63.577 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Elena03
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 10374
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ik ben in mijn jonge 20-jaren en geniet met volle teugen van het student zijn. In een zatte bui besloot ik Tinder te installeren en mijn horizon te verbreden richting nieuwe ontmoetingen, nieuwe mensen leren kennen... Ik wou nieuwe ervaringen opdoen.

Ik dacht nooit da tik het zo letterlijk zou treffen. Na enkele dagen matchte ik met een dominant profiel, geen foto, enkel een uitnodigend tekstje. Voor anonimiteit te bewaren zullen enkele details vanaf nu vervagen.

Op een avond, na een paar weken heen- en weersturen vroeg hij of ik naar zijn tuin kon komen, hij wou me in zijn tuin nemen zei hij, want het was mooi weer. Bij het lezen van zijn bericht voelde ik mijn kutje al samenspannen. Hij bleek een beetje aan de oudere kant te zijn, bijna dubbel mijn leeftijd, maar nadat ik hem het adres en zijn naam vroeg, besloot ik een 'leap of faith' te nemen en sprong ik in mijn auto.

Op weg naar hem kon ik maar niet stoppen met denken aan hoe hij er zou uitzien, hoe zijn stem zou klinken. Ik voelde mezelf nat worden bij het idee dat iemand met de leeftijd van mijn vader straks in mij zou zitten. Mijn onderbroekje werd nat en ik voelde de dunne stof van mijn katoenen broek al snel volgen. Het werd hoogtijd dat ik geneukt werd.

Na ongeveer 40 minuten rijden kwam ik aan bij zijn woonplaats. Hij stuurde me via snapchat dat ik via zijn tuin kon binnenkomen en instructies op de tafel lagen. Er ging een rilling door mijn lijf terwijl ik de sleutel uit het contact trok. Zou ik dit nu echt durven?

Nerveus en met trillende handen bewandelde ik het mooi aangelegde tuinpad. Op de tuintafel lag een post-it geplakt.

"Kleed je uit tot je slechts één kledingstuk nog aanhebt. Je kiest zelf het welke. Dan kom je naar achter in de tuin. - H."

Ik kreunde bijna luidop bij het lezen van zijn boodschap. Met trillende vingers vluchtten mijn handen zich een weg doorheen de knoopjes van mijn blouse. Ook van mijn sportbh ontdeed ik me in no-time. Mijn broek en kousen volgden, tot ik enkel een miniem zwart stringetje aanhield.

Met mijn handen halvelings over mijn reeds stijve tepels stapte ik richting het lawaai van een grasmaaier.

Daar stond hij dan. Hij keek me goedkeurend aan en glimlachte naar me, alsof hij me uitdaagde om dichterbij te komen. Het was geen vriendelijke lach, maar een "kalmte-voor-de-storm" glimlach. Ik slikte.Voorzichtig stapte ik dichterbij tot ik voor hem stond, in absolute stilte. Hij keek naar me alsof ik een prooi was en hij de jager.

"Op je knieeën," zei hij met zachte maar eisende stem, terwijl hij mijn handen wegduwde van mijn borsten. Uit reflex zat ik onmiddellijk recht voor hem, mijn blik nederig op zijn voeten geland.

"Kus," zei hij opnieuw in de zachte, eisende toon. Hij stak zijn voet naar voren. Ik bukte me zodanig naar voor dat mijn stringetje tussen mijn kutlipjes gleed terwijl ik van zijn enkels tot zijn tenen kuste.

Ik keek op in de hoop een goedkeurende blik te ontvangen, maar hij duwde mijn hoofd opnieuw naar beneden, dit keer eerder tussen zijn benen. Hij duwde zijn heupen naarvoren waardoor zijn halfslappe penis tegen mijn gezicht duwde. Hij weefde zijn vingers door mijn relatief korte haren en trok me naar voren, zodat ik niet anders kon dan de geur van zijn onderbroek inademen.

"Zonder handen," protesteerde hij wanneer ik zijn lul uit zijn onderbroek probeerde te halen. Ik keek hem bijna smekend aan terwijl ik mijn tanden in de zachte stof van zijn ondergoed zette. Na enkele pogingen kreeg ik zijn penis eindelijk vrij en begon er zoals verwacht onmiddellijk aan te likken en te zuigen, alsof mijn leven er van afhing.

Toen ik hem na enkele minuten hard voelde worden in mijn mond, verplaatste ik mijn hand tussen mijn benen. Ik wreef zachtjes over mijn klitje terwijl zijn voorvocht uit mijn mondhoeken liep. Kreuntjes ontsnapten langs mijn lippen en vibreerden rond zijn schacht, waardoor hij kreunde.

Hij duwde met zijn hand tegen de rand van mijn slipje en ik trok het uit. In stilte, met slechts een blik, beviel hij me om stil te blijven zitten. Hij verdween uit beeld en enkele seconden later voelde ik een zwarte stof over mijn ogen glijden. Hij deed vervolgens handboeien en een ketting om mijn hals, die hij vastmaakte met de handboeien. Vervolgens neukte hij mijn keeltje terwijl ik bijna stikte op zijn dikke eikel.

Hij duwde me op de grond, draaide me om en neukte me op mijn ellebogen en knieën op zijn hondjes. Hij gaf me een klap op mijn billen, hard ook, het brandde. "Wat zegt een hondje, Elena?" gromde hij terwijl ik mezelf dichter voelde komen bij een orgasme. "Woef" mompelde ik, lichtelijk nerveus door zijn plotselinge vraag.

"Wat?!" verhief hij zijn stem, terwijl hij me nog een klap op mijn billen toekende. "Woef!!" schreeuwde ik. "Goed slavinnetje" gromde hij terwijl hij meermaals op mijn billen sloeg. Hij zette zijn handen op mijn heupen en gebruikte me als pocketpussy terwijl ik heen en weer lag te schudden op het versgemaaide gras.

"Ik ga-ik ga-" probeerde ik nog duidelijk te maken. MIjn kutspiertjes trokken samen en ik hoorde hem grommen en hijgen terwijl mijn kutsappen over zijn penis vloeiden. Mijn ogen draaiden achteruit, ik verloor mijn evenwicht en viel naarvoor, waardoor hij op me kwam te zitten en nu nog dieper in mijn kutje ramde.

Hij hield een stevig tempo aan en na een tijdje kwam ook hij spuitend en grommend klaar. Hijgend bleef hij nog een tijdje op me liggen en kneep hij mijn keeltje dicht terwijl hij nog de paar laatste spermaresten in me dumpte.

"Geil beest" zei hij nog, terwijl ik nog amper bij bewustzijn enkel kon kreunen.

Het was een goeie dag geweest, ik was goed uitgewoond.
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Dominantie, Slavin, Sugardaddy, Tinder, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...