59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 2538x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Levensverhaal - 4: Staf

Huwelijk (slot)

Staf heeft de jongen, mijn zoon Jan aanvaard als zijn zoon en op Jans’ achttienjarige verjaardag hadden we een familie en vriendenfeest. De week daarna was het de deliberatie en Jan zou afstuderen en was dan klaar voor de universiteit. Het was de laatste dag van het schooljaar en Jan was geslaagd met grootte onderscheiding. We hebben dat samen gevierd met Jans vriendin Anja, zijn twee broers en de twee schoonzussen en met de twee kleinkinderen. Een van de kleinkinderen had de naam Jan gekregen naar mijn zoon Jan daar hij de Peter is. Hij is het kind van mijn oudste zoon en zijn vrouw Leentje. De volgende dag op zaterdag zaten Staf, Jan en ik aan de ontbijttafel toen Staf had gezien dat mijn broer aan de voordeur stond en blijkbaar was hij niet goed gezind. Toen ik de voordeur opende, duwde mijn broer mij opzij en briesend en tierend liep hij de keuken in waar we ontbijten. Hij stond aan de andere kant van de tafel juist over Jan en wijst naar Jan en woedend zei hij.

- “Je moet met je poten van mijn vrouw blijven, heb je dat verstaan?”.

Jan bleef er stoïcijns bij, keek mijn broer aan en bleef verder eten. Staf vroeg wat er was gebeurd en mijn broer nam zijn mobile en liet een foto zien van een verborgen camera waar Jan mijn broer zijn vrouw neukte en zei daarop.

- “Hier, met zijn lul in haar kut.”

Hierop antwoordde Jan

- “Niet in haar kut maar in haar reet idioot.”

Mijn broer was nu rood van woede en maakte aanstalten om Jan een mep te geven. Maar Jan was reeds recht gestaan, had zijn vuisten klaar en mijn broer wist dat Jan niet zou aarzelen om hem tegen de vloer te boksen. Mijn broer had angst van Jan en hij herinnerde zich een drie jaar geleden, Jan was toen 15 en tijdens een tuinfeest had hij Jan en zijn dochter Annie betrapt toen Annie Jan aan het pijpen was in zijn auto. Jan en Annie zaten op de achterbank en hadden de deuren gesloten. Toen mijn broer hun betrapte tikte hij op het raam dat ze onmiddellijk beide moesten ophouden en buitenkomen. Jan deed teken met zijn vingers dat hij moest wachten en riep dat hij was aan het klaarkomen in haar keel en dat ze het dan netjes zal inslikken. Beide stoorde zich niet aan mijn broer en toen ze gedaan hadden en de deur openden trok mijn broer zijn dochter uit de wagen en toen Jan buiten stapte wou hij Jan een mep geven. Jan gaf hen eerste een kopstoot en dan een elleboog stoot op zijn hoofd. Mijn broer had een bloedneus en viel op de grond en was voor een paar minuten buiten westen. Gelukkig heb ik mijn broer, de familie en speciaal Staf kunnen overtuigen dat ik met Jan zou praten en hem laten inzien dat het fout was.

Mijn broer Dirk was gekalmeerd en ging terug naar buiten en ik ging met hem mee. Aan de voordeur begon hij te snikken en hij vertelde mij dat hij niet meer wist wat te doen. Ik zie tegen hem dat hij van haar kon scheidden maar dat wou hij niet. Sinds de dood van haar vader had ze het bedrijf overgenomen en het was sterk gegroeid tot een van de beste transportbedrijven. Alles was van haar, het huis, de auto het geld, hij had niets. Hij begon te wenen en zei dat hij een DNA test heeft laten doen met een haar van zijn dochter en ze is voor 100% niet zijn dochter. Hij vroeg mij om het tegen niemand te vertellen. Toen hij in zijn auto stapte dacht ik aan wat hij zei dat zijn dochter Annie niet zijn natuurlijke dochter was. Ik dacht terug toen mijn ex-man een verhouding had met haar en enkele maanden later kwam ze vertellen dat ze zwanger was. Als ik zijn dochter Annie bekijkt heeft ze heel veel weg van mijn ex-man Jan en ik ben er bijna zeker van dat het zijn dochter is. Toen ik terug in de keuken kwam keek Staf mij aan en vroeg wat we met die jongen kerel moest aanvangen. Ik keek Jan aan en vroeg of er meerdere vrouwen waren waar hij een neuk verhouding mee had. Jan zei niets en Staf werd nu ongeduldig en zei dat hij zijn moeder moest antwoordden. Hij knikte van ja en toen ik vroeg hoeveel vrouwen keek hij mij aan en ik wist dat hij ze aan het tellen was. Hij keek Staf aan en dan terug naar mij en zei nog vijf andere vrouwen. Staf keek mij aan en zei woedend.

- “WAT! Wie, WIE ?. Wat voor een klootzak ben je wel ? Je bent de schande van onze familie”

Jan lachte met die opmerking en dat maakte Staf razend en vroeg dat hij onmiddellijk zou vertellen wie die vrouwen waren. Toen keek Jan mij en begon te vertellen.

- “De moeder van Anja mijn vriendin.”

Ik deed teken aan Staf dat hij moest kalmeren en zwijgen en ik vroeg Jan dat zijn vriendin dat wist. Hij knikte van ja en zei

- “We doen steeds een trio. Ik neuk Anja, dan haar moeder Lea en dan terug Anja en dan haar moeder tot ze niet meer kunnen en dan stop ik .”

Staf keek met verbaasde ogen mij aan en vroeg toen .

- “Tot ze niet meer kunnen?”

Jan knikte van ja en zie toen.

- “Ja vader tot ze niet meer kunnen en daarna pijpen de twee mij.”

Staf kon zijn oren niet geloven en vroeg toen wie de andere vrouwen waren. Hierop zei Jan.

- “Monica de vrouw hier inde straat.”

Ik vroeg Jan dat hij Monica neukte mijn beste vriendin en hij zei ja en dat ze hem elke keer dat hij haar neukte betaalde. Staf zuchten en schudde zijn hoofd en zei

- “Je bent een hoer “

Hierop antwoordde Jan en dat hij hem kon noemen wat hij wilde maar dat hij steeds rijkelijk werd betaald door haar. Ik wist niet wat ik er moest van denken en vroeg toen wie de andere vrouwen waren waarop Jan zei

- “Felix zijn moeder.”

Ik keek hem en zei hem dat Felix zijn beste vriend was en vroeg dat Felix wist dat hij zijn moeder neukte. Staf vroeg aan hem dat de vader dat wist. De vader was een vriend van Staf en een politieofficier. Hierop knikt Jan en zei

- “Felix weet het niet maar de vader wel daar hij toekijkt. Hij is een cuckold en geniet er van hoe ik zijn vrouw meerdere keren neuk, speciaal in haar reet en dan in haar keel”

Staf en ik keken elkaar aan en zeiden geen woord. Toen vroeg ik wie de andere twee vrouwen waren. Jan aarzelde, keek Staf aan en zei

- “Vader zijn secretaresse.”

Staf keek verbaasd en stotterend vroeg hij sinds wanneer hij Mia neukte. Mia is een jonge mooie dame die gehuwd is en Jan wist dat ook. Jan keek zijn vader aan zei

- “Ja, ik weet dat ze gehuwd is het was een jaar geleden op het bedrijfsfeest dat ik haar heb ontmoet en ik heb daar in de toiletten geneukt en sinds die tijd minstens eenmaal per week en ze houdt ervan in haar reet en daarna in haar mond. “

Staf was zeer nerveus, hief zijn hand op dat Jan moest stoppen en Staf wist niet wat te toen en hij zei tegen Jan dat hij geen details wilde. Toen vroeg ik wie de andere vrouw was. Jan aarzelde om het te zeggen. Staf was aan het einde van zijn gedulde en sloeg op tafel en zei.

- “Welke hoer neukt je nu dat je het niet wilt zeggen.”

Jan keek me aan en zei.

- “Marleen.”

Staf was nog steeds boos en vroeg.

- “Welke Marleen ?”

Hij stopte keek Jan aan en sloeg terug op de tafel en riep.

- “Zeg dat het niet waar is? Marleen! Uw schoonzuster, onze schoondochter. De vrouw van Wout uw broer”.

Nu werd Jan boos stond recht en kwaad zei hij.

- “Juist , de vrouw van mijn broer en weet je waarom? Opdat hij ene klootzak is, omdat hij zijn vrouw afranselt. Juist na hun huwelijk was ik op bezoek als hij zijn vrouw aan het slagen was, eigenlijk hij was aan het gebruiken als een boksbal. Weet je waarom? Omdat ze hem niet wou pijpen en ze wou hem niet pijpen omdat hij zijn lul in een reet had gestopt, niet haar reet, niet de reet van een vrouw, maar wel in de reet van zijn vriend. Ze wou hem niet pijpen omdat zijn lul stonk. “

Jan kalmeerde zat zich terug neer en vertelde verder.

- “Ik heb haar verzorgd en getroost en toen ze in mijn armen lag heb ik haar teder gekust en daarna hadden we seks en sindsdien neuk ik haar regelmatig. Die dagen na dat ze was geslagen had ze een zonnebril aan en dat was niet voor migraine zoals ze zei, neen ze had een toegeslagen oog. Mijn broer is een sadist en dat hij zijn lul in een mannenreet stopt is zijn probleem maar dat is geen reden om een klootzak te zijn en zijn vrouwtje te gebruiken als een boksbal.”

Staf keek Jan nog steeds woedend aan en toen was het alsof hij in paniek raakten en zocht zijn mobile. Toen hij die had gevonden ging hij door de foto’s en draaide zijn telefoon naar ons zodat we de foto konden zien welke was Wout en Marleen en hun zoon, waar Jan Peter van was en zei roepend.

- “Kijk naar die foto dat kind heeft de trekken van onze zoon Jan het is verdomme zijn zoon , die smeerlap is niet beter dan zijn vader.”

Jan was nu in de war en vroeg.

- “Mijn vader?”

Staf stond recht en brulde tegen mij en riep

- “Vertel hem wie zijn vader is, vertel hem voor wie je je benen niet kon toe houden. Vertel hem wat voor een hoer je was en wie je neukte?”

Nu werd ik boos en zei tegen hem eveneens roepend.

- “Omdat hij neukte als een man en niet als jij als een vod.”

Staf verliet razend de keuken. Jan vroeg mij wat er gaande was en wie zijn vader was. Ik heb hem verteld dat het oom Jan was die in Colombia woont. Ik heb hem alles verteld over Jan en wat we deden dat we gehuwd waren, in Spanje hadden gewoond, alles, behalve dat ik neukte met een hond en een varken had gepijpt. Jan keek mij lachend aan en vroeg toen dat hij met zijn vader kon spreken. Ik knikte en zocht zijn nummer op mijn mobile. Jan was verrast dat ik nu ging bellen daar het nu midden in de nacht was. Ik zei dat ik oom Jan zijn telefoonnummer had gekregen en hem kon bellen wanneer het belangrijk was. Tot nu toe heb ik hem nooit gebeld of gesproken. Ik belde Jan op en zette de telefoon op speaker. Het klonk een paar maal en toen hoorde we een stem die zei.

- “Annick wat is er gaande, is alles in orde met Jan?”

Zoon Jan kon niet wachtte en zie opgewekt en lachend.

- “Dag vader.”

Jan antwoordde met dag zoon en hoe is het. Beide hadden een kort gesprek tot plots zoon Jan vroeg dat hij hem mocht komen bezoeken. Jan zei hierop onmiddellijk wanneer zou hij willen komen en zoon Jan zei morgen. Zijn vader zou er onmiddellijk voor zorgen dat hij vliegtuigtickets had voor zondag. Hij vroeg dat hij met zijn vriendin kwam waarop Jan antwoordde ja als dat mogelijk was. Dat was blijkbaar geen probleem. Na het gesprek vroeg mijn zoon hoe zijn vader wist dat hij een vriendin had en ik kon daar alleen maar op antwoordden dat zijn vader hem, hoe wist ik niet, hem steeds heeft gevolgd.

Twee maanden later was ik met de moeder van zijn vriendin Lea naar de luchthaven gereden om mijn zoon Jan en zijn vriendin op te halen die terugkwamen van Colombia. Beide waren twee maand op bezoek bij mijn ex-man Jan. In de luchthaven werd ons medegedeeld dat de vlucht drie uur vertraging had. Ik stelde aan Lea voor om voor een koffie te gaan drinken in een van de bars van de luchthaven. Tijdens ons gesprek vroeg ik haar hoe goed mijn zoon was met haar te neuken. Het was uit nieuwsgierigheid dat ik dat vroeg. Ze keek mij verwonderd aan en met een lachje zei ze dat hij de beste minnaar was, beter dan haar ex-man. Ze vertelde dat ze ervan hield wanneer hij haar reet neukte. Eveneens wanneer hij haar dochter neukte als een hondje dan lag ik steeds onder en dan kon ik zien hoe zijn lul de kut van mijn dochter uitboorde. Eenmaal dat ze een orgasme had en hij zijn zaad in haar had gespoten nam ik zijn lul eruit en likte hem proper. Ze stopte met vertellen en was rood geworden van verlegenheid. Ik dacht omdat ze haar diepste geheimen aan het vertellen was maar dat was niet waar, daar de twee mannen naast ons het gesprek hadden gevolgd. Niet veel later arriveerde Jan en Anja beide konden niet zwijgen over zijn vader en de prachtige vakantie. Beide waren ontvangen door Jan en zijn vrouw als special gasten en ze hadden een heerlijke vakantie gehad.

Enkele weken later is Jan aangevangen in de universiteit en kwam dan vrijdag avond naar huis en bleef het weekeinde. Anja kwam dan eveneens en bleef bij ons overnachten. Meestal zaten ze op Jan zijn kamer gedurende de dag en s ’avonds gingen ze dan op vrienden bezoek of op café. Op een van die zaterdagen toen Jan en Anja op zijn kamer zaten liep ik zijn kamer voorbij en de deur stond wat open en hoorde ik Anja zeggen

- “Soms denk ik terug aan onze vakantie speciaal de neuk sessies dat we hadden met je vader en zijn vrouw.”

Ik bleef staan zodat ze mij niet konden zien maar ik kon wel alles horen. Anja bleef verder praten en ze zei

- “Speciaal deze met je vader waar hij mijn reet neukte en terwijl hij mij neukte ik je lul afzoog.”

Hierop zei Jan.

- “Ja het was geweldig speciaal wanneer ik je reet neukte en mijn vader je kut. Daarna neukte ik Gloria in haar kut en mijn vader haar reet. “

Jan zweeg even en zei toen

- “Mijn vader heeft een geweldig vrouw en met ons vier was het steeds een seks feest. Gloria is een prachtige vrouw, zo mooi , speciaal op haar super hoge hielen prachtige benen en een kutje om van te snoepen. Zoals gij mijn schatje met je heet kontje. “

Anja antwoordde hierop

- “Kom hier mijn hete stier , je lul is weer keihard, ik zal je pijpen en jij kunt mijn kut uitlikken. Sluit de deur zodat niemand kan binnen komen”

Toen ik dat hoorde ging ik snel naar het einde van de hal zodat ze mijn niet konden zien. Blijkbaar was mijn zoon Jan zoals zijn vader en Anja zoals Gloria , een familie van seks maniakken , en even was ik jaloers en ik wenste dat mijn Staf wat meer sexappeal had.

Gedurende de kerstmis vakantie was Jan afwisselend bij ons en de andere tijd verbleef hij met Anja bij haar thuis. Een week voor Kerstmis was hij met Anja bij ons en zaten we alle vier, ik, mijn man, Jan en Anja naar een tv-programma te kijken als Jan op zijn mobile een oproep kreeg van zijn vader. Toen hij het gesprek beëindigde keek hij naar mij en zei dat zijn vader promotie had gemaakt en nu de directeur generaal was geworden van het bedrijf en dat hij naar het hoofdkwartier in Parijs zou verhuizen. Hij zou binnen de twee dagen met Gloria aankomen in Parijs. Hij vroeg dat hij met Anja naar Parijs zou mogen gaan om zijn vader te verwelkomen. Staf werd bleek daar plots Jan de vijand de baas werd van zijn baas dat wou zeggen Jan was nu de nummer 1 van het bedrijf wereldwijd. Jan en Anja zijn samen met Anja’s moeder, Lea toen naar Parijs gereden om zijn vader met zijn vrouw Gloria te verwelkomen. Later ben ik te weten gekomen dat Jan , Anja en Lea sliepen op dezelfde kamer in hetzelfde bed.

Na vier jaar universiteit was Jan afgestudeerd en het jaar daarop was het huwelijk met Anja.

Het trouw feest is nu bijna voorbij. Staf was alleen aanwezig op de receptie daar hij het niet kon aanzien dat Jan’s vader aan de hoofdtafel zou zitten met mij. Een andere reden was dat enkele weken geleden Staf een geweldige grootte vibrator in mijn nachtkastje had gevonden. Op zichzelf niet echt een probleem, alleen stond er op in grootte letter de naam Jan op en een tekst – Voor reet en kut. Toen Staf dat had gevonden was hij woedend en hij kwam met de vibrator naar mij en smeed het naar mijn hoofd en ik kreeg verschillende verwensingen te horen zoals – Wat voor een slet ben je dat je nog steeds aan die klootzak denkt. Je ben een hoer en zou beter op uw rug liggen met je benen wijd open zodat je geld kan verdienen. Daar heb ik op geantwoord dat het eigenlijk geen slecht idee was en dat hij dan kon toekijken hoe een man een vrouw neukt. Hoe dan ook, ik heb de vibrator en soms neem ik hem s ’nachts uit mijn kasje en krijg ik orgasmes met Jan in mijn gedachten. Staf heeft mij eens betrapt en is woedend in de logeer kamer gaan slapen roepend dat ik een slet was en dat we een hond zouden kopen die mij kon bevredigen of een varken dat ik deze dan zou kunnen pijpen. Ik heb geen antwoord gegeven en hijgend en kermend genoten van de denkbeeldige Jan in mijn kutje. Later heb ik hem voorzichtig in mijn reet geduwd en riep luid zo dat Staf het kon horen hoe lekker mijn reet werd uitgeboord door een lekkere dikke lul. Sindsdien slapen we nu apart en ik kan mijn Jan in mijn kutje of reet steken wanneer ik wil.

De muziek was gestopt en ik zat nog alleen aan de hoofdtafel als de genodigden bijna allemaal vertrokken of reeds waren vertrokken. Op het einde van de zaal zag ik hoe Jan mijn ex en zijn zoon Jan van elkaar afscheid namen, samen met Anja en Gloria. Toen ik ze beiden zag en speciaal mijn ex die er nog steeds zeer aantrekkelijk was dacht ik aan de tijd dat ik met hem was. Mijn gedachten kwamen op de tijd wanneer hij de eerste maal mijn reet had geneukt.

We waren nog niet gehuwd maar ik had Jan beloofd dat ik alles zou toelaten. We zaten in de zitkamer televisie te kijken en als het programma schakelde Jan te televisie uit. Hij begon mij te kussen en hij had zijn hand in mijn bloes gestoken en begon mijn borsten te kneden. Na enkele minuten deed hij mijn bloes uit, mijn beha en mijn rokje uit. Daar ik geen slipje droeg zat ik er naakt bij met alleen mijn hoge hielen aan. Toen zei hij dat ik moest met mijn knieën op de zetel gaan zitten en mijn handen op de rugleuning leggen. Toen spreidde mij mijn armen en bond ze vast aan het uiteinde van de rugleuning, Daarna kleedde hij zich uit en spreidde mijn benen en zachtjes stak hij zijn lul in mijn kutje en begon mij langzaam te neuken. Het duurde niet lang en ik kreeg een lang orgasme. Jan bleef mij verder neuken maar nu sneller en ruwer toen hij zijn zaad in mijn kutje spoot kreeg ik een reeks van kleine orgasmes. Toen nam hij zijn lul er uit en ik dacht dat is het , het was fantastisch. Hij pauzeerde even en dan voelde ik hoe hij zijn lul tegen mijn reet duwde en die ging er met veel moeite in daar ik dat probeerde tegen te houden. Maar Jan luisterde niet en zachtjes schoof zijn lul in mijn reet. Het deed pijn en toen begon hij mij zachtjes te neuken. Het was een zeer merkwaardig gevoel die eerste keer. Als hij zijn lul er in duwde deed het wat pijn en toen hij hem terug trok gaf het mij een intens en zalig gevoel. Ik genoot er van al deed het wat pijn maar het was een heerlijk ervaring en Jan zou meerdere keren mijn kont neuken , soms smeekte ik het hem om eerste mijn reet te neuken en dan mijn kutje. Wat voor heerlijke gedachten hoe Jan mij neukte. Nooit heeft een andere man mijn reet geneukt wel Pelé zijn hond. De eerste keer was eigenlijk een verrassing. Jan zat in de lange zetel en ik zat op hem met zijn lul in mijn kutje. Terwijl ik op en neer ging en Jan mijn borsten kneden en we mekaar zaten de kussen als bezeten voelde ik plots hoe Pelé van achter op mij was gesprongen en hij trachtte zijn lul in mijn kutje te steken , alleen was er geen plaats voor hem daar Jan zijn lul er in stak. Jan had gemerkt wat Pelé wou en hij hielp Pelé om zijn lul in mijn reet te steken. Het was niet zou eenvoudig maar het lukte en ik werd geneukt bij twee lullen. Meerdere keren zouden volgen dat Jan en Pelé mij namen op een dubbele. Het was iets wat ik nooit zou kunnen zeggen tegen Staf laat staan doen. Staf was een goeie man maar op gebied van seks was het duidelijk een vod en goeie seks dat miste ik wel. Gelukkig had ik nu die vibrator.

Toen ik de tweeën Jannen daar zag staan en hoe ze, mekaar omarmde en afscheid van elkaar namen dacht ik terug aan de tijd dat Jan mij had zwager gemaakt van mijn zoon Jan. Toen ik met Jan , mijn ex, die affaire wist hij mij te boeien met verboden seks avonturen , zoals hij dat noemde. Het was op een avond dat ik rond 1 uur s ’avonds een bericht kreeg van Jan dat hij aan de achterdeur stond die van uit de keuken op het terras uitkomt. Ik was verbaast , zenuwachtig maar ook opwindend. Ik keek na of Staf die sliep en blijkbaar sliep hij als een roos. Toen ben ik naar beneden gegaan en het de achterdeur opengedaan waar Jan stond te wachten. Toen ik Jan vroeg dat hij gek was gaf hij lachend een kort antwoord en zei ja. Toen nam hij mij vast zette mij op de keuken tafel, opende mijn benen en trok mijn slipje uit. Ik liet alles toe en ik kon niet wachtten dat hij mij zou neuken. Het ging snel , hij kwam verschillende malen klaar in mij en ik eveneens. Toen nam hij zijn lul eruit, nam mij van de tafel en zei dat ik op mijn knieën moest gaan zitten en hem pijpen. Toen ik dat deed en hem pijpte , hoorde we plots Staf roepen.

- “Annick waar ben je ?”

Ik wilde ophouden daar Staf van de trappen kwam maar Jan hield mijn hoofd zo vast zodat ik hem moest pijpen. Toen kwam Jan terug klaar in mijn mond , trok snel zijn broek op en verstopte zich in de bezem kamer die naar de keuken was. Toen Staf binnen kwam vroeg hij waarom ik in de keuken was en ik zei dat ik wat melk wou drinken. Staf keek mij aan en zei dat er wat melk op mijn kin zat, wat Jan sperma was en hij likte het af van mijn lippen. Jan had alles natuurlijk gezien daar de bezem kamer een deur waar je uit de bezem kamer kan door kijken. Toen kleine Jan was geboren en we aan de keuken tafel zaten moest ik terug denken aan het feit dat volgens mijn berekeningen de plaats was dat Jan zijn sperma mij had bevrucht, natuurlijk dacht ik lachend ook terug aan de melk op mijn lippen.

Het is het einde van het feest en toen ging ik afscheid nemen van de Jannen hoorde ik mijn zoon zeggen dat ze morgen naar Parijs zouden komen om een seksfeest met hun vier te hebben, eigenlijk met hun vijf daar ook zijn schoonmoeder graag wou meekomen. Toen ze weg waren was het tijd om naar huis te gaan. Ik zal voor altijd bij Staf blijven, daar we een stabiel leven hebben , weliswaar seksloos daar Staf geen fantasie heeft en na zoveel jaren huwelijk eigenlijk niet weet hoe hij een vrouw kan bevredigen , zoals Jan zei , Staf is een vod. Zoals gezegd ik heb gekozen voor een stabiel leven al zal Jan steeds mijn grootte liefde zijn.

Ik hou van jouw Jan.

AU

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Hilde24, 30 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Hoer, Kut, Kutje, Prostitutie, Slet, Sletje, Suggestie?
DE NIEUWSTE Hetero VERHALEN
Zelf Verwen Weekend...... - 2Door: Samsara
Gelezen: 7403x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
02-10
9.1
Rineke En André - 7Door: Jacob Van S
Gelezen: 2397x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buttplug, Dildo, Neuken, Porno,
02-10
9.4
Vakantie Aan De... - 3Door: Alodnalg
Gelezen: 7356x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
02-10
9.1
Het FamilieweekendDoor: Manon19803
Gelezen: 12007x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
02-10
9.0
Snapchatavonturen Met Isa...Door: Mike
Gelezen: 4294x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Sexting, Snapchat, Sperma, Squirten, Vingeren,
02-10
8.4
Een Heerlijke Verrassing...Door: Ron
Gelezen: 14026x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Nudisme,
01-10
9.4
Geile KarinDoor: Hendrik19691
Gelezen: 12110x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Slaapkamer, Studenten,
30-09
8.0
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Gelezen: 5429x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
30-09
9.6
Spannende Momenten Met... - 3Door: Spuiter84
Gelezen: 6543x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vingeren,
30-09
9.2
Winkelen Met Mijn...Door: Iloverashida
Gelezen: 19543x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Sperma, Stiefdochter, Winkelen,
30-09
9.1
De Kettingrokende Schoonheid...Door: Ingid
Gelezen: 5668x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
29-09
8.3
Vakantie Aan De... - 2Door: Alodnalg
Gelezen: 15403x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
29-09
9.2
Rineke En André - 6Door: Jacob Van S
Gelezen: 2613x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Klaarkomen, Uitdagen, Whatsapp,
29-09
9.1
Klik hier voor meer...