62.747 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-02-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 5485x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Datum: April/May 1993, 26 jaar

Eerste opzet verhaallijn

Koninginnedag 1993. Warm, drukkend warm... 24-25 graden in H. en volgens mij de warmste 30ste april ooit.

Toch besluit ik in de middag nog even de vrijmarkt in H. over te lopen. Misschien een paar boeken scoren of een van de andere zaken die ik zo her en der verzamel.

Niet veel te koop (oké, de meeste goede koopjes zijn natuurlijk 's ochtend voor acht uur te scoren, maar dat was me toch echt te vroeg), maar tijdens zo'n warme dag is het altijd leuk om vanachter mijn zonnebril mijn ogen de kost te geven aan de meiden en vrouwen die zich in dat interessante spectrum tussen 'netheid' en 'luchtigheid' (voor wat betreft hun kleding) hun juiste plek proberen te vinden.

Als man heb je het met een short en een T-shirt makkelijk genoeg...

Maar ja, waar je als 14/15 jarige meisje met een paar flipflop slippers, stretch hotpants en een tanktop nog weg kan komen (tenzij je de 'pech' hebt om op die leeftijd al met een stel forse borsten gezegend te zijn), lukt dat als moeder van twee en op middelbare leeftijd toch wat minder.

Hoe dan ook, terwijl ik staande voor een deken met spulletjes, net weer een licht bezweet decolleté in de één-knoopje-te-veel-open-maar-het-moet-omdat-het-zo-warm-is bloesje van zo'n middelbare moeder, die de honneurs als verkoper voor haar kids aan het waarnemen was, aan het bewonderen was, zag ik haar, één rij verder...

Lang (zeker een kop groter dan ik), mager, kort krullend rood haar, grijze ogen (te zien op de momenten dat ze haar ogen niet tegen de zon dichtgeknepen had), nauwelijks/geen borsten & billen en roomwitte huis met een miljoenmiljard kleine roestbruine sproetjes over haar hele lijf.

Zo'n beetje de complete tegenpool van datgene waar ik in de loop van de afgelopen jaren achter ben gekomen dat ik het makkelijkst geil van wordt: kort, mollig/chubby, lang stijl donker haar, donkere ogen, forse borsten & billen en een egaal licht gekleurd latina/mediterraan kleurtje.

Sterker nog, dankzij een mislukt avontuurtje op de middelbare school had ik tot op dat moment een godsgruwelijke tering-bloedhekel aan korte, roodharige krullende kapsels bij meisjes en vrouwen.

Toch roept ze verrassenderwijs onmiddellijk iets bij mij op... Misschien omdat ze zo anders is dan wat ik de afgelopen twee-drie jaar aan mijn leuter had geprikt.

Misschien omdat het warme, drukkende weer (en bijna twee uur aan diverse zwoegende zwetende middelbare moeder decolletés) mij gewoon beregeil heeft gemaakt, wie zal het zeggen?

Ze lijkt wat verloren om zich heen te kijken, maar dat kan ook zijn omdat ze iemand zoekt die ze in de drukte even uit het zicht is verloren.

Ik kan haar echter moeilijk dwars door twee rijen aan dekentjes en kraampjes aanspreken, dus ondanks de spontane zwelling die ik in mijn kruis voel opkomen (en die de middelbare moeder met haar één-knoopje-te-veel-open-maar-het-moet-omdat-het-zo-warm-is bloesje hopelijk als een compliment aan haar charmes heeft geïnterpreteerd) doe ik mijn best om die lange uit mijn hoofd te zetten als ik verder slenter langs de rij aan vrijmarkt-verkopers.

Dan sta ik opeens naast haar aan de kop van de rij kleedjes en stalletjes. Ze kijkt weer over de drukke vrijmarkt heen, alsof ze iets/iemand zoekt.

Haar mouwloze shirt dat door haar rugzak straks tegen haar slanke (nee, zeg maar rustig magere) en zo goed als tietloze bovenlijf wordt aangetrokken, geeft mij vanaf de zijkant een glimp van datgene wat de voorkant al 'beloofd' had: Ribben die geteld kunnen worden zonder zelfs ook maar een hint van een borst.

Maar toch stelde ik mij al voor hoe mijn handen die zijkanten zouden strelen en hoe mijn mond zich op een (ondanks het gebrek aan tiet ongetwijfeld toch aanwezige) tepel zou vastzuigen.

Ik spreek haar aan als ze nogmaals wat verloren om zich heen kijkt. Die eerste aanspraak levert een verbaasde blik op. "Sorry... I'm Irish..."

Aangepaste poging nummer twee, terwijl een beetje naar de gezellige puinhoop die Koninginnedag nu eenmaal is om mij heen wijs: "Sorry for the mess, this is the one of the few days that the Dutch are totally bonkers..."

We raken in gesprek, zoals dat gaat :-) Fiona is Ierse, 22 jaar en op doorreis met Interrail van Berlijn naar Amsterdam en vanuit de trein op het station zag ze die ochtend het 'feestje' en besloot een tussenstop te maken.

Als ik merk dat ze maandagmiddag pas in A'dam verwacht wordt, bied ik haar een slaapplek aan. Hoeft ze niet vandaag nog met de trein naar A'dam en daar geen dure logies te regelen.

Sinds een jaartje woon ik op mezelf in een eengezinshuis, dus (slaap)ruimte genoeg...

Fiona accepteert en na nog een laatste rondje over de vrijmarkt gaan we 'back to my place'.

Terwijl zij nog even een douche neemt (de lange treinreis, de warme dag buiten, niks mis met een beetje body-odour, maar okselfris was ze niet helemaal meer), bestel ik alvast de pizza.

Ondertussen krijg ik op de tv vaag mee dat een of andere gek Monica Seles aangevallen en met een mes verwond heeft. Maar goed, dat zijn zo van die dingen die blijven hangen.

Als extra service mocht Fiona ook haar spullen in de wasmachine gooien (met de impliciete indicatie dat ze verwachtte hier zaterdag ook nog wel te zijn, yes!).

Met alleen een badhanddoek om haar lichaam gewikkeld (dat lange lijf bedekkend van net boven haar tepels tot net onder haar billen) komt ze onder de douche uit als de pizza afgeleverd is.

Ze had ook maar haar kleding die ze droeg in de machine gegooid... of ik niet iets heb om even aan te schieten?

Een oud t-shirt en een sportbroekje voldoen prima, ook al laat het een plezierig groot deel van haar platte buik met sproeten bloot dankzij ons verschil in lengte.

We redden het niet tot aan het einde van de pizza... een klodder gesmolten en gevallen kaas die ik snel van haar T-shirt wil pakken, zorgt er voor dat ik in een van haar kleine tepels knijp.

Fiona ziet dat als het begin van de rest van de avond en zonder gene richt ze haar hoofd op en drukt haar lippen op de mijne.

De zoen wordt al snel een tongzoen en dan voel ik haar hand al mijn short en slip in glijden, om mijn pik klemmen en mij met enthousiaste bewegingen aftrekken.

Een halve minuut later trekt ze mijn shorts over mijn billen omlaag tot op mijn enkels en wipt mijn stijve lul uit mijn slip.

Ook al doe ik mijn mijn best om het lang te laten duren, zij doet haar best beter en na nog geen minuut van haar zuigwerk, kom ik kreunend klaar in haar mond.

Het volgende kwartier liggen we te vrijen en elkaar uit te kleden (oké, 2 shirts en 2 broeken is niet al te veel, maar wel leuk, werk).

Overal witte huid, borstjes, armen, buik, benen... alleen lichtroze tepels en schaamlippen, geen rossig schaamhaar, zelfs geen stoppels... heerlijk smakende schaamlippen... die een nog smakelijker neukgrotje 'verbergen'.

Haar nagels klauwen in mijn haren als ik mijn tong een weg laat zoeken tussen die schaamlippen.

Ik lik haar kutvocht en, als haar sturende handen mijn toestaan, lik ik even een paar keer haar klit.

Dan word ik weer teruggeduwd richting haar neukkanaal zelf.

Dat herhaalt zich zo totdat ik kan blijven likken op dat kleine bobbeltje en ze wild schokkend in een geluidloos orgasme ontploft.

"Jesus-Mary-focking-christ" verzucht ze dan als ze op adem komt en ontspant.

De avondwarmte en de vrijpartij zorgt ervoor dat we gezamenlijk een douche nemen voor we gaan slapen.

Als ik haar kut vinger, zakt ze iets door haar benen. Precies laag genoeg voor mij om naar voren te stappen en met een soepele beweging mijn weer omhoog wijzende stijve pik tot aan de basis naar binnen te drukken.

Met haar rug tegen de muur van de douche neuk ik haar zo staand, totdat zij klaarkomt. Weer geluidloos, op een wat intensere ademhaling na, weer met schokkend onderlijf.

Deze keer weet ik me wel te beheersen en mijn zaad blijft nog even bewaard.

Even later in bed gaan we al snel verder en mijn tweede orgasme heb ik als Fiona mij in standje cowgirl berijdt.

Mijn handen spelen ondertussen met borstjes en tepels.

Na mijn orgasme blijft Fiona doorrijden en komt zelf ook weer.

Moe maar tevreden, zoals dat heet, gaan we slapen.

De volgende ochtend word ik wakker, terwijl zij met mijn ballen en ochtenderectie speelt. Ik draai zodat we in een standje 69 komen te liggen.

Weer dat heerlijk smakende kutje om te likken. Deze keer laat ik me niet wegdrukken bij haar klit en met haar benen keihard tegen mijn hoofd aangedrukt komt ze heftig klaar.

Onder de gezamenlijke ochtenddouche trekt ze mij af en daarna maken we elkaar verder schoon, waarbij ze haar kontje goed naar achteren drukt als ik haar bilspleet en kontgaatje met zeep schoon poets. Dat moest ik maar eens onthouden voor later op de dag :-)

Ontbijt en een wandeling met koffie in de stad geven tijd voor voortzetting van het gesprek van gisteren.

Fiona doet dus een rondreis. Begonnen in Dublin, Londen, Parijs, Milaan, Wenen, Praag, Berlijn, Amsterdam, Kopenhagen, Stockholm en vandaar met de ferry naar Dublin om dan weer naar thuis in Kildare te gaan.

Van Berlijn naar Kopenhagen dus via een ommetje A'dam omdat ze in Wenen een stel heeft leren kennen dat haar in A'dam een week of twee onderdak kan geven.

Verder doet ze dus iets met paarden. Op mijn opmerking dat ze er niet uitziet als een typisch paardenmeisje, volgt dat ze meer in het theoretische deel van de fokkerij (erfelijkheidsleer e.d.) zit.

Terug bij mij proberen we een spelletje dammen/checkers, maar dat ontaardt al snel in de strip-variant. Het gaat mooi gelijk op en uiteindelijk zit ik al snel tegen haar roomwitte met sproeten bespikkelde tietjes aan te kijken.

Een korte maar heftige vrijpartij eindigt op de bank met Fiona op haar buik en langs achteren door mij gepakt. Al vrij snel pomp ik haar vol als ook zij onder mij klaarkomt.

Even uithijgen en met een 'let's get upstairs' holt ze voor mij de trap op richting slaapkamer waar we het vrijen voorzetten.

In een standje 69 zuigt ze mij weer stijf, terwijl ik haar zojuist gevulde kutje bef en zo haar sappen en mijn zaad proef.

Mijn handen trekken ondertussen haar billen vaker en wijder uiteen, zodat mijn mond en tong ook richting haar kontgaatje gaan.

Als mijn pik weer stijf is, is het tijd om dat gaatje te verkennen.

Fiona op haar rug en met haar lange benen over mijn schouders. Mijn pik glijdt zo als vanzelf in positie voor haar onderste gaatje.

Even nog twee, drie keer tussen haar natte schaamlippen door en met haar aanmoedigingen (waarvan een grommend 'Yeah, fuck-me-backside!' nog de meeste decente was) dring ik makkelijk haar anus binnen. Ze weet precies hoe en wanneer te ontspannen. Zeker niet haar eerste keer. Des te beter!

Na een paar rustige slagen, om haar even de tijd te geven voldoende op te rekken, voer ik het tempo op.

Fiona komt bijna ogenblikkelijk klaar en blijft dat gedurende de tien minuten, die ik mijn orgasme nog weet uit te stellen, bij toerbeurt doen.

Uiteindelijk laat ik haar benen los en als die links en rechts lang mij neer zakken, drukken haar dijen haar van mijn snel afnemende erectie.

Die avond na nogmaals een stand-up fucksessie onder de douche, vroeg naar bed want haar trein naar Amsterdam vertrekt rond acht uur op maandag.

Toch die ochtend haar nog een wake-up befsessie gegeven. Vol op de klit gezogen en ze liep, dankzij haar heftige orgasme, op geil wiebelende beentjes naar de badkamer om te douchen.

En zo kwam aan dat heerlijke neukweekend een einde.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Koningsdag, Oraal, Roodharig, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Elyne - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen..."
29-04
6.9
De Nieuwe Leraar - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dagboek, Directrice, Eerste Keer, Leraar, Slipje, Tepel, Tepels, Tiener, Vader, Vingeren,
" Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. BR..."
29-04
9.5
Een Geile Vrouw ...Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04
8.7
De Receptioniste, Het ...Door: Martin
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Badoo, Tinder, sexweb en in de weekenden clubs, genoeg dames die op zoek zijn naar een ONS Ik ben Martin, 24j en een gezonde Hollandse knul. Ik werk bij een ICT dienstverlener, en sinds een jaar mag ik naar buiten, klantbezoek in heel het..."
28-04
9.3
Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken, Naakt, Neuken, Pijpen,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
8.8
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.3
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.5
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Studenten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.2
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Openbaar, Strand, Tenerife, Vakantie, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.3
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Likken, Tuinman,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.3