59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 19719x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Een beter uitzicht had Emiel zich niet kunnen wensen. Zijn stiefzus ligt buiten te zonnen en hij kan vanuit zijn raam haar bekijken. Susan ligt daar lekker op de ligstoel met haar favoriete gele bikini aan. Ze heeft haar ogen dicht, geniet van de muziek die via haar oortjes binnenkomt. Af en toe streelt ze haar lichaam. Emiel kan vanuit zijn kamer alles zien en geniet van het uitzicht. Af en toe knijpt hij even in zijn ballen van geilheid. Wat een lekkere stiefzus heeft hij, een mooie gespierde buik met b cup borsten, haar donkere lange haren. Hij wordt wat opgewonden van als hij naar haar kijkt.

Susan heeft wel door dat Emiel haar zit te begluren maakt haar wel opgewonden. Uitdagend doet ze haar bovenstukje los en komen haar borsten vrij. Ze speelt er even mee, haar tepels worden wat hard. Dan draait ze zich om, zodat ze haar rug lekker bruin kan worden. Ze kan Emiel zien zitten en zwaait even naar hem.

Emiel zwaait terug en krijgt dan een appje van haar, geniet van het uitzicht vraagt Susan. Emiel appt haar terug natuurlijk zoín mooie meid als jij die voor me ligt is altijd genieten. Emiel krijgt wat smileys terug. Kom je ook beneden even liggen in de zon appt Susan. Nee ik ben nog even bezig zo meteen wel is de reactie van Emiel.

Hij is bezig met een project voor school wat hij af wil hebben dus zijn focus is nu even op het project.

Na een tijdje krijgt hij dorst en loopt naar beneden naar de koelkast om een glas cola in te schenken. Vanuit buiten hoort hij Susan gebaren dat zij ook graag een glas wil. Hij schenkt ook voor haar een glas in en loopt ermee naar buiten.

Susan gaat zitten om het glas te pakken, Emiel pakt er een stoel bij. Wil het wat lukken met het project zegt Susan. Ja ik loop aardig op schema nog wat kleine dingen en dan is het klaar, volgende week inleveren zegt Emiel.

Hij kijkt even naar Susan mmm geil gezicht hoe ze erbij zit, hij voelt wat groeien in zijn broek.

Joh kom er ook even zegt Susan lachend het even lekker ontspannen hoor in het zonnetje.

Ok zegt Emiel en pakt een ligstoel erbij doet zijn short uit. Susan kijkt tevreden naar zijn six-pack, mmm denkt ze mooi.

Emiel gaat op zijn rug liggen en dat zij ook maar. Vanavond weer trainen ga je er naartoe vraagt ze.

Ja natuurlijk zegt Emiel. Ze zitten beide op judo en zijn fanatiek in de sport beide de bruine band.

Leuk zegt ze kan ik je eindelijk een keer op de grond werpen zegt ze lachend. Emiel begint ook te lachen.

Ondertussen zit hij dat Susan haar bikinibroekje uitdoet. Ze kijkt hem aan dat ik doe wel vaker hoor hier lekker naakt zonnen moet je ook doen zegt ze uitdagend. Emiel twijfelt maar doet toch zijn short uit. Daar ligt hij dan met een half stijve pik voor Susan. Hij ziet Susan kijken naar zijn pik, zo ben je wat opgewonden zegt ze wat spottend. Emiel krijgt wat een rood hoofd ja zegt hij sorry, ach geeft niets zegt Susan, ziet er mooi uit. Ze raakt even met haar vingers de pik aan, Emiel zit wat ze doet. Wat doe jij nauw vraagt hij haar. Ik mag toch wel even aanraken je pik, je kijkt ook naar mij zegt ze lachend en kijkt naar Emiel. Hij weet niet hoe hij moet kijken dat zijn stiefzusje aan zijn pik zit. Het is wel een droom die uitkomt. Ja dat klopt zegt hij, ik vind je er wel leuk uitzien geeft hij eerlijk toe. Dank zegt Susan, jij mag er ook wezen hoor.

Ze streelt nog steeds zijn pik, die het niet ongeroerd laat, de pik begint steeds harder te worden. Ze kijkt naar Emiel en vraagt zal ik doorgaan. Emiel zegt dat ze door mag gaan dat ze het lekker doet.

Je maakt me geil zegt hij, Susan moet er om lachen.

Ze pakt met haar hand de pik beet en begint langzaam hem af te trekken. Ondertussen streelt Emiel de borsten van Susan. Haar tepels worden al mooi hard.

Susan voert het tempo wat op Emiel begint te kreunen van geilheid. Ze kijken elkaar aan ga door zegt Emiel. Susan begint wat harder te trekken en Emiel harder te kreunen en begint te schudden met zijn buik. Hij voelt dat hij gaat komen en zegt tegen Susan dat hij bijna komt. Ze richt zijn pik op zijn gezicht. Emiel voelt dat hij moet spuiten klodders sperma vliegen in het rond zelfs tegen zijn mond aan komt de sperma. Susan moet erom lachen zo jij had het even nodig. Ze likt haar vingers af.

Dan begint ze zijn buik schoon te likken, mmm lekker zaad heb je zegt ze tegen Emiel en geeft hem een zoen op de mond. Eenmaal op zijn mond begint ze te tongen. Emiel proeft haar tong en zijn sperma. Voor het eerst dat hij zo zoent met een meisje een geil gevoel.

Na een tijdje stopt ze en zegt ik ga douchen met een knipoog. Ze gaat staan en heupwiegend loopt ze met haar bikini haar hand naakt naar binnen.

Emiel blijft nog even liggen nadenken wat er gebeurt is, hij is afgetrokken door zijn stiefzusje, waarop hij altijd al geilde. Na een tijdje stapt hij ook op en loopt naar binnen. Hij twijfelt of hij de badkamer binnengaat. Hij hoort de kraan van de douche lopen. Hij stapt toch de badkamer binnen. Susan staat met haar rug naar hem toegekeerd. Hij stapt de doucheruimte binnen en begint haar rug te strelen.

Hť hť ben je daar eindelijk zegt ze lachend en keert zich om. Ze omhelst Emiel en begint met hem te tongen, was het lekker vraagt ze. Ja zegt Emiel, mooi dan mag je nu mij verwennen. Ze wijst naar haar kutje mag je lekker likken. Ik hoorde dat je lekker kan beffen, dus laat mij dat ook eens ervaren. Van wie heb je dat gehoord vraagt Emiel, ik heb mijn bronnen hoor zegt ze.

Emiel gaat op zijn knieŽn voor haar zitten, Susan gaat wat wijd staan en voelt hoe de tong Emiel haar kutje streelt. Emiel gaat langzaam met zijn tong langs de lipjes, hij likt het kut. Susan begint langzaam te kreunen. Emiel gaat met zijn mond tegen haar kutje aan mmm lekker geschoren denkt hij en begint haar harder te likken. Susan geniet van het gelik van stiefbroertje mmm lekker. Emiel proeft de geile kutsapjes likt ze allemaal op. Emiel voelt zijn pik lekker groeien. Hij gaat fanatiek door met likken met zijn tong maakt hij neukbewegingen in het kutje. Susan voelt de tong van Emiel in haar kutje deze wordt steeds natter. Ze duwt het gezicht van Emiel tegen haar kutje aan zodat hij lekker haar kutje ook kan proeven. Emiel likt en neukt haar kutje lekker met zijn tong en ondertussen proeft hij de geile kutsappen. Susan begint harder te kreunen en geniet van het gelik van haar stiefbroertje.

Ze voelt dat ze moet gaan plassen, ze zegt al kreunend dat ze moet plassen tegen Emiel. Emiel hoort haar wel maar blijft door likken. Susan heeft het niet meer en begint te plassen in de mond van Emiel. De plas stroomt in de mond van Emiel die haar rustig door beft. Susan vindt het een geil gezicht dat ze iemand heeft onder geplast. Ze wordt steeds geiler en is bijna niet meer te houden dat ze komt.

Emiel proeft de urine in zijn mond en slikt deze door vermengt met de kutsapjes. Hij blijft haar likken, hij merkt dat ze steeds meer gaat trillen en voert het tempo wat op. Susan gaat steeds meer trillen haar kutsapjes druppelen uit haar kutje. Emiel proeft en slikt haar kutsapjes op. Dan begint ze harder te kreunen en te schudden, ze voelt dat ze gaat komen. Emiel merkt en likt lekker door. Dan begint Susan te kreunen dat ze komt en hij likt haar door. Wat lekker zegt Susan al kreunend, heerlijk dat hij blijft likken denkt ze. De meeste vriendjes stoppen dan, maar Emiel likt lekker door. Na een tijdje stopt hij en gaat staan en kijkt Susan aan en begint haar te zoenen wat eindigt in tongen. Het was lekker zegt Susan, men heeft niets teveel gezegd hoor dat je goed kan beffen. Ondertussen is ze aan het spelen met zijn pik. Ze kijken elkaar aan met geile ogen, neuk me zegt Susan. Wil je dat vraagt Emiel, ja zegt ze en heeft nog steeds zijn pik beet. Die ze nu wat richting haar kutje trekt. Susan staat tegen de muur van de douche en gaat met haar benen wat wijd staan. Emiel komt dichterbij en duwt langzaam zijn pik in haar kutje. Hij glijd er makkelijk in het kutje is lekker nat en begint haar te neuken. Beide kijken elkaar in de ogen en zien dat ze genieten van de geiligheid. Susan begint Emiel te tongen en ondertussen masseert Emiel haar borsten. Haar tepels worden lekker hard en Emiel gaat er aan sabbelen. Ondertussen neukt haar lekker diep met zijn pik in haar natte kutje. Ze kreunen allebei van plezier. Ze beginnen weer te tongen, Emiel met zijn handen kneed de borsten van Susan. Terwijl Susan haar handen op de billen van Emiel heeft en er klapjes op geeft. Dan voert Emiel het tempo wat op en begint ook harder te kreunen. Hij voelt dat zijn pik steeds harder wordt en het eerste voorvocht komt er uit. Ik voel dat ik ga komen kreunt hij tegen Susan. Lekker zegt Susan spuit me maar vol ik ben aan de pil. Ze beweegt met haar billen mee, haar handen knijpt ze in zijn billen en duwt deze stevig tegen haar aan.

Emiel voelt dat hij gaat komen en begint te spuiten in haar geile kutje. Hij voelt hoe zijn pik lekker spuit in het kutje, laat even de pik even rustig zitten in haar kutje en haalt hem dan er uit.

Susan gaat op haar knieŽn zitten en begint de pik schoon te likken.

Na tijdje gaat ze staan dat was lekker, dat moeten we vaker doen. Maar onze ouders dan zegt Emiel. Ze hoeven niet alles te weten hoor, doen het stiekem. Het was toch lekker, zegt ze. Ja klopt zegt Emiel en geeft haar een kusje.

Ze spoelen zich af en gaan dan uit de douche om zich af te drogen. Dan gaan ze naar hun eigen kamer om zich aan te kleden. Emiel kleed zich aan en pakt zijn sporttas in. Susan heeft een zomerjurkje met string en sport bh aangedaan. Haar sporttas heeft ze vanochtend al ingepakt.

Ze hoort Emiel naar beneden ze loopt ook naar hem toe. Beneden kijken ze elkaar weer aan, vond je het lekker vraagt ze. Emiel zegt dat hij het lekker vond en geil, dat hij het nooit had verwacht vandaag. Je bent een geil ding zegt hij tegen haar. Jij mag er ook wezen hoor zegt ze. We houden het voor ons goed zegt Emiel alleen als onze ouders niet thuis zijn.

Susan geeft hem een kusje is goed laten we lekker genieten en nu trainen.

Ze lopen naar de schuur en pakken hun fiets. Ze fietsen samen naar de sportschool.

Daar aangekomen staat Kristel te wachten op Susan. Kristel is de beste vriendin van Susan. Ze heeft een sportlegging aan met T-shirt. Emiel heeft een oogje op Kristel. Maar dat weet ze niet.

Met zín drieŽn lopen ze de sportschool binnen. Het is nog rustig. Emiel loopt de kleedkamer binnen en ziet dat Jurre bezig is om zich om te kleden. Ze begroeten elkaar, het is rustig vandaag zegt Emiel.

Ja zegt Jurre alleen wij met zín tweeŽn en ik zag Kristel nog. Susan is er ook. Mooi zegt Jurre met een glimlach terwijl hij zijn groene band omdoet. Wanneer Jurre klaar is loopt hij de zaal in na dat hij heeft gegroet. Na een tijdje komt ook Emiel binnen en begroet ook zijn stiefvader de trainer Jack.

Dan komen ook Kristel en Susan binnen ze begroeten elkaar.

Zo een kleine opkomst zegt Jack vanavond dus met deze toppers moet ik het doen. Ze staan alle vier in op een rij. Ze gaan eerst even warming up doen rondje lopen dan wat oefenen met judo grepen. Emiel oefent eerst met Jurre een aantal grepen. Dan gaat hij oefenen met Kristel, een paar keer heeft hij haar in de houdgreep. Het lijkt wel dat ze daar telkens op aanstuurt. Met haar vrije hand voelt Emiel dat ze zijn bovenbeen streelt. Kristel heeft Jurre goed onder de duim hij moet een paar keer toegeven dat ze toch wat sterker en tactischer is met haar grepen. Jack ziet toe hoe ze bezig zijn. Hij geniet van zijn dochter dat ze zich zo staande houdt. Dan laat hij haar oefenen met Emiel dan ziet hij dat ze toch wat kracht minder heeft dan Emiel. Emiel doet een paar keer een goede heupzwaai en ze ligt op de grond. Mooie worp roept hij Emiel toe. Jurre en Kristel zijn wel gelijkwaardig. Maar doordat Jurre wat steviger is verliest Kristel.

Na een dik uur geeft Jack het sein dat de training is afgelopen. Ze gaan weer naar de kleedkamer Jurre en Emiel gaan douchen. Terwijl Kristel en Susan de training na bespreken.

Volgens mij vind je Emiel wel leuk zegt Susan tegen Kristel, ze krijgt een rood gezicht van de opmerking. Eigenlijk wel ja hoe kom je daarbij zegt ze. Het valt me op dat je zo naar hem kijkt en dat je tijdens de training zijn been masseert. Viel dat op vraagt Kristel, nee hoor ik zag het alleen een paar keer. Lachend lopen ze dan de kleedkamer uit. Ze wachten op de jongens. Emiel komt als eerste en even laten Jurre. Gaan jullie nog mee om wat te drinken vraagt Susan aan Jurre en Kristel. Kristel kan wel, maar Jurre moet nog wat doen voor zijn studie. Ze nemen afscheid van Jurre en met zín drieŽn fietsen ze naar het huis van Susan en Emiel.

Daar aangekomen zien ze dat Karlijn de moeder van Emiel buiten zit. Ze heeft een kort rokje aan met een topje het staat haar sexy. Mooi dat jullie er nu zijn ik heb net wat borrelhapjes gemaakt, wat willen jullie drinken vraagt ze. Emiel wil wel een biertje en gaat zitten, tegenover hem gaat Kristel zitten en naast haar Susan beide willen wel een Rosť. Karlijn loopt naar de keuken, was een leuke training zegt Emiel. Ja klopt zegt Susan ondertussen voelt hij opeens een voet tegen zijn been. Hij wil nog niet kijken maar ziet ook de hand van Susan op het been van Kristel. Ze kijken hem beide aan en glimlachen. Karlijn komt er aan met de glazen opeens voelt Emiel de voet niet meer. Hij kijkt naar de Kristel ze knipoogt naar hem. Als Karlijn het biertje voor hem neerzet kan hij goed haar volle borsten zien, dat maakt wel wat opgewonden. Karlijn glimlacht ook even als ze ziet dat Emiel kijkt naar haar.

Als iedereen wat te drinken heeft proosten ze en genieten ze van de hapjes.

Dan laat Emiel per ongeluk het lege flesje vallen op de grond, gelukkig niet kapot. Hij pakt het op en kan zien dat Susan met haar benen wat wijd zit en zo haar kutje kan zien. Kristel heeft nog steeds haar hand op het been van Susan en streelt deze.

Emiel zet het flesje op tafel Susan praat rustig met Karlijn en Kristel over ditjes en datjes. Dan komt Jack ook thuis, heeft al een flesje bier in zijn handen.

Proost iedereen en geeft Karlijn een zoen op de wang gezellig hier.

Ze drinken lekker door. Het wordt al wat schemerig, wil je me straks thuis brengen vraag Kristel aan Emiel. Emiel knikt dat het goed is ze praten nog even verder totdat ze in de verte de kerkklok horen dat het 12 uur is. Kristel zegt dan ik ga op huis af het is al tijd morgen vroeg weer naar school. Ze neemt afscheid van iedereen en loopt dan met Emiel naar de fietsen.

Ze stappen op de fietsen, was gezellig bij jullie zegt Kristel, ja zegt Emiel. Al pratend fietsen ze verder. Zo komen ze bij het huis van Kristel, wel lief van je dat me thuisbrengt en geeft Emiel een zoen.

Heb je zaterdagavond wat te doen vraagt ze aan Emiel, nee zegt hij leuk zegt zullen we dan samen wat doen vraagt ze. Ja lijkt me leuk zegt Emiel prima gezellig. Kristel omhelst hem geeft weer een zoen op zijn mond en ze beginnen te tongen, ondertussen laat ze haar hand los om de hals en gaat met haar hand richting zijn pik. Ze masseert de pik eventjes en voelt dat al wat hard wordt.

Dan stopt en loopt weg van Emiel en zegt toch morgen op school heupwiegend in haar sportlegging loopt ze weg. Emiel kijkt haar nog even na en fietst dan naar huis.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Zeghallote, 40 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Gluren, Pijpen, Suggestie?
DE NIEUWSTE Familie VERHALEN
Mijn Nieuwsgierige Moeder...Door: Dannydobbe
Gelezen: 7532x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon, Taboe, Beffen, Pijpen, Neuken, Slikken,
03-10
9.6
Thomas, De Man... - 2Door: Bipslikker
Gelezen: 5824x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon, Verleiden, Anaal, Neuken,
03-10
9.3
Het Concept Familie- 2Door: Zazie
Gelezen: 13206x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Kamperen, strand, Naakt, Strandseks, neef, nichtjes, tieners, zussen,
03-10
9.5
Harem Met Mijn... - 6Door: TaintedPotato
Gelezen: 8378x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Harem, Tante, Zwembad,
02-10
9.4
Met ElsaDoor: Yes Daddy
Gelezen: 15407x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
02-10
9.0
Harem Met Mijn... - 5Door: TaintedPotato
Gelezen: 13972x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Harem, Tante,
01-10
9.2
Pikdonkere NachtDoor: De Baron
Gelezen: 21400x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
01-10
9.3
Harem Met Mijn... - 4Door: TaintedPotato
Gelezen: 14996x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Harem, Tante,
30-09
9.1
De Tiktok ChallengeDoor: Daniel16880
Gelezen: 23005x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Dochter, Tiktok, Vader,
29-09
9.3
Harem Met Mijn... - 3Door: TaintedPotato
Gelezen: 19496x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Harem, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Tante,
29-09
9.2
Tweeling - 2Door: Henk Ardon
Gelezen: 14214x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Masturberen, Milf, Neuken, Vingeren, Zussen,
29-09
9.2
Harem Met Mijn... - 2Door: TaintedPotato
Gelezen: 23465x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Facial, Harem, Klaarkomen, Pijpen, Tante,
28-09
9.1
Klik hier voor meer...