60.341 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-08-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 11409x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
“Uiteraard kon ik even stiekem gluren niet laten, terwijl ik de grote zachte handdoek, die ik voor hem had uitgezocht, keurig naast de wasbak legde. Al meteen kon ik doorheen de vage wanden van de douche zijn naakte lichaam in volle glorie onderscheiden. Zijn piemel was groot, maar dan meer in de zin van, zo groot als het beestje zichzelf maken kon. Het ding slingerde alle kanten uit terwijl het water vrolijk klaterde en de jongen zichzelf waste. Dat gaf me, om eerlijk te zijn, instant een vrolijk gevoel tussen mijn benen, waar het toen ook al behoorlijk kriebelde. Even kuchte ik en riep dat ik de handdoek voor hem had neergelegd. Met een korte giechel, terwijl ik merkte hoe zijn hele lijf schokte. ‘Joehoeh ik zit hier…’ was zijn antwoord en een klein stukje schoof hij het deurtje opzij. Alleen twee blinkende ogen vol van verwachting kon ik zien. Maar zijn buik en borst leunde zo tegen de wand dat ik de rest ook zo zou kunnen zien. Hij had best grote jongens tepels en die paar kilo’s teveel aan zijn buikje, kon hij nu ook niet meer verstoppen. Even stak ik hartelijk mijn duim op en wilde me net omdraaien toen hij nog wat zou zeggen.

‘Als je wil mag je er bij komen. Het water is heerlijk!’ Met die woorden werd ik tot mijn verbazing in mijn eigen douche uitgenodigd. Mijn hand die de klink van de deur al aantikte, trilde even. Een klein schokje zou doorheen zijn lijf gaan toen mijn ogen een moment bleven rusten op de zijkant van de douche. Zijn blote piemel die hij daarachter veilig verborgen dacht te hebben, slingerde even alle kanten uit. In zijn ogen blonk de vrees dat ik dat geheim ontdekt zou hebben. En terwijl zijn hand er even naartoe schoot, zou hij vanuit mijn ogen die bevestiging ook krijgen. Zo gauw dat ding door die grote vingers van hem omringd werden, liet hij alweer los. ‘Nou… jij hebt toch alles al gezien.’ sprak hij, waarna hij vlak voordat de deur weer dicht ging, zijn ogen sloot. Vervolgens draaide hij met zijn rug naar me toe. Alsof de bedenktijd die hij me gunde verstreken was en voor hem duidelijk was dat ik toch niet komen zou. Maar bij mezelf… eerlijk? Kriebels gierden doorheen mijn lijf van mijn tieten tot mijn schaamlippen en ik voelde hoe ik naar die, net afgesloten douchedeur, werd toe gezogen. In tussentijd maakte ik er sport van om mezelf zo snel mogelijk van mijn kleren te ontdoen, zonder daarbij die vaag dansende billen uit het oog te verliezen.

Het zou me bij elkaar hooguit 30, ja oke misschien 40 seconden duren om in mijn blootje de douchedeur te bereiken. Net op het moment dat ik de wanden beetnam, stopte plots het water met lopen. Ik merkte hoe dat grote naakte lijf zich omkeerde en met twee handen de deuren wilde openen. Zijn mond viel een stukje open en ik ervoer van mijne hetzelfde toen onze ogen plots veel dichterbij elkaar dan daarnet waren. Secondenlange stilte viel. Enkel nog druppels van zijn lijf drupten in de douchebak, terwijl hij me maar in de ogen bleef staren. Waar ik elk moment verwachtte dat zijn blik naar onder zou afdalen, bleef hij me halstarrig in de ogen staren. ‘Ik eh… ik was net klaar.’ fluisterde hij uiteindelijk. ‘Oh’ zei ik en verbrak op dat moment het oogcontact door onder zijn arm in de douche te klimmen. Met mijn tieten en tepels bewoog ik langs zijn heup en zij. ‘Wil je me niet nog even… ehm… helpen? Ik ben geloof ik ook wel een beetje vuil en eh… nat enneh… ik heb toch al alles gezien.’ Die laatste woorden leken hem pas weer bij zinnen te brengen, want ik merkte tot mijn opluchting hoe hij langzaam de douchedeuren sloot en over zijn schouder al achterom gluurde…”

Samantha staarde met een gelukzalige blik voor zich uit, zoals ik die maar zelden van haar gezien had. Ook tussen mijn benen gierden op dat moment kriebels. Wat was ik blij voor haar dat ze na al die jaren van pauze ook weer eens een dergelijke ervaring had gekend. Bij alles wat ze vertelde, had ik me kunnen inhouden om niet te reageren. Maar nu, terwijl ze hier zo naast me zat, bleef het toch wel erg lang stil. ‘Heeft hij je alle hoeken van de douche laten zien, terwijl hij met zijn pik in je stootte?’ vroeg ik zacht maar Samantha’s hoofd schudde en even zuchtte ze.

“Dat verwachtte ik wel, maar hij liet me best nog even op mijn honger zitten. Wel erg lief was hij daarentegen en misschien maakte me dat nog extra geil. Hij omhelsde me teder en hielp me wassen over mijn nek en rug. Uiteindelijk zou ik het zijn die zijn washand-hand zelf naar mijn borstjes bracht en ja hoor, dat kietelde zo enorm dat ik een giechel niet voor mezelf kon houden. Hij zou met best veel complimentjes gooien, terwijl zijn blik nu niet leek te kunnen losscheuren van mijn tieten en tepels en bleef er maar overheen wassen. Tussen mijn benen zouden er echter ook al heel wat sapjes vloeien. Uiteindelijk zei ik dat ik zo wel schoon genoeg was en hief één knie hoopvol op. Echter leek hij de hint niet echt te begrijpen. Hij reikte me alleen de washand aan, die kneep ik uit en gooide ik vervolgens over de rand van de douche, in de badkamer. Vervolgens zou ik met mijn middelvinger langs mijn schaamlippen strijken. Het had wel effect, want ik merkte hoe zijn piemel weer vanzelf bewoog. Dat ding zou in geen tijd al mijn aandacht naar zich toe weten trekken want zonder iets van aankondiging zou ik hem plots al in mijn handen houden. Daarop volgde een schok en korte brul van de jongen die verbaasd omlaag keek. Hij vond dat ik wel erg hard van stapel liep, maar toen ik er hem een complimentje over maakte, smolt hij meteen.

Even was ik best blij dat hij me niet zomaar in het wilde weg besprongen en vol gestoken had. Dat ding was in mijn hand zo dik, dat mijn vingers er niet omheen konden. Toen ik hem daar op wees, flapperde hij fier met zijn oren en vroeg me vervolgens of mijn lippen er wel omheen konden. Behoorlijk aandoenlijk was het te zien hoe hij vlak erna zijn mond dichtkneep met zijn lippen stijf op elkaar, alsof hij spijt had van zijn vraag. Weet je… bij elke andere jongen die me zo zou aanspreken zou ik vast meteen opstaan en… nouja… hij stond stijf van de kriebels voelde ik langs die kloppende pik. In geen tijd bewoog die vlak voor mijn ogen terwijl ik, zonder het zelf goed te beseffen op mijn knieën voor hem had plaatsgenomen. Daar zag ik ook zijn mannelijke zak bungelen en al terwijl ik daarnaar toe greep, zouden mijn lippen soepel over die gladde glanzende eikel heen bewegen. Soepel alsof het niets was, gleed die grote staaf me zomaar in mijn mondje, dat was meteen flink met jongenseikel gevuld. Eigenlijk hoefde ik zelf niet veel te doen, want de jongen bewoog zelf van voor naar achter. Wel kon ik hem aardig sturen door met mijn hand in zijn grote ballen te knijpen, als hij te diep zou gaan. Plots trok hij toen ook helemaal terug…”

Waar ik verwachtte dat Samantha verder zou praten, zweeg ze nu en staarde glimlachend voor zich uit. ‘In je keel gespoten?’ vroeg ik en legde begripvol mijn hand op haar schouders. Maar ze schudde haar hoofd en glimlachte haar tanden bloot. ‘Het kwam door mij, blijkbaar was hij gevoeliger aan dat wat zich in dat zakje bevond, dan ik gedacht had.’ ‘Ohh’ zei ik en balde even mijn vuist, terwijl Samantha knikkend grinnikte. Ze leek er verder weinig aanstoot aan te nemen hoe mijn eigen hand al zichtbaar bij mijn kruis bewoog en mezelf daar stimuleerde. We hadden dit, samen, bij beelden en fantasieën wel vaker gedaan, herinnerde ik me glimlachend. Samantha van haar kant begon echter weer schaamteloos verder te vertellen.

‘Terwijl hij met zijn handen in zijn kruis gehurkt zat te bekomen, zou ik de douche uitzetten. In de spiegel merkte ik hoe hij met ietwat vertrokken gezicht nog achter me aan schuifelde. Maar toen ik vroeg of hij het lekker had gevonden, knikte hij toch en rechtte zijn rug ietwat. Tegen de wasbak aan en met mijn benen aardig wijd gespreid stond ik nu met mijn handen in mijn zij. Ik zei dat hij HET ook wel en keer bij mij mocht proberen en was behoorlijk hoopvol toen hij dichterbij liep. Uiteindelijk zou hij me met zijn grote handen aan mijn zij beetnemen en me moeiteloos optillen. Daarbij sloeg ik een ongecontroleerd zacht gilletje toen ik, behoorlijk zeker, zijn pik tussen mijn benen voelde schuren. Dat ontkende hij toen ik hem daarop wees en boog over me heen. Op dat moment was ik meer dan klaar om de waarheid te voelen. Maar in plaats daarvan zou ik merken hoe hij me zoende, best in snel tempo. Eerst over mijn wangen dan kort tegen mijn lippen, in mijn nek en over mijn tepeltjes afwisselend aan beide kanten. Zo daalde hij langzaam af via mijn buikje waarbij ik even giechelde voor de kriebeltjes in mijn buik. Als vanzelf, hopend op meer, zwiepte mijn kruis op, terwijl zijn lippen nu weer opnieuw naar mijn tieten toe bewogen. Begreep hij dan echt niet dat ik…?

Het zou een moment van kleine ergernis worden, waarop ik van mezelf merkte hoe mijn gekreun even weg viel. De kriebels aan mijn kruis konden bijna niet intenser tot ik plots merkte hoe dat niet alleen ikzelf, maar ook twee vingers van hem waren. Die moesten me daar intens masseren van mijn schaamlippen tot mijn clitoris. Dat merkte ik pas helemaal toen hij ze met twee handen uit elkaar trok en er met zijn gezicht tussenin zakte. Het zou een kleine korte gil worden toen hij me met zijn grote tong daar raakte en schuurde. Meteen werd die gevolgd door een behoorlijke ‘Toink!’ en een kleine gil. De jongen zijn aandacht werd nu ook gewekt. Hij keek een beetje verbaasd op, terwijl, zo vertelde hij me later, de hele spiegel waartegen ik mijn hoofd had gestoten, trilde. Meteen knikte ik toen hij me vroeg of het wel met me ging, stoppen was nu echt geen optie. In plaats daarvan, zou ik ervaren hoe hij empatisch en teder een hand om me heen sloeg en met de andere onder mijn zitvlak door ging. ‘Zal ik je dragen, zodat we elders nog wat kunnen spelen?’ vroeg hij me. Zonder me echt te realiseren dat hij me nooit zou kunnen dragen, knikte ik glimlachend. Uiteraard zou hij me uiteindelijk gewoon op de grond zetten en ging ik hem voor naar mijn slaapkamer.

Daar was hij de eerste die op mijn bed plofte en me daarna in zijn armen opving. We zouden nu echt zoenen en rollebollen, waarna zijn warme lijf behoorlijk zwaar, maar sensueel over het mijne heen bewoog. Zijn handen zaten echt overal aan me en na een minuut of wat rollen, kronkelen en kreunen, zou ik plots merken hoe hij nu met zijn breedgeschouderde lichaam bovenop mij zat. Even streelde ik over zijn buik en grote tepels. Hij glimlachte en liet zijn ogen dichtvallen terwijl hij intens van dat gevoel genoot. Veel sneller dan ik verwachtte opende hij die alweer terwijl hij me vroeg of ik nog een stapje verder wilde. Even keek hij omlaag. Net als hij zou ik zien hoe tussen onze buiken door het topje van zijn blote eikel glanzend van verlangen zichtbaar was. Daarmee streelde hij me een seconde lang over mijn schaamlippen heen. Het gaf me een ongelofelijk kriebelend gevoel en terwijl ik verwachtingsvol knikte, realiseerde ik dat dat wel eens een klein spontaan orgasme had kunnen zijn. Toen hij me vroeg of ik de pil nam, kon ik zelfs niet eens meer echt reageren, al wist ik wel zeker dat ik hier niet hoefde knikken. Vaag herinnerde ik me de hele pak aan condooms die ik intussen al meer dan een jaar voorradig had in mijn nachtkastje. De verbaasde blik van de jongen was bijna tastbaar toen ik me zomaar omdraaide, terwijl hij me met de schacht van zijn pik tussen mijn been heen en weer schuurde. Hoewel ik het wel wilde, kon ik met woorden niets uitbrengen, wel hoorde ik mezelf, onbewust, bijna de hele tijd kreunen.

Gelukkig hield hij even halt en knikte begripvol toen ik hem zo’n condoomverpakking aanreikte. Blij was ik dan ook even mijn hoofd naar achter te kunnen laten vallen, terwijl ik hoorde hoe hij dat ding bij zichzelf om deed. De tijd die hij ervoor nodig had, was net genoeg om even tot mezelf te komen en te accepteren dat ik echt wilde wat nu komen zou. ‘Je mag het me zeggen als ik te hard of te zacht…’ fluisterde hij me zonder zijn zin af te maken, zacht toe. Meteen knikte ik en spreidde dankbaar mijn benen. Mogelijk door dat eerdere kleine orgasme was ik me nu behoorlijk bewust hoe hij die stijve piemel verwachtingsvol bij me naar binnen drukte. Doorheen zijn gekreun bracht hij uit hoe lekker hij me wel vond en hoe zeer hij zin in me had. Zelf probeerde ik hem ook aan te moedigen. Al snel zou ik zien hoe hem, vlak boven die ogen die me sterk observeerde, het zweet al uit brak. Op dit punt ervoer ik zijn piemel wel als kleiner dan ik me van eerdere jongens herinnerde. Maar hij ging wel uitstekend op en neer en een paar keer dacht ik dat hij behoorlijk goed wist waar hij mee bezig was, want ook die kleine clit van me werd handmatig bij-gestimuleerd. Het zou echter van vrij korte duur zijn want plots trok hij al terug en vroeg of het een beetje goed was. Hier stoppen was voor mij echt geen optie en meteen ging ik rechtzitten en kroop nu zelf over hem heen. ‘Je mag best zelf ook wat harder kreunen!’ hoorde ik mezelf uitbrengen. Even keek hij me vragend aan maar glimlachte toen ik ‘Dat maakt mezelf ook nog geiler!’ aanvulde.”

Samantha’s hoofd draaide glimlachend naar me toe. ‘Jij bent ook al aardig bezig geloof ik?’ vroeg ze en zonder wat te zeggen knikte ik. Bij zichzelf trok ze nu ook haar slip een stukje naar onderen en zeker wist ik waar mijn bff nu streelde. Verwachtingsvol wachtte ik en gaf haar tijd om weer verder te vertellen.

“Duidelijk geobsedeerd door mijn tieten loerde hij er opnieuw naar terwijl ik het nu was die bovenop hem ging zitten. Behoorlijk verbaasd leek hij dan ook toen ik probeerde om zijn nog steeds stijve piemel terug tussen mijn benen te drukken. ‘Je bent zo geil en nat… Mmm’ kreunde hij me nu toe en hielp me even om zijn neukstaaf op de juiste plek te houden. ‘Mmm en jij zo lekker hard!’ vulde ik aan terwijl ik vanaf dat moment bijna instant het juiste ritme vond zodat die pik niet meer uit me schoot. Met zijn lage maar niet minder geile stem kreunde de jongen nu terwijl hij zijn hoofd in mijn kussen liet vallen. Van puur genot zouden zijn ogen sluiten en glimlachte meteen toen hij ze weer opende. Even hield ik halt toen hij me vroeg of ik dat niet vervelend vond. Blijkbaar zwiepten mijn tieten behoorlijk wild heen en weer. Pas toen hij zijn gespierde armen uitstrekte en er met zijn handen overheen streelde voelde ik het comfort, maar ook nog extra kriebels over mijn tepels heen. Een paar keer zuchtte hij en zou uiteindelijk die stevige armen om mijn lijf heen slaan. Ietwat verbaasd hield ik halt terwijl ik merkte hoe hij me nu weer op bed drukte. Bijna zou hij zelf aan zijn hoogtepunt komen, sprak hij uit en dit was het moment om mij nog één laatste keer intens te laten genieten. Aan mijn voeten pakte hij me beet en trok me naar de rand van het bed toe.

Daar zou ik zien hoe die glanzende piemel, bezaaid met vaginaal vocht en kutslijmen voor de laatste keer zo in me drukte. Vanaf dat punt was het echt geen spelletje meer, maar serieus menens. Mijn tieten dansten nu liggend op en neer terwijl hij me bij mijn bekken beet had en ik voelde hoe zijn grote ballen me wild tegen mijn billen aan kletste. Echter was dat alles nog niets, vergeleken met hoe die stevige piemel nu tot diep in me stootte. Een tweede orgasme zou nu snel de kop op steken en in tegenstelling tot daarnet was dat geen kleintje meer. Dat kon ook niet anders en ik hoorde mezelf steeds intenser en meer exotisch kreunen. De doffe lage tonen van de jongen die werden afgewisseld met behoorlijk hoge giechels, logen er ook niet om. Plots en haast uit het niets, zonder me verder nog te waarschuwen, merkte ik hoe diens lijf plots schokte. Een korte swap, waarbij hij zijn condoom zou uittrekken, maar ik op dat moment het geluid niet kon thuiswijzen weerklonk. Geschrokken opende ik mijn ogen terwijl ik besefte dat mijn hele lijf tot aan mijn gezicht intens zou worden bezaaid onder de jongensroom. Een paar keer plimpte ik met mijn ogen, omdat zelfs druppels op mijn wangen neer kwamen. Maar voor geen geld had ik willen missen hoe de jongen zijn intense hoogtepunt zichtbaar beleefde.”

‘Wauw!’ bracht ik zacht uit terwijl Samantha nu even stil was. Haar lijf schokte lichtelijk, net zoals het mijne een paar seconden geleden ook al had gedaan. Mijn ondergoed hing me intussen op mijn knieën en ik staarde van op het bed naar het plafond. Nog even streelde ik mezelf en voelde mijn hersens knetteren door de hoeveelheid informatie die ik net van mijn bff had gekregen. Een uniek moment van minutenlange stilte waarbij we beiden zonder wat te zeggen, wakker, naast elkaar lagen, voltrok. Samantha zuchtte diep en ik volgde haar voorbeeld. ‘Lekker klaargekomen?’ fluisterde ze en glimlachte toen ik knikte. ‘Ik ook!’ zuchtte ze opnieuw gelukzalig. ‘Is hij daarna… weggegaan en was het, zoals gewoonlijk, weer allemaal een vergissing?’ vroeg ik zacht en begripvol. Meteen blij was ik toen Samantha haar hoofd schudde.

“We hebben eerst een tijdje naast elkaar gelegen. Hij werd best openhartig en vertelde me hoe hij al vaak zulke fantasieën over meisjes en dus ook over mij, had gehad. Volgens hem zat goede seks altijd in een onverwachte hoek. Zwaar had hij het zich beklaagd toen hij een paar uur daarvoor met zijn fiets door de gietende regen naar me toe gekomen was. Maar als de zon had geschenen, merkte hij terecht op, waren we natuurlijk nooit thuisgebleven… Tot mijn verbazing had hij niet heel erg veel seksuele ervaringen met andere meisjes, ondanks dat hij me zo goed had verwend. Nog even friemelde ik dankbaar met die uitgebluste slappe jongenspiemel. Nog even stak ik hem in mijn mond en zoog er de laatste restjes van sperma af. Een voldane glimlach zou volgen, terwijl hij zijn duim naar me op stak. Vervolgens zou hij me helpen om elke druppel op mijn lijfje, met de zachte handdoek die ik voor hem had klaargelegd, weg te vegen en me zo perfect schoon te maken. Even hoopte ik op nog een gezamenlijke douche, maar die zou uiteindelijk uit blijven.” sprak Samantha.

Glimlachend afgewisseld met mijn mond die openviel, keek ik naar mijn vriendin terwijl ik ging rechtzitten. Haar kruisje was behoorlijk rood. “Weet je, het draait niet alleen om de seks in een relatie, maar ik geloof dat jullie er na al die tijd toch wel eens aan toe waren, niet?” Samantha die even stil bleef, knikte. “Bedankt om naar me te luisteren.” zei ze en een bekende krachtige knuffel tussen ons twee zou volgen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Condoom, Douche, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Oraal, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Slet, Ondeugend, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12
8.7
De Avontuurtjes Van... - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Dogging, Dominantie, Parkeerplaats,
" Ook dit verhaal had ik al eerder geplaatst, ik heb de voor naam van de hoofdrolspeler verandert, de happy few weten waarom Hooggehakt en kort gerokt loop ik gedwee naar de passagiers kant van de bus. Expres loop ik via d..."
07-12
7.0
De Onverwachte Ontmoeting... - 5Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Terwijl Rebecca achter mij verdwijnt sta ik nog even uit te puffen. Mijn broek en boxershort op mijn enkels en mijn slap geworden lul bengelend tussen mijn benen. Wanneer ik omlaag kijk zie ik nog hoe een druppel zaad zich vanuit mijn eikel naar de g..."
07-12
9.5
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Slet, Bikini, Zwembad, Hotel, Sletje,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de li..."
07-12
8.8
Ode Aan Oma - 2Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Neuken, Oma, Romantiek, Trio,
"Trio, vervolg op de Tasjesdief Nadat de 21 jarige Joost op heldhaftige wijze de tasjesdief van de 80 jarige Janny had overmeesterd en zij hem daarna had verleid was zijn visie over seks met oudere vrouwen drastisch veranderd, hoewel hij ook ..."
06-12
9.5
De Geile Moeder... - 2Door: Dennis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12
9.4
Le Coq Noir - 6Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Milf, Trio,
" Een nieuw deel van deze serie. Onze held is weer in goeden doen en neukt er weer lustig op los Ciska bleef bij me in het huis wonen. Ze ging veel op stap om met mensen te praten die misschien iets voor haar konden betekenen op het ge..."
05-12
9.3
VluggertjeDoor: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Ik zat op het dek van mijn zeilboot te genieten van het zonnetje. Ik was net aangekomen na een tochtje over het Friese meer. Dat deed ik wel vaker, dit was voor mij de ideale manier om vakantie door te brengen. Gewoon lekker alleen. Mijn ..."
05-12
8.8
Een Zomerse VerrassingDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12
9.2
Favoriete CollegaDoor: Detimmerman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Mijn lekkere collega en ik zijn eindelijk samen na maanden geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gebeurd het nu echt .,, Al je kleding is inmiddels uit. Alleen je slipje heb je nog aan, Terwijl ik je streel vanaf je borsten omhoog en jij ..."
05-12
8.3
ValenciaDoor: John De Loodgieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pijpen, Vakantie,
"Lekker samen een weekendje weg, naar een hotel aan de kust van het land of gewoon een keer richting Parijs. Hier heerlijk met zijn tweetjes genieten, een terrasje pikken een wijntje of een biertje bestellen en ondertussen wat eten of snacken. ..."
05-12
8.7
Ouder En Nog...Door: Gerard12816
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Werk, jong en oud,
"Dit is een vervolg op Ria vroeger en nu en heeft even op zich laten wachten. Even kort als inleiding en fresh up. Ria ontmoette ik toen ik 16 was bij toeval in een kroegje. Zij was toen 30, we raakten met elkaar in gesprek, wat uitmondde in een kor..."
05-12
9.4
Klik hier voor meer...