59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 19747x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Sinds kort woonde ik in een nieuw huis. Na een tijdje in een appartement midden in de stad te hebben gewoond was ik nu verhuisd naar een huis in een buitenwijk. De leeftijd om ieder weekend op stap te gaan had ik niet meer en qua reistijd voor mijn werk maakte het vrij weinig uit. Ik had wat gespaard en kon mezelf nu een echt huis veroorloven. 

Ik hoefde niet super veel te klussen, maar hier en daar schilderen en wat kleine reperatiewerkzaamheden moeten toch altijd gebeuren. Met behulp van vrienden en familie was dit echter zo gebeurd en binnen 3 weken na ontvangst van de sleutel kon ik definitief over verhuizen. 

Beetje bij beetje leerde ik ook de buren kennen. Veel mensen met kinderen, wat studentenhuizen en nog wat mensen op leeftijd. Direct naast me woonde een stel van eind 40 met 2 kinderen. Jan en Margot, met hun kinderen Joris (20) en Nicolette (18). Ze hadden nog een dochter, maar die was het huis al uit en was gaan studeren in Utrecht. 

Af en toe kwamen Jan en Margot bij mij op de koffie en ik bij hen. Jan hielp me ook vaak met sjouwen van spullen als ik in de tuin of in het huis bezig was. Daar kwam een keer ter sprake dat Nicolette was blijven zitten in in de 6e en het dit schooljaar ook niet helemaal lekker ging. Wiskunde was haar grootste probleemvak en Jan vond het ook lastig om haar hierbij te helpen. Ik was hier altijd redelijk goed en bood Jan aan dat ik wel een keer met haar mee kon kijken, als bedankje voor het sjouwen van de vele tegels, meubels, stenen en zakken zand/potgrond waar Jan altijd mee geholpen had. 

En zo geschiedde, een week later kwam Nicolette bij me langs met haar boeken en laptop en stalde alles uit bij mij aan de keukentafel. Nicolette was eigenlijk best een knappe meid, schattig ook. Ze droeg een strak wit shirtje, rood rokje en witte sneakers. Ze had steil blond haar, maar had ook wel wat rossigs. Ze was ongeveer 170cm en had slanke benen met brede heupen. Haar borsten waren niet zo groot, ergens tussen cup A en B in vermoed ik. Ik zou er mijn hand wel omheen krijgen in ieder geval. 

Nicolette begon uit te leggen dat ze vooral moeite had met kansrekenen en dat ze niks begreep van de potjes met rode en witte knikkers, die iedereen die recent op de middelbare school heeft gezeten wel zal herkennen. Nadat ik haar uitlegde dat de 'C' in nCr voor combinatie stond leek het al een stuk beter te gaan. Ik merkte ook dat haar humeur wat beter begon te worden en dat ze wat minder dwars werd. Ik schonk tussendoor wat drinken voor ons beide in en we raakten in deze 'pauze' een beetje aan de praat. Nicolette vertelde dat ze hockeyde en dat ze af en toe proefde van het uitgaansleven, op dit moment geen vriendje had en nog niet helemaal wist wat ze wilde gaan studeren. Ik vertelde over mijn werk, wat ik deed met vrienden in het weekend en over mijn huis, en besloot haar daarna rond te leiden. 

Na de rondleiding schonk ik wat te drinken in en gingen we verder. Ik liet haar wat trucjes met haar rekenmachine zien waarbij ze op school niet helemaal goed had opgelet omdat ze naar buiten zat te kijken (zo gaf ze later zelf toe). Na nog een halfuurtje te werken waren we klaar en gingen haar boeken terug in de tas. 'Bedankt zeg', zuchtte ze. 'Ik vond het zo moeilijk maar nu snap ik het voor mijn gevoel best goed'. 'Geen probleem hoor', antwoordde ik. 'Dat is wel het minste wat ik kon doen na al het gesleep met stenen van je vader'. 

'Wil je nog wat drinken voor je gaat? Ik kan me voorstellen dat je wel wat beters te doen hebt dan bij je oude buurman blijven hangen dus voel je niet bezwaard', vroeg ik aan haar en ze lachte. 'Ik vond het eigenlijk wel gezellig', reageerde ze. 'Doe maar een wijntje, en neem er zelf ook een', giechelde ze een beetje. Ik stond op en schonk twee glazen in en ging op de bank zitten terwijl ze nog wat rondliep in mijn huis. 

Nicolette kwam daarna naast me zitten en ik zag ze wat dromend naar me kijken. We praatten wat over haar bijbaantje bij de bakker, waar ik haar wel eens eerder had gezien en dat ik vond dat ze altijd zo vriendelijk lacht. Ze giechelde wat en bedankte me voor het compliment, waarna ze zei dat ze mij net bij het bijlessen ook lief vond lachen. Die had ik niet verwacht en ik moest lachen. Ze dacht dat ik een grapje maakte en speelde een beetje boos. "Ik meen het serieus hoor", zei ze. Ik moest nog harder lachen, "nou, dankjewel dan, ik krijg als oude man niet zo vaak complimenten van schattige jonge meisjes". Ze giechielde en werd vuurrood. "Ik krijg ook niet vaak zulke complimenten van knappe niet-kinderachtige mannen". 

Ik kroop een beetje tegen haar aan en begon over haar dij te wrijven. "Wat krijg je dan wel van knappe mannen?". Ze werd nog veel roder dan ze al was en zei heel zachtjes. "Eigenlijk niks". Ik bleef over haar dij wrijven en begon haar zachtjes in haar nek te kussen. Ze kreunde zachtjes en in mijn ogen goedkeurend. Haar benen voelden heerlijk glad en ze begon wat te kronkelen onder mijn hand. Ik trok haar wat naar me toe en zoende op haar mond. Ze kon eigenlijk heerlijk zoenen voor zo'n jonge meid en begon over haar verlegenheid heen te komen, want ik voelde haar hand bij mij kruis, waar mijn pik inmiddels wel wat hard was geworden. 

Met mijn hand maakte ik de knoop van haar broek los en daarna deed ik haar rits omlaag. Ik wreef met mijn hand over de stof van haar slipje en voelde een lekker vochtig plekje, waar ik overheen wreef terwijl ik haar op haar schattige mondje kuste. Ze kneedde mijn pik zachtjes door mijn broek en met mijn vrije hand deed ik zelf de knoop en rits los, waarna haar hand er meteen in dook en mijn stijve lul vastpakte. Ik kreunde en we raakten samen in een diepe tongzoen terwijl ik mijn pik voelde kloppen in haar zachte hand. Ik trok mij daarna terug van de zoen en pakte haar topje vast aan de onderkant. Instinctief deed Nicolette haar armen omhoog en ik trok het topje uit. 

Nicolette had een schattig wit, bijna maagdelijke bh aan. "Wat ben je lekker", zei ik terwijl ik haar bh losmaakte. Ik zag dat ze bloosde en me toeliet haar verder uit te kleden. Ik boog met mijn hoofd voorover en kuste en zoog zachtjes aan haar tepels. Haar handen hadden mijn broek verladen en hielden mijn haar zachtjes vast terwijl ze goedkeurend kreunde. Met mijn handen trok ik ondertussen haar rokje omlaag, en erna haar maagdelijke slipje. Haar kutje was inmiddels zeiknat voelde ik. Met mijn mond ging ik naar haar hoor: "maak ik je zo geil meisje?". Nicolette zuchtte en kreunde tegelijk zachtjes "ja". Ik legde haar comfortabel op bed en trok haar schoenen uit en vervolgens haar slipje en rokje helemaal naar beneden. Ze keek me aan, geil, "wil je dat ik doorga?" vroeg ik haar. Ze knikte en zei weer heel zachtjes "ja". Ze zag er heerlijk uit, een heerlijk strak lichaam met prachtige borsten, gezicht van een engeltje, lichtgewelfde heupen en een prachtig kutje. Mooi roze, geschoren en zo zacht. 

Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en kuste zachtjes haar kutje. Nicolette kreunde weer. Ik kuste haar kutje nog een paar keer en begon haar daarna zachtjes te likken. Met mijn handen om haar heerlijke heupen. Ze deed haar benen gretig uit elkaar terwijl ik met mijn tong langs haar schaamlippen ging. "Ik ben nog nooit gebeft" kreunde ze. "Ik zal je heerlijk verwennen als een prinsesje" zei ik terwijl ik met mijn tong langzaam over haar klitje likte. "Je smaakt heerlijk", fluisterde ik terwijl ik met mijn tong cirkels om haar klitje likte. Ik maakte de cirkels langzaam kleiner en Nicolette ging steeds harder kreunen. "Ik moet al bijna komen", kreunde ze en ze ging met haar handen door mijn haar. Ik zette wat meer druk met mijn tong en maakte kleine cirkels om haar klitje. Ik voelde haar spieren in haar benen en bekken aanspannen, waarna ik bleef likken tot ze kreunend klaarkwam. "Stop, stop, stop" kermde ze. Ik trok me terug en streelde haar arm teder en ging naar haar zitten op bed. 

Ze kwam wat omhoog en begon de knoopjes van mijn overhemd onwennig los te maken, waarna ik het uitschudde. Vervolgens trok ze mijn broek een beetje naar beneden, ik lichtte mijn heupen op hij gleed naar beneden. Mijn lul stond inmiddels strak in mijn boxer en met haar hand begon ze hem door de stof te masseren. Ik kreunde "zo ja" waarna ze de band van de boxer vastpakte en mijn boxer naar beneden deed. Ze begon me onwennig af te trekken en vroeg of ze me pijpen. "Natuurlijk" zei ik, van binnen juichend. "Heb je wel eens eerder een man gepijpt?" vroeg ik haar. Ze keek me verlegen aan. "Een keer een beetje, maar niet zo lang, hij vond het niet lekker". Ik glimlachte naar haar en streelde zachtjes over haar gezicht. "Leg je hand maar zachtjes op mijn ballen en lik maar aan mijn lul". Een beetje onhandig begon ze aan de stam te likken. "Een beetje hoger, daar is het gevoeliger", zei ik haar waarna ze met haar tong over mijn eikel ging. Ik kreunde "goed zo, maak hem maar lekker nat". Ze likte nog wat over mijn eikel. "Probeer het topje maar in je mond te stoppen", zei ik en gretig boog ze voorover. "Nu een klein beetje zuigen en met je mondje heen en weer gaan". Ze luisterde goed, als de perfecte seks-studente. "Goed zo meisje" kreunde ik hard. Mijn lul was inmiddels keihard en aangemoedigd door mijn gekreun ging ze vanzelf steeds een beetje verder, tot ik voelde dat ik met mijn lul haar gehemelte raakte. "Je hoeft niet dieper hoor", zei ik terwijl ik liefdevol haar haar streelde en uit haar gezicht hield, "het is heerlijk". Ze ging nog even door en na een tijdje trok ze zich terug en keek me een beetje verlegen aan. "Mijn kaak begint zeer te doen", vertelde ze me. Ik lachte en zei: "geeft niks, ik heb zo'n zin gekregen om je te neuken, wil je dat ook?". 

Nicolette zei niks, maar knikte wel. "Ben je nog maagd?" vroeg ik haar terwijl ik op haar kroop. "Nee, mijn vorige vriendje heeft me ontmaagd" zei ze, waarna ik haar weer kuste en met mijn lul tegen haar drijfnatte kutje begon te wrijven. Weer kreunde ze. "Neuk me", zei ze een beetje jammerend. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik duwde zachtjes en langzaam mijn lul bij haar naar binnen. "Fuck" kreunde ze. "Je bent een stuk groter dan mijn ex", zei ze daarna. Ik leunde een beetje achterover om de hoek wat rechter te maken waarna ik haar zachtjes begon te neuken. Zonder veel te zeggen kreunden we beide. "Wat ben je een heerlijk meisje", zei ik haar waarna we weer een tijd neukte zonder woorden, alleen met gekreun. Ik kon steeds wat dieper gaan en merkte dat haar kutje aan mijn lul begon te wennen. Mijn handen hadden haar heupen stevig vast en haar handen gingen over mijn lichaam, door mijn borsthaar en over mijn armen. We neukten en kreunden verder en na een tijdje trok ik me terug om even naar haar te kijken. "Wil je op me zitten" vroeg ik haar? "Dat heb ik nog nooit gedaan", zei ze blozend. "Ik zal het je wel leren" zei ik grijnzend terwijl ik ging liggen. 

Ze zwierde haar been over me heen en terwijl ik mijn pik omhoog hield probeerde ze haar kutje er op te duwen. Ik pakte haar heupen en begeleidde haar tot ik zo in haar gleed. Ze kreunde, terwijl ik ongeveer half in haar zat. "Laat je maar rustig zakken", zei ik terwijl ik haar in haar mooie ogen keek. Langzaam liet ze zich zakken terwijl ze kreunde en zuchtte. "Zo ja, meisje", en nu langzaam heen en weer. Ze begon me te rijden, mijn handen op haar heupen om haar beweging een beetje te helpen. Ik zag haar op en neer bewegen en werd er zo hard en geil van. Nicolette ook, aan haar gekreun te horen. Ik bewoog mijn heupen tegen de hare in om haar dieper te neuken. Haar kutje was drijfnat en ik voelde haar lekken op mijn ballen. We bleven oogcontact maken terwijl we een tijdje doorneukten en na een tijdje begon Nicolette weer harder te kreunen. "Ik ga komen, ik ga komen", zei ze terwijl ik mijn heupen hard tegen de hare in bewoog. Kreunend kwam ze weer klaar, haar kutje kneep in mijn lul en dat bracht mij ook op de limiet en er over. Hard kreunend en grommend kwam ik klaar en spoot ik haar vol, waarna ze nog harder begon te kreunen en zich daarna op me liet vallen. 

Ik streelde haar haren en vroeg of ze het lekker vond. "Ik vond het heerlijk", zei ze. We knuffelden nog wat samen waarna ze van me afging en even naar de wc ging. Nadat ze terugkwam, en ik recht was gaan zitten kwam ze nog even bij me zitten. We praatten nog even na waarna we afscheid namen en afspraken dat we binnenkort nog een keer samen naar de lesstof zouden kijken...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Jagersofia, 39 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Bijles, Buren, Buurmeisje, Pijpen, Tiener, Suggestie?
DE NIEUWSTE Hetero VERHALEN
Zelf Verwen Weekend...... - 2Door: Samsara
Gelezen: 7396x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
02-10
9.1
Rineke En André - 7Door: Jacob Van S
Gelezen: 2396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buttplug, Dildo, Neuken, Porno,
02-10
9.4
Vakantie Aan De... - 3Door: Alodnalg
Gelezen: 7347x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
02-10
9.1
Het FamilieweekendDoor: Manon19803
Gelezen: 12003x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
02-10
9.0
Snapchatavonturen Met Isa...Door: Mike
Gelezen: 4290x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Sexting, Snapchat, Sperma, Squirten, Vingeren,
02-10
8.4
Een Heerlijke Verrassing...Door: Ron
Gelezen: 14024x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Nudisme,
01-10
9.4
Geile KarinDoor: Hendrik19691
Gelezen: 12109x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Slaapkamer, Studenten,
30-09
8.0
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Gelezen: 5429x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
30-09
9.6
Spannende Momenten Met... - 3Door: Spuiter84
Gelezen: 6543x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vingeren,
30-09
9.2
Winkelen Met Mijn...Door: Iloverashida
Gelezen: 19538x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Sperma, Stiefdochter, Winkelen,
30-09
9.1
De Kettingrokende Schoonheid...Door: Ingid
Gelezen: 5668x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
29-09
8.3
Vakantie Aan De... - 2Door: Alodnalg
Gelezen: 15403x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
29-09
9.2
Rineke En André - 6Door: Jacob Van S
Gelezen: 2613x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Klaarkomen, Uitdagen, Whatsapp,
29-09
9.1
Klik hier voor meer...