Klik hier voor meer...
Door: Juliette
Datum: 05-06-2023 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 16205
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Onze vakantie was bijna voorbij !! Het was fantastisch,8 dagen Spanje,,leuke dagen met hockey vriendinnen en natuurlijk veel gelachen.

We wilde dit laatste weekend onze foto's en video opname van de Spanje reis bekijken maar Fleur en Noor hadden andere plannen dus besloten dat op een later tijdstip te doen.

Ik had geen plannen dat laatste weekend,,dus had met Lara afgesproken om nog iets leuks te gaan doen.

We wisten nog niet wat maar Lara kwam met een idee !

Ik was vanmorgen bij oma en ik kreeg een cadeaubon voor een sauna bezoek,heb je zin om vanavond mee te gaan vroeg Lara ?

Ja leuk !!,, daar ben ik al even niet meer geweest.
Is goed zei Lara dan haal ik je rond 17.00 op dan hebben we het avond tarief.

Ondanks het warme weer had ik er toch veel zin in,,even de vakantie lekker afsluiten. Lara was om 17.00 bij mij zodat we optijd konden vertrekken.

Ik vind het best spannend zei ze!! hoe zo vroeg ik ? Nou toch best gek bloot in de sauna iedereen ziet je en wij hun natuurlijk ook. Daar moet je niet opletten zei ik,,tenslotte is het warm weer dus echt druk zal het er niet zijn.

Na een minuutje of 20 rijden kwamen we aan en wat ik al verwacht had het was best rustig,,ik zag dat Lara dat toch wel fijn vond.

We melden ons bij de balie en werden netjes te woordgestaan en kregen duidelijke uitleg !! We mochten onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.

Na de uitleg liepen we richting de omkleed ruimte en ik merkte dat Lara het best spannend vond,,komt goed zei ik !

Al onze kleding uitgedaan en op naar alle faciliteiten, het was echt rustig ! alleen een jong koppel en 2 oudere mensen dus dat stelde Lara ook wel weer gerust.

Omdat het zo warm was besloten we om gebruik te maken van de koud water badjes en dat was echt genieten,,heerlijk naakt zwemmen dat was zo lang geleden.

Het was echt gezellig en besloten toch om even de sauna in te gaan ondanks de warmte,,Lara besloot om haar handdoek om te houden dus deed ik maar het zelfde.

Voor mij was dat iets minder makkelijk,,mijn handdoek was te klein voor mijn d cup tieten maar goed,zo gezegd zo gedaan.

Er was niets te doen dus hadden we de sauna voor ons alleen ! Het was echt warm. We zaten een minuut of 10 te zweten toen de deur open ging en er een grote zwarte man binnen kwam,hij knikte vriendelijk en ging op het bankje zitten ! Lara en ik keken elkaar aan en tegelijk ook naar die grote pik die tussen zijn benen hing.

Na enkele minuten knoopte hij een gesprek met ons aan,,hij vroeg of we hier vaker kwamen en wat we er van vonden ?

Even viel er een stilte en ik merkte dat hij steeds naar Lara keek,,dat was niet gek ten slotte ziet ze er goed uit ! Perfect figuur mooi lang blond haar en een stevige B cup.

Blijkbaar is hij geen tieten man anders had hij zijn ogen wel op die d cup van mij gericht.

Lara kon haar ogen ook niet van hem afhouden,denk dat hij haar type zeker wel is.

Blijkbaar vond hij het na een half uur wel genoeg en besloot de sauna uit te gaan..hij keek naar Lara en gaf haar een teken om achter hem aan te gaan.

Lara keek verbaasd ! En tikte mij aan,ga maar zei ik..ze stond op met haar handdoek nog om en liep achter hem aan waardoor ik de sauna even alleen had.

Het duurde best lang voor ze terug was dus besloot even te gaan kijken.

Eerst keek ik bij het zwembad maar daar was ze niet,ik zag ook niets op de ligweide dus bedacht mij om bij het kleedlokaal te gaan kijken.

Toen ik langs de douches liep hoorde ik een geluid ! Het klonk als de stem van Lara. Ik opende de deur en zag dat Lara schrok ze was met die donkere man bezig,ik zag dat zijn pik helemaal stijf stond en ondertussen zat hij Lara te vingeren waardoor ze heerlijk kreunde.

Hij greep Lara om haar nek ! Ga met me mee naar
huis, hijgde hij in
Haar oor. Ja graag was haar antwoord !!

Hij keek me aan en zei, jij mag ook mee ! Ik vond het prima,hij gaf me een hand en stelde zich voor als Kibo. Hoi zei ik mijn naam is Juliette.

We deden onze kleren aan om vervolgens achter Kibo aan te rijden. Lara was helemaal in haar nopjes..JEE !! Wat een pik heeft die gozer hij zat me heerlijk te vingeren en ik mocht met zijn pik spelen zo'n grote had ik nog nooit gepijpt glunderde Lara.

Ik moest hard lachen,pijpen jij !!! Ja echt waar riep Lara hij stond me helemaal op te geilen.

Nou benieuwd wat er nu komt zei ik ? En waar we naar toe zouden gaan.

We reden het dorp uit en na wat omwegen kwamen we bij een vakantie park aan..is het hier vroeg Lara !! Nou blijkbaar wel ? Mij verbaasde het ook.

Na het parkeren van onze auto liepen we naar Kibo met de vraag of hij op dit park woonde ? Nee zei hij een vriend van mij heeft hier een huisje.

Oké !! Leuk zei Lara en jij hebt de sleutel of ? Nee joh grapte hij mijn vriend en zijn mattie zijn ook hier.

We gingen naar binnen en zagen 2 mannen zitten op de bank die een game aan het spelen waren.

Hee gozer zei ėėn van de kerels,nu al terug van de sauna ? En wie heb je bij ?

Leg die game controlers maar weg zei Kibo,,ik heb wat anders om mee te spelen lachte hij.

De jongens stonden op en stelde zich voor als Addo en Selas, en wie zijn jullie ? Wij zijn Lara en Juliette en zijn mee naar hier gevraagd door Kibo maar wat we hier doen weten we niet ?

Kibo keek naar Addo en Selas en zei dat blondje heeft me heerlijk gepijpt ! Misschien wil ze die van jullie ook proeven.

Hij liep weer richting Lara en ging verder waar hij in de sauna gebleven was,Lara knoopte zijn broek los en nam opnieuw Kibo zijn zwarte pik in haar mondje en begon hem heerlijk te pijpen.

Kibo had onder tussen de moeite genomen om Lara van haar kleren te ontdoen en haar overal te strelen,ik zag dat hij over haar tepels wreef waar Lara super geil van kon worden.

Wat sta je te kijken riep Kibo !! Daar staat er nog ėėn waar hij mij mee bedoelde.

Ik zag haar in de sauna die griet is te gek
ze heeft mooie
benen en ze heeft
een paar joekels
van een tieten zei Kibo.

Doe je 't,shirt uit zei Selas!
Oh ja Zei ik
En wat zou je dan
zien? Nou, zei Salas
volgens mij twee
grote lekkere zware
tieten.

Ondertussen duwde Kibo Lara naar de grond en begon haar te likken tot ze kreunde van geilheid.

Nu jij zei Addo,ik moest op de bank zitten,Addo en Salas kwamen naast mij zitten.

Jezus wat een
heerlijk gevuld |ijf
en wat een joekels
van een tieten daar
wil ik wel aan
zuigen zei Addo.

Het was
begonnen..
Enkele tellen later
zaten Salas En Addo Onder mijn bh mijn
tieten van 2 kanten te kneden,ik voelde hun lange tong over mijn tieten en tepels gaan.

Lara die nog steeds op de grond lag had inmiddels Kibo zijn pik in haar kutje zitten waar mee hij haar snoeihard neukte,ze schreeuwde het uit zo kon ik haar niet.

Selas die mijn tieten los liet kroop tussen mijn benen hij was de eerste die mij neukte.Zijn enorme lul was gitzwart en hard als staal waar hij flink mee te keer ging.

Kibo was uitgeneukt bij Lara en kwam mijn kant uit,nu ik riep hij luidkeels.
Hij had een soort van leiding en gaf Addo opdracht om met Lara verder te gaan.

Zo nu ben jij aan de beurt,
Ik heb de hele
Avond al aan die
twee lekkere tieten willen
likken zei kibo
terwijl hij de daad
bij het woord
voegde.

Hij ging naast me zitten en duwde mijn tieten omhoog waarna hij er gretig aan begon te zuigen. Even later trokken
Kibo en Selas me onderuit en
lag ik op de grond
Ik werd aan handen
en voeten
getrokken tot ik
gespreid klaarlag.

Selas ging tussen mijn benen zitten en begon me heerlijk te neuken,ik draaide mijn hoofd en zag hoe Lara aan het genieten was door die harde pik van Addo.

Draai je om riep Kibo ! Ik moest op handen en knieën gaan zitten waarna Kibo achter mij plaats nam,ik voelde zijn harde zwarte pik zo mijn kutje in glijden,hij duwde me verder naar beneden waardoor ik helemaal plat op de grond lag met mijn benen gespreid zo dat hij me nog harder kon neuken.

Selas en Addo hadden ondertussen weer gewisseld. Addo kwam voor me liggen en voor ik iets kon zeggen zat hij met zijn pik in mijn mond.

Lara was inmiddels lekker klaar gekomen haar hele kutje was nog nat van haar kut vocht wat er als een beekje uit liep.

Na al dat lekkere
pijpen en neuken
moeten kibo addo En selas
natuurlijk
ook een keer
klaarkomen! Ga eens naast elkaar zitten op jullie knieën zei Addo.

Lara en ik kropen dicht tegen elkaar aan terwijl de 3 vrienden aan hun pikken begonnen te rukken. WAAR !! WAAR !! Schreeuwde Kibo ? Maakt niet uit we vinden alles lekker knipoogde Lara

Open je mond riep hij en spoot een volle laag in Lara haar mondje ze kon het haast niet weg slikken zoveel was het.

Addo was achter mij gaan staan en nam mijn tieten vast !! Kom hier op zei hij tegen Selas,hij hield het niet meer en een flinke lading spoot recht over mijn tieten heen.

Addo bleef maar aan zijn pik rukken en spoot ongecontroleerd om zich heen,opzich niet erg maar Lara had het misschien toch liever in haar mond gehad ? Of ik op mijn tieten.

Desondanks hadden we een leuke avond gehad en sloten af met een drankje.
Trefwoorden bij dit verhaal: Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...