Klik hier voor meer...
Door: Juliette
Datum: 31-01-2023 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 16083
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ik was allang niet meer bij oma geweest..het was een saaie middag dus besloot om haar een bezoekje te brengen.

Na een wandeling van 35 minuten kwam ik aan bij het huis van oma..ze woonde alleen nadat opa enkele jaren geleden overleden was. Wat fijn dat je er bent riep oma!! En ze pakte me vast om me een flinke knuffel te geven. Hoe is het vroeg ze ? En wat heb ik je lang niet gezien.

Sorry oma zei ik, maar druk met school,hockey en nog meer van dat soort dingen je kent het wel hé.

En met vriendjes zeker lachte oma..nee hoor zei ik daar ben ik niet mee bezig ik ben nog steeds vrijgezel,ik heb alle tijd want ben er nog niet helemaal uit.

Wat bedoel je vroeg oma ? Nou zei ik...jongens,meisjes ik weet het niet ? Weet je zei ze..of je bi,hetero,of lesbisch bent hier ben en blijf je altijd welkom en zo zou opa het ook gewild hebben zei oma terwijl er een traan over haar wang liep.

We dronken thee met een koekje en na 2 uurtjes bij kletsen besloot ik om rustig terug naar huis te wandelen,ik gaf oma een knuffel en beloofde snel weer langs te komen.

Tijdens de wandeling dacht ik er aan waar ik het met oma over had..viel ik nou op jongens of op meiden ? Misschien wel alle twee.

Bij mijn hockeyclub zit een leuke meid ik wist dat ze lesbisch was en dat ze vaker naar me keek maar ik gaf er nooit aandacht aan.

Die volgende avond besloot ik om mijn stoute schoenen aan te trekken en na de training op haar af te lopen,eigenlijk wist ik haar naam niet dus ik tikte op haar schouder waarna ze zich omdraaide..hoi zei ze!! Hoi zei ik terug,mag ik je iets persoonlijks vragen ? Ja tuurlijk wat wil je weten ?

Ik vertelde dat ik ooit in de wandelgangen heb gehoord dat je lesbisch bent en om eerlijk te zijn ik ben er nog niet echt uit..nu was mijn vraag hoe ben je er zelf achter gekomen ? Ze moest hard lachen en ik kreeg als antwoord nou kijk waar je de geilste sex mee hebt..simpel toch zei ze.

Heb je ooit sex gehad vroeg ze ? Ja alleen met jongens was mijn antwoord..nou dan gaan we daar verandering in brengen,als jij natuurlijk ook wil ?

Ja hoor is goed!! Ik zie je hier vaker maar ken je eigenlijk niet..haha spreken we iets af en we kennen elkaar niet. Ik ben Juliette!! Nou ik ben Sally. Misschien makkelijk om nummers uit te wisselen dan app ik wel om iets af te spreken.

Die avond lag ik in bed en was aan het fantaseren hoe de sex met haar zou zijn ? Het was een leuke meid..donker blond haar niet te mager maar ook niet super dik haar tieten waren wel groter dan die van mij.

Na een onrustige nacht ging om 07.30 de wekker af tijd voor een nieuwe dag. De uren verstreken en ik keek regelmatig op mijn telefoon om te zien of ik al een app van Sally had ?

Mijn geduld werd beloond..Sally vroeg of ik de volgende dag naar de training kwam ? En wilde daar graag iets afspreken.

Ik had al zin in de volgende dag om Sally weer te zien..tegen 18.00 reed ik naar de club en ik zag Sally al staan..ze riep me Juliette!! Juliette!! ik liep op haar af en kreeg meteen een zoen van haar,ik was stomverbaasd.

Vind je het leuk om zaterdag rond 19.00 af te spreken ? Bij mij thuis!! Ik ben dan alleen. Ja leuk!!

Goed dan app ik morgen mijn adres even naar je door. Vind je het leuk als ik ook wat speeltjes gebruik zaterdag ? Ik gaf aan het best te vinden..tenslotte had ik geen ervaring met een vrouw dus liet ik mij verrassen.

Eigenlijk keek ik wel uit naar die zaterdag en gelukkig was die daar. Ik besloot die dag niet veel te doen..tegen de avond nam ik nog een douche en rond half 7 ging ik richting Sally.

Het was een dorp verder fietsen en ik kwam in een gezellig straatje met allemaal kleine rijtjes huizen,ik zette mijn fiets onder hun carport en belde aan.

Sally opende de deur en gaf me gelijk een zoen op mijn mond,kom binnen zei ze en vroeg of ik iets wilde drinken ? Doe maar iets fris zei ik.

Ze kwam terug met 2 glaasjes fris en we namen plaats op de bank..ben je zenuwachtig vroeg ze ? Een beetje zei ik maar komt vast goed toch ?

Tuurlijk we gaan elkaar lekker opgeilen zei ze,ik heb voor een vibrator gezorgd ik hoop dat je dat lekker vind ?

Wat zou je verder willen doen vroeg ik ? Nou ik kan je lekker vingeren of beffen of lekker zoenen..ook vind ik het geil als je mijn tepels lekker likt of er aan zuigt en we kunnen ook scharen mocht je dat willen.

Sorry zei ik maar ik heb geen ervaring met vrouwen wat bedoel je met scharen ? Nou zei Sally lekker met onze clitoris tegen elkaar aan wrijven dat is bloedgeil.

Ja hoor is goed zei ik met een glimlach. Sally pakte mijn glas uit mijn hand en zette het op tafel waarna ze dicht tegen me aan kwam zitten..ze draaide haar hoofd een beetje en zette haar mond op de mijne waarna we lekker begonnen te tongen.

Tijdens het zoenen nam ze mijn hand vast en legde hem op haar borst,voel maar zei ze. Zacht begon ik haar tieten te kneden waar door ik merkte dat ze steeds geiler begon te worden.

Ik deed haar trui uit waarna Sally het zelfde bij mij deed en zaten elkaar heerlijk aan onze tieten te voelen.

Ik begon wat meer zelf vertrouwen te krijgen en bracht mijn mond richting Sally haar borst en begon heerlijk aan haar tepels te zuigen. Sally begon lichtjes te kreunen en ik begon zelf ook steeds geiler te worden.

Sally stond op en duwde me een beetje achterover waar door ze makkelijk mijn broek kon los knopen..ik voelde haar hand over mijn dijen glijden waarna ze mijn slipje liet zakken. Vind je het goed als ik je lik vroeg ze ? Ik kreunde zachtjes en gaf aan dat ik geil was dit was voor haar de kans om mijn kutje heerlijk te likken.

Zachtjes voelde ik haar tong over mijn kutje gaan en toen ze haar vingers ging gebruiken stond ik helemaal op springen.

Ze stopte met likken en vingeren en kwam terug op de bank zitten,ze trok mijn rechter been over haar knie heen...zo riep ze tijd voor het echte werk.

Sally nam de vibrator en bracht hem heerlijk bij me naar binnen,wat was dit een geil gevoel. Ik zag dat Sally ontzettend heet stond haar tepels waren flink stijf..ze neukte me steeds dieper met die vibrator en ik nam haar tieten vast die ik heerlijk begon te zuigen.

Zullen we ruilen vroeg ze ? Nu was het mijn beurt om haar flink te nemen. Ze was echt nat veel moeite hoefde ik niet te doen om 2 vingers in haar kutje te krijgen...OJA OJA DIEPERRR riep Sally.. IK KOM IK KOM voor ik het door had begon haar kutje zalig te spuiten.

Wat waren we geil..we deden onze benen wijd om op die manier heerlijk te scharen..en ondertussen speelde ze heerlijk met mijn tieten.

Opnieuw ging ik op mijn rug liggen en begon ze me weer te vingeren waar door ook ik heerlijk klaar kwam.

Uitgeput lagen we samen op de bank om deze voor mij nieuwe ervaring te bespreken. Hoe vond je het vroeg Sally ? Ik gaf een eerlijk antwoord en gaf aan dat ik er van genoten heb maar toch liever een echte pik wil. Daar heb ik geen ervaring mee zei ze..nou weet je wat zei ik!! Mocht je willen ? Ik heb laatst heerlijk geneukt met 2 bouwvakkers als je wil kan ik hun een keer vragen om te zien hoe jij het vind ? Dat is goed zei ze ik hou me zeker aanbevolen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Scharen, Vibrator, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...