Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Paul19663
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 6001
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 9 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ontdekking - 7
Als in trance zat ik naast Rob in zijn auto, we reden via Arnhem dat zag ik nog op de borden

Ik keek naar Rob en alles schoot door mijn hoofd, wat gebeurt er met me waar ben ik mee bezig en kan en mag dit wel.

Het zweet brak me uit en dacht aan Paul weet hij dat ik nu hier ben en waar gaan we naar toe?

Rob voelde de blik van Fiona en streelde haar boven been zachtjes, Fiona keek naar zijn hand en de het voelde niet naar, mooie verzorgde hand net als de hele verschijning van Rob, wel ouder maar dat voelde niet naar.

Hoe is het met sletje Fiona vroeg Rob, of Fiona wakker werd uit een droom keek ze naar Rob. ehhh wel goed Mr alleen mijn kontje is erg gevoelig zei Fiona zacht en kreeg een rode boei.

Rob lachte en zei niet vreemd je bent door 2 dikke lullen ontmaagd maar de pijn zal snel weg zijn hoor.

De hand van Rob ging richting het kutje van Fiona en met de vingertoppen streelde hij haar lipjes, zo sletje is goed nat dat is goed teken, Mr lachte erbij en zei Fiona voel mijn kruis. Geschrokken van de opdracht maar zonder enig protest streelde ze over de harde bobbel in de broek van Rob

Ik weet dat je veel vragen hebt ging Rob verder en geloof me op alle vragen krijg je als de tijd er klaar voor is een antwoord

Zal kort de huidige situatie uitleggen, samen met Mr Wim en nog enkele dominanten zijn we een soort club, van deze club ben ik de zal maar zeggen leider, je hebt Mr Wim leren kennen op kinkytijd waar hij steeds op zoek is naar nieuwe kandidaten andere Meesters doen dat op andere sites.

Je blijft Mr Wim dienen maar als je geschikt bent gevonden val je onder Mijn regiem, daar ben je niet alleen je hebt nu inge ontmoet en als je voldoende ervaring hebt zul je de overige ook leren kennen.

Wat betreft Paul hoef je geen zorgen te maken hij is nu ook (op zijn manier) onderdeel van onze club, niet als Mr of slaaf maar als gewillig lustobject.

Met stijgende verbazing luisterde Fiona en de info moest eerst "landen"

Hoe minder je vraagt hoe eerder je alles te weten komt ging Rob verder, je hebt de eerste 6 maanden nog de ruimte eruit te stappen maar als je die keus maakt dan is die definitief.

Duidelijk Fiona? ja Mr fluistert Fiona en dat ze Mr zei ging als vanzelf en voelde ook goed waar ze zelf niets van begreep

Ik weet dat je geen werk hebt en dus veel tijd wat zeker als erg positief wordt gezien, verder zijn we bekend met je privé situatie zowel wat betreft gezin en familie als financieel. Al deze onderdelen waren van belang je toe te laten als leerling slavin.

Zowel Mr Wim als ik zijn blij verrast hoe je de eerste "proeven" hebt doorstaan.

Dat je inge niet echt hebt aangevallen bij haar leugentjes sterkte onze gedachte een slavin te hebben die serieus wil werken aan haar toekomst.

Fiona kreeg het warm zeker door het compliment van Mr Rob, ze keek Hem aan en zei "dank U Mr"

Omdat je geen vragen stelt zal ik je eeb beetje helpen slet, heb je enig idee waar jou lieve Paul nu is?

Nee Mr ik denk thuis. Mr lachte en gaf Fiona een tablet, open maar zei Mr Rob

Er was een verbinding met de boerderij van Mr Wim, in beeld de "stal" waar Wim bezig was met een zweepsessie met inge, het volgende beeld was van Paul die op een stoel zat als toeschouwer. Fiona keek met grote ogen hoe Paul zat te genieten.

Kleed je uit zei Wim tegen Paul en zonder enige terughoudendheid stond Paul in zijn blote kont met zijn pik vooruit.

Neuk die teef zei Wim en zonder te wachten liep Paul naar inge en stopte zijn pik in de natte kut van inge

Hard ramde Paul en hij was duidelijk zo geil dat er snel een ontlading kwam, het geil liep uit de kut van inge en vanuit het niets kwam Rebel die zowel het druipende kutje als de lekkende paal van Paul schoon likte. Het beeld ging op zwart

Verbaasd keek Fiona naar Rob, hoe wist U dit Mr, ach meisje stuk ervaring en goed de gesprekken op chat en skype lezen

Fiona was blij dat Paul ook had genoten en gaf haar zeker het gevoel niet schuldig te hoeven voelen

Na een bijzondere rit kwamen ze aan in Utrecht, Mr Rob woonde ook in mooi pand, een vrijstaand huis met garage en besloten tuin

Achter Mr liep Fiona via de garage naar het huis, met afstandbediening gingen de lampen aan.

Ze kwamen in de huiskamer en Mr vroeg wat Fiona wilde drinken, een wijntje graag zei ze. Daar is het wijnrek en in de kast de glazen doe Mij er ook maar een rode wijn.

Mr zat op de bank en was druk aan het Whatsappen, een klein knikje als dank kreeg Fiona voor het brengen van de wijn

Mr legde de telefoon weg en prooste met Fiona, zo sletje kom een hier staan tussen mijn benen. Snel stond Fiona klaar, omdraaien teef.

Met de rug naar Mr toe stond Fiona te wachten, pffff weer die kriebels

Haar billen werden betast en Mr inspecteerde haar gevoelige kontje, speels streelde Mr haar kontje en ging met vingertop naar binnen. Fiona ging vanzelf met benen uit elkaar staan. De vinger ging dieper naar binnen en Mr zei dit kan wel een lekker anaalhoertje worden van de club. Fiona schrok en verstarde maar liet niets merken

Ik heb Paul bericht gestuurd dat je komende dagen bij Mij blijft voor vervolg training.

Ga nu op je knietjes en maak mijn broek los je maak mijn pik hard

Met handige beweging was de mooie grote pik van Mr te zien, Fiona gaf eerst een kus op de eikel en begon toen heerlijk te pijpen.

Mr duwde zijn harde paal dieper naar binnen en Fiona moest oppassen niet te stikken, ze vond het juiste ritme en genoot van de pik van haar Mr

Mr zei kom op mijn schoot zitten, heerlijk gleed de harde paal in het soppende kutje.

Deze pik echt stuk dikker en groter als van Paul, Fiona kreunde en genoot van haar Mr, ze voelde een orgasme komen en vroeg hijgend mag ik komen Mr ben zo geil.

Laat maar lopen slet en de woorden zorgde voor een extra ontlading, tranen van geluk liepen over de wangen.

Dank U Mr en Fiona liet haar gevoel zien.

Staan en bukken slet was de opdracht, Fiona kwam weer terug op aarde en naam de gewenste houding aan

Met een klodder spuug werd haar sterretje nat gemaakt, Fiona verstijfde en wist wat Mr ging doen

Zijn harde pik stond tegen haar natte sterretje aan, met beetje druk ging het topje naar binnen. Het was pijnlijk maar te doen, langzaam ging Mr wat dieper wat Fiona liet zweten, ohhh Mr het is zo gevoelig oh auw

Dat dit geen effect had op de wens van Mr wist Fiona ook wel, ze kreeg meerdere stevige tikken tegen haar billen, de billen gloeide behoorlijk en net of dat de pijn in haar kontje verminderde, weer een ferme tik en nog 1 en toen uit het niets stootte Mr zijn dikke paal diep in haar kontje

Tranen van pijn nu en Mr ramde nu als een bezetene zijn paal in haar neukkontje

de pijn werd iets minder en net op moment van ontspanning spoot Mr haar darmen vol met zijn sperma, 3 keer een lading

Nu kwamen de tranen van geluk dat ze Mr had kunnen behagen

Zo sletje van me nu je wijntje opdrinken en mag je 10 minuten met Paul bellen

Fiona keek trots en dankbaar naar haar Mr
Lees verder in: Ontdekking - 9
Trefwoorden bij dit verhaal: Ontdekken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Eerste OpdrachtDoor: Meester.W65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar n der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt. Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak t..."
22-07
7.1
Kensi - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik hoor Thea nee snikken achter haar knevel als http als.de ik de eerste pik haar lijf binnen zie dringen. Mee dat ik haar gemoffelde geschreeuw hoor voel ik hoe er eentje mijn lijf binnen komt. Ik schreeuw niet meer, het was niet de eerste keer..."
22-07
8.8
Mijn Ex Krijgt Een Grote Donkere LulDoor: RichardCo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Volle Vrouwen, Dikke Billen, Grote Lul, Ex, Groot Geschapen,
"Sinds een aantal maanden zijn mijn, nu ex, vrouw Chantal en ik uit elkaar gegaan. Mijn ex, een heerlijke korte, ietwat volle, redhead milf heeft haar intrek genomen in een flatje. Gedurende ons huwelijk hebben we seksueel best veel ge xperi..."
22-07
8.1
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07
8.7
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 8: Een...Door: Erwijn
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dildo’s, Glanspanty, Lingerie, Lustslavin, Meester, Meesteres, Panty, Slaaf, Slavin, String, Anaal, Biseksueel, Klaarkomen, Neuken, Worstelen,
"Op deze woensdagmorgen lijkt de onderlinge sfeer tussen de vier studenten aan de ontbijttafel al een stuk beter dan dinsdagochtend. Zowel Noor als Sara lijken tijdens het ontbijt beiden in een redelijk opgewekte stemming, Sara kijkt Noor zel..."
21-07
9.2
Te Kort RokjeDoor: Samsara
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Rokje, Vuistneuken,
"Nienke is druk bezig zich klaar te maken deze vrijdagavond om uit te gaan. Ik zit op de bank en wacht rustig tot ze zich meldt als ze klaar is met haar voorbereiden. Dan komt ze de kamer binnen. Als ik zie hoe ze gekleed is... Nienke is een..."
21-07
8.9
Schooljuf Sandra - 2Door: Boris
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf,
"Ik klik op het chat icoontje en begin te typen Als vanzelf volgen de woorden elkaar op, soms stop ik even en kijk naar haar profielfoto en krijgt niet alleen maar het idee in mijn hoofd vorm maar neemt mijn pik ook langzaam een wat stevigere vor..."
21-07
9.1
Mijn Vrouwen - 12: Nancy En ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend namen we gezamenlijk het ontbijt. Elena, ik heb vandaag een hoop te doen voor het werk zei ik. Als je wilt kun je de stad in gaan of zo, tegen het avondeten ben ik pas klaar . Elena vertelde dat, nu ze toch in de buurt was bij ..."
20-07
9.7
GebruiksartikelDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Eerste Keer, Onderdanig, Strapon,
"Henk is over het algemeen een prima vent, echter op seksueel gebied ziet hij Ingrid als een gebruiksartikel. Puur om zijn lusten op los te laten, om aan zijn genot te komen is het voor Ingrid niet altijd een pretje in bed. Ze komt toch met regelmaat ..."
20-07
8.9
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 5Door: Irina T
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Oprekken, Sperma, Vastgebonden,
"De volgende dag stond ik redelijk stram op. Als ochtendgymnastiek deed ik de opgedragen oefeningen van mijn opa voor mijn anuskringspier. Lang niet zo pijnlijk deze keer als na de eerste opreksessie met onze directeur Mooi Na het ontbijt naar schoo..."
20-07
9.3
 
Klik hier voor meer...