Klik hier voor meer...
Door: Cheetah
Datum: 22-05-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 15609
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nick Geeft Bijles - 15
Bij huize Welton thuis
Ik zit op de bank lekker in makkelijke kleding namelijk gewoon een hipster en een bh. Het is best wel warm buiten dus het is niet erg wat minder aan te hebben. Op het nieuws hoor ik ondertussen dat de lockdown weer langzaam minder gaat worden en dat maakt mij zo gelukkig. Verder gaat het nog een beetje over de examens en het slagen van middelbare school leerlingen zoals dus Puck. Die door de lockdown zoveel gedoe hebben gehad en nu echt wel benadeeld zijn. Terwijl ik tv aan het kijken ben roept mijn moeder “doe de tv zachter Puck is aan het studeren” en een klein donderwolkje is boven mijn hoofd. “Kijk ik eens een keer het nieuws wat jij graag van mij wil moet het weer uit, zoek het maar uit ik kijk wel troep” mopper ik en zet het naar een leukere zender. Niet dat ik veel luister omdat ik toch vooral met mijn telefoon bezig ben. Mopperende kijk ik half naar de tv en half naar de telefoon als ik zie dat de gekochte snacks die ik had gepakt nu op zijn. Ik zucht en staar even voor mij uit, terwijl de tv volledig langs mij heen gaat.

Er is gewoon een raar gevoel in mijn lichaam en ik weet niet wat het is. Om een of andere reden denk ik aan Nick. Terwijl ik aan hem denk begin ik zelfs een beetje opgewonden te raken. Ik denk aan zijn lieve karakter en zijn mooie gespierde buik en borst. Zijn lieve lach en mooie haren. Na de massage is hij meteen naar Puck gegaan dus alles is gewoon precies hetzelfde. Hoe moet ik hem ooit verleiden als hij mij steeds weer blijft afwijzen. Ik moet hem ook niet te leuk gaan vinden, ik moet de controle over de relatie hebben. Waarom is het niet gewoon zo zoals ik het wil. Hij kwam hier voor wiskunde maar zijn lichaam is zo prachtig. Dat is echt niet leuk voor een meid als ik die net aan haar studententijd wou beginnen. Ik ben een beetje aan het dagdromen denkend aan die mooie man wanneer een zachte lieve stem mij uit die gedachte haalt. Die zachte stem is echter van mijn vervelende verwende zusje.

“Waar droom je over” vraagt ze mij als ze net de koelkast dichtdoet en met een glas sap staat. “Zit je over vieze dingen te dromen” vraagt ze met een flauwe lach op haar gezicht. “Heb even respect voor je oudere zus” snauw ik haar terug. “Hoezo heb ik gelijk? Ik bedoel ik hoef maar een piep te geven en jij hebt een probleem want ik ben aan het leren” zegt ze naar me en ik kan haar wel wat. “Niet dat het mij boeit waar je aan dacht, zal niet gebeuren waarschijnlijk omdat je toch thuis zit” steekt ze me nog erachteraan. Ze kijkt zelfverzekerd met haar arrogante rotkop. Een blik die zegt dat ze al gewonnen heeft en ik irriteer me kapot. “Rotkind, als jij klaar bent met je examens ben je van mij” zeg ik haar mompelend. Ik bedenk mij dat ze wel geluk heeft en dat ik meer actie moet ondernemen als ik hem wil hebben, dat is wel iets wat zeker is.

Terug naar Nick:

Ik ben thuis hard bezig met de antwoorden van Puck nakijken en te kijken waar ze nog hulp nodig heeft. Hard aan het concentreren ben ik aan het zoeken naar goede opdrachten. Ik kijk bij oude examens van voorgaande jaren. Verder maak ik nog wat eigen opdrachten, want snel mag ik alweer. Ik ben hard aan het nakijken en aan het verzinnen en ook waar ik haar nog moet helpen. Doordat we vooral druk bezig zijn met neuken in plaats van vragen maken loop ik nu wel achter. Neuken is natuurlijk veel leuker maar ik moet het niet ten kosten laten gaan van het lesgeven, maar ja Puck is natuurlijk niet te weerstaan. Niet veel later komt er van Puck een berichtje binnen. “Heey Nick, wanneer stuur je nog wat opdrachten die je beloofd had. Je had toch ook die andere nagekeken zou ik die ook nog mogen? Ik heb woensdag een belangrijk examen en ik voel nog niet dat ik er klaar voor ben” waarop ik met mijn handen alleen maar meer in mijn haar zit. Ze gaat nog door want stuurt daarna “ik denk niet dat daarom de eerste les door moet gaan. De tweede les van deze week wel, dan kunnen we wellicht de toets door nemen? Ik baal er wel van maar ik denk jij ook niet ;p” en ik lach om haar. Ik ga meteen weer verder om haar te helpen wat ergens mijn prioriteit zou moeten zijn. Maar een mooie tiener die zichzelf aanbiedt is gewoon geen nee tegen te zeggen. Ik reageer wel “ik stuur je vandaag nog wat je me vraagt, ik zie je dan alleen de tweede les van de week? Goede keus, misschien moet je me ook niet verleiden die andere les” en ik werk snel door om het te kunnen sturen.

Als ik het net gestuurd heb krijg ik van Lisa een berichtje. Ik open whatsapp en daar staat een mooie foto van Lisa in een mooie zwarte bh en hipster. Eigenlijk zijn het meerdere foto’s van meerdere kanten zodat ze haar hele lichaam laat zien. Dit had ik al eerder gezien maar dit blijft zo onmogelijk geil. “Denk je dat ik er al beter uitzie? Ik dacht stuur maar gewoon dit je hebt het toch al gezien toch hihi” en ik sla alle foto’s natuurlijk op. Deze meiden zijn echt raar eigenlijk. Puck laat af en toe ene beetje jaloezie zien naar haar oudere zus. Dit lijkt erger te worden naarmate Lisa zich meer naar mij forceert, of meent ze dat en ziet ze mij echt zitten. Ik doe natuurlijk steeds of ik niks doorheb maar ze wil me duidelijk verleiden. Zou Lisa mij leuk vinden vraag ik mij dan af maar ik bedenk mij dat dit niet waarschijnlijk is, toch? Toch wil ik duidelijk laten zien naar Lisa dat ik de trainer ben en zij mijn pupil en niet meer. “Je ziet er prachtig uit Lisa, maar we hebben een professionele verstandshouding dus stuur maar geen persoonlijke foto’s meer” zeg ik haar dan. Niet dat ik geen foto’s wil maar ik zit al veel te diep met een van de zusjes laat staan als het er twee worden die elkaar niet kunnen luchten of zien.

De volgende die een bericht stuurt tot mijn verbazing is Esmee en of nog een keer bij de sportschool kom. “We kunnen ook een keer samen trainen, als je wil natuurlijk” stuurt erbij. Ik denk aan de mooie meid van 21 en dat zou best wel geil zijn maar bij haar is het nog vooral die verlegenheid dus ik weet het niet. Ik heb voor de spiegel ondertussen betaald. “Erg druk geweest, ik stuur wel een berichtje als ik weer kom” stuur ik terug en wellicht dat ik dat wel ga doen. Ze zal er vast niks mee bedoelen en het is altijd beter om samen te sporten omdat je elkaar kan motiveren. Daarbij motiveert haar mooie lijf ook nog. Als ik mijn telefoon neer leg word ik niet veel later of eigenlijk meteen al gebeld door Chiel. Die heb ik ook lang niet gesproken dus ik neem uiteraard wel op.

C: Heeey Nick dat is even geleden!

Ik: Heey Chiel ja sorry erg druk met lesgeven en dergelijke, maar dankzij jou wel weer mijn huur gewoon kunnen betalen.

C: Ja dat lesgeven gaat goed hoorde ik half ergens. Je geeft Lisa nu ook nog training toch?

Ik: Ja klopt, aan Lisa nu en Puck traint nog wel mee.

C: Geluksvogel, en probeer je een beetje die Lisa te vleien tot het bed?

Ik: Nee natuurlijk niet, ik doe het puur voor het geld.

C: Tsss ik dacht jij hebt Puck al even goed uitgewoond en gaat nu je zinnen zetten op Lisa.

Ik: Hahahaha natuurlijk niet, Puck is pas 16. Dat zou ik toch nooit doen.

C: Nou ik wel hoor, ik bedoel ja ze is 16 en volgens mij een beetje preutse tut maar zij is ook superlekker om te zien, net als haar zus stevige memmen.

Ik: Ik zie wel dat ze knap is ja, maar ik spreek je snel maat ik moet wat regelen.

C: Succes, spreek je snel.

Zodra Chiel heeft opgehangen geef ik een diepe zucht. Het is een goede gast en ik ben hem eeuwig dankbaar maar hij heeft geen idee hoe zeer hij in de buurt is dat ik Puck al goed heb uitgewoond en hoe. Hard geneukt meerdere keren en haar mondje ook meteen. Haar kutje gelikt, haar mijn ballen laten likken met haar kontje al gespeeld. Noem haar slet en tuf op haar, spuit haar vol, sla haar kont rood en trek haar kleding kapot. En dat terwijl ik nog veel meer geile dingen met haar wil doen. Daarbij denk ik ergens dat zij in zekere zin meer controle heeft dan ik. Ik leg mijn telefoon neer en zucht hard voor deze alweer afgaat. Ik weet niet wat het is met al deze drukte maar ik zie dat het Lisa is. Wederom neem ik op en weet niet waarom ze belt. In haar belletje vertelt ze dat haar vader contacten heeft met de eigenaar van een gloednieuwe sportschool in de grote stad. Deze heeft de modernste snufjes en is echt superluxe. Ik heb hiervan gehoord maar had nooit bedacht dat ik daar ooit heen zou gaan omdat het best wel en sportschool is met een rijke doelgroep. Puck en Lisa hun ouders zijn dat echter en hij heeft dat geregeld dat wij daar samen kunnen trainen. Ik was natuurlijk meteen om en zei helemaal akkoord te zijn daar te willen trainen met haar. Alleen het idee al om al die nieuwe apparaten te mogen gebruiken.

Lisa les 4

Zogezegd zo gedaan kom ik net op de tijd aan bij het juiste adres. Dit namelijk omdat ik weer verdwaald was. Lisa staat er ook in een strakke legging en ik zie verder een sportjasje met haar naam op de achterkant en ook die weer van een of ander prijzig merk. Ze lacht naar me met haar mooie lange blonde haar in een hoge paardenstaart. “Klaar voor?” vraagt ze en ik knik hevig. “Hiervoor ben ik klaar geboren” zeg ik opgewonden voor deze sportsensatie. Al die gloednieuwe apparatuur alleen voor ons. Als we zijn omgekleed lopen we de zaal in. Ik zie nauwelijks zelfs wat Lisa aan heeft omdat ik alleen maar naar de apparatuur kijk. “We hebben twee uur” zegt ze terwijl zij ook merkt hoe opgewonden ik ben. “Je mag wel eerst even voor jezelf trainen” biedt ze me dan lief aan en ik lach en geef haar een knuffel en een kus op haar voorhoofd. “Je bent een engel” zeg ik dankbaar en ga meteen weer sporten. “We hebben tot 16:00” zegt ze dan terwijl we hier om 14:00 de zaal inliepen dus twee uur mogen we hier van deze zaal gebruik maken.

Tijdens dit sporten merk ik Lisa nauwelijks op omdat ik zo gefocust ben. Dit gaat zo door en ze zegt af en toe wel of we al gaan beginnen en steeds weer zeg ik bijna. “Nick?” vraagt ze mij dan. “Ja, ja ik kom er nu wel aan” zeg ik dan en voel mij zo opgewonden. Elke spier lijkt meer getraind. Dit was bij uitstek de beste sportschool ervaring ooit. Ik voel zoveel meer energie en richt mij dan tot Lisa. “Euhm Nick, de tijd is op het is 5 voor 4 we moeten opruimen en de zaal verlaten” zegt ze dan en ik voel mij meteen schuldig. “Ooow sorry fuck ik had echt geen idee. Dit leek echt maar een halfuur voor mij. Maar het was zo geweldig en…” en ik baal voor haar maar ze onderbreekt me. Ze duwt haar vinger tegen mijn lip en denkt even na. “Ik wil je best vergeven hoor, maar op een voorwaarde” en het lijkt wel of ik door het oog van de naald kroop. “Een date” en mijn ogen worden groot en ik kijk haar verrast aan. “Een date?” vraag ik haar dan voor de zekerheid en ze knikt zelfverzekerd. “Ja ik wil graag een date met je.” Waarop ik nog moeilijker kijk en mijn telefoon pak. “Wanneer dan en hoe, daarbij ik ben je trainer is dat wel handig. Dit moeten we niet doen toch?” begin ik tegen de protesteren maar ze haalt haar schouder op. “Als je niet mee werkt ook prima maar dan ga ik het wel zeggen tegen mama dat de training slecht was en krijg je niet betaald hiervoor”. Deze meid chanteert mij gewoon.

Voor ik goed en wel kan reageren zegt ze dat ze nu naar de kleedkamer gaat en ik dat ook ga doen. Daar denk ik erover na maar ze zal wel haar troef inzetten. “Dan zeg ik wel ja, het lijkt me gezellig” zeg ik iets ongemakkelijk. Ik loop de douche in en ga bedenken dat ik nu dus op date met haar moet. Beide lopen we nu door de stad met onze sportkleding aan. Ik draag een joggingbroek en een sweater met mijn sportkleren in mijn sporttas die ook nog mee moet. Lisa draagt een strakke legging haar mooie lange blonde haar in een staart en een sportief shirtje. Deze staat haar goed en tekent goed het mooie formaat van haar heerlijke tieten af. De legging siert haar billen en ze ziet er heerlijk uit maar ze is mijn leerling. Daarbij denk ik ook aan hoe de jaloerse Puck zal reageren als ze hierachter komt. Wat er is weet ik niet maar deze twee meiden moeten elkaar niet, zoveel is wel duidelijk. Wat zou Lisa verder bij de date willen doen? Ik laat haar in ieder geval de leiding nemen, dat lijkt mij wel een goed idee. Ik heb ook geen idee waarom ze met mij uit wil, maar goed ik heb geen keus en nu ga ik dus als 30-jarige op date met een geweldige en super lekkere 18-jarige. Mijn gedachte zijn niet helemaal bij seks, vooral wat ze van me wil. Zou ze mij dan toch echt leuk vinden? Ik kan dat toch niet maken naar haar niet, Puck niet en al helemaal hun moeder niet dat de tutor beide dochters om zijn vinger heeft.

Wanneer ik de kleedkamer uitloop zit Lisa op haar telefoon. Ze lacht naar me als we beide met de grote tas weer voor elkaar staan en nu buiten de sportschool. “Dus wat wil je doen” vraag ik haar zodat ik de keuze aan haar geeft. Ze dreigde zo makkelijk met ontslag en een melding dat ik niet weet waar ze toe in staat is. Nu gaan we op date en ik weet niet wat ze wil doen of wanneer en hoezo maar er is spanning. Ik voel het niet als seksuele spanning maar er is wel spanning. Ik ben er niet van bewust hoe seksueel de spanning was voor Puck. Die is nu echter thuis aan het leren voor haar examens, of in ieder geval voor een belangrijk deel van de toetsweek. Ik schud het uit mijn hoofd en kijk haar nog steeds vragend aan. Ik ben benieuwd wat we gaan doen, maar een ding staat vast ik ga met Lisa op date. Ik neuk Puck en met Lisa dus daten. Chiel zou zich graag hier bevinden maar ik weet het niet. Een van de meiden neuken, tuurlijk niet te houden met die bloedgeile Puck. Maar nu met Lisa op date, wat moet hiervan komen.
Lees verder in: Nick Geeft Bijles - 17
Trefwoorden bij dit verhaal: Bijles, Legging, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale