60.341 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 26-01-2018 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 10156x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Haar Helpende Hand - 2
Een werkweek was ten einde en ik snelde me naar huis in mijn auto. Een halfuurtje met de auto en de muziek op 10 deed me al wat ontspannen. En thuis aangekomen, rook ik al de geur van het avond eten. Ik trok mijn jasje uit en nam plaats op de gedekte tafel. ‘Dat ruikt lekker schat, ik ga alvast zitten’ Riep ik naar Marleen in de keuken. Marleen kwam op dat moment net aanzetten met de pannen eten. Ze zette deze neer op tafel en begroete mij met een dikke kus. Ik trok haar naar mij toe en gaf haar nog een kus, maar deze keer liet ik hem overgaan naar een zoen. Onze tongen vonden elkaar en ik kneep nog even lekker in haar kont.

‘Eet smakelijk, lieve schat’ zei Marleen tegen mij. ‘Jij ook lieverd’.

We begonnen met het eten en het smaakte voortreffelijk. Wat een keukenprinses heb ik toch dacht ik nog bij mijzelf. Het eten ging helemaal op en ik complimenteerde Marleen dat het heel lekker heeft gesmaakt. ‘Net zo lekker als mijn laatste pijpbeurt’ sprak Marleen terug. Ik kleurde een beetje rood en voelde wat leven komen in mijn lul toen ik aan die pijpbeurt terug dacht. ‘Ja zeker net zo lekker, schat’.

Omdat Marleen had gekookt ruimde ik de tafel af en zette alles in de vaatwasser. Terug in de kamer aangekomen was er geen spoor van Marleen te bekennen. Ik riep een paar keer en hoorde uiteindelijk haar antwoorden van boven. Ik liet me neer ploffen op de bank en gooide lekker lui mijn voeten op de bank. Deed de TV aan en zapte langs alle kanalen omdat er op dit tijdstipt gewoon weer eens niks was. Omdat Marleen toch boven was zette ik het kanaal op een porno channel. Op het beeld verschenen twee slanke dames die een man heerlijk oraal aan het verwennen waren. Ik dacht meteen terug aan Imke en Marleen en mijn lul kwam al snel ruimte te kort in mijn broek. Ik haalde mijn lul eruit en begon er mee te spelen. De dames op het scherm wisten wel hoe ze een lul moesten verwennen. De ene pijpte de lul en liet hem lekker diep in haar mond verdwijnen. De andere nam de goed gevulde zak onderhanden. Ik genoot van het beeld en had daarom ook niet door dat Marleen al beneden was gekomen.

‘Ahum. Kon je nu niet eens even op mij wachten’ Zei Marleen. Ik schrok en keek haar aan, en genoot van wat ik zag. Marleen had een mooi lingerie setje aan met sjarratels en een gordeltje.

Wat stond het haar goed zeg. ‘WAUW, wat ben jij prachtig zo’ was mijn eerlijke reactie.

‘Lekker staat dat hé?, dat vond Imke ook vanmiddag. We hebben samen gewinkeld in de stad.’

Ik zat nog steeds verlekkerd naar haar te kijken en moest even verwerken wat ze zei.

‘Heb jij met Imke afgesproken, wat tof. Was het gezellig?’ zei ik tegen Marleen.

‘Ja, zeker. Ze heeft me ook nog wat geleerd, hoe je een kut lekker likt.’

Marleen draaide nog een keer rond voor me en showde haar geile pakje.

Ik zag dat ze nog wat in haar hand had en vroeg ernaar.

‘Dat is het slipje wat Imke aanhad vanmiddag. Nadat we hebben gewinkeld heeft ze dit achter gelaten voor je’ zei Marleen met een geile stem.

Ze gooide het slipje naar mij toe en ik vouwde het open. Het kruis was nog steeds vochtig en ik zei dit tegen Marleen.

‘Tja, we hebben ook niet alleen gewinkeld gekkie’ zei ze met een grote glimlach.

Ik rook aan het slipje en rook inderdaad de geur van Imke. Marleen, die nu op mij af kwam lopen vroeg of ik vergelijking materiaal wilde. En deed gelijk haar slip uit en hield deze onder mijn neus.

‘En is dit ook aangenaam of wil je liever het orginele grotje tot je beschikking? ‘

Ik pakte nu Marleen beet en gooide haar op haar rug de bank. Ik opende haar benen en keek in een vers geschoren kutje. Haar lipjes waren al wat geopend. Ik trok haar aan haar heupen naar me toe en ging zo zitten dat haar kutje voor mijn mond kwam te zitten. Ik stak mijn tong uit en langzaam raakte het puntje van mijn tong haar kutje. Een super nat kutje kwam me tegemoet. En mijn tong werd daardoor naar binnen gezogen. Marleen begon te kreunen bij elke beweging die ik met mijn tong maakte. Ik haalde mijn tong uit haar kutje en likte net boven haar grotje tussen haar lippen. Steeds ging ik wat hoger tot ik bij haar klitje was. Ik hoefde niet te kijken waar haar klitje was want aan het gekreun te horen zat ik op de juiste plek. Even bleef ik haar klitje verwennen tot ik weer verder ging. Nu zoog ik haar binnenste kutlipjes naar binnen en zoog er krachtig op. Langzaam trok ik mijn hoofd terug en al zuigend aan haar lipjes verlieten ze toch mijn mond. Dit herhaalde ik een paarkeer om vervolgend mijn hele tong in haar opening te duwen. Ik neukte nu met mijn tong haar kut gaatje en haar kutsappen liepen over mijn kin naar buiten.

Ik kwam langzaam omhoog en gaf Marleen een heerlijke tongzoen. ‘Hhhmmm, ik smaak echt lekker’ zei ze. ‘Dat vind ik ook, schat’ en dook weer tussen haar benen. ‘Wacht even, dan draai ik me om dan kunnen we in standje 69 liggen. Marleen voegde daad bij het woord en ik kroop nu over haar heen.

Op het zelfde moment dat ik met mijn tong haar kutje raakte, zoog zij mijn lul in haar mondje. Ik voelde de warmte van haar geile mondje om mijn lul en genoot van haar heerlijke pijp actie. Natuurlijk vergat ik niet haar heerlijk kale kut te verwennen en zoog op haar naar voren stekende klitje. Meteen voelde ik de uitwerking daarvan op mijn lul, want Marleen stak meteen mijn lul nog dieper in haar mondje. Ondanks dat ik het niet kon zien, vermoede ik dat ze me aan het deep throaten was. Zoals ze pas had geleerd van Imke.

Onverstoord ging ik door met haar kutje, dat nu echt helemaal doorweekt was. En ik genoot er met volle teugen van. Ik maakte nu 2 vingers nat en stak ze in haar kutje. Een schok gong door Marleen heen en ze liet mijn lul los om even hard te kreunen. Ik haalde mijn vingers een paar keer goed en diep heen en weer en weer kreunde ze luid. Ik zoog nu op haar klitje tijdens het vingeren en moest mijn best doen om al het geil op te slurpen. Ik wilde natuurlijk niet dat er vlekken op de bank kwamen.

Marleen vergat mijn lul niet en was nog steeds aan het pijpen. Af en toe wisselde ze dat af met het kneden of likken van mijn ballen. Natuurlijk ben ik niet van steen en genoot dan ook heerlijk van haar gepijp en verwennerij. Nu pakte ze de stam van mijn lul en liet haar puntje van haar tong dansen in mij pisgaatje. Het was een raar maar opwindend gevoel. Ik begon dan ook een beetje ongecontroleerd te schudden. Marleen moest hier hard om lachen en bleef maar door gaan. Ik dacht ‘wacht maar , ik pak je wel terug’ en duwde er nog een vinger bij en verwende meteen haar klitje weer. Weer kwam er een luide kreun die gevolgd werd door een trillende Marleen, die heerlijk klaar kwam. Ik bleef door likken en Marleen begon steeds erger te schudden. Plots drukte ze strak haar benen tegen elkaar en zei ‘Schat, ik kan niet meer. Ik denk dat ik wel 3 keer klaargekomen ben.’

Marleen liet mijn lul los en ik stapte van haar af. Ik nam naast Marleen plaats op de bank ter hoogte van haar hoofd. Mijn blik was op haar gericht en we glimlachte naar elkaar. En niet zo maar een glimlach, maar één die pure geluk en genot uitstraalde. Ik stak mijn hand uit en haalde deze door haar haren. ‘Het was heerlijk, schat. Jij bent een echte bef kampioen. Imke zegt dat ook al.’

Marleen draaide zich om en nam mijn lul nog even in haar mond. Ik zag hoe mijn lul haar mond binnen drong, steeds een stukje verder en verder. Natuurlijk was dit een geil gezicht maar het voelde ook Zóóóó heerlijk. Ik keek haar recht in haar ogen aan en net toen ik dacht mijn lul kan niet verder erin, duwde ze hem nog een stukje verder. Ze bleef me nu met haar pretoogjes aankijken en liet weer langzaam mijn lul uit haar mond ontsnappen.

‘Zo die is nu klaar en glad genoeg voor mijn kutje’ zei Marleen. Ik nam languit plaats op de bank en Marleen stapte over mij heen. Ze hurkte boven mijn lul en pakte hem beet om naar haar kutje te begeleiden. Tijdens het hurken zag ik dat haar kutje langzaam open ging staan, ze pakte nu mijn lul vast en liet de eikel tussen haar lipjes heen en weer gaan. Ze drukte hem nog niet naar binnen, maar speelde nog even met mijn eikel en haar kut lipjes. Het voelde heerlijk aan die natte lipjes van haar. Plots liet ze haar hand los van mijn lul en zakte verder over mijn lul heen. Stukje bij beetje ging mijn lul bij haar naar binnen. Haar kale kut lipjes vouwde zich om mijn stam heen en er bleef steeds minder lul zichtbaar. Op het moment dat mijn lul er helemaal inzat duwde ze nog ietsjes door.

Ze zette haar voeten naast mijn goed neer en kwam langzaam naar boven toe. Ik zag dat haar kleine schaamlippen zich strak om mijn lul klemde en het was een grappig gezicht. Marleen zag dat ik daar naar keek en zei : ‘En? Is het een geil gezicht?’. Ik kon alleen maar knikken want Marleen zette de daling alweer in. Met een plop kwam ze met haar natte lippen op mijn schaambeen neer en daar ging ze weer omhoog. Natuurlijk was het een geil gezicht, maar het voelde ook hemels. Ze voelde dan ook echt heet aan van binnen, en over natheid was niet te klagen. Ze was zelfs zo nat dat ik het tussen mijn ballen door voelde lopen. Ik keek naar haar en genoot hoe zij genoot. Ik maakte mijn duim nat en zetten die op haar klitje. Met het zelfde ritme als zij bewoog, bewoog ik mijn duim. Ze keek nu nog geiler uit haar ogen maar ging gestaag door met haar neuk bewegingen.

Ik voelde hoe het zaad uit mijn ballen werd gepomd en het ging niet meer lang duren wist ik.

Marleen bleek dit te zien bij mij en verhoogde haar snelheid.

‘Ik ga komen schat’ kon ik nog net uitroepen. Op het zelfde moment zij Marleen ‘Ik ook’. En gezamenlijk kwamen we tot een ultiem hoogte punt. Ik spoot mijn zaad diep in haar kut. En tussen elke straal die ik spoot voelde ik haar kut samentrekken van haar orgasme. Marleen viel voorover op mij en gaf me een zoen, We bleven zo even lekker in elkaar verstrengeld liggen tot mijn lul weer kleiner was geworden en uithaar kutje flopte. Marleen stond op en samen gingen we douchen.

Heerlijk en voldaan lagen we die avond in bed.

‘Morgen komen Imke en Jesse langs, dan ga ik even joggen met Imke en dan kan jij naar voetbal kijken met Jesse. Dan kunnen we na het joggen even mij kast uitzoeken, Imke wou me daar wel mee helpen.’ Zei Marleen. Jammer dat Jesse ook mee komt dacht ik nog, maar als jullie toch gaan joggen dan zat er toch geen triootje in. Marleen glimlachte alleen maar, en gaf me een zoen om me daarna welterusten te wensen.

De volgende morgen was ik al opgestaan en maakte het ontbijt klaar. Marleen kwam in haar strakke jogging broek naar beneden en nam een ligt ontbijt. Ik nuttigde ook mijn welverdiende ontbijt en nadat we de tafel hadden afgeruimd kwamen Imke en Jesse al binnen. Imke zag er heerlijk uit met haar super strakke broek. Ik gaf Jesse een hand en wees hem naar de bank waar we zo voetbal zouden gaan kijken. Op het zelfde moment liet Imke haar autosleutels vallen en voordat zij die oppakte keek ze even snel naar mij. Toen ze zeker wist dat ik keek, bukte ze met gestrekte benen naar beneden. En met haar kont mijn kant op. Wat een heerlijk gezicht. Marleen zag dit en wreef even over mijn lul en voelde dat deze hard werd. ‘Misschien later schat’ fluisterde Marleen in mijn oor en de dames gingen weg om te joggen.

We moesten nog even wachten voor dat de wedstrijd begon dus we zaten even lekker te kletsen over koetjes en kalfjes. Natuurlijk gaat het dan bij mannen praat al snel over sex. En Jesse zei plots ’ik weet niet wat er gebeurd is met Imke, maar de laatste weken is ze zo geil. Waar we het eerst nog 1 keer in de maand deden doen we het nu bijna elke dag’. Ik merkte uit deze opmerking dat hij niet wist dat ik met Imke heb geneukt en hield dit ook voor me. ‘Bij jouw ook al, mijn vrouw kan de laatste tijd ook bijna elke dag’ was mijn gevatte reactie.

De wedstrijd ging van start en we raakte bevangen door de wedstrijd. Het was erg spannend en bij rust was het 1-1. Bijna op het zelfde moment kwamen de dames terug met een bezweet gezicht. Ze keken om de hoek van de kamer en riepen in koor ‘Wij zijn terug’. Voordat we konden antwoorden liepen ze al door naar boven, we gingen ervan om te douche. In de rust pakte ik een biertje voor ons en we bespraken de hoogtepunten van de eerste helft. De tweede helft was erg spannend maar er werd niet gescoord. Met nog een paar minuten op de klok kwamen de dames beneden. Beide gekleed i een strak stretch jurkje. Ik was snel afgeleid want de dames zagen er verrukkelijk uit. Alle mooie vrouwelijke vormen werden meesterlijk geaccentueerd. Ik zag in mijn ooghoeken ook dat Jesse niet meer naar het voetbal keek.

De dames namen plaats op de stoelen tegen over ons. Imke tegen over mij en Marleen tegen over Jesse. ‘En hebben ze gescoord?’ zei Marleen. ‘Of hebben ze hulp nodig?’ zei Imke er achter aan. Op dat zelfde moment deden de dames hun benen van elkaar en we keken naar twee heerlijke gladde kutjes. Je zult begrijpen dat we geen interesse meer hadden om voetbal te kijken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Slet, Ondeugend, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12
8.7
De Avontuurtjes Van... - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Dogging, Dominantie, Parkeerplaats,
" Ook dit verhaal had ik al eerder geplaatst, ik heb de voor naam van de hoofdrolspeler verandert, de happy few weten waarom Hooggehakt en kort gerokt loop ik gedwee naar de passagiers kant van de bus. Expres loop ik via d..."
07-12
7.0
De Onverwachte Ontmoeting... - 5Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Terwijl Rebecca achter mij verdwijnt sta ik nog even uit te puffen. Mijn broek en boxershort op mijn enkels en mijn slap geworden lul bengelend tussen mijn benen. Wanneer ik omlaag kijk zie ik nog hoe een druppel zaad zich vanuit mijn eikel naar de g..."
07-12
9.5
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Slet, Bikini, Zwembad, Hotel, Sletje,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de li..."
07-12
8.8
Ode Aan Oma - 2Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Neuken, Oma, Romantiek, Trio,
"Trio, vervolg op de Tasjesdief Nadat de 21 jarige Joost op heldhaftige wijze de tasjesdief van de 80 jarige Janny had overmeesterd en zij hem daarna had verleid was zijn visie over seks met oudere vrouwen drastisch veranderd, hoewel hij ook ..."
06-12
9.5
De Geile Moeder... - 2Door: Dennis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12
9.4
Le Coq Noir - 6Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Milf, Trio,
" Een nieuw deel van deze serie. Onze held is weer in goeden doen en neukt er weer lustig op los Ciska bleef bij me in het huis wonen. Ze ging veel op stap om met mensen te praten die misschien iets voor haar konden betekenen op het ge..."
05-12
9.3
VluggertjeDoor: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Ik zat op het dek van mijn zeilboot te genieten van het zonnetje. Ik was net aangekomen na een tochtje over het Friese meer. Dat deed ik wel vaker, dit was voor mij de ideale manier om vakantie door te brengen. Gewoon lekker alleen. Mijn ..."
05-12
8.8
Een Zomerse VerrassingDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12
9.2
Favoriete CollegaDoor: Detimmerman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Mijn lekkere collega en ik zijn eindelijk samen na maanden geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gebeurd het nu echt .,, Al je kleding is inmiddels uit. Alleen je slipje heb je nog aan, Terwijl ik je streel vanaf je borsten omhoog en jij ..."
05-12
8.3
ValenciaDoor: John De Loodgieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pijpen, Vakantie,
"Lekker samen een weekendje weg, naar een hotel aan de kust van het land of gewoon een keer richting Parijs. Hier heerlijk met zijn tweetjes genieten, een terrasje pikken een wijntje of een biertje bestellen en ondertussen wat eten of snacken. ..."
05-12
8.7
Ouder En Nog...Door: Gerard12816
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Werk, jong en oud,
"Dit is een vervolg op Ria vroeger en nu en heeft even op zich laten wachten. Even kort als inleiding en fresh up. Ria ontmoette ik toen ik 16 was bij toeval in een kroegje. Zij was toen 30, we raakten met elkaar in gesprek, wat uitmondde in een kor..."
05-12
9.4
Klik hier voor meer...