Klik hier voor meer...
Door: Juliette
Datum: 15-03-2023 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 26715
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Mijn mentor van school riep mij bij zich en vertelde dat ik op zoek mocht gaan naar een stageplek voor mijn opleiding dermatologie.

Er was een plek vrij in een Limburgs ziekenhuis. Dat zou mij goed uitkomen aangezien ik op de grens woon met Brabant en Limburg.
Ik kreeg een telefoonnummer om een afspraak te maken en tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik nummer twee op de lijst zou zijn.
Uiteindelijk besloot ik om op de uitnodiging in te gaan. Ik zou binnen een 15 tal dagen op gesprek kunnen komen!!
Dit kwam me niet echt goed uit. Moest ik eerlijk zijn dacht ik bij mezelf? Maar misschien was dit toch het beste.

Ik vertelde eerlijk dat ik binnen 10 dagen een operatie zou krijgen. De vrouw aan de andere kant van de lijn vroeg wat er aan de hand was? Ik schaamde mij een beetje maar dacht ik vertel het toch maar.
’Ik krijg een borstverkleining omdat ik veel last heb van mijn rug.’

Ik ben een jonge meid van 24 met een E Cup en daar heb ik best veel last van: ‘Daar heb ik begrip voor.’ zei die mevrouw.
Weet je wat ze zei? ‘Ik plan je in over 3 dagen, komt dat uit?
‘Ja hoor,’ zei ik, “Dat past goed in mijn agenda.’

Even mijn mentor bellen om het goede nieuws te vertellen!!
‘Wat fijn voor je.’ riep hij. Ik vertelde wel dat er nog een kandidaat was.
‘Dan duim ik voor je, meer kan ik nu niet doen.’

Ik besloot om het komende weekend rustig aan te doen en mij voor te bereiden op mijn gesprek van a.s dinsdag, want dat vond ik toch belangrijker dan een weekend met feesten en drank.

Voor ik er erg in had waren de zaterdag en zondag toch snel voorbij gegaan. Vandaag nog een dag school en dan morgen mijn stage gesprek. Ik sprak de laatste details nog even met mijn mentor door en zo ging ik hopelijk toch zelfverzekerd de volgende dag op pad.
Maandag avond niet veel meer gedaan en toch maar op tijd naar bed.

Pap vroeg de volgende ochtend of hij me moest brengen!
‘Nee hoor, ik neem de bus wel. Is toch niet zo ver. Dan kan ik daarna nog even de stad in.’
Ik keek alles nog even na en rond 08.45 vertrok ik van huis zodat ik de bus niet zou missen en ik op tijd bij mijn, misschien toekomstige, stageplek zou zijn.

Het was een rustige dinsdagochtend en niet echt druk in de bus. Gelukkig had ik een zitplaats zodat ik mij nog even kon voorbereiden.

Nu begon het toch wel spannend te worden!! Mijn eerste stageplek en zou ik überhaupt wel aangenomen worden?

Tegen 09.30 stopte de bus bij het ziekenhuis. Ik was dus mooi op tijd voor mijn gesprek van 10.00 uur. Ik dacht, ik loop meteen door dan ben ik zeker op tijd. Dat was misschien al vast een pluspunt.

Wat een groot ziekenhuis, dacht ik bij mezelf. Het was wel even zoeken naar de afdeling dermatologie. Gelukkig kon ik het vragen en was het ook makkelijk te vinden.

Netjes melde ik mij aan de balie met mijn mapje en stelde me netjes voor.
‘Ik ben Juliette en kom voor een gesprek over de stageplaats.’
Een vriendelijke mevrouw hielp mij op weg en zei dat ik om 10.00 uur een afspraak had met dokter van Dael en dokter Janga. Ze vroeg of ik een kopje koffie wilde? Liever thee, antwoordde ik.
Even later kwam ze met de thee.
‘Ga daar maar even zitten,’ zei ze, ‘de dokter komt er zo aan. Mocht ik je niet meer zien, succes zo meteen met je gesprek en wie weet tot binnenkort.’

Ik ging rustig zitten terwijl ik mijn kopje thee op dronk en wat rondkeek. De tijd verstreek. Het was al over tienen en ik zat daar nog steeds. Inmiddels was het 10.20 uur toen de deur open ging. Er kwam een arts naar buiten met een jonge dame. Ik dacht een assistente maar het bleek ook een kandidaat stagiair te zijn.

‘Sorry voor het wachten,’ zei dokter Van Dael, ‘Het is een beetje uitgelopen, maar kom binnen.’ Dit is dokter Janga hij is assistent Dermatologie. Vind je het goed als hij er ook bij zit?’
Ik vond het geen probleem, zei ik.
‘Mooi,’ zei hij, ‘dan kunnen we beginnen. Kun je iets over jezelf vertellen?
‘Ja hoor, nou ik ben Juliette. Ik ben 24 jaar en ik zou graag een Dermatoloog worden. Ik verdiep mij al een aantal jaren in het vak en vooral over acne en eczeem.’

‘Wat brengt je hier?’ vroeg dokter van Dael.
Ik begon te vertellen dat ik op zoek ben naar een stageplek waar ik 6 maanden kan meelopen om te kijken en ervaring op te doen. Aangezien er hier een plek vrij was hoop ik in aanmerking te komen.
‘Ik zal eerlijk zijn,’ zei dokter van Dael, ‘je hebt gezien dat er voor jou nog iemand op gesprek is geweest, dus moeten we beide opleidingen gaan vergelijken. Ik heb ondertussen even in je papieren gekeken en de andere kandidaat heeft op dit moment een iets beter profiel. Wat denk jij dokter Janga?’
‘Ja inderdaad,’ zei hij, ‘maar eventueel hebben we ook nog een stageplek in een ander ziekenhuis waar wij deel vanuit maken.
‘Waar is dat dan?. vroeg ik.
“We zouden je aan kunnen melden in Roosendaal, mocht je dat zien zitten.’

Ik vroeg of ik daar even over mocht denken omdat de afstand best ver is en ik eigenlijk niet van plan was om op kamers te gaan.
‘Dat is prima,’ zei dokter Janga, ‘mocht je het aanbod aannemen is er dan via de school al bekend wanneer je kunt beginnen?’
‘Nee nog niet,’ zei ik, ‘over een paar dagen krijg ik een operatie en mag dan 14 dagen niets doen.’
‘Toch niets ernstigs?’ vroeg dokter Van Dael.
Zal maar eerlijk zijn dacht ik, ten slotte kun je er niet om heen.

Ik heb al een aantal jaren last van mijn rug en dagelijkse dingen en krijg daarom een borstverkleining. Ik merkte wel dat ze steeds naar mijn tieten keken dus ze zullen vast niet verbaasd zijn.

‘Nou,’ zei dokter Janga, ‘dan wensen we je veel succes. Misschien kun je overleggen met je mentor wat je graag wil en dan horen we het graag van je.’

Ik besloot nog even naar de stad te gaan voor ik naar huis ging, om nog even na te denken over hun aanbod. Thuis aangekomen vertelde ik het tegen mijn ouders die snel een antwoord klaar hadden, je moet het zelf weten maar overleg morgen met je mentor en kijk wat hij ervan vindt.

De volgende dag ging ik een gesprek aan met mijn mentor en gaf aan dat ik Roosendaal niet echt zag zitten omdat ik niet op kamers wilde en ik de afstand toch te ver vond.
‘Waarom zo ver?’ vroeg hij verbaasd.
‘Nou,’ zei ik, ‘ze nemen denk ik iemand anders aan met betere papieren dus is er geen plaats voor mij.’
‘Ik zal eens kijken of er nog ergens mogelijkheden zijn. Als ik iets weet laat ik je het snel weten.’ Ik ging de les in want de dagelijkse dingen gaan ook gewoon door.

Na het vierde lesuur besloot ik even wat te eten en mijn telefoon te checken. Ik zag dat ik een oproep had gemist van een onbekend nummer. Ik besloot maar even terug te bellen. Tot mijn verbazing kreeg ik dokter Janga aan de telefoon en ik verwachtte dat hij zou vragen of ik al over hun voorstel had nagedacht. Maar dat was niet zo. Hij vroeg of ik nog een keer langs kon komen. ‘Ja hoor, dat is goed.’ zei ik.
‘Wanneer schikt het je?’
‘Even in mijn agenda kijken. Ik heb donderdagmiddag geen les dus dan zou ik kunnen.’
‘Dat is goed.’ zei hij.  ‘Zien we je dan als het voor jou uitkomt rond 13.30 uur?’
‘Prima.’ zei ik.

Ik liep naar mijn mentor en vertelde dat ik terug op gesprek mocht komen. Ik vroeg me af of hij daar iets van wist?
‘Nee,’ zei hij, ‘echt niet. Ben in ieder geval benieuwd wat ze te bieden hebben.’

Die donderdag ging ik terug op gesprek en ik meldde mij netjes rond 13.15 uur en kreeg opnieuw een kopje thee aangeboden.
‘Wacht daar maar even,’ zei de assistente, ‘de dokter komt er zo aan.’
Even later ging de deur open.
‘Kom binnen.’ zei dokter van Dael.
Ik ging rustig zitten.
‘Zo,’ zei hij, ‘heb je nog nagedacht over de stage in Roosendaal?’
‘Ja,’ zei ik, ‘maar ik heb besloten om het niet te doen omdat ik niet op kamers wil en de afstand te ver is om heen en weer te reizen.’
‘We gaan je een voorstel doen. zei dokter Janga.
‘Wat voor een voorstel?’ vroeg ik.

‘Nou,’ lachte hij, ‘je krijgt binnenkort een borstverkleining en het zou toch jammer zijn als die twee grote tieten niet meer verwend zouden worden.’
‘Wat zijn jullie van plan?’ vroeg ik op een beetje boze toon.
‘Wat dacht je van een geile neukpartij?’ vroeg dokter van Daele.
‘Wat denk je dat ik een slet ben of zo? En dat je mij kunt gebruiken?
‘Nou dan wens ik je veel succes met het vinden van een stageplaats.’ zei de dokter.

Ik dacht bij mezelf daar gaat mijn stageplaats en ik ben vrijgezel wat houdt me eigenlijk tegen? ‘Wacht,’ zei ik, ‘hoe zien jullie dit voor je?’
‘Nou.’ zei dokter Janga, ‘we gaan je alle twee neuken.’
Ik bedacht me geen moment meer en zei dat het goed is. Het was toch al lang geleden dat ik een pik in mijn kut heb gehad.

‘Moet Martens werken vandaag?’ vroeg Van Dael.
‘Ik kijk even op de planning. Nee,’ zei Janga, hij heeft vandaag vrij.’

Ik zag dat Van Dael een sleutelbos uit zijn lade nam. Ik ben benieuwd wat ze van plan waren? ‘Kom,’ zei Van Dael, ‘we gaan ergens heen.’

We liepen de gang door richting de lift. Ik was benieuwd waar we naartoe zouden gaan. Wel zag ik dat ze de dienstlift namen.
‘Kom.’ riepen ze, en we stapten in de lift.
De deuren waren nog niet dicht of ze kwamen dicht bij me staan en begonnen aan mijn tieten te voelen.
Eigenlijk wilde ik dit niet maar ik dacht alles voor een stageplek.
Dokter Janga draaide zich naar me toe en begon me hevig te tongzoenen terwijl zijn collega mijn trui omhoog schoof en hard in mijn tieten begon te knijpen.

Opeens stopten ze toen we op de vierde etage aankwamen. We liepen de lift uit en gingen de gang in met het verwijs bordje gynaecologie.
‘Wat gaan we doen?’ vroeg ik.
‘Dat merk je wel.’ zei Van Dael en hij nam zijn sleutelbos waarmee hij de deur van de gynaecoloog open draaide.
‘Trouwens, noem ons maar gewoon bij de voornaam,’ zei Van Dael, ‘ik ben Stef en hij heet Raymi.’

‘Wat doen we hier?’ vroeg ik.
‘Luister,’ zei Stef, ‘Je weet dat we iemand hebben voor de stageplek maar aangezien jij niet naar Roosendaal wil kun je hier je stage volgen maar daar moet je wel iets voor doen.’

‘Tuurlijk,’ zei ik, ‘geen probleem. Zeg maar hoe en wat.’
‘Nou,’ zei Stef lachend, ‘wij hebben nog wel oog voor die verrukkelijke tieten van je en zeker nu ze nog zo groot zijn.’
‘Zit je mij nu op te geilen,’ vroeg ik met een knipoog, ‘nou vooruit laat maar eens zien wat jullie kunnen.’

Raymi stond op en ging achter me staan hij pakte mijn polsen vast om die naar achteren te trekken, waarna Stef voor me kwam staan en me op mijn mond kuste. Ik merkte dat ik steeds geiler ging worden.

Tijdens het zoenen trok hij opnieuw mijn trui omhoog en begon over mijn bh te wrijven.
‘Kijk Raymi,’ zei hij, ‘wat een grote tieten, zeg, daar kunnen we wel wat mee.’

‘Zet haar op de grond, Raymi.’ zei Stef, en beval me om zijn broek los te maken.
‘Ik zag dat hij al een stijve pik had.
‘Kom Juliette, pijp me.’
Ik nam zijn pik in mijn hand en na wat spuug en trekwerk stopte ik zijn pik in mijn mond.

Raymi die ook op de grond plaats nam trok opnieuw mijn polsen naar achter waarna Stef steeds harder in mijn mond begon te neuken. Ik moest er bijna van kokhalzen.
‘Maak haar bh los.’ hoorde ik Stef zeggen.
Raymi liet mijn polsen los en begon aan mijn bh te prutsen en na enige moeite had hij hem los gekregen.
Terwijl ik nog steeds in mijn mond geneukt werd nam Raymi mijn tieten vast en begon ze flink te kneden. ik voelde zijn stijve pik inmiddels tegen mijn rug duwen.

Stef die zachtjes door zijn knieën boog pakte mijn tieten ook vast om zijn pik er tussen te duwen en mijn tieten flink te neuken.
Raymi had ondertussen zijn broek uitgedaan en zijn pik inmiddels naar mijn mond gebracht zodat ik hem diep kan pijpen.

Stef die zijn pik tussen mijn tieten weg haalde, pakte me vast en zei dat ik mee moest lopen.
Hij zag een gynaecologische stoel staan en trok samen met Raymi mijn broek en slipje uit.
‘Ga daar maar in liggen.’ zei Stef.
Hij legde mijn benen in de beensteunen waardoor mijn kut goed zichtbaar was. Opnieuw zakte hij door zijn knieën en begon mijn kutje te likken en te vingeren. Ik kreunde van genot en was al erg geil.

Raymi kwam naast me staan en wilde opnieuw gepijpt worden. Hij pakte mijn haren vast en ramde zijn pik diep in mijn strot.
‘Kom pijpen, schatje, want dat kun je goed.’ zei hij.
Door het likken en vingeren van Stef werd ik alleen maar geiler, zeker toen Raymi ook nog eens in mijn tieten begon te knijpen.

Kom wisselen,’ zei Raymi, ‘ik wil haar neuken.
Hij kwam tussen mijn benen staan en wreef met zijn eikel plagend over mijn kutje en opeens stak hij hem erin.
‘Jaaaa…neuk me hard.’ riep ik. Wat was ik geil.
Stef had ondertussen een krukje gepakt en kwam naast me zitten hij begon me te tongen en wisselde af door aan mijn tieten te zuigen.

‘Nu ik.’ riep Stef.
Ze haalden me uit de beugels en legden me op mijn buik op het bureau. Stef die achter me stond stak zijn pik in mijn kut terwijl mijn tieten over de bureaurand bungelde. Raymi ging onder me zitten om zo heerlijk met mijn tieten te kunnen spelen.

‘Ik wil twee pikken,’ schreeuwde ik, ‘kom, vul mijn mondje.’
Stef die zijn pik uit mijn kut trok ging voor me staan en begon mijn mondje weer te bewerken terwijl Raymi mijn kut weer een beurt gaf. Ik merkte dat het niet lang ging duren voor ze klaar kwamen.
‘Ik wil alles over mijn tieten.’ zei ik.
Raymi begon te hijgen en te kreunen en riep dat hij ging komen. Hij trok me van de tafel en zette me op mijn knieën.
‘Ik ga je volspuiten.’ riep hij en trok aan zijn pik waarna mijn tieten vol zaten met witte dikke klodders.
‘Nu ik.’ riep Stef.
Hij trok zich af terwijl ik zijn pik likte.
‘Ik kom, ik kom.’ riep hij en spoot mijn hele gezicht vol zaad. Het droop zo op mijn kin en mijn tieten.

‘Zo, lekkertje,’ zei Stef, ‘Heb je genoten?
‘Ja zeker.’ zei ik.
‘Mooi,’ zei hij, ‘Dan heet ik je van harte welkom. Je hebt je stageplek dik verdiend.’
Trefwoorden bij dit verhaal: Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Stagiair, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale