Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Marius W
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 6639
Lengte: Lang | Leestijd: 28 minuten | Lezers Online: 1
'Zo daar sta je dan slet volledig overgeleverd aan mij, je was precies 24 minuten te laat dus voor staf krijg je 24 klappen met een zweep of iets dergelijks, 12 op je dikke reet en 12 op die lekkere grote tieten van je'.

Anna had inmiddels alle seksspeeltjes uit de tassen gevist en op tafel uitgestald, ook hier bleken de nodige sm spullen bij te zitten maar ook de nodige dildo's en vibrerende speeltjes.

'Je hebt geluk slet want Anna is hier ook nog dus je krijgt het dubbel op vanavond'.

'Hoe bedoeld u dat meester? Ik dacht dat we alleen zouden zijn u gaat mij toch niet belachelijk maken net als alle andere mannen waar ik mijn kinky voorkeuren mee heb gedeeld'.

'Maak je niet druk sletje je hebt mijn woord gekregen dat ik serieus geïnteresseerd ben in jouw voorkeuren, maar dit was een wens van Anna die wil graag 1 keer ervaren hoe het is om iemand te domineren en jij bent de gelukkige en wees maar niet bang dat ze je belachelijk maakt want ze is zelf ook een smerige kinky slet die bijna nergens voor terug deinst'.

'Oh wow dit had ik niet verwacht maar eigenlijk klinkt het best geil om dubbel zo hard aangepakt te worden en dan ook nog eens met een meisje van mijn eigen leeftijd erbij'.

'Ok dan is dat duidelijk maar nu wordt het tijd voor je straf dan kunnen we daarna gaan genieten van de echte reden waarom je hier bent gekomen'.

Ik stroopte haar sweater omhoog en daaronder bleek nog een strak topje te zitten en een simpele witte BH.

Ik schoof alles omhoog zodat haar tieten vrij waren en daarna maakte ik haar jeans los en schoof die samen met haar slip over haar dikke reet.

Ik maakte 1 been los van de spreidstang zodat ik haar broek over 1 been uit kon trekken en daarna maakte ik de spreidstang weer vast waardoor haar reet helemaal vrij was, daarna mocht Anna kiezen of ze haar kont of haar tieten wilde pijnigen.

Anna koos voor haar tieten maar voor ze daar mee begon pakte ze de tepelklemmen met puntjes en plaatste deze op de inmiddels keiharde tepels van Denise zonder enige waarschuwing vooraf.

Bij de 1e gaf Denise een gil van schrik en pijn 'Bek houwe slet ik ga je tieten slopen trut omdat je te laat hier was begrepen?' en gelijktijdig kneep ze heel fel in haar andere tepel voordat ze hier de andere tepelklem op zette.

'Ja mevrouw Anna ik heb u begrepen en u heeft gelijk ik ben een trut die te laat komt dus ik verdien straf daarvoor'.

Anna vond het geweldig dat Denise haar aansprak met mevrouw en keek even op tafel welk zweepje ze wilde gebruiken en uiteindelijk viel haar keus op het paardrijdzweepje met het leren lapje er aan.

Ik zag een gemeen lachje bij Anna toen ze de 1e keer uithaalde en Denise op haar rechter tiet sloeg.

Denise kreunde zacht en bedankte Anna netjes waarna Anna de volgende tik uit deelde maar nu op haar linker tiet en weer volgde een kreun en bedankte Denise Anna.

Het was duidelijk dat Denise ervaring had als meesteres en ze deed wat ze zelf ook graag wil als ze een slaafje straft.

Daarna volgden 2 snelle tikken op allebei haar tieten en weer volgde een kreun en een bedankje.

De volgende 2 tikken waren beduidend harder en de reactie van Denise was ook iets heftiger.

Weer 2 tikken volgden die ook weer iets harder waren en nu werden de kreuntjes kleine gilletjes maar nog steeds gevolgd door een bedankje.

'Wacht even Anna we zijn nog iets vergeten Denise heeft nog niet gezegd wat haar safe woord is'.

'Oh shit meester dat was ik inderdaad vergeten door te geven maar omdat ik graag met eten aan het knoeien ben leek het mij wel leuk om ook eten als safe woord te gebruiken ik dacht zelf aan KIWI vindt u dat goed?'.

'Uitstekend sletje en ik vond het leuk dat je een safe woord hebt in de stijl van je kinky voorkeuren dan kan Anna nu weer verder gaan'.

Anna ging er nu echt voor staan en haalde keihard uit en Denise gilde van de pijn maar bedankte haar weer netjes.

Haar andere tiet kreek dezelfde behandeling en Denise reageerde ook weer op dezelfde manier.

De laatste 2 klappen waren hard en ontzettend gemeen van Anna want ze sloeg nu keihard op de tepels waardoor ze de tepelklemmen er af sloeg.

Dit was voor Denise een dubbele pijniging zowel de pijn van het slaan als de pijn van de tepelklemmen die van haar tepels schoten en ze gilde van pijn en schokte met haar hele lichaam maar toch volgde een bedankje naar Anna.

Ik complimenteerde Denise voor haar hoge pijngrens maar voegde er aan toe dat ze nog niet klaar was want ik ging haar reet nog toetakelen.

'Dank u wel meester ik kan u verzekeren dat mijn dikke reet nog veel meer pijn kan verdragen dus hou u vooral niet in straf me maar goed hard als u dat wilt natuurlijk'.

Ik was van plan om haar reet met een paddle board te bewerken maar door deze opmerking ging ik op zoek naar iets anders.

Tussen de spullen die Denise had mee gebracht vond ik een zweepje dat mij zeer geschikt leek voor een hele pijnlijke straf.

Het was een zweep van fiberglas van ruim 1 meter lang en daar kon ik haar flink mee raken op allebei haar billen tegelijk dus in plaats van 6 klappen per bil zou ze nu 12 klappen op allebei haar billen krijgen.

Om te testen hoe hoog haar pijngrens daadwerkelijk was besloot ik te beginnen op halve kracht en het steeds een beetje op bouwen om uiteindelijk da laatste paar klappen op 100% te geven als ze dat kon verdragen ten minste.

Na de 1e klap begon Denise me al uit te dagen of dat alles was wat ik haar kon geven dus in plaats van rustig opbouwen zat ik na 4 klappen al op 100% en nog steeds was Denise me aan het uitdagen.

Nog 2 klappen van 100% volgden maar Denise bleef me maar uitdagen ondanks dat de striemen al op haar reet stonden.

Het was bijna onmogelijk om nog harder te slaan maar toch lukte het om de laatste 6 klappen nog een tandje harder te slaan.

Denise gilde de hele buurt bij elkaar maar smeekte elke keer weer om haar harder te slaan.

Haar reet zat vol met donker rode striemen en zelfs een paar wondjes en om haar over de top te jagen pakte ik snel het zweepje wat Anna net gebruikt had voor haar tieten en gaf haar 2 klappen op haar klit.

Denise kwam krijsend en bevend klaar en zakte toen door haar hoeven en hing als een zoutzak aan haar armen aan het plafond.

Anna keek me aan met grote ogen 'Holy shit Marius dit is echt freaking heavy shit die meid is echt knetter gek zoveel pijn zou ik niet kunnen verdragen hoor'.

'Nou schat neem van mij aan jij zit niet ver van haar vandaan hoor en over een paar maanden kan jij dit ook hebben het is een kwestie van wennen'.

Inmiddels was Denise ook weer onder de mensen 'Dank u wel meester dit was echt het meest heftige wat ik ooit heb mee gemaakt maar zo fucking geil en zo fucking lekker om zo hard gestraft te worden u weet precies wat een geil meisje nodig heeft'.

'Ik moet echt zeggen dat ik diep respect hebt voor je pijngrens maar we zijn nog lang niet klaar geile slet het wordt tijd dat we naar boven gaan en jou een echt gaan aanpakken'.

Ik maakte eerst de speidstang los en daarna haar armen en gaf haar de opdracht om haar broek weer aan te trekken en de rest van haar kleren te fatsoeneren.

Toen ze aangekleed was deed ik haar een halsband om en klikte er een riem aan vast en gaf deze aan Anna.

'Meekomen slet het wordt tijd voor het echte werk, als je dicht achter mij blijft lopen kan je nergens tegen aan lopen'.

Ik gaf Denise nog een klap op haar reet wat een gilletje van haar opleverde en daarna pakte ik alle speeltjes bij elkaar en liep achter het tweetal aan naar boven.

Boven gekomen deed Anna haar handen op haar rug vast met handboeien en duwde Denise achteruit richting het bed.

Toen ze met haar knieholtes tegen het bed aan stond duwde Anna haar op het bed 'Zitten slet het wordt tijd voor ronde 2'.

Denise viel op het bed en ik zag haar gezicht vertrekken van de pijn omdat ze op haar reet terecht kwam en ze veerde gelijk weer omhoog.

Ik duwde haar weer terug op bed en Anna zei 'zitten slet en niet zeuren dat je reet pijn doet want dat is je eigen schuld'.

'Sorry mevrouw maar mijn reet doet echt fucking zeer, maar u heeft gelijk het is mijn eigen schuld'.

Om haar gelijk op haar plek te zetten pakte ik 2 eieren en sloeg die op haar hoofd kapot en smeerde het allemaal in haar haren.

Anna vond het zo leuk om te zien dat zij ook nog 2 eieren pakte en op haar voorhoofd kapot sloeg em deze vervolgens in haar gezicht uit te smeerde.

Denise liet duidelijk merken dat ze dit wel kon waarderen 'Dank u wel meester en mevrouw Anna'.

Anna vond het wel een geil spelletje en besloot maar gelijk door te gaan en pakte een pak gele vla en gooide dit leeg over haar hoofd.

De vla droop langzaam naar beneden langs haar gezicht en via haar haren en kwam uiteraard ook op haar sweater terecht, het werd al meteen een kliederboel terwijl we nog maar net bezig waren.

Ik pakte de bus met slagroom en deed het tuitje in haar mond en drukte op het knopje 'slikken slet je houd toch zo veel van slagroom'.

Ik was niet van plan om het haar makkelijk te maken dus ik bleef net zo lang op het knopje drukken tot ze het niet meer kon verwerken.

Denise verslikte zich na een seconde of 15 en begon te hoesten terwijl ik door bleef gaan net zolang tot de slagroom via haar neus naar buiten kwam.

Anna smeerde gelijk alles in haar gezicht en maakte er nog een grotere smeerboel van dan het al was daarna moest Denise haar hand aflikken tot deze weer helemaal schoon was.

Anna likte met grote halen wat vla vermengt met slagroom van haar gezicht en spuugde dit in haar mond wat Denise braaf door slikte.

Het was mijn beurt om Denise weer een volgende uitdaging te geven, ik duwde haar naar het midden van het bed en pakte een trechter en een pak chocolade vla.

Anna kwam erbij zitten en trok haar hoofd achterover aan haar haren zodat ik de trechter in haar mond kon zetten.

Het was een hele grote trechter met een pijp van ruim 3 centimeter doorsnee en een centimeter of 15 lang dus toen ik die in haar mond zette moest ze een paar keer kokhalzen.

'Zo nu gaan we eens kijken of je inderdaad zo goed bent als je me hebt doen geloven slet jij gaat slikken zonder te morsen begrepen'.

Met de trechter in haar mond kon Denise niet meer dan een beetje brabbelen en proberen ja te knikken.

Voor ik begon deed ik de blinddoek af want ik wilde haar reactie zien in haar ogen en gelijk smeerde Anna wat vla over het vrij gekomen stukje huid.

Zonder pardon gooide ik het hele pak vla in de teechter dus ze kon niets anders doen dan blijven slikken tot de trechter leeg was.

Denise haar ogen puilden bijna uit haar kassen en ze moest alle zeilen bij zetten om de inhoud van de trechter zonder knoeien weg te werken.

Wonderbaarlijk genoeg lukte het haar met een klein beetje moeite om de trechter leeg te drinken zonder echt heel erg veel te morsen.

Er liep wel een beetje via haar mondhoeken naar beneden maar dat was niet noemenswaardig.

Anna vond het tijd worden voor de dressing en pakte een flesje met aardbeiensaus en een flesje met chocolade saus en versierde Denise hier mee.

Haar gezicht, haren en sweater zaten dus helemaal onder de vla, slagroom aarbeien- en chocoladesaus en aan de ogen van Denise was duidelijk te zien dat ze er van genoot.

Anna had de smaak te pakken en wilde gelijk verder gaan dus ze pakte de slagroomtaart die klaar stond op het nachtkastje.

Anna had hulp nodig om de taart uit de doos te halen dus vroeg mij om haar te assisteren.

Dat had ze beter niet kunnen doen want ik had nu de perfecte gelegenheid om Anna ook de volle laag te geven, toen Anna de doos had weg gezet en aanstalten maakte om de taart van mij over te nemen greep ik haar vast en duwde zonder pardon de taart in haar gezicht.

Denise lag in een deuk door deze actie waardoor Anna zelf ook de slappe lach kreeg.

'Zo nu heb ik 2 klieder sletjes om mijn lusten op te botvieren, Denise geef Anna een een knuffel en likte haar gezicht gedeeltelijk schoon.

Denise begon met een knuffel maar Anna wilde meer en al snel lagen de 2 te bekken met elkaar en rolden over elkaar heen.

Op het zeil was het al een grote klieder bende en daar rolden de dames vrolijk doorheen

waardoor ook Anna helemaal onder kwam te zitten.

Ik liet de dames even met elkaar spelen maar na 5 minuten vond ik het wel weer tijd om verder te gaan met de wens van Denise.

'Anna stop maar het wordt tijd om dat sletje weer op haar plek te zetten maar trek eerst haar sweater maar uit want het lijkt verdomme wel of ze gaat overwinteren zoveel kleren heeft ze aan'.

Anna bleef boven op Denise zitten maar in plaats van haar sweater uit te trekken pakte ze een schaar en knipte op een paar plekken de sweater in waarna ze hem helemaal aan flarden scheurde.

Denise haar ogen werden groot van opwinding maar ze hield wijselijk haar mond dicht.

Anna was nog niet klaar wan daarna pakte ze de stof van haar topje beet en trok dit een stukje omhoog en knipte een gat ter hoogte van haar rechter tepel.

Daarna trok ze de stof van haar bh door het gat heen en knipte daar ook een gat in om vervolgens aan de linker kant het zelfde te doen.

Denise had hele grote donkere tepelhoven van zeker 5 centimeter en hele grote tepels die allebei knetterhard omhoog priemden door de gaten heen.

Anna pakte opnieuw de tepelklemmen met puntjes en plaatse die op haar tepels wat weer een gilletje van Denise opleverde.

Zonder pardon sloeg Anna Denise vol in haar gezicht 'Bek houwe vieze klieder slet ik ga je helemaal slopen vandaag tot je me smeekt om te te stoppen'.

'Sorry mevrouw Anna ik zal een braaf sletje zijn en naar u luisteren maar ik kan niet beloven dat ik zal smeken om te stoppen want ik word hier zo fucking geil van'.

Het topje van Denise was wel wat smoezelig geworden op een paar plekken maar voor het grootste gedeelte was het nog schoon gebleven onder de sweater.

Anna daar in tegen zat helemaal onder de slagroomtaart, vla en alle andere zooi die we over Denise hadden heen gegooid maar ze leek het niet erg te vinden dat zij nu ook onderdeel was geworden van de klieder sessie van Denise.

Tot nog toe was het voor Denise alleen maar leuk geil en lekker geweest wat we met haar hadden gedaan dus ik besloot dat het tijd werd om het een beetje heftiger te maken.

Ik liet Denise op haar knieën gaan zitten waarna ik waarna ik de grote mega dildo pakte en Denise bij haar haren vast pakte om vervolgens de dildo zonder verdere voorbereidingen achter in haar strot te rammen.

Denise kreeg geen kans om na te denken of om op een of andere manier zich voor te bereiden op deze actie.

Het gevolg was dat haar maaginhoud via haar neus en mondhoeken langs de dildo naar buiten kwam.

Ik trok dildo uit haar mond en terwijl Denise probeerde om adem te halen ramde ik hem met dezelfde snelheid weer terug in haar strot met hetzelfde resultaat als gevolg.

Dit herhaalde ik net zo lang tot er niets meer naar buiten kwam.

Haar topje was nu helemaal smerig geworden omdat ze een heel pak chocoladevla had uit gekotst over haar topje heen.

'Oh Marius kijk nou die geile slet zit in haar broek te zeiken als een klein kleutertje'.

Ik keek naar beneden en zag inderdaad dat Denise's jeans zeiknat was geworden en gezien de gele gloed kon het niet anders dan dat ze inderdaad haar blaas niet meer onder controle had kunnen houden tijdens het keelneuken met de mega dildo.

'Sorry meester maar ik moest al een paar uur pissen als een reiger en kon het niet meer tegen houden toen u die dildo in mijn strot ramde'.

'Wat ben je toch een smerige gore slet en straks ga je me nog vertellen dat je er geil van wordt zeker?'.

'Ja meester u heeft helemaal gelijk ik ben niks meer dan een vieze ranzige slet en ik word er inderdaad fucking geil van wat u allemaal met mij doet'.

'Nou dan denk ik dat het tijd wordt voor de volgende stap want je moet niet denken dat ik alleen maar de lekkere dingen ga gebruiken die jij hebt mee genomen, ik heb nog wel wat ideeën om jou grenzen een beetje te testen'.

Ik deed haar de blinddoek weer voor en gaf Anna een teken dat ze de sambal moest pakken.

Ik pakte een grote eetlepel met sambal en de ogen van Anna puilden bijna uit haar kassen toen ze dit zag.

'Bek open slet ik heb wat lekkers voor je en waag het niet om het uit te spugen je slikt het gewoon door no matter what begrepen?.

'Ja meester ik hmmmph' en op dat moment duwde ik de lepel met sambal in haar mond.

'Mond dicht en slikken geile slet en niet spugen denk er om anders heb je een heel groot probleem'.

Denise deed haar mond dicht en slikte en op dat moment deed ik de blinddoek weer af.

Haar ogen werden 2 keer zo groot en de tranen begonnen rijkelijk te vloeien en op het moment dat ik de lepel uit haar mond trok begon ze te gillen.

'Oh My Funking God meester ik sta in brand please help me mag ik wat drinken alstublieft dit is echt fucking heavy shit'.

'Zo sletje dus jij dacht dat je vandaag alleen maar lekkere dingen over je heen zou krijgen, nou mooi niet dus dit zal je leren slet jij wou geilen met eten en helaas voor jou is sambal ook eten haha'.

'Oh fuck meester please help mag ik alstublieft wat drinken want ik sta echt in brand zelfs mijn keel staat in brand'.

'Natuurlijk sletje mag je wat drinken en ik heb speciaal voor jou iets te drinken wat op je wensen lijstje stond dus ben je klaar voor je 1e golden shower van iemand anders dan jezelf?'.

'Oh fuck ja het maakt me echt geen reet uit al moet ik rioolwater drinken als ik maar kan drinken dus zeik in mijn bek please meester doe het alstublieft snel want ik word gek van de pijn'.

Die 1,5 liter water die Anna bij het eten had neer gezet kwam nu zeker van pas dus ik begon Denise in haar bek te pissen en ze slikte elke druppel naar binnen zonder ook maar iets te morsen.

Er leek geen einde aan te komen zoveel moest ik pissen maar volgens mij kon het voor Denise niet lang genoeg duren.

Toen ik eindelijk uit gepist was en Denise de laatste druppels naar binnen had gewerkt kwam ze weer een beetje tot rust.

'Holy shit dat had ik echt ff nodig zeg alleen jammer dat ik geen tijd had om deze ervaring op me in te laten werken ik heb niet eens kunnen proeven hoe het smaakt'.

Anna zag haar kans schoon om zich met het spelletje te bemoeien 'Als je wilt proeven dan kan ik je wel helpen slet ik moet ook zeiken als een reiger dus ga liggen en doe je bek open dan zeik ik je bek vol geile pis hoer'.

'Oh ja mevrouw pis in mijn bek please ik wil niks liever dan uw pis proeven'.

Anna nam niet eens de moeite om haar broek uit te trekken en ging zo op het gezicht van Denise zitten en piste door haar broek heen zo bij Denise in haar mond.

Aan de reactie van Denise was duidelijk te merken dat ze het heel geil vond om als living toilet dienst te doen en ze genoot van de pis van Anna.

Toen Anna klaar was trok ze haar broek en slipje uit, het zeiknatte slipje duwde ze bij Denise in haar mond en haar broek wrong ze uit boven Denise's gezicht.

''Zuig de pis uit mijn slipje slet laat maar zien dat je een geile pis hoer bent en als je braaf bent mag je misschien wel klaarkomen van Meester Marius'.

Anna ging op haar knieën boven het gezicht van Denise zitten en keek geil over haar schouders.

'Marius neuk me in mijn reet met die grote pik terwijl die geile hoer mijn kut likt' en ondertussen rukte ze haar slipje uit de mond van Denise en duwde die onder haar eigen neus en snoof haar eigen pislucht op.

Ik ging achter haar zitten en pakte een fles slaolie en goot die leeg over haar kont, ten eerste om haar sterretje lekker glad te maken maar ten tweede omdat het grootste gedeelte over Denise kwam.

Ik stopte mijn pik in haar kont en begon haar stevig te neuken, ondertussen begon Denise haar kutje te likken en door de slaolie werd het 1 grote glibber zooi tussen de benen van Anna.

'Lik mijn kut geile hoer, lik me klaar dan ga ik in je hoerenbek spuiten, ram die pik diep in mijn geile reet Marius neuk me hard in mijn hoeren reet ik ben jou geilste sletje'.

Anna kon het niet meer onderdrukken ze kwam weer langzaam in haar onderdanige rol naar mij toe en moedigde mij aan om haar helemaal kapot te neuken.

Ik was ondertussen Anna zo hard als ik kon in haar reet aan het rammen maar door alle slaolie werd het een grote glibber boel en ik had moeite om goeie grip te houden op haar.

'OOOOO Fuck JAAAH ik kom bijna, ga door geile slet lik mijn kut ik ga in je bek spuiten, JAAAHHHH IK KKKKKKOOOOOOMMMMMMM'.

Anna begon spastisch te bewegen en kwam spuitend klaar in de mond van Denise die alles probeerde weg te slikken maar ze verslikte zich waardoor de rest in haar gezicht en haren terecht kwam.

Ik was ook bijna zover en en zei tegen Anna dat ik haar reet ging vol spuiten.

'Neee Marius spuit die geile hoer in haar bek, spuit haar hele bek vol met zaad en ram daarna je pik in haar strot'

Zo gezegd zo gedaan ik spoot al mijn zaad in het gezicht van Denise en daarna ramde ik mijn pik diep in haar keel 'En nu zuigen geile slet laat maar eens zien wat je kan'.

Al snel voelde ik dat Denise al heel vaak een pik in haar mond had gehad want ze kon zalig pijpen met als gevolg dat mijn pik keihard overeind bleef staan.

Anna zat naast ons te kijken en begon Denise weer te vernederen ' Dat vind je lekker hè geile hoer hoe voelt dat nou om de pik van meester Marius in je bek te hebben?'.

Na een paar minuten vond ik het even genoeg geweest en trok mijn pik uit haar mond.

'O MY GOD meester wat een monster pik heeft u en wat was dit geil om te doen, dank u wel mevrouw Anna en meester Marius dat jullie in mijn bek hebben gespoten het was zalig om zo misbruikt te worden en ik hoop dat we nog niet klaar zijn want ik kan hier uren van genieten'.

'Wees maar niet bang slet we zijn nog lang niet klaar met jou we gaan je echt helemaal gek maken'.

'Dank u wel meester u bent echt vet cool en weet precies wat ik nodig heb om te genieten en u ook mevrouw Anna wat geil dat u mij zo vernederd dank u wel daarvoor, maar ik heb nog steeds last van die sambal mag ik nog wat drinken alstublieft?'.

'Het beste is om melk of iets dergelijks te drinken dat neutraliseert de werking van sambal'.

Dit gezegd hebbende gaf ik Denise een pak fristi en omdat ik Anna ook bij het volgende spelletje wilde betrekken gaf ik haar een pak chocomel en gaf ze allebei de opdracht om het helemaal op te drinken.

Toen Denise klaar was liet ze een gigantische boer wat voor mij reden was om haar even te straffen door aan haar tepelklemmen te trekken wat een gil van pijn opleverde gevolgd door 'Sorry meester ik kon het niet tegenhouden'.

Anna had inmiddels in de tassen van Denise een dubbelzijdige strap-on gevonden van ruim 2 keer 20 centimeter en had 1 kant al bij zichzelf ingebracht en was bezig om de riempjes strak te trekken.

'Marius kijk een ik heb een pik zullen we die gore slet eens in de sandwich nemen het lijkt me vet geil om haar in haar hoeren reet te neuken terwijl jij haar kut vol ramt met je monster pik'.

Nou ik denk dat we daar nog maar even mee wachten want dat heeft ze nog niet verdiend'.
Trefwoorden bij dit verhaal: Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Sexspeeltjes, Sextoys, Slet, Sletje, Tiener, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Eerste OpdrachtDoor: Meester.W65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar n der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt. Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak t..."
22-07
7.3
Kensi - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik hoor Thea nee snikken achter haar knevel als http als.de ik de eerste pik haar lijf binnen zie dringen. Mee dat ik haar gemoffelde geschreeuw hoor voel ik hoe er eentje mijn lijf binnen komt. Ik schreeuw niet meer, het was niet de eerste keer..."
22-07
8.8
Mijn Ex Krijgt Een Grote Donkere LulDoor: RichardCo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Ex, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Volle Vrouwen,
"Sinds een aantal maanden zijn mijn, nu ex, vrouw Chantal en ik uit elkaar gegaan. Mijn ex, een heerlijke korte, ietwat volle, redhead milf heeft haar intrek genomen in een flatje. Gedurende ons huwelijk hebben we seksueel best veel ge xperi..."
22-07
8.1
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07
8.7
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 8: Een...Door: Erwijn
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dildo’s, Glanspanty, Lingerie, Lustslavin, Meester, Meesteres, Panty, Slaaf, Slavin, String, Anaal, Biseksueel, Klaarkomen, Neuken, Worstelen,
"Op deze woensdagmorgen lijkt de onderlinge sfeer tussen de vier studenten aan de ontbijttafel al een stuk beter dan dinsdagochtend. Zowel Noor als Sara lijken tijdens het ontbijt beiden in een redelijk opgewekte stemming, Sara kijkt Noor zel..."
21-07
9.2
Te Kort RokjeDoor: Samsara
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Rokje, Vuistneuken,
"Nienke is druk bezig zich klaar te maken deze vrijdagavond om uit te gaan. Ik zit op de bank en wacht rustig tot ze zich meldt als ze klaar is met haar voorbereiden. Dan komt ze de kamer binnen. Als ik zie hoe ze gekleed is... Nienke is een..."
21-07
8.9
Schooljuf Sandra - 2Door: Boris
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf,
"Ik klik op het chat icoontje en begin te typen Als vanzelf volgen de woorden elkaar op, soms stop ik even en kijk naar haar profielfoto en krijgt niet alleen maar het idee in mijn hoofd vorm maar neemt mijn pik ook langzaam een wat stevigere vor..."
21-07
9.1
Mijn Vrouwen - 12: Nancy En ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend namen we gezamenlijk het ontbijt. Elena, ik heb vandaag een hoop te doen voor het werk zei ik. Als je wilt kun je de stad in gaan of zo, tegen het avondeten ben ik pas klaar . Elena vertelde dat, nu ze toch in de buurt was bij ..."
20-07
9.7
GebruiksartikelDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Eerste Keer, Onderdanig, Strapon,
"Henk is over het algemeen een prima vent, echter op seksueel gebied ziet hij Ingrid als een gebruiksartikel. Puur om zijn lusten op los te laten, om aan zijn genot te komen is het voor Ingrid niet altijd een pretje in bed. Ze komt toch met regelmaat ..."
20-07
8.9
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 5Door: Irina T
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Oprekken, Sperma, Vastgebonden,
"De volgende dag stond ik redelijk stram op. Als ochtendgymnastiek deed ik de opgedragen oefeningen van mijn opa voor mijn anuskringspier. Lang niet zo pijnlijk deze keer als na de eerste opreksessie met onze directeur Mooi Na het ontbijt naar schoo..."
20-07
9.3
 
Klik hier voor meer...