60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-02-2022 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 13377x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Het was een van de warme dagen deze zomer en ik besloot lekker de stad in te gaan. Na een dagje winkelen en naar de luchtig geklede vrouwen te kijken, vond ik het tijd voor een drankje op het terrasje. Helaas waren de eerste drie terrasjes vol door het lekkere warme zomer weer. Bij het vierde terrasje zag ik nog één plekje open aan een tafeltje waar twee dames zaten. Ik liep het terras op en vroeg aan de dames of ze het erg vonden als ik ook aan het tafeltje plaats nam. Ik werd recht in mijn ogen aangekeken door één van de dames en er verscheen grote glimlach op haar gezicht. ‘Dat vinden wij geen probleem hoor, toch Lilly?’ zei ze terwijl ze naar haar buurvrouw keek.

Ik nam plaats op een stoel en bestelde een frisdrankje. De dames kletsten lekker door met elkaar en ik nam ze achter mijn zonnebril van top tot teen in me op. Mijn rechter buurvrouw had mooi lang blond haar met een licht krul erin. Een wit strak zittend topje waar haar borsten goed strak in verpakt waren. Haar borsten waren niet extreem groot, als ik moest gokken zou ik zeggen een lekkere ‘C’ cup. Onder dit topje droeg ze een strak zitten spijker rokje dat gewoon erg goed bij haar figuur paste. Haar leeftijd schatte ik ergens in de 30.

Mijn linker buurvrouw was denk ik iets jonger en had stijl licht rood haar. Ze droeg het in een mooie lange vlecht. Wat ik vond, dat dit haar jonger maakte. Ze had ongeveer de zelfde cup maat als haar , naar ik vermoede zus, wat ook verstopt zat in een topje maar dan een rode. Alleen had zij geen spijker rokje aan maar een wit spijker hotpants. Mijn glas oppakkend hief ik deze naar de dames en riep ‘Proost’ . De dames onderbraken hun gesprek en proosten me terug. De blonde dame nipte nog even van haar glas wijn en zetten deze charmant neer. Ze stond op om naar binnen te gaan, naar ik vermoedde om naar de WC te gaan. Achter mijn zonnebril volgde ik haar en het was een genot om naar te kijken. Het spijkerrokje zat als gegoten om haar perfect gevormde billen. ten minste, ik vond ze perfect. Natuurlijk begrijp ik dat de ene van kleine kontjes houd en de andere van grotere. Maar deze classificeerde ik onder het kopje ‘perfect’. Mijn aandacht ging weer even naar mijn drankje en vanuit mijn ooghoeken genoot ik van mijn andere tafelgenoot die net van haar glas wijn nipte. Ik kon door mijn zonnebril heen zien hoe ze haar lippen tuitte om een slok te nemen. Het zag er zeer elegant uit, ook min of meer omdat ze bij het heffen van haar glas haar pink recht voor uitstak.

Bijna op het zelfde moment kwam de blonde dame weer het terras op lopen. Net toen ik haar kant opkeek trok ze haar rokje naar beneden om deze weer recht te trekken. Wat zag ze er toch lekker uit en alles klopte aan haar. Van haar haarstijl, tot haar make-up en van haar kleding tot haar rode pumps. Elegant nam ze weer plaats en ze zag me kijken hoe ik haar volgde. Ik zette mijn zonnebril af en sprak naar haar ‘Wat bent u een mooie vrouw’. Eigenlijk schrok ik van mijn eigen opmerking. Normaal ben ik niet zo en ook zo banaal zoals ik het zei. Ik vervolgde bijna stotterend ‘sorry, ik bedoel het niet seksistisch’. Gelukkig lachte ze naar me terug en zei ‘Dank u voor dit mooie compliment’. Het ijs was gebroken en ik vervolgde het gesprek. ‘U zus ziet er trouwens ook beeldschoon uit, ten minste, ik neem aan dat het uw zus is ik zie zoveel gelijkenis’. De blonde vrouw begon te blozen en zei ‘Dit is nog een mooier compliment, u bent een lieverd’ zei ze terug. Lilly mengde zich in het gesprek en zei ‘Hij is zeker een lieverd hé mams’. Ze zagen dat ik schrok en de blonde dame zei ‘geeft niks hoor, ik ben blij met het compliment. Trouwens mijn naam is Vanessa en dit is mijn dochter Lilly’. ‘Aangenaam ik ben Dave’ was mijn respons.

‘Willen jullie nog wat drinken?. Ik trakteer’ zei ik. Beide dames wilde nog wel een witte wijn en ik wenkte de ober naar onze tafel. Ik bestelde 3 witte wijn en de ober nam de bestelling op. ‘Witte wijn?. Dat is toch geen drankje voor een Macho’ zei Lilly. Ik voelde me op mijn gemak en zei naar waarheid ‘Ik ben ook geen Macho. Eerder altijd het luisterend oor, of de broer die ze nooit hebben gehad. Maar zeker geen Macho’. De dames draaide zich nu wat meer naar mij toe en Vanessa zei ‘het klinkt of dat het je dwars zit, zou je dan liever een Macho zijn?’. De ober bracht de wijntjes en ik nipte meteen van de mijne. ‘Ik denk het niet. Natuurlijk hoor ik de verhalen van Macho’s in mijn voetbal team. Maar ze zijn soms zo egoïstisch en vrouw onvriendelijk. En het zit niet in mijn DNA denk ik’ was mijn respons. De dames nipte ook van hun glas en ik zag dat Vanessa op dezelfde manier van haar glas nipte als Lilly. ‘Hoezo vrouw onvriendelijk?’ zei Lilly. Ik haalde adem en zei ‘Nou, de meeste opmerkingen zijn over seks. En hoe snel ze in je broekje willen komen. Noem me ouderwets, maar waar is de romantiek gebleven. En ik vind dat seks van beide kanten moet komen. Niet alleen om dat de man het wilt’. Venessa keek me aan en zei zwoel en zacht ‘Jij ben echt een lieverd. Zo kom je ze niet vaak tegen. Het klopt dat vaak de mannen zo snel mogelijk in je broekje willen komen. Soms is dat ook precies wat ik wil. Maar zoals je zegt het ontbreekt dan aam romantiek’. ‘Maar Dave, werkt jouw aanpak dan wel?’ zei Lilly gevat. ‘Eigenlijk niet. Zoals Veldhuis en Kemper in dat liedje schreven. Ben ik eerder de ‘pinpas’ dan het ‘matras’. Maar ik kan er ook genieten, om te zien dat een vrouw het naar haar zin heeft.’ Zei ik. ‘Maar Neuken zit er niet bij’ zei Lilly snel. ‘Lilly, dat zeg je niet!!!’ zei Vanessa tussendoor. ‘Geeft niks, en ze heeft gelijk. Macho’s neuken meer maar wij behagen meer en soms worden we beloond, denk ik dan maar’.

Ondertussen waren we al een paar wijntjes en uurtjes verder. Het was zo gezellig aan tafel dat we de tijd helemaal vergaten. Tot Vanessa op haar horloge keek ‘Lilly het is al 5 uur en we moeten nog eten maken’. Lilly keek naar Vanessa en zei ‘Geen paniek mams. Het eten ligt klaar in mijn koelkast het moet alleen nog gekookt worden’. ‘Ja maar daar heb ik nu net geen zin meer in na al die wijn’ was Vanessa haar respons. ‘Als jullie dat niet erg vinden kan ik wel koken voor jullie hoor, Ik vind koken leuk’ zei ik. Lilly en Vanessa keken elkaar aan en zeiden bijna tegelijk ‘Dat mag, loop maar mee met ons’. Ik rekende af en liep met de dames mee van het terras af. Lilly haakte zich in aan mijn linker arm en Vanessa aan mijn rechter arm. Samen liepen wij richting het huis van Lilly dat gelukkig niet ver lopen was.

IN het huis van Lilly aangekomen keek ik even snel rond en zag dat ze het gezellig had ingericht. Ik vroeg waar de keuken was en wat er aan eten was. Vanessa pakte me bij mijn arm beet en loodste me naar de keuken. Ze opende de koelkast en haalde daar de boodschappen uit. In de onderste lade lagen de pannen, en toen ze diep bukte zag ik haar mooie kont strak in het spijker rokje spannen. Mijn lul reageerde meteen en ik kon nog net hem verleggen zodat het niet voor Vannessa zichtbaar was. ‘Hier is het Dave. Leef je uit en laat ons maar genieten’ zei ze en verliet de keuken.

Ik begon met koken en toen het bijna klaar was riep ik ‘Waar zijn de borden en bestek?’. Lilly kwam aangelopen en opende een bovenkast. Ze moest op haar tenen staan om bij de borden te komen. Ik aarzelde niet en pakte haar in haar zij vast en tilde haar iets op. ‘Dank je wel’ was haar snelle reactie. Toen ze de borden vast had liet ik haar tussen mijn handen naar beneden glijden. Mijn handen raakte de zijkant van haar borsten aan. ‘Sorry dat was niet mijn bedoeling’ zei ik tegen Lilly. ‘Geeft niets, eigenlijk was het wel lekker’ zei ze. Ze draaide zich om naar de bestek laden en ondanks dat het niet nodig was qua hoogte, drukte ze haar kont naar achteren zodat het witte spijkerstof strak om haar kontje spande. Ik keek van boven af op haar strakke kont toen ze ineens nog een stap naar achter deed. Haar kont kwam nu tegen mijn kruis aan waar mijn lul al wat dikker in was geworden.

‘Sorry’ zei ze. ‘Geeft niets, eigenlijk was het wel lekker’ zei ik snel. En voelde meteen mijn wangen kleuren. Lilly liep de keuken uit en liet het koken weer aan mij over. Ik dekte de tafel en stak de kaarsen aan die er al op stonden. De borden en bestek lag ik op de placemates en de servetten vouwde ik in een leuke waaier. ‘Aan tafel’ riep ik en liep naar de keuken om het eten te halen. Toen ik terug kwam zaten de dames al op hun plaats en waren verrast naar wat ik gemaakt had. Ik diende het eten op en vulde de glazen wijn weer. Ik schepte eerst voor Vanessa op en daarna voor Lilly. Het was een genot om te zien hoe de dames genoten van mijn kookkunst. Lilly was de eerste die nog een keer opschepte en vervolgens deed Vanessa dat ook. Ik haalde het laatste restje uit de pan en zei ‘Nu moet ik zeker de hond uitlaten hé’. De dames moesten lachen en zeiden ‘nee hoor, gewoon afwassen is voldoende’. ‘Maar ik heb al gekookt zij ik met een nep prul lipje’. Maar Lilly stelde me al op met gemak omdat zij aanbood om af te ruimen en de vaatwasser te vullen. Maar zover was het nog niet we waren nu nog aan het eten. De borden werden leeg gegeten en iedereen was voldaan. ‘Gaan jullie maar in de woonkamer zitten, dan ruim ik dit even op’ zei Lilly tegen ons.

Ik liet me zakken op de bank en Vanessa nam plaats in de andere hoek van de bank. ‘Ik heb heerlijk gegeten Dave. En een leuke dag gehad.’ Zei Vanessa. Ik beaamde dat en zei dat ik ook genoten had van de dag zover. ‘Wat hebben jullie gedaan voor dat jullie naar het terras gingen?’ vroeg ik Vanessa. ‘Nou wat moeder en dochter vaak doen, winkelen, winkelen en winkelen. Ik heb er nog moeien voeten van’ zei Vanessa. ‘Oh laat mij maar even’ zei ik en pakte de voeten van Vanessa van de grond en trok die mijn schoot op. Daar deed ik haar pumps uit en begon haar voeten te masseren. Ze had mooie voeten met rood gelakte nagels. Ik lag eerst haar rechter voet in mijn hand en begon haar voet te masseren. Het ging een beetje stroef en Vanessa merkte dit. Ik zag dat ze in haar tas graaide die op de grond stond en haalde daar een tube crème uit. Doordat ze opzij boog zag ik een kleine glimp van haar roze slipje. Ze boog terug en bood mij de crème aan. Ik spoot wat op mijn hand en ging verder met masseren. Vanessa gooide hoofd naar achter, ten teken dat ze genoot. Ik ging even verzitten zodat ik beter op de bank zat, waardoor ik niet meer gedraaid ten opzichte van Vanessa zat.

Ik was klaar met haar rechter voet en pakte nu haar linker voet vast. Ik zag Lilly uit de keuken komen en ze zei zacht ‘Ik ga even wat anders aandoen’ en ze verdween de slaapkamer in.

Vanessa lag nog steeds met haar hoofd naar achteren en volgens mij met haar ogen dicht te genieten. Ik ging nu van haar hiel naar haar kuit toe en draaide haar voet naar buiten toe om daar beter bij te komen. Hierdoor gingen haar benen iets uit elkaar en kon ik onder haar rokje kijken en zag het roze slipje weer. Toen ik klaar was met haar kuit pakte ik haar andere been weer om ook deze kuit te masseren. Ook deze voet draaide ik iets naar buiten toe zodat ik nog meer inkijk had tussen haar benen. Het roze slipje was nog meer zichtbaar en ik zag dat het een stringetje was dat heerlijk tussen haar goed gevormde billen zat. Mijn lul begon met schokjes te groeien en begon krap te zitten in mijn broek. Mede omdat ik op mijn hurken op de bank zat, waardoor mijn broek al geen extra ruimte kon creëren. Ik pakte de kuit weer beet en er klonk een diepe kreun uit de mond van Vanessa. ‘Heerlijk doe je dit Dave. Ga alsjeblieft door’. Doordat ik steeds haar kuit bewoog bij het masseren zag ik ook steeds haar slipje bewegen. Ik was totaal gefocust op haar venus heuvel dat verpakt was in een hard roze gekleurde string. Ik ging ervan uit dat Vanessa dit niet door had, daar zij nog steeds met haar ogen dicht zat.

Weer kreunde Vanessa als bewijs dat ik het nog steeds goed deed. ‘is het erg lekker mams?’ hoorde ik ineens achter me. Lilly was de woonkamer ingelopen en stond achter mij. ‘Dat wil ik ook, kun je mijn voeten ook masseren Dave?’ vroeg Lilly. Ze wachten niet eens mijn antwoord af en schoof een stoel richting bank. Ik lag de benen van Vanessa opzij en draaide mij richting stoel om. Nu pas zag ik dat Lilly zich had gedoucht en had haar vrolijke babyroze badjas aan. Ze nam plaats op de stoel en lag haar benen op mijn schoot. Ik pakte de tube crème weer en gaf haar de zelfde behandeling als haar moeder. Eerst haar voeten en daarna haar hiel en kuiten. Ook Lilly lag haar hoofd naar achteren toen ik begon met masseren. Ik keek even opzij en zag dat Vanessa nog steeds languit naast mij lag. Ik pakte nu de linker been van Lilly vast en begon deze te masseren. Haar rechter been zette ik op de grond. Langzaam ging ik naar haar hiel toe om daarna naar haar kuit te gaan. Daar deed ik het zelfde als bij Vanessa en draaide haar voet naar buiten toe. Het korte badjas viel iets open en ook hier kon ik er tussen kijken. Waar ik een slipje verwachte, keek ik nu tegen een paar heerlijke glad geschoren schaamlippen aan. Mijn lul bedacht zich geen moment en sprong naar de hoogste stand toe. Toen ik met deze voet klaar was pakte ik Lilly haar andere voet. Haar linker voet zetten ik op de grond, maar alleen net iets verder. Haar andere voet lag ik op mijn schoot en ik had nog steeds zicht op het mooie kutje van Lilly. Toen ik weer bij haar kuit aankwam en haar voet weer wegdraaide, kreeg ik een volledig zicht op haar kutje. Ik zag het begin van haar grotje en was daar totaal gefocust op. Ineens voelde ik de voeten van Vanessa op mijn schoot die druk zette op mijn kruis, waar mijn harde lul zich bevond. ‘Ga maar lekker door hoor Dave. Ze geniet er zo van. En volgens mij jij ook’ zei Vanessa.

Ik ging verder met de tedere voetjes van Lilly en ik voelde dat Vanessa mijn lul door mijn broek heen aan het masseren was. Volgens mij wist Lilly wat er gebeurde want zoveel plaats was er niet op mijn schoot. Sterker nog, ze deed haar benen nog wijder uit elkaar waardoor ik nu volledig zicht had op het kutje van Lilly. Vanessa zag dit en trok haar benen terug. Ze stak nu haar benen in de lucht en trok haar slipje uit. Het roze slipje gaf ze aan mij en ze ging verder met haar ‘Footjob’. Ik rook aan het slipje en de geur van haar kutje kwam me tegemoet. Ik volgde de voeten van Vanessa, langs haar lange mooie benen omhoog. Daar waar de benen ophielden lag ook haar kale kutje open en bloot. Ondanks dat ik Lilly haar voet nog in mijn handen had, was ik niet echt meer aan het masseren. Lilly kwam met haar hoofd omhoog en zei tegen me ‘Doe je broek uit, Dave. Wij willen ook wel zien wat jij daar in je broek schuil houd’. Ik haalde de voeten van mijn schoot en stond op. Langzaam knoopte ik mijn broeklos en liet deze samen met mijn boxer naar mijn enkels zakken. ‘Die is lekker’ hoorde ik Vanessa roepen. Lilly zei niks maar trok haar beide voeten naar mijn lul en begon haar voet massage bij mij nu. ‘Ga zitten dan kan ik ook mee doen’ dwong Vanessa op. Ik liet me achter over vallen en zag nu 2 paar voeten vechten om mijn lul. Dit was zo geil. Allereerst het gevoel, maar ook als ik voor me keek zag ik het romige kale kutje van Lilly en opzij het botergeile kutje van Vanessa. Dit was de 7de hemel.

Nu was het mijn beurt om mijn hoofd achterover te gooien en te genieten. En genieten deed ik. ‘Hij is lekker en lief, Hé mams?’ zei Lilly. ‘Zeker, lekker en groot. Die mag zo meteen echt wel in mijn kutje’ riep Vanessa terug. Meteen voelde ik opzei en zocht het kutje van Vanessa op. Zei begreep de hint en ging wat verzitten en deed haar benen wijd. Ik voelde nu de natte schaamlippen en haalde mijn vingers tussen de lipjes door. Langzaam duwde ik mijn vinger in haar opening, en deze gleed er makkelijk in. Mijn vinger bewoog ik een paarkeer op en neer en bij het eruit halen zag ik dat mijn vinger erg nat was. Ik bracht mijn vingers naar mijn mond en likte deze af. Een heerlijke smaak kwam mijn mond binnen en ik genoot van haar kutsap. Snel ging ik met mijn vingers terug om nog een portie op te halen. Maar voordat ik weer in haar kutje ging, lag ik eerst een bezoek af bij haar genots knopje. Ik beroerde haar clitoris wat Vanessa meteen deed schudden van genot. Langzaam gleed ik naar beneden ik duwde 2 vingers haar grotje weer in. Lilly was nog steeds met haar voeten mijn lul aan het masseren.

‘Wacht eens Dave!’ zei Lilly. En ze haalden haar voeten bij mijn lul vandaan en kwam van haar stoel vandaan. Ze pakte een kussen van haar stoel af en lag deze voor me op de grond. Ze knielde voor me neer en ik bracht meteen ‘JA, IK WIL’ uit. Beide dames moesten hard lachen om deze grap. Maar ik voelde al snel dat Lilly mijn lul vast pakte en hem langzaam naar haar mond bracht. Ik zag hoe ze haar lippen opende en haar tong in mijn eikel gaatje lag. Wat een mooi gezicht was dit . Haar mond bleef open staan en langzaam zag ik hoe mijn eikel haar mond binnen kwam. Op het moment dat mijn eikel er helemaal in zat. Omstoot ze mijn eikel en een nat en vooral heerlijk gevoel overdonderde mij. Dit had tot gevolg dat ik 3 vingers hard in het sopkutje van Vanessa drukte die op het zelfde moment als ik, een harde maar vooral gelukzalig kreun liet horen. Met haar andere hand pakte Lilly mijn ballen vast en begon tijdens de langen halen met haar mond ook mijn ballen te masseren. Ik keek haar strak in haar ogen aan, en zag hoe ze ervan genoot om mij te pijpen. Door het heerlijke gevoel lag ik mijn hoofd weer in mijn nek boven op de kussenrand van de bank. Ik was één en al gefocust op het heerlijk gevoel in mijn erogene zone. Ik voelde wel dat Vanessa ging verzitten, maar omdat ik mijn ogen had gesloten kon ik niet zien wat ze verder deed. Met mijn hoofd op de kussen rand en een heerlijk pijp mondje om mijn lul, voelde ik dat Vanessa één been links en haar andere been rechts van mij zetten. Bijna direct daarna voelde ik haar natte kut lipjes op mijn eigen lippen en ik begreep direct wat ze wilde. Ik opende mijn mond en stak mijn tong zo ver mogelijk haar heerlijke grotje in en haalde met een gekrulde tong zoveel mogelijk lekkernij naar buiten. Dit liet ik zonder te morsen in mijn mond glijden en ik genoot er met volle teugen van. Snel haalde ik de volgende lading op en wisselde dit af met om de beurt haar klitje te stimuleren. Wat als gevolg had dat er nog meer nectar kon ophalen. Ik opende mijn ogen en zag dat Vanessa al haar kleren had uitgedaan. Haar heerlijk venus heuveltje lag boven op mijn mond. ‘Lik mijn klitje nog eens, Dave?’ vroeg ze op een erotische toon. Venessa trok haar schaamlippen uit elkaar waardoor ik nog makkelijker bij haar clitoris kon. Op gevoel volgde ik met het puntje van mijn tong de weg naar haar klitje toe. Ik voelde haar binnenste schaamlippen samen komen en onder dat toompje zat haar opgezwollen klitje. Op het zelfde moment dat ik haar clitoris aanraakte klemde ik mijn handen op haar billen en drukte haat kut nog strakker op mijn mond. Vanessa riep ‘Ga door , ga door, dit is zo heerlijk. ‘.

Natuurlijk hield ik niet op met likken. Ook omdat ik klem zat tussen het heerlijk lijf van Vanessa dat me strak in de bank drukte. Lilly was nog steeds mijn lul aan het verwennen en vergat ook niet dat niet alleen mijn lul tot een erogene zone behoorde, maar ook mijn kloten en mijn stam van mijn lul. Alles werd verwend en daar was ze ook erg goed in. Het gevoel in mijn ballen werd intenser en ik begon met mijn onder lichaam neuk bewegingen te maken. Lilly begreep dat ik dit deed omdat ik steeds dichter tegen mijn hoogte punt aankwam. ‘Zullen we naar de slaapkamer gaan, dat is iets comfortabeler dan hier’ zei Lilly. ‘Ja, dat is goed, schat. Maar wel jammer want hij beft wel heel lekker hoor lil.’ Zei Vanessa. Die meteen zich los maakte van mij.

Ik liep achter de dames aan naar de slaapkamer. Het eerste wat me opviel is dat Vanessa iets kleiner was dan Lilly. Maar beide dames waren in bezit van wel een hele lekker bips. Het mooie aan Lilly haar achterwerk, was dat ik kon zien dat ze altijd in een string zonde. Haar ‘tan – Lines ‘ waren mooi zichtbaar wat haar figuur nog meer de vorm van een zandloper gaf. Bij het grote bed aangekomen werd ik door beide dames op het bed gelegd. Ik kroop op mijn rug wat hoger zodat ik in het midden kwam te liggen. Ik keek naar mijn lul die nog steeds fier omhoog stond en zag daar achter de dames nog bij het voeteneind staan. Lilly kroop als eerste op het bed en nam plaats op mijn gezicht met haar kutje. Haar gezicht was gericht op mijn lul. Vanessa pakte mijn lul vast en hapte daarna mijn lul naar binnen. Ik voelde meteen waar Lilly het van had geleerd, want ook Vanessa wist hoe je een man kan plezieren. Ik hield met mijn handen het kutje open van Lilly en begon haar te verwennen. ‘O, mam, hij kan het echt goed’ kreunde Lilly uit. Ik zocht met mijn vingers het grotje op, en probeerde van elke hand een wijsvinger naar binnen te drukken bij Lilly. En elke keer als ik de ene terugtrok duwde ik de andere erin. ‘Dit is lekker, ga door Dave!. En lik me klitje, ga door, ga door’ kreunde Lilly. Meer aanmoediging had ik niet nodig. En op het moment dat ik vol overgave dit deed voelde ik 2 tongen op mijn lul hun werk doen. Voor het eerst in mij leven werd ik door 2 mooie vrouwen gepijpt. Sterker nog, dit was zo en zo de eerste keer dat ik het met twee dames deed. Lang dacht ik hier niet over na en genoot van deze heerlijke situatie.

‘Mam, steek deze lekkere lul in je kut en laat je verwennen?’ zei Lilly tegen Vanessa. Op dat zelfde moment voel ik een grote klodder speeksel op mijn lul komen die word uitgewreven door Lilly. Vanessa nam boven mijn lul plaats en Lilly dirigeert mijn lul bij Vanessa naar binnen. Langzaam laat Vanessa haar zelf zakken op mijn lul totdat onze schaambenen elkaar raken. Haar kut voelt heerlijk warm aan en volgens mij voel ik haar kut pulseren. Ze zet haar voeten goed naast mij en begint op en neer te bewegen. Het hele bed deint mee met ons. Maar ondanks dat vergeet ik niet het kutje van Lilly te bewerken. Lilly kreunt steeds harden en harder en op het moment dat ik tegelijk haar clit bewerk en mijn wijsvingers er diep insteek komt ze klaar. Door haar bewegelijke heupen heb ik moeite om mijn mond op haar kutje te houden en als haar orgasme is uitgeraasd blijft ze even stil op me liggen. Elke keer als ik nu haar klitje met het puntje van mijn tong aanraak trekt ze haar bekken weg. Zo gevoelig is ze daar nu. Vanessa pakt haar gezicht beet en ik hoor haar zeggen ‘Was het zo lekker schatje?’. Lilly kon alleen nog maar een kreun als antwoord geven. Lilly rolt van mij af en ik kan nu zien hoe ik word bereden door Vanessa. Als een echte amazone gaat ze tekeer op mijn harde lul. Elke keer als ze omhoog komt verlaat bijna mijn lul haar schede, waarop ze daarna zich weer helemaal laat zakken tot onze schaambenen elkaar weer raken. Het is niet alleen heerlijk als gevoel, maar het is ook een genot voor het oog. Zo vloeiend als ze me neukt. Lilly is inmiddels wat bij gekomen van haar orgasme en pakt met haar rechter hand mijn ballen vast en met haar linker hand gaat ze naar het Klitje van haar moeder.

Vanessa reageert meteen als haar clitoris word gestimuleerd en ook ik voel dat mijn zaad niet lang meer in zijn voorraadzak zal blijven. ‘Ik ga komen Vanessa’ zeg ik. ‘Niet stoppen Dave, ik ben er ook bijna’ antwoord Vanessa. Lilly, die dit ook hoorde, geeft nog meer aandacht aan het kneden van mijn ballen, en als bijna afgesproken komen Vanessa en ik tegelijk klaar. Vanessa stort zich helemaal naar beneden en begint te schudden. Om mijn lul voel ik haar kut spieren pulseren. Op dit zelfde moment spuit ik mijn zak leeg in haar heerlijke kutje. Straal voor straal voel ik mijn lul verlaten. Volgens mij ben ik nog nooit met zoveel sperma klaargekomen. Vanessa laat zich voorover vallen op mij en geeft me een lange tongzoen. ‘Jij bent echt een lieverd’ zegt ze fluisterend.

Mijn lul begint te verslappen en Lilly duikt tussen onze benen om alles daar schoon te vegen met een handdoek. Als Vanessa van mij afrolt pakt Lilly mijn lul en likt de laatste restje ervan af. Helaas blijft hij nog even klein. ‘Ik zal jouw nog even wat rust geven, maar vanavond ben je nog een keer van mij’ zei Lilly tegen mijn lul en gaf er een kusje op.

Vanessa keek naar de klok en schrok op. ‘Is het al zo laat!!!. Ik moet snel naar je vader toe anders gaat hij misschien wel rare dingen denken’ Zei Vanessa tegen Lilly. Vanessa pakte haar kleding en ging de badkamer in. Lilly kwam tegen mij aanliggen en bedankte me voor een heerlijk orgasme. ‘Blijf je slapen Dave, dan wil ik jouw ook een keer neuken?. en mag je mij ook volspuiten als je wilt.’. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en na mijn antwoord te geven zoende we elkaar lang en intens. We gingen zo in elkaar op dat we niet eens hebben gemerkt dat Vanessa al weg was gegaan.

Die zelfde nacht hebben we het hele verhaal nog eens overgedaan.

Ik opende mijn ogen en als eerste dacht ik ‘Waar ben ik?’. Ik keek om me heen en zag het naakte lichaam van Lilly naast me liggen. Meteen wist ik waar ik was. En hoe lekker de nacht is geweest. Ik ging recht op zitten en zag dat Lilly nog lag te slapen. Naakt liep ik door de woonkamer naar de keuken toe opzoek naar een ontbijtje voor Lilly. In de kasten kon ik niets vinden en ik herinnerde me dat er aan de overkant een bakkerij was. Ik trok mijn kleding aan en pakte de sleutels van Lilly zodat ik er ook weer in kon. Bij de bakker aangekomen ging ik voor een heerlijk ontbijt met croissants en verse jus ‘d Orange. Ik wist niet of Lilly een grote eter was dus nam maar twee extra croissants mee. Toen ik weer terug was in het flatje van Lilly maakte ik in de keuken alles klaar op een dienblad en liep naar de slaapkamer. Daar zat Vanessa bij Lilly op bed. ‘Nou neem jij het croissantje maar Lilly, dan neem ik zijn worst wel?’ zei Vanessa. Lilly pakte het dienblad aan en Vanessa wreef meteen over mijn lul. ‘Mam, hij is van mij hoor?’ riep Lilly uit. ‘Hoezo van jouw?’ was Vanessa haar respons.

‘Nou, Ik hoef geen Macho’s meer. Dave weet precies wat ik wil en doet het nog super lekker ook. We hebben de hele nacht elkaar bemind en verwend, het was zo lekker. ‘Nou dan wil ik ook geen Macho meer’ zei Vanessa. Beide dames trokken mij het bed op en trokken mijn kleren razendsnel uit. Daar lag ik dan, op mijn rug in mijn blote niks. Mijn lul werd gelijk beetgepakt en kwam met kleine sprongetjes tot een krachtige erectie. Lilly boog zich over mij heen en nam mijn tepels tussen haar tanden. Zachtjes beet ze hier in. Het voelde niet zo pijnlijk als ik had verwacht, sterker nog, het gaf me een opwindend gevoel. Bijna op het zelfde moment voelde ik dat mijn lul een warm en nat gebied in ging. Vanessa begon mijn erectie te pijpen en kneep zo af en to in mijn zaadreservoirs. Lilly ging van mijn tepels naar mijn buik en zakte daarna verder naar beneden. Terwijl ze met haar hoofd richting mijn Lul ging, draaide ze haar bekken richting mijn hoofd. Ze plaatste aan beide kanten van mijn hoofd een been en drukte haar natte poesje op mijn lippen. Net zo als vannacht begon ik weer haar heerlijkheid eruit te likken. Mijn tong stak ik diep naar binnen en lepelde al het lekkere nectar naar buiten. Vanessa stapte van bed af om haar kleding uit te doen en Lilly nam meteen haar werk over. Pijpen en kreunend lag ze op me in standje 69. ‘Kom maar op ma, hij staat lekker stijf voor je’ hoorde ik Lilly zeggen tussen het pijpen door.

Vanessa stapte weer op bed en hurkte boven mijn lul. Lilly drukte mijn eikel tussen de schaamlippen van haar moeder, die zich meteen daarna liet zakken tot op mijn schaambeen. Ik voelde hoe ze haar voeten goed plaatsten en ze begon me nu met lange halen te neuken. Onder het kutje likken van Lilly kreunde ik van genot. Dit was echt heerlijk. Waar ik voorheen een verlegen jongen was, die zeker geen ‘macho’ is. En alleen maar kon droomde van heerlijke seks met 2 vrouwen. Was het nu werkelijkheid geworden. En genieten deed ik in overvloede. Lilly ging nu wat meer rechtop zitten waardoor ze haar kutje nog meer op mijn mond drukte. Dit gaf ook weer de mogelijkheid om mijn tong nog dieper in haar geile kutje te steken. Aan het gekreun te horen werd dit zeker gewaardeerd.

Vanessa ging nog steeds als een bezetene tekeer op mijn lul. Dit had weinig weg van het beminnen en verwennen wat ik met Lilly had gedaan vannacht. Nee, dit was meer het hardere beuk werk. Maar zeker niet onprettig. Ook dit was heerlijk, anders, maar heerlijk. Dit kon ook niet meer lang duren voor me. En blijkbaar gelde dat ook voor Vanessa. Ik voelde hoe ze helemaal omhoog ging om daarna neer te storten op mijn ballen. Haar kut lippen voelde ik verstrakken. En een warme golf vocht voelde ik over mijn ballen stromen. Direct gevolgd door een schokkende Vanessa. Dit was ook teveel voor mij, en ik voelde mijn eikel opzwellen om stralen zaad naar buiten te spuwen. Ik weet niet wie er harder kreunde, Vanessa of ik. Ach maakt ook niet uit, feit was dat we het beide heerlijk vonden.

Vanessa rolde van mij af en rende naar de badkamer om daar het mijn zaad, wat uit haar kutje druipt, weg te laten stromen door wc of douche putje. Dit was het sein voor Lilly om mijn lul schoon te likken. Wat ze dan ook snel deed. Helaas was door de drukke nacht en het ejaculeren net, mijn lul aan het krimpen. ‘Sorry Lilly, maar ik denk dat hij nu echt uitgewerkt is voor vandaag’ zei ik tegen haar. ‘Geeft niks, ik heb zo van hem genoten vannacht dat ik hem wel schoon wou terug geven aan jouw’ zei ze gevat.

Vannessa kwam al weer uit de badkamer en deed gelijk haar kleding aan. ‘sorry schatjes, ik moet weer weg, maar was zo toe aan een wip. En ik wou even horen of je Lilly nog een beetje kon plezieren deze nacht.’ En weg was ze. ‘Ik moet ook zo weg Dave, ik heb af gesproken met een vriendin. Maar ik vond het echt super leuk vannacht. Wat een geduld heb jij met een vrouw. En wat kan je haar laten genieten. Ik wil graag je nummer hebben en wil dit graag herhalen, ten minste als jij dat ook wilt?’. Nou dat wou ik zeker en gaf haar mijn nummer. Naakt op bed liggend genoten we nog van het ontbijtje waarna ik langzaam weer op huis ging.

De week ging voorbij en ik had nog niks van Lilly gehoord. Zelf bellen wilde ik ook niet, want ik was bang dat het ‘te macho’ over zou komen. Opdringerig was het laatste wat ik wilde zijn. En zij heeft wel mijn nummer maar ik niet haar nummer. Toen ik hier weer op terugdacht was ik bang dat ik misschien als toyboy gebruikt ging worden. Maar toen mijn gedachten weer terug gingen naar afgelopen weekend geloofde ik hier niks van. Het was vrijdag avond en ik hing op de bank thuis. TV aan en ik zat nutteloos naar het beeld van mijn telefoon te staren. Wat voor programma er op de tv was weet ik niet, ik was in gedachten meer met mij telefoon bezig. Plots ging mijn telefoon af. In het scherm stond een 06 nummer zonder naam erbij. Mijn hart ging sneller kloppen. Was dit Lilly?, ging er door mij heen. Ik had haar telefoonnummer immers niet, dus zat haar naam/nummer combinatie niet in mijn telefoon. ‘Met Dave’ nam ik op. ‘Hoi lieve Dave, met Lilly. Ik moest aan je denken en dacht ik bel je gewoon even.’ Hoorde ik haar zeggen. Het gesprek ging zo door en ze liet doorschemeren dat ze toch vaak deze week aan mij moest denken. Mijn eerlijke reactie was dat ik ook vaak aan haar dacht. ‘Heb je morgen wat te doen ’s avonds?’ zei ze. ‘Nee ik heb mijn hele avond nog vrijstaan in mijn agenda’ was mijn respons. ‘Vind je het leuk als we dan samen gaan eten en een gezellige avond ervan gaan maken?’. ‘dat vind ik een geweldig idee, zullen we dat hier bij mij doen, dan zal ik voor je koken, lieve Lilly’ hoorde ik mezelf zeggen. We spraken af dat ze rond 17:30 bij mij zou zijn.

De volgende morgen was ik al vroeg uit de veren. Ik had energie voor 10. Hoe zou dat toch komen, dacht ik bij mijzelf. En een grote glimlach verscheen op mijn gezicht. De dag deelde ik zo in dat ik alles klaar had om 17:00 uur. Ik was gedoucht, het huis was schoon, opgeruimd en netjes. En ik was klaar om met het eten te beginnen. Tijdens het eten koken werd de tafel gezellig gedekt. Kaarsen op tafel, wijnglazen, een kleine attentie voor Lilly op haar bordje en vers ruikende bloemen. Het was bijna 17:30 en de bel ging. Ik keek nog een keer in de rondte of ik niks was vergeten en alles zag er keurig uit. Ik liep naar de deur en opende deze. Ik keek in de mooie ogen van Lilly en een lieve eerlijke glimlach verscheen op haar gezicht. ‘Kom binnen’ zei ik. En Lilly deed daad bij het woord. Ze stapte langs me heen en bij het voorbij gaan kreeg ik een zoen op mijn mond. Ik pakte haar dunne zomerjasje aan en hing deze op de kapstok. ‘Je woont hier leuk, Dave’ zei ze terwijl ze de kamer rond keek. ‘En wat heb je de tafel romantisch gedekt’ was wat haar het volgende opviel. ‘Het eten is bijna klaar dus als je zin hebt dan kun je alvast plaats nemen.’ Zei ik. Lilly liep naar de tafel toe waar ik een stoel vastpakten om haar plaats te laten nemen. Ze liep langs me heen en zei ‘Je bent een echte gentleman’. Ik genoot van haar en vooral ook hoe ze eruit zag. Haar rode haren hingen los met alleen een klem die het aan de achterkant vast hield. Ze had een zomers jurkje aan dat luchtig om haar mooie lichaam zat. Zo te zien had ze een witte panty aan, dat haar benen nog sensueler maakte.

Ze nam plaats op de stoel en deze schoof ik naar de tafel toe. ‘Is dit cadeautje voor mij?’. ‘Jazeker maak maar open’ zei ik. Ze maakte de strik los en opende het doosje ‘ooohhh, da’s lekker. Bonbons uit Belgie, heerlijk’. Ik liep ondertussen met de borden met eten naar de tafel en zette deze voor haar neer. ‘Dat ziet er lekker uit Dave en ook zo mooi opgemaakt’ zei ze. Ik nam het compliment dankbaar in ontvangst. Nog even teruglopend naar de keuken om de wijn te pakken, nam ook ik plaats aan tafel. ‘Eet smakelijk, lieve Lilly’ zei ik. ‘Dat gaat zeker lukken, het ziet er zo lekker uit allemaal’ was haar reactie. En ik dacht bij mijzelf ‘JIJ ziet er ook heerlijk uit’. Maar gelukkig dacht ik dit niet hardop. Lilly begon met eten en het was een lust voor het oog om haar te zien smullen. Zo elegant als zij met haar bestek omging en als een dame aan het eten was, was echt een genot om naar te kijken. ‘Het smaakt echt heerlijk, Dave’ zei Lilly waarna ze een slokje van haar wijn dronk. Zelfs dit deed ze zeer elegant. Met haar pink omhoog nam ze nog een slokje van haar wijn. Op één of andere manier gaf dit toch een vorm van opwinding en ik voelde mijn lul iets zwellen. Niet dat hij echt stijf werd, maar groter werd hij wel. Voordat dit erger werd concentreerde ik me op mijn eten en begon ook mee te genieten van mijn eigen kookkunst.

De borden waren leeg en ik pakte deze van tafel. Terug lopend vanuit de keuken pakte ik de fles wijn en vulde de glazen weer. Ik nam weer plaats aan tafel en vroeg ‘Heeft het je gesmaakt?’. ‘Het was echt heerlijk, Dave. Je zal wel de hele dag in de keuken hebben gestaan hiervoor.’ ‘Nee , hoor. Gewoon goed voorbereid en dat scheelt zoveel werk.’ Gaf ik als antwoord. Lilly nam een slok van haar wijn en stond op. ze liep om de tafel heen en trok mijn stoel naar achteren. Verbaasd keek ik haar aan toen ze plaats nam tussen mij en de tafel. ‘Denk je dat je een toetje hebt verdient?’ zei ze zwoel. Voor dat ik kon antwoorden trok ze haar jurkje omhoog en ik zag haar slipje voor mijn neus verschijnen. Haar panty, wat ik dacht, waren mooie kousen die omhoog werden gehouden door jarratels. Ze zag dat ik genoot van dit uitzicht en zei ‘speciaal voor jouw gedaan, volgens mij geniet je hier wel van. En geniet ook maar van je toetje’.

Daar stond ze dan met haar jurkje omhoog houdend en haar bekken naar voren geduwd omdat ze tegen de tafel aan stond. Ik keek naar het witte kante slipje dat super strak over haar bolling van haar venusheuvel zat. Ik wreef met mijn hand over het slipje heen ter hoogte van haar venus heuvel. Het slipje voelde glad aan en ik voelde de warmte van haar vulva door het slipje heen. Langzaam boog ik me naar voeren en zette mijn open mond op het slipje en blies warme lucht uit mijn mond haar slipje in. ‘dat voelt raar aan’ zei Lilly. Met mijn hand trok ik de bovenkant van haar slipje strakker naar boven aan waardoor haar lippen zich duidelijk aftekende door het dunnen gladde stof heen. ‘het lijkt zo wel een fluisterbroek’ zei ik. ‘Een fluisterbroek?’ zei Lilly met een vragende klank. ’Ja een fluisterbroek. Je ziet de lippen wel maar je hoort ze niet’ zei ik. Lilly moest hier erg om lachen. Ik had haar slip nog steeds vast en waar haar lippen zich duidelijk aftekende zette ik mijn mond neer. Op de hoogte waar haar clitoris zat zette ik nu mijn mond en blies ook hier warme lucht uit. Een kreun klonk door de kamer ten teken dat ze het lekker vind. Ik stak nu mijn tong uit en likte door het stof heen haar klitje. Op het zelfde moment liet ik mijn hand naar haar grotje gaan om haar daar ook te strelen. Door het stof heen voelde ik de warmte en vochtigheid van haar kutje. ‘Ga als je blieft door Dave, dit is zó lekker’ Lilly had haar jurk nog maar met één hand vast, haar andere hand lag op mijn hoofd. Hiermee streelde ze me, als teken dat ik het goed deed.

Ik pakte nu de zijkanten van haar slipje vast en trok het tussen haar schaamlippen. Haar mooie kale schaamlippen kwamen te voorschijn en ik gaf overal kusjes op. Met mijn ander hand nog steeds haar opening strelend dat voelbaar steeds natter werd. Lilly trok nu haar jurkje en beha uit en pakte haar stijve tepels vast. ‘Lik me Dave, lik me please??’ hoorde ik haar zeggen. Ik tilde haar met haar kont op tafel en drukte haar achter over. Daar lag ze plat op haar rug met haar benen iets opgetrokken. Ik nam weer plaats tussen haar benen en zag hoe haar slipje nog steeds tussen haar lippen zat. Aan beide kant van het slipje drukte ik een vinger haar grotje in. Het voelde heel erg warm en vochtig aan. Omdat nu het textiel gevangen zat tussen mijn vingers bewoog het mee met mijn op en neer gaande vingers. Hierdoor bewoog het textiel over haar klitje wat Lilly weer extra deed kreunen. Krachtig vingerde ik nu het grotje van Lilly en al het vocht dat naar buiten kwam, werd geabsorbeerd door het textiel van het slipje. Ik vond dat het nu tijd was om het slipje uit te doen en vroeg of ze haar kontje wilde optillen.

Haar kutje lag nu open en bloot voor me. Door het vingeren van net stond haar grotje iets open. Haar kringspier van haar kutje was erg vochtig. Wat mij weer uitnodigde om dat weg te likken. Ik gaf eerst een zacht kusje op haar klitje en snoof de geile geur van haar volmaakte pracht op. op het zelfde moment voelde ik haar benen op mijn rug en ze riep ‘Lik me, lik me NU’. Met open mond zoog ik haar binnenste schaamlippen naar binnen en zoog alle geile nectar eraf. Dit herhaalde ik een paar keer en zakte daarna naar onder toe om haar grotje te betreden met mijn tong. Het rijkelijke vloeistof dat naar buiten kwam likte ik gulzig op. Aan de bewegingen van Lilly te voelen ging ze al richting orgasme. Ik maakte 2 vingers nat en drukte deze stukje bij beetje naar binnen. Met mijn tong draaide ik nu rondjes rond haar clitoris. ‘Neuk me harder met je vingers’ riep ze. Ik deed wat ze verlangde en vrijwel direct kwam ze klaar.

Ik liet haar even bij komen voordat ze omhoog kwam. ‘En vond je het toetje lekker? ’ zei ze. ‘Jazeker, dit wil ik elke dag wel, zo lekker was dit toetje’ was mijn respons. ‘Maar mag ik mijn toetje nu ook’ en ze kwam meteen van tafel af. Ik begreep wat ze bedoelde en stond op. Net als haar nam ik plaats tegen de tafelrand en Lilly nam plaats op mijn stoel. Voordat ik mijn handen bij mijn broeksknoop had, had zij hem al los gemaakt. Mijn broek zakte meteen naar mijn enkels en er was een verdikking in mijn strakke boxer short zichtbaar. ‘Oh, ik zie dat mijn toetje al op kamer temperatuur is’ en meteen trok ze ook mijn boxershort naar beneden. Mijn stijve lul sprong naar voeren richting Lilly. Met haar slanke vingers omklemde ze mijn stam en gaf een kusje op mijn eikel. Het voorvocht uit mijn pisbuis maakte haar lippen nat. Ze likte het voorvocht eraf en zei ‘Dit is ook heerlijk. Even kijken of er nog meer is waar dit lekkers vandaan kwam’. Nog steeds mijn stam van mijn lul vasthoudend kwam ze weer met haar mond richting mijn eikel. Echter deed ze nu haar mond open en hapte mijn eikel naar binnen. Ik zag haar wangen indeuken en voelde een zuigende werking op mijn eikel. ‘Oeef’ bracht ik in kreunende vorm uit. De andere hand van Lilly omvatte mijn kaal geschoren ballen en ze kneedde deze tijdens het pijpen. Ik keek naar beneden en zag mijn rood harige vamp mijn lul heerlijk verwennen. Waarschijnlijk voelde ze dat ik keek, want ze keek me plots recht in mijn ogen aan. Aan haar mondhoeken zag ik dat ze een lach produceerde. En ze hapte meteen mijn lul een stuk verder naar binnen. Met haar geile ogen bleef ze mij aankijken wat mijn genot alleen maar vergrote.

Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en draaide nu rondjes rond mijn eiken met haar tong. Vervolgens ging ze langs mijn stam richting ballen om deze in haar mond te nemen. ‘Wat kan deze meid pijpen zeg’ dacht ik bij mezelf. Het was zo heerlijk wat ze deed dat ik mijn hoofd achter in mijn nek sloeg en alleen nog maar genoot. Met mijn ballen nog in haar mond begon ze me nu af te trekken. Niet meteen het ruige werk maar gewoon rustig op een langzaam ritme. Met een plop liet ze mijn ballen uit haar mond schieten en drukte mijn lul weer richting haar mond. Ze spuwde een dikke klodder speeksel op mijn lul en wreef deze uit over de hele stam. Nu hapte ze weer toe en drukte zo ver mogelijk mijn lul naar binnen. Ooit had ik op een internetsite gezien dat een vrouw dit deed en het heet volgens mij ‘Deep-throat’ . Ik zag nu dat Lilly steeds verder en verder het probeerde. Eerst zag ik centimeter voor centimeter mijn lul haar mond in gaan, en later millimeter voor millimeter. Tot dat ze echt niet meer kon. Nu liet ze weer mijn lul uit haar mond glijden om op adem te komen. Op het moment dat zij op adem kwam zag ik een sliert kwijl tussen mijn lul en haar mond hangen. Ze pakte mijn lul weer stevig vast en ging voor een tweede ronde. Haar mond ging open en mijn eikel vloog naar binnen. Net als eerst ging het weer eerst centimeter voor centimeter om daarna af te remmen tot ze niet meer kon. Dit voelde zo lekker en warm aan.

Langzaam liet ze weer mijn lul uit haar mond glijden en zei ‘Hou je vast’. Niet wetende wat ze bedoelde pakte ik de tafelrand stevig vast. Ze pakte mijn lul stevig vast en begon hard te trekken. Meteen pijpte ze mijn lul snel en met grote zuigkracht. ‘Ik denk niet dat ik dit lang ga volhouden Lilly’ zei ik. ‘Geef niet spuit mijn mond maar vol’ zei ze tussen twee teugen lucht door. Haar andere hand omvatte mijn ballen en kneden het zaad omhoog. ‘Ik ga komen, ik kom, IK KOM’ riep ik uit. Lilly zat klaar om mijn stralen zaad op te vangen en deed haar best om niet te morsen. Wat haar erg goed lukte.

‘Wat een lekker toetje was dit zeg’ zei Lilly toen ze mijn zaad had doorgeslikt. ‘Nou de mijne was ook super lekker, hoor’ zei ik als contra antwoord. ‘Wil je blijven vanavond, Lilly?’ vroeg ik haar. ‘Natuurlijk ik wil ook nog geneukt worden, dit was slechts een opwarmertje. Maar dan moet je me wel een keer lekker hard nemen.’ Zei ze. ‘Ik weet niet of ik dat kan, ik ben geen Macho.’ Was mijn relaas.

‘ Macho zijn is je mentaliteit en niet een manier van neuken, dus neem me straks maar lekker hard.

Ik liep naar de keuken om de fles wijn te pakken en Lilly liep met de 2 glazen naar de kamer. Het uitzicht op haar billen was echt fenomenaal. Haar heerlijke licht gebruinde billen met daarboven het gordeltje dat haar kousen omhoog hielden. Daar onder haar mooie slanke benen verpakt in goed zittende witte nylons. Haar voeten gehuld in ‘high heels’ wat haar bilspieren goed strak wisten te houden. Ik genoot van al dit heerlijks. Lilly zette de glazen op tafel, maar omdat mijn salontafel vrij laag is moest ze erg voorover bukken. Ik zag van achter hoe haar bilspieren aanspande en haar heerlijke zachte kut lippen zichtbaar werden tussen haar benen. Langzaam verminderde ik vaart om van dit mooie spektakel te genieten. Voor mijn gevoel duurde dit een eeuwigheid, maar in werkelijkheid een paar seconden. Maar dit plaatje stond voor eeuwig in mijn gedachten gegrift.

Lilly nam plaats op de bank. En nadat ik de glazen had gevuld nam ik plaats naast haar op de bank.

We zaten heerlijk met onze warme lijven tegen elkaar en genoten van de wijn. Wat is het heerlijk om zo een dame te beminnen. ‘Wacht even, Dave. Ik wil nog even wat doen’ zei Lilly plots. Ze stond op en liep naar haar tas toe om haar mobieltje te pakken. Ze plofte haar mooie ranke lijf weer naast mij neer en liet me zien in het scherm dat ze Vanessa opzocht, haar moeder. Voor dat ze het knopje video bellen indrukten, maakte ze eerst mijn lul stijf. Met haar warme hand omvatte ze mijn lul en bracht deze met veel passie tot een erectie positie. Op het moment dat hij weer stok stijf stond drukte ze het videobel knopje in en zoemde in op mijn lul.

Ik hoorde hoe haar telefoon overging en een stem aan de andere kant opnam met ‘Wauw, jij bent heerlijk op dreef, Dave. Is mijn dochter jouw weer aan het verwennen of jij haar?’. Lilly zoemde uit met haar telefoon en wij zagen Vanessa in het beeld verschijnen. ‘We nemen even pauze ma, we hebben net elkaar als toetje gebruikt’ zei Lilly. Ik riep er meteen boven uit ‘En het smaakt naar meer!!!’.

Lilly en ik zagen op het beeld dat Vanessa zich verplaatste. ‘Ik neem jullie even mee naar de slaapkamer hoor’ zei Vanessa en we zagen de achtergrond bewegen met haar mee. Enkele seconde later was ze in haar slaapkamer en nam plaats op bed. In het beeld zagen we hoe ze een kussen naast zich vandaan haalde om haar telefoon tegen aan te zetten. Zelf plaatste ze ook een kussen achter haar rug om tegen aan te zitten. De telefoon had ze precies tussen haar voeten geplaatst en we konden net niet onder haar zomerjurkje kijken. ‘Nou kom maar op met mijn privé show’ zei Vanessa plots. Lilly gaf mij de telefoon in mijn handen en boog gelijk naar mijn lul toe met haar mond. Ik probeerde de telefoon zo goed mogelijk te houden zodat Vanessa alles kon zien. In het scherm zag ik hoe Vanessa strak in de lens van haar telefoon keek. Op het zelfde moment voelde ik de natte en vooral zachte lippen van Lilly over mijn eikel zakken. Een diepe kreun verliet mijn mond en Vanessa reageerde meteen door te zeggen ‘Lekker hé Dave, mijn kleine meisje?’. Antwoordde lukte me niet direct. Maar mijn gekreun maakte mijn mening duidelijk. Lilly begon nu met lange halen me te pijpen en ik had de grootste moeite om de telefoon stil te houden. Het was ook zo lekker. ‘Zet de telefoon ergens neer, Dave. ik word er een beetje zeeziek van zo!’ hoorde we Vanessa zeggen. Lilly stopte even met pijpen en ik zette de telefoon neer tegen een vaas die op tafel stond. Toen ik me weer terug liet vallen op de bank dook Lilly weer op mijn lul. ‘Pijp hem Leeg schatje….. Melk die ballen leeg’ zei Vanessa. Ik keek op het scherm en zag de Vanessa onder haar rokje zat met haar hand. Lilly lag op mijn schoot met haar mond nog steeds om mijn eikel heen. Ik voelde hoe ze haar wangen hol zoog. Haar andere hand pakte nu mijn ballen vast en ze begon deze te kneden. ‘Ooooh , wat geil dit. Dit is echt geil. Pijp hem maar lekker schatje. Verwen hem maar!’ zei Vanessa er tussen door. Op het scherm zag ik dat Vanessa haar jurkje uit deed en van BH of slip was niks te bekennen. ‘Die geile meid heeft gewoon geen slipje aan’ dacht ik nog. Vanessa ging nu wijdbeens zitten voor de camera van haar telefoon en ik keek zo haar heiligdom in. Haar kale schaamlippen waren duidelijk in beeld en ze begon ermee te spelen.

Ik was bang dat ik alweer klaar zou komen en ik trok Lilly naar me toe. Ik kuste haar op haar lippen en onze kus ging over in een passievolle tongzoen. Zo bleven we lekker door zoenen en het leek een eeuwigheid te duren, zo gingen we in elkaar op. ‘Hallo, Ik wil harde seks zien, geen soft gedoe!!’ hoorde we Vanessa zeggen. Meteen pakte ik Lilly beet en lag haar op haar rug op de bank. Wel zo dat haar kale kutje richting de camera was gericht. Ik nam op mijn knieën plaats voor haar heerlijke opening. En drukte het puntje van mijn tong op haar klitje. Meteen ging er een siddering door haar lichaam. Langzaam ging ik met mijn tong naar beneden richting de opening van haar schede. Met mijn mond maakte ik mijn wijsvinger nat en zette die tegen haar opening aan. Langzaam drukte ik deze naar binnen. Ik voelde hoe Lilly haar kut spieren samen kneep. En haalde mijn vinger een paar keer heen en weer. ‘Doe er nog een vinger bij, Dave….. en Neuk haar harder met je vingers.’ Hoorde ik uit de telefoon komen. Ik maakte nu ook mijn middelvinger nat en deed deze erbij. Aan het gekreun van Lilly te horen, werd dit goed ontvangen. ‘Er kan er nog wel eentje bij. Kijk maar bij mij?’ klonk Vanessa haar stem. Ik draaide even richting het scherm en zag dat Vanessa 4 vingers in haar zeiknatte grotje bewoog. Of vier vingers ging lukken weet ik niet, maar ik drukte nu wel mijn ringvinger erbij. Opnieuw voelde ik de kut spieren samen trekken. En Lilly begon harder te kreunen.

Tijdens het samentrekken van haar kut spieren, zag ik ook haar anus spieren bewegen. Ik spuwde op haar sterretje en haalde mijn vingers uit haar kutje. Nu drukte ik mijn middel en ringvinger haar kutje weer in en zette mijn wijsvinger op haar sterretje. Alle drie de vingers drukte ik in een keer naar binnen. Een welgemeende diepe kreun verliet de mond van Lilly. Langzaam haalde ik mijn vingers heen en weer. ‘Ja, dat is het betere werk, Dave. Verwen mijn kleine meisje maar.’

Ik begon nu mijn vingers sneller heen en weer te bewegen. ‘Lik haar clitoris, zuig het knopje naar binnen!!’ hoerde ik Vanessa nog roepen. Ik zette meteen mijn tong op haar clitoris en dit werd Lilly teveel. Ik voelde een hoeveelheid warme vochtigheid over mijn vingers stromen. ‘ MAM, ik kom klaar….. IK KOM……IK KOM….KLAAARRR’ riep Lilly. Haar lichaam begon te trillen en ik bleef doorgaan met het likken van haar klitje. ‘Wacht even, Dave. Ik wil dat je me neukt.’ Zei Lilly en ik haalde mijn vingers uit haar heerlijkheden. Mijn natte vingers likte ik af en genoot van haar heerlijke sappen. ‘NEUK HAAR HARD, DAVE. Als een ECHTE MACHO’ hoorde ik Vanessa roepen. Lilly draaide zich om en nam zo plaats dat haar heerlijke kont mijn richting op kwam. Ik pakte haar bij haar heupen en draaide deze richting camera. Mijn lul pakte ik vast en haalde mijn eikel een paar keer tussen haar schaamlippen door zodat deze nog natter werd. ‘Steek hem erin, Dave’ zei Vanessa. Langzaam drukte ik door en beetje bij beetje verdween mijn harde lul in het heerlijke kutje van Lilly. Met beide handen pakte ik haar heupen vast en begon langzaam met lange halen te neuken.

Ik keek even naar het scherm en zag dat Vanessa een dildo erbij had gehaald. ‘Neuk haar harder, Dave!!. Net als ik met deze lul doe’ En op het zelfde moment zag ik dildo hard haar kut in gaan. Ik pakte de heupen van Lilly nu steviger vast en probeerde op het zelfde ritme als Vanessa haar dildo, mee te neuken. ‘Harder Dave harder’ zei Vanessa. Ik ging steeds sneller en harder op Lilly tekeer maar was ook bang dat ik haar pijn zou doe. Maar de reactie die ik kreeg van Lilly was alleen maar genot. Sterker nog elke keer als ik hard in haar stootte drukte ze haar kont naar achteren. ‘Ja, zo gaat hij beter Dave!!!’ hoorde ik mijn neuk coach zeggen door de telefoon. Ik hoorde nu beide dames kreunen, ten teken dat ik het goed deed. En dat Vanessa ook redelijk aan het genieten was van haar vleesvervanger. ‘Sla haar op haar reet!!!... SLA HAAR OP HAAR REET!!!’ riep vanessa. Ik had dit nog nooit gedaan en mijn eerste klap was een zacht tikje, dat nog niet eens een mug zou pijn doen. ‘NEE, HARDER. Ik wil het horen als je haar slaat’ klonk het achter me. Ik sloeg nu harder op de heerlijke reet van Lilly. ‘Sla nog harder Dave’ hoorde ik nu een andere stem zeggen. Nou, als Lilly het wil dan doe ik het maar. EN mijn volgende slagen waren weer harder.

De kamer vulde zich nu met gekreun, het geluid van klappen en de geur van Harde, geile seks. Lilly boog verder voorover en pakte mijn ballen onderlangs vast. Ik was nog steeds de heerlijke kont van Lilly aan het bewerken en zag dat haar billen steeds roder werden. Toen ik dit zag stopte ik met mijn slagen omdat ik bang was dat ik haar pijn zou doen. ‘Neuk me harder, Dave’. Ik deed daad bij waar woord en beukte nu harder op haar heerlijk kont in. ‘Ik ga dit niet meer lang volhouden’ zei ik tegen Lilly. Meteen hoorde ik uit de telefoon ‘Laat me zien hoe hij klaar komt Lilly’ . Lilly kwam los van me en boog zich meteen met haar mond naar mijn lul toe. Snel hapte ze mijn lul naar binnen en begon me te pijpen. Met haar andere hand pakte ze de telefoon van tafel en hield deze dichtbij mijn lul zodat Vanessa een Close-up kreeg van mijn harde op springen staande lul. ‘Ik ga komen schat. IK KOM’ riep ik uit. Lilly liet mijn lul uit haar mond glijden maar hield haar mond open om mijn sperma op te vangen. Mijn eerste straal verliet mijn lul en kwam op haar gezicht terecht. Mijn volgende straal kwam wel in haar mond terecht en mijn deerde straal kwam op de telefoon terecht. ‘Ik Kom OOK, schatjes’ kwam er uit de speaker van de telefoon. Tussen de sperma slierten door zagen we nog net hoe Vanessa klaar kwam.

Uitgeblust namen we plaats op de bank. Met een doekje maakte we het scherm schoon van de telefoon. Vanessa was ook bijgekomen van haar orgasme en zei ‘Hoe vond je het Dave?. Neuken als een Macho?’. ‘Erg lekker, maar ik was wel bang om Lilly pijn te doen.’ Was mijn eerlijke reactie. Lilly draaide zich naar me toe en zei ‘Jij zult mij nooit pijn doen Dave. Dat zit niet in je. Maar wij meiden houden de ene keer van ruig en hard geneukt te worden en de andere keer lief en beminnend. En volgens mij kan jij beide heel goed’ en ze gaf me meteen een dikke kus.

Vrijdag avond en na een dag, of eigenlijk een week, hard werken was het weekend. Nog gesloopt van mijn werk nam ik thuis plaats op de bank met een lekkere versnapering in mijn hand. Voeten op tafel en de kanaal zapper in de hand ging ik alle zenders af. Het valt mij altijd op dat op alle zenders op het zelfde tijdstip de reclames zijn.

De loomheid voelde ik in mijn lichaam zich opbouwen en dacht ‘laat ik maar gaan douchen voordat ik op de bak in slaap ga vallen’. Onderweg al uitkledend en bijna tegen het kozijn vallend omdat mijn slip niet meteen uit wou, volgde ik mijn weg naar de badkamer. De douche deed ik alvast aan zodat hij op temperatuur kon komen. Ik pakte een handdoek uit het kastje en keek nog even in de spiegel. ‘ik zal me ook maar even scheren’ dacht ik bij mijzelf. ten slotte had ik morgen afgesproken met Lilly, en met een beginnende baard wou ik niet aankomen. Onder de douche staand zeepte ik alles in en voelde de loomheid uit mijn lichaam trekken. Ik pakte de spuitbus scheerschuim en spoot een goede klodder op mijn hand en begon mijn gezicht en schaamstreek in te smeren. Als een beginnende ijsbeer stapte ik een stap naar voren om niet alle scheerschuim er af te laten spoelen door het douche water.

Al snel was ik klaar met scheren en voelde of alles goed gedaan was. na een grondige inspectie stapte ik onder de douche vandaan en smeerde alles goed in met scheerbalsem. Ook mijn zak en piemel kregen het heerlijke verzachtende crème op gesmeerd, en alles voelde weer heerlijk zacht aan. Ik schoot een lekkere los zittende huisbroek in en een makkelijk shirt aan en nam weer plaats op de bank. Voor ik er erg in had was het al weer na 23.00 en ik maakte me klaar om naar bed te gaan. Morgen lekker uitslapen en in de namiddag had ik afgesproken met Lilly morgen. Ze zou eerst met een vriendin gaan winkelen of zo, en daarna was ik welkom had ze gezegd. Naakt stapte ik in mijn koude bed, wat ik al snel verwarmde met mijn vermoeide lijf en viel in slaap.

Geen benul van tijd werd ik ruw gestoord door een irritant geluid. ‘moet ik er nu alweer uit voor mijn werk, voor mijn gevoel is het pas een paar uur later’ en ik wilde mijn wekker uitdrukken. Het geluid hield aan en kwam langzaam uit mijn diepe slaap. Toen drong het door, het was niet mijn wekker maar mijn mobiel dat afging. Ik pakte blind mijn telefoon en drukte op het beruchte groene telefoontje. ‘Hoi Dave, met Lilly. Ik hoop dat ik je niet liet schrikken met dit telefoontje. Maar ik heb even steun nodig’ zei Lilly met een zeer droevige stem. Ik was meteen klaar wakker en antwoordde ‘Wat is er, moet ik naar je toe komen?’ was mijn reactie. ‘Graag, Dave. Ik heb zo’n rot ervaring gehad vandaag. Zou je dat willen doen voor me?’. ‘Tuurlijk doe ik dat voor jouw. Even aankleden en ik ben er zo snel mogelijk’ zei ik en verbrak de verbinding om mij aan te kleden. Dezelfde kleding dat ik na het douche aan had deed ik ook nu weer aan met een extra vest eroverheen voor de nachtelijke kou. Gelukkig was het nog in de zomer waardoor het niet extreem koud was buiten. Ik keek op mijn telefoon voor de tijd en de verlichte cijfers gaven 01:25 aan.

Bij Lilly aangekomen deed ze de deur open in een soort kimono en ik zag aan haar gezicht dat ze gehuild had. ‘wat fijn dat je er bent, Dave.’ En ze gaf me een welgemeende knuffel. ‘Wat is er, Lilly. Kan ik iets voor je doen?’ zei ik terwijl we naar de bank liepen om te gaan zitten. ‘je weet toch dat er op mijn werk een promotie zat aan te komen?. Nou die is door mijn neus geboord door die slet van een Jolanda.’. Aandachtig luisterde ik naar haar verhaal en hoorde haar verder vertellen. ‘Die heeft bij de manager aan gedrongen dat zij de promotie moest krijgen in ruil voor seks. En hij heeft dat dus gedaan, die brainloze loser’. En langzaam zag ik weer de tranen komen bij Lilly. Ik pakte haar stevig beet en troostte haar. ‘Maar die afdeling draait toch op jouw, Lilly. Als jij weg valt dan weet de afdeling niet eens wat ze moeten doen. Die promotie was toch rond?’ zei ik. Lilly haalde diep adem en zei ‘ Dat dacht ik ook, maar blijkbaar was deze nog niet beklonken, en de hogere hand van mijn manager luistert alleen naar hem en wat zijn advies is, maar dat ik ook zijn werk merendeel doe zien ze blijkbaar niet’.

‘Alle week, maand en kwartaal staten vul ik in voor hem, zodat hij ze weer kan doorsturen naar zijn baas. Ik heb er zelfs programma’s voor geschreven zodat dit makkelijker gaat’ vervolgde Lilly. Ik dacht na en kwam met de volgende conclusie ‘Lilly, hoe graag wil jij daar nog werken of is de werksfeer zo verpest nu dat je ook genoegen neemt met ontslag?. En waarschijnlijk daardoor ook de afdeling omvalt en misschien nog erger. Met jouw diploma’s heb je zo weer werk en volgens mij hebben ze bij ons op het werk nog wel iemand nodig als jouw’ vertelde ik haar. ‘Nu kan me het werk gestolen worden, en als ik bij mijn vertrek het bedrijf kan laten weten wat ze hebben gedaan dan is dat alleen maar bonus. Maandag hebben we vergadering waarin ze bekend gaan maken wie de promotie krijgt.’ Zei Lilly. Ik troostte Lilly en fluisterde in haar oor ‘Laat het denken maar even aan mij over, Ik heb al een mooi en goed plan. Rust nu maar lekker, we gaan er een top weekend van maken en maandag is volgende week pas.’ Zei ik terwijl ik de tranen van Lilly droog maakte. Ik bukte voorover en pakte het glas koude water voor Lilly.

‘Kom ik lig je in bed’ Zei ik en pakte Lilly op en leip met haar naar de slaap kamer. Haar kimono deed ik uit en genoot nog even in stille gedachten van haar mooie lijf. Ze had mooie lingerie aan wat om haar lijf zo mooi viel dat er spontaan iets begon te groeien in mijn broek. ‘Shit, ik heb geen boxer aan’ dacht ik nog bij mijzelf. En voordat hij verder groeide, hielp ik Lilly in bed en dekte haar lekker toe. Met een beetje schaamte voor mijn stijve lul, want in deze situaties wil een vrouw steun en medeleven en geen geile macho die alleen maar denkt aan neuken, vertelde ik haar dat ik hier bleef voor haar en ging slapen op de bank. ‘Nee, Dave, jij slaapt ook lekker naast me. Misschien heb ik je nog wel nodig vannacht.’ Zei ze. ‘Maar ik heb geen boxer aan in de haast ben ik die vergeten omdat ik naakt slaap’ was mijn relaas. ‘Niet zeuren dan ga je hier maar naakt slapen, weet je wat ik ga ook wel naakt slapen.’ En onder het dekbed kwam een klein slipje naar buiten dat op de grond viel. Ik deed mijn kleren uit en ging naast Lilly in bed liggen. meteen kroop Lilly mijn kant op en lag haar hoofd op mijn borstkas. Beide vielen we snel in slaap.

Mijn ogen opende ik en ik moest eerst goed nadenken waar ik was. Langzaam werd alles me weer duidelijk en wist ik dat ik bij Lilly in bed was. Ik draaide me om naar Lilly en zag haar heerlijk en vredig slapen. Zo stil mogelijk kroop ik uit bed en maakte een ontbijtje klaar voor haar. Niet zo uitgebreid als ik zou willen maar met de ingrediënten uit de koelkast en keuken lukte me het aardig. Met een dienblad vol kroop ik op bed bij Lilly en maakte haar zachtjes wakker. Haar ogen gingen open en begonnen meteen te glunderen. Een glimlach verscheen op haar gezicht en ze zei ‘Voor mij?. Wat ben je toch ook een lieverd’. Ik kroop naast haar in bed want rondlopen in mijn Adams kostuum wordt toch wel koud op den duur. Het ontbijt werd heerlijk opgegeten en ik genoot hoe zij dat op at.

Lilly had net haar ontbijt op toen de deur bel ging. Ze sprong uit bed en liep naar de intercom toe ‘Hoi, Roos hier, doe maar open’ klonk het door de intercom. Lilly deed ook al vast de deur open en rende weer naar bed toe om onder de warme dekens te gaan. We hoorde de voordeur open gaan en Roos roepen. ‘Ik ben hier in de slaapkamer Roos!’ riep Lilly. We hoorde de hakken van roos op het laminaat en zachtjes ging de slaapkamerdeur open. Een mooie slanke dame kwam binnen met zwart lang stijl haar. ‘Hoi Roos, Dit is Dave’ zei Lilly tegen Roos. Roos boog over Lilly heen en gaf mijn een hand ‘Aangenaam ik ben Roos, maar dat hoorde je net al’ sprak ze terwijl ze me recht aankeek. Ik beantwoordde haar hand en sprak ‘Hallo Roos, ik ben Dave. Maar dat hoorde je ook al net’ en ik verdronk bijna in haar mooie grijs / blauwe ogen. Op een of andere manier vind ik het altijd een mooie combinatie, zwart haar met blauw/grijze ogen. En om haar iris zat een mooie heldere zwarte rand, wat haar ogen nog eens versterkte. ‘Hallo, het is mijn mannetje hoor.’ Riep Lilly opeens. ‘Of wil je meteen al hiermee spelen’ en Lilly trok het dekbed weg zodat mijn half stijve lul zichtbaar werd. ‘Heel aanlokkelijk, maar je weet Lilly!, eerst winkelen en dan pas neuken!!!’ was Roos haar snelle respons. Alle drie moesten we hard op lachen. ‘Nou kleed je aan Lilly en ga maar lekker winkelen met Roos. Ik zorg wel voor het eten vanavond’ zei ik. Lilly sprong uit bed en kleedde zich aan. Ook ik stapte uit bed en hoefde me geen zorgen te maken dat ik naakt was. Roos had me immers toch al naakt gezien. En ook ik kleedde me aan.

De dames maakte zich klaar om te winkelen en ik keek in de keuken wat er allemaal te vinden was voor het eten van vanavond. ‘Eet je ook mee, Roos?’. Roos schrok op uit haar gesprek met Lilly en keek mijn kant op. ‘eeehhhh’ kon ze alleen uitbrengen en voordat ze een beslissing had kunnen nemen zei Lilly ‘Ja, natuurlijk eet ze mee, gekkie, verras ons maar!. Misschien kunnen we jouw dan ook verrassen’. Voordat ik kon reageren waren de meiden al vertrokken om te winkelen.

Al snel had ik alles klaar gezet voor het avond eten en ik stortte me nu op Lilly haar probleem op het werk. Gewapend met een kladblok en een pen schreef ik alles op wat in me opkwam en schreef zo een scenario op voor de vergadering van Lilly. Ik keek op mijn horloge en zag dat het onderhand al 4 uur was. ‘Eerst even douchen en dan langzaam aan het eten beginnen’ zei ik volgens mij hard op. Lilly had mij geappt dat ze rond 18.00 weer thuis zouden zijn, dus ik had nog even de tijd voor mijzelf. Genietend van de hete straal onder de douche prijsde ik me toch wel gelukkig met Lilly. Ze was een hele mooie meid, pienter en leuk als gezelschap. Eigenlijk alles wat ik wilde in een vrouw had ze. En misschien nog wel meer. bij mezelf dacht ik na ‘wat als ze mijn vriendin wil zijn?’ en voordat ik deze zin had bedacht riep ik al luid door de badkamer ‘JA, DAT WIL IK’. Schrikkend van mijzelf deed ik de kraan uit en droogde me af. Helaas had ik geen andere kleding meegenomen en moest dus weer mijn huisbroek en T-shirt aandoen.

Ik begon aan het eten en rond 18:00 kwamen de dames inderdaad thuis met aan elke hand meerdere tassen. ‘Zo jullie zijn los gegaan met zijn tweeën!’ riep ik. Gelukkig was het eten ook net klaar en ik dekte de tafel zodat we met zijn allen gingen eten. ‘Wou dat smaakt heerlijk, Dave’ zei Roos. ‘Ja en dat is niet het enige wat hij lekker kan hoor Roos’ zei ze dubbelzinnig. Het leek me verstandig om niet op deze opmerking in te gaan dus hield ik het bij een nette ‘Dank je wel’. De dames hadden hun eten snel op, wat ook wel begreep na een dag winkelen. ‘Zal ik de tafel opruimen zodat jullie even kunnen rusten op de bank?’ stelde ik voor. ‘Dat kan, maar misschien is het beter dat als jij de tafel afruimt wij even de nieuwe kleding showen. Kunnen we meteen kijken of alles past’ zei Roos. En ik zag aan het knikje van Lilly dat zij daar ook mee eens was.

Alles stond in de vaatwassen en de tafel en keuken waren schoon gemaakt. Met 3 glazen en een fles wijn liep ik naar de kamer om op de bank te gaan zitten. Ik had de glazen net gevuld of de mooie dames kwamen voor hun eerste sessie. Lilly had een zwart catsuit aan dat haar mooie ronding goed uitlichtte en het zag er oog verblindend uit. Roos had een zwarte legging aan met aan de zijkant een gouden strook. Ook deze zat goed om haar mooie lichaam en met het zwarte topje met een diepe inkijk maakt het geheel af. Lilly draaide zich om en bukte diep voorover. ‘Heb ik zo een dikke kont Dave?’ riep ze me toe. Ik keek tegen een heerlijke strakke kont aan die zeker niet te dik was, eerder veel te lekker. Roos moest lachen en deed het zelfde. ‘Nee jullie tere billetjes komen hier mooi in uit, ze zijn zeker niet te dik’ was mijn ‘veilige’ respons. Allebei namen ze een slok wijn en gingen weer naar de slaapkamer , ik denk voor ronde 2.

Nog nagenietend van het heerlijke uitzicht op de twee mooie paar billen voelde ik mijn lul iets oprichten. Ik duwde mijn lul zo dat de verdikking niet of bijna niet zichtbaar was. Ik droeg immers nog steeds geen boxer. Ik had net mijn lul goed gelegd of Roos en Lilly kwamen voor ronde 2 binnen. Roos had een wit jurkje aan dat mooi om haar kont viel, hierdoor viel het onderste gedeelte van het jurkje, dat tot halverwege haar dijbenen kwam, perfect om haar billen te vallen. En ik liet dit weten door het beruchte bouwvakkers fluitje. Ik zag dat Roos hierdoor iets verkleurde. Lilly had een strakke hotpants aan met daar met daarop een strakke rode topje. Haar borsten kwamen mooi uit in dit topje net zoals haar strak zittende hotpants.

De dames stonden voor mij en met een hand in de heupen namen ze een modelstand in. ‘En Dave?, is dit de moeite waard?.’ Zei Lilly. ‘Echt wel. Wat stralen jullie in deze outfits!’ was mijn eerlijk antwoord. Ik had de zin nog niet uitgesproken of Roos draaide zich om en bukte voor over. ‘Maakt dit mijn kont niet dik?’ zei ze met een lacherige klank in haar stem. Ik zag dat Lilly niet achter bleef en ook voorover boog. Roos haar jurkje kroop hoog op en ik had een mooi uitzicht op haar mooie blanke billen. Daartussen zat het stukje textiel van haar string wat uitliep naar het verdikte gedeelte op haar kutje. Daar zat het wel erg strak om haar kut lippen en ik kon dan ook goed de contouren van haar kut ziet. Toen ik opzij keek naar Lilly zag ik dat het rode topje stiekem geen topje was maar een string body. Ik zag het string gedeelte boven de hotpants rand uitkomen. De hotpants was zo strak om haar mooie billen gespannen dat ik het niet kon laten om mijn hand erop te leggen. En ik wreef mijn hand over haar heerlijke kont als een biljart krijtje over de tip van een keu. Ik voelde dat mijn andere hand werd vastgepakt door Roos, en zij leidde mijn hand ook naar haar kont. De warme huid van haar blote billen voelde zacht aan. In mijn broek was een tent zichtbaar, maar de behoefde om deze goed te leggen had ik niet meer. ‘kom Roos nu dat laatste setje aan trekken’ zei Lilly.

De dames gingen terug naar de slaapkamer voor nog een showtje. Ik schonk de glazen nog eens vol en bij het weer zitten gaan, lag ik mijn lul weer een beetje recht zodat hij niet in de weg lag. Inwendig moest ik wel een beetje lachen. Een ruim los zittende broek aan, zonder boxer. Dit moest er toch erg gek hebben uitgezien. Als een tentstok in een tent stond hij waarschijnlijk recht op. Ik zag het natuurlijk van bovenaf en kon alleen maar gissen naar hoe het er voor de dames uitzag. Ik wilde net mijn glas wijn weer pakken toen Lilly en Roos weer de kamer binnen kwamen. 'WAUW, WAUW en WAUW!!!' gilde ik bijna uit.

Lilly had een zwarte jarretel gordel aan met bijpassende BH, dat mooi was afgezet met een kanten rand. Haar mooie lange benen waren ingepakt in zwarte nylons wat mooi stond bij haar andere lingerie. Ter hoogte van haar middel had ze een zwarte doek dat haar heupen verborg voor mijn ogen. Ik kon alleen maar raden wat ze als slip aan had.

Roos had een witte bodystock aan dat hoog was uitgesneden aan haar heupen te zien. Haar borsten waren geheel ontbloot en rond om haar borsten zat een witte draad die van de bodystocking waren. Op de hoogte van haar schaamstreek had ook zij een witte doek waardoor het paradijs verborgen bleef. Mijn ogen puilde blijkbaar uit en mijn mond stond wagenwijd open, want Lilly riep me toe 'Hé, Geile bink. Is het wat?. Of moeten we ons weer aankleden?'. Ik schrok wakker en riep luid 'Nee, als je blieft niet. Jullie zijn zo stralend mooi!!'. Roos keek Lilly aan en zei 'Je hebt gelijk hij is echt een lieverd'.

Ik moest weer gaan verzitten om mijn lul weer meer ruimte te geven, toen Roos zich in één keer omdraaide en voor over bukte 'Heb ik nu een dikke kont, Dave?' zei Roos. Doordat ze bukte keek ik onder haar heupdoek door en zag haar schaamlippen open en bloot voor me. De bodystock had niet alleen open cups bij haar borsten maar ook een open kruis. Ik kon duidelijk zien dat de lippen kaal geschoren waren en het zijde zachte vrouwelijk nectar was al zichtbaar op haar lippen. 'En hoe vind je mijn kont?' Riep Lilly die ook voorover bukte. Ook hier kon ik onder haar heupdoek door kijken en zag dat ze een parel slip aan had. De parels zaten goed strak door haar lippen heen. Hierdoor stonden haar kleine schaamlippen wat open waardoor de parels zich een mooi plekje hadden veroverd ertussen. Ik kwam wat naar voren geschoven en lag mijn linker hand op de zachte billen van Lilly. Lilly keek opzij en keek me recht in me ogen aan. Langzaam keek ze naar de billen van Roos en gaf mij een knikje waardoor ik begreep dat ik ook aan Roos haar billen mocht zotten.

Ik lag nu mijn rechter hand op de room zachte billen van Roos en wreef er over. Een zachte kreun verraden dat ze hierop zat te wachten. Zowel Roos als Lilly draaide hun kont zo dat ik met mijn hand richting hun schaamlippen kwam. 'Oja, dat is het juiste plekje' zei Lilly met een zwoele stem. ik ging met mijn vingers over de al natte parels en bewoog deze heen en weer. De bewegingen die Lilly maakte met haar heupen liet mij weten dat het lekker moest zijn. Met mijn rechter hand wreef ik over de zachte maar vooral natte kut lipjes van Roos. Met mijn wijs en middel vinger duwde ik haar kleine schaamlippen uiteen. Hierdoor opende zich haar natte grotje Ik zette mijn duim tegen de opening van haar grotje en drukte deze naar binnen. Wat heel makkelijk ging omdat ze erg nat was. met mijn duim er helemaal in kon ik nu ook haar klitje bewerken met mijn wijsvinger. De actie werd met een geile kreun en wat gehijg beantwoord.

Mijn linkerhand bleef ondertussen niet stil zitten en ook hier stak ik mijn duim langs de parels haar kut grotje in. Met mijn wijsvinger speelde ik met de parels die hierdoor langs haar klitje gingen. Wat als resultaat had dat ik nu van beide kanten gekreun hoorde. 'Hé dat is geinig ik hoor stereo gekreun' was mijn opmerking. Ik hoorde de meiden hier niet omlachen, maar wel harder kreunen. Mijn duimen gingen steeds harder in en uit de schede van de meiden. Natuurlijk vergat ik niet om hun klitje ook te verwennen tijdens deze actie. Roos had steeds meer moeite om te blijven staan en toen ik mijn duim terug trok en er ineen keer 2 vingers héél diep in haar kutje stak was dit te veel voor deze meid. Ze begon te trillen en zakte door haar benen. met een gesmoorde kreun zakte ze langzaam in elkaar. hierdoor moest ik mijn vingers terug trekken anders brak ze deze zonder pardon af.

Lilly kreeg nu al mijn aandacht en met mijn duim nog diep in haar kutje pakte ik mijn andere hand erbij, dat nog voorzien was van het geil van Roos, en zette deze op haar klit. Door het geil op mijn vinger gleed ik soepel over de klit van Lilly. Hoe harder Lilly kreunde, hoe harder ik mijn vingers bewoog. Lilly kreeg het steeds moeilijker maar bleef nog op haar benen staan. Ik was zo gefocust op mijn Lilly dat ik niet meteen doorhad hoe Roos mijn lul door mijn broek heen vastpakte. ‘JIJ hebt ons naakt gezien, nu ben jij aan de beurt!’ zei Roos. En trok mijn broek van mijn kont af. Omdat ik nu iets moest gaan verzitten haalde ik mijn duim uit het kutje van Lilly en plaatste mijn Wijs en middelvinger op de opening van haar grotje. Met de vingers van mijn andere hand nog op haar klitje drukte ik mijn wijs en middelvinger diep naar binnen. Op het moment dat ik niet meer verder naar binnen kon, bewoog ik ze snel in en uit haar grotje. Ik hoorde dat Lilly niet ver van haar orgasme afzat en drukte mijn vingers zo mogelijk nog dieper naar binnen. Dit was teveel voor Lilly en ze kwam gillend klaar op mijn vingers.

Ik haalde mijn natte vingers uit haar kutje en ging iets naar achter zitten. Nu kreeg Roos meer ruimte om mijn lul vast te pakken wat ze dan ook meteen deed. Ze zat nu op haar knieën voor de bank op dezelfde hoogte als mijn stijve lul. Met mijn eigen hand met natte vingers smeerde ik het kut geil van Lilly uit over mijn eikel. Toen deze glom van het geil bood ik deze aan Roos aan. Ze keek me recht in mijn ogen aan en gaf me een mooie glimlach. Ik zag hoe ze haar mond opende en langzaam richting mijn eikel ging. Mijn eikel verdween in haar mooie mond en toen ze haar lippen sloot, begon ze te zuigen. Een heerlijk gevoel overviel me en ik keek met geile ogen naar hoe ze dat deed. Roos zelf keek mij ook aan en ondanks dat ze mijn lul in haar mond had, kon ik aan haar mondhoeken zien dat ze een lach probeerde te produceren. Haar mooie groen/blauwe ogen keken mij aan en ik verdronk in deze mooie blik. Lilly die was bijgekomen van haar orgasme klom op de bank en deed haar heupdoek af. De parel ketting ging ook af en ze duwde mijn rug de leuning in. Terwijl ze aan beide kanten van mij een been plaatste drukte ze meteen haar kut richting mijn mond. ‘Je vind het vast niet erg als je mij ondertussen even Beft?’ zei ze. Ze had haar zin nog niet uitgesproken of ik voelde haar natte lippen al op mijn lippen. Roos begon me nu met volle lange halen te pijpen wat weer uitwerking had op de gretigheid hoe ik Lilly befte.

‘Zullen we het ons wat makkelijker maken en naar de slaapkamer gaan?’ hoorde ik Roos zeggen toen ze mijn lul even los liet. ‘Nog 3 likjes Dave, toe nog 3 likjes’ zei Lilly. Hierna gingen we met zijn 3 en naar de slaapkamer. Ik zag dat alle kleding op de stoel in de hoek lag. Met onder de stoel de stringetjes van de dames die ze de hele dag aan hadden. Ik pakte ze op en zag in het kruisje nog wat slijm resten zitten. ‘Zo de dames konden het niet droog houden!’ zei ik met een glimlach. ‘we hebben hier het echte sap hoor!’ zei de dames in koor wijzend op hun mooie kutjes. Ik liep op Lilly af en gaf haar een tongzoen. Roos kwam erbij staan en drukte zich tussen ons in. ‘Ik ben er ook hoor, en ik wil ook mee zoenen.’. Lilly en ik maakte plaats voor Roos en er volgde een tongzoen met zijn 3 en.

Zowel Roos als Lilly pakte met een hand mijn lul vast en begonnen hieraan te trekken. Ik maakte me los van de dames en ging op bed zitten. ‘Wie van de dames mag ik eerst verwennen?’ riep ik. Roos keek Lilly aan en zei ‘Mag ik eerst lieverd, ik beloof dat ik nog wat overlaat voor jouw’. Lilly knikte en zei ‘Als hij jouw op zijn hondjes pakt dan kan jij mij kut likken’. Lilly kroop meteen op bed en ging met haar benen wij liggen. ‘Wat is ze toch mooi’, dacht ik nog. Haar mooie lichaam verpakt in geweldige lingerie wat haar alleen nog maar mooier maakt. Veel tijd om hiervan te genieten had ik niet, want Roos kroop al tussen haar benen met haar heerlijk kontje mijn kant op. Ik begreep wat ze van me wilde en voldeed graag aan dit verzoek. Met een stap naar voren nam ik plaats tussen de mooie billen van Roos. Mijn eikel even nat makend tussen de lippen van Roos, drukte ik hem tussen haar lippen in. Nu pakte ik haar bij haar heupen en drukte langzaam mijn lul helemaal naar binnen. Ik merkte dat Roos ook tegen druk gaf en ze drukte haar billen mijn kant op. Op het moment dat ik het diepst in haar zat hoorde ik een doffe ‘OEEEFFFFFF’ uit haar mond komen. Ze voelde zo lekker aan, zo zacht, zo nat, zo heet, het was als fluweel. Ik begon met een normale snelheid te stoten op Roos. Allereerst omdat ik hier heel lang van wou genieten maar ook zodat ze Lilly kan blijven beffen. Ik weet hoe Lilly altijd geniet van een heerlijke befbeurt. Maar ondanks dat het zo lekker aanvoelde ging ik automatisch steeds sneller en harder.

‘Oef, wat neukt hij lekker Lilly!. Wat doet hij het fijn! ‘ kreunde Roos tussen door. Ik keek naar beneden en zag mijn lul tussen haar heerlijke kont heen en weer gaan. Haar sterretje lachte naar me en ik liet een klodder spuw naar beneden vallen precies op het sterretje. Mijn rechter hand haalde ik van haar heup af en stak deze eerst in mijn mond voordat ik richting haar sterretje ging. Roos voelde dat ik een vingertop op haar sterretje zette en zei ‘Ja, stop hem er maar in!’. Ik deed de daad bij het woord en drukte mijn vinger diep naar binnen. Roos drukte nu nog harder haar kont mijn kant op wat ik begreep als dat ik harder moest vingeren. Lilly maakte zich los en kroop andersom om onder Roos door. De meiden lagen nu in standje 69 waarbij ze elkaar konden likken. Ik zag dat Roos weer verder ging met het likken van Lilly en onder mij voelde ik dat Lilly eerst mijn ballen begon te likken waarna ze daarna zich stortte op het klitje van Roos. Ik voelde dat dit meteen effect had op Roos want haar kut spieren knepen zich strakker om mijn lul. Roos begon steeds meer ongecontroleerd te bewegen en het knijpen van haar kont en kut speren werden ook steeds heftiger. Ik haalde mijn vinger uit haar kont en pakte nog een keer met twee handen haar heupen vast. Toen mijn lul bijna haar schede had verlaten stootte ik hem weer in een keer naar binnen. Dit herhaalde ik een paar keer. Dit werd voor Roos te veel en met een zinderend orgasme kwam ze klaar.

Ik haalde mijn lul uit haar natte kut en deze werd meteen afgelikt door Lilly. Roos liet zich op haar zij vallen om van haar orgasme bij te komen en Lilly kwam meteen naar mij toe. ‘Ga liggen op je rug Dave, dan kan ik je lekker berijden.’ Zei Lilly. Ik lag nog maar amper op mijn rug of Lilly begeleide mijn lul al bij haar naar binnen. Ze liet mijn hele lul in haar grotje wegzakken voordat ze haar benen anders neerzetten. De stand van haar schede veranderde en met haar voeten naast me kon ze nu goed op en neer bewegen. Echter het rustige neuken was er niet meer bij. We probeerde beide nu naar een orgasme te werken. Roos was inmiddels weer een beetje bij gekomen en zat naast ons. Met haar linker hand bewerkte ze de clit van Lilly en met haar rechter hand kneedde ze mijn ballen. Wat een genot was dit. Mijn lul in een heerlijk nat druipend kutje en mijn ballen werden rustig gekneed, dit kon ik nooit lang volhouden. Ook Lilly zat tegen haar orgasme aan, maar koste wat het kostte wou ik gelijk met haar klaarkomen. Lilly liet zich nu harder en harder om mij neer zakken wat resulteerde in een geluid van een soort handje klap. Elke keer als haar schaambeen mijn schaambeen raakte klonk er een ‘klets’ geluid. Dit duidde erop dat ze ongecontroleerde werd. Op het moment dat Roos in mijn ballen kneep en ik als een vulkaan mijn zaad voelde opborrelen, kwam Lilly ook klaar. In een gezamenlijk orgasme waarbij we allebei op het zelfde moment onze vloeistoffen loosde wat we lieten vermengen in een liefdes cocktail. Inwendig dacht ik ‘Deze meid wil ik nooit meer kwijt’.

Lilly viel vermoeid van mij af en Roos boog zich meteen over onze geslachtdelen om deze schoon te likken. Zowel Lilly als ik moesten even bijkomen. Na 5 minuten zei Lilly ‘Even lekker douchen, wie gaat ermee?’. Natuurlijk gingen we gedrieën naar de douche om ons schoon te spoelen.

Met zijn drieën was het best wel krap in de douche. Ik stond tussen de dames in en voelde me een gelukkig man. Eigenlijk werd ik gesandwiched, Lilly stond voor me en tegen mij aangedrukt, en in mijn rug voelde ik de harde tepels van Roos. Het warme water kwam op ons neer en zorgde ervoor dat onze lichamen langs elkaar gleden als een soort glijmiddel. Langzaam maar zeker kwam er toch een beetje leven in mijn lul en deze kwam met kleine schokjes omhoog. Omdat Lilly voor mij stond, kroop mijn lul tussen haar benen door de hoogte in. Op het moment dat hij de lipjes van Lilly haar kutje raakte begon Lilly neuk bewegingen te maken. Mijn lul gleed tussen de geile lipjes door wat een heerlijk gevoel was. Roos bewoog met mij mee en op het moment dat ik weer naar voren bewoog voelde ik haar venusheuvel tegen mijn billen aan drukken. Als een geoliede trein bewogen we met zijn drieën als één geheel. Met mijn mond zocht ik de getuite lippen van Lilly op en een tongzoen was geboren. Ik voelde de armen achter mijn rug langs naar de borsten van Lilly gaan. Ik zag het niet, maar voelde dat Roos de tepels van Lilly aan het bewerken was. Mijn lul wou nog hoger maar werd gestuit door de situatie en omdat hij niet voor Lilly haar opening zat. Lilly merkte dit en draaide haar bekken zo dat mijn lul een weg naar binnen vond. Nu was het Roos die met haar bekken mij vooruit dreef en het ritme bepaalde hoe ik Lilly neukte. Dit voelde zo raar, maar tevens ook zo lekker en geil, dat ik al snel harder en sneller ging. Ik voelde me een geheel worden met Roos die mij aandreef. En het gevoel van haar venusheuvel tegen mijn billen en haar harde tepels in mijn rug zorgde ervoor dat ik mijn orgasme toch sneller voelde aankomen als ik had gedacht. De meiden voelde dat ook en Roos verhoogde nog een keer de snelheid en Lilly beukte tegen mijn bewegingen in. ‘Ooh ik ga komen Lilly, ik ga komen!!!’ riep ik uit. Lilly beukte nog een paar keer op me in en hield daarna stil om mijn zaad te ontvangen. Roos duwde mij stevig tegen Lilly aan en pakte mijn tepels beet om daar in te knijpen. Het was heerlijk maar toen mijn zaad stralen ophielden voelde ik mijn benen trillen. Mijn lul gleed uit de kut van Lilly en Roos begeleide mij met mijn rug tegen de muur zodat ik wat steviger stond. Op het moment dat mijn fundering stabiel was voor de rest van mijn lichaam, dook Roos op mijn verslappende lul om deze schoon te pijpen. Ik voelde haar natte lekkere mondje om mijn lul zuigen. Stijf was hij allang niet meer, maar schoon nu wel. Ik was voldaan en liet de meiden nog even lekker met zijn twee onder de douche staan en ik verliet de badkamer, op het douche matje droogde ik me af en liep alvast naar de slaapkamer toe. In het midden van het bed nestelde ik me en viel ik in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker en voelde aan beide kanten van mij een lichaam. Ik kwam met mijn hoofd omhoog en keek naast me. Lilly en Roos lagen nog heerlijk in dromenland. Zonder de dames wakker te maken probeerde ik mij een weg te banen uit het bed. Wonder boven wonder lukte dit mij zonder dat de dames wakker werden. In mijn blootje, en met mijn ochtend erectie, liep ik naar de WC om mijn ochtend plasje te doen. Staand was geen optie dus nam ik plaats op de WC bril en drukte mijn lul naar beneden om vervolgens mijn lichaam ver naar voren te buigen, zodat mijn lul in een beetje normale positie kwam. Langzaam opende ik mijn blaas en liet deze helemaal leeglopen. Tijdens deze actie werd mijn lul steeds slapper waardoor ik weer in een normale houding aan kon nemen. Met een toiletpapiertje veegde ik mijn eikel schoon en mijn standaard ochtend routine was gedaan.

Via de woonkamer liep ik naar de keuken om voor een ontbijtje te zorgen. De broodjes op een bordje, verse jus ‘d Orange in een glas en een eitje erbij voor de dames. Alles netjes op een dienblad en richting de slaapkamer waar de dames nog heerlijk lagen te slapen. De dekens waren niet meer over hun hele lichaam bedekt. Lilly lag heerlijk wijd met haar benen waardoor haar heerlijke grotje zichtbaar was. Roos haar middel was wel bedekt door de deken maar haar borsten staken boven de deken uit. Ik voelde bij deze aanblik leven komen in mijn lid. ‘Goede morgen dames, tijd voor een ontbijtje’ riep ik zacht met lieve stem. De dames waren blijkbaar niet meer in een diepe slaap en de ogen gingen open. Alsof ze het af hadden gesproken rekte ze zich beiden uit en leunde op hun ellebogen. ‘wat een verrassing Dave!. Wat voor heerlijks heb je daar?’ zei Roos. Die nog meer omhoog kwam.

Ik stond met mijn knieën tegen het bed aan, aan de kant waar Lilly lag. ‘Verse Jus, een broodje kaas en een gekookt eitje’ zei ik. Lilly kwam omhoog, wreef nog een keer in haar ogen en zei ‘Geen worstje erbij Dave?’. Ik keek nogmaals naar het bord en zei ‘nee, sorry. Ik dacht dat je meer een kaas type was’.

‘Nou dan neem ik dit worstje wel’ zei Lilly en pakte meteen mijn half stijve lul vast. Door het dienblad wat ik droeg kon ik niet zien wat ze allemaal deed maar voelde haar zachte handen wel over mijn stam gaan. ‘Nou dan pak ik die neuk eieren wel’ zei Roos en ik voelde hoe zij mijn teelballen vast pakte. Van boven afgezien zag ik alleen het ontbijt op het dienblad, maar kon niet zien wat eronder gebeurde. Maar des te meer kon ik ervan genieten. ‘Lilly kroop nog iets dichter bij en trok mijn lul richting haar mond. Ik voelde nu haar natte warme mond om mijn eikel gaan. Roos draaide zich om en zocht een plaatsje om mijn ballen in haar mond te nemen. Dit voelde echt heerlijk twee mooie vrouwen die vechten om mijn heerlijkheden. ‘Wacht even dames, voor jullie veiligheid moet ik echt even het dienblad neer zetten’ en ik draaide me opzij om het dienblad op het nachtkastje te zetten. Lilly trok me meteen aan mijn lul het bed op en zei ‘Ga in het midden op je rug liggen. Dave’. Op het moment dat ik net lag gingen Roos en Lilly meteen verder waarmee ze net bezig waren. Lilly pijpte me verder en Roos zoog mijn ballen in haar mond. Met een beetje moeite kon ik bij de heupen van Roos komen. Welke ik ook meteen beet pakte en naar mij toe trok. Toen ik haar richting mijn hoofd begeleide begreep ze de hint en plaatste haar lekkere kale kut op mijn mond. Ik drukte meteen mijn tong naar binnen en lepelde het heerlijke sap naar buiten zo mijn mond in. Dit herhaalde ik en om de paar keer draaide ik rondjes om haar klitje om daarna weer haar grotje binnen te gaan. En af en toe zoog ik haar binnenste schaamlippen naar binnen. Ik merkte aan het wiebelen van haar heupen en het gekreun van haar dat ze het lekker vind. Lilly was mij nog steeds aan het pijpen en toen ze wou stoppen om mijn lul in haar heerlijke natte kut te doen riep Roos ‘Mag ik hem er nog een keer in, Lil. Ik moet zo alweer weg maar wil nog een keer klaarkomen op de geile lul van hem.’. Lilly maakte plaats voor Roos die meteen mijn stijve lul in haar kutje duwde. Ze zat met haar rug naar mij toe en had daardoor een mooi uitzicht op haar heerlijke billen. Roos ging in hoog tempo op en neer en Lilly kneedde met haar ene hand mijn ballen en met haar andere hand het klitje van Roos. ‘Ooooohhh jaaaah. Lekker Lil, ga door……. Spuit mijn kut maar vol hoor Dave. Geef me je lekkere zaad’ schreeuwde Roos bijna uit en ging nog steviger op en neer. Ik voelde mijn zaad borrelen en volgens mij was Roos ook bijna op haar hoogte punt. ‘Ik KOMMMMMMM….’ Gromde ik uit. En op het zelfde moment kwam Roos ook klaar. Mijn orgasme was zo hevig dat mijn tenen helemaal kromde en mijn benen mee bewogen met het lozen van mijn zaad. Roos zakte ma haar orgasme onderuit en viel opzij.

Lilly kroop naar mij toe en kuste me waarna ze fluisterend in mijn oor zei ‘Je hebt het geweldig gedaan, Dave. Zo is ze lang niet meer geneukt.’. Naast ons hoorde we Roos uit haar orgasme ontwaken en riep ‘Hier was ik aan toe Dave. Eindelijk eens geen macho die alleen maar denkt aan zijn eigen kwakje lozen. Maar iemand die mij ook genot gunt. Deze moet je houden hoor Lil.’. Wat een heerlijk compliment was dit zeg. En ja, ik wilde eigenlijk ook wel bij Lilly blijven. ‘Sorry, ik moet er echt vandoor. Ik moet nog werken vandaag. Even naar huis en dan klaar maken voor mijn zondags dienst’ zei Roos en ze schoof van bed af om naar de badkamer te gaan. Ik pakte Lilly vast en vertelde haar hoe blij ze me maakte. Een mooie glimlach gaf ze terug en zei ‘Jij maakt me ook blij, lieve Dave’.

De rest van de dag hebben we alles door genomen voor de vergadering die Lilly op haar werk morgen heeft. Nadat ik alles had doorgenomen, klaar gezet en meerdere scenario’s hadden bekeken ging ik op huis af. ‘Hoe laat is morgen je vergadering, Lilly?’ vroeg ik. ‘10 uur, zoals bijna elke maandag. Maar ben best wel nerveus voor morgen’ zei Lilly. Ik pakte haar vast en knuffelde haar strak tegen me aan. ‘Ik ga kijken of ik erbij kan zijn. App mij het adres maar en ik zal er morgen zijn voor je. Ik denk dat mijn baas het wel begrijpt’. ‘ECHT !!!. Wat ben jij toch een lieverd Dave.’

De volgende morgen kwam ik bij het bedrijf van Lilly aan. De dame achter de receptie wees me waar ik moest zijn en ik nam plaats bij de vergader ruimte in de gang. Ik zag dat ze net naar binnen waren gegaan en ik zag door het raam dat ze gingen beginnen.

Ronald (de baas) nam het woord.

‘Goede morgen. Allereerst wil ik Jolanda bedanken die hier vandaag erbij is. Remco legt later wel uit waarom. En ik heb de cijfers hier voor me die Remco heeft gestuurd naar me. En ik moet zeggen jullie hebben het echt top gedaan. Volgens mij loopt alles super gesmeerd en stukken beter dan een jaar terug. We zijn inmiddels een rijk bedrijf aan het worden dankzij jullie. Ik zal zeggen ga zo door’

Na deze positieve opening gaf Ronald het woord aan Remco.

‘Hoi dames en Baas natuurlijk. Jullie kunnen Jolanda al van de verkoop divisie hier waar ze samen werkt met Lilly.’

Ik keek opzij naar Ingrid van facturatie en Karin van logistiek en ik zag vraagtekens in hun ogen. Want natuurlijk weten ze dat de afdeling verkoop op mij draait. Ben ik een keer een dag vrij dan daalt de verkoop met tientallen procenten.

Maar Remco ging verder ‘En omdat ik een betere functie krijg bij Ronald op kantoor, geef ik mijn functie door aan Jolanda’

Lilly viel Remco meteen in de rede en richten zich tot Ronald ‘Bent u het daar mee eens?. Ik bedoel alle cijfers die u per week, maand, kwartaal en jaar krijgt zijn van mij afkomstig. Alsook de andere verkoop documenten die Remco stuurt naar u.’

‘Ik sta 100% achter Remco en als hij voor Jolanda kiest dan steun ik dat. En lief dat jij de documenten voor hem maakt, maar daar ben je niet voor ingehuurd dus dat telt bij mij niet mee’ zei Ronald.

‘Dus eigenlijk zegt u dat wat niet op mijn taak omschrijving staat maar wel doe, is dus voor mijn eigen rekening en dus eigendom van mij?’ zei Lilly zoals we hadden afgesproken.

‘Ja, als je het zo ziet. Inderdaad. Het is precies zo als je zegt’ reageerde Ronald een beetje geïrriteerd.

‘Oké, dat wou ik even horen van u’ zei Lilly en ze opende haar laptop en drukte wat toetsen in. Ik kon van mij positie zien dat ze hard op de ENTER toets drukte en de laptop dicht sloeg.

‘Oké, als dat het verhaal is dan neem ik nu op staande voet ontslag. Hier is de laptop van het bedrijf en hier is mijn telefoon. En ik wens u veel succes met een manager die de hele dag porno kijkt op zijn PC en een muts die nog steeds niet een order kan invoeren zonder fouten.’ En Lilly ging staan bij deze woorden.

‘Dat staat je helemaal vrij. Dus bij deze is je contract ingetrokken’ reageerde Ronald vel terug.

In de gang waar ik zat was wat rumoer ontstaan en ik zag 2 medewerkers naar de vergader ruimte rennen. Een dame die naar binnen rende riep ‘Baas, we kunnen niet meer bij de facturen, klanten en inkoop gegevens!!!’.

Ronald keek naar Remco en toen naar Ingrid en Karin. Toen hij richting Lilly keek zei ze ‘Tja, op mijn taak omschrijving stond niet dat ik het computer verkeer mocht verbeteren. Wat ik wel heb gedaan om dit bedrijf beter te laten werken. Dus de programma’s die ik heb geschreven, en eigendom zijn van mij, zoals u zelf net zei. Heb ik gewist. Jullie kunnen gewoon het oude systeem gebruiken hoor. Je weet wel dat oude programma dat al 15 jaar oud is en zwaar verouderd. Maar zoals u zei is dit een rijk bedrijf dus u lost het wel op denk ik. Misschien kan de computer alfabeet Jolanda u wel helpen’

En Lilly pakte haar tas en spullen om de ruimte te verlaten. Ik stond ook op en liep de ruimte in om bij Lilly te staan. Remco die totaal verbaast was riep ‘Waar komt dit nu allemaal vandaan Lilly. Zeker van die rare Macho die je bij je hebt.’. Ik wou reageren maar Lilly hield mij tegen. ‘Nee, Remco. Dave is alles behalve een Macho. Hij troost me als ik getroost moet worden. Hij is er als ik wil dat hij er voor me is. Hij laat me lachen als ik dat nodig heb. En neukt me niet maar vrijt met me en laat me genieten. Dat kan ik niet van jouw zeggen. Jij denkt met de kop op je lul en niet op je romp. Ik zal je nog verder vertellen als Dave met me vrijt kom ik altijd klaar. Ik durf te wedden dat Jolanda niet eens is klaar gekomen toen jullie neukte. Een Macho denkt alleen maar aan zijn eigen kwakkie. En dat ben jij dus!!!’ gaf Lilly als repliek. Remco werd knal rood als bewijs dat Lilly het juist had.

In mijn ooghoeken zag ik dat Ingrid en Karen in hun laptop keken en elkaar aankeken. Karin ging ook staan en zei tegen Ronald ‘Baas ik neem ook ontslag. Nu we weer aangewezen zijn op het oude programma is het geen doen meer. Lilly had een programma geschreven zodat alle order pickers direct alles uitgedraaid kregen en op de juiste looproute voor ze. Ik kan niet verwachten dat deze slecht betaalde mensen nu nog meer moeten doen voor een minimum salaris en dat om uw vorstelijk salaris te kunnen garanderen. Ik kap er ook mee’.

Ingrid ging staan en nam het woord over van Karin ‘voor mij is het ook hetzelfde baas. De orders die Lilly invoerde werden automatische gefactureerd. Hierdoor kon ik mijn tijd vrijmaken om het klanten bestand uit te breiden en goed te onderhouden. Daarom hebben wij ook amper wanbetalers. Ik zie niet dat dit op korte termijn veranderd. Dus bij deze mijn ontslag’

Ronald schudde zijn hoofd en keek richting Remco. Lilly zag haar kans schoon en zei ‘Dat was een duur neuk beurtje Remco. Ik begrijp best dat Jolanda zoiets probeert, maar dat jij erin trapt en haar alles beloofd snap ik echt niet. Nu ik er zo over na denk is dit gezonde bedrijf door ons drie gezond gehouden. Want de directie is verre ervan’. Lilly pakte meteen mijn arm en we verlieten de ruimte. Karin en Ingrid liepen gelijk met ons mee naar buiten. Buiten gekomen vroeg Ingrid ‘wist jij dat Jolanda zou promoveren?’. Lilly zei naar waarheid ‘Ik hoorde van een collega dat ze een paar keer in het kantoor hadden gevreeën. En toen ik in het kantoor van Remco was om wat neer te leggen voor hem zag ik de memo in het scherm staan die hij had geschreven aan Ronald. Dus toen zijn we alles in orde gaan maken. En dankzij Dave, die het scenario schreef, is alles precies zo gegaan zoals we hadden gepland.’. Ingrid en Karen stonden met open mond te luisteren en zeiden in koor ‘Ik wil ook zo’n kerel’. Lilly pakte me bij mijn middel en trok me stevig tegen haar aan en zei ‘Deze NO MACHO krijgen jullie niet. Deze is van mij en die houd ik voor mezelf’.
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Sandwich, Schoonmoeder, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn DDoor: Former Redhead
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Bdsm, Dominantie, Onderdanig,
"Vandaag is het zover. Sinds lange tijd heb ik een date. En niet zomaar zomaar een. Via de socials heb ik contact met mijn oude klasgenoot Michel, waar ik op m n 16e n paar keer mee gezoend heb. We volgen elkaar al jaren op insta met hier en daar n ..."
08-12
9.3
Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Slet, Ondeugend, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12
8.7
De Avontuurtjes Van... - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Dogging, Dominantie, Parkeerplaats,
" Ook dit verhaal had ik al eerder geplaatst, ik heb de voor naam van de hoofdrolspeler verandert, de happy few weten waarom Hooggehakt en kort gerokt loop ik gedwee naar de passagiers kant van de bus. Expres loop ik via d..."
07-12
7.0
De Onverwachte Ontmoeting... - 5Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Terwijl Rebecca achter mij verdwijnt sta ik nog even uit te puffen. Mijn broek en boxershort op mijn enkels en mijn slap geworden lul bengelend tussen mijn benen. Wanneer ik omlaag kijk zie ik nog hoe een druppel zaad zich vanuit mijn eikel naar de g..."
07-12
9.6
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Slet, Bikini, Zwembad, Hotel, Sletje,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de li..."
07-12
8.8
Ode Aan Oma - 2Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Neuken, Oma, Romantiek, Trio,
"Trio, vervolg op de Tasjesdief Nadat de 21 jarige Joost op heldhaftige wijze de tasjesdief van de 80 jarige Janny had overmeesterd en zij hem daarna had verleid was zijn visie over seks met oudere vrouwen drastisch veranderd, hoewel hij ook ..."
06-12
9.5
De Geile Moeder... - 2Door: Dennis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12
9.4
Le Coq Noir - 6Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Milf, Trio,
" Een nieuw deel van deze serie. Onze held is weer in goeden doen en neukt er weer lustig op los Ciska bleef bij me in het huis wonen. Ze ging veel op stap om met mensen te praten die misschien iets voor haar konden betekenen op het ge..."
05-12
9.3
VluggertjeDoor: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Ik zat op het dek van mijn zeilboot te genieten van het zonnetje. Ik was net aangekomen na een tochtje over het Friese meer. Dat deed ik wel vaker, dit was voor mij de ideale manier om vakantie door te brengen. Gewoon lekker alleen. Mijn ..."
05-12
8.8
Een Zomerse VerrassingDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12
9.2
Favoriete CollegaDoor: Detimmerman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Mijn lekkere collega en ik zijn eindelijk samen na maanden geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gebeurd het nu echt .,, Al je kleding is inmiddels uit. Alleen je slipje heb je nog aan, Terwijl ik je streel vanaf je borsten omhoog en jij ..."
05-12
8.3
ValenciaDoor: John De Loodgieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pijpen, Vakantie,
"Lekker samen een weekendje weg, naar een hotel aan de kust van het land of gewoon een keer richting Parijs. Hier heerlijk met zijn tweetjes genieten, een terrasje pikken een wijntje of een biertje bestellen en ondertussen wat eten of snacken. ..."
05-12
8.7