62.580 Gratis Sexverhalen

Laatste Zomerdag 2019


Door: Ronak
Datum: 14-10-2019 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 8132x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is een waargebeurd verhaal en niet aangedikt.

Het is eind september ik sta vroeg op en zie dat dit weer een lekkere,
mogelijk de laatste warme dag van het jaar gaat worden.

Even lekker koffie drinken en wakker worden op mijn gemak, daarna spring ik onder de douche en ga mezelf lekker wassen en scheren ook mijn lul kont en balzak, zo dat is weer lekker glad allemaal.

Vandaag besluit ik om maar eens lekker naar het strand te gaan, na een ritje van ongeveer 30 minuten kom ik bij het strand aan dan is het nog ongeveer 1 km lopen tot het naaktstrand.

Daar aangekomen blijkt dat de temperatuur wel aardig is maar er staat wel wat wind, ik denk ga lekker in de duinen liggen, nou je gelooft het niet maar ik heb ongeveer het hele duingebied voor mezelf.
Ik smeer mezelf lekker in en ga liggen, verder niets te doen hier.

Na ongeveer een uurtje lekker bakken wordt het tijd om eens verder te lopen, ik waan me in een of ander onbewoond gebied, vanaf de duin het ik een prima zicht op het strand, en ik zie daar een vrouw liggen verder niemand om zich heen met haar benen opgetrokken en helemaal wijd.

Dit heeft meer onderzoek nodig denk ik, ik daal af van de duin en ga ongeveer 10m van de vrouw afliggen en wel zo dat ik echt in haar kutje kan kijken, het kan nu 2 kanten opgaan, of ik word uitgescholden of we doen net of we gek zijn.

Nee hoor de dame in kwestie gaat zich omdraaien maar wel die benen lekker van elkaar, ik kan nu duidelijk haar kont en kut bekijken, lekker kaal geschoren, ja dat laat mijn lul ook niet onberoerd, ik streel mezelf en krijg lekker een harde. Ik sta op om wat uit mijn tas te pakken zodat ze mijn paal goed kan zien.

De vrouw keert zich weer om en werpt een blik op mij maar zegt niets en blijft weer lekker met haar benen wijd liggen, lekker hoor die spleet heerlijk laten doorwaaien.

Wie niet waagt wie niet wint denk ik en pak mijn handdoek en rugzak op en ga nu op 5 meter van haar liggen, nog steeds geen negatieve reactie in plaats daarvan begint ze haar vingers door haar spleet te laten glijden. Supergeil glibbert ze tussen haar benen, haar mooie tieten lekker aanwezig mmmm.

Supergeil natuurlijk ik denk ze heeft hulp nodig en loop op haar af , ik ga naast haar zitten en neem haar tepel in mijn mond ondertussen streel ik de binnenkant van haar benen richting haar kutje, geen afweer of ongenoegen, langzaam gaat mijn vinger op zoek naar haar natte spleet en kom ik voor de ingang van het natte grotje, zonder problemen laat ze mijn vinger naar binnen glijden en klemt haar benen om mijn hand en komt vervolgens schokkend klaar.

Ze zegt ik ga bij jou niets doen, ik zeg dat geeft niet en we gaan over tot een beetje social talk ze zegt ik ben getrouwd ,ha ha mooi ik ook, en ze geeft aan dat dit niet de bedoeling was maar ze nou eenmaal een hoge sexdrive heeft, ondertussen werpt ze af en toe een blik op mijn lul, zegt ze ineens je hebt echt een mooie lul, ja die komt gelijk met sprongen omhoog, we gaan nu tegenover elkaar zitten en ze gaat weer vingeren en ik lekker trekken, onze geslachtsdelen zijn niet meer dan 30 cm van elkaar verwijderd

Haar kutje staat lekker open toont haar grote clit en lange lippen mmm supergeil, ze zegt wil je voor me klaar komen, ik lekker verder rukken en ineens begint ze in mijn ballen te knijpen ja dan vliegt het zaad met een mooie boog uit mijn lul op mijn buik.

We praten nog een beetje na en alles bij elkaar hebben we toch een uurtje zitten spelen, een supergeile ervaring.
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Strand, Waargebeurd, Zomer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04
8.9
Nick En Melissa - 9Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden weer een weekend samen. Melissa reed opnieuw 3 uur om naar Nick te gaan en bij aankomst aten ze samen wat en belandden ze, zoals gebruikelijk, samen in bed. Daar kan ik wel elke keer over schrijven, maar dat word..."
18-04
9.3
Meer Dan Zonnig... - 1Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blond, Fietsen, Hotel, Openbaar, Tenerife, Vakantie,
"Als er in februari in de zon gefietst wilt worden, is Tenerife de bestemming bij uitstek. Rock was om die reden ook neergestreken op dit grootste eiland van de Canarische groep. De racefiets was op voorhand al geregeld en bij aankomst bleek die weini..."
17-04
9.1
De Voetbal MoederDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Gescheiden en af en toe de kinderen, jongens, en die moesten naar voetbal. Maar de auto was stuk, dus bood ik aan haar te brengen, met die twee apen. Lachend had ze gezegd het op prijs te stellen. En zo gingen we Ik bemoeide mij niet met de..."
17-04
7.8
De Infiltratie - 13Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Na het ontbijt gaat Ruben met me mee naar mijn kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van zijn teamgenoten. Terwijl we alleen zijn, omhelst hij me stevig en fluistert hij lieve woordjes in mijn oor. Zijn aanrakingen zijn teder en liefdevol, en ik vo..."
17-04
9.2
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04
8.8
VerplegingDoor: Swakke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken,
"Vandaag 16 April, ik was redelijk vroeg wakker want n ik moest plassen en twee mijn lul stond stijf genoeg om iemand bijten westen te slaan. Ik ging in de kamer van de vrouw zien en deze sliep nog goed, zij is onlangs nog geopereerdt. Ik deed mijn ..."
17-04
7.5
Ons Snoepreisje Naar...Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanje,
"Nadat we een hele moeilijke periode achter de rug hebben na een zwaar auto ongeluk zijn we er weer bovenop gekomen, mijn vrouw Debbie had 4 gebroken ribben en een gebroken been, en ik John 37 jaar gebroken bekken, waarna er 4 pennen in mijn bekken z..."
17-04
8.9
Mijn Leidinggevende Van... - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Wegens ziekte moest ik toch overdag weer invallen met vakantiehuisjes schoonmaken, met een andere man in de 50 moest ik dat doen, deed mijn werk volgens mij goed, en toen wij klaar waren stonden wij te wachten dat onze leidinggevende alles gecontrol..."
17-04
8.7
Moeder En Dochter... - 14Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Toen Hans en Anna na ruim een uur weer terugkwamen op de BBQ in de tuin was er niemand die vragen stelde. Maar iedereen wist wel wat die twee daar uitgespookt hadden. Hans en Anna hadden het nu niet bepaald erg stiekem gedaan. Buiten hadden ze de gel..."
16-04
9.2
64 En 18 - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lingerie, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04
9.3
Avontuurtje In Drukke...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik was de hele week naar een beurs geweest. We, mijn vrouw en ik, liggen nu uitgeput, na onze eerste vrijpartij in een week naakt in bed een drankje te drinken en een pornofilmpje te kijken, als mijn vrouw Karin uit het niets zegt Schat, ik ben een..."
16-04
8.4