63.199 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-05-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 50192x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Het Nieuwsgierige Buurmeisje - 1
Het is intussen een week geleden sinds Jef zijn buurmeisje Emilie heeft betrapt op gluren terwijl hij zijn knappe vriendin Marie in de tuin heeft geneukt. Geil als Marie is, heeft ze voorgesteld dat Jef zijn buurmeisje moet verleiden om een trio te hebben. Sindsdien heeft Jef al lang nagedacht over hoe hij dat gedaan moet krijgen. Hij kan nu toch eenmaal moeilijk aan Emilie vragen of ze seks wil hebben. En dat wil hij zeker wel. Hij heeft zijn 17-jarige buurmeisje tot een knappe jonge vrouw zien ontwikkelen. Met haar rode haren en sproetjes op haar gezicht en haar strak getraind lichaam met een mooie B-cup.

Na een paar dagen krijgt hij eindelijk een idee. De examens komen eraan en misschien dat Emilie wel wat bijles kon gebruiken, vooral voor biologie dan.

Jef herinnert zich dat hij toen een proefwerk voor wiskunde heeft moeten maken dat niet zo gemakkelijk was. Misschien kon hij dat wel gebruiken. Hij besluit Emilie een WhatsApp te sturen: “Hey Emilie, alles goed? Je examens komen er zeker bijna aan? Ik herinner me dat ik toen een proefwerk voor wiskunde moest schrijven. Als je wilt, kan ik je wel helpen, want gemakkelijk was dat niet. Groetjes Jef.” Nadat hij het berichtje verzonden heeft, voelde hij een geile spanning door zijn lichaam gaan. Zou het wel werken?

Jef stuurt een snap naar Marie om te zeggen dat het plan begonnen is. Bijna onmiddellijk krijgt hij een snap terug van Marie waar ze geil op haar onderlip bijt en een groot deel decolleté laat zien. Ze wordt er zo te zien net zo geil van als Jef. Hij denkt terug aan haar lekkere tieten en haar soppende kutje en voelt zijn lul wakker worden.

Hij legt zijn hand op de groeiende bult in zijn sportbroekje en kan een zucht niet onderdrukken. Hij moet gewoon even klaarkomen. Hij neemt zijn smartphone en wilt naar zijn favoriete site gaan, maar dan bedenkt hij zich. Hij opent zijn Instagram en gaat naar het profiel van Emilie. De meeste foto’s die ze post zijn normale foto’s. Hij bedenkt zich dat het echt wel een mooi meisje is. Hij blijft zijn bobbel intussen kneden die langzaamaan helemaal hard wordt. Dan komt hij bij de foto’s van afgelopen zomer. Zijn mond valt bijna open wanneer hij de eerste bikini foto ziet. Wat een strak lichaam heeft ze. Haar lekkere tietjes, een mooie handvol. Haar lange benen. Hij houdt het niet meer en doet zijn broek naar beneden. Zijn harde staaf spring naar buiten. Wanneer hij zijn hand rond zijn kloppende pik legt, laat hij een klein kreuntje ontsnappen. Traag begint hij zich af te trekken. Hij beeldt zich in hoe ze op haar knietjes zit en met haar groene ogen omhoog kijkt, klaar om hem in haar mond te nemen. Hij beeldt zich in hoe hij zijn hand door haar rode haar laat gaan. Zijn hand gaat sneller en sneller over zijn bikkelharde staaf, zijn orgasme komt met rasse schreden dichterbij en dan wordt hij plots uit zijn geile waan gebracht. Emilie heeft geantwoord!

***

Emilie is al vroeg in de ochtend opgestaan om te studeren, nog steeds in het topje en slipje waar ze in geslapen heeft. Ze heeft altijd goede punten gehad, die ze ook wil blijven hebben. Het is haar droom om geneeskunde te studeren. Ze heeft net twee uur goed gestudeerd en besluit dat ze wel even pauze verdient. Ze weet niet waardoor het komt, maar tijdens het studeren wordt ze altijd zo geil. Eens ze van haat boeken opstaat, voelt ze zichzelf soppen. Elke dag werken haar vingers haar zeker twee keer naar een hoogtepunt. Ze laat zich op haar bed vallen en voelt haar tepels al door haar topje prikken. Met een hand streelt ze over haar borsten. Ze rilt een beetje wanneer ze over haar tepels gaat. Ze voelt haar slipje natter worden. Terwijl ze een hand laat afdalen, sluit ze haar ogen. Steeds weer moet ze denken aan het tafereel in de tuin van de buren vorige week. Hoe die gespierde Jef met zijn dikke pik in het kutje van die blonde meid pompte. Oh wat zou ze dat zelf zo graag willen voelen. Ze is geen maagd meer, maar de ervaring die ze heeft, is niet bijzonder. Ze heeft het al met drie jongens gedaan, maar die denken alleen aan zichzelf. Telkens moet ze het zelf afmaken. Nu wil ze eens echt geneukt worden, zeker met die geilheid die constant over haar hangt.

Dan wordt ze ruw uit haar stomende fantasie gehaald door haar telefoon die pingt. Een berichtje van Jef! Alsof hij weet dat ze over hem aan het fantaseren is. Hij biedt aan haar te helpen. Even weet ze niet wat te antwoorden. Eigenlijk heeft ze geen hulp nodig met haar werkstuk, maar de kans om dichter bij die lekkere lul van hem te komen, slaat ze niet af. Ze laat haar vingers terug door haar gezwollen lipjes glijden en rilt even van genot. Ze kan het niet laten en steekt dadelijk twee vingers in haar smekende doosje. Een gesmoorde kreun verlaat haar lippen. “Jaaa, Jef, neuk me met die dikke pik van je.” Het geil druipt langs haar gespierde dijen naar beneden. Ze gaat sneller en sneller tot haar lichaam verstijfd en ze dat heerlijke gevoel van ontlading over haar lijf voelt spoelen. Na even uit te puffen, neemt ze haar telefoon en antwoordt ze Jef: “Hey Jef, ja dat klopt mijn examens komen er weer aan. Dank je voor het aanbod, extra hulp sla ik niet af J. Als je tijd hebt, zou namiddag wel passen voor mij.” Ze hoopt dat ze hem niet afschrikt met de directheid van haar bericht. Emilie gaat voor haar kast staan en twijfelt wat ze zal aandoen. Ze besluit om een kort zomerrokje aan te doen met een simpel topje. Haar geile brein neemt het over en ze beslist geen slipje en geen bh aan te doen. “Als dat niet werkt, weet ik het ook niet”, denkt ze. Ze gaat weer aan haar bureau zitten en voelt zichzelf weer nat worden. Ze kan niet wachten tot straks…

***

Dadelijk kijkt Jef naar het antwoord van Emilie. Ze wil zelfs vandaag nog afspreken! Dat gaat sneller dan hij verwacht. Snel antwoordt hij dat hij na de middag zal langskomen om haar te helpen. Ondanks dat hij net op het punt van klaarkomen is, besluit hij dat toch maar niet te doen. Wie weet heeft hij die lading straks nog wel nodig. Het zorgt er wel voor dat hij voor de rest van de voormiddag botergeil rondloopt en zich niet kan focussen. Bij de minste wrijving van zijn boxer tegen zijn pik, voelt hij bloed naar beneden stromen.

Nadat hij ‘s middags iets gegeten heeft, gaat hij zich eerst nog even douchen en zijn pik en ballen even kaalscheren. Zo heeft Emilie straks hopelijk een mooi pakje om uit te pakken. Weer krijgt hij een enorme stijve die schreeuwt om aandacht, maar Jef vindt de wilskracht er niet naar te luisteren. Hij maakt er maar ineens een koude douche van, zodat zijn lul zich even koest houdt. Na de douche staat hij voor zijn kleerkast te kiezen. Hij doet een strakzittend T-shirt aan dat zijn spieren goed laat zien en een simpele sportbroek. “Om te studeren moet het comfortabel zitten”, denkt hij. Vlak voor hij vertrekt, stuurt hij nog even een berichtje naar Marie om te zeggen dat het gaat gebeuren.


Twee minuten later belt hij aan bij Emilie. Jef weet al dat haar ouders er niet zijn op zaterdagnamiddag. Dan zijn ze altijd naar familie. Wanneer Emilie de deur opendoet, moet Jef even naar adem happen. Wat ziet ze er lekker uit. Hij bekijkt haar van top tot teen. Ze heeft een grote glimlach op haar gezichtje, met twee kuiltjes ernaast. Ze draagt maar een simpel topje dat strak rond haar B-cup zit en dan laat het nog een stukje van haar strak buikje bloot. Eronder heeft ze een kort strak rokje aan wat de rest van haar lange benen goed laat zien.

Ook Emilie laat haar ogen over zijn lichaam glijden. Ze ziet zijn spieren onder zijn dun shirt en een kleine bobbel in zijn short. Het zicht van zijn lekkere lichaam zorgt ervoor dat ze weer een beetje nat wordt. “Hey Jef, dank je wel om te komen”, zegt ze opgewekt: “we zullen aan de grote tafel in de living gaan zitten. Ik moet nog even wat spullen halen, maar ga maar al.” “Oké, klinkt goed”, antwoordt Jef. Hij kijkt haar even na terwijl ze de trap opgaat. “Wat een lekker rond kontje heeft ze, daar zou ik maar al te graag aan zitten”, denkt hij. Pas dan valt het op dat hij geen lijntjes van een slipje kan ontdekken. “Ze zal toch niet..., nee nee ik heb het verkeerd gezien”, gaan zijn gedachten verder. Jef gaat intussen al aan de grote tafel zitten en wacht tot ze terugkomt. Emilie legt haar boeken op tafel en gaat recht tegenover hem zitten.


Samen beginnen ze de theorie en een aantal oefeningen te overlopen. Jef kan het niet laten af en toe naar Emilie haar borstjes te kijken. Het duurt niet lang voor hij zijn penis een beetje voelt verstijven. Emilie zelf blijft aandachtig haar oefening oplossen, wat Jef nog wat meer tijd geeft haar te bekijken. Hij ziet hoe ze verleidelijk op het einde van haar pen bijt. Wat wil hij dat dat zijn pik is. Na een tijdje staat ze op om wat drinken te gaan halen. Hij kan het niet laten dat lekkere kontje uitgebreid na te kijken. Tegen dat ze terugkomt, staat zijn paal helemaal stijf in zijn broek. Intussen is Jef zijn concentratie helemaal kwijt. Hij kan alleen nog maar denken aan hoe hij haar op tafel zou leggen en tussen haar benen zou duiken om haar helemaal suf te neuken. Hij is nog steeds aan het wegdromen over haar lekkere lichaam toen ze zijn aandacht terug probeert te krijgen. “Aarde aan Jef... Ben ik niet interessant genoeg dat je aan het dromen bent?”, vraagt ze speels.

“Hahaha, aan jou zal het niet liggen hoor, eerder aan de wiskunde”, lacht Jef terug. “Anders nemen we na deze reeks oefeningen even pauze”, stelt ze voor. Jef knikt goedkeurend. Dat kan hij wel gebruiken.

Emilie vraagt zich intussen af of hij nu echt naar haar aan het staren is. Terwijl ze over het boek gebogen is, probeert ze vanuit haar ooghoeken te kijken waar Jef mee bezig is. Hij is inderdaad naar haar aan het kijken.


Dan laat ze, niet geheel per ongeluk, haar pen vallen. Nog voor Jef kan registreren wat er gebeurt, is Emilie al opgestaan om haar pen onder tafel te pakken. Ze kan het niet laten en kijkt even tussen zijn benen. “Oh my god, wat een dikke bult heeft hij daar zitten”, denkt ze in shock. Onmiddellijk is ze botergeil en voelt haar vocht langs haar dijen druipen. Wanneer ze weer gaat zitten, heeft ze duidelijk rode blosjes op haar wangen en priemen haar stijve tepels door haar topje. Deze merkt Jef dadelijk op. Hij weet dat ze net zo geil staat als hem, ze heeft zelfs geen beha aan! Zijn hersenen draaien overuren om te bedenken hoe hij deze geile meid dadelijk helemaal kan uitwonen. Emilie kan zichzelf ook niet meer concentreren op het boek voor haar. Ze wil tot actie overgaan.

“Zullen we anders even op de bank naar tv kijken, als pauze? Dat hebben we wel verdiend”, zegt ze. Jef gaat hier dadelijk mee akkoord en gaat al in de zetel zitten. Emilie gaat eerst nog de televisie aanzetten. Hierbij buigt ze veel dieper dan nodig naar voor, waardoor Jef een uitstekend beeld van haar strakke kontje krijgt. Zijn lul wordt zo mogelijk nog harder. Ze voelt zijn ogen op haar kontje branden. Ze weet zich nog net te beheersen om de kleren niet van zijn lijf te scheuren.

Emilie komt naast hem zitten, eigenlijk zit ze bijna op zijn schoot. Ze zapt verder tot ze op een aflevering van Friends uitkomt. “Ah perfect om even te ontspannen”, zegt ze. Jef knikt en denkt in zichzelf dat hij nog wel een betere manier kent. Na een paar minuten besluit hij zijn stoute schoenen aan te trekken en legt zijn hand op haar knie. Emilie reageert niet en laat zijn hand gewoon liggen. Na een tijdje schuift Jef zijn hand hoger over haar dij en begint hij zachtjes cirkeltjes te maken met zijn vingertoppen. Emilie moet even rillen van genot, haar ademhaling wordt duidelijk zwaarder. Jef weet dat het gaat lukken.


Subtiel laat hij zijn hand verder en verder omhoog glijden tot hij onder haar rokje ingaat. Emilie kan een kleine zucht niet onderdrukken. Jef voelt de hitte van haar kruis tegen zijn hand afslaan. Hij gaat hoger en hoger tot hij plots zijn ogen openspert. Dit geile sletje heeft geen slipje aan. Hij legt zijn hand op haar kale poesje en voelt haar sappen over zijn hand stromen. Emilie heeft het niet meer en laat haar hoofd achterovervallen. “Jef, alsjeblieft, ik ben zo geil, neuk me!”, kreunt ze uit. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. “Dus je wilt geneukt worden? Jij bent wel echt een geil sletje he”, fluistert hij in haar oor.

Jef staat op en trekt zijn shirt over zijn hoofd en doet zijn broek naar beneden. Emilie wordt zo mogelijk nog geiler bij de aanblik van dat lichaam en die dikke, geaderde lul die recht naar haar wijst. Zelf trekt ze snel haar topje over haar hoofd en stroopt ze haar rokje omhoog zodat Jef haar kale kutje kan zien. Jef ziet haar gezwollen lipjes en haar roze kutje dat al een beetje openstaat. Hij wil zich bukken om haar eerst helemaal klaar te likken, maar Emilie heeft een ander idee. Ze gaat op haar knieën in de zetel zitten met haar armen over de rugleuning. Terwijl ze haar kontje naar achter steekt, zegt ze: “Ik kan niet wachten, neuk me gewoon. Ik ben nog nooit zo geil geweest.” Verbaasd over hoe heet deze meid is, komt hij achter haar staan. Hij laat zijn gezwollen eikel een paar keer door haar spleetje gaan en zet zijn lul klaar. Emilie beweegt haar kontje naar achter en spiest zichzelf in één keer op die dikke lul. Ze gilt wanneer ze zich helemaal opgevuld voelt. Wat een dikke pik heeft die gast toch. Jef houdt zich even stil, zodat ze kan wennen aan zijn neuklat. Na een minuutje begint hij in en uit haar te stoten. Zich telkens zo ver mogelijk uit dat heerlijke grotje trekken om dan weer naar binnen te trekken. Het voelt alsof ze hem telkens terug naar binnen trekt. Haar vocht loopt over haar dijen en zijn ballen naar beneden.


Emilie is helemaal verloren in een wereld van genot. Ze voelt haar orgasme al snel aankomen. “Oh ja, neuk me, neuk me hard”, gilt ze uit. Jef slaat een keer op haar billen. Emilie kreunt luid als antwoord. Jef begint sneller en sneller te gaan. Zijn ballen kletsen tegen haar klitje. Dit was gewoon neuken om klaar te komen, om van de spanning af te geraken. Jef kletst nog een keer tegen haar billen en dat was de druppel. Een oerkreet verlaat Emilie haar keel. Dit genot heeft ze nog nooit gevoeld. Dit is wat anders dan die broekventjes van haar klas. Haar kutje gaat in spasme en melkt Jef zijn lul. Net op tijd kan hij zich terugtrekken. Hij wil nog niet klaarkomen.

Emilie haar orgasme golft over haar hele lichaam. Uitgeput laat ze zich in de zetel vallen. Na een minuut op adem te zijn gekomen, kijkt ze nog steeds even geil naar Jef. “Dank je, zo een beurt had ik echt nodig. Maar nu jij nog”, zegt ze. Ze wenkt hem dichterbij en laat een hand over zijn volle ballen glijden. Jef zijn mannelijkheid hangt nu luttele centimeters voor Emilie haar mond te kloppen. Ze likt helemaal rond zijn eikel en neemt hem dan in haar mond. Ze proeft haar eigen zoete smaak op zijn pik.


Jef kreunt en puft terwijl Emilie hem aan het pijpen is. Hij merkt dat ze lang niet zo ervaren is als Marie. Om haar even te helpen legt hij een hand op haar achterhoofd en begint haar hoofd op en neer te bewegen. Ze blijft vol enthousiasme verder zuigen terwijl hij haar mondje neukt. Hij gaat sneller en sneller tot hij zijn zaad voelt borrelen in zijn ballen. “Oh ja, ik ga spuiten”, kreunt Jef. Emilie zuigt nog wat harder en begint zijn ballen te masseren. Met een kreun spuit hij de hele inhoud van zijn ballen achter in Emilie haar keeltje. Hij houdt haar vast zodat ze alles moet ontvangen. Eens hij uitgespoten is, laat hij haar terug los. Emilie moet een maar keer hoesten, maar laat dan trots haar lege mondje zien.

“Dat was heerlijk”, puft Jef terwijl hij zich nu ook naast haar laat zakken. Emilie kijkt verliefd naar hem en dan vooral naar zijn slapper wordende lul. Ze legt haar hoofd op zijn schouder en zegt dan: “Ik moet eigenlijk iets bekennen. Ik heb helemaal geen hulp nodig met wiskunde, ik kan het zo ook al. Ik had gewoon nood aan een stevige beurt.”

“Nu we toch eerlijk zijn. Ik heb gezien hoe je vorige week Marie en mij in de tuin begluurd hebt”, zegt Jef. Geschokt en beschaamd kijkt Emilie hem aan.

“Marie weet het ook en we vinden het allebei heel erg lekker dat we een showtje hebben gegeven”, stelt hij haar gerust. “Marie heeft zelfs voorgesteld om jou te verleiden, te neuken en dan daarna te vragen of je zin hebt om eens met ons mee te doen”, zegt hij terwijl hij in haar grote groene ogen kijkt. Vol ongeloof kijkt ze hem aan: “Meen je dat nou? Dat heb ik helemaal niet zien aankomen. Ik moet er nog eens over nadenken.”

“Neem alle tijd die je nodig hebt, laat maar iets weten. En moest je intussen nog eens nood hebben, ik sta tot je beschikking”, antwoordt Jef. Glimlachend laat Emilie haar hoofd terug op zijn schouder liggen, wetend dat ze hem nog veel gaat zien.


Hopelijk hebben jullie van het verhaal genoten. Laat gerust jullie feedback achter in de reacties of stuur een mail. Heb je suggesties of wil je helpen met het volgende deel, dan kan je me ook toevoegen op snapchat: g_jef1 .
Trefwoorden bij dit verhaal: Buurjongen, Buurmeisje, Studenten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeurisme, Vreemdgaan, Dildo, Exhibitionisme, Neuken, Jong En Oud, Buren,
"Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de buren vonden het nu tijd om..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.2
Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.4
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Shemale