62.483 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 6706x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Brenda - 2: De Metamorfose

Slot

Hoe zat het ook weer? Brenda heeft een langslepende ruzie gehad met haar man om haar uiterlijk. Dat ging van kwaad tot erger en ze het niet meer trok. Ik heb haar toen opgevangen en enkele dagen bij mij in huis genomen waar ik besloten had haar helpen door haar een metamorfose door te laten maken. We hebben haar uiterlijk, kapsel en kleding aangepast. Nu is het tijd voor de confrontatie met haar man.

Kom laten we gaan slapen, morgen gaan we aan de slag. We ruimen de glazen op en gaan dan naar boven. Ik kleed me uit maar doe nu ook mijn boxer uit, hetgeen ik nog niet gedaan had sinds Brenda in huis was, kijkt ze enigszins verbaasd naar me. Ik zie haar vragende blik er vertel haar maar dat ik normaal altijd naakt slaap en dat het nu wel kan na ons vrijpartijtje. Ik moedig haar aan hetzelfde te doen. Een beetje onwennig trekt ze inderdaad haar slip en bh uit en kruipt ook naakt naast me in bed. Ik merk dat ze wel meteen dicht tegen me aan komt liggen. We knuffelen nog een tijdje en vallen in elkaars armen in een diepe slaap.

De volgende morgen ben ik er alweer vroeg uit. Ik kruip zachtjes uit haar armen die nog steeds om me heen liggen en ga even douchen. Ik sta nog maar net onder de douche of ik hoor de deur opengaan en zie Brenda nog een beetje slaapdronken naar binnenkomen. Ik trek haar bij mij onder de douche in (ook nog een voordeel van naakt slapen…) waar ze direct klaarwakker wordt en mij quasi boos maar wel lachend met een vuist op mijn borst slaat. Ik spoel me verder af en ga onder de douche uit. Geniet jij nog maar even van het water, ik ga alvast het ontbijt klaar zetten. Ik droog me af en ga naar de keuken waar ik wat broodjes in de oven doe, een eitje kook en wat koffie zet. Ik dek de tafel met voor ieder nog een glaasje jus d’orange (vers geperst).

Niet veel later komt Brenda in haar slaapshirt naar beneden en gaat aan tafel zitten. Dan zegt Brenda Weet je Johan, dat spontane van net, daar in de douche, dat zijn ook dingetjes die ik thuis vreselijk mis, en ik hoop dat dit ook gaat veranderen. We ontbijten samen en kletsen nog over van alles en niks, totdat Brenda vraagt of ik al weet hoe we nu verder gaan. Natuurlijk heb ik daar al over nagedacht en vertel haar dat ik inderdaad een plannetje gemaakt heb. Ze wil natuurlijk wel alles weten, maar zover is het nog niet. Ik vertel haar niets en zeg dat ze het maar moet afwachten en over haar heen laten komen, maar dat ik wel een beetje haar hulp nodig heb. Voor we de tafel afruimen vraag ik haar dan ook of zij een gemeenschappelijke vriend(in) hebben waar zij wel eens mee uitgaan of wat gaan drinken of zo, maar die ze wel kan vertrouwen.

Brenda kijkt bedenkelijk en denkt even na. Dan zegt ze Ik weet wel iemand die haar mond kan houden, maar dan moeten we wel het een en ander vertellen zodat ze weet wat er speelt. Ik kan Marion even bellen, maar wat moet ik haar vragen? Nou dat regel ik wel. Als jij haar even belt en kort vertelt dat ze mij aan de telefoon krijgt doe ik de rest. Zo gezegd, zo gedaan. Eventjes later krijg ik Marion aan de lijn en vertel haar kort het verhaal tot nu toe. Uiteraard laat ik voor nu de intiemere delen achterwege. Dan sta ik op, loop naar buiten, Brenda hoeft immers nog niet alles te weten, waar ik mijn plan aan haar voorleg. Na mijn uitleg reageert Marion enthousiast en beloofd me het een en ander te regelen en mij terug te bellen wanneer het geregeld is. Ik druk haar op het hart niets tegen Brenda te zeggen want dan zou mijn plannetje in het water kunnen vallen. Ik verbreek de verbinding en ga weer naar binnen. Zo, nu afwachten op een telefoontje van Marion zeg ik tegen Brenda als ik weer binnen kom.

De rest van de dag gebeurt er niet veel bijzonders en nemen we vooral de tijd om met elkaar te praten over haar relatie en de nu ontstane situatie. Brenda vertelt me dat een en ander er langzaam ingeslopen is na geboorte van haar jongste dochter. Haar man is wat klein van stuk en eerder iets te mager dan te dik. Uiteraard wil hij ook dat Brenda het ideaalbeeld van een slanke vrouw navolgt, maar het blijkt dat haar lichaam daar iets anders over denkt. Ze is nooit meer zo hersteld na de geboorte van haar tweede als van haar eerste. Hier ligt dus de oorzaak van de situatie zoals deze er nu is. Gelukkig had ik dat al goed ingeschat en het plannetje wat ik in gedachten heb sluit hier nagenoeg op aan.

Het is al avond als mijn telefoon overgaat. Het is Marion die mij belt en mij vertelt dat zij een afspraak met Jan (de man van Brenda) heeft weten te organiseren op de door mij voorgestelde plaats. De afspraak is al morgenavond en dus wordt het tijd dat ik Brenda langzaam wat ga vertellen over wat ik in gedachten heb. Natuurlijk niet alles, want dat zou ervoor kunnen zorgen dat de spontane reactie die zo belangrijk is uitblijft.

Ik vertel Brenda dat ik Marion gevraagd heb Jan uit te nodigen voor een gezellig drankje met z’n drieën op een terras nabij een groot wandelgebied waarbij de kans dat het te druk wordt erg klein is. Wat Jan niet weet is dat Marion er niet zal zijn, maar ik de derde persoon ben. Ik zal Brenda morgen pas de details welke zij nodig heeft vertellen. Voor nu blijven we nog even op de bank hangen voor de TV en nemen we nog wat te drinken. Om Brenda even op andere gedachten te brengen, voor zover mogelijk, zoek ik op Netflix een romantische film op. Ik pak wat chips erbij en start de film. Brenda vlijt zich tegen me aan en al snel merk ik aan haar ademhaling dat ze in slaap gevallen is. Ik sla mijn arm om haar heen en laat haar lekker slapen. Dan, wanneer de film is afgelopen, maak ik haar wakker en neem haar mee naar bed, waar ze al snel weer de slaap te pakken heeft. In gedachten loop ik nog even mijn plannetje voor morgen na, waarna ook ik langzaam in slaap val.

In mijn slaap voel ik een paar zachte warme lippen over mijn eikel gaan. Langzaam draait een tong rondjes op het topje van mijn eikel en gaat over mijn pisgaatje heen terwijl een puntje ervan eventjes naar binnen geduwd wordt. Langzaam maar zeker realiseer ik me dat het geen droom is, maar dat er echt iemand aan mijn pik likt. Ik kijk naast me en zie Brenda vol overgave mijn paal met haar mond verwennen terwijl haar hand mijn ballen zachtjes masseert. Ik laat me achterover vallen in mijn kussen en geniet van het moment. Brenda merkt dat ik wakker ben en stopt even met pijpen en geeft mij en passievolle zoen. Heel even vinden onze tongen elkaar voordat Brenda haar verwennerij weer hervat. Langzaam voel ik haar tong langs mijn hele stam afzakken naar mijn ballen en langs de andere kant weer terug komen naar mijn eikel. Ze pijpt zo geraffineerd dat ik al snel op het punt sta om mijn zaad in haar mondje te spuiten. Brenda heeft dat in de gaten, laat mijn pik even los en zegt dat ik rustig in haar mondje mag spuiten. Meteen gaat ze weer door en niet veel later kom ik heerlijk klaar en spuit mijn 5 stralen sperma zo haar keeltje in. Brenda verspilt geen druppel en slikt alles door. Dan komt ze naar mijn hoofd en zoent mij weer. Ik proef nog wat resten van eigen sperma, maar dat vind ik niet eens erg. Zo dat is om je te bedanken voor je tot nu toe al voor me gedaan hebt zegt Brenda. Ze komt tegen me aan liggen en zo strelen we elkaar een tijd lang. Dan maak ik me los van haar en neem haar mee om te douchen. Ik zorg dat ik wat eerder klaar ben en ga het ontbijt verzorgen.

Na het ontbijt zitten we nog even aan de tafel waar Brenda vraagt wat mijn plannetje is voor straks. Ik vertel haar wat ik van haar verwacht en wanneer het tijd is vertrekken we naar het afgesproken terras. In de verte zie ik Jan al zitten en zoals afgesproken loop ik als eerste naar Jan. Ik doe alsof ik toevallig langsloop en hem zie zitten. Ik besluit een klein praatje met hem te maken om een reden te hebben om daar even te gaan zitten. Jan zegt dat hij wel een afspraak zo meteen met zijn vrouw en een vriendin heeft, maar dat ik zolang wel even kan zitten. Ik bestel wat te drinken en doe dit ook voor Jan. Als ik halverwege het glas ben excuseer ik mij even om naar het toilet te gaan. Het toiletbezoek was niet nodig, maar binnen wacht Brenda met haar nieuwe look en kleding. Ik kies net zo’n positie dat Jan me eigenlijk moet zien als hij deze kant uit kijkt. Brenda staat tegen mij aan met de rug naar Jan.

Op mijn teken, wanneer Jan kijkt, slaat ze haar armen om me heen en begint me gepassioneerd te kussen. Ik zie dat Jan mij ook gezien heeft en blijft mij met enige aandacht bekijken hoe ik overladen wordt met een serie heerlijke tongzoenen van zijn vrouw. Alleen het leuke is dat hij (nog) niet weet dat het hier om zijn vrouw gaat. Ik steek even een hand op om hem te laten weten dat ik hem zien kijken, waarop hij een hand met duimpje omhoog opsteekt. Het blijkt dat hij haar ook nog niet herkent heeft. Jan wenkt me om naar hem toe te komen en ik gebaar dat ik er aan kom. Omdat de positie niet ver van Jan is, krijgt Jan geen gelegenheid om te reageren wanneer hij ziet dat het Brenda is die bij me stond. Ik laat Brenda plaats nemen en ga zelf naast haar zitten tegenover Jan.

Jan kijkt met een mengeling van boosheid en ongeloof naar ons en ik zie zijn mond opengaan om iets te gaan zeggen. Snel ben ik hem voor en vertel hem dat hij beter zijn mond even kan houden en alleen maar moet luisteren. Ik vraag dan aan hem hoe hij zijn vrouw nu vind met haar andere look. Jan was even met stomheid geslagen en bekijkt Brenda nog eens van top tot teen. Dan komt er een beetje zachtjes en stotterend wat gemompel uit. Harder Jan, we verstaan je niet. Een beetje hakkelend komt er nu uit dat hij Brenda toch wel heel mooi vind zo.


Dan zeg ik tegen Brenda vertel maar wat er speelde en waarom je nu hier zit. Brenda vertelt haar verhaal en dat ze opgevangen is door mij. Ook geeft ze aan dat de make over mijn idee geweest is. Ze geeft ook aan wat ik in het begin gezegd heb: Brenda, ik ga je helpen en als ik met je klaar ben dan heeft jouw man twee mogelijkheden, óf hij weet dan pas wat ie mist, óf hij laat je nooit meer gaan en ik ga voor het laatste!. Er valt een ongemakkelijke stilte en dus ik stel voor om het gesprek bij Brenda thuis voort te zetten, omdat we daar meer privacy hebben en wat meer kunnen ingaan op de (intiemere) details.

Eenmaal daar aangekomen wilt Brenda wat te drinken aanbieden waarop ik zeg Nee Brenda. Dat is nu nog Jan’s taak. Je bent dan wel thuis maar ook nog niet. Jan verzorgt het drinken en neemt plaats tegenover mij en Brenda. Ik neem vervolgens het heft in handen en ik besluit Jan wat vragen te stellen over het intiemere gedeelte van hun relatie. Van Brenda weet ik inmiddels genoeg, maar van Jan, na een uurtje vragen en praten, nog steeds niets. Ik kijk Brenda aan en zij mij. Ik zie weer een traantje bij haar opwellen, draai me naar Jan en zeg hem dat hij nu spijkers met koppen moet gaan slaan of dat wij dat anders vóór hem doen. Wederom komt er niets zinnigs uit en dan ik het besluit het allerlaatste redmiddel in te zetten.

Ik kijk Brenda aan en geef haar een knipoog. Ze kijkt me vragend aan en dan laat ik haar korter bij komen. Ik pak haar hoofd zachtjes vast en geef haar een zoen op haar lippen en fluister in haar oor dat ik haar ga neuken met Jan erbij die alleen moet toekijken en dat zij zo passievol moet meewerken alsof hij er niet is. Wanneer ik een tongzoen inzet die Brenda met passie beantwoord, zie ik uit mijn ooghoek Jan opstaan om weg te gaan. Dan laat ik Brenda even los, draai me naar Jan en zeg hem te gaan zitten en zitten te blijven totdat ik anders aangeef en tegelijkertijd moet toekijken. Weer wil Jan opstaan en nu zeg ik hem wat harder dat ik er ook voor kan kiezen om hem vast te zetten zodat hij niet weg kán. Terwijl Jan gaat zitten, richt ik me weer op Brenda en hervat mijn tongzoen.

Dan begint Brenda mij over mijn rug en armen te strelen. Mijn ene hand gaat langzaam onder haar blouse terwijl mijn andere hand onder haar rok verdwijnt. Brenda maakt met een hand geroutineerd mijn riem los, knoopt mijn broek los en gaat zachtjes met haar hand mijn boxer in waar ze mijn inmiddels half stijve paal begint te strelen. Dan maak ook ik haar rok los die langs haar op de grond valt. Ik ga verder met het los knopen van haar blouse en als ik deze over haar schouders naar achteren duw valt ook deze met enige gratie van haar af. Brenda maakt mijn shirt los en trekt ook deze uit. Ik sta dan alleen nog maar in mijn boxer en Brenda in haar string en bh. Zachtjes laat ik mijn handen over haar lichaam gaan. Vanaf haar nek tot de binnenkant van haar dijen sla ik geen stukje over, met uitzondering van haar schaamlippen, want ik wil dit nog even wat langer laten duren. Brenda doet bij mij hetzelfde maar haakt haar duimen achter in de rand van mijn boxer en trekt deze dan langzaam naar beneden. Wanneer ik mijn boxer op mijn voeten voel vallen stap ik er snel uit en klik tegelijkertijd haar BH los en laat deze van haar afglijden.


Ik breng mijn mond voorzichtig naar haar borst en begin haar tepels een voor een te verwennen. Mijn tong draait rondjes om haar inmiddels hard geworden tepels en speels bijt ik af en toe zachtjes erin wat haar een goedkeurend kreuntje ontlokt. Langzaam zak ik via haar buik en navel af naar haar string en laat deze op haar enkels vallen. Haar mooie glad geschoren kutje komt tevoorschijn en ik laat mijn tong zachtjes op en neer gaan langs en tussen haar lipjes. Het kreunen wordt steeds wat harder en geiler en als ik haar klitje raak slaakt ze zelfs een klein gilletje. Ik leg Brenda achterover op de bank en ga tussen haar benen zitten waar ik mijn likwerk hervat en met lange halen ga ik van haar sterretje naar haar klitje en terug. Ondertussen kijk ik even naar Jan en zie dat hij er wat ongemakkelijk bij zit. Ik zeg tegen hem dat als hij er ook geil van wordt rustig met zijn pik mag spelen, maar niet mag klaarkomen. Jan staat even op en bevrijd zijn inmiddels harde leuter en gaat weer zitten.


Ik zuig me nu vast op haar genotsknobbeltje en ga met mijn hand naar haar gleufje. Ik merk dat ze inmiddels kletsnat is van geiligheid en het kost me dan ook geen enkele moeite om gelijk twee vingers naar binnen de brengen. Heel even wacht ik en dan krom ik mijn vingers en vind haar gevoelige plekje waar ik met mijn vingers overheen ga. Brenda kreunt en steunt en de aaahs en ooohs worden alsmaar luider. Dan ineens hoor ik haar Ja…. Ja….Jaaaa….ik…ik…. koooooommmmm en ik voel haar hele lichaam trillen, haar kutje pulseert bij elk likje over haar klitje. Dan gun ik haar een momentje rust en onderwijl haar orgasme wegebt duw ik langzaam mijn eikel tegen haar zijknatte kutje aan en begin haar langzaam te neuken. Brenda’s kreuntjes komen weer terug en nu kirt ze ja lekker, Ga door.. niet stoppen nu en het kirren gaat al snel over in geil geschreeuw JAA NEUK ME DUW DIE HARDE PAAL DIEP EN HARD IN ME IK WIL JE VOELEN IK WIL JE ZAAD IN MIJ VOELEN SPUITEN, HARDER HARDER

Uiteraard kan ik niets anders dan aan dit verzoek voldoen. Steeds sneller ga ik met mijn lul haar kutje in en uit tot ik er helemaal uit ga, Brenda omdraai en over de bank heen leg. Ik ga achter haar staan en steek mijn lul in één keer haar kutje in en neuk haar weer met hetzelfde tempo en hardheid. Het zorgt er wel voor dat ik het niet zo heel lang meer kan volhouden. Brenda kijkt even achterom naar mij en ik wijs even naar Jan. We kijken nu beide Jan aan en ik zeg tegen hem als wij klaarkomen mag je ook. Brenda, het gaat niet meer lang duren, waar wil je dat ik klaar kom? SPUIT HET MAAR IN MIJN KUTJE, IK WIL JE HELEMAAL DIEP IN ME VOELEN SPUITEN. En mee dat ze dat zegt voel ik haar kutje weer samentrekken en komt ze alweer schreeuwend klaar. Het pulseren van haar kutje trekt ook mij over de streep en kan het niet meer tegenhouden en met een oerkreet en een paar laatste harde diepe stoten leeg ik mijn ballen in het soppende en nog steeds samentrekkende kutje van Brenda. Uitgeput val ik over Brenda heen en zien we samen dat ook Jan zijn ballen leegmelkt.

Wanneer we een beetje zijn bijgekomen en Brenda nog lekker tegen me aanligt, vind ik het tijd geworden Jan nogmaals aan te spreken. Beste Jan, je hebt nu kunnen zien en meemaken hoe geil jouw lieve, mooie vrouw kan zijn als je haar waardeert en behandelt naar hetgeen ze verdient. Jouw gedrag gaat hopelijk drastisch aangepast worden vanaf nu. Je hebt een fantastisch mooie vrouw die ondanks alles nog heel gek op je is. Vergooi deze laatste kans niet anders zit je er altijd zo bij te kijken wanneer Brenda zin heeft in sex, en ik zal de laatste zijn die haar afwijst. Ik pak Brenda bij een hand en leidt haar richting haar man. Zacht snikkend omhelst Brenda Jan en kust hem hartstochtelijk. Terwijl ik mezelf weer aankleed zie ik dat het Jan ook allemaal teveel wordt en laat zijn tranen dan ook de vrije loop. Brenda komt naar me toe, bedankt me nogmaals hartelijk met een laatste passievolle kus. Dan komt ook Jan naar me toe en geeft me een knuffel en bedankt me dan ook voor het redden van zijn relatie. We drinken samen nog een glaasje wijn en laten alle gebeurtenissen nog eens kort de revue passeren, waarna ik dan ook weer terug ga naar huis.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.2
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Partnerruil - 38Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04
9.5
Mini - 306Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Het management van het ziekenhuis kwam even later druppelsgewijs binnen. Twee heren in witte jassen, twee heren in colbert, drie dames. Roger stelde hen voor de geneesheer directeur en zijn plaatsvervanger, het hoofd civiele dienst, Rogier z n chef ..."
10-04
9.7
VriendinnenDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04
9.4
Partnerruil - 37Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04
9.4
Partnerruil - 36Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04
9.5
Partnerruil - 35Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04
9.2
Partnerruil - 34Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04
9.3
Sinds Een Dag... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04
9.8
Partnerruil - 33Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04
9.4
De Vriendengroep - 72Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04
9.2
Klik hier voor meer...