62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-08-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 3987x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Collega - 3

Slot

Terwijl ik zijn vingers uit mijn keel voelde glijden, pakte hij me bij de haren en nam het flesje p*ppers, snoof er zelf eerst hard aan en duwde het daarna onder mijn neus, rechts, links en rechts. Ik voelde mezelf warm krijgen, beetje draaien en enorm geil. Zonder dat ik het goed en wel besefte duwde hij zijn ontblootte dikke eikel in mijn bek en schoof die zachtjes maar zeker dieper mijn keel in. Met beide handen hield hij mijn hoofd diep tegen zijn heupen aan. Het heerlijke gevoel van zijn ballen tegen mijn kin te voelen, het verlangen naar adem en het gevuld zitten tot in mijn slokdarm met hem… wat een geweldig gevoel. Ik hield het zelf echter niet lang meer uit en duwde hem zachtjes weg, maar weigerde dat tot ik heftig naar adem begon te snakken. Hij loste en haalde zijn pik eruit. Greep me bij mijn haren, terwijl het slijm aan mijn kin hing en opnieuw duwde hij die dikke pik diep mijn keel in. Deze keer begon hij zachtjes mijn keel te neuken door mijn hoofd naar voor en achter te bewegen… ik was niets meer waard dan zijn masturbator… ik klopt op zijn been om aan te geven dat ik niet meer kon en trok me hard weg. Mijn keel voelde pijnlijk aan en ik viel kokhalzend neer op de grond. Ik was al uitgeput en we waren nog niet eens in de helft... Hij trok me terug recht en herhaalde het. Mijn mond was zijn fuckpussy alvorens hij mijn hol ging misbruiken... Nadat hij gedaan had, duwde hij me van zich af.

‘Kijk naar mij slaafje.’ Met een slijmerig en tranend gezicht keek ik hem aan, hij spuwde op me en vervolgens duwde hij zijn kont in mijn gezicht. ‘Likken kerel!’

Mijn tong likte zijn heerlijk gaatje. Heerlijk om alles van hem te mogen proeven… hij draaide zich om, trok me recht en haalde mijn halsband uit de kast. Deed die mij om en kuste mij passioneel. Pakte opnieuw de p*ppers en gaf ze me in de hand. Hij pakte de lube en zei:

‘Nu jouw hol slet, kruip in de sling.’ Ik nam het flesje, legde mij in de sling klaar en voelde zijn vingers mijn aars insmeren. Hij zette zijn eikel tegen mijn hol en ik snuifde hard aan het flesje. Hij duwde en zijn eikel schoot naar binnen en al snel vulde hij diep mijn hele hol. Hij genoot duidelijk zelf ook en pakte het flesje uit mijn hand, kuste mij en snoof zelf ook. Zijn ogen werden vurig, glazig en zijn pik nog harder en met diepe harde stoten neukte hij mijn verlangende hol. Ik voelde hoe diep hij mijn buik in aan het boren was. Zalig! Het was niet nieuw, omdat ik mijn speeltjes had, maar toch voelt dit warme vlees zalig diep in mij. Ik kon mezelf niet meer inhouden en greep mijn lul vast en begon me af te trekken. Hij stond het mij gelukkig toe. Dit was geweldig. Ik voelde zijn passie in mij en genoot van mijn rukkende hand.

Hij haalde polts zijn pik eruit om naar mijn hol te kijken, hij glimlachte en keek mij sluw aan, spuwde erin en schoof zijn pik weer diep in me. Ondertussen moest ik me inhouden om niet te komen, maar al snel spoot ik mijn sperma op mijn buik. Hij stopte met neuken, pakte die sperma met zijn vingers op en duwde die mijn aars binnen. Het was lube om mij verder harder te neuken dan tevoren. De kracht die hij nu uitoefende was enrom geil en ik bewoog gretig mee in de sling. Ik had me volledig aan hem en mijn geilheid overgegeven. Niet snel daarna haalde hij dieper adem, stootte hij harder, greep me bij de keel, wurgde me en spoot diep mijn hol in. Zuchtend viel hij op me neer, haalde zijn pik eruit en beval me die proper te zuigen.

Ik knielde neer en zoog alles mooi op. Hij kleedde zich aan, deed de deur open en vertrok. Hij liet me achter met een slijmerige kop, zweterig lichaam en een lekkende neukholletje…
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Trio, Oraal, Date, Anaal, Slaaf, Dating,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.8
De OverbeetDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy,
"Bruine oogjes, zwart haar en een overbeet, het gaf hem iets grappigs, en lachen deed hij zo leuk ook Vast niets voor mij, dacht ik gelijk en liet hem met rust met tegenzin. Hoe oud was hij helemaal, dacht ik weer. Wandelend naar de schuil..."
18-04
9.2
Niels Met PuberDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Puber,
"Niels en puber Nino Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgr..."
18-04
9.4
Wij En StiefzoonDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzoon,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy, beide begin veertigers. We hebben al meer dan 20 jaar een goede relatie. Al veel jaren geleden kwam Wouter in ons leven. Hij was geboren in een moeilijk gezin en kon daar ook niet langer blijven. Via via kw..."
18-04
9.1
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04
8.7
Headlines - 2Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Meester, Pijpen, Slaaf, Slet, Sletje, Werk,
"Zonder dat ik het echt doorhad staarde ik al een tijdje naar zijn gezicht. Ik wist niet wat het precies was, maar hij kwam me bekend voor. Was ik hem wel eens tegengekomen tijdens het boodschappen doen, of misschien een vriend van een vriend van een ..."
17-04
8.7
Peter In ZiekenhuisDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Verpleger, Ziekenhuis,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
17-04
8.9
Het KussenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Verlangen, Vingeren,
"Jaren was ik zijn oppas, maar pas toen hij ouder werd, zag ik nog een verandering. Natuurlijk, hij groeide, overal wel. Maar wat vreemder was, waren de handdoeken met duidelijke sporen van een leuk tijdverdrijf Die waste ik dan, en deed ze in de dro..."
17-04
8.7
De Affaire - 3Door: Pe91
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Affaire, Aftrekken, Neuken, Pijpen,
"Ik had mijn jockstrap nog aan, maar daar overheen had ik al een trainingspak aangetrokken. Ik lag al lang uitgestrekt op de bank. Het regende ook pijpenstelen. Mark hoefde ik echt niet meer te verwachten. Jammer maar helaas. De bel ging ineens. Als e..."
16-04
9.3
Femboy Sisters - 7Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender,
"Het maakte ons ook niet uit hoe vernederend we werden geneukt of hoe vaak, ik en Bas werden alleen maar meer verliefd en geiler van beide Ferd en Mirjam. In het weekend was er weer een pride weekend. Niet als de normale, maar gewoon een weekend waar ..."
16-04
9.4
Betrapt - 3Door: Telsomoh
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Betrapt, Pijpen, Sperma,
"Mijn pik was weer bikkelhard en ik wilde nu Klaas neuken. Mijn volgende ervaring . Nou die ervaring kwam. Ik ging op het bed van klaas liggen en hij kroop gelijk over me heen, pakte mijn pik en dirigeerde hem naar zijn kut. Ik voelde dat mijn eikel ..."
16-04
9.3
PassenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Verleiden,
"De keren dat ik stoute pakjes ontving zijn legio. Van condooms, glijmiddel en lingerie. Tot dildo s, klemmen en leren speeltjes. Van de meeste studenten wist ik het wel, en soms was het ook raak. Maar deze knaap, nee Buurman, ik krijg een pakketje, ..."
16-04
8.8