Klik hier voor meer...
Door: Karel Jr.
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 14224
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Net als ik de trein wil laten vertrekken komt ze de trap opgerend. Eigenlijk is ze te laat, maar ze is zo'n leuke verschijning, dat ik haar de kans geeft om nog snel in te stappen. Ze zal een jaar of 20 zijn, deze jonge vrouw met een exotische uitstraling. Ze is klein, haar lange, donkere haren vallen tot over haar schouders. Ze draagt een topje, waarbij haar tietjes tegen de stof aan priemen, niet onder controle gehouden door wat voor ondersteuning dan ook. Haar blote navel is versierd met een mooie piercing. Ze draagt verder een korte broek, waardoor haar benen goed uitkomen.

"Ik dacht al dat ik hem gemist had, dank je wel " zegt ze.

Ze weet dat ze eigenlijk te laat was en dat ik haar gematst heb. Ze schenkt me een betoverende glimlach als dank, zo'n een die je zelf ook vrolijk laat worden.

Normaal gesproken ben ik als machinist actief op de trein en de hele dag heb ik ook in deze functie mooie ritten mogen rijden. Het laatste gedeelte van deze dienst zou ik mogen passagieren tot we mijn standplaats hebben bereikt en vandaar zou ik deze trein dan weg rangeren. Maar omdat men geen conducteur voor deze trein kon vinden hebben ze mij gevraagd of ik die functie op me wil nemen. En waarom zou ik het niet doen? Ik weet hoe onhandig het is als je als machinist zonder conducteur op pad bent.

Ik geef het sein van vertrek en sluit de deuren. Ik zie hoe de niet onaantrekkelijke meid naar voren loopt, op zoek naar een zitplaats. Ze heeft keuze zat, ze is een van de weinige passagiers. Vrijwel meteen ploft ze op een zitplaats neer en pakt haar telefoon erbij. De trein komt op gang en rijdt langzaam het station uit. De zon gaat langzaam onder en genietend blijf ik een paar minuten naar het schitterende natuurspektakel kijken. Dan is het tijd om toch maar eens de plaatsbewijzen van de passagiers te controleren. De eerst die ik tegenkom is natuurlijk de leuke verschijning, die druk aan het bellen is. Met haar moeder wordt al snel duidelijk

" Ma, ik moet even mijn plaatsbewijs laten zien aan die aardige conducteur " hoor ik haar zeggen.

De telefoon probeert ze tussen haar schouder en oor te klemmen, iets wat haar met enige moeite lukt. Ondertussen zoekt ze in haar tas naar haar plaatsbewijs.

" Ja, zeker een leuke conducteur. En nee, mama, hij is te jong voor jou " vervolgt ze haar gesprek. Ze kijkt me aan, overdreven met haar ogen rollend. Met haar hand geeft ze aan dat haar moeder maar door blijft lullen. Ze tovert dan eindelijk haar uitgeprinte vervoersbewijs uit haar tas en geeft die, met een glimlach, aan mij.

" Doe de groeten aan je moeder " zeg ik, terwijl ik het plaatsbewijs aan haar teruggeef.

Ze moet nu luid lachen en tegelijkertijd schudt de trein, terwijl we een wissel overgaan. Lilliana schrikt, laat haar mobieltje vallen en in een poging om deze op te vangen, glijdt ze half van de bank af. De telefoon glipt op de grond, maar ik kan de ergste schade voorkomen door hem half met mijn voet op te vangen. Galant als ik ben raap ik het mobieltje voor haar op.

" Lilliana? Wat gebeurt er? " hoor ik de niet onvriendelijke stem van de moeder.

" De zwaartekracht is met je dochter op de loop gegaan, maar ik geloof dat ze nu weer met beide benen op de grond is geland " leg ik lachend uit.

" Heeft je verschijning haar zo uit haar evenwicht gebracht? '' zegt haar moeder schaterend.

" Dat zal het zijn " grijns ik.

" Als ze iemand leuk vindt valt ze ook meteen als een blok voor die persoon " verzekert ze me.

Ik zie aan het gezicht van Lilliana dat deze als de dood is over wat haar moeder verder allemaal nog aan de grote klok wil hangen en daarom maak ik een einde aan het gesprek.

" Prettige reis verder, Lilliana " zeg ik vervolgens met een knipoog en geef het mobieltje aan Lilliana terug. Ik kijk diep in haar bruine ogen en wordt meteen gevangen door de schoonheid van de exotische meid. Ik heb moeite om me van haar ogen los te maken, maar uiteindelijk lukt het me toch.

" Ze vraagt of ik een foto van je mag maken? Ze is wel erg benieuwd nu " hoor ik Lilliana een paar tellen later vragen, net als ik mijn weg wil vervolgen.

" Jij of je moeder? " vraag ik spottend, maar laat me dan door Lilliana op de foto zetten. Vervolgens maakt ze nog een selfie van ons twee├źn en lachend vervolg ik mijn weg.

Dit is wat het vak van conducteur leuk maakt. Het contact met de passagiers kan je dag maken en deze ontmoeting met Lilliana en haar moeder aan de andere kant van de lijn, bezorgen mij in ieder geval een lach op mijn gezicht.

De trein vervolgt zijn reis en ik doe mijn werk, nog steeds in een bijzonder goed humeur. Een aantal stations verder kom ik terug in het achterste treinstel. Het is zo mogelijk nog rustiger geworden en Lilliana zit in haar gedeelte zelfs helemaal alleen.

" Ik was al bang dat je niet meer zou langskomen. Ik heb hier twee foto's die jij vast ook wel wil hebben " zegt ze vrolijk, het scherm van haar mobieltje voor m'n neus houdend.

Het zijn de foto's die ze eerder die reis gemaakt heeft. Ik moet zeggen dat ik er niet slecht op sta, vooral de selfie met Lilliana mag er zijn wat mij betreft. Maar misschien komt dat ook wel omdat Lilliana er op staat te stralen.

" Mama was erg onder de indruk " grijnst Lilliana.

" Tuurlijk was ze dat " lach ik.

Ik wil de foto's toch wel hebben, ook al is het alleen maar als herinnering aan deze leuke ontmoeting met Lilliana. Ik geef haar mijn nummer en even later komen de foto's binnen via Whatsapp.

" Ik heb ze, dank je wel " zeg ik en mijn blik valt op Lilliana. Ze heeft haar benen over elkaar geslagen, heel onschuldig, maar o zo opwindend. Haar benen zijn een van de pluspunten van haar toch al aantrekkelijke lichaam en nu showt ze meer dan in een normale situatie. Langer dan noodzakelijk is blijft mijn blik op al dit moois gericht. Vooral ook omdat haar tepels behoorlijk door de stof van haar shirt aan het priemen zijn. Het lijkt wel of Lilliana opgewonden is en mij bewust aan het uitdagen is! Natuurlijk valt het Lilliana op dat ik meer dan een gezonde belangstelling voor haar lijf heb. Aan haar gezichtsuitdrukking te zien heeft ze er geen enkel probleem mee en ze doet ook geen enkele moeite om te verzitten. Ik voel de temperatuur met een aantal graden stijgen in dit gedeelte van de trein. Tevens hangt er ook een bepaalde spanning in de lucht. Lilliana blijft me zwijgend, met een spottende glimlach aankijken. Eerlijk gezegd ben ik er nog niet over uit hoe ik deze hele situatie moet aanpakken, als mij een reddingsboei wordt toegeworpen in de vorm van het volgende station waar we gaan stoppen.

" Sorry, ik moet ... " zeg ik en wijs naar de deuren, terwijl de trein al aan het afremmen is.

Ik loop snel weg en haal opgelucht adem als even later de deuren van de trein opengaan en er frisse lucht naar binnenstroomt. Ik vraag me af of dit normale kost is voor conducteurs. Dat er opzichtig met ze geflirt wordt en dat ze net als mij, ook nog in de verleiding komen om erop in te gaan. Want dat Lilliana een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me uitoefent is wel duidelijk.

Ook dit station laten we achter ons. Terwijl de trein langzaam weer op gang komt, hoor ik hoe allerlei Whatsapp berichtjes binnenkomen. Ik kijk op het scherm en zie dat het berichtjes zijn van Lilliana. Het zijn allemaal foto's. Zo te zien van haar Instagram account. Het zijn mooie foto's van Lilliana, niet eens super uitdagend. Geen plaatjes waarop ze in bikini te zien is, maar gewoon leuke foto's, waarop vooral haar lach tot z'n recht komt. Dan komt er nog een foto binnen en hier slaat mijn hart wel van over. Het is een foto die ze net heeft genomen, waarin ze in de trein zit. Ze heeft een grote lach op haar gezicht, maar daar heb ik nauwelijks oog voor. Want de geile Lilliana heeft haar topje omhoog getrokken, waardoor haar mooie tietjes open en bloot voor mij te zien zijn. Het zijn niet de grootste tietjes, maar wat zijn ze mooi van vorm en die bruine tepels lachen mij uitnodigend toe. Ik roep mezelf tot de orde. Als medewerker van de NS kan ik me niet met zo iets inlaten. Het is verre van professioneel en ik weet zeker dat ik ontslagen zal worden, mocht dit uitkomen. Het beste wat ik kan doen is gewoon van de situatie weglopen, maar het is net of mijn benen een eigen wil hebben en ik stap het treinstel weer binnen, waar een lachende Lilliana al op me wacht. Ze klopt op de zitplaats naast haar en zonder tegen te sputteren neem ik die plaats in. Ze heeft een grote glimlach op haar gezicht als ze zich naar me toe buigt en dan vinden haar lippen de mijne. Ze kust me eerst teder, vervolgens met steeds meer vuur. En ik beantwoord haar kus. Buiten glijdt het landschap langzaam langs ons heen, maar ik heb er geen oog voor. Lilliana oefent op dit moment een nog sterkere aantrekkingskracht uit.

Inmiddels laat ze haar hand naar mijn kruis dwalen en ontmoet daar iets dat vol met leven zit. Ik heb een bult in mijn broek, die niet te missen is voor de mooie Lilliana. Zachtjes wrijft ze over mijn lul, terwijl ze me blijft kussen. Ik blijf niet achter en mijn handen zijn aan hun eigen speurtocht begonnen. Haar tietjes zijn een makkelijke prooi en genietend masseer ik de bollen van de mooie meid. Haar tepels worden keihard onder mijn aanraking en ik kan het niet laten om af en toe speels aan haar tepels te trekken. We geilen elkaar op, terwijl ik met een half oog in de gaten probeer te houden of er niet iemand ons gedeelte van het treinstel komt binnenlopen. Maar zo lang we geen station naderen zal die kans niet zo groot zijn. Na adem snakkend maakt Lilliana zich dan van me los. Een glimlach siert haar gezicht.

" Hier heb ik de hele reis al naar uitgekeken " zegt ze, een grote grijns op haar gezicht.

" Ik heb het proberen te voorkomen, maar ik kon me zelf uiteindelijk niet meer onder controle houden " geef ik toe.

" Ben ik dan zo onweerstaanbaar? " lacht ze vragend.

" Dat weet je best " antwoord ik. Ik trek haar topje omhoog en ik kan haar tietjes nu in al hun glorie bewonderen. Ze zijn echt prachtig en de bruine nodigen echt uit om aan te zuigen. Dat is dan ook precies wat ik doe en om de beurt neem ik de harde tepels in mijn mond. Lilliana kreunt het uit en haar vingers verdwijnen richting haar kutje. Het vervelende is dat het volgende station al weer nadert en we op deze manier nooit de mogelijkheid krijgen om ongestoord verder te gaan. We geilen elkaar wel op, maar een climax zal op deze manier nooit worden bereikt. Ook Lilliana lijkt dit door te hebben, ik zie het aan de uitdrukking op haar gezicht. En Lilliana heeft me inmiddels wel zo geil weten te krijgen, dat ik snak om deze meid te bevredigen.

" Dit gaat hem niet worden " zegt Lilliana nu ook sneu en ook voor haar lijkt dit op een hele teleurstelling uit te lopen.

Een idee ontstaat bij mij en ik kijk haar verwachtingsvol aan. Als ze hier voor te porren is, dan komt er toch nog een leuk einde aan deze rit.

" Blijf zitten, ik kom zo terug " zeg ik, terwijl we het volgende station binnenrijden. Ik kijk nog even of mijn stijve niet al te zichtbaar is, maar gelukkig valt dit mee.

Een paar minuten later ben ik terug bij Lilliana, die zo mogelijk nog treuriger kijkt. Meerdere mensen hebben op dit station in dit treinstel plaatsgenomen, dus ze ziet alle mogelijkheden zo'n beetje verdwijnen.

" Als we straks op het eindpunt aankomen, heb je dan tijd of moet je meteen naar huis? " vraag ik aan Lilliana.

" Ik heb de tijd, wat heb je in gedachten? " vraagt ze, een vonkje hoop zie ik in haar ogen.

" Wacht dan straks op me " zeg ik en loop verder, want ik zie dat een andere passagier mij een vraag wil stellen.

Een kwartier later bereiken we het eindpunt van deze reis. Alle passagiers verlaten de trein, Lilliana blijf enigszins verloren staan. Er komt een glimlach op haar gezicht als ik kom aanlopen.

" Ik loop deze trein zo leeg en dan moet ik deze trein weg rangeren. Als je wilt kun je meerijden en als de trein eenmaal op zijn plaats staat hebben we de trein voor ons alleen " zeg ik en ik zie een glimlach bij Lilliana ontstaan.

" Dat lijkt me tegen alle regels ingaan. Spannend " lacht ze nu opgelucht.

" Daarom kunnen we ook beter niet betrapt worden. Ik open de cabine voor je, maar blijf uit beeld en zit alsjeblieft nergens aan " druk ik haar op het hart.

" Ik zou niet durven " glimlacht ze en stapt dan snel de cabine binnen.

De machinist van de trein komt aanlopen en bedankt me dat ik deze rit de taken van conducteur op me heb genomen.

" Ik heb hem al leeggelopen, dus je kunt zo meteen beginnen met het weg rangeren " zegt hij en neemt met een vrolijke groet afscheid.

Ik kijk om me heen en zie dat het perron verder verlaten is. Ik stap de cabine in, neem de steile trap van deze ICM omhoog en zie Lilliana in de stoel van de machinist zitten.

" Ik moet er toch echt bij " zeg ik en ze maakt ruimte voor mij.

Ik doe alle voorbereidingen die nodig zijn en als alles in orde is, breng ik de trein in beweging. Lilliana kijkt zwijgend toe, vol interesse in wat ik allemaal doe. Het is een korte rit, waarbij we allerlei verlaten treinstellen passeren, tot we de plek bereiken, waar we onze trein achterlaten. Het is er verlaten, geen mens is er te bekennen. Ik doe de verdere noodzakelijke handelingen en dan hebben we het rijk voor ons alleen.

" Kom op " zeg ik en Lilliana loopt voor me uit. Maar niet ver, want ik sta nog op de trap als de kleine dondersteen zich al omdraait. Lachend kijkt ze me aan en begint de knopen van mijn broek los te maken. Het lijkt erop alsof Lilliana niet langer kan wachten. En als ze mijn lul heeft bevrijdt moet ik toegeven dat het met mij niet anders is. Zachtjes begint ze me af te trekken, haar blik bewonderend op mijn paal gericht. Ze is duidelijk onder de indruk, wat mijn trots natuurlijk een boost geeft. Haar tempo gaat omhoog en het duurt niet lang tot mijn lul in al zijn glorie overeind staat. Een druppeltje voorvocht ontsnapt al en gretig buigt de kleine Lilliana zich naar mijn lul toe. Haar tong gaat over mijn eikel heen en ik kreun het uit van genoegen. Ze neemt mijn harde schacht onder handen, om vervolgens met mijn ballen te spelen. Ze neemt ze in haar mond, zuigt vol vuur op mijn noten. Even later begint ze op een opwindende wijze mijn ballen te masseren en ik heb moeite om op de been te blijven. Mijn God, deze meid weet hoe ze je moet opzwepen! Nu neemt ze mijn lul in haar mond, begint me te pijpen alsof haar leven er van afhangt. Diep neemt ze mij in haar mond, tot ze me met een grote glimlach laat ontsnappen. Ze kijkt me uitdagend aan, knijpt nog maar eens in mijn lul en pijpt me nu iets rustiger verder. Maar ze kan dan haar tempo wel iets hebben verlaagd, de sensaties die ze bij mij te weeg brengt blijven sensationeel. Ze probeert mijn lul helemaal te verwerken, iets waar ze in eerste instantie moeite mee heeft, maar het lukt haar toch. Snakkend naar adem laat ze me ontsnappen, om meteen weer verder te gaan waar ze gebleven is. Ik pak haar bij haar hoofd, duw haar op mijn lul, tot ze al proestend zich van mij losmaakt. Ik zie de geile blik in haar ogen, dit vindt ze lekker. Maar vast niet zo lekker als ik, want ik heb het idee dat ik zo'n beetje in de hemel ben aangekomen. Ik begin mijn heupen in de strijd te werpen, begin Lilliana in haar mond te nemen. Vol enthousiasme probeert ze mijn lul te verwerken. Af en toe moet ze hem laten ontsnappen, maar na een paar teugen diep adem te hebben gehaald, gaat de kleine meid dapper verder. Ik voel dat ze me langzaam maar zeker naar een hoogtepunt aan het helpen is. Die warme mond, de vingers die allerlei dingen doen die mij nog geiler aan het maken zijn. Het zorgt ervoor dat ik aan een eindsprint begonnen ben. Lilliana heeft het door, doet er met haar masserende vingers nog een stapje bij en dan voel ik mijn zaad al opborrelen. Ik schreeuw mijn genot de wereld in, waarschuw Lilliana dat ik ga komen. Net voor ik begin te spuiten laat ze mijn lul uit haar mond glippen, pakt hem goed vast en richt deze op haar opengesperde mond. Een straal verdwijnt er in haar keel, de volgende treft haar vol in het gezicht. Lachend neemt ze mijn zaad in ontvangst, tot ik geen druppel meer weet te produceren.

" Heerlijk " lacht ze en kijkt mij aan. Ik heb moeite om op de benen te blijven. Het orgasme is echt vanuit mijn tenen gekomen.

" Laten we naar achteren lopen " zegt Lilliana dan. Ik zie hoe ze haar topje bekijkt, een paar tellen later trekt ze die uit.

" Onder het zaad " zegt ze en ze kijkt me ondeugend aan. Als ze verder loopt maakt ze haar korte broek al los en dit is het volgende kledingstuk dat ze uittrekt. Dan draait ze zich om. Een lichtmast werpt licht in de trein en ik zie hoe ze haar slipje uittrekt. Naakt staat ze dan voor me, een heel sexy gezicht. Ze is echt prachtig deze meid. Haar donkere huid, die prachtige tietjes en verrukkelijke benen. En dan dat kale kutje, dat er super verleidelijk uitziet. Ze neemt plaats op een vierzitter en kijkt me dan uitnodigend aan.

Mijn broek ligt nog in de cabine, de rest van de kleren trek ik razendsnel uit. Ik zie hoe Lillana mij opneemt, mijn naakte lijf tot me neemt. Nu ziet ze het hele plaatje en dat valt haar duidelijk niet tegen. Met haar vinger geeft ze aan dat ik toch echt bij haar moet komen en dat verzoek kan ik onmogelijk naast me neerleggen. Ik neem haar in mijn armen en begin haar te kussen. Mijn handen dwalen over haar goddelijke lijf heen, beginnen weer met haar tietjes te spelen, maar gaan dan al gauw op weg naar beneden. Lilliana heeft haar benen al voor me gespreid, klaar om door mij bespeeld te worden.

Mijn vingers gaan tergend traag richting haar hete kutje, ik plaag Lilliana gewoon. Ik weet hoe ze er aan toe is om eens lekker verwend te worden. Dat blijkt pas echt als ik kutje bereik, want nu besef ik pas wat een stomende oven het daar onder is. Ze staat in brand en is werkelijk bloedgeil! Mijn vingers gaan over haar natte lipjes heen en een siddering gaat door haar heen. Er is weinig voor nodig om haar te laten komen, dat is mij wel duidelijk. Misschien is het handig om het ergste vuur maar eens te blussen, om als ze eenmaal een heerlijk orgasme heeft gehad, verder te gaan. Ik duw een vinger in haar hete kutje en begin de kleine Lilliana te vingeren. De sappen stromen rijkelijk en al snel ligt ze te schudden van opwinding. Langzaam voer ik de druk bij haar op en als ik ook nog eens mijn tong in stelling breng, heeft ze het helemaal niet meer. Ik proef de vrijkomende sappen van Lilliana, lik het allemaal gretig op. Een tweede vinger verdwijnt in haar kutje en ik zoek haar clitoris op. Haar knopje is al helemaal gezwollen en het genot dat ze ondervindt als ik er mee begin te spelen is enorm. Ja, ik wil haar laten komen, wil haar de eerste explosie laten ervaren. Mijn vingers gaan sneller heen en weer, de druk op haar klit voer ik maximaal op. Ze kronkelt onder mijn hand, ze hijgt, ze kreunt en raast richting het verlossende hoogtepunt toe. Ze kijkt me aan met een stel ogen waarin het genot weerspiegeld staat. Woordjes komen er over lippen en dan voel ik hoe ze klaarkomt. Ze schokt, een gil ontsnapt aan haar lippen en dan wordt haar onderlijf getroffen door een fel orgasme. Sappen spatten in het rond, terwijl Lilliana zich aan mijn vingers vastklemt. Luid laat ze zich gaan, laat het genot de vrije hand, tot de laatste schokgolf dan eindelijk verzwakt en naar de achtergrond verdwijnt.

Ze moet even bijkomen, maar al snel heeft ze haar ademhaling weer onder controle. Ze kijkt naar mijn lul, die al weer tot leven is gekomen.

" Is deze weer voor mij? " zegt ze met een twinkeling in haar ogen. Ze wacht niet op het antwoord, maar pakt mijn lul gewoon stevig beet. Ik zie aan haar gezicht dat ze geneukt wil worden en ze trekt zich op me. Mijn lul drukt al snel tegen haar lipjes aan en dan stoot ik het kutje van Lilliana binnen. Een diep zucht ontsnapt er aan de donkere Lilliana, die mij stevig op zich trekt. Ik begin te stoten en steeds dieper dring ik in haar door. Ze moedigt me aan en al snel heb ik een lekker tempo te pakken. We genieten beiden ten volle van elkaar. Ze is behoorlijk krap, wat de spanning alleen maar doet toenemen natuurlijk. Haar spieren laat ze op me inwerken en al snel krijg ik het behoorlijk warm. Ze weet precies wat ze doet en heeft duidelijk de nodige ervaring opgedaan. Lachend kijkt ze me aan, want ze weet precies wat een genot ze me schenkt. Ze begint met haar tietjes te spelen, trekt aan haar tepels. Ik ben gek op die tietjes van haar, wil ze maar wat graag in mijn handen houden. We veranderen daarom van positie, waarbij Lilliana haar kontje naar achteren steekt. Ik dring bij de mooie meid naar binnen en begin haar opnieuw vol te neuken. Het zweet breekt bij ons uit, vocht druppelt op het stof van de vierzitter. Mijn handen masseren haar tietjes, terwijl we langzaam op een orgasme toe gaan. Lilliana is de eerste die de finish bereikt en ook deze keer komt ze fel kreunend klaar. Ze duwt me over de grens heen, door weer vol met haar spieren op mijn lul in te werken, tot er geen weg terug is voor mij. Spuitend kom ik in Lilliana klaar, straal na straal verdwijnt diep in haar kutje. Voldaan trek ik me uit haar terug, zaad voegt zich bij de zaaddruppels op de bank. Niet vergeten om het straks allemaal schoon te maken, anders krijgen de schoonmakers morgen een grote verrassing te zien prent ik mezelf in. Hoewel ik betwijfel of ze het niet vaker meemaken.

We blijven een tijdje in elkaars armen liggen. We hebben heerlijk geneukt, iets waar we allebei naar uitgekeken hebben. Af en toe kussen we elkaar, strelen elkaars lichaam. Ik merk dat de kleine Lilliana nog steeds geil is en als ze met mijn lul begint te spelen, merk ik dat er ook nog genoeg leven in mij zit. We geilen elkaar verder op en dan klimt Lilliana uiteindelijk op mijn harde lul. Heel sloom begint ze op mij te deinen. Haar tietjes schudden vrolijk mee en ook deze keer kan ik er niet vanaf blijven. Ze zit met haar rug naar mij toe en beiden kijken we naar buiten. Hoewel ik mijn ogen ook regelmatig over de prachtige billen van Lilliana laat gaan. We nemen er echt de tijd voor en we genieten deze keer echt van elkaar. We geven aan wat we lekker vinden en wat mij betreft mag dit nog wel een tijdje duren zo.

" Wat is dat dan? " vraagt Lilliana opeens en ze wijst naar buiten.

Ik had mijn ogen net op de billen van haar gericht, maar een paar tellen zie ik wat ze bedoeld. Er loopt daar iemand rond, af en toe schijnt hij met een zaklantaarn bij. Hij heeft een tas in de hand en opeens wordt het mij duidelijk.

" Dat is een graffiti-spuiter " zeg ik dan.

Graffiti is een van de grote kostenposten van de NS. De keren dat een treinstel wordt volgespoten is niet te tellen en de kosten om dit weer te verwijderen is dan ook groot. Ik heb er ook een hekel aan, niet zo zeer aan de graffiti zelf, maar wel dat ze de treinstellen er mee onder spuiten. Laat ze het bij een stuk muur houden. Maar wat moet ik er nu aan doen? Ik lig hier naakt met Lilliana ook dingen te doen, die niet door de beugel kunnen. Ik zie me ook niet naakt naar buiten rennen, om de jongen weg te jagen. Hij heeft inmiddels een spuitbus uit de tas gehaald en begint de trein die tegenover ons staat te versieren.

" Kan hij ons zien? vraagt Lilliana zacht.

" Zo lang hij ons treinstel niet onder handen neemt acht ik de kans klein. Ik denk dat hij alleen oog heeft voor zijn eigen treinstel en voor eventueel iemand die hem zou kunnen betrappen " stel ik haar gerust.

" Wel spannend " lacht ze.

Ik heb door hoe opwindend ze het vindt. Het idee dat de jongen ons zou kunnen zien doet wat met haar. Ze begint harder te deinen, voert het tempo nu verder op. Ik moet zeggen dat ik het ook wel spannend vindt, het zorgt toch voor een extra stimulans.

" Kom " zeg ik .

Ik duw Lilliana van me af en laat haar met haar armen steun zoeken aan het raam. Mocht de jongen nu toch opeens oog krijgen voor ons treinstel, kan hij ons bijna niet missen. Ik stoot van achteren bij Lilliana naar binnen en begin haar vol te neuken. Ja, elke vorm van tederheid is weer verdwenen, we neuken elkaar weer helemaal gek. Terwijl we toekijken hoe de jongen met zijn spuitbus bezig is, voel ik hoe mijn orgasme zich aandient.

" Daar kom ik weer, Lil " hijg ik en spuit dan voor de tweede keer haar kutje vol met mijn zaad.

Ook Lilliana komt nog een keer. Ze schreeuwt deze keer haar genot niet de wereld in, misschien toch bang dat de graffiti-spuiter ons hoort. Maar het genot wordt er niet minder om. Langzaam trek ik me uit haar terug en Lilliana kust me vervolgens dankbaar op de lippen. Nu is er toch echt een einde gekomen aan deze onvergetelijke nacht. We zoeken onze kleren weer bij elkaar en ja, we maken de bank schoon. Dan verlaten we de trein. Het is best een stukje lopen om de plek te bereiken waar ik die middag mijn auto heb neergezet. Beiden zijn we in gedachten nog bezig met wat er net allemaal tussen ons gebeurd is. Ik zie het aan de glimlach rond haar lippen. Ze heeft genoten en dat geldt voor mij al evenzeer. Ik geef haar een lift terug naar het station, waar ik haar afzet. Ze beloont me nog met een hete tongzoen en dan nemen we afscheid. Of we elkaar ooit weerzien? Ik heb geen idee, maar mocht ze in de verleiding komen, ze heeft mijn nummer natuurlijk.

" Doe de groeten aan je moeder " zeg ik nog, terwijl ze lopend in de verte verdwijnt.

Ze steek haar arm omhoog en laat me haar middelvinger zien. Ik moet lachen als ik het zie. Dan verdwijnt ze om de bocht. Daar gaat Lilliana, een passagier om nooit te vergeten!
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neuken, Pijpen, Trein, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...