Klik hier voor meer...
Datum: 11-03-2022 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 5840
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ik ken Harold al van mijn schooltijd, zaten in dezelfde klas en hij was een beetje mijn beschermer en ik kan Harold als mijn vriend bestempelen, zo af en toe komen we elkaar tegen in de Ho-les-bi club in de grote stad of op het naaktstrand waar we geregeld samen heen gaan.

Harold is een rasechte homo en heeft naar eigen zeggen nog nooit een meisje aangeraakt. Eeuwig zonde denk ik wel eens want Harold heeft een geweldig lijf met een dito pik, groot en dik die lekker slingert tussen zijn benen. Harold is in mijn dromen regelmatig voorbijgekomen.

Harold heeft een vaste vriend, Jeremy en van hem weet ik niet of hij honderd procent homo is, kijkt me soms met een speciale blik aan of dat hij me ter plekke zou willen nemen. Gelukkig ben ik nooit alleen met Jeremy en Harold zou dat ook nooit toestaan. Jeremy is een kop kleiner dan Harold net als ik maar heeft wel een leuke, guitige en knappe kop maar voor de rest is het een krielkip.

Ik stond aan de bar van de club en werd plots opgetild of dat ik niets woog, keek omhoog en zag het gezicht van Harold. Kreeg een kus van hem en hij zei dat het lang geleden was dat we elkaar hadden gezien. “Klopt” zei ik en we raakte in gesprek, “zullen we morgen weer eens ouderwets naar het strand gaan” vroeg Harold. Ik zei dat ik dat prima vond en we spraken af om op de fiets te gaan.

De volgende morgen was Harold zonder Jeremy al redelijk vroeg bij me en fietsten richting strand, onderweg langs de dijk nog even een kop koffiegedronken en weer verder. Als we aankomen is het net elf uur en is het nog redelijk rustig, we vinden een mooi plekje en leggen ons neer. “Geen Jeremy vandaag” vraag ik en Harold zegt dat Jeremy iets belangrijks te doen had en dat hij met mij alleen wilde zijn. Ik frons mijn wenkbrauwen en denk ojee er is iets aan de hand. Ik laat hem verder met rust als er iets is komt het vanzelf vandaag.

Tegen het eind van de dag zegt Harold, “Eva mag ik je een brutale vraag stellen”. Ik knik, “Jeremy is volgende week jarig en toen ik vroeg wat hij het liefst voor zijn verjaardag wilde zei hij tegen mij dat hij voor één keer wilde meemaken wat een heteroman meemaakt”. Harold valt stil en ik zeg “dan neem je toch een hoertje en laat hem het maar ervaren”. “Dat is het probleem” zegt Harold weer “hij wil alleen jou hebben”, en zelfs de grote stoere Harold kleurt hiervan. Mijn hersens werken koortsachtig en tot slot stem ik in maar zeg ik “jij moet erbij zijn”.

Harold is dankbaar en neemt me in zijn armen, kust me op mijn voorhoofd en ik voel zijn slingerende lul tegen mijn buikje aankomen. De verjaardag van Jeremy wordt bescheiden gevierd en als iedereen weer weg is ga ik voor Jeremy staan en zeg dat hij Harolds cadeau mag uitpakken. “Echt” vraagt hij aan Harold, hij knikt en Jeremy begint mijn jurkje los te knopen en trekt het uit. Voor deze gelegenheid heb ik een leuk setje aangetrokken, niet dat hij daar opgewonden van zal raken maar meer voor mezelf.

Mijn BH verdwijnt en even neemt hij mijn borsten in zijn handen. Mijn slipje verdwijnt ook en Jeremy bekijkt me als een kind wat net nieuw speelgoed heeft gehad. “OK-heren jullie kleren mogen ook uit anders gaan we niet verder”, “ik ook” vraagt Harold en ik zeg “ja Harold jij ook”. Gemopper is mijn deel maar beide gaan uit de kleren, “vanaf nu is het jouw feestje zeg ik tegen Jeremy” en zet mezelf op het bed. Jeremy legt me neer en bekijkt me van onder tot boven en raakt me overal aan. Een stijve krijgt hij er niet van en moet Harold hem even helpen, daarbij krijgt ook Harold een stijve en bedenk ik me opnieuw waarom ben jij het niet die mij een keer proberen wil.

Jeremy doet wel zijn best maar mist de finesse om het voor een vrouw lekker te maken en ik kom dan ook niet klaar, ik fake wel en Jeremy loost wel zijn zaad. “Eva” zegt hij “bedankt voor mijn verjaardagscadeau maar ik hou het toch maar bij mijn vent”. “Geen probleem” antwoord ik “maar ben wel benieuwd hoe jullie het doen”. Harold zegt “het is éénzijdig omdat mijn lul niet in het kontje van Jeremy past” en streelt daarbij Jeremy over zijn kontje. Ik lig op mijn zij en kijk naar het schouwspel wat zich voor mijn ogen afspeelt. Jeremy komt weer tot leven door het gestreel van Harold en wanneer Harold aan zijn lul zuigt krijgt Jeremy weer een stijve. Ik bekijk hun gevrij en gek genoeg raak ook ik er opgewonden van.

De rollen worden om gedraaid en nu is het Harold die gezogen wordt, als even later Harold op handen en knieën zit duwt Jeremy zijn stijve bij hem naar binnen. Ik kruip dichterbij en zie dat de enorme stijve van Harold in de vrije ruimte hangt. Ik pak hem zachtjes vast. Harold reageert niet en plots krijg ik een idee, ik ga onder Harold en kruip met mijn kont naar achter tot zijn lul tegen mijn kutje komt, met mijn hand positioneer ik hem en duw mezelf op zijn stijve. Ik zit vol met lul en door het stoten van Jeremy en ook ik langzaam begin te bewegen breng ik mezelf naar een orgasme. Jeremy kreunt en ik vermoed dat hij zijn lading bij Harold naar binnen schiet.

Dan komt Harold overeind en net als ik denk weggesmeten te worden door hem pakt hij me bij de heupen en begint me harder en mijn kut voller dan ooit te neuken tot ik en ook Harold klaarkomt.

Dan staat hij op en loopt weg, weken zie ik hem niet en ook Jeremy weet niet waar hij is. Wanneer ik een drankje doe in de club staat Harold ineens naast me en verontschuldigt zich voor zijn afwezigheid de laatste tijd. “Ik moest even met mezelf in het reine komen van wege het feit dat jij het eerste meisje bent die iets in mij los heeft gemaakt”. Trots verontschuldigde ik mezelf voor het ontstane ongemak maar daar wilde Harold niets van weten sterker nog hij wilde alleen mij dat plezier wel doen wanneer ik weer de behoefte had. Mijn binnenste jubelde want zo’n lul als die van Harold kom je maar zelden tegen dus moest ik daar zuinig mee omgaan. Ik kuste hem op de wang en vertelde dat ik zeer vereerd was maar dat hij het geen verplichting moest voelen.

Binnenkort ben ik jarig en voor mijn verjaardag wilde ik een trio met Harold en Jeremy proberen te krijgen. Harold zei “Jeremy is genezen van de meiden en zal dat waarschijnlijk niet doen. “En als Jeremy alleen mijn kontje doet en zijn ogen gesloten houdt” vertelde ik tegen Harold. “We kunnen het allicht vragen aan hem maar om en om of wil je ons allebei tegelijk” vraagt Harold. “Tegelijk is altijd een droom van me geweest” zei ik “maar misschien valt het tegen”. Jeremy wil het als tegenprestatie voor me doen maar heeft als voorwaarde dat hij echt alleen mijn kontje hoeft te doen.

“Fijne verjaardag” zeggen Harold en Jeremy als ze in de volle woonkamer komen en me omhelst net terwijl de eerste familie aanstalten maakt om weer te vertrekken. De opengevallen ruimte wordt weer opgevuld en langzaam verdwijnen er meer gasten tot wij drieën overblijven.

Ik ga op de bank tussen hen inzitten en vraag of het al cadeautjes tijd is terwijl ik mijn handen op hun benen leg. “Nee dame” zegt Harold “wij gaan jou eerst op onze misschien onbeholpen manier proberen te verleiden”. Persoonlijk vind ik dat niet nodig want ik sta al heet vanaf het moment dat ze toegestemd hebben om een trio met mij te doen maar laat ze hun gang gaan. Ze strelen me overal en stukje bij beetje verdwijnt mijn kleding naar de grond en ontbloten ze mij.

De jongens helpen elkaar uit de kleren en zorgen dat ze beide een stijve hebben. Harold pakt me op en als een beker zet hij mijn kutje tegen zijn lippen en begint me te likken, aan de achterzijde doet Jeremy hetzelfde met mijn kontje.

In sneltrein vaart kom ik klaar en laat Harold me via zijn borst en buik zakken tot ik zijn stijve tegen me aan voel komen, even moet ik hem op de juiste plaats zetten maar daarna glij ik langzaam door naar beneden tot ik niet verder kan. Als ik aan de achterkant activiteit voel en de eikel van Jeremy tegen mijn kringspier voel weet ik dat het nu serieus gaat beginnen.

Langzaam dringt Jeremy binnen en de jongens moeten elkaar nu voelen, om en om vullen ze me en ik hang als een slappe pop tussen hun in en geniet enorm, mijn tweede orgasme dendert over me heen maar dat beweegt de jongens niet om te stoppen. Harder en feller zijn de stoten zodat ik weet dat ook zij dichtbij klaarkomen zijn, Jeremy is de eerste die mijn darmkanaal vult met zaad en verdwijnt uit me, Harold is nog niet klaar met me, legt me op de bank en gaat verder waar hij gebleven is, als ik mijn derde orgasme aan voel komen loost Harold met een kreet zijn zaad in me en kom ook ik klaar.

Even ben ik van de wereld en als ik weer bij kom lig ik in mijn bed en strelen ze beide mijn borstjes. “Is je cadeautje bevallen dame” vraagt Harold als hij mijn ogen weer open ziet gaan. Ik knik en zeg “graag volgend jaar hetzelfde cadeau a.u.b.

Harold knikt, “voor jou lieve Eva willen we dat één keer per jaar wel doen”. Ik sluit mijn ogen met en met een glimlach om mijn mond val ik in een diepe slaap.

Eva.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dp, Dubbele Penetratie, Gay, Likken, Uitgewoond, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...