59200 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 23298x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Liza is mijn stiefdochter en ik ken haar al ruim een jaar. Ze is pas 18 geworden.

Ze is niet groot maar heeft een heel mooi lichaam. Bijna volgroeid. Slank en een verrassend grote voorgevel. Die is het afgelopen jaar nog het meest gegroeid. Eerst dacht ik dat ze BH’s droeg met een vulling. Maar toen ze afgelopen zomer in topjes verscheen zonder BH, keek ik mijn ogen uit. Vooral als ze een kort rokje aan had, kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. En dan die dunne armpjes van haar en die kleine handjes. Ik vind kleine handjes bij vrouwen heel sexy. Ik fantaseer er volop over.

John, wat vind je van deze outfit, hoor ik haar zeggen. Ik zit met haar moeder TV te kijken als ze op me af komt lopen. Een strak kort wit rokje heeft ze aan en een zwart shirtje met dunne schouderbandjes.

Ik zie haar tieten heen en weer gaan als ze loopt. Sexy zeg ik, heel sexy. En ik lach naar haar.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik Margreet, haar moeder, maar me opkijken en vervolgens naar haar dochter. Mam, zegt Liza, dit kan toch wel? Nou stamelt Margreet, je rokje is wel heel kort en je shirt zit erg strak. Ja, beaam ik. De jongens zien dat graag, Liza!

Ondertussen denk ik, “ja en niet alleen de jongens maar ook de mannen van middelbare leeftijd en ouder…” Liza kijkt me weer aan en komt naast me op de bank zitten. Ik voel de warmte van haar lichaam op mijn huid.

Zal ik nog wat voor jullie inschenken, vraag ik. Margreet, staat op en zegt. Dat doe ik wel even. We nemen allemaal thee en Margreet loopt naar de keuken.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik Liza naar me kijken. Ze buigt naar me toe en zegt zachtjes, John, vind jij me echt sexy? Ik kijk en zie haar onderuitgezakt op de bank zitten met haar benen iets uit elkaar. Haar witte rokje is wat omhoog gekropen en ik zie een stukje van haar witte slipje.Haar borsten staan netjes rechtop. Ze kijkt me vragend aan met een serieus gezicht. John, antwoord eens, fluistert ze.

Je bent een knappe meid, Liza, zeg ik op gedempte toon. Dat weet je zelf ook wel. Je hebt een mooi figuur, een knap gezicht en mooie zwarte haren. Vanuit een automatisme doe ik wat ik ook vaak bij haar moeder doe; ik streel met mijn hand over haar wang en ga via haar hals naar haar schouder.

Ik schrik er zelf van en haal mijn hand weer terug. Liza kijkt me aan en zegt, "dat is lief John, en je hebt mooie handen, en zacht." Ze kijkt naar mijn handen die op mijn bovenbenen liggen en gaat er met haar eigen kleine handje naar toe. Ze streelt mijn hand, de knokkels en mijn vingers. Ze pakt mijn duim tussen vast en knijpt er in. Haar hand is zo klein dat ze hem maar net helemaal kan omvatten.

Dan komt Margreet aanlopen en Liza trekt snel haar hand weg. Hmmm, ze wil blijkbaar niet dat haar moeder het ziet. Als Margreet weer gaat zitten gaat haar mobiel over. Oh dat is Suzanne, die moet ik echt even spreken en neemt op en staat gelijk op en loopt naar de keuken.

Wil je mijn wang nog een keer strelen John, dat is zo lekker. Ik twijfel even maar dan doe ik het. Ik ga langs haar voorhoofd, over haar neus en naar haar lippen. Die streel ik met mijn wijsvinger en dan ga ik naar haar wang. Ik zak verder naar beneden en laat mijn vinger langs haar nek, schouder en arm gaan. Ik eindig bij haar hand die op haar blote bovenbenen ligt. Ik leg mijn hand over de hare heen en masseer haar hand en ook een stukje van haar dij.

Liza, kijkt me aan en zucht. John, dat is lekker. Ik krijg een warm gevoel van binnen.

Ze is zichtbaar verbaasd over haar eigen reactie. En ik ook van de mijne.

We kijken elkaar aan en Liza komt wat naar boven en kust mijn lippen. Ondertussen horen we Margreet in de keuken met haar vriendin praten.

Ik weet niet wat me overkomt maar ik laat mijn hand nu tussen haar benen gaan en doe haar slipje opzij. Ik kijk en zie een glimmend dun spleetje. Ik ga langs haar dunne kutlipjes en druk met de punt van mijn vinger in haar ingang. Ze is al lekker nat. Ze begint zachtjes te hijgen. Liza fluister ik in haar oor, dit kan zo niet. En ik laat haar weer los en ga recht zitten.

Dan horen we dat Margreet haar telefoongesprek beëindigt. Ze komt binnenlopen en vraagt of boer zoekt vrouw leuk is. Ja heel leuk mama, zegt Liza snel, ik vind boer Harm heel knap. Margreet kijkt naar het scherm en knikt instemmend en gaat naast me zitten en we kijken nog een stukje verder. Dan gaat de telefoon van Margreet weer. Ze kijkt en zucht. Jeetje, daar is Suzanne alweer. We horen Suzanne luid huilen op de telefoon. En na een minuut zegt Margreet, Weet je Suzanne, ik kom wel even naar je toe, oke?

Dan kijkt ze ons aan, en zegt. Ze heeft echt grote problemen met haar puberdochter. Die schiet alle kanten op. Ze heeft verkeerde vriendjes en komt veel te laat thuis. Nu wil ze aan de pil terwijl ze pas 16 is. Margreet kijkt ons serieus aan.

Wat dat betreft heb ik het getroffen met jou lieve Liza, zegt ze lachend. Jij bent lekker serieus met je school bezig en met paardrijden.

Vermaken jullie je wel, ik ben over een uurtje weer terug. En even later horen we de deur dichtslaan.

Sorry, Liza, zeg ik en ik kijk haar aan. Wat we net deden, kan niet, ik liet me gaan.

Liza kijkt me aan en zegt, "Lieve John, jij vind mij sexy he?"

En ik voel haar hand op mijn bovenbeen en voordat ik het weet ligt ze met haar kleine witte handje op mijn dikke staaf, die inmiddels flink is gegroeid.

Wind ik je op John?, gaat Liza verder terwijl ze in mijn steeds hardere stam knijpt.

Ik kijk haar aan en een fractie later zitten we te tongen. Het wordt me te veel. Ze schuift haar borsten en benen tegen me aan. Liza raakt opgewonden en laat er geen gras over groeien, ik hoor hoe ze de ritssluiting van mijn broek open maakt.

Ik voel haar kleine handje in mijn broek gaan. Behendig trekt ze mijn staaf naar buiten. Die is al keihard geworden en wijst recht naar boven. Ongeveer 18 cm dik vlees. Ik kijk naar mijn staaf en zie Liza’s kleine handje om mijn stam. Ze kan m maar net vasthouden. Ze begint me af te trekken. Ik maak me los uit de tongzoen en leun naar achter. We kijken nu samen naar mijn paal die steeds dikker en harder wordt. Ze krijgt de smaak te pakken en voert het tempo op. Haar handje flitst langs de geaderde stam.

Ik kijk en we zien hoe mijn voorvocht met stralen uit mijn pisgaatje vloeit. Haar kleine vuistje om mijn dikke stam. Ze kan m net niet helemaal omvatten. Het voelt hemels.

Ze gaat zo op in haar “werk” dat ze bijna geen aandacht meer voor me heeft. Ik neem haar op en zie haar borsten schudden in haar topje. Ik reik naar het bandje op haar rechterschouder en laat die langs haar bovenarm naar beneden glijden. De stof blijft even hangen op de bolling van haar borst maar dan valt het naar beneden. Een heerlijke stevige jonge borst wordt zichtbaar met een kleine tepel erop. Een C-cup is het. Beweegt zo mooi op het tempo van het aftrekken. Ik pak haar borst vast en begin m te masseren. Een volle hand.

Lekker John, je handen zijn lekker warm. Na een minuut of 10 genieten wil ik meer.

Kom ns staan Liza, zeg ik. En zodra ze voor me staat ga ik met mijn beide handen onder haar rokje en trek haar slipje naar beneden. Die valt op haar enkels en ze stapt er snel uit.

Ik schuif de stof van haar heupen naar boven naar haar middel. Een heerlijk jong kaal kutje wordt zichtbaar. Ik heb het niet meer en buig voorover van de bank en begin haar te likken.

Liza zit te genieten en ik voel haar onderlichaam bewegen als ik met mijn tong tussen haar kutlipjes ga. En dan pak ik haar kleine klitje tussen mijn lippen en druk er zo hard mogelijk op. Tegelijkertijd ga ik met mijn wijsvinger bij haar naar binnen. Liza kreunt en gilt tegelijk en komt schokkend klaar.

Ik hou haar vast bij haar heupen want anders zou ze uit balans raken. Terwijl ze uithijgt kom ik ook omhoog van de bank. Mijn staaf steekt nog steeds uit mijn gulp als ik voor haar ga staan. Ze is een kop kleiner dan ik. Ik pak haar hand en leg die weer om mijn neukstaaf.

Nu jij Liza, fluister ik met verlangen. Liza wordt langzaam wakker en begint weer te trekken. Dan buigt ze voorover en ik voel haar lippen op mijn eikel. Ik kijk naar beneden en zie hoe ze mijn eikel in haar mond neemt. Ik haal haar handje van de stam af en plaats die op mijn heup. Dit is zo lekker, alleen mijn stijve in haar mond terwijl ze me vasthoudt.

Ik beweeg mijn heupen en zie mijn harde steeds dieper in en uit haar mond gaan. Af en toe ga ik te diep en hoor ik dat ze moeite heeft met al het vlees in haar mond.

Ik voel haar warme natte mond en het is heerlijk. Ik neuk haar minuten lang. Af en toe verhoog ik de snelheid en bedenk hoe lekker het zou zijn om in haar mond te komen.

Ik kijk naar haar voorovergebogen lichaam en begin haar blote billen te strelen. Ik laat mijn handen tussen haar bilspleet naar beneden gaan en voel weer aan haar kutje. Drijfnat is die.

Ik probeer met 2 vingers in haar te gaan en dat gaat bijna niet. Zo nauw is ze.

Liza wordt moe van het pijpen. Het is tijd voor wat anders, denk ik.

Ik bevrijd me uit haar mond en doe een stap opzij en ga op een eetkamerstoel zitten.

Liza kijkt me nieuwsgierig aan als ze mij daar ziet zitten met mijn pik die echt omhoog steekt en drijfnat is van haar speeksel.

Kom maar op schoot zitten Liza bij je stiefvader, zeg ik. Achterste voren met je billen naar me toe. Liza schuifelt naar me toe en als ze wil gaan zitten pak ik met mijn beide handen haar heupen vast. Ik richt haar zo dat ze met haar ingang boven mijn eikel hangt en druk haar vervolgens zachtjes naar beneden.

Ik zie mijn eikel tegen haar lipjes drukken en hoor Liza kreunen als die haar lipjes opzij drukt.

Zak maar heel rustig naar beneden Liza, help ik haar. En ja, hij glijdt zachtjes naar binnen.

Ik zit in haar. Liza heeft er zin in want ze wipt op mijn staaf en laat m steeds dieper in haar gaan. Na minuten zit ik helemaal in haar, tot aan de wortel.

Ze blijft zitten en hijgt. Ik pak haar benen en duw die over bij bovenbenen. Zo zit ze wijdbeens achterstevoren op me. Je hebt meer ruimte, Liza. En ik begin in haar te stoten. Steeds harder en sneller. Rustig Liza, denk aan de buren, zeg ik een paar keer als ze gilt.

Tijdens het stoten hou ik haar afwisselend vast om haar middel en dan weer bij haar heupen. Na minuten lang genieten, stop ik met stoten en trek haar naar me toe. Rust maar even uit Liza, zeg ik als ze met haar rug tegen mijn borst ligt. Ik trek haar topje nu helemaal naar beneden en nu zit zowel haar rokje als haar topje om haar middel.

Ik ga met mijn handen onder haar oksels en pak haar beide borsten vast. Vol in mijn handpalmen. Ik kneed ze en kijk over haar schouder naar haar lichaam. Ik zie mijn pik tussen haar benen in haar steken en zit te genieten van haar lichaam. Als ik met een hand tussen haar benen ga en haar klitje weer masseer dan komt ze voor de tweede keer klaar.

Liza’s lichaam ontspant en we liggen beide uit te hijgen.

Lekker John, zo lekker, zegt ze op een afwezige toon.

Heb je nog energie Liza, vraag ik. Wat bedoel je John, antwoordt ze. Ga even op de eetkamerstoel zitten, wil je. Ze klimt van me af, mijn pik glijdt uit haar en ze neemt plaats op de stoel. Ik kom omhoog en loop naar haar toe. Liza zeg ik, kun jij mij laten spuiten? zegt ik met een lage stem. Ik sta bij haar en mijn druipende apparaat hangt voor haar gezicht.

Ja John, jaaaa, reageert ze enthousiast. Ik kijk en zie hoe ze met haar twee handjes mijn glibberige staaf vastpakt. Rechter handje onder, linker handje daarboven. En ze begint te trekken. In een regelmatig ritme. Ondertussen zie ik haar naar mijn glimmende eikel kijken. Haar eigen geil druipt er van af. Heerlijk gezicht zo, om dat kleine jong ding te zien trekken. Ik laat haar minuten haar gang gaan en voel dan dat ik ga komen. Doe je mond maar open Liza, dan mag je me proeven. En goed richten. Liza opent haar kleine mondje en buigt voorover tot 2 cm van mijn eikel. Deze actie hou ik niet lang vol en al snel spuit en stroomt mijn zaad uit mijn eikel.

Als ik mijn ogen open doe, zie ik mezelf in de mond van Liza spuiten. Ze richt goed maar door mijn schokken raak ik ook haar kin en lippen. En ik zie nu ook dikke klodders sperma in haar haar zitten. Liza kijkt verbaasd.

John, wat heb je veel, John, wat veel. En als ik leeg ben zit ze me onwennig aan te kijken met haar gezicht vol zaad.

Dan horen we de auto van Magreet de oprit op draaien en het schijnsel van de voorlichten verlicht ineens fel de kamer. In een flits zie ik een silhouet van mijn eigen profiel met stijve pik op de muur schijnen en het hoofd van Liza er bij.

Mamma, roept ze, en ze springt op en rent naar boven. Ik berg mijn pik op in mijn broek en ga zitten. Even later komt Margreet de kamer binnenlopen.

John, wat een toestand bij Suzanne. Haar dochter is zo geil al boter en wil het met elke jongen doen. Ik ben moe van al die verhalen. Dan kijkt ze naar de vloer bij de bank. John, is dat het slipje van Liza? En ze kijkt me vragend aan.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
MEER Moeder SEXVERHALEN...
Buurmeisje MasserenDoor: John_de_Groot
Gelezen: 1334x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Massage, Moeder,
21-09
9.1
All In The Family - 44Door: Oldandgay
Gelezen: 886x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Experiment, Groepsex, Lul, Met Familie, Moeder, Swingers, Trio,
21-09
8.9
De Nieuwe Buren - 5Door: Dannydobbe
Gelezen: 9375x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Moeder, Ontdekken,
21-09
9.5
Ze Willen Mij...Door: Karel Jr.
Gelezen: 33018x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen,
16-09
9.6
All In The Family - 43Door: Oldandgay
Gelezen: 1721x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Buren, Moeder, Ouderen, Swingers, Vader, Zoon,
15-09
9.0
Schoonmoeder Krijgt Sexy...Door: Sjak
Gelezen: 12579x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
15-09
9.3
Schoonmoeder En FritsDoor: Sjak
Gelezen: 15492x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
14-09
9.2
Alleen Thuis Met... - 2Door: Oldandgay
Gelezen: 24420x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Gay, Moeder, Priester, Rollenspel, Swingers, Vader,
13-09
9.4
13-09
8.9
Schoonmoeder Gaat Op...Door: Sjak
Gelezen: 15334x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
11-09
9.1
Schoonmoeder Moet Plassen...Door: Sjak
Gelezen: 14620x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Schoonmoeder,
11-09
9.2