Klik hier voor meer...
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4447
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Fucking Charmante Aso's - 1
In deel 1 maakte ik kennis met Kevin. Ook heel heftig Homo, maar uit een ander milieu! Ik een "kak" jochie, hij min of meer "Streetwise". Maar dat stond een heftige vriendschap met hem niet in de weg. In deel 2 maak ik kennis met zijn Daddy, zijn Ooms en neefje Serge. En bezoek ik ook zijn "huis". Het kan de vergelijking met de villa van mijn ouders niet doorstaan, maar men is er vriendelijk, kijkt naar elkaar om, en doet (het allerbelangrijkst) niet moeilijk over het Homo zijn!

Nu ben ik inmiddels al een aantal keren bij hem thuis geweest, maar zijn "Daddy" werkt meestal. Hij doet iets in de haven, geloof ik! Dus ik heb hem in levende lijve nog nooit ontmoet! Wanneer we naar zijn woning wandelen, roept een prachtig meisje, met pikzwart haar, en mooie donkere ogen, iets naar ons! Ze is gekleed in een topje, waar haar mooie volle borsten nog een extra accent van krijgen. Verder is ze gekleed in een minirokje, dat haar fraaie slanke benen (alles is overigens mooi strak aan haar) nog wat accent geven!

Wil je me niet voorstellen aan je nieuwe vriendje, vraagt ze aan Kevin? Ik stel me netjes voor, en zij bekijkt mij goedkeurend. Waarom, zo vraagt zij zich bijna vertwijfeld af, zijn mooie jongens altijd Homo? Wij weten het ook niet? We zijn zo geboren, is ons verweer! We groeten haar, en gaan naar Kevin's huis. Dat was de dochter van Oom Otto, zegt hij ter aanvulling. Hij heeft ook nog een zoon, Serge, ook al zo'n beauty!

Hun woning was ingericht zoals ik al vreesde. Veel bruin, tot aan de meubels aan toe. Ze hebben ook "kunst", een schilderijtje van een jongentje waarbij de tranen over de wangen biggelen. Met aan de andere kant van de muur, een portretje van een Zigeunerin met blote tieten! Kevin ziet mijn aversie, en zegt lachend, ook niet mijn smaak, maar ik merk het al niet meer!

We bespreken dat ik me toch een keer aan zijn vader voor moet stellen. Nu zijn nichtje ons al heeft gezien zal het niet lang duren, dat iedereen hier weet dat ik het vriendje van Kevin ben, maar waar zijn vader dan nog niets van weet! Zaterdag is hij jarig, mooi de gelegenheid om kennis met hem te maken. We dubben nog over een cadeau voor hem. Omdat hij Ajax-fan is, nog knap lastig in Rotterdam, besluiten we hem een ingelijste foto te geven.

Het is een foto die de beroemde fotograaf Paul Huf in 1967 (ver voor mijn tijd dus) maakte van Johan Cruijff, Klaas Nuninga, Sjaak Zwart en Piet Keizer. Goedkoop is het niet, maar aangezien we thuis meer geld hebben dan bij Kevin, doet de creditkaart van mijn vader wonderen! Met het ingepakte cadeau gaan we 's avonds op stap naar zijn huis. Buiten is al te horen dat de stemming er goed in zit!

Behalve zijn vader, zijn ook zijn broers, Sjaak, en Otto er, plus Serge, de zoon van Oom Otto. En inderdaad Serge is een beauty van een boy! De drie broers inclusief Kevin's vader, moeten vroeger mooie mannen zijn geweest, maar ze lijken nu onder "monumentenzorg" te vallen. Ze zien er een beetje uit, net als Kevin, voordat ik me er mee ging bemoeien, maar dan ouder. Verkeerde haardracht, verkeerde klerenkeuze, en een bezoekje aan de sportschool zou ook niet misstaan!

De zonzijde van dit illustere gezelschap is, is dat ze vriendelijk, uitnodigend, ja zelfs amicaal zijn, en totaal niet hautain, en arrogant, zoals je nog wel eens in "mijn kringen" tegenkomt! Het cadeau, ook al vind de rest van de visite wel jammer dat het Ajaxspelers zijn, valt in de smaak! Ik krijg een innige omhelzing, en zijn vader kust zijn zoon, als dank voor het cadeau, vol op zijn mond. Niemand die hier overigens vreemd van opkijkt!

Er komt bier op tafel, Kevin en Serge nemen een mixdrankje, terwijl ik vraag of er ook Gin/Tonic is? Wat dat betreft, zijn ze goed voorzien. Verder best lekkere hapjes, inclusief warme snacks. Naarmate de avond vordert, wordt de sfeer steeds losser, en amicaler. Ik zit naast Oom Otto, die spontaan een arm om mij heen slaat. Er speelt een pornofilm op de TV. Hetero, dat wel, maar iedereen is inmiddels ons "jonkies" aan het verwennen.

Natuurlijk kan ik de drank, of het flesje Poppers dat rond gaat, de schuld geven, maar ik heb me zelden zo ongelofelijk geil gevoeld, toen die Daddy's ons aan het verwennen waren! Het brengt gelijk het "slechte" in mij naarboven, je namelijk heerlijk sletterig gedragen, en die kerels jouw dekhengst laten zijn! Ik heb nu eenmaal een zwak voor dat soort binken, en laat me graag "misbruiken."

Ze hadden al vrij snel door, wat voor een geile loeders wij wel niet waren. Terwijl wij heerlijk afgelebberd werden, konden we niet wachten om die "Daddylullen" te gaan verwennen. Als opmaat echter moesten we omgekeerd op de bank plaats nemen, waarbij ze onze kontje uitlikten! Die broers deden niet voor elkaar onder, al leek het of Oom Otto de meeste ervaring had! In mijn kinky gedachten "oefent" hij wel eens op zijn mooie zoon Serge.

Wij jongens tongen ondertussen met elkaar, terwijl onze gebleekte kontjes (bij alles drie) heerlijk uitgelebberd worden. Het oogst bewondering, en bevestigd nog maar eens onze status als sletje, en lellebellen! We laten trouwens niet alle initiatief over aan die "Daddy's", maar laten hen maar al te graag merken, hoeveel waardering we hebben voor hun stevige lullen. En al kunnen deze kerels wel een make-over gebruiken, met hun neukgereedschap (daar komt mijn sletterige gedrag weer om de hoek kijken) is niets mis! En dat is nog een "Understatement!"

Die Ooms hebben elk een prachtig grote lul. We zijn die palen dan ook gezellig aan het opgeilen! Oom Sjaak wordt ongelofelijk afgelebberd door Serge, Kevin neemt Oom Otto onderhanden, terwijl ik Kevin's vader, George, pijp! Bij hem doe ik extra mijn best, hij is immers de Daddy van mijn vriendje! Het is werkelijk verrukkelijk, om die kerels onmacht geil te horen kreunen, terwijl wij hun liggen te pijpen. Ze weten niet hoe ze het hebben! Oh lekkere sletjes, dit is zo lekker, wordt er gekreund!!

Ergens hebben ze wel door dat we met hen aan het spelen zijn! We worden daarom ook "hardhandig" tot de orde geroepen. Elk krijgen we een flink pak slaag, gevolgd door een lik glijmiddel op onze opengewerkte holletjes! Daarna schuift Daddy George zijn lul bij mij naar binnen, Kevin wordt nu door Oom Sjaak geneukt, en en Oom Otto neemt zijn zoon (!) Serge, lekker anaal onderhanden. In welke samenstelling ook, het zijn ervaren neukbeesten, dat merk je direct!

Ik vind het heerlijk om mijn bijna hoerige gedrag ten toon te spreiden. Heel geil kreun ik dat Daddy George mij zo verwent. En eerlijk is eerlijk, dat doet hij met verve. Terwijl die twee andere broers van hem gelijk met hun neukmaatjes de diepte ingaan, bouwt Daddy George het lekker op. Het lijkt wel hoe dieper hij in mij gaat, hoe stijver die neukpaal van hem wordt!

Dan pakt hij mij op (hij is echt sterk), tilt mij omhoog, zodat ik mijn armen en benen wel om hem heen moet slaan, en schuift die machtige neukmachine weer in mijn hol. Hij drukt mij tegen de muur, gaat met zijn heftig kloppende lul ongekend onstuimig in mijn jongenshol tekeer, zodat ik mijn nagels in zijn rug zet! Ondertussen kreun ik dat hij mij nog wat heftige moet neuken, en dat ik met smart op zijn zaad zit te wachten! Het is wel zo heerlijk om de slet uit te hangen!

Oh, dit is wel zo lekker lieve Daddy, kreun ik! Hartstochtelijk gaat hij in mij tekeer, terwijl ik merk dat zijn ademhaling steeds intenser wordt, en zijn machtige lul klopt als een bezetenen. Me ervan bewust dat hij elk moment kan gaan spuiten, kreun ik dat hij mij zo lekker geil maakt, en dat ik niet kan wachten tot het punt dat hij in mijn hol spuit! Zo'n smeekbede als oppersloerie doet het altijd, want ik voel zijn eikel steeds heftige kloppen!

Jahaa lekkere geile slet (dat hoor ik graag), ik spuit jouw natte jongenskutje helemaal vol, kreunt hij! En inderdaad, ik bespeur dat zijn eikel klopt als een maniak, zijn spuitmondje zich opent, en hij onder het uitstoten van geile kreten, enorme hoeveelheden hete sperma in mijn hol pompt. Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaa lekkere geile neukslet van mij, gilt hij, ik pomp jouw jongenshol helemaal vol!!

Hij houdt woord, en spuit inderdaad, onder hoge druk, enorme hoeveelheden mannenzaad in mijn feesthol. Het lijken wel zaad-granaten die tot ontploffing komen! De ene explosie nog geiler dan de andere. Ik heb mijn nagels nog wat strakker in zijn rug gezet, en blijf schokkend op en neer gaan, bij elke stoot aan sperma die hij in mij loslaat! Wow, daar komt werkelijk wat binnen!

Langzaam komt hij wat tot rust, en zijn lul floept uit mijn hol. Ik kus dat ruige gezicht van hem, en noem hem mij allerliefste neuk-Daddy! Hij kust me weer, en zegt; "eerst had ik één zoon, nu twee!" Hij kijkt mij daarbij gelukzalig aan, en geeft mij weer een kus. De anderen zijn min of meer tegelijk met ons klaar gekomen, en ook daar ging het er best lekker ruig aan toe. Iedereen is uitgeput, maar kust elkaar met een tevreden glimlach op hun gezichten.

De volgende ochtend, of is het nu middag (?), word ik wakker naast Serge! Hoe ik hier gekomen ben, weet ik ook niet? Hij slaapt nog, en ik kijk naar zijn mooie gezicht. Uit zijn kontje komt nog wat zaad gedruppeld! Heb ik dat gedaan? Ik kan het me niet herinneren? Teveel drank, teveel Poppersen en teveel Sex, is kennelijk funest voor je geheugen.

Kevin komt de kamer binnen, en zegt; "ah hier ben je!" Mijn vader is helemaal weg van jou, dat heeft hij mij vannacht verteld! Ja, zeg ik, ik zou je vader voor geen goud willen missen. Hij neukt wel zo lekker. Ja, dat weet ik, zegt Kevin. Ik kijk hem verbaast aan, en dan legt hij een vinger op zijn mond en zegt; "ssttttttttttttttttt!" Familiegeheimpje!

Voordat de neuk-Daddy's naar huis gaan, zeg ik dat ik wat aan hen wil verfraaien. Ze kijken me wat verwonderd aan, maar laten mij toch mijn gang gaan. Ik knip hun haar in een wat modernere coup, scheer hun, inclusief veel (maar niet al) hun lichaamshaar. Geef ze advies over kledingcombinaties, en bijpassende schoenen etc.

Het duurt even, maar zo langzamerhand zie ik wel wat veranderingen. Het huis van Kevin begint ook aan een metamorfose, zodat langzaam donkerbruin, vervangen wordt door lichtere en meer trendy kleuren, evenals een moderner interieur. Je moet ook niet teveel tegelijk willen veranderen, want die drie broers en hun zoons, zijn mij erg dierbaar, en verrassen me nog altijd, met hun "authenticiteit" en neukvaardigheid! Echt verslavend!

Zo ook op een middag, toen ik bij Kevin langs ging, maar hij niet thuis bleek. Oom Otto zag mij, en nodigde mij bij hem uit. Ik kan een heel lang betoog houden, maar het kwam erop neer, dat hij mij heerlijk neukte. Hij deed het op een manier die ik zo bewonder! Hard, heftig en botergeil. Dit keer in de keuken, en zodanig onstuimig, dat ik me aan de koelkast vast moest houden. Maar verrukkelijk was het zeker! Juist op het moment dat hij weer een zalige hoeveelheid mannenzaad in mijn jongenshol zou pompen, arriveerde Serge. Hij keek niet een verbaasd!

Nadat zijn Daddy mij ongelofelijk lekker "bevrucht" had, trok Serge zijn kleren uit, en neukte zijn Daddy. Even geen ontzag voor je vader! Hij paalde die "ouwe" door, of hij nog wat had recht te zetten! Nadat hij heftig geil kreunend (Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) klaar gekomen was in dat Daddyhol, nodigde hij mij uit hetzelfde te doen. Ik wilde nog wat terug doen voor die neukpartij bij de koelkast. Daar kreeg ik nu mooi de gelegenheid voor! Paal mijn lekkere geile Daddy maar flink door, daar heeft hij behoefte aan, zegt Serge!

Zonder omhaal duw ik mijn stijve tienerlul in dat heerlijke volwassen hol, en ga lekker los op hem. Je ziet ik leer snel! Oh lekkere Daddy, kreun ik, wat maakt U mij toch geil! Geen onterechte opmerking, want ik voel hoe dat "Daddykutje" intens sompig is, en mijn heftig kloppende eikel naar een hoogtepunt brengt. In de finale neem ik hem nog even "beestachtig" heftig, voel mijn eikel als een kapot uurwerk kloppen, en kom dan klaar! Ik ben toch veel te geil om dit zo lang vol te houden, en kom klaar!

Oh Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lekkere hete Daddy van mij, ik spuit jouw hol helemaal vol, kreun ik! En in heftige stoten loos ik al mijn tienerzaad in dat kostelijke genotshol. Wanneer ik helemaal leeg ben gespoten, buk ik me voorover, en kus de lieve schat! Ik ben wel zo gek op ruige kerels!

Voor een moment waren we even vergeten dat Serge ook al een lading zaad in dat "Daddyhol" had gespoten. Het duurde dan ook niet lang, of pulsgewijs werd al dat zaad uit zijn kontje gekatapulteerd, in steeds heftige porties. Het leek wel of hij (opnieuw) klaar kwam! Serge en ik moesten grinniken, en maakte er snel nog wat foto's van! Tevreden gingen we douchen, waarbij we elkaar liefdevol schoonwasten. Kevin heeft wat gemist!

Hoewel ik nog jong van jaren ben, ik kom immers pas kijken, durf ik de stelling wel aan, dat ik nooit lekkerder heb geneukt dan met die "gasten" van dat trailerkamp. Ze zijn niet zo gecultiveerd of Sophisticated als in de kringen van mijnouders, maar nergens vind je zoveel warmte, vriendschap, liefde en dampende Gaysex dan bij hun! Echte "Trash" maar 110% puur! Nergens zo lekker als bij hun!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Oom, Vader, Zoon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...