59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 12239x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vera Vindt Een Daddy - 1

De dagen na het voorval met Marcus kon Vera maar nauwelijks ergens anders aan denken. Ze vond het toch zo geil hoe die man haar geneukt en behandeld had. Maar wat zei dat over haar? Was ze echt zo'n slet? En dan hetgene wat hij op het einde had gezegd... "Leren om een echt sletje te zijn". Wat zou dat inhouden? En durfde ze het echt aan om hem een berichtje te sturen? Ze kon het allemaal maar niet loslaten.

Vier dagen na de ontmoeting besloot ze Marcus een berichtje te sturen. Hallo Marcus, Vera hier. Wat bedoelde je met het laatste wat je tegen me zei?" Haar hart bonkte in haar keel toen ze op verzenden drukte. Niet al te lang later kwam er een reactie terug:

"Hey Vera, kon je me niet vergeten? Wat ik bedoelde is dat ik je een hoop kan leren, maar vooral ook een hoop kan laten genieten. Interesse?"

Vera las het en gelijk sloeg twijfel toe. Dit was toch niet wat ze wilde? Nu kon ze nog terug. Maar toch... Het was vorige keer zo lekker. Ze pakte haar telefoon en reageerde met maar één woord. "Ja".

Marcus reageerde gelijk. "Heel goed. Heb je vanavond tijd?" Vera antwoordde dat ze dat had. Ze kreeg een adres doorgestuurd, een kwartiertje van haar af. "Half negen verwacht ik je. En trek iets aan waarvan je denkt dat het me geil maakt," werd eraan toegevoegd.

Stipt om half negen stond Vera voor Marcus' deur. Ze had een topje aan dat goed veel van haar buik liet zien en strak om haar tieten zat. Haar broekje was een kort spijkerbroekje waar de onderkant van haar billen net onderuit kwamen. Eronder droeg ze een klein rood bhtje en een kleine rode string waarvan de bandjes net iets van boven haar broekje uitkwamen. Als laatste had ze een klein zwart chokertje om haar nek gedaan. Haar hartslag schoot omhoog toen ze op de bel drukte.

Vrijwel gelijk ging de deur open en stond Magnus daar in een wit shirt en spijkerbroek. Hij keek haar even van boven naar beneden aan. "Dag Vera, dat ziet er veelbelovend uit. Ben je er klaar voor om een echt sletje te worden?" Vera gaf een nerveus lachje bij wijze van antwoord. "Brave meid," zei Marcus, "maar voor je binnenkomt, even een paar afspraken. Ten eerste wil ik dat je weet dat je altijd mag zeggen als iets te ver gaat en je wil dat ik stop. Als je dat niet doet, geldt altijd dat mijn wil wet is en moet je naar mij luisteren. Voor jou ben ik vanaf nu Daddy, niet Marcus. Jou noem ik waar ik op dat moment zin in heb. Is dat duidelijk?"

"Ja," zei Vera. Marcus trok een wenkbrauw op. "Omdat het je eerste keer is, geef ik je nog een kans. Is alles duidelijk?" Vera bloosde. "Ja daddy."

"Kijk, dat is beter. Voordat je binnenkomt, wil ik dat je eerst eens laat zien wat voor moois je voor me hebt aangetrokken. De voorkant heb ik al goed kunnen bekijken, dus draai je maar om." Vera draaide zich langzaam om. Ze voelde Marcus' ogen over haar rug gaan. "Steek je kont eens iets uit sletje," hoorde ze achter zich. Ze bukte een klein beetje voorover en stak haar kont wat naar achter. "Dat is braaf zo. Lekker kontje heb je hoor. En dat broekje laat ook niet veel aan de verbeelding over!" Ze voelde een scherpe pijn toen Marcus' hand op haar billen landde. De hand gleed iets omhoog en haakte zich onder de banden van haar stringetje.

"Zo te zien ook een geil stringetje voor me aangedaan sletje?" "Ja Daddy," antwoordde Vera. Haar stringetje werd iets omhoog getrokken en begroef zich in haar billen en kutje. "Lekker hoor," hoorde ze achter zich. "Kom maar mee naar binnen, dan gaan we beginnen."

Gedwee liep Vera achter Marcus aan naar binnen. Hij nam haar mee naar de bank. "Blijf hier maar even staan." Vera deed wat haar gezegd werd. Langzaam liep Marcus om haar heen, tot hij achter haar stond, waar hij stil bleef staan. Ze voelde weer een tikje op haar kont en haar heupen werden vastgepakt. Haar kontje werd tegen Marcus’ kruis aangedrukt. Toen hij bewoog, voelde ze al iets hards tegen haar billen aan drukken. Ze herinnerde zich hoe groot de lul van Marcus was en werd langzaam wat geiler. Wat voor lekkers zou hij vandaag voor haar in petto hebben?

Voordat ze hier lang over kon nadenken voelde ze echter handen langs haar zij omhoog glijden naar haar topje. Langzaam werd het omhoog getrokken en werd haar rode bhtje zichtbaar. Ze voelde wat hete adem bij haar oren. “Mooi bhtje sletje. Ik kan je tieten al goed zien zo. Heb je dat speciaal voor mij aangetrokken,” fluisterde Marcus in haar oor. Vera knikte. “Ja Daddy.”

“Dat is braaf,” hoorde ze in haar oor, “maar ik ben hier niet om je bh te bekijken.” De handen gleden van haar topje naar beneden over haar tieten en pakten aan iedere kant de rand van haar bh. In één vloeiende beweging werd deze naar beneden getrokken en vielen haar borsten eruit. Van opwinding waren haar tepels al stijf. Het was duidelijk dat Marcus blij was met wat hij zag. Ze voelde hem wat harder worden tegen haar kontje en voor ze het wist had hij allebei haar tepels tussen duim en wijsvinger vast. Toen hij er wat in kneep en aan trok ging er een golf van genot door haar lichaam. Ze kon het niet laten om iets te kreunen.

Marcus had gelijk door hoe geil ze ervan werd. “Dus dit sletje houdt ervan als er met haar tieten wordt gespeeld?” Hij pakte nu één borst in iedere hand en begon er wat in te kneden. “Dat komt goed uit. Wordt je kutje hier ook nat van?”

“Ja Daddy, heel nat,” antwoordde Vera. Als reactie liet Marcus zijn hand naar haar broekje gaan en deed de knoop en rits ervan open. “Hmm, dat moeten we maar eens controleren dan.” Zonder haar broekje naar beneden te doen gleed zijn hand naar binnen, langs haar stringetje naar haar kutje. Toen hij deze aanraakte kon Vera het niet laten nog een kreun te slaken. Marcus trok zijn hand weer naar buiten en bracht hem naar haar lippen. “Mijn vingers zijn nu wel vies. Doe je mondje maar even open voor me.” Vera deed wat haar gevraagd was en twee vingers gleden naar binnen. Ze sloot haar lippen eromheen en proefde haar eigen geil op haar tong.

Toen Marcus tevreden was trok hij zijn vingers weer naar buiten en ging hij met zijn natte vingers over haar stijve tepels. Hij draaide een paar rondjes om iedere tepel. Ondertussen liet hij zijn andere hand terug afdwalen naar haar kontje en kneep erin. “Ik word wel geil, sletje. Tijd voor het echte werk. Draai je maar om en ga maar op je knietjes zitten. Ik wil zelf ook genieten.

Vera deed wat haar gevraagd werd en zakte naar haar knieën. Zonder erbij na te denken deed ze ook haar mond open en stak ze haar tong uit. “Kijk, dat is nou eens een braaf sletje. Je weet gelijk wat er van je verwacht wordt! Voortaan, als je op mij wacht en niet weet wat je moet doen, moet je deze houding aannemen.” Marcus’ hand ging naar zijn broek. “Dus, heb je een beetje zin om met mijn pik te spelen sletje?”

“Ja Daddy, ontzettend,” zei Vera. Marcus gaf een lachje en deed zijn broek naar beneden. Zijn lul kwam half stijf eruit. Hij is nu al zo groot, dacht Vera bij zichzelf. Marcus pakte hem vast en plaatste hem zorgvuldig over haar gezichtje, met zijn ballen net onder haar uitgestoken tong. “Lik hem maar lekker sletje. Het is belangrijk dat je hem goed hard maakt.”

Langzaam begon Vera aan zijn lul te likken. Ze ging van onder naar boven en nam ook de ballen mee. Toen ze bij zijn eikel aankwam nam ze deze tussen haar lippen en liet ze haar mond er langzaam overheen glijden. Boven haar hoorde ze Marcus kreunen. “Handen op je rug en kijk me aan sletje.” Nog voordat ze deze taak kon uitvoeren voelde ze twee handen in haar haar en werd de lul diep in haar mondje gedrukt.

Vera moest gelijk kokhalzen en kreeg geen adem. Marcus lachte. “Oei, een gag-reflex. Dat kunnen we niet hebben slet. Dat gaan we eruit trainen.” Toch trok hij zijn lul uit haar keeltje. Vera snakte naar adem. Voor ze echter volledig op adem kwam drukte Marcus zijn lul echter weer diep in haar keeltje. Weer moest ze kokhalzen en weer trok hij hem eruit. Zo ging het nog enkele keren door.

Op een gegeven moment werd de lul niet diep terug in haar keeltje gedrukt, maar bleef hij ondiep in haar mond zitten. Marcus begon steeds sneller zijn lul in haar mondje te stoten. “Ik wil je tong voelen sletje.” Vera drukte haar tong omhoog en voelde zijn eikel er heen en weer over gaan. Plots pakte Marcus weer haar hoofd stevig beet en duwde zijn lul weer dieper. Ze voelde hem beginnen te kloppen en al snel werden er enkele stralen in haar keeltje gespoten. Marcus liet zijn lul wat uitdruipen in haar mond en haalde hem toen naar buiten. “Lik hem schoon slet,” zei hij, terwijl hij haar zacht een klapje in haar gezicht gaf.

Vera begon de laatste restjes sperma van zijn lul te likken. Ondertussen sprak Marcus boven haar hoofd door. “Ik had gehoopt dat een slet als jij een lul diep in haar keeltje wel aan zou kunnen, maar je kan helaas niet alles hebben. Dat geeft niet, we gaan gewoon veel oefenen tot je het kan.” Hij nam zijn lul weg van haar mond. “We nemen even een korte pauze. Kom eventjes bij, dan gaan we zo meteen verder.”

Lees verder in: Vera Vindt Een Daddy - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben veerveer, 32 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Pijpen, Slet, Sletje, Suggestie?
DE NIEUWSTE Hetero VERHALEN
Zelf Verwen Weekend...... - 2Door: Samsara
Gelezen: 7354x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
02-10
9.1
Rineke En André - 7Door: Jacob Van S
Gelezen: 2392x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buttplug, Dildo, Neuken, Porno,
02-10
9.4
Vakantie Aan De... - 3Door: Alodnalg
Gelezen: 7325x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
02-10
9.1
Het FamilieweekendDoor: Manon19803
Gelezen: 11980x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
02-10
9.0
Snapchatavonturen Met Isa...Door: Mike
Gelezen: 4278x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Sexting, Snapchat, Sperma, Squirten, Vingeren,
02-10
8.4
Een Heerlijke Verrassing...Door: Ron
Gelezen: 14009x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Nudisme,
01-10
9.4
Geile KarinDoor: Hendrik19691
Gelezen: 12095x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Slaapkamer, Studenten,
30-09
8.0
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Gelezen: 5428x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
30-09
9.6
Spannende Momenten Met... - 3Door: Spuiter84
Gelezen: 6539x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vingeren,
30-09
9.2
Winkelen Met Mijn...Door: Iloverashida
Gelezen: 19528x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Sperma, Stiefdochter, Winkelen,
30-09
9.1
De Kettingrokende Schoonheid...Door: Ingid
Gelezen: 5665x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
29-09
8.3
Vakantie Aan De... - 2Door: Alodnalg
Gelezen: 15390x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
29-09
9.2
Rineke En André - 6Door: Jacob Van S
Gelezen: 2612x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Klaarkomen, Uitdagen, Whatsapp,
29-09
9.1
Klik hier voor meer...