ik de sproetjes op haar wangen, zo lief. Helemaal naturel, ze zag er werkelijk uit als een jong onschuldig hertje. Een snoepje. Ik raakte zelfs een beetje ontroerd toen ze even later ook haar joggingbroek uitdeed; ze huiverde niet eens en ik zag geen kippenvel.

Toen het moment daar was dat we te water gingen verwenste ik in gedachten mijn gesprekspartner in het zwembad, maar gelukkig was het water een paar graden warmer dan de lucht erboven, dus het viel nog mee. We renden een eindje de zee in, en deden hand in hand een rondedansje stampend in de ons omspoelende golven. Onbeheersbaar rillend renden we even later het strand weer op, en daar vloog ze me om de hals en wreven we elkaar klappertandend weer een beetje warmte onder de huid. Haar door het koude water hard geworden tepels prikten nu duidelijk voelbaar door de stof van haar bikinitopje heen in mijn borst, maar ik had het veel te koud om daar op dat moment erotische gevoelens bij te hebben. Ze wendde zich niet af toen haar bikini uit ging, en ik zag een moment haar jonge tietjes met parmantige harde tepeltjes. Eenmaal weer aangekleed vroeg ik huiverend: “zeg Dianne, hoe ben je hierheen gekomen? Kan ik je een lift geven? Mijn wagen staat hier vlakbij geparkeerd.”

Blij verrast keek ze op en knikte heftig van ja, nog te koud om te spreken. Toen we eenmaal in de auto zaten, was ik nog nooit zo blij geweest met het feit dat mijn wagen een timer voor de verwarming bezit. De wagen was goed op temperatuur, zodat we al gauw weer warm werden. Ik complimenteerde haar met haar uitgekooktheid en goede acteerprestaties bij onze kennismaking, waarna we de slappe lach kregen. Even later stuurde ik mijn wagen beheerst door het verkeer, op weg naar haar Haagse studentenkamer. Toen ik opzij keek, bleek ze inderdaad een bril te hebben opgezet, een sierlijk donkerbruin montuur, waardoor het was alsof haar bruine ogen kleine ingelijste schilderijtjes waren. Die bril maakte het plaatje helemaal compleet; ze was gewoonweg onweerstaanbaar.

Maar ja, gezien het grote verschil in leeftijd zou het ongepast zijn als ik haar zou laten merken dat ik haar eigenlijk in mijn armen willen nemen voor een warme knuffel en een kus. Onder het rijden ontspon zich al gauw een vrolijk gesprek, en veel te snel naar mijn zin bereikten we de straat waarin ze woonde. Ze vroeg mijn e-mail adres, en nadat ik haar mijn visitekaartje gaf, kreeg ik nog een lieve kus op mijn rechterwang, vlakbij mijn mond. Ze draaide zich aan de overkant van de straat nog één keer om, wuivend, met een schalks lachje op haar gezicht. Twee weken later ontving ik de volgende e-mail:

“Hey Lieve Martin,

Dankjewel dat ik met jou het strand op mocht!
Ik vond het heel leuk om je te ontmoeten!
Kan ik je misschien een wederdienst doen?
Misschien dat we samen eens een keertje iets kunnen gaan drinken?

Liefs,

Dianne”

Mijn hart begon wild te bonzen terwijl ik terugdacht aan onze omhelzing om elkaar warm te wrijven na het zwemmen, en aan haar harde tepels die ik daarbij in mijn borst had voelen prikken. Even later mailde ik terug:

“Dag lieve Dianne!

Dank voor je lieve mailtje. Een wederdienst is echt niet nodig hoor lieverd, ik vond onze ontmoeting zeer amusant. Maar ik wil heel graag iets met je gaan drinken, dat zou ik erg gezellig vinden! Zeg maar waar en wanneer je wilt afspreken, en ik zal er zijn.

Liefs terug van

Martin”

Een uurtje later antwoordde ze dat ze me op zaterdag 19 januari om twee uur ‘s-middags wilde ontmoeten in “The Fiddler” aan de Riviervismarkt in Den Haag. De rest van de week dwaalden mijn gedachten doorlopend af van mijn werk, maar omdat ik het redelijk druk had was de week toch om voor ik er erg in had. Alleen op zaterdag wilde het maar geen twee uur worden. Het kostte veel tijd om een parkeerplekje te vinden, en hoewel ik vroeg van huis was gegaan kwam ik nog juist op tijd aan. Toen ik de straat overstak zag ik haar al vrolijk naar mij zwaaien vanaf haar kruk bij een tafel aan het raam, in een overigens uitgestorven gelagkamer.

Dianne droeg een witte blouse, Levi’s jeans zonder gaten voor de knieën, witte sneakers. Haar met nep-bont gevoerde bruin leren jasje lag op de kruk naast haar. Ik droeg een zwart leren jasje, een donkerblauw shirt, blue jeans en zwarte mocassins.

“Hoi Martin, wat leuk je weer te zien!” zei ze, waarna we even knuffelden en elkaar op de wangen kusten. “Lieve Dianne, ik heb nog vaak aan je gedacht. Fijn om je weer te zien” zei ik, terwijl ik verdronk in haar ogen. Toen ik ging zitten, werden er juist twee biertjes geserveerd; ze had voor ons beiden een “Verboden Vrucht” besteld zodra ze mij zag naderen. Ze schonk het flesje vakkundig uit in haar glas, en keek me met sprankelende ogen aan toen ik hetzelfde had gedaan en onze glazen elkaar raakten. De Verboden Vrucht. Hm, zou ze daar iets mee bedoelen? Spoedig waren we als een paar oude vrienden in gesprek, herinneringen ophalend aan onze ontmoeting op nieuwjaarsdag. Na een paar biertjes vroeg ze blozend: “wil je mijn kamer zien? Ik woon hier vlakbij.”

Haar studentenkamer oogde als de kamer van een meisje van vijftien; overal knuffels, posters van popsterren die ik niet herkende, roze linten en kussens, studieboeken en blocnotes op een overvol bureautje. Zodra de deur gesloten was omhelsde ze me, en legde zonder te spreken haar hoofd op mijn schouder. Zo stonden we daar minutenlang naar elkaars rustige ademhaling te luisteren, terwijl ik haar rug streelde. Ik voelde op dat moment nog geen opwinding; ik was te zeer ontroerd door haar spontane aanhankelijkheidsbetuiging. Ten slotte maakte ze zich los uit onze innige omhelzing, pakte mijn handen even vast, en keek me glimlachend aan. In haar ogen zag ik dat ook zij ontroerd was. Het was zo’n zeldzaam moment dat je in elkaars ogen dezelfde bedwelmende emotie herkent, een moment waarin je elkaar even werkelijk aanraakt. Intiemer haast dan een fysieke aanraking op een intiem plekje.

De enige stoel die ze rijk was zag er tamelijk gammel uit, dus ik ging op het bed zitten. “Wil je nog een biertje?” vroeg Dianne, en zonder op antwoord te wachten liep ze naar haar kleine koelkast en haalde er twee flesjes uit. Deze keer kreeg ik een flesje Liefmans overhandigd, zij hield het nog steeds bij De Verboden Vrucht. Naast elkaar zittend op haar bed dronken wij het bier, bij gebrek aan glaswerk, uit onze flesjes. “Ik vond het zó lief van je, dat je mijn kleine toneelstukje zo goed meespeelde,” zei ze, terwijl ze me met haar elleboog zachtjes aanstootte, “en daarom drink je nu die Liefmans”. Van opzij keek ze schalks naar me, terwijl ik nog een slokje nam, “en jij bent de verboden vrucht?” kon ik niet nalaten te vragen. Giechelend, en met neergeslagen ogen, leunde ze een beetje naar mij toe, zodat onze schouders elkaar raakten.

Dat heb ik maar opgevat als een “ja” dus ik zette mijn biertje op haar nachtkastje, en daarna legde ik mijn arm om haar schouders. Dianne draaide naar mij toe, en trok me dichter tegen zich aan. Ik drukte een kus op haar voorhoofd en streelde zacht haar wang met de vingertoppen van mijn rechter hand, en zag dat ze hevig bloosde. “Zou ze nog maagd zijn?” flitste door mijn hoofd, hoewel het me onwaarschijnlijk voorkwam dat een meisje van 19 nog maagd zou zijn. Maar het viel niet te ontkennen dat haar plotselinge blozende verlegenheid mij onweerstaanbaar terug deed denken aan het gedrag van een vroeger vriendinnetje, voorafgaand aan haar ontmaagding door mij. Bang om de magie van het moment te verstoren durfde ik er niet naar te vragen. En een meisje mag sommige geheimen bewaren zolang ze maar wil, niet waar? Evenals een man overigens, maar dit terzijde.

Ze trok me mee, verder het bed op, verlegen glimlachend, en een beetje aan haar blouse plukkend, te nerveus om de knoopjes los te krijgen. Zo lief. Ik ging naast haar liggen en nam haar in mijn armen, “lieve Dianne, ik heb echt geen haast hoor, vandaag is jouw dag, vandaag mag jij genieten,” en ik gaf een klein kusje op haar mooie mond. “Ik wil heel graag eerst een tijdje zo naast je liggen en in je ogen kijken, mag dat?” Breed glimlachend knikte ze van ja, en trok me dicht tegen zich aan. Met onze ogen en monden zo dicht bij elkaar zag ik de opwinding en de spanning in haar ogen. Ik liet mijn vingertoppen over haar ranke ruggetje dwalen, en zag haar glimlach nog verbreden. Af en toe giechelde ze, telkens wanneer mijn vingertoppen bij haar billen in de buurt kwamen. Ik begon haar kleine kusjes op haar mond te geven, die ze wilde beantwoorden met haar tong, maar ik trok steeds mijn mond snel weer weg, om tijd te rekken. Als dit een eeuwigheid zou mogen duren, dan nog zou het me te kort zijn.

Toen ik mijn rechter hand over haar billen liet glijden en zacht kneep, beet ze op haar onderlip, en ze kreunde bijna onhoorbaar. Nu kon ik haar zoekende mond ineens niet meer vermijden. Ze zoende me hartstochtelijk, haar tongetje drong krachtig mijn mond binnen, en ik hoorde hoe haar ademhaling versnelde. Ik liet mijn rechter hand tussen onze lichamen onder haar blouse over haar buik glijden naar haar ondiepe navel, en daarna richting haar borsten. Ik haalde mijn hand weer onder haar blouse vandaan, terwijl Dianne protesterende geluiden maakte zonder te stoppen met gulzig tongen. Ik legde mijn hand op haar bil, en trok haar dicht tegen me aan, zodat ze mijn harde erectie door de stof van onze kleding heen tegen haar buik voelde. Ik zag meteen dat dit voor haar een nieuwe ervaring was. Ze stopte met tongen, en keek me broeierig in de ogen, terwijl ze met haar bevende linkerhand begon de knoopjes van mijn shirt te openen.

Terwijl ik mijn rechter hand naar haar bovenste knoopje bracht, schuurde mijn pols over haar linkerborst en ik voelde haar kleine harde tepeltje prikken. Ze had mijn shirt nu half open, en kroelde met een geile uitdrukking op haar gezicht hijgend door mijn borsthaar. Knoopje voor knoopje vond mijn hand zijn weg, en na het laatste knoopje gleden mijn vingertoppen naar de welvingen van haar lieflijke jonge borsten. Toen ik haar linker tepel zacht begon te masseren, te rollen tussen duim en wijsvinger, begon ze onregelmatig te zuchten. Telkens wanneer ik kort in een tepel kneep ademde ze onwillekeurig snel in, met een steeds verbaasder wordende uitdrukking op haar gezicht.

Ik nam Dianne bij de hand, trok haar van het bed af, en toen ze voor me stond nam ik haar beide tepels even in mijn mond, terwijl ik haar blouse van haar schouders liet glijden. Ze had een paar heerlijke kleine perfect gevormde borsten, de tepels en tepelhoven precies in de juiste verhoudingen. In één woord, verrukkelijk. Ik nam haar in mijn armen en ik kuste haar hals terwijl ze haar hoofd achterover wierp. Langzaam zoenend en likkend bracht ik mijn mond naar haar elegante oorlelletje om er even in te bijten. “Oh Dianne, ik vind je zo lief, zo mooi,” fluisterde ik in haar oor, waarop zij alleen nog “Ooohh Martin” kon zeggen, voordat ik mijn mond op haar lippen vast zoog in een gulzige tongzoen die zij enthousiast beantwoordde, terwijl ze met beide handen mijn hoofd vasthield. Onze jagende ademhaling gierde door onze wijd opengesperde neusgaten.

Mijn handen vonden de knoopjes van haar broek die ik genietend omlaag trok, waarna ze eruit stapte en meteen de gesp van mijn riem greep. Hijgend rukte ze mijn broek samen met mijn boxershort in één haal naar beneden, en terwijl ze mijn voeten uit de pijpen hielp, keek ze met grote ogen en een botergeil gezicht omhoog naar mijn steigerende paal. Toen ze mijn beide voeten bevrijd had vlogen haar handen naar mijn pik, en ze wilde meteen beginnen met pijpen, maar ik hield haar tegen. “Wacht daar nog maar even mee Dianne, daar zijn we nog lang niet aan toe lieverd,” fluisterde ik, en trok haar dicht tegen me aan voor een lange tongzoen, en mijn handen gleden over haar billen. Met mijn harde pik lekker warm tussen onze buiken streelde ik ieder stukje huid dat mijn handen konden bereiken terwijl we teder tongden. Ik knielde voor haar, kuste haar kutje door de stof van haar zwarte hipster heen, en daarna trok ik het broekje naar beneden en ik zag voor het eerst haar lieve, jonge, licht behaarde poesje.

“Wil je eens op je buik gaan liggen Dianne?” Zonder dralen vlijde ze zich op haar buik op het bed, en ik laafde mijn ogen even aan de aanblik van haar strakke jonge lijf, met het elegantste kontje dat ik ooit heb gezien. Ik liet nu mijn vingertoppen weer over ieder bereikbaar stukje huid glijden, “hoe langer je het klaarkomen uitstelt, hoe lekkerder het voor jou wordt lieverd,” zei ik, en ik drukte huiverend van genot een lief kusje op beide billetjes. Op dat moment rook ik voor het eerst de bedwelmende geur van haar geile kutje. Tussen haar benen zag ik haar schaamlippen nat glanzen, terwijl ik haar billen streelde.

“Draai je eens om lieverd,” zei ik, en toen ze dat gedaan had, herhaalde ik de behandeling; ik liet mijn vingertoppen weer verdwalen op haar zachte huid, overal kleine kusjes, likjes. Toen ik haar tepels één voor één tussen mijn lippen nam en er zacht in beet, begon ze te zuchten en te kreunen. Mijn rechter hand gleed over haar buik, over haar mooie driehoekje schaamhaar, vond haar natte kutje, en ik liet mijn wijsvinger rondjes draaien rond haar klitje. “Ooohh Martin, je maakt me zo geil ooohh wat is dit lekkerrrr” kreunde Dianne, zodra ik haar klitje begon te likken en zuigen. Ze smaakte zo heerlijk geil, zo fris, zo jong en onbedorven. Terwijl mijn mond haar klitje zoog, liet ik mijn handen naar haar strakke jonge tietjes glijden en begon zacht en ritmisch in haar tepeltjes te knijpen. Dat was kennelijk het laatste zetje dat ze nodig had. “Ooooo ik kom klaaaarrr ojaaaaah wat is dit geil” schreeuwde ze terwijl haar kleddernatte tienerkutje tegen mijn mond schokte.

Even lagen we in een innige omhelzing te tongzoenen, of eigenlijk was het meer dat ze haar eigen geil van mijn gezicht likte. “Oh Martin, ik wil dat je me neukt, ik wil je harde geile pik diep in mijn geile natte kutje voelen,” kreunde Dianne. Ik ging op mijn rug liggen, met mijn pik fier rechtop, de blauwe aderen zichtbaar, pulserend, dicht onder de gevoelige huid. “Klim er maar eens op lieverd, girls on top!” en ze regeerde meteen. Ik richtte mijn pik, en ze gleed met ingehouden adem centimeter voor centimeter omlaag, tot mijn kloppende leuter haar strakke jonge kutje helemaal vulde. Even bleef ze stil liggen, happend naar adem, onze ogen aan elkaar vastgezogen, toen begon ze traag en genietend te stoten terwijl ik met mijn linker hand haar tepeltjes kneedde en met de andere haar klitje vingerde. Haar stoten werden onregelmatiger, en ze slaakte bij iedere stoot een hoog gilletje, ik zag haar tietjes trillen. “Jaaaaah, oh, God wat is dit geil, ik kooooommmmm” schreeuwde ze haar tweede orgasme de wereld in.

Minutenlang lag ze slap en uitgeteld op me, “oh Martin, ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen als nu met jou,” zei ze hees, en ik zag een traantje blinken, dat ik met een klein kusje wegnam. Ik zette af met mijn rechter voet, en zo rolden we om zodat nu Dianne onder mij lag, haar armen en benen om me heen geslagen. Zweet parelde op haar voorhoofd, ze beet op haar onderlip toen ik met lome, lange halen begon te stoten. Sidderend en naar adem happend lag ze onder mij, haar ogen weken niet van die van mij. “Oh Martin,” lispelde ze, en haar ogen draaiden omhoog, zodat alleen het oogwit nog zichtbaar was. Een moment was ik bang dat ze het bewustzijn zou verliezen, maar die vrees was ongegrond. Grommend en schokkend met haar heupen onderging ze haar derde orgasme, terwijl ik het tempo opvoerde en mijn harde pik steeds harder in haar kletsnatte kutje ramde. Ik voelde mijn eigen vulkaanuitbarsting aan komen golven, het was gewoon niet meer tegen te houden. “Oh Dianne, ik hou van jou lieverd” kreunde ik. Al mijn spieren spanden aan terwijl ik grommend diep in haar stootte en golf na golf kokendheet zaad diep in haar krampende kleddernatte kutje joeg.

We hebben de rest van de middag in elkaars armen doorgebracht, pratend, lachend, vrijend. Ik kan niet anders dan houden van dit lieve lekkere meisje, ik word week van binnen telkens wanneer ik aan haar denk. Komend weekend komt ze voor het eerst bij mij op bezoek. En ik zal haar vertroetelen. Ik zal een appeltaart voor haar bakken en die met kleine hapjes aan haar voeren in bed, maar vooral zal ik weer iedere centimeter van haar zachte gave huid beminnen. Ik kan haast niet wachten Dianne!
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
9.1
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Condoom, Eerste Keer, Maagd, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Tweeling, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.8
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.6
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
9.0
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5