63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-09-2019 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 40616x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Na een moeizame revalidatie van zo'n 2 jaar was het eindelijk tijd om weer eens op pad te gaan en arbeidsmarkt te verkennen.
Hiervoor werkte ik als conciërge op een middelbare school en dat beviel me prima dus besloot ik om eerst daar mijn kansen te gaan bekijken. Het bleek echter niet zo makkelijk want dit soort baantjes gaan vaak naar werkervaringstrajecten, dus de kans om er een betaalde job te vinden is niet echt groot... maar niet geschoten is altijd mis, dus ik ging er voor.
Zoals ik al vermoedde lagen de banen niet voor het oprapen en uiteindelijk heb ik me dan toch maar aangemeld bij mijn gemeente voor een herintreders-traject.
Daar werd ik ontvangen door een goed ogende jongedame die blijkbaar enorm gemotiveerd was er het beste van te maken. (wat achteraf begrijpelijk bleek want ze krijgen daar ook alleen maar een jaar-contract)
De medewerkster nam mijn CV door en knikte goedkeurend bij wat ze daar allemaal las.
"U heeft blijkbaar een goede indruk achtergelaten bij uw vorige werkgever want ze spreken erg lovend over u", zei zij.
Ik antwoorde dat ik er al die tijd met erg veel plezier had gewerkt en dat dat mij zeker extra motiveerde.
"Het werken met jongeren heeft me altijd wel gelegen, hoewel ik eigenlijk een totaal andere achtergrond heb qua opleiding en ervaring", vulde ik aan.
"Inderdaad", ging ze verder, "maar gezien uw medische status van dit moment denk ik dat het meer dan raadzaam is om weer iets te zoeken in deze richting".
"Ik kan u echter wel direct zeggen dat een betaalde baan als conciërge niet zo makkelijk te vinden zal zijn, maar als u middels een reïntegratie traject eenmaal binnen bent, is het vaak makkelijker om er een contract uit te slepen, dus als u het ziet zitten zie ik daar wel wat mogelijkheden voor u".
"Hier in de buurt is er een soort 'Time Out school'...een soort tijdelijke opvang voor jongeren met leer- en gedragsproblemen en daar zou ik u kunnen voorstellen" gaf ze aan.
"Het zijn misschien niet de makkelijkste jongeren, want veel van hen hebben een rugzakje, maar gezien de referenties van uw vorige werkgever denk ik wel dat dit iets voor u is".
Om een lang verhaal wat korter te maken, zijn we overeen gekomen om het daar eens te gaan proberen en heb ik me een paar dagen later gemeld bij de Time Out school.

Nou...ik kan jullie wel vertellen dat dit inderdaad een ander soort school is dan dat ik gewend was.
Het straalde er gewoon vanaf! Bij aankomst viel het me al meteen op dat dit het soort jongeren waren die zo hun eigen opvattingen hadden over hoe de wereld er uit zou moeten zien.
90% brutaaltjes en 10% loners die zich liever afzonderden..."succes kerel!", dacht ik bij mezelf.
Vervolgens heb ik me binnen gemeld bij de hoofdconcierge en na een uitvoerig intake gesprek en een rondleiding met tekst en uitleg, nam hij mij mee naar een soort werkplaats van waaruit ik mijn facilitaire taken kon gaan uitvoeren.
"Het is eigenlijk vrij simpel", sprak hij,"probeer je werk zelf te zien en in te schatten, dat is voor mij ook makkelijker".
"De meeste jongeren hier hebben wel een gebruiksaanwijzing, maar als je jezelf een beetje flex opstelt vallen ze best mee...net de dametjes vertonen wel eens 'afwijkend gedrag', dus hou die een beetje in de gaten", zei hij met een knipoog...(?) Hmmm, afwijkend en knipoog, hoe moest ik dat dan opvatten?

Goed, inmiddels waren we dus al een paar uur verder en brak de pauze aan dus...tijd voor een peuk.
Nu hebben scholen tegenwoordig een 'ontmoedigingsbeleid' als het op roken aankomt, dus de rokers zijn verplicht hun peukje elders op te steken. Dus dan maar achter de geur aan lopen en dan kom je vanzelf wel op een plekje waar alle verslaafden zich verzamelen.
Natuurlijk zagen de jongeren me al direct aan komen en probeerden ze me meteen in te schatten. Zou die nieuwe nu al meteen gaan lopen zeuren over het rookbeleid?
Ik trok m'n pakje shag tevoorschijn en draaide er een en stak die op...een klein beetje afzijdig, maar niet stiekem.
En ja hoor, binnen een paar tellen al stapte er een popi jonge meid op me af en kwam poolshoogte nemen.
"Goh, valt me mee dat er nog lui van jouw leeftijd rondlopen die gewoon roken", opende ze.
"Ja och, ik ben een Badass joh, een uitstervend soort", antwoorde ik lacherig.
"Hahaha, nou dan zit je hier precies goed want het zijn hier allemaal badasses" reageerde ze en het ijs leek meteen gebroken.
Ze keek even achterom naar het groepje waar ze eerst bijstond, alsof ze een "ok" signaaltje aan hen gaf en vervolgde haar 'verhoor'.
"Ben jij de nieuwe concierge?...of mag je zomaar een dagje meelopen?"
"Ligt er aan jullie denk ik, of ik me welkom voel enzo, anders bok ik meteen weer op", antwoorde ik.
Ze nam me aandachtig op terwijl ze een hijs nam van haar sigaret en zei toen:"de vorige was inderdaad snel vertrokken, dat was echt zo'n mierenneuker die alleen maar liep te zeiken over alles, dus die hebben we weg gepest".
"Mwah, om mieren te neuken moet ik te diep bukken en daar ben ik te lui voor, en zeiken doe ik maar één keer per dag dus daar verslijt ik em ook niet mee", flapte ik er uit.
Ze schoot hardop in de lach en blijkbaar was dat het signaal voor de rest van het groepje om ook maar eens dichterbij te komen en voor ik het wist stonden er paar goed uitziende tienergrietjes op me heen.
Al met al dus geen slechte start voor een eerste dag op school ;-)

De eerste week daar verliep zonder problemen en ook met de jongens daar leek het wel te klikken.
Maar ik heb nu eenmaal een gezonde voorkeur voor het vrouwelijke, dus mijn reilen en zeilen focuste zich toch meer op hen. (en neem me dat eens kwalijk)
Het initiatiefneemstertje bleek Manon te heten en was duidelijk het Alpha-vrouwtje van de school.
Ze oogde een jaar of 16-17, had halflang donkerblond haar, bruine ogen, een heerlijk strak lichaam met kleine tietjes maar fraaie billen en werkelijk heerlijk stevige benen.
Trendy strakke kleding die alle vormen goed deden uitkomen en dan bedoel ik ook "alle vormen", want dat kind had me een cameltoe zitten daar...niet-nor-maal!!!
Dat viel me de eerste dag al op, maar ze loopt dus alleen maar rond in dat soort broeken. Wat ze ook aan had, die cameltoe bleef zichtbaar!
Vandaar dat ze zo populair was en ook ik werd al snel fan van haar. Wat moet die een heerlijke kut hebben zeg, dat kan niet anders.
De maandag er op kwam de hoofdconcierge er even bij staan tijdens de rookpauze. Zelf rookte hij niet, maar om wat te socializen kwam hij er even bij staan.
Het viel me op dat de andere jongeren er niet bij kwamen staan. Blijkbaar was dat contact minder gewenst.
"Ik zag dat je al snel contact had met Manon?" begon hij.
"Ja inderdaad, een echte Alpha, dat herken ik wel" antwoorde ik terwijl ik nog eens naar haar lekkere lijfje keek.
"Klopt, terwijl ze zowat de jongste is van de groep, maar ze laat zich de kaas niet van het brood eten".
"Ze zal dan wel erg van kaas houden denk ik" ging ik verder.
"Denk het ook ja en vast niet alleen van kaas, maar dat heb je vast ook wel al gemerkt", zei hij weer.
Ik hield me een beetje van de domme maar snapte zijn hint direct en vroeg:"hoe bedoel je precies?"
"Nou, als ze alleen van kaas houdt zou ze wel bij haar clubje blijven, maar ze paradeert graag om je heen tijdens de pauzes dus waarschijnlijk lust ze ook wel andere dingen" vervolgde hij en weer gaf hij een knipoog.
Ik besloot er op in te gaan en vroeg:"Zoals worst?"
"Je snapt 'm" beaamde hij en we keken allebei weer in haar richting.
"Laat me raden" ging ik door,"Jij bent géén vegetariër?"
Hij keek me met een begrijpende blik aan en antwoorde:"Allesbehalve en bovendien een echte liefhebber van verse vis".
Ik schoot in de lach en was meteen aangenaam opgelucht over zijn eerlijkheid en openheid.
Deze man hield duidelijk van hetzelfde als ik...jong mals vlees!
We bleven een beetje doorgaan met onze beeldspraak en ik vroeg:"Eet je ook wel eens op school als je bijvoorbeeld moet overwerken?"
"Laten we nu maar open kaart spelen want we begrijpen elkaar donders goed merk ik" zei hij toe ineens.
"Je zit hier in een regelrechte snackbar als het op lekkere trek aankomt, dus wat denk je?...ik eet regelmatig buiten de deur en volgens mij lust jij ook wel een lekker hapje tussendoor".
Het besef dat ik bleek samen te werken met een liefhebber van jonge meisjes, op een school notabene, zorgde er voor dat ik mijn lul voelde opzwellen...dit is wel je ultieme droom, of niet dan?!
"Ok, open kaart dus...die Manon...neukbaar?" vroeg ik toen op de man af.
"Absoluut!" was het antwoord. "En die spleet in die broek van haar is net zo strak als die broek zelf!"
We keken weer allebei naar de cameltoe van Manon en ik voelde m'n lul volstromen met bloed.
Alsof ze doorhad dat we het over haar hadden keek ze onze kant op en zoog ze langzaam aan haar sigaret en tipte de as er af.
De zoemer ging af ten teken dat de lessen weer zouden beginnen en we liepen richting het schoolgebouw.
"Volgens mij wordt dit een fijne baan" zei ik tegen hem. "Welkom op de Time Out kerel" met een nu wel heel duidelijke knipoog ;-)

De volgende dag ging ik nóg gemotiveerder naar m'n werk dan normaal. Ik kreeg als het ware gewoon groen licht om mijn kansen te wagen bij lekkere jonge chickies op mijn werk!
Hoe mooi wil je het hebben.
En verdomd als het niet waar is, meteen de eerste pauze kwam Manon er weer bij staan en opende meteen het offensief: "Jullie stonden zeker over mij te kletsen gisteren?"
"Niet alleen over jou hoor, maar inderdaad, je kwam ook ter sprake", antwoorde ik zelfverzekerd.
"Nou dan weet ik meteen genoeg" antwoorde ze quasi ongeïnteresserd.
"Hoezo? vroeg ik "Hij was best positief over je hoor" ging ik verder.
"Ja dat snap ik" zei ze. "Hij geilt op me, dus die doet wel positief hahaha".
"Tja, dat vind ik niet gek ook" zei ik. "Er zijn zat lelijkere meiden om naar te kijken dus neem het hem eens kwalijk", en ik keek weer even vluchtig naar die strakke cameltoe van haar.
"Ja nou, ik zag jou anders ook wel kijken hoor...vorige week ook al" zei ze met een beetje brutalere toon.
"Klopt, dat zal ik niet ontkennen...je ziet er goed uit en ik ben een gezonde vrijgezel, dus daar schaam ik me dan ook niet voor".
"Nou...gezond...de meeste vinden het eerder ongezond als je op jonge meisjes loopt te geilen" reageerde ze scherp.
Ik besloot toen ook maar de boel wat directer aan te pakken en zei:"Hoor eens bijdehandje, je loopt zelf ook flink te pronken met die spleetafdruk in je broek en volgens mij vindt je het zelf ook wel leuk al die aandacht, of niet soms?”
Ze had er duidelijk geen moeite mee om zo met een volwassen vent om te gaan want ze bleef me brutaal recht in de ogen aan kijken.
“Ik weet zeker wel wat mannen lekker vinden en ook dat ze mij lekker vinden dus so what?”
“Nou dan” ging ik door. “En zowel mijn collega als ik weten dus ook wel wat lekker is en daar kijken we dan ook graag naar”.
“Hahaha, alleen kijken?” lachte ze hardop.
Ik besloot om niet uit te spreken dat mijn collega had toe gegeven dat hij ook daadwerkelijk aan haar had gezeten en zei dus:”Ik heb toch ook alleen maar gekeken?...Als ik ergens aan had gezeten had je het zelf ook wel geweten, of niet?”
Manon stak nog een peuk aan en inhaleerde diep terwijl ze me strak aan bleef kijken.
Toen zij ze:”Ik heb er echt geen moeite mee dat mannen naar m'n spleetafdruk zitten te kijken hoor, maar wij meiden willen ook wel eens wat kunnen zien en bij jou zie ik maar weinig”.
Touché dacht ik, hoe reageer ik hier nu weer op?
“Tja, dat heb je met jeansbroeken hè...die laten niet alles zien, terwijl er toch echt wel iets gebeurt achter die rits als ik naar je kijk”, pareerde ik weer op mijn beurt.
Dát was blijkbaar wat ze wilde weten want haar blik veranderde meteen in een uitdagende uitstraling.
“Kreeg je een stijve dan?” vuurde ze meteen weer af.
“Nogal ja!” bekende ik eerlijk...”Ok, en nu dan?”...”Nu ook ja”
“Jammer dan dat dat niet te zien is bij je, dus dan moet ik je maar op je woord geloven zeker?”
Ik bleef haar een poosje zo aan kijken en besloot er toen voor te gaan.
“Als je me niet gelooft kom je straks maar even je banden oppompen in de werkplaats” antwoorde ik en draaide me toen om en ging naar de werkplaats.
Ik hoopte dat ze binnen een paar minuten wel m'n werkplaats zou binnen stappen maar nee.
Blijkbaar had ze nog les en dus ging ik verder met mijn werk.
Maar net toen ik af wou sluiten hoorde ik iemand de werkplaats binnen stappen en verdomd, het was Manon, met haar fiets.
Ze kwam voor me staan en zei met een geil stemmetje:”Meneer, ik heb een lekke band, kunt u me alstublieft helpen?”
Ik pakte haar meteen brutaal vol bij haar kut en zei:”Tuurlijk kan ik dat, ik zal eens even kijken waar het gaatje zit”.
Ze liet zich zonder tegenstribbelen flink over haar bolle spleet wrijven en trok mijn mond naar die van haar. Wat een geile donder die Manon, ze ging er net zo fanatiek voor als ik en in no time stonden we hevig te tongen en in elkaars kruis te graaien.
Mijn pik was meteen keihard en deed zeer in mijn broek, maar daar ook daar had dat geile kind een oplossing voor. “Doe die broek open” hijgde ze geil. “Laat zien hoe stijf die is”.
Ik bedacht me geen moment en deed een stap achteruit, ritste m'n broek open en trok m'n slip wat omlaag, zodat m'n lul fel naar voren sprong.
Manon kende duidelijk de klappen van de zweep want ook zij liet zonder enige aarzeling haar broek zakken en toonde haar heerlijke onbehaarde tienerkut...mijn god wat een dikke volle kut had dat kind zeg!
Ik pakte haar weer beet en drukte mijn harde paal tegen haar zachte buik en drukte mijn tong weer in haar tienerbekkie. Ze zoog hartstochelijk aan mijn tong en wreef met haar zachte buik over mijn pik totdat het voorvocht uit mijn besneden eikel begon te druipen.
Wat een gruwelijk geile teef is dit, dacht ik bij mezelf. Als dit niet neuken wordt?!
We gingen van 0 naar 100 in twee seconden. We waren duidelijk allebei bloedgeil op elkaar.
“Mee jij!” hijgde ik geil en ik trok haar naar m'n werkbank en zette haar er in 1 beweging bovenop.
Ze liet zich alles welgevallen en ik dacht verder ook niet helder meer en trek haar benen uit elkaar en zette mijn kloppende dikke eikel tegen haar bolle strakke spleet.
Manon vond het blijkbaar ook allemaal geil want ze trok met haar vingers haar natte spleet voor me open en kreunde:”Kom op dan!...neuk me dan!...ik had je dochter kunnen zijn maar zelfs dan zou je je niet inhouden!”
En ze zou nog gelijk hebben ook dan, want in dit geval zou ik inderdaad m'n eigen tienerdochter volpompen, zó geil maakte ze me!
“Reken maar dat ik je neuk sletje van me, of je nou m'n dochter bent of niet!” hijgde ik onbeheerst en ik drukte langzaam in één beweging m'n keiharde pik in haar warme natte tienerkutje.
Dat was dan ook de enige langzame beweging die ik deed want daarna gingen alle remmen er af.
Ik neukte die kleine geile donder helemaal verrot en ze genoot er van alsof ze niet anders gewend was.
Haar kutje voelde zo strak als een maagd maar ze bewoog als een ervaren hoer.
Volgens mij duurde het hele spel nog geen 10 minuten want binnen de kortste keren begon het kind kermend klaar te komen en kreunde ze hardop:”neuk me dan!...neuk m'n kutje vol met je zaad!...
oh mijn god wat lekker...spuit me vol dan!...”
Ik werd helemaal gek door haar geile gekreun en pompte m'n lul in een woest tempo in en uit haar geile strakke minderjarige kale spleetje.
En daar kwam het!...de ene na de andere golf sperma spoot uit m'n lul, diep in dat hete strakke lichaam van haar...
Haar heerlijke bolle spleet leek zich aan mijn pik vacuum te zuigen en ze leek m'n pik gewoon leeg te zuigen...het bleef maar komen leek het!
Langzaam kwam ik weer een beetje bij zinnen en besefte dat ik enorm veel risico had genomen want de werkplaats was vrij toegankelijk.
Gelukkig had niemand ons gehoord, maar dat was meer geluk dan wijsheid.
“Goed, dat zat er dus achter die rits...tevreden?” vroeg ik haar buiten adem.
“Jezus ja man, volgens mij zit ik tot m'n nek vol!...mijn god wat een tempo”, hijgde ze na.
“Ik moet echt weg, anders ben ik te laat thuis”.
Snel trok ze dr broek aan en rende zonder verder iets te zeggen weg met haar fiets. Terwijl ik daar nog stond in m'n blote lul op half 7...
Hoe mooi wil je het hebben...effe je zak leegspuiten in een tienertje.
Geen voorspel, geen naspel, geen zoentje...gewoon volpompen en daarna naar huis alsof er niks gebeurd is! ;-)
Trefwoorden bij dit verhaal: School, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturberen, Italië, Camping, Vakantie, Masturbatie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
0.0
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeurisme, Vreemdgaan, Dildo, Exhibitionisme, Neuken, Jong En Oud, Buren,
"Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de buren vonden het nu tijd om..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.2
Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.4
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Klik hier voor meer...