62.223 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-08-2019 | Cijfer: 9 | Gelezen: 9351x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het is zaterdagavond en neem een douche. Nog een half uurtje en we hadden afgesproken bij me thuis. Rond 9 uur komen de eersten toe. Al snel hangt er een vertrouwde gezellige sfeer. We zijn met 8 deze avond. Toevallig 4 dames en 4 jongens. Toch zijn er slechts twee van de bende die een relatie hebben. ( En twee af en toe. Maar dat is een verhaal op zich) De laatste die toekomt is Jordy. Zoals altijd en volgens onze ongeschreven regel heeft de laatste frieten mee. Wanneer hij toekomt zijn we precies allemaal uitgehongerd.

Tegen 10 uur rijden we met twee auto's richting Gent. Een van de eerste kramen die we tegenkwamen was een dreupelkot. Iedereen had zin in de avond en was dus ook enthousiast. Ik heb toch gepast voor de alcohol en ging op zoek naar een alternatief. Ik trok alleen de mensenmassa in. Ik had zeker geen uitdagende kleren aan. Maar toch zag ik af en toe mannen naar me staren. Gemeen als ik ben legde ik subtiel mijn hand op hun borstkas als het smal was en ik moest door. Wanneer ik in hun ogen keek als ik voorbij kwam, zag je een lust in hun blik komen. Ik genoot van deze blikken en voelde mezelf geil worden. Ik moest mijn verstand gebruiken, ik was mee met de bende en moest ook weer mee naar huis.

Eenmaal ik mijn alcoholvrije cocktail had zocht ik de bende terug op. Wanneer ik terug bij hen was bleek dat ze allemaal al drie druppels ophadden. Sofie, mijn Bob voor vandaag (ondanks dat ik geen alcohol drink heeft zij gezegd te willen rijden in mijn plaats. Omdat ze vindt dat ik al genoeg overal naar toe rij. Ik denk eerder dat het is omdat ze weet dat het anders verkeerd afloopt in Gent), vertelt aan de bende dat het voor haar de laatste was.
"Ik moet nog rijgen heb ik Gwen beloofd." Ook Jordy de andere Bob doet dezelfde mededeling.

We trekken de feestende massa in en met een aantal tussenstops belanden we op het sint-baafs Er staat een massa volk. Het is dus ook even zoeken en mensen opzij duwen voordat we voor ons allemaal een plekje hebben. Samen met Jordy ga ik om drank. Eenmaal bij de bar is er zoals verwacht een lange rij. Toch weet ik vrij snel een plekje vooraan te bemachtigen. Wanneer ik achter me kijk zie ik Jordy met iemand praten die ik niet ken. En volgens mij kent hij hem ook niet. Maar daar zijn de gentse feesten nu eenmaal voor. Ik kijk terug naar voor en probeer de aandacht van de barman te trekken. Zonder al te veel succes. Wanneer hij voor de zoveelste keer iemand anders bediend kijk ik even rond mij. Op dat moment hoor ik iemand vragen aan de kerel die misschien net iets te dicht achter me staat als we samen zijn.

"Nee, nog niet"
Hoor ik hem antwoorden. Ik draai me volledig naar hem en kijk hem recht in zijn ogen aan.
"Wou je daar dan verandering in brengen?" Vraag ik fel.
"Wie weet." Antwoord hij met een knipoog.

Ik hou nog even zijn blik vast voor ik me terug half op de barman concentreer. Toch blijft ons gesprekje als een gek door mijn hoofd gaan. Ik probeer de barman zijn aandacht te trekken en leun voorover tegen de bar.

Ik heb een open los gebreide vest aan die tot net over mijn kont valt.

Na enkele tellen voel ik zacht een hand op mijn kont. Ik weet dat dit maar van 1 iemand kan zijn en laat hem rustig doen. Ik voel hoe mijn tepels reageren op zijn zachte aanraking.
Wanneer hij zacht in mijn kont knijpt veer ik terug recht. Ik voel zijn borstkas tegen mijn rug.
"Hmmmm"
Hoor ik hem kreunen in mijn oor. Waarna hij me een kusje in mijn nek geeft. Er loopt een rilling over mijn lichaam wanneer ik zijn lippen mijn nek voel aanraken. Toch probeer ik geen aandacht te geven aan dit gevoel. Ik ben ten slotte mee met de bende.
Maar ik doe ook geen moeite om hem te stoppen. Ik hoor een goedkeurend lachje wanneer hij dit merkt.

Ik voel zijn hand op verkenning gaan. Langzaam, zacht en teder glijdt zijn hand over mijn kont en dijbeen. Onbewust concentreer ik me op dat gevoel. Ik merk hoe de aanwezigheid van de mensenmassa naar de achtergrond verdwijnt. Het geluid wordt stiller en het lijkt alsof we bijna alleen zijn. Zijn hand zorgt voor een tinteling in mijn lichaam. Mijn tepels staan al stijf van de spanning die hij opbouwt. Ik voel de tinteling in mijn lichaam naar mijn clitoris trekken wanneer hij zacht nog eens in mijn billen knijpt.

Ik voel opnieuw zijn lippen op mijn nek. Een kreun van genot kan ik niet onderdrukken. Mijn buik trekt samen van genot bij deze aanraking. Ik sluit mijn ogen even om dit gevoel in me op te nemen.

Wanneer ik mijn ogen terug open zie ik dat de barman niet ver meer is. Ik leun opnieuw voorover om zijn aandacht te trekken. Uitdagend blijf ik met mijn kontje tegen zijn lichaam staan. Hij heeft mijn uitdaging begrepen en gaat rustig verder met zijn hand over mijn kont en mijn rug.

Dit keer komt de barman wel snel naar me. Ik geef mijn bestelling door en na het betalen wacht ik op de drankjes.
Wanneer de barman me de drankjes geeft geef ik ze door aan Jordy die nog steeds iets verder staat. Wanneer ik de laatste drankjes in mijn hand heb kijk ik de man aan. Hij staat nog steeds aantrekkelijk dicht bij me. In heb nu al spijt van de keuze die ik ga maken.

Hij lacht naar me en knipoogt voor hij me doorlaat. Ik wurm me tussen de massa naar Jordy en samen zoeken we de bende terug op.
"Jij slaapt deze avond niet thuis"
Hoor ik Jordy ineens op een plagende toon zeggen. Ik draai me om en kijk hem aan.
"Ja ik heb het gezien" zegt hij vervolgens.
Ik steek plagende mijn tong uit en draai me weer om, om de bende te zoeken.

Ik zou maar al te graag terug gaan. Mijn verlangen naar die man is zo groot geworden door zijn handen. Als ik aan zijn kussen denk voel ik nog steeds een kleine tinteling van verlangen in mijn nek. Zijn tedere zachte handen op mijn kont hebben er voor gezorgd dat ik al behoorlijk nat ben geworden. Ik vloek in mezelf waarom ik het heb toegelaten. Nu ben ik geil en wil ik liefst vanal sex met iemand die ik waarschijnlijk nooit meer ga zien. Maar de onbereikbaarheid van hem zorgt er voor dat mijn verlangen nog groter wordt. En mijn kutje nog natter. Ik vloek nogmaals bij mezelf als ik merk hoe nat ik ben.

Als we aangekomen zijn bij de bende kan ik mijn gedachten even afleiden van de man. Langzaam voel ik hoe mijn geilheid terug een beetje zakt. Ik weet dat ze niet volledig gaat weggaan. Daarvoor moet ik eerst klaarkomen. Maar ze zakt wel naar een peil dat ik deftig iets kan doen zonder mezelf te moeten beheersen te willen gaan vingeren.

Door het dansen en het losgaan op de muziek zijn ons drankjes al snel op. Als het voor mij een minder goed nummer is, stel ik voor om de herbruikbare bekers terug te gaan brengen. Met acht bekers in mijn hand loop ik richting de inwissel stand. Ik ben nog steeds geil. En maak er een spel van om mannen hun blik even te stelen. Ik kijk hen uitdagend aan. En af en toe krijg ik een knipoog terug. Iets wat onmiddellijk reactie geeft als een kriebel in mijn buik en mijn buik die even samentrekt. Hierdoor wordt mijn geilheid terug snel groter.

Ik wurm me tussen verschillende groepen door verder naar de inwissel stand. Tot in opeens terug zijn zijn ogen kijk. Een steek van verlangen schiet onmiddellijk naar mijn clitoris. Hij herkent me onmiddellijk en komt naar me toe. Samen dansen we even op de muziek. Ondertussen kijk ik even om me heen en besef ik dat ik midden in zijn vriendengroep sta. Sh*t dat was ook de bedoeling niet. Na enkele tellen gedanst te hebben ga ik verder op zoek naar de inwissel stand. Voor ik echt uit zijn vriendengroep stap kijk ik hem opnieuw uitdagend aan. Met een knipoog draai ik me om en stap enkele stappen verder. Wanneer ik terug zijn richting uitkijk zie ik dat hij me niet meer aankijkt. Hij is al opnieuw in gesprek met enkelen van zijn vriendengroep.

Teleurgesteld over wat ik gedaan heb draai ik me weer om en stap verder. Wanneer ik bij de inwissel stand sta merk ik hoe druk het er is. Mensen drummen om zo snel mogelijk hun bekers kwijt te zijn.

"Waar dacht mevrouw heen te gaan?"
Hoor ik plots in mijn oor. Door de drukte rond me had ik niet gemerkt dat er iemand tegen me was komen staan. Ik draai me om en kijk recht in zijn ogen. Een tinteling gaat door mijn lichaam en een lach komt op mijn gezicht.
"Naar huis" zeg ik uitdagend fel. Hij lacht en sluit zijn armen om me heen.
Ik voel aan mijn lichaam dat de spanning tussen ons bijna niet te houden is. Mijn tepels staan stijf en mijn kutje gloeid van verlangen. Hij kijkt me aan, ik kijk strak in zijn warme ogen.

Hij komt dichter en teder kust hij me midden van Gent. Mijn adem stokt even wanneer er van aan mijn lippen een steek door mijn lichaam gaat en verzamelt bij mijn clitoris. Ik sluit mijn ogen en neem het moment en het gevoel volledig in me op. Gewillig kus ik hem terug. Vol verlangen laat ik een hand over zijn borstkas glijden naar zijn nek. Duidelijk iets wat hij kan appreciëren. Onze kus wordt even onderbroken door een lichte goedkeurende kreun van hem. Wanneer de terug verder kussen voel ik hoe zijn hand terug op zoek gaat naar mijn kont. Ik voel mijn tepels nog harder worden bij elk beetje zijn hand langzaam richting mijn kont zakt.

Wanneer hij onze kus verbreekt sluit ik mijn ogen. Met een subtiele glimlach op mijn gezicht concentreer ik me op zijn hand. Ik weet maar al te goed dat hij dit ziet. Maar momenteel wil ik maar één iets. Ik wil hem. Hoe dat weet ik nog niet. Maar ik wil hem in me voelen.

Hij heeft me een kus in mijn hals. Wanneer ik zijn lippen voel adem ik kort hard in. Om met een goedkeurende zachte kreun terug uit te ademen. Ondertussen speelt mijn ene hand met zijn haar.

Wanneer ik met mijn andere hand wil zakken naar zijn middel kom ik terug naar de realiteit. Ik moet nog steeds de bekers inwisselen. Ik draai me in zijn armen om en wissel snel de bekers terug om. Als ik mijn geld terug heb. Neemt hij mijn hand en begeleid me uit de mensenmassa naar de rand van het Sint-Baafsplein. Hij slaat zijn armen om me heen en kust me opnieuw. Dit keer heb ik niets in mijn handen en ga ik op verkenning bij zijn lichaam. Wanneer mijn ene hand over zijn kruis wrijft merk ik dat jij behoorlijk opgewonden is.

Met mijn hand op zijn kruis verbreek ik onze kus. Hij houd genietend zijn ogen gesloten en ik geef hem plagende een kus op zijn kaak.
Hij opende zijn ogen en kijkt me strak aan.

"Ga met me mee deze nacht*
Zegt hij.
Ik wil niets liever dan ja zeggen. En ik weet dat mijn ogen fonkelen van verlangen en geilheid. Maar ik ben mee met de bende en kan toch niet zo maar weg gaan. Hij merkt mijn twijfel en weet hier ongelofelijk goed op in te spelen.
"Bel ze en zeg dat je hier blijft en dat je wel thuis geraakt morgen." Zegt hij tegen mij. Onmiddellijk voor ik kan reageren of protesteren kust hij me opnieuw.

Mijn verlangen naar deze onbekende man is alleen maar groter geworden. Ik vecht in mezelf met gevoelens. Maar de lust is te groot om hier niet aan toe te geven. Wanneer hij onze kus verbreekt wil ik nog harder dat hij me opnieuw kust.
"Oké" hoor ik mezelf twijfelend zeggen. Wat? Wat heb ik zonet gezegd? Het is alsof er even iemand anders voor me praatte. Ik neem mijn gsm en zoek Sofie haar nummer.

Hij belt maar gaat na even bellen over naar voicemail. Ik leg dicht en probeer opnieuw. Na enkele keren neemt ze op.
"Gwen alles oké?" Hoor ik Sofie zeggen.
"Ja hoor. Ik wil je alleen even laten weten dat ik deze avond niet mee naar huis rij."

Een stilte aan de andere kant van de lijn. Ik weet dat ze nu twijfels als ik wel oké ben of niet.
"Sofie?" Vraag ik.
"Ja ik ben er nog. Ik zei even tegen de bende dat je deze avond.." een gil en gelach aan de andere kant zorgt ervoor dat ze haar zin niet kan afmaken.
"Ik zei het je nog" hoor ik ineens iemand zeggen.
"Ja het is goed Jordy ik weet het je hebt weeral gelijk"
"Altijd" hoor in hem nog zeggen.
"Hallo?" Zegt Sofie opnieuw.
"Ja ik ben er nog steeds. Je moet straks niet op me wachten om naar huis te gaan. Ik geraakt morgenochtend wel thuis."
"Zeker?"
"Ja hoor geen probleem."
"Oke op een voorwaarde…"
"En die is?"
"Ik wil dat je me alles verteld"
In moet even lachen.
"Komt in orde" verzeker ik haar.
"Veel plezier" zeg ik nog.
"Dank je jij ook"
"Komt in orde"

Met een glimlach op mijn gezicht leg ik de telefoon dicht en kijk hem aan. Hij neemt met beide handen teder mijn hoofd vast en kust me. Alles rondom mij draait. Geluiden verdwijnen op de achtergrond en ik neem zijn handen helemaal in me op. Hij verbreekt onze kus en ik open opnieuw mijn ogen.
"Kom met me mee" zegt hij warm en teder.
Zacht geeft hij een kus op mijn voorhoofd. ik word helemaal warm van binnen.

Hij laat me los en heeft me een hand. Hand in hand lopen we in Gent richting zijn huis. Het is een half uurtje stappen vanaf sint-baafs. Onderweg praten we over van alles en nog was. Tijdens het wandelen legt hij af en toe zijn hand in mijn zij. Afwisselend met opnieuw hand in hand of zijn hand op mijn schouder. Maar altijd respectvol en vol liefde.

Als we na een half uur bij hem thuis aankomen weet ik al lang niet meer waar we zijn. Even begin ik terug te twijfelen als we binnenstappen. Van zodra de deur dicht is kust hij me opnieuw op de mond. Mijn twijfels van net zijn volledig weg en mijn geilheid komt langzaam terug.
Mijn buik trekt samen van genot wanneer hij met zijn handen opnieuw mijn lichaam verkent. Dit keer zonder remmen dat is duidelijk. Maar wel nog steeds even teder en respectvol. Zijn hand glijdt van mijn buik naar mijn borsten. Ik voel waar zijn hand is geweest dat mijn haar gaat recht staan. Een kreun wanneer zijn handen mijn borsten voor de eerste maal aanraken kan ik niet onderdrukken.

Ook bij hem ontsnapt er een kleine goedkeurende kreun. Hij heeft duidelijk mijn volle d-cub even gekeurd. Alhoewel ik er van overtuigd ben dat hij ze al goed had bestudeerd. Ik lach even verlegen wanneer ik merk dat hij hier tevreden mee is. Hij neemt me mee naar de living. Als een echte gentleman vraagt hij eerst als ik iets wil om te drinken. Ik weet hoe hard we beiden naar elkaar verlangen. Ik laat mijn ogen over zijn lichaam geleiden.
"Nee ik moet geen drinken. Ik heb wel zin in iets anders." Antwoord ik hem uitdagend. Hij glimlacht en geeft me een knipoog.
"Zal ik je eerst eens rondleiden?"
Enigszins teleurgesteld van de spanning stem ik in. Hij lacht als hij mijn teleurstelling ziet.
"Niet zo snel."

Ik krijg een mooi rondleiding in zijn huis waar hij af en toe de spanning hoog houdt door me langs achter een knuffel te geven en een kus in mijn hals. Geduldig blijf ik wachten en ga ik mee in zijn rondleiding maar de spanning die hij opbouwt is haast niet te vatten. Het lijkt alsof hij het op alle mogelijke manieren uitgesteld. Als we bovenaan de trap zijn heb ik nog een laatste deur niet gezien.

Wanneer hij de deur opent staan we in zijn slaapkamer. Romantisch branden er lichtjes achter zijn bed. Voor een kamer of een huis van een man te zijn valt het me op hoe netjes het ligt en hoe gezellig het ingericht is.
"Het is een bed met een uitstekende matras"
Zegt hij uitdagend.
Ik laat me voorover op het bed vallen en hij komt naast me liggen.

Zijn hand streelt mijn rug en mijn kont. Langzaam komt hij met zijn lippen dichter bij de mijne. Ik kijk in zijn ogen en ik bevriest van de spanning. Wanneer onze lippen elkaar raken gaat er een golf door mijn lichaam. Een warme golf van opluchting, genot, lust en verlangen. Ik ga half op mijn zij liggen en kus hem graag terug. Zijn warme hand blijft mijn lichaam ontdekken. Gek genoeg laat zijn warme hand een koude rilling na waar het geweest is. Ik kruip subtiel dichter tegen hem aan. Hij merkt dit en ziet dit duidelijk als een teken om verder te gaan. Zijn hand glijdt naar mijn heup en duwde me zacht op mijn rug. Hij komt half op mij liggen half op zijn zij. Terwijl we verder kussen streelt zijn ene hand mijn haar en zoekt zijn andere hand mijn blote buik op onder mijn t-shirt. Ik kreun van genot wanneer ik zijn hand voel. De warmte van zijn hand aan mijn onderbuik zorgt dat mijn kutje nog meer verlangd naar zijn aanrakingen. Ik voel hoe mijn clitoris licht tintelt van verlangen naar deze man.

Zijn hand glijdt verder onder mijn t-shirt. Wanneer zijn vingertoppen langs mijn zij gaan stokt mijn adem even. Een kriebeling van genot loopt door mijn lichaam en verzameld zich in mijn tepels die zowaar nog harder gaan staan. Hij lacht en kriebelt me plagende nog eens terwijl hij mijn hals kust. Hij kijkt me onderzoekend aan als zijn hand verder op verkenning gaat. Wanneer zijn hand mijn borst omsluit, sluit ik mijn ogen van genot om het gevoel vast te houden. Hij kust me kort bevestigend. Al kussend gaat hij via mijn hals naar mijn decolleté. Elke kus geeft een tinteling in mijn clitoris. Ik hou telkens even mijn adem in. Hoe dichter hij naar mijn borsten komt. Hoe intenser de tinteling wordt.

Hij gaat van me af en trekt me terug recht. Al kussend doet hij mij t-shirt uit. Voordat ik ook zijn t-shirt kan uitdoen duwt hij me terug op bed. Met een klein gilletje land ik op zijn matras. Hij lacht en trekt zijn t-shirt uit voor hij bij me kruipt. Hij kust me opnieuw op mijn lippen en geeft me een knipoog. Die knipoog geeft onmiddellijk reactie in mijn lichaam. Ik weet niet wat hij van plan is, maar ik heb er alle vertrouwen in. Opnieuw geeft hij kusjes in mijn hals. Goedkeurend geef ik kleine kreuntjes bij elk kusje. Mijn ene hand streelde zijn rug. Terwijl mijn andere hand door zijn haren streelt.

Langzaam kussend en strelend verkent hij mijn lichaam. Vanaf mijn hals gaat hij opnieuw richting mijn borsten. Dit keer heeft hij al veel meer naakte huid om te kussen. Hij slaat geen plekje over. Met zijn hand kneed hij zacht mijn borst. Wanneer zijn kusjes nog lager zakken, legt hij zijn beide handen in mijn zei. Mijn buik kust hij op alle mogelijke plaatsen. Langzaam maar zeker zakt hij kussend richting mijn broek. Ik voel mijn hartslag kloppen in mijn clitoris van verlangen wanneer hij al kussend de rand van mijn broek bereikt heeft. Met zijn beide handen opent hij mijn broek. Ik krul mijn rug en het duurt niet lang voor mijn broek uit is.

Met zijn handen wrijf hij goed keurend over mijn benen. Ook een kreun hoor ik bij hem ontsnappen. Ik ben er zeker van dat hij geniet van wat hij ziet.
Snel geeft hij een kusje op mijn slipje voor hij het uittrekt.

Hij komt terug naast me liggen. Zijn hand ligt langs de binnenkant van mijn dijbeen. Net niet tegen mijn kutje. Daar lig ik dan. Het enige wat ik nog aan heb is mijn bh. Het is een bizar gevoel. Normaal is dit een van de eerste dingen die uit gaat. Nu drijft hij zo teder de spanning tot het uiterste dat ik de spanning en het verlangen voel als pijn in mijn kutje. Hij kust me wanneer ik zijn hand door mijn kutje voel gaan. Ik wil hem terug kussen maar van pure geilheid en opwinding krul ik mijn rug om zijn hand langer te kunnen voelen. Een kreun van verlossing kan ik hierbij niet tegenhouden. Mijn geilheid is niet minder geworden door zijn aanraking. Maar de spanning die voor de zalig verlangende pijn/druk zorgt is wel minder.

Wanneer hij met zijn hand opnieuw richting mijn borsten gaat. Wordt het intense gevoel terug dragelijk en kus ik hem volop. Hij moet lachen om mijn ongeduldigheid. Als antwoord hierop laat hij zijn hand terug zakken richting mijn kutje. Onze kus vertraagd en wanneer hij met zijn vlakke hand over mijn kutje wrijft laat ik mijn hoofd nog meer naar achter vallen en hol mijn rug van genot en verlangen. Hij leest mijn blik en geeft teder een kusje in mijn decolleté.
Zijn vingers verkennen mijn kutje en al snel heeft hij mijn clitoris gevonden. Ik begin te kreunen wanneer hij met mijn vingers zalig mijn clitoris verwend.

Zinderingen lopen over mijn lichaam mijn borsten voelen gespannen aan onder mijn bh. Ik duw mijn lichaam tegen hem aan. Hopend dat hij zal doorgaan tot ik klaarkom. Na even gespeeld te hebben pompt hij lief en teder zijn vingers in me. Ik voel mijn lichaam verkrampen van genot. Mijn kutspieren spannen zich aan om zijn vingers nooit meer te laten gaan. Hij kust me en ik ontdooi terug. Langzaam pompt hij zijn vingers in me terwijl ik kussend door zijn haren streel. Mijn ademhaling stokt wanneer hij het tempo gemeen hard opdrijft en ondertussen me terug kussen geeft op mijn decolleté.

Het bereikbare van zijn vingers in mijn kutje en het onbereikbare van mijn bh die ik nog steeds aan heb. Geven me een ongekend gespannen gevoel. Maar het maakt me wel geil. Al snel wordt het gevoel van zijn vingers sterker. Mijn ademhaling wordt dieper. Ik voel hoe mijn orgasme stilaan naar boven komt. Hij heeft dit ook gemerkt en haalt zijn vingers uit me. Met zijn vingers zoekt hij opnieuw mijn clitoris op. Een kreun wanneer hij deze gevondenen heeft kan ik niet onderdrukken. De zindering die door mijn lichaam liep naar mijn tepels was te intens. Om het gevoel onder controle te houden leg ik een hand op mijn borsten.
Even speelt hij nog verder met mijn clitoris. Mijn orgasme komt dan ook sneller dan ik hoopte. Mijn ademhaling wordt onregelmatig, geluiden verdwijnen naar de achtergrond en ik leef helemaal in het gevoel hoe zijn vingers me betoverd naar een orgasme brengen.

Mijn ademhaling stokt en een warme tintelende gloed loopt door mijn lichaam. Om het gevoel op te vangen maakt mijn lichaam kleine schokjes van genot.
Ik duw zijn hand stil als mijn clitoris nog even te gevoelig is om aan te raken. Ik kijk hem aan. Hij laat even zijn hand liggen terwijl hij me opnieuw even kust.
Ik sla een been om hem heen. Hij moet lachen en wrijft even over mijn bil. Zacht kneed hij genietend mijn warme naakte billen. Speels duwt hij mijn been terug weg. Hij gaat recht staan en reikt me zijn hand. Verward kijk ik hem aan. Wanneer hij me rechttrekt sluit hij onmiddellijk zijn beide armen om me heen en kust me. Onder het kussen door voel ik hoe hij bijna onvoelbaar zacht mijn bh opent.

Na mijn orgasme is de spanning in borsten verminderd. Maar door het verwijderen van het warme stukje stof staan mijn tepels terug keihard. Er loopt een rilling over mijn lichaam wanneer ik eindelijk zijn lippen zacht op mijn tepels voelt.
Ik laat hem even zacht kreunend met mijn tepels spelen.

Na enkele tellen vind ik dat het tijd wordt dat hij ook mag genieten. Alhoewel ik zeker ben aan de lust te zien dat hij ervan geniet om me te verwennen. Ik woel met mijn handen nog even door zijn haren voor ik zacht zijn hoofd vast neemt en hem opnieuw kust. Ondertussen dwing ik hem zacht naar achter te gaan tot tegen de muur. Uitdagend maar vol liefde kijk ik hem aan. Ik zie in zijn ogen dat hij even verward is. Snel geef ik hem nog een kusje terwijl ik zijn lul door zijn broek even masseer, voor ik door mijn knieën ga.

Plagende langzaam doe ik zijn broek open terwijl ik hem goed observeer. Wanneer ik zijn broek laat zakken neem ik onmiddellijk zijn bokser mee. Ik heb zin om direct zijn lul in mijn mond te nemen maar besluit hem nog even te plagen. Langzaam laat ik zijn broek zakken en doe ik hem volledig uit. Wanneer ik eindelijk een hand om zijn lul leg, laat hij zijn hoofd genietend achterover vallen.

Nog voor mijn lippen zijn eikel raken geef ik hem enkele likjes. Hoopvol hoor ik hem kreunen. Een kleine lach kan ik niet onderdrukken. Ik plaats mijn lippen over zijn penis en ga langzaam op en neer. Telkens neem ik hem een stukje dieper in me. Telkens hoor ik hem kreunen als ik een stukje dieper ga. Langzaam ga ik op en neer. Terwijl ik zacht met zijn ballen speel. Wanneer hij goedkeurend zijn hand op mijn hoofd leg versnel ik automatisch. Zijn ademhaling wordt zwaarder. Het is duidelijk dat hun aan het genieten is. Als af en toe zijn adem stokt. Weet ik dat hij ook zijn orgasme voelt opkomen. Ik ga terug rechtstaan en kus hem terwijl ik langzaam zijn lul blijf aftrekken.

Hij heeft me niet veel tijd voor hij onze kus verbreekt en me op het bed gooi. Ik gil als ik de kriebels in mijn buik voel. Even maakt hij hier gebruik van op me iets langer te kriebelen. Maar al snel komt hij op me liggen. Verlangend sla ik mijn benen om hem heen. Ik kijk hem aan en verlang naar zijn lul in mijn kutje. Hij kust me wanneer hij zijn eikel voor mijn kutje plaatst. Doordringend kijkt hij me aan. Wanneer hij langzaam zijn lul in me schuift. Mijn adem stokt en ik krul mijn rug. Wanneer hij er volledig in zit blijft hij liefdevol even zitten.

Langzaam begint hij in me te pompen. Door alle spanningen en mijn eigen geilheid is mijn kutje nog gezwollen. Zijn lul in me voelt dan ook intens aan. Zacht kreunend smeek ik hem om door te gaan. Duidelijk iets wat ik geen twee maal moet vragen. Hij drijft het tempo op. Nog steeds liefdevol maar op een behoorlijk tempo penetreert hij me. Mijn adem maakt schokje wanneer ik hem intens diep voel gaan. Een zalig intens gevoel dat niet te omschrijven valt golft door me heen telkens hij in me pompt. Luid kreunend lig ik genietend onder hem.

Met zijn lul diep in me stopt hij met penetreren. Ik kijk hem aan in zijn warme ogen. Hij legt zijn ene hand op mijn borst en speelt er even mee. Ik duw hem van me of en ga bovenop hem zitten. Nog voor zijn lul terug in me zit streelt hij mijn borsten. Ik laat me over zijn keiharde lul zakken. Wanneer ik helemaal op hem zit moet ik even wennen aan hoe diep hij in me zit. Langzaam begin ik op hem te rijden terwijl hij speels mijn borsten kneed. Hij komt half rechtop zitten zodat hij mijn borsten kan kussen. Langzaam drijf ik het tempo op. Mijn lichaam zinderd helemaal van genot hoe hij mijn borsten verwend en van intens gevoel zijn harde lul in mijn kutje veroorzaakt.

Vol genot blijf ik dan ook heen en weer schuiven over zijn harde lul. Tot hij mijn billen vastneemt en me af hem tilt. Verlangend kijk ik hem aan. Hij kust me even voor hij me omdraait. Met mijn kont naar hem zit ik uitdagend op bed. Langzaam duwt hij zijn harde lul terug in mijn kutje. Ik zie hoe hij me leest. Ik zie hoe hij de kleinste beweging van me in hem opneemt. Langzaam versnelt hij het tempo. Ik sluit mijn ogen en neem het gevoel van zijn pompende lul volledig in me op. Hij voert het tempo intens hoog op. Kreunend van genot duw ik mijn kont zoveel mogelijk naar achter. Het intense gevoel dat hij veroorzaakt is bijna niet te houden.

Ik hoor hoe zijn ademhaling versnelt en daarna onregelmatig wordt. Ik hoor hoe zijn orgasme dichterbij komt. Zijn stoten worden dieper en nog intenser voor mij met een diepe kreun hard in me klaar komt.

Ik laat me uitgeput en voldaan voorover op bed vallen. Ik kruip tegen hem aan en al kussend val ik in slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Feest, Gent, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 67Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Op zich was de komst van Pawel en Maja wel voldoende om de spanning weer op te krikken, en misschien ook wel genoeg voor vandaag. Maar met deze groep mensen wist je het nooit. Zelf had ik nog altijd het gevoel bij te moeten komen van vrijdagavond en ..."
29-03
8.5
Sinds Een Dag... - 9Door: Rainman
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Italie, Vreemdgaan,
" Beste lezeres en lezer, ik merk naarmate de verhaallijn vordert, dat de delen steeds langer worden. Mijn excuses daarvoor. Mijn excuses dat ik wellicht meer van jullie tijd hierdoor opslok. Het spijt me oprecht, maar de volgende hoofdstukken wordt..."
29-03
9.7
Partnerruil - 30Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het was nog niet zo laat toen we bij Eva en Knut terug waren. Ik ging Knut helpen in de keuken. Ikl hoop dat ik de kunst een beetje klan afkijken. Man, wat kan jij lekker koken. Hij grinnikte verlegen. Och, mijn ouders hadden een sterrenrestauran..."
29-03
9.3
De Vriendengroep - 66Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Goedendag allemaal, Ten eerste bedankt voor jullie velen reacties. Hieruit blijkt dat velen van jullie meeleven met het verhaal en de personen hierin. Het kan en zal nog alle kanten opgaan. Ik had ondertussen al het een en ander ..."
28-03
8.8
Partnerruil - 29Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik werd wakker van Anke, die wat onrustig tegen mijn rug aan kroop. Voorzichtig tilde ik mijn arm van Janna af en draaide me om naar Anke. Janna zuchtte even, maar sliep weer door. Ik trok Anke in mijn armen en ik zoende haar, maar haar onrust bleef...."
27-03
9.4
Het Kasteel - 24Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend op tweede kerstdag werd ik wakker met het blonde hoofd van Esmee op mijn borst en haar arm over mijn buik. Ze lag nog heerlijk te slapen en ik luisterde genietend naar haar rustige ademhaling, maar haar arm drukte ook op mijn blaa..."
27-03
9.7
Mini - 304Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
"Even later reed Lot in de grijze Volvo richting Nijmegen. Margot zat naast Joline, die reed en ik hing op de achterbank te suffen. Ik hoorde nauwelijks wat de dames bespraken ik was hondsmoe. Niet zozeer van het kruipen door al hoeken en gaten in Ge..."
27-03
9.8
De Vriendengroep - 65Door: Jefferson
Reacties: 22
Lengte: Gemiddeld
"Hallo beste lezers, Met het risico spoilers weg te geven of juist valse verwachtingen te scheppen, wil ik de lezer om zijn of haar mening vragen. Dit doen jullie natuurlijk al in veelvoud, wat een genot blijft om te lezen. Zoals sommigen van..."
26-03
9.0
Partnerruil - 28Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Eva begroette Anke hartelijk. Welkom Leuk, om Douwes andere vriendin ook te ontmoeten Vanuit de keuken riep Knut Ja, ik kom zo , even de saus afmaken Even later kwam Knut uit de keuken en hij heette haar ook welkom. Dus jij speelt ook in jul..."
26-03
9.2
De Vriendengroep - 64Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Tegen het einde van de middag meldde Elise zich pas weer. Ik zat in voortuin bij het andere huisje met Sophia en Hila een potje te kaarten. Die waren naar het strand geweest, maar ook weer terug. Niks aan deze dag was gepland, maar iedereen was het v..."
25-03
8.7
Partnerruil - 27Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"En toen was daar dan de dag, dat Anke zich bij Janna en mij aan zou sluiten. Het vliegtuig zou om 17.15u landen, dus we hadden nog bijna een hele dag in Oslo. Eva bood aan om ons wat dingen te laten zien, zoals het Vigeland park en het museum met de..."
25-03
9.6
Partnerruil - 26Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het mooie weer was omgeslagen naar fijne miezerregen. Wilden we nog een dagje in Stavanger doodslaan, bijvoorbeeld door het museum te bezoeken, of zouden we meteen naar Oslo vertrekken Knut en Eva hadden ons verzekerd dat we bij hen welkom waren. ..."
25-03
9.2