Klik hier voor meer...
Door: Juliette
Datum: 21-12-2022 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 27022
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
14.30..eindelijk!! De school is uit nog even wat bij kletsen met de andere voor ik in de regen naar huis moet fietsen. Fiets je mee vroeg tara ? ik moet ook die kant op zo reden we samen richting huis.

Ik draai hier af zei Tara ik zie je morgen!! Is goed tot dan riep ik en draaide mijn straat in..ik zag in de verte de auto van mam staan ze was al thuis van het werk. Samen even thee drinken en de dag door praten dat was dagelijkse kost.

Hoe was je school dag vroeg mam ? Ik sprak de dag door en besloot aan mijn huiswerk te beginnen..nog even een vraag vroeg mam! Heb je problemen ?? NEE zei ik verbaasd hoezo ? Nou zei mam Hugo en Vince waren hier en Hugo zei op een boze toon dat hij iets met je wilde bespreken..zal hem zo wel even bellen om te vragen wat er is.

Ik liep naar mijn slaapkamer en dacht wat nu weer ? Mijn band met Hugo en Vince was toch niet al te best 2 neven die overal voorop moesten staan. Toch besloot ik om maar even te bellen..met HUGO klonk het nog al boos. Ik wil iets met je bespreken zei hij kun je vanavond langs komen ? NEE Ik heb hockeytraining zei ik...maakt niet uit zei Hugo dan kom je daarna maar naar hier iedereen is toch naar de verjaardag van tante Els.

Na mijn huiswerk en het avond eten kreeg ik nog een app van mijn nichtje Anne..ze ging niet mee trainen de reden stond er niet bij ze heeft ook altijd iets dacht ik nog..

Mam vroeg of ik na de training nog naar de verjaardag van tante els ging ? Ik kijk nog wel ik moet eerst nog even naar Hugo misschien kom ik daarna nog even langs.

Het was 17.30 dus vertrok ik alleen richting de hockeytraining natuurlijk nog even een sportdrankje voor ik het veld op liep...Juliette,,Juliette!! hoorde ik roepen ik keek om en zag Oliver naar me zwaaien hij kwam mijn kant op lopen en vroeg of ik met Anne mee gefietst was ? Nee hoe zo vroeg ik..nou ze is niet op de training en heeft zich ook niet afgemeld.. ze heeft mij ook een app gestuurd vertelde ik en dat ze niet kwam maar de reden weet ik niet ? ik denk dat ze naar een verjaardag van onze tante is Ik besloot er verder geen aandacht aan te besteden en ging het veld op om even lekker te trainen.

Rond 19.30 hield ik het voor gezien ten slotte moest ik nog bij mijn neef Hugo langs en ik wilde het toch niet te laat maken omdat ik toch al een drukke schooldag had gehad.Het begon opnieuw te regenen gelukkig was het niet al te ver fietsen naar hun huis.

Onderweg begon het steeds harder te regenen en ik was drijfnat toen ik aan kwam..door de openstaande rolluiken zag ik dat Hugo tv keek hij had mij echter niet zien aankomen dus dacht bel maar even aan.

Vince mijn andere neef deed de deur open..hoi zei hij..hoi alles goed ja hoor met mij wel zei ik spontaan..ik kom voor Hugo..hij is bij ons geweest hij wilde mij spreken.Vince liet me binnen ik liep de woonkamer in.. het was er gelukkig lekker warm ik was drijfnat van de regen..mooi daar ben je zei Hugo..ik wil je even spreken over onze Anne zei hij..weet je waarom ze niet op de training was ? Nou zei ik..ze heeft verdriet zei Hugo hoezo verdriet..?? weet je daar niks van zei hij..nee waar gaat dit over ? Het is uit met haar vriendje omdat jij intiem geweest bent met haar.

Sorry riep ik daar was ze zelf bij en ze kwam er zelf mee..maar hoezo uit met haar vriend ? Ze heeft het eerlijk opgebiecht en nu wil hij haar niet meer zei Hugo boos.Ik wil het best uitleggen hoe het gegaan is maar mag ik aub heel even hier douche ik heb het ijskoud en ben drijfnat heb net hockey training gehad..dan praten we er zo even over.

Ja ga maar zei Hugo we zijn ten slotte familie..alhoewel zo ga je niet met je eigen nichtje om. Ik liep de gang op om via de trap naar boven te gaan toen ik Hugo hoorde fluisteren tegen Vince..zullen we haar ook eens even te grazen nemen..wat ben je van plan zei Vince ? Kom mee zei hij..ik merkte dat Hugo en Vince iets van plan waren maar ik liet niets merken.

Terwijl ik naakt de douche in liep hoorde ik Hugo en Vince de trap op komen..wat ben je van plan riep Vince ? Let maar op zei Hugo en hij trok al zijn kleding uit..kom jij ook zei hij tegen Vince die wat terug houdend was.

Zachtjes zette ik de douche kraan open en voelde het warme water over mijn lijf gaan..heerlijk na zo'n hockeytraining en regen bui dacht ik.nog. Voor ik er erg in had zag ik dat Hugo en Vince de douche in kwamen ik schrok me een ongeluk.

Zo geil nichtje hoorde ik Hugo roepen wat je met onze Anne kan doen dat mag je bij ons ook eens proberen,doe ff normaal riep ik!! Maar voor ik het wist gingen ze alle 2 naast me staan.

Hugo greep mijn tieten vast wat een tieten zegt hij en zijn handen omvatten mijn tieten om lekker hard te kneden. Ondertussen zag ik dat hun pikken behoorlijk stijf stonden ik kon het niet weerstaan en nam alle twee hun pikken vast Hugo en Vince beantwoorden mijn geknijp in hun pikken door me flink in mijn tieten te knijpen.

Op je knieën en pijpen slet!! Ik voel hoe Hugo zijn pik tegen mijn mondje aan prikt,ik open mijn mond en ik voel hoe hij naar binnen stoot. Wat sta je te kijken riep Hugo tegen Vince die duidelijk de leiding nam..pak die fles shampoo en Zeep haar geile lijf in.

Badschuim op mijn tieten tjonge,wat een grote ballen zei Vince mijn tepels staken glimmend van het water geil naar voren

Hugo bleef zijn pik maar in mijn mond stoten terwijl ik de shampoo over mijn lijf voelde gaan..Vince die wat meer initiatief nam begon mijn tieten heerlijk in te zepen ik begon steeds geiler te worden.

Hugo die nog steeds in mijn mondje bezig was bleef maar door gaan...Vince die achter mij ging zitten begon mijn kutje heerlijk te vingeren..fuccckkkk ik gil!!

Oh shitttt dit is zo fucccckkking lekker kom neuk me riep ik!! niet veel later ramde de eerste pik mijn kutje uit elkaar het was echt verschrikkelijk geil zo geil dat ik bijna niet meer wist waar ik mij op moest concentreren.

Neuk me neuk me!! alsjeblieft ik wil vaak geneukt worden vooral tussen mijn tieten.

Kom riep Hugo de douche vloer is nat we nemen haar mee naar de slaapkamer daar maken we het karwei wel af voor ik het wist lag ik op de boxspring van mijn oom en tante.

Neuk maar lekker tussen mijn tieten ik heb cup 85d daar kunnen jullie pikken zeker tussen. Hugo die op me kwam zitten hoorde ik zwaar hijgen en zat mijn tieten hard te neuken hij spoot zo van mijn tieten zo op mijn gezicht.

Hugo en Vince wisselde steeds af zodat ik steeds een lul in mijn kut of tussen mijn tieten had zitten. Mijn lichaam schokte terwijl ik kreunde van genot mijn grote tieten wiebelen en Vince bleef lekker in mijn kutje neuken.

Nu is het mijn beurt riep Hugo en hij legde mijn benen op zijn schouders verdomme,hij is groot,begrijp me niet verkeerd,ik hou er van als je mij neukt maar niet met zo'n grote pik.

Daar heb ik geen boodschap aan zei Hugo en stak zijn pik in mijn natte kutje..ik lag hevig te kermen zo diep werd ik geneukt dat ik opnieuw een orgasme kreeg.

Vince die achter me lag zat lekker met mijn tieten te spelen en trok en zoog geil aan mijn stijve tepels..zo zei Hugo nu is het wel genoeg ten slotte moeten we nog naar een verjaardag.

Ik moest op mijn knieën gaan zitten en Hugo beveelde dat ik mijn tieten moest vast pakken alle 2 begonnen ze aan hun pik te trekken ze begonnen te kreunen en ik voelde hoe ze alle 2 klaar komen over mijn tieten waarna ik beide hun pikken nog even schoon likte.

Zo hopelijk heb je nu je lesje geleerd vroeg Hugo volgende keer even na denken!! Ik reageerde er verder niet op ondanks alles had ik toch wel genoten van deze avond.
Trefwoorden bij dit verhaal: Klaarkomen, Neefjes, Neuken, Straf, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...