59176 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4924x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Vervolg op: De Escort - 8: Een Nieuw Begin

Het Onvermijdelijke

Omstreeks 19.30 stapte Esther in haar auto om haar vriendin op te halen voor de klus in het Van der Valk hotel. Toen ze bij Chantal aankwam belde ze aan en toen Chantal open deed viel haar mond open van verbazing. Voor haar stond een ontzettend lekker wijf. “Daar gaan we mee scoren schat” zei ze. “Ik heb mijn best gedaan”. “Ben je er klaar voor?” vroeg Esther. Ze knikte, pakte haar jas en ze gingen onderweg naar het hotel.
Onderweg ging Esthers telefoon en daar stond het kamernummer, heel toepasselijk nummer 69. “Zou hij daarvan houden?” vroeg Chantal. Esther zei “Daar komen we zo achter”.
Ze parkeerden de auto en liepen naar de ingang van het hotel. Beide dames gaven elkaar nog snel een zoen en Esther zei “Geniet ervan Chantal”.

Ze stapten in de lift en drukten op het knopje van etage 3. Daar aangekomen klopten ze op de deur van nummer 69. Een man van omstreeks 45 jaar deed de deur open en zei “Kom binnen”.
De twee dames stapten binnen en hingen hun jassen op. Ze liepen de kamer verder in waar Meron al zat te wachten op de twee. “Wat had je in gedachten?” vroeg Natasha aan de man. Meron zei “Begin met elkaar te verwennen”.
De twee vrouwen draaiden zich naar elkaar toe en begonnen met elkaar te zoenen. Ze gingen zoenend zitten op de rand van het bed. Natasha ritste Chantals jurk open en liet het bovenstuk zakken waarop de lekker grote borsten van Chantal te zien waren. Natasha plaatste een hand op de borsten en begon ermee te spelen.
Meron had ondertussen zijn broek ook los gemaakt en was zijn paal aan het masseren. Natasha maakte de bh los. Nu vielen de borsten helemaal naar voren en Esther begon ze te zuigen. Chantal gooide haar hoofd naar achteren van genot. Meron kwam naast het bed staan en zei tegen Chantal dat ze hem moest zuigen wat ze maar wat gewillig deed. Mmmmmm wat een lekkere lul had hij, dacht ze.
Ondertussen zakte Natasha verder naar beneden, trok het slipje uit en zette haar mond op het sappige kutje van Chantal. Meron haalde zijn paal uit de mond van Chantal en liep naar de voorkant van het bed. Hij ging achter Natasha staan en plaatste zijn handen op de kont, schoof haar rok omhoog en wreef met zijn hand over haar kont. Hij haalde zijn hand door haar bilnaad, over haar gaatje. “Hmmmmmm” en Natasha duwde haar kont iets verder omhoog. Merons hand gleed feilloos over de natte gleuf van Natasha. Hij duwde zijn vinger naar binnen en begon Natasha met een behoorlijk ritme te vingeren.

Beide dames genoten zo dat ze beide tegelijkertijd klaar kwamen. Daarna ging Meron op het bed liggen en moest Natasha boven zijn gezicht komen zitten en Chantal moest op zijn harde lul gaan zitten. Meron begon Natasha te beffen en Chantal begon in een rustig ritme zijn paal te berijden. De beide dames zaten met hun gezicht tegenover elkaar en begonnen elkaar te tongen.
Na een paar minuten moesten de dames ruilen en werd Meron bereden door Natasha die op haar beurt Chantals kontje vingerde. Het gekreun werd steeds heftiger en Chantal kwam gillend klaar “Oooooooooooooooo aaaaaaaaaah ik kom” en al haar sap liep zo de mond van Meron in.
Op zijn beurt merkte Maron ook dat hij tegen een orgasme aan zat. Hij liet de vrouwen op hun knieën op het bed gaan zitten. stootte zijn lul om beurten in de beide geile kutjes tot hij bijna klaarkwam. Hij liet de meiden op de grond gaan zitten waarna hij zichzelf het laatste zetje gaf en over de gezichten van beide dames klaarkwam. De gezichten zaten helemaal onder zijn witte goud. Meron liet de dames hun gezichten schoon likken, wat ze maar wat graag deden.
Ze bleven nog even zo zitten op het bed en dronken nog wat. Daarna kleedden de vrouwen zich aan, rekenden af met Meron en namen afscheid. “Tot ziens” zei Meron en de meiden gingen ervandoor.

In de auto werd er flink nagepraat en Esther vroeg Chantal of het voor herhaling vatbaar was, waarop Chantal bevestigend knikte en zei “Zeker weten”. Esther vroeg haar of ze dit ook alleen wilde doen. “Misschien wil ik het wel een keer proberen en kijken of het iets is voor mij”. “We hebben het er nog wel over schat, geniet nu maar lekker na van deze keer”.
Esther stopte in de straat van Chantal. Die gaf Esther nog een zoen en stapte uit. Bij de voordeur keek ze nog even om en zwaaide naar Esther. Ze stapte naar binnen en liet zich vallen op haar bank. Wow, wat was dit lekker! Ze liet haar hand over haar nog gevoelige kutje gaan. Bij deze aanraking sidderde haar hele lichaam en kon ze zich niet inhouden en vingerde zich heerlijk klaar. Nadat ze weer bij zinnen was gekomen nam ze een lekker bad en ging richting haar bed.

Ondertussen was ook Esther thuisgekomen en naar bed gegaan. Omstreeks 10.30 schrok ze wakker van de deurbel. Ze schoot haar ochtendjas aan en liep naar deur toe, opende deze en zag de een jonge postbezorger staan. Hij zei stotterend "Iiikkkk hheeb eeen aangetekeendde brief vooor u". “Oh oké” zei Esther en zag hoe de jongen naar haar lichaam staarde. “Ik moet even een pen pakken wil je binnen wachten?” vroeg ze. De jongen knikte en stapte binnen en volgde Esther naar de woonkamer.
Esther pakte een pen en tekende het papiertje maar ze bukte zo over de tafel dat haar ochtendjas iets te ver naar boven schoot en haar poesje te zien was. Ze draaide zich naar de jongen toe en zei “Alsjeblieft” en zag weer hoe hij naar haar keek. Esther vroeg of hij het mooie vond wat hij zag. De jongen werd rood en stamelde “Ja”. “Kom eens hier”, zei Esther en opende haar ochtendjas.
Haar volle borsten werden nu zichtbaar voor de jongen. “Vind je dit mooi” vroeg ze en de jongen knikte. Esther pakte zijn hand en legde deze op haar borsten en liet hem ze voelen. “Speel er maar mee” zei ze.

De postbesteller liet zich dat geen tweede keer zeggen en wreef en kneep erin. “Wil je ze ook proeven?” vroeg Esther die van de aanraking geil was geworden. De jongen zei niks maar zette zijn mond op de hard geworden tepels en begon eraan te zuigen. Esther gooide haar hoofd naar achter en sloot haar ogen “Mmmmmmmmm, zuig maar jongen” kreunde ze.
Haar hand zakte naar de bobbel in de broek van de postbezorger en wreef erover. Ze kwam naar voren, maakte zijn broek los en schoof deze samen met zijn boxer naar beneden. Esther zakte door haar knieën en nam zijn harde lul in haar mond. Ze liet haar mond behendig over de lul heen gaan, spelend met haar tong over de eikel. Haar hand pakte de ballen van de jongen en speelde ermee, ze kneep er af en toe zachtjes in.
Esther kwam omhoog, deed haar ochtendjas uit, draaide zich om en spreidde haar benen. Ze ging met haar naakte lichaam op de tafel liggen en zei tegen de jongen “Neuk me met die lekkere paal van je”.

De jongen zette 2 stappen naar voren en drong met zijn lul de natte kut van Esther binnen. Hij begon haar steeds sneller en harder te neuken. “Geef alles wat je hebt” gilde Esther tegen de jongen. Deze neukte Esther nu als een bezetene waardoor ze beide niet veel later tegelijkertijd klaar kwamen. De jongen spoot al zijn zaad in de kut van Esther. Daarna viel hij uitgeput op de rug van Esther en hijgde wat na. Hmmm lekker, ze had zoveel zaad in haar kut gekregen dat ze het zo uit haar kutje op de grond hoorde vallen. Ze zei tegen de jongen “Dat gebeurt er als je naar een vrouw kijkt”. De jongen trok zijn broek op en ging ervandoor.

Op dat moment keek Esther naar de brief en zag dat die van een advocatenkantoor kwam. Ze maakte hem open en zag dat John de scheiding al had aangevraagd. Er stond dat zij het huis mocht houden en dat de kinderen bij hem zouden blijven. Ging ze hier niet mee akkoord dan zou hij een procedure beginnen om Esther uit de ouderlijke macht te laten zetten. John wilde niet dat ze met een hoer als moeder op zouden groeien. Esther schrok hiervan en belde hem kwaad op. Zo veranderde de dag van een geile morgen met de postbesteller in een afgrijselijke dag.

De dag erop ging ze naar Chantal en liet haar de brief lezen. “Het wordt tijd dat je een advocaat gaat zoeken want dit gaat niet meer goed komen”. Ze pakte haar laptop en zocht op ‘advocaat’. “Hier is er een en in de buurt”. Esther belde het nummer en na een gesprek maakte ze een afspraak. “Zo dat is geregeld” zei ze en ze vertelde Chantal wat er gisteren was gebeurd met de postbezorger. “Dan was die brief toch ergens goed voor”, zei haar vriendin.
De telefoon van Esther ging af en ze nam op. “Hallo?” zei ze. “Hoi ik ben René en wil wat afspreken met Chantal”. Esther wees naar haar vriendin die haar duim opstak. “Dat kan, wat je had gedacht?” “Een soort van sm iets”. “Oké” zei Esther “Wanneer en hoe laat?” “Vanavond 19.00 bij mij thuis. “Oké” zei Esther “Ze zal er zijn. App het adres maar”.
“Zo je eerste afspraak, vanavond om 19.00 met René. We gaan eens kijken wat je aantrekt”. Ze liepen naar de kast en keken wat er hing. “Hmm” zei Esther “Dat is niet wat je nodig hebt, we gaan naar de sexshop in de stad” Ze kleedden zich aan en gingen de stad in.

Eenmaal aangekomen bij de sexshop, stapten ze naar binnen. Esther liep gelijk richting de sm-afdeling, zocht wat bij elkaar en liet Chantal het passen. Chantal kwam het pashokje uit en de mond van Esther viel open. Voor haar stond een ontzettend geile vrouw in overknee laarzen, zwarte kousen, een leren rokje en corset en om het af te maken een halsband. “Wow daar ga je het vanavond mee maken schat”. Ze zochten nog wat attributen erbij en gingen weer op weg naar huis.

Het was 19.00 uur toen Chantal aanbelde bij René. De deur ging open en ze ging naar binnen. Eenmaal binnen begon het spel gelijk. René pakte haar beet en draaide haar om en liet haar bukken wat ze gewillig deed. Ze voelde iets vochtigs langs haar kontgaatje glijden en daarna iets kouds van metaal. Ze voelde een druk op haar gaatje en langzaam iets naar binnen gaan. “Oooww” kreunde ze. Ze moest weer rechtop gaan staan en René zei “Je ziet er nog geiler uit dan op de site”. “Dank je” antwoordde Chantal. “Loop maar naar binnen” zei René en ging achter haar aan.
Toen ze de kamer binnenkwam zag Chantal allemaal attributen voor sm. “Loop maar naar die bok”. Chantal liep er naar toe en daar werd ze over het toestel heen gedrukt en met handen en voeten geboeid. René ging naast haar staan en liet zijn hand over het rokje van Chantal gaan en gaf een paar klappen op haar kont. “Auw” riep Chantal zachtjes. Rene tilde haar rokje omhoog en wreef over haar kontje “Hhmmm lekker hoor” zei hij, zijn hand ging van haar kontje over haar klitje en weer terug.

Chantal voelde zich steeds natter worden. René pakte het lange bruine haar van Chantal vast en trok haar hoofd ermee naar boven. Hij gleed met zijn lul de kut van Chantal binnen en terwijl hij haar kutje neukte trok hij aan haar haar.
Na een paar minuten stopte hij en haalde zijn lul uit haar gloeiende kut. Hij liep om haar heen, pakte Chantals haar weer vast en stopte zijn lul in haar mond. Stevig begon hij haar mond te neuken, zo diep dat Chantal braakgeluiden begon te maken en niet veel later spoot René zijn zaad diep in haar keelgat. “Ooooohhhh aaaaaaahhhhhh”.

Hij maakte Chantal los en liet haar naar een tafel toe lopen en waarop zij moest plaatsnemen. Ze moest op haar rug gaan liggen en haar armen spreiden. René maakte haar handen vast en liep naar haar benen toe. Hij pakte een been beet en maakte dat met een leren riem vast, datzelfde deed hij bij haar andere been. Hij liep naar de muur en pakte een touw vast en trok eraan. Haar benen hingen nu gespreid in de lucht.
René pakte een platte zweep van de muur en liep naar Chantal toe. Hij ging met de zweep over haar glanzende poesje heen. Als reactie erop kwam Chantal met haar kont omhoog en kreunde “Oooh jaa”. Dat was voor René het teken dat hij wat verder kon gaan. Hij sloeg Chantal zachtjes met de zweep op haar kutje. “Aaaah aaah”, kreunde ze.
René ging nu tussen de benen van Chantal staan, pakte haar panty vast en scheurde die bij haar kruis kapot. Haar natte glinsterende kut lag nu helemaal bloot. “Zo dat ziet er goed uit”.

René liep naar een kastje en haalde er een kettinkje vanaf en liep weer terug naar de zijkant van de tafel. Hij pakte een borst vast en plaatste het klemmetje op haar harde tepel, hetzelfde deed hij bij de andere tepel. Chantal verbeet de pijn die ze voelde bij het plaatsen van de klemmetjes maar dat ging over in een heerlijk gevoel. René pakte de ketting vast, maakte die vast aan een andere en trok die ook omhoog zodat er nu ook spanning op haar tepels stond. Daarna pakte hij van het kastje een soort tandenborstel en ging weer tussen haar benen staan.
Hij wreef met zijn hand over de kut van Chantal. Zijn hele hand was zeiknat van het sap. René likte aan zijn hand “Hhmmm heerlijk”. Hij ging met zijn hoofd tussen de benen van Chantal en likte het heerlijke natte poesje, hmmm wat was ze lekker.
Tijdens het likken bewoog Chantal heerlijk met haar kontje van genot en kreunde er lustig op los. René stond op en stak er 3 vingers in en begon haar g spot te masseren. Steeds sneller ging hij met zijn hand en steeds harder begon Chantal te trillen en te kreunen tot ze gillend en spuitend klaar kwam “Oooooooooooh jjaaaaaaaaaah oooooooooooh”.

Nadat ze iets was bijgekomen stopte René zijn inmiddels harde lul weer in de nog trillende kut van Chantal. “Aah” kreunde ze. Rustig bouwde René het tempo op. Hij zette de vibrator op het klitje van Chantal en neukte haar steeds sneller en harder. Chantals kontje en lichaam schudden heen en weer, zo geil was ze en na een paar minuten kwamen ze allebei klaar en werd ook haar kutje gevuld met het witte goud van René.
Nadat ze waren bijgekomen, maakte René haar los en kon ze weer rechtop gaan zitten. Ze stond op van de tafel maar merkte dat ze nog natrilde op haar benen. “Wow,” riep ze, “Dat gaat nog niet helemaal goed”. Na een paar minuten ging het beter en trok ze haar kleren aan en rekende af met René. Ze gaf hem nog een geile tongzoen en ging ervandoor.
In de auto wreef ze even over haar gevoelige kutje en voelde het zaad van René nog op in haar kut zitten. Ze likt haar hand schoon en reed richting huis.

De volgende morgen belde ze Esther op en vertelde hoe het was gegaan. Esther vroeg of ze het nog meer wilde doen. Waarop ze het antwoord “Ja” kreeg. Chantal herinnerde Esther er nog even aan dat ze vandaag die afspraak had met de advocaat. “Weet ik” zei ze. Maar wat ze niet wist is dat haar daar een aangename verrassing stond te wachten.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Escort, Suggestie?
MEER Escort SEXVERHALEN...
Orgie In Het... - 3Door: Mike88
Gelezen: 4399x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Escort, Orgie, Sperma, Zwembad,
11-09
9.6
Luxe EscortDoor: Peter1978
Gelezen: 4711x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort,
07-09
9.1
De Escort - 8Door: Eric1970
Gelezen: 4834x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Escort,
04-09
9.0
De Escort - 7Door: Eric1970
Gelezen: 6349x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Escort,
03-09
9.1
Inez De Oudere Buuf - 6Door: Gerard12816
Gelezen: 7554x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Escort, Jong En Oud, Milf, Onderdanig, buurvrouw,
29-08
9.2
De Escort - 6Door: Eric1970
Gelezen: 16387x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Escort,
27-08
9.0
Inez De Oudere Buuf - 4Door: Gerard12816
Gelezen: 13188x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Escort, Jong En Oud, Onderdanig, Slet, Sletje, Tante,
15-08
9.1
Cindy - 14Door: Tim
Gelezen: 5773x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort, Gangbang,
03-07
7.8
19-05
9.2
Mijn FantasieDoor: Auteurtje
Gelezen: 7712x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Escort, Lesbienne,
25-04
9.1
En Dan Ben Je 50 - 2Door: Petra18465
Gelezen: 13849x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Escort, Trio,
30-03
8.5
High Class EscortDoor: Annabelle
Gelezen: 12913x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Escort, Hoer, Prostitutie,
20-02
8.9
Hindoestaanse Hoertjes ... - 21Door: Muis
Gelezen: 4839x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Escort, Groepsex, Hindoestaans, Hoer, Prostitutie, Wedstrijd,
10-12
8.8