60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-08-2021 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 43303x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Snel pakte ik mijn sporttas en stapte in de auto om naar het squash center te rijden. Elke dinsdag en donderdag, speel ik een potje squash met mijn collega Theo. Bij het squash center aangekomen nam ik plaats aan de bar wachtend op mijn vriend Theo. We hadden de baan om 19:30 gehuurd en dat was het al over 5 minuten. Dit ben ik niet gewend van Theo en pakte mijn telefoon om hem te bellen.

‘Met Theo’ klonk het aan de andere kant.

‘Hoi met Rick, waar ben je?, we hebben de baan al over 5 minuten’ zei ik gehaast.

‘O, shit. Helemaal vergeten om je aftebellen, Maartje en ik zijn vandaag 10 jaar samen en gaan zo uiteten. Echt sorry dat ik vergeten ben om je aftebellen, maar ik wil haar ten huwelijk vragen en ben nogal nerveus’

‘Ja, dat is zeker belangrijker dan dit potje squash. Geniet van jullie avondje uit en geef Maartje een dikke knuffel van mij, als ze ‘JA’ zegt natuurlijk’ zei ik met een glimlach.

Het had geen zin om hier nog te blijven dus ik stapte weer in de auto om lekker vroeg thuis te zijn.

Ik stapte ons huis binnen en net op het moment dat ik wilde roepen ‘Schat ik ben thuis’. Slikte ik mijn woorden in omdat ik overal kledingstukken zag op de grond. Ik zag de broek van mijn vriendin en verderop haar shirt. Toen ik deze volgde kwam ik al snel bij de trap naar boven aan. Op de trap lag de BH en een mannen slip. Een vreemd gevoel bekroop me, maar toch liep ik zo zachtjes mogelijk de trap op. Natuurlijk wist ik welke trede zou kraken en die sloeg ik over. Boven aangekomen ging ik zitten tegen de muur aan net naast de deur van onze slaapkamer. De deur stond open en ik kon duidelijk horen wat er gebeurde daar. Zowel aan het gekreun als aan het gekraak van het bed. Op een of andere manier raakte ik niet in paniek en nam rustig alles in me op. Welles waar met een hartslag van 180, maar ik kon me beheersen qua emotie om de kamer binnen te stormen. Ik pakte mijn telefoon uit mijn zak en selecteerde de filmfunctie. Ik deed de lens van de camera net om het hoekje en kon zo de situatie filmen. Na 30 seconden haalde ik de camera terug en bekeek wat ik had gefilmd. Ik zag dat mijn vriendin op zijn hondjes werd genomen door Sjoerd. Sjoerd behoord tot mijn beste vrienden. Maar dat zal nu wel snel veranderen. Maaike, mijn vriendin, zat aan zijn lul vast en bewoog ritmisch mee met het stoten van Sjoerd.

Ik kon mijn ogen niet geloven en had dit ook niet verwacht. Om wat meer bewijsmateriaal te vergaren zette ik mijn camera weer aan. En filmde het vrijend stelletje nog wat meer. ‘Steek een vinger in mijn reet!!’ hoorde ik ineens Maaike roepen. Ik stond raar te kijken, want als ik eindelijk eens een keer mocht neuken met haar, wat ééns in de paar maanden was, dan was haar kont taboe. Net zoals zoveel taboe was op seks gebied bij haar is. Ik hoorde Maaike een harde kreun geven, wat in mijn denkbeeld bevestigde dat hij deed wat zij vroeg. Na een paar minuten wilde Sjoerd van standje veranderen en gaf dat aan. ‘Zal ik je nog even pijpen ondertussen?’ vroeg Maaike. Ook hier stond ik raar van te kijken. Dit wil ze echt nooit bij mij. Pijpen en zo en zo klaarkomen in haar mond was uitgesloten altijd. Ik heb het in die 4 jaar dat we samen waren meerdere keren geprobeerd maar ter vergeefs. Als ik het al wilde voorstellen had ik pikstraf te pakken voor nog een paar maanden.

Ik hoorde wat slurp geluiden, als bewijs dat ze inderdaad Sjoerd aan het pijpen was. Het voelde raar voor me. Aan de ene kant was ik boos, nee zeg maar woest. Aan de ander kant was ik nieuwsgierig wat ze nog meer ‘wel’ deed met hem en nooit met mij. Tussen de pijp klanken door hoorde ik Maaike zeggen ‘Als je denkt dat je zo nog een keer kunt, dan mag je klaarkomen in mijn mond?’. Nu begreep ik het echt niet meer. Waarom nooit bij mij? En hoezo nu wel ineens met nota benen de beste vriend van je kerel, maar niet met je eigen vent? Op dat moment hoorde ik Sjoerd hard kreunen.

’Ja spuit maar lekker in mijn geile bekje’ zie Maaike. De laatste kreun van Sjoerd was geslagen en vervolgde met ‘Zo dat was lekker. Wat kun jij pijpen zeg. Nou Rick is maar een geluksvogel met jouw pijpkunst?’.

‘Ach, hem pijp ik nooit. Daar heb ik geen zin in. En ik zie hem meer als mijn slaafje.’ Zei Maaike.

‘Echt, is hij zo onderdanig? Dat hij voor slaafje speelt?’ was de repliek van Sjoerd.

‘Nee, joh. Ik heb gewoon nooit zin om met hem te neuken, en als we het zo nu en dan doen dan moet hij mij beffen tot ik klaarkom, en krijgt hij 5 minuten om zich klaar te neuken in mijn kut en dan kan hij weer 4 maanden de pot op. Het is echt een goedzak die je alles kan laten doen. Maar op deze manier houd ik hem goed in bedwang en doet hij alles wat ik wil.’

Nu ik dit hoorde begon alles een beetje op zijn plaats te vallen.

‘Ja een goedzak is hij zeker. Maar als je het zo weinig met hem doet, waarom mag ik dan elke dinsdag en donderdag jou wel neuken?’ Zei Sjoerd.

‘Nou, ten eerste dan zit ik niet alleen thuis. En ten tweede, de kik en natuurlijk je lekkere pik. Rick is zo naïef dat hij niet eens doorhebt dat je vaak langs bent geweest.’

‘Hoezo? ‘ reageerde Sjoerd.

‘Nou, vaak staat jouw glas nog op het aanrecht en dat ziet hij niet eens. Of stond de wc-bril nog omhoog en toen hij naar de toilet ging, zei hij daar niets over.’

Ik dacht bij mijzelf ‘tja, jij noemt het Naïef, ik noem het vertrouwen’.

Ik hoorde dat Sjoerd weer in actie wou komen en ik dacht nu is het genoeg. Dat ze vreemdgaat is één, maar dat ze dingen doet die ze niet met mij wil doen, en me daarna nog kleineert pik ik niet. Ik trok mijn telefoon terug en stopte deze in mijn broekzak. Nog geen seconden later liep ik de slaapkamer in, en ondanks de adrenaline bleef ik toch rustig. ‘Zo, dus jij ligt met mijn beste vriend te neuken?’ zei ik met een luide stem. Ik zag op het gezicht van Maaike en Sjoerd dat ze schrokken. ‘Wat, doe jij zo vroeg thuis?’ reageerde Maaike ‘Moet je niet sporten met Theo?’ vervolgde ze. ‘Ja, ik squashen, zodat jij kunt neuken met deze nep vriend hier!!’. ‘En dan mij maar aan het lijntje houden met je frigide gedoe.

Sjoerd wou wat zeggen maar ik onderbrak hem meteen ‘JIJ, MOET JE ER NIET MEE BEMOEIEN!!!’. En ik zag dat Sjoerd meteen inbond. ‘Weet je wat Kerel, Ik geef jullie 10 minuten om jullie aan te kleden. En dat rotten jullie beiden mijn huis uit’. Maaike richtte zich op ‘Maar schatje?’. Ook haar onderbrak ik ‘Wat schatje, denk je nu echt dat ik zo naïef ben. De reden waarom dit kon gebeuren was omdat ik je vertrouwde. Nu aankleden en oprotten met je nieuwe vrijer. IK WIL JULLIE NOOIT MEER ZIEN!!!’.

Ik draaide me om en liep de trap af naar beneden. ‘TIEN MINUTEN HEBBEN JULLIE, EN DE TIJD GAAT NU IN’ riep ik terwijl bijna beneden was. Ik ging op de bank zitten en bekeek het filmpje. Meteen sloeg ik het op in de Cloud, zodat deze veilig gesteld was. Na een paar minuten hoorde ik de beruchte krakende tree op de trap, en wist dat ze naar beneden kwamen. ‘Schat, weet je het zeker? Wil je er niet even over na denken?’ probeerde Maaike nog. ‘Wat denk jezelf? Je hebt me zo zwaargekwetst dat ik je voorlopig niet meer wil zien. En dat geld voor jullie allebei. Je kunt morgenavond om 19:00 je spullen ophalen hier bij de deur. Daarna liggen ze in de vuilnisbak. En nu oprotten allebei’. Sjoerd en Maaike dropen af en gingen naar buiten.

Ik liep naar de keuken en pakte een fles wijn uit de koelkast. Toen ik de lade opendeed om een kurketrekker te pakken zag ik dat daar nog mijn reserve slot inlag, wat ik eruit heb gehaald toen ik hierin trok. Ik vergat de wijn en nam meteen stappen om de cilinders te vervangen. Gelukkig was dit niet zo een groot klusje en was na een kwartiertje klaar. Ik liep naar boven om het bed te verschonen en nam niet eens de moeite om dit naar de wasmachine te brengen maar wou dit meteen weggooien. Om me heen kijkend wat er nog allemaal van Maaike was pakte ik dat meteen op en deed dat in een van de koffers die we hadden. Het schoot al lekker op en de slaapkamer was van al haar spullen verwijderd. Omdat ik nu tot rust was gekomen begonnen mijn hersens te malen. Waarom Sjoerd? We hebben het vaak over hem gehad en ze weet dat hij nooit een vriendin kon houden omdat hij altijd egoïstisch is. En wat ik vaak hoorde van zijn exen, zeer vrouwonvriendelijk.

Toen ik hierover nadacht kwam ik erachter hoe ironisch dit eigenlijk is.

Na een uurtje had ik alles gepakt en zette het klaar alvast bij de deur. Naar de keuken lopend pakte ik nu eindelijk mijn wijntje en parkeerde mijn billen op de bank. Mijn telefoon gaf een geluidje dat aangaf dat er een berichtje was. Ik opende mijn Whatsapp en zag dat het van Theo was. ‘JA, ze heeft JA gezegd!!!’ was het bericht. Wat een rare avond is dit eigenlijk. Het ene stelletje verklaard elkaar de liefde en wil zich voor het leven verbinden. En het andere stelletje…. Tja die zijn uit elkaar. Ik typte een berichtje terug om ze geluk te wensen, wat ik ook oprecht meen. Ondanks mijn eigen ongeluk.

Voordat ik naar bed ging wou ik toch nog eerst even douchen. Het voelde heerlijk aan, en het bleek dat ik zeker 15 minuten heb staan douchen. Naakt liep ik de slaapkamer binnen om te gaan slapen. Mijn telefoon gaf aan dat er een berichtje was en ik keek op het scherm. Er waren meerdere berichten van Maaike waar ik nu echt geen zin in had om te lezen. Omdat ik echt wou slapen en geen zin had om elke 10 minuten een geluid te horen omdat er een bericht je is, blokkeerde ik Maaike in mijn Whatsapp.

Nu 4 maanden verder heb ik mijn leven weer wat op de rails. Van Maaike en Sjoerd hoor ik gelukkig bijna niets meer. Wel heb ik me meer op het werk gestort. Helaas nog geen nieuwe vrouw in mijn leven, maar verder gaat het zijn gangetje. Wel heb ik mijn oog laten vallen op een mooie vrouw, of eigenlijk collega, waar ik een warm gevoel van krijg. Ze heet Nina en is receptie medewerkster bij ons op de afdeling. Elke morgen zie ik haar voordat ik de afdeling opga. Ze ziet er zo mooi uit en alles klopt aan haar. Ongeveer 1,70 lang, een slank figuur met een mooi hoofd erop. Zwart halflang haar met een lief gezicht. Haar mond is sensueel en ze heeft altijd een glimlach. Haar strakke rokjes verraden de contouren van haar mooie kont. En haar jasje zit als gegoten om haar borsten. Die zijn niet groot, maar een gezonden ‘C-cup’ denk ik. Mede door haar ga ik elke dag graag naar mijn werk toe. Ondanks dat mijn IT taken op het werk niet echt als veelzijdige werktaken gezien kan worden. Geniet ik toch elke dag als ik haar mag aanschouwen.

14 Februari, iedereen kent het wel, Valentijnsdag. Had ik maar het lef om haar een keer uit te vragen. En waarom moet ik toch zo een watje zijn die dicht slaat bij mooie vrouwen zoals Nina. Vandaag heb ik wel wat meegenomen voor Nina, een roos, een doos chocolade en een kaart. Ik ben ten slotte haar geheime liefde. In mijn draaiboek voor vandaag geef ik haar de cadeaus en vraag haar uit. Waarschijnlijk in werkelijkheid zal ik het weer niet durven en moet wat verzinnen om het bij haar te krijgen. Waarom ben ik toch zo onzeker en schuchter?. Waarschijnlijk zal Nina altijd een droom voor me zijn.

Ik loop langs de receptie en zie Nina zitten. Ik voel dat ik een glimlach op mijn mond krijg van haar en op het moment dat ze me ziet zegt ze lief ‘Goede morgen’. Ik kan alleen maar knikken en verder komt er geen woord uit. Ik weet genoeg, ik ben te verlegen om de cadeaus te overhandigen aan haar persoonlijk. Ik loop de afdeling op en gelukkig zit ik helemaal aan het einde in een hoek tegenover de server ruimte. Het is eigenlijk een gesloten ruimte dat voor de server ruimte zit. Hierdoor kan ik me uit het oog van de afdeling bewegen. Ik pak mijn tas uit en lig mijn broodtrommel en beker drinken op het tafeltje in mijn ruimte. De cadeautjes voor Nina laat ik er nog in zitten. Ik ga aan het werk en open mijn mail. Bovenaan staat een mail van mijn baas die meld dat ik vandaag na 17:00 de server moet resetten, maar dat kan alleen als alle computers zijn uitgelogd. Zo eens in de maand moet dit gebeuren dus raar vind ik het niet. Dit betekend wel dat ik een kwartiertje later naar huis mag.

Het is bijna 10 uur. Ik weet dat Nina dan altijd even koffie gaat halen en besluit, omdat ik het toch niet persoonlijk durf te geven, maar op haar plek neer lig. Ik pak mijn tas en open nog eens de kaart die erbij zit.

Lieve Nina,

Elke morgen ben jij de zon in mijn leven,

Met deze kaart wil ik je dan wat teruggeven.

Jouw glimlach, jouw verschijning, je bent pracht en praal,

Ik hoop dat je even de tijd neemt voor mijn verhaal.

Oh, wat zou ik graag in jouw leven wat willen betekenen,

Samen dingen beleven, en op mijn liefde kun je dan rekenen.

Jouw genegenheid, liefde en je elke dag behagen,

Had ik maar het lef om je uit te vragen.

Jouw geheime liefde.

Ik lees hem vluchtig nog even door, en besluit om nu het te doen. Ik doe de kaart weer in mijn tas en loop naar de receptie balie. Inderdaad zoals ik gehoopt had zit Nina niet op haar plek. Ik open mijn tas, lig alles neer voor Nina en loop snel, bijna renend terug naar mijn plek. Als ik weer op mijn werkplek zit komt weer het ouderwetse onaangename gevoel naar boven. Wat als ze het niet kan waarderen. Of wat als haar vriend dit lees. En wat als…… Alles komt naar boven wat fout zou kunnen gaan. Zeg maar het gevoel dat als je op vakantie gaat en na 800 km denkt ‘had ik nu het gas uitgedaan?’ . Ik weet mezelf weer rustig te krijgen omdat ik zeker weet dat nergens mijn naam op staat en dus weet ze nooit dat het van mij afkomt. Vervolgens stort ik me weer op mijn werk.

Het is 17:00 en iedereen van de afdeling is naar huis. Ik loop alle computers na om te kijken of ze uitgelogd zijn en reset de server. Op mijn computer kijkend of de server goed opstart, pak ik ondertussen mijn spullen in. Mijn computer geeft aan dat alles goed is gegaan en ik loop de afdeling af om naar huis te gaan. Ik denk bij mijzelf, wat ga ik doen vanavond. Het is vrijdag, wordt het thuis voor de buis, de kroeg in of …… .op dat zelfde moment hoor ik. ‘Rick, wacht eens?’. Ik kijk om en zie Nina op mij aflopen. ‘Hoe weet ze mijn naam? ‘ denk ik bij mijzelf. ‘Dank je voor je cadeaus, Ik vind het erg lief?.’ Mijn verlegenheid neemt het weer over en probeer te zeggen ‘Ik w-w-w-weet n-niet wat je bedoeld?’. ‘Doe niet zo gek, Rick. Ik weet dat jij het was’ en ze knikt naar de camera’s in de hal. Wat stom zeg, daar heb ik nooit aan gedacht. Nina vervolgt ‘Ik vind het echt super lief en wil graag met je uiteten’ zegt ze. ‘Sorry, ik begrijp het. Ik verwachtte al niet dat je met me uiteten wilde. Waarschijnlijk vind je vriend het ook niet leuk. Sorry dat ik het toch vroeg’ zeg ik zonder erover na te denken wat ze zei. ‘Rick, hoorde je wel wat ik zei? Ik wil graag met je uit eten. En trouwens ik heb geen vriend’. Nu pas hoor ik wat ze zegt en reageer zo stom ‘Echt?, wil je dat echt?’.

Ze loopt op me af, pakt mijn hand beet en schrijft met een pen haar adres op mijn hand. Als ze klaar is met schrijven zeg ik als een klein school jongetje ‘Deze hand was ik nooit meer.’ Nina moet lachen en zegt ‘haal me hier maar om 19:00 op dan gaan we naar een restaurantje. Ik weet nog wel een leuke. Tot vanavond.’ En meteen draait ze om en loopt naar haar plek achter de receptiedesk. Ik kijk haar na en geniet van haar sensuele bewegingen. Als ze omdraait zegt ze nog ‘Nou schiet op, naar huis. Je moet je nog omkleden en douche jonge’. Ik begrijp de hint en draai me om en ga met een gelukkig gevoel naar huis.

Tijdens het douche lekker alles kaal geschoren en daarna een lekker luchtje op. Als ik voor mijn kast sta, pak ik mijn kleding dat speciaal op zo’n dag als vandaag lag te wachten. Ik zoek het adres op via google maps en zie dat het midden in het centrum ligt. Omdat het betaald parkeren is in het centrum en er weinig parkeer plek is, besluit ik om met de fiets te gaan. Het is 10 minuutjes fietsen als ik bij haar aan kom. Ik bel aan en de deur gaat open. ‘Loop maar naar boven het is op de eerste verdieping’ roept Nina als ik de trap op loop. De deur staat open en ik klop nog even voordat ik naar binnen loop. Als ik de kamer binnenloop sta ik aan de grond genageld. Nina staat daar in een strak wit jurkje dat halverwege haar dijbeen rijkt. Het laat haar vrouwelijke rondingen zo mooi uitkomen dat ik het berucht fluit toontje niet kan nalaten. ‘Dank je’ zegt ze met een mooie glimlach.

‘Ik ben klaar, ben jij er ook klaar voor. Het is het restaurant hieronder. Lekker eten hebben ze daar en is nog dichtbij ook’. Ik geef haar mijn arm en ze slaat haar arm erdoor heen. ‘Wauw een echte gentelman’ zegt ze. Ik voel me meteen gevleid en beantwoord haar zin met een lieve glimlach. In het restaurant aan gekomen worden we door de eigenaresse naar een plekje geleid achter in het restaurant, waar we wat meer privacy kunnen hebben. Wanda , zo heet de eigenaresse, overhandigd ons de menukaarten. Het valt me op dat ze Nina bij haar naam noemt, dus blijkbaar kennen ze elkaar. ‘Wat willen jullie drinken?’ vraagt Wanda. ‘Doe maar een lekkere wijn’ zegt Nina meteen. Ik kijk Nina aan en zeg ‘Ik weet het niet, ik moet nog naar huis fietsen vanavond!’. Nina reageert er meteen op en zegt ‘Nou, dan kun je bij mij overnachten. Ik heb een logeerplaats voor je’ en ze eindigt met haar mooie glimlach. ‘Nou dat is dan ook geregeld’ zegt Wanda en loopt weg om de drank te halen. Ik kijk de menukaart in en zie meerdere lekkernijen. Als ik opkijk naar Nina zegt ze ‘Kun je wat lekkers vinden of wil je dat ik iets bestel voor je?.’ Ik bevestig haar vraag met een ‘dat lijk me lekker’ en als Nina de bestelling doorgeeft zegt ze ‘doe maar 2 maal mijn speciaaltje.’ En ik zie dat Wanda meteen begrijpt wat Nina wilt.

Nina draait naar me toe en kijkt me diep in mijn ogen aan. Een glimlach ontstaat op haar mooie gezicht. ‘Ik vond het zo leuk de roos en de kaart. Ik voelde me weer echt een klein meisje van 16.’

Ik voelde mijn wangen blozen van haar compliment. ‘Dank je wel, je weet niet hoe moeilijk het voor me was om het lef te vinden om het jouw te geven.’. ‘Daarom stel ik het ook zo op prijs, Rick.’

Nina pakte mijn hand vast en keek me diep in mijn ogen aan. ‘Eigenlijk weet ik maar weinig van je. Natuurlijk zie ik je elke dag op het werk. Maar hoe zit dat privé?. Ben je allang alleen of wat zijn je hobby’s?.’ Ik begin langzaam te vertellen dat ik 2x in de week met Theo naar het squash center ga om een uur te spelen. En verder eigenlijk vrij weinig. ‘En hoe zit het met jouw, Nina?. Ik bedoel, wat doet zo’n mooie meid als jij zonder een partner?.’ Nina keek me in mijn ogen aan en begon te vertellen. ‘Eigenlijk heb ik nog niet de ware ontmoet. Natuurlijk heb ik mannen in mijn leven gehad, maar die bleken niet de juiste of erger nog, die konden mijn seksuele drift niet aan.’ Ik stond er wel een beetje raar van te kijken dat deze mooie vrouw dit zo openlijk tegen mij zei. En waarschijnlijk daardoor zei ik ‘Nou dat is dan totaal anders dan mijn koude ex. De vriezer was nog warmer als haar. Als ik eens in de 4 maanden mocht dat was dat een zege.’ Meteen overviel mij een schaamte gevoel dat ik dit heb gezegd en ik kleurde ook rood en keek naar beneden. ‘Wauw, dat was nogal een statement Rick. Vertel meer over haar. Heeft ze je erg veel pijn gedaan?’ en ze zette een hand onder mijn kin en liften deze op zodat we elkaar weer recht aankeken. ‘Wat heeft ze allemaal met je gedaan?’ herhaalde ze.

Op een of andere rare manier voelde ik mij veilig bij haar en begon het hele verhaal te vertellen tot aan onze break-up. Onder tussen was het eten gearriveerd en het smaakte verrukkelijk. De fles wijn was voor we het wisten leeg en er werd er nog een besteld. Ik genoot van mijn tafeldame en keek haar telkens aan om wat te zeggen. Maar zoals zo vaak had ik het lef weer eens niet. ‘Wat is er Rick, je wilt wat vragen, kom vraag het maar?.’ Zie Nina met een zachte stem. ‘ eeehhhhh, hoe bedoelde je met …. Eeehh … jouw seksuele …. Dinges?.’ Nina begon te lachen en antwoordde ‘wat een gesprekstof voor onze eerste date. Maar ik zal het uit leggen. Ik vind seks erg leuk maar houd niet van het standaard gebeuren in bed, en dan 1 standje en op naar de volgende keer. Nee, ik vind het super leuk om dingen te proberen. En elkaar de hele dag op te geilen om dat later tot een climax te komen. Heerlijk vind ik dat.’.

‘Oohh.. dat lijkt mij ook zo Ge……’ ik maakte mijn woord niet af en veranderde het snel in ‘GAAF!!’. ‘Nee, Rick. Dat wou je niet zeggen. Zeg het juiste woord waar je aan dacht?’. Zachtjes zei ik ‘geil!’. Ik zag aan Nina dat ze net deed of ze het niet hoorde. ‘Wacht even Rick. Volgens mijn zijn je lippen droog want ik hoorde het niet zo goed!’ meteen voelde ik haar vinger op mijn lippen die erg nat aanvoelde. Ze wreef het vocht uit over mij lippen en zei ‘zeg het nog eens?.’ Ik zocht naar wat meer lucht om het harder te zeggen, en ging daarom eerst met mijn tong langs mijn lippen om deze nog vochtiger te maken. Ik proefde de heerlijke smaak van kutvocht. Meteen gingen mijn hormonen tekeer en voordat ik er erg in had riep ik ‘GEIL!!!’. Nina moest lachen en zei ‘Dit truukje werkt altijd’.

‘Maar hoe komt jouw vocht op mijn lippen?’ vroeg ik nog aan haar. Ze lachte alleen maar zei alleen ‘misschien is dit wel je toetje?.’

In mijn broek begon nu echt wat te groeien. Ze is niet alleen mooi. Ze is ook nog eens super geil. Ik verzamelde al mijn moed en zei zo koeltjes mogelijk ‘nou dan zal ik maar de slagroom vragen aan Wanda?’ Nina schoot in de lach ‘Nou, laten we dat maar niet doen, dat is zo snel zuur. Geloof me dat heb ik al eens eerder geprobeerd. Maar laten we gaan?’.

Ik rekende af bij Wanda, en ze fluisterde in mijn oor ‘Hier om wat te vieren boeven!’ en ze overhandigde mij nog een fles wijn. Gearmd liep ik met Nina naar de deur naast het restaurant. Nina opende deze met haar sleutel en het licht sprong aan. Ik liet haar voor mij gaan en ze liep voor mij uit de trap op. Ik keek verlekkerd naar haar heerlijke kont en zag dat het jurkje omhoog gekropen was. Haar billen kwamen er onder uit en ik zag nu pas dat ze geen slipje aan had. Doordat ik op dezelfde hoogte als haar kont was rook ik ineens de geile geur van een nat kutje. Nina was bijna boven aan de trap toen ik me niet meer kon bedwingen. Gedeeltelijk door de wijn, maar zeker ook door de geile kut geur duwde ik haar voorover en viel aan tussen haar benen. Ik duwde mijn tong op haar vagina en begon te likken. Ik proefde de heerlijke geile smaak weer die ik vanavond al eerde had geproefd. Na een seconde of 10, kwam ik weer iets bij mijn positieven en schrok van wat ik deed. ‘Oohh. Sorry, Nina. Dit spijt me zo erg. Dit doe ik normaal nooit, echt waar. Sorry, sorry , sorry’ was mijn verdediging. Nina draaide zich om en ging boven aan de trap zitten. Ze trok meteen haar jurk omhoog en zei ‘GEEN SORRY, DOOR GAAN HET IS HEERLIJK WAT JE DOET’ en ze pakte meteen mijn haren vast en trok me naar haar kutje toe. In de korte tijd die had om naar haar erogene zone te kijken zag ik dat ze heerlijk kaal geschoren was. Doordat ze haar benen wijd uit elkaar zetten zag ik haar genotsgrot open gaan. Bovenin, waar haar clitoris zit zag ik een goudkleuring knopje. Meteen wist ik wat dat moest zijn. Een klitpiercing.

‘Wat een geil wijf’ ging er door mijn gedachten en ik begon haar vol overgave te beffen. Ik hield met mijn beide handen haar grotje open door haar binnenste schaamlippen vast te pakken. Meteen ging ik met mijn tong van boven, waar haart klitje zit, naar beneden om mijn tong zo ver mogelijk haar schede in te drukken. Een diepe zucht was mijn dank je wel van Nina. Dit gaf mij de zekerheid om verder te gaan. Ik bleef haar likken van boven naar beneden en weer terug en voelde dat ze steeds meer vocht produceerde. Ik liet haar schaamlippen los en zoog deze naar binnen in mijn mond. Daar speelde ik er even mee. Om daarna weer mijn tong in haar schede te drukken. Toen ik even naar lucht hapte maakte ik meteen twee vingers nat en stak deze in haar kutje. ‘OOEEEFFF!!!. Ga door Rick, dit is zo lekker, ga door!!!’. Deze vrouw is lekker, haar kutje is lekker en vooral haar kutsap is lekker. Ik kon er geen genoeg van krijgen en befte haar gestaag door. ‘oohhh, Volgens mij is Ricky een echte bef liefhebber?.’ Zei Nina. Ze heeft gelijk, beffen vind ik zo lekker. Ik haalde meteen mijn vingers uit haar kut. En stak mijn tong er weer diep in. Het puntje van mijn tong krulde ik en lepelde zo het heerlijke nectar naar buiten. Ik kwam iets omhoog en keek Nina aan. ‘Ooh heerlijke Rick, Je mond glimt helemaal van mijn kutgeil.’ De manier waarop ze dat zei was gewoon in één woord ‘opwindend’. Of eigenlijk eerder gewoon super geil.

Ik stortte me weer op haar heerlijke vagina en stak weer twee vingers in haar schede. Met mijn tong begon ik nu te spelen met haar klitje en klitpiercing. Dan likte ik aan haar klitje en dan zoog ik deze in mijn mond. Met mijn tong was ik in gedachte een tennis wedstrijd aan het spelen met haar klitje als tennis bal. Van de ene kant naar de andere kant en dan weer zoog ik haar naar binnen. Ik hoorde dat Nina steeds meer richting haar orgasme kwam. Het gekreun werd harder, haar ademhaling onregelmatiger. En toen gebeurde het. Ze kneep haar benen langs mijn oren samen en begon te schokken. Ik kon mijn tong met moeite op haar klitje houden en mijn vingers werden afgeklemd.

‘ooohhhh. Ga door Rick, ga door…. GA DOOR. IK BEN ER BIJNA, IK BE ER BIJNA. AAAHHHHHH.IK KOMMMMMMM’ ik voelde meteen hoe ze haar kutspieren om heen kneep. Toen ze wat rustiger werd nam ook de druk van haar benen af en ik kwam los uit haar houtgreep. Ze trok me aan mijn haren over haar heen en begon met te zoenen. Dat mijn hele mond en kin onder haar sappen zaten deerde haar niet. Onze zoen ging over in een ordinair tong gevecht. Maar wel eentje die heerlijk en oprecht aanvoelde. Dit had ik nog nooit gevoeld bij een vrouw tijdens het vrijen. ‘Het was echt lekker Rick. Ik kan me niet heugen wanneer ik zo voor het laatst ben klaar gekomen!.’ En ze gaf me nog een zoen. ‘Kom laten we naar binnen gaan. Ondanks dat ik het wel een kik vind dat we betrapt hadden kunnen worden. Ga ik toch liever in mijn appartement verder.’ Nu pas realiseerde ik me dat we in het openbare trapportaal hebben liggen vrijen. Nina deed haar jurkje nu helemaal uit en liep meteen haar appartement binnen.

Ik bewonderde haar van achter en zag hoe haar vrouwelijke billen danste op het ritme van haar looppas. Het zag er erg sensueel uit. Bukkend pakte ik de fles wijn mee en liep achter haar aan.

Nina zette 2 wijnglazen op tafel en ik opende de fles wijn en schonk ze vol. Daar zat de mooie Nina, naakt voor me en zonder enige schroom. ‘Wat kun jij goed een vrouw met je mond bevredigen zeg!’ zei Nina na een slok te hebben genomen van haar wijn. ‘Ja, daar ben ik wel enig uurtje mee zoet geweest bij mijn ex’ was mijn eerlijke antwoord. ‘Nou dan hoop ik maar dat het daar niet bij gebleven is.’ Reageerde ze direct. Ik kreeg een rood hoofd en Nina zei ‘Ik heb toch niets verkeerd gezegd?’.

‘Nee, Jij hebt zeker niets verkeerd gezegd. Maar het antwoord op die vraag moet ik helaas negatief beantwoorden. Mijn ex was alleen met haar zelf bezig. Dat betekend dat ik haar naar een orgasme mocht eehh… likken en daarna mocht ik in sneltrein vaart mijzelf laten kl….. eeehhh.. ejaculeren in haar’ en ik keek meteen weer met mijn hoofd naar beneden. Nina pakte mijn hoofd vast en zorgde dat mijn ogen weer op haar gericht waren. ‘Maar daar hoef jij je toch niet voor te schamen dat ze egoïstisch is?’ Ze drukte meteen een kus op mijn lippen. ‘Jij bent echt lief, Rick. Maar wat jouw ex met je heeft uitgespookt is niet goed. Ging het zo elke keer?.’

‘Helaas wel, als we het eens in de 4 á 5 maanden deden dan was het steen vast eerst haar bevredigen en dan zei ze dat ik haar snel moest neu…. Eeeh.. penetreren voordat ze droog werd. Dit duurde altijd maar een paar minuten want anders was het voor haar klaar en moest ik mezelf maar verder helpen.’

Nina keek nu bijna boos en zei ‘Dit is gewoon seksuele mishandeling. En ze heeft jouw dus nooit iets anders laten doen of met je gedaan. Nooit gepijpt ofzo?.’ Het voelde bijna alsof ik betrapt werd voor iets, maar moest ook dit met een dikke ‘nee’ beantwoordde. Nina stond op en ging voor me op het tafeltje zitten. ‘ga eens staan Rick?.’ Ik gehoorzaamde haar en toen ik stond maakte ze in één beweging mijn broek los. Deze trok ze samen met mijn boxer naar beneden. ‘Dat is een mooi exemplaar knappe jongen!’ zei ze en nam hem meteen in haar hand. Stijf was hij al, dit door de mooie verschijning van de knappe en vooral naakte Nina. Ze trok langzaam mijn velletje over mijn eikel en alleen dit al voelde goddelijk. Het puntje van haar tong drukte ze in mijn pisgaatje en speelde met mijn voorvocht. Ze gaf een klein kusje op mijn paarse eikel en vroeg ‘Ben je er klaar voor?.’ Ik wilde nog antwoorden maar ze ging al met haar mond wijd open over mijn eikel heen. Dus in plaats van te antwoorden kwam er een luide ‘OEFFFFF!’ uit mijn mond. Ten teken dat ik dit werkelijk heerlijk vond. Nina keek mij recht in mijn ogen aan terwijl ze mij aan het pijpen was. Wat kan zij geil kijken. De mooie groene ogen die mij aan staarde en haar sensuele mond die mij lul heerlijk verwende. Ze wist hoe ze moest pijpen. Ze liet mijn lul helemaal uit haar mond gaan en likte over de hele stam richting mijn ballen. Met haar andere hand woog ze mijn testikels en kneedde ze zacht en langzaam. Dan de ene teelbal in haar mond en de andere in haar hand en dan weer anders om. Maar ze bleef me aankijken, en hoe. Wat is deze vrouw toch een godin. Zo zwoel, zo geil als ze me aan kan kijken. En het gevoel dat ze me schonk. Heb ik dit echt al die jaren moeten missen. Nu liet ze mijn ballen los en pakte de stam stevig vast. Haar mond opende ze en liet mijn lul helemaal naar binnen glijden. Ik voelde hoe ze met haar tong rondjes om mijn eikel draaide. Dit was pas echt genieten. Ik genoot van alles wat ze me deed voelen. Met een plop schoot mijn eikel uit haar mond en ze likte eraan als een lolly. Vanaf mijn positie zag ze er zo mooi uit. Haar zwarte haren, haar groene ogen en sensuele mond die elke keer weer mijn lul en eikel opslokte. Ze keek me weer aan en een glimlach kwam op haar gezicht. ‘geniet je een beetje Rick?.’ Ondanks dat dit een vraag was hoefde ik deze niet te beantwoordde. Mijn gekreun gaf dit eigenlijk al. Ze ging wat rechter zitten en sloeg een hand op mijn billen. Ze opende haar mond weer en liet mijn lul zo ver mogelijk naar binnen gaan. Ik voelde nu druk op mijn billen alsof ze mijn lul nog verder naar binnen wilde drukken. Wat nog lukte ook. Het stukje overgebleven stam en haar lippen werd steeds kleiner. Tot het moment dat ik haar neus tegen mijn schaambeen voelde. Natuurlijk voelde dit beter als heerlijk maar het zag er ook nog eens zó geil uit. ‘Als je zo doorgaat dan ga ik komen, Nina!’ kon ik tussen het gekreun door vertellen. Nina reageerde niet maar verhoogde zelfs het ritme waarmee ze mij pijpte. ‘Ik ga komen Nina!!’ riep ik nog een keer. Maar ook nu bleef ze me maar door pijpen. Nu hield ik het echt niet meer en ik voelde hoe ik mijn sperma stralen diep in haar mondje spoten. Het zullen een stuk of 5 ferme stralen zijn geweest maar Nina gaf geen kik. Toen ik uitgespoten was liet ze mijn lul uit haar mond glijden en keek me meteen aan. Ze zag mijn gelukzalige glimlach op mijn gezicht en glimlachte terug. ‘Wat was dit lekker.’ Nina zei niets maar opende haar mond en ik zag hoe haar mond gevuld was met mijn sperma. Ze speelde ermee met haar tong. Na even gespeeld ermee te hebben sloot ze haar mond en slikte het door. ‘Het is inderdaad lekker, Rick.’

Ik pakte haar hoofd beet en gaf een dikke kus op haar voorhoofd. ‘Wat was dit lekker. En nu weet ik pas wat ik al die jaren heb gemist.’ Nina keek me aan en gaf me een duwtje waardoor ik weer in de bank viel. ‘Volgens mij heb je nog wel meer gemist denk ik’ zei Nina. Ze ging van het tafeltje af en nam weer plaats naast mij. ‘Rick, het valt me op dat je voor elk schunnig woord een nette vervanging zoekt. IPV van klaarkomen zeg je ejaculeren en zo. Waarom doe je dit?. Vind je grove taal vervelend?’. Ik verwerkte de vraag en zei ‘Nee, eigenlijk vind ik grove taal wel….. eehh…. Geil. Maar ik mocht zo nooit praten van mijn ex. Sorry!’. Ik zag hoe Nina een glimlach liet zien en zei ‘Je hoeft geen sorry te zeggen hoor. Die ex – bitch is hier toch schuldig aan!’. Ik begreep dat ik geen blad meer voor mijn mond hoefde te nemen.

Nina keek me weer geil aan en zei ‘Welke fantasieën heb je op seks gebied?’

‘Ik vind vrouwen in geile lingerie erg mooi. Met van die gordeltjes en kousen bijvoorbeeld’

‘oohh. Die heb ik genoeg, dat is geen probleem. Maar wat nog meer?’

‘Ik vind het gaaf om met een vrouw te zijn die mij de hele tijd opgeilt. Je weet wel, zonder slipje bijvoorbeeld. Of iets geils in haar kutje zonder dat iemand dat door heeft’.

‘Tja, dat is precies wat ik ook geil vind, maar dat had je al door. Op onze eerste date draag ik al geen slipje’.


Nina keek me indringend aan en volgens mij heb je vast nog meer ideetjes?’

Ik kleurde weer een beetje rood en zei zacht ‘een trio zou ik wel een keer mee willen maken’

Omdat ik het zo zacht zei, reageerde Nina ‘een TRIO!!!. Dat vind ik ook geil hoor, lekker met 2 lullen neuken!, altijd lekker’.

Nina zag me raar kijken en zei meteen ‘Ik weet dat je met 2 vrouwen bedoeld , hoor Rick. En dat vind ik ook geil. Ondanks dat ik meer met mannen heb, kan ik ook genieten van een lekkere vrouw. En geloof me daar heb ik al meerdere malen van genoten hoor’.

Op mijn gezicht kwam meteen weer een ‘big smile’.

‘Maar dit zijn mijn fantasieën, welke heb jij dan, Nina?’

‘tja, weet je Rick, ik heb echt al heel veel meegemaakt op seks gebied. Ik heb dan ook niet echt fantasieën meer, maar wil misschien wel een paar overdoen met jouw. Dat lijkt me top’

Door deze geile bekentenis kwam er weer leven in mijn lul en dat viel Nina ook op. ‘Kom, ga met mij mee naar de slaapkamer. Dat is jouw logeerbed voor vannacht’. En ze pakte meteen mijn lul vast en trok deze achter zich aan. Natuurlijk liep ik gedwee mee naar de slaapkamer en ze ging languit op het bed liggen. ‘Rick…. Bef me nog eens zo heerlijk?’. Antwoorde leek me overbodig en op het moment dat ik plaats nam tussen haar benen deed zij haar benen wijd. Haar kutje lag open voor me en ik plaatste mijn lippen op haar klitje. Meteen kwam er een oerkreet uit de mond van Nina ten teken dat het gewaardeerd werd. Met mijn handen trok ik haar grotje open om daarna met mijn tong erin te verdwijnen. Mijn wijsvinger was nat geworden van de sap productie van Nina en plaatste deze op haar klit. Spelend met haar piercing en klitje voelde geweldig. Alle sappen die naar buiten kwamen likte ik gulzig op. Na een tijdje draaide ik het om. Mijn vingers gingen haar kutje in en mijn toch ging weer verder met haar geweldige gepiercete klitje. Ik keek omhoog naar Nina en deze genoot echt van mijn befkunst. Ik nam ook overal de tijd voor want ik wist dat ik niets snel hoefde te doen, wat wel het geval was bij mijn ex.

‘ooohhh.. ga door Rick, je doet het geweldig. Je weet precies wat ik lekker vind’. Dit gaf mij nog meer zelfvertrouwen en ik haalde echt alle truckjes uit die ik wel eens in porno films zag. Nina trok haar benen op zodat ik nog meer ruimte kreeg tussen haar benen. Ik pakte nu haar billen vast en duwde deze nog hoger. Haar sterretje kwam vrij en ik liet mijn tong ook daar over gaan. ‘Ja, dat is lekker, DAT IS LEKKER. Ga als je blieft door. Geile beffer’. Ik liet haar sterretje vollopen met mijn kwijl en zette daarna mijn vinger er tegen aan. Ik voelde de druk op haar kringspier verzachten als teken dat ik mijn vinger erin mocht doen. Langzaam drukte ik deze bij haar naar binnen. Ik vergat niet haar kutje, en stak ook daar een vinger in. ‘Draai je om, Rick. Ik wil die geile knots van jouw pijpen!’. Ik draaide mij om en positioneerde mijn harde lul boven het gezicht van Nina. Aansporing had ze niet nodig want ze hapte meteen mijn lul naar binnen. Wat een lekker gevoel is dat toch. Ik vergat bijna mijn taak, maar omdat Nina mijn hoofd weer in haar grotje drukte, wist ik weer waar ik me op moest focussen. Het genot van geven en ontvangen tegelijker tijd was immens. Dit had ik nog nooit ze gevoeld. Nina wist precies hoe ze me moest pijpen, en wat smaakte ze heerlijk. Mijn lichaam liet ik op mijn ellenbogen rusten. Zo had ik mijn handen vrij om haar kutje in te dringen. Met beide wijsvingers ging ik heen en weer in haar schede. En dan niet simultaan maar als ik de ene erin deed, haalde ik de andere eruit en visa versa. ‘Rick, wat voelt dit goed, hhhhmmmm. Heerlijk, ga als je blieft door. Niet stoppen… NIET STOPPPEN. NIET…… SHIT IK GA KOMEN…. AAAHHHHHHHH’. Ik voelde Nina haar lichaam onder me schokken en een grote hoeveelheid nectar stroomde uit haar kut. Het was teveel om op te slurpen en ik zag dan ook dat er straaltjes door haar bilspleet naar beneden liepen. ‘WAUW, dit was intens’ sprak Nina uit met een zucht van genot. Ik wou haar klit nog likken maar ze was te gevoelig daar.

‘Zo Ricky, nu heb je 5 minuten om me te neuken anders moet je 4 maanden wachten’ sprak Nina uit op een strenge manier. Ik rolde van haar af en wou haar boos aan kijken. Maar meteen schoot Nina in de lach en zei ‘hoe kan ik jouw nou pikstraf geven geile Rick. Je bent zo een lekkere jongen. Hoe wil je mij neuken?. Op zijn hondjes of wil je een ander standje?’. Zonder een standje te noemen ging ik op mijn rug naast haar liggen en hield mijn stijve lul recht omhoog. ‘U mag plaats nemen op mijn edelen deel!’ zei ik. Nina stond op en plaatste beiden benen naast me. Nu ging ze steeds wat verder door haar hurken en ik zag hoe haar grotje zichzelf open trok. Toen ze bijna haar lippen op mijn eikel plaatste, pakte ze mijn lul stevig vast en richt mijn eikel tussen haar natte schaamlippen. Mijn eikel raakte haar fluwelen lippen en verdween langzaam haar schede in. Haar kleine schaamlippen ontvouwden zich langs mijn lul, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Nina liet zich helemaal over mijn lul zakken en kreunde toen haar kut mijn schaambeen raakte. Ik zat er helemaal in en het voelde geweldig. Waar ik normaal mag beffen en binnen 5 minuten in missionaris standje mocht neuken, werd ik nu geneukt en bemind. Dit was niet neuken maar de liefde bedrijven. Pure passie tussen 2 mensen die elkaar het lekkerste gunde. Nina begon nu echt vaart te maken. En elke keer als ze terug veerde liet ze zich vallen over mijn lul met als gevolg een onvervalste ‘pets’ geluid. Nina plaatste haar handen op mijn borst en begon met mijn tepels te spelen. ‘En lekker jongen, ga je al komen?’ zei Nina met een glimlach. ‘Nee, nog niet. Ik ben zo aan het genieten, dit mag nog niet stoppen’ zei ik terug. Nina maakte haar mooie glimlach bloot en antwoorde ‘mooi. Ik geniet ook zo lekker, misschien kan ik nog wel een keertje klaarkomen’.

Doordat ze dit zei wou ik nog meer mijn best doen. Ik maakte mijn vinger nat en zocht haar klitje weer op. Mijn natte vinger speelde met de piercing en ik merkte aan Nina dat dit goed beviel. Nu voelde ik haar kut spieren elke keer aanspannen wat een lekker gevoel bij mij veroorzaakte. ‘Wacht even’ onderbrak Nina ineens onze vrijpartij. Ze boog naar het nachtkasje en rommelde wat in het laatje. Ik hoorde wat herrie maar wist niet wat het geluid kon zijn. ‘Hebbes!!!’ riep Nina uit en ze liet mij een klitstimulator zien in de vorm van een kleine bunny. Ze deed hem aan en zette deze tegen haar clitoris aan. Door de hevige trillingen van het konijntje voelde het voor mij vreemd maar wel erg lekker. ‘zullen we wedstrijdje doen wie het eerst komt?’ zei Nina. Antwoordde hoefde niet mijn glimlach zei genoeg. Nina liet me nu echt voelen hoe een geile vrouw een man neukt. In no time voelde ik mijn zaad opborrelen ten teken dat het niet lang meer ging duren. ‘ooohhh. Ooooohh..ik ga komen Rick, IK GA KOMEN. JA HET KOMT. OOOOH WAT HEERLIJK HET KOMT.’ Schreeuwde Nina. En op het zelfde moment was ik op het punt van ‘no return’. Zowel Nina als ik kwamen tegelijk klaar. Ik voelde haar kutspieren verkrampen en zij voelde straal na straal naar binnen schieten. ‘Oh Rick, we komen beiden, wat een team zijn wij’ en terwijl ze het konijntje uit drukte viel ze voorover op mijn borst. Mijn lul zat nog in haar kutje wat mij het gevoel gaf dat we nog steeds één waren.

Ik streek met mijn hand door haar zwarte haren en genoot van deze intimiteit. Dit had ik nog nooit gevoeld deze genegenheid. Zeker niet bij mijn koele ex. Die was allang onder de douche gestapt om elke bewijsmateriaal van seks af te spoelen. Nee, Nina was op alle fronten anders. Wat een vrouw is dit. ‘Was het voor jouw ook…’ ik werd meteen onderbroken door een vinger op mijn mond. ‘Als er twee mensen genieten van heerlijke seks is deze vraag overbodig. Geniet Rick van dit moment, dat doe ik ook’. We lagen zo een paar minuten totdat ze haar kutspieren aanspande en mijn slapper wordende lul eruit geperst werd. ‘Kom gaan we even douche om op te frissen’ en ze trok me meteen mee naar de badkamer.

Is dit verhaal een vervolg waard?. Laat een berichtje achter wat je ervan vind.
Lees verder in: Sex Godin Nina - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Godin, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn DDoor: Former Redhead
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Bdsm, Dominantie, Onderdanig,
"Vandaag is het zover. Sinds lange tijd heb ik een date. En niet zomaar zomaar een. Via de socials heb ik contact met mijn oude klasgenoot Michel, waar ik op m n 16e n paar keer mee gezoend heb. We volgen elkaar al jaren op insta met hier en daar n ..."
08-12
9.3
Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Slet, Ondeugend, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12
8.7
De Avontuurtjes Van... - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Dogging, Dominantie, Parkeerplaats,
" Ook dit verhaal had ik al eerder geplaatst, ik heb de voor naam van de hoofdrolspeler verandert, de happy few weten waarom Hooggehakt en kort gerokt loop ik gedwee naar de passagiers kant van de bus. Expres loop ik via d..."
07-12
7.0
De Onverwachte Ontmoeting... - 5Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Terwijl Rebecca achter mij verdwijnt sta ik nog even uit te puffen. Mijn broek en boxershort op mijn enkels en mijn slap geworden lul bengelend tussen mijn benen. Wanneer ik omlaag kijk zie ik nog hoe een druppel zaad zich vanuit mijn eikel naar de g..."
07-12
9.6
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Slet, Bikini, Zwembad, Hotel, Sletje,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de li..."
07-12
8.8
Ode Aan Oma - 2Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Neuken, Oma, Romantiek, Trio,
"Trio, vervolg op de Tasjesdief Nadat de 21 jarige Joost op heldhaftige wijze de tasjesdief van de 80 jarige Janny had overmeesterd en zij hem daarna had verleid was zijn visie over seks met oudere vrouwen drastisch veranderd, hoewel hij ook ..."
06-12
9.5
De Geile Moeder... - 2Door: Dennis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12
9.4
Le Coq Noir - 6Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Milf, Trio,
" Een nieuw deel van deze serie. Onze held is weer in goeden doen en neukt er weer lustig op los Ciska bleef bij me in het huis wonen. Ze ging veel op stap om met mensen te praten die misschien iets voor haar konden betekenen op het ge..."
05-12
9.3
VluggertjeDoor: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Ik zat op het dek van mijn zeilboot te genieten van het zonnetje. Ik was net aangekomen na een tochtje over het Friese meer. Dat deed ik wel vaker, dit was voor mij de ideale manier om vakantie door te brengen. Gewoon lekker alleen. Mijn ..."
05-12
8.8
Een Zomerse VerrassingDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12
9.2
Favoriete CollegaDoor: Detimmerman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Mijn lekkere collega en ik zijn eindelijk samen na maanden geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gebeurd het nu echt .,, Al je kleding is inmiddels uit. Alleen je slipje heb je nog aan, Terwijl ik je streel vanaf je borsten omhoog en jij ..."
05-12
8.3
ValenciaDoor: John De Loodgieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pijpen, Vakantie,
"Lekker samen een weekendje weg, naar een hotel aan de kust van het land of gewoon een keer richting Parijs. Hier heerlijk met zijn tweetjes genieten, een terrasje pikken een wijntje of een biertje bestellen en ondertussen wat eten of snacken. ..."
05-12
8.7