62.747 Gratis Sexverhalen
Datum: 08-01-2021 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 8458x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dus, dankzij een stel stakende (oh nee, dat mogen ze niet en dus waren ze 'ziek') verkeersleiders was onze thuisreis van een korte vakantie in Tenerife eind 2010 met een onverwachte (slapeloze) 24 uur vertraagd.

De vakantie zelf ervoor was echter prima verlopen. Het 4-sterrenhotel had zijn beloften waargemaakt.

Natuurlijk, mijn oordeel kan een beetje vertekend zijn dankzij de fitness/animatie-instructeur die mij de eerste maandag van die vakantie op een spontane aftrekbeurt trakteerde.
Mijn vrouw en ik hadden die halve maandag al in de bar/lobby van het hotel rond gehangen vanwege de stromende regen en harde wind. Dus voor de middag zochten we iets anders om te doen.
Helaas heeft mijn vrouw een instinctieve neiging tegen seks in hotelkamers gekregen na een eerder akkefietje jaren daarvoor waarbij een schoonmaakster het 'do not disturb'-label negeerde en ons dus uiteraard 'in actie' op het bed aantrof. Tja, wat doe je er aan?
Maar, het activiteitenbord in de lobby gaf aan dat er over 20 minuten 'geweerschieten' zou zijn.
Waarschijnlijk met luchtbuksen, maar prima te doen voor ons 40+-ers op een regenachtige middag.

Ik liet mijn vrouw dus achter in de lobby en liep buitenom naar de activiteiten-kelder. De wind was nu wat minder, maar er was gelukkig nog voldoende regen om mijn shirt en short te doorweken voor ik binnen stond en weer een plafond boven mij hoofd had. Warme regen van 25 graden of zo, dus niet al te erg.
De hoofdruimte was leeg, maar verderop hoorde ik gerommel. En inderdaad, in de volgende ruimte was hij aan het werk. Het een en ander aan meubels aan het verplaatsen. Hij was dan Carlos, the fitness-instructeur/animateur van het hotel. Een stuk jonger dan ik met zijn 24-25. Zongebruinde huid, korte zwarte haren, goed gebouwd lijf (duh... hij was ten slotte de resident fitness-guru), kortom je typische Spaanse half-god. :-)
De manier waarop zijn kont bewoog in zijn ass-hugging jeans bij het verplaatsen van de meubels, zo boven dat gespierde V-vormige bovenlijf (in een zo mogelijk nog strakker t-shirt), zorgde ervoor dat er bij mij ook iets begon te bewegen en te drukken tegen mijn door de regen doorweekte short.

Net toen ik mijn zaakje wat beter wilde gaan plaatsen draaide hij zich om. Met mijn halfstijve pik duidelijk zichtbaar in mijn short vroeg ik over het geweerschieten. Ja, dat was dus gecanceled vanwege het weer.
"But I can make you shoot..." bood hij aan (in het Engels dus) met net genoeg dubbelzinnige nadruk op you en shoot om zijn blik op de bobbel in mijn kruis te verklaren.
Zo'n kans kon ik dan weer niet laten schieten (hehe) en ik leunde tegen een muur terwijl Carlos dichterbij kwam en voor mij op zijn hurken ging zitten.
Mijn short en slip werden in een soepele ruk tot op mijn knieën naar beneden getrokken en mijn lul veerde omhoog terwijl het zijn volle stijfheid bereikte. Uiteindelijk zachtjes op en neer verend, afwachtend op wat er ging gebeuren.

"Hmmm... quite eager... I like that" zei hij. Zijn rechterhand wikkelde hij om mijn pik en zijn linker pakte mijn ballen.
Aangezien de wekelijkse wip met mijn vrouw er in de voorbereidingen van de vakantie er tussendoor geglipt was, waren mijn ballen vol en hingen ze goed laag.
Fok, dat voelde goed... zijn lenige vingers goochelden met zijn ballen en mijn pik zwol nog meer op! Zijn rechterhand ging nu ook meedoen en langzaam trok hij mij af, mijn voorhuid heen en weer over mijn eikel.
Hij keek omhoog en stopte even, lachte zijn perfecte witte tanden bloot en stelde de retorische vraag: "You like that?"

Mijn kreun en de druppel voorvocht die spontaan uit mijn piesgaatje opwelde waren antwoord genoeg en met een glimlach ging hij verder.
Meer voorvocht kwam te voorschijn en werd door zijn actie uitgesmeerd over mijn eikel.
Nu maakte hij met zijn linkerhand een O-ring met zijn duim en wijsvinger en zorgde er zo voor dat mijn ballen zicht niet meer konden terugtrekken. Iedere keer als zijn rechterhand omhoog ging, ging de linker naar beneden zodat het voelden alsof mijn pik en ballen verder uit elkaar getrokken werden. Damn! Waarom kende mijn vrouw die truuk niet?

Langzamerhand wilden mijn ballen echt mijn lijf in om hun lading kwijt te raken. Carlos zag dat mijn eikel zich ook verdikte en begreep wat er ging gebeuren. De O van zijn linker duim en wijsvinger werd kleiner en met de rest van die vingers kietelde hij mijn ballen, terwijl de rechterhand met een paar laatste bewegingen mij over de grens joeg.
Ik zakte bijna door mijn knieën van genot toen ik klaar kwam! Mijn eerste straal schoot vlak langs Carlos zijn gezicht en landde bijna twee meter verder op de vloer.
Carlos melkte door en mijn ballen pompten meer sperma naar buiten. Elke straal een stukje minder ver van de vorige. Uiteindelijk lagen er wel zeven kwakjes zaad op de vloer.

Dit alles had nog geen vijf minuten geduurd en toen mijn lul al snel verslapte liet Carlos mij los. "There will be no more shooting..." grinnikte hij.
Dat was dan ook de boodschap die ik mijn vrouw een paar minuten later vertelde toen ik terug in de lobby was.

En ja, Carlos kreeg later die week nog wel een grote tip. Geen idee of het bij zijn standaardwerkzaamheden hoorde (ik zag hem voornamelijk bezig met de 25-35 jarige dames), maar hij had hem verdient!
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Spuiten, Tenerife, Vluggertje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vladimir Nieuwe BaasDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik noo..."
29-04
8.8
Wij En LeraarDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Wij en Wijnand Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... Wouter moest de volgende maandag weer naar schoo..."
28-04
8.9
Peter Bij DoktersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dokter,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
28-04
8.8
De Stomste Fout ...Door: Budilio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Jaren geleden, nog voor de coronacrisis, had ik aan het begin van de week enkele dagen met griep in bed gelegen. Ik woonde toen als student in een klein appartement midden in de stad. Op zaterdagavond voelde ik me alweer een stuk beter en besloot eve..."
28-04
9.2
De Verhuis - 5Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Jong En Oud,
"Na de ontdekking in de keuken wilde ik toch niet zonder drinken terug keren en ik deed een deur wat harder dan normaal dicht in de hoop mijn komst te melden. Beide dames waren druk in de weer met het avondeten en Myriam vroeg me wat ze kon d..."
27-04
8.7
Niels Op PuberfeestjeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgroeien naar Werkvoorbereider. ..."
27-04
9.0
DakterrasDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Publiek, Spuiten, Zuigen,
"Ik ben de gelukkige eigenaar van een grachtenpand in Amsterdam. Daarbij moet ik wel aantekenen dat ik hele lieve, en rijke ouders heb, vandaar Het is wel een wat kleiner exemplaar, met drie grote ramen over de breedte, en niet vier of vijf zoals bij..."
26-04
8.9
Dapper HoorDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Roodharig,
"Verveeld en geil, liep ik door de stationshal, op zoek naar een vlugge seksontmoeting of iets meer. De jongens die dit vaker deden en ook vaak met zo een man aan de bar van mijn werk kwamen hangen, groetten me vriendelijk. Mooie jongens, d..."
26-04
8.2
Verhalen Van Little ... - 15Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: College, Hoer, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Prostitutie,
" Misschien ken je ze wel Misschien ken je ze niet Maar dit zijn de verhalen Van Little College Street En mag dit vogeltje Ooit gevangen zijn Dan behoedt dit boekje Hem voor pijn Vrij 5 april 1893 ..."
25-04
8.0
Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
8.9
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Jong En Oud, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Vrienden,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
8.7
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
7.2