59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 35259x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Intro

Dit verhaal is op verzoek van Lisa geschreven. Zij heeft contact met me gezocht waarna we informatie hebben uitgewisseld. Over wie ze is, wat ze doet en wat ze graag in het verhaal wil lezen. Een aantal details klopt precies en de rest heb ik erbij verzonnen.

Hoi, ik ben Lisa en ben nu 18 jaar. Maar om een goed beeld te schetsen van wie ik ben, neem ik jullie eerst mee terug naar toen ik 11 was. Want dit verhaal loopt niet helemaal zoals je wellicht zou verwachten.

Zoals zoveel meisjes ben ik gek op paarden. Niet zo vreemd als je opgroeit in een dorp waar de helft van de meisjes uit je klas paard rijden. Er zijn er zelfs die hun eigen paard hebben. Dat zat er voor mij helaas niet in maar ik was wel heel veel te vinden op de manage. Hoefjes krabben, manen borstelen en dan als grootste beloning Misty uit haar stal begeleiden naar de bak om daar rondjes te mogen rijden.

Op een zaterdagmorgen was ik vroeg aanwezig en verwende Misty met wat lekkers en gaf haar een kus terwijl ik liefkozend op haar borst klopte. Ze legde haar hoofd tegen me aan en ik kon niet verliefder zijn. Ik bracht haar naar de bak en wachtte tot we op mochten stijgen. Juf Liselot controleerde of alles in orde was en toen mochten we opstijgen. We reden keurig onze rondjes en gingen toen over in draf. Misty had er echt zin in en daarom moest ik haar wat inhouden anders had ik mijn vriendin Jette ingehaald.

Het ging heerlijk en ik voelde me één met Misty. Niemand had dan ook aan zien komen wat er gebeurde. Misty schrok van iets en maakte een sprongetje. Het was net genoeg om mij van haar rug te werpen. Ik viel op de grond en had meteen veel pijn. Ik begon te huilen en zag al snel juf Liselot bezorgd over me heen gebogen. Ik moest blijven liggen.

Om een lang verhaal kort te maken: ik werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en werd bang van alle bezorgde gezichten van iedereen. Papa was lijkbleek en zei alleen maar: “Rustig maar schat, het komt allemaal wel goed…”. Helaas kwam het niet goed. Ik had een dwarslaesie opgelopen en zou nooit meer kunnen lopen. Mijn wereld stortte in. Mijn eerste gedachte was gek genoeg niet dat ik niet meer zou kunnen lopen maar dat ik niet meer zou kunnen paard rijden.

Mijn vriendinnen waren heel lief voor me en zochten me vaak op. Ze vertelden over Misty en hoe iedereen verdrietig was over wat mij was overkomen. Maar na vier weken werden hun bezoekjes minder en kwamen alleen mijn ouders en Lotte, mijn oudere zus, nog langs. Arme Lotte. Ze was 16 toen het gebeurde en heel erg bezig met haar school en vrienden.

Ik weet nog dat ik de eerste keer in een rolstoel zat. Ik kon wel huilen. Mijn benen leken wel pudding en iedereen keek op me neer omdat ik zo laag zat. De eerste keer naar school was ook vreselijk. Iedereen keek naar me en ik heb echt vaak gehuild, op het toilet of in de gangen. Mijn vriendinnen hadden het er ook moeilijk mee en hadden niet altijd zin om bij mij te blijven. Bovendien fietsten zij naar huis terwijl ik opgehaald werd met zo’n stom busje. Verschrikkelijk vond ik dat.

Maar dat als introductie. Want ondanks de slechte start heb ik toch gewoon de middelbare school kunnen afmaken en ben ondertussen gewend aan mijn leven in een rolstoel.

Hoe ik nu leef

Ondertussen ben ik dus 18 jaar en leef op de benedenverdieping. Mijn vader heeft van zijn kantoor mijn kamer gemaakt en de bijkeuken is nu mijn badkamer. Uiteraard kan ik overal komen met mijn rolstoel en dat is wel zo prettig.

Mijn ouders zijn van middelbare leeftijd en hebben hun leven aangepast aan mijn bijzondere behoeften. Nu kan ik me ondertussen goed redden maar er zijn zaken die me niet zelfstandig lukken. Toen mijn zus nog thuis woonde, hielp zij me met van alles en hadden we veel lol. Lotte is nog steeds mijn beste vriendin. Met haar kan ik lief en leed delen en zij helpt me ook met kleren kopen bijvoorbeeld. Ze woont nu op kamers omdat ze ver weg studeert maar om het weekend komt ze thuis.

Zover dus hoe ik leef. En aangezien je dit verhaal niet leest omdat ik in een rolstoel zit, zal ik snel vertellen hoe het met mijn liefdesleven is. Nou, in principe nogal droog want er staan geen rijen vriendjes te wachten. Oh, er was wel eens iemand die me wel leuk vond. Dat was op de middelbare school. Hij wilde weten of ik wel gewoon seks kon hebben met mijn handicap. Ik was zo verbaasd om zijn vraag dat ik gewoon stil viel. Toen draaide hij zich om en weg was hij.

Van seksuele voorlichting kwam ook niet zoveel. Ik denk dat mijn ouders het vanzelfsprekend vonden dat ik geen seks zou hebben. Geen gesprekken dus over de werking van de piemel en de vagina, laat staan hoe je jezelf kon verwennen. Gelukkig deed school nog wel wat aan seksuele voorlichting en op internet was natuurlijk genoeg te vinden.

En reken maar dat ik rond heb gekeken op internet. Want ik heb net als ieder ander seksuele gevoelens en gelukkig werkt alles beneden de gordel nog gewoon. Het zijn mijn benen die niet veel meer doen. En tegen de tijd dat je 18 bent dan heb je heus wel jezelf verkend. Nee, beter nog, ik weet hoe ik mezelf heerlijk kan verwennen. En natuurlijk helpt het om een oudere zus te hebben waarmee ik het wel over seks kon hebben. Zij had wel al een vriendje gehad waar ze het mee deed en dan deelde ze haar ervaring met mij. Dan dacht ik daar ‘s avonds over na terwijl ik mezelf vingerde.

Behoeften

Ik kan met Lotte echt goed praten, beter dan met mijn ouders. Waarschijnlijk omdat ze mijn zus is en me goed begrijpt. Of nee, eigenlijk omdat ze me niet ontziet en me niet behandelt als iemand die hulp nodig heeft. Dat vind ik eigenlijk het belangrijkste. Ze kan dan ook best wel eens een harde grap maken over mijn handicap. Dat vind ik helemaal niet erg. Het feit dat ze het doet, is heel fijn. Wat ze dan bijvoorbeeld zegt? Laatst was ze geïrriteerd over iets van mij en toen zij ze in plaats van ‘val dood’, ‘krijg een lekke band’. Dat was zo suf dat ik helemaal in een deuk lag van het lachen.

Maar Lotte vertelt me ook hoe het is om seks te hebben. Dat het fijn is dat iemand je met kusjes verleidt en dan uiteindelijk begint te friemelen dat je er nat van wordt. En als hij dan je intieme plekjes betast, je hem steeds meer toelaat tot hij zo opgewonden is dat het duidelijk is dat hij je wil neuken. Lotte zegt dat het de eerste keer niet zo best ging maar dat haar vriend geduldig was en dat het uiteindelijk heerlijk was. Ik vroeg haar hoe zo’n pik nou voelde en ze probeerde het zo goed mogelijk uit te leggen. Ik had rode wangen van opwinding toen ze het vertelde en ik zag het allemaal voor me.

De laatste tijd wil ik meer dan mezelf vingeren. Natuurlijk geniet ik er van maar ik wil ook zo bemind worden als Lotte. Iemand die je zoent, streelt en gek maakt van verlangen en je dan uiteindelijk neukt en je heerlijk laat klaarkomen. Ik vraag Lotte er steeds meer naar.

Afgelopen weekend was Lotte thuis. Ze vertelde me hoe haar vriendje haar gelikt had. Het was niet de eerste keer maar het was zo heerlijk dat het in haar top-10 van beste orgasmes stond. Ik was er stil van. Ik zag het voor me en vroeg haar hoe hij dat dan deed. Of hij haar spleetje zocht in haar oerwoud van haren of zo… Lotte lachte en vertelde me dat ze zichzelf scheerde. Nu helpt Lotte me ook wel met het scheren van mijn oksels en benen maar niet met mijn poesje.

“Wat vindt je er van als ik jou daar ook scheer?” vroeg ze, me met een glimlach aankijkend. “Dan ervaar je ook een beetje hoe het is. Bovendien is het ook lekker als je het met jezelf doet…” zei ze met een knipoog. En zo hielp Lotte me mijn poes te scheren. We hebben elkaar altijd bloot gezien dus heel veel anders was het niet. Ik lag op bed tegen een paar kussens aan en Lotte scheerde de haren van mijn poes. “Jee, Lies, komt het niet tussen je wielen?” zei ze met een lach. Ik had een behoorlijke bos dus kostte het Lotte moeite het scheermes erdoor heen te werken.

Ze pakte de schaar erbij en knipte het grootste deel daarmee weg. Vervolgens smeerde ze me in met scheergel en begon me te scheren. Eerlijk gezegd was het best spannend en niemand behalve ikzelf had mezelf daar zo betast. Toen Lotte dicht bij mijn lipjes kwam, gebruikte ze haar vingers om de huid strak te trekken. Oftewel ze zat behoorlijk langs mijn poes te strelen.

“Ik word nog lesbisch van dat gefriemel…” zei ik met een lach. Lotte schaterde het uit. “…godsamme, ik kom nog klaar als je zo door gaat…” vervolgde ik. Lotte lachte maar werkte gestaag door. Tot ze klaar was en mijn poesje helemaal kaal was. Ik voelde met een hand en was verbaasd hoe zacht het was. Ik liet mijn vingers over de huid gaan en over mijn lipjes.

“Zeg, als je hier gaat zitten vingeren, ben ik weg hoor!” grapte Lotte en ik kreunde expres terwijl ik mijn hand over mijn poesje legde. “Nee!” brulde Lotte en lachte hard. Ik lachte met haar mee en bedankte haar voor de ‘kutbeurt’. We hadden de grootste lol.

“Wat was dat allemaal in de badkamer?” vroeg mijn moeder nieuwsgierig. “Oh niks…” zei Lotte, “…gewoon wat lol van twee zusjes…” zei ze. Mijn moeder keek gelukkig toen ze zag hoe vrolijk we er allebei van waren.

Die avond smeerde ik wat lotion op mijn onderbuik en smeerde het uit. Het voelde zacht en glibberig. Vervolgens pakte ik mijn haarborstel en liet deze tussen mijn benen gaan. Lotte had gelijk, een kale poes voelt heel opwindend. Ik ging met mijn vingers over de huid en mijn lipjes tot ik als vanzelf mijn vinger door mijn spleetje liet gaan. Ik kreunde zachtjes en speelde met mezelf. Ik schoof de haarborstel een stukje in mijn gaatje terwijl ik mijn knobbeltje streelde. Ik genoot en het duurde maar een paar minuten voor ik mijn orgasme op voelde komen. In een langgerekte kreun kwam ik klaar. Het was heel fijn.

Mijn ouders

Mijn ouders zijn heel lief voor me en ik weet dat ze veel opofferen om mij alles te geven wat ik wil. Soms zeg ik hen ook dat het goed met me gaat en dat ze vooral ook aan zichzelf moeten denken. Dat vinden ze fijn om te horen maar desondanks blijven ze alert op hoe ik me voel. Dat is wel eens irritant. Dan zucht ik maar of ik ben wat down en dan vraagt mijn moeder meteen of alles goed gaat. Maar natuurlijk heb ik, net als ieder ander mens, wel eens mindere perioden. Daar is niets mis mee.

Maar onlangs hadden pap en mam beiden wat gedronken en was papa handtastelijk. Mama vond het duidelijk best en liet hem ondeugend zijn. We zaten met z’n drieën een film te kijken en ik nam aan dat ze niet door hadden dat ik zag waar ze mee bezig waren. Op een gegeven moment zei mama dat ze moe was en voeg naar bed ging. Papa zei dat het een goed idee was en of ze me nog ergens mee moesten helpen voor ze naar boven gingen. Ik zei dat ik me wel redde en toen waren ze weg.

Niet veel later kon ik ze horen. Het bed bonkte zachtjes tegen de muur en mama slaakte even een korte kreun. Ik zat beneden en hoorde hen en wist dat ze seks hadden. Ik dacht aan papa zijn piemel die ik wel eens gezien had in de badkamer en hoe deze bij mama in haar poesje binnen drong. Opeens werd ik opgewonden en hees ik mezelf op mijn bed en voelde met mijn hand tussen mijn benen. Ik had de deur open laten staan en in de verte kon ik hen heel zacht horen. Ik kwam klaar met de gedachte aan papa zijn piemel die mama neukte. In gedachten spoot hij zijn sperma op haar poesje.

De volgende dag was ik stil. Ik besefte dat de kans om seks te hebben zoals anderen, er waarschijnlijk niet in zat voor mij. Het was niet eerlijk van me om daar nu zo over te denken. Als mijn ouders het zouden horen, zouden ze zich schuldig voelen en dat was wel het laatste dat ik wilde. Maar mama houdt me altijd goed in de gaten en ik zag aan haar dat ze mijn gedachten peilde. Ze zei er echter niets van.

De volgende dag was papa boodschappen doen en zat ik op de grond met onze hond Rufus te spelen. Hij is mijn beste maatje na Lotte en wil altijd spelen. Dan zit ik op de grond en houd me ergens aan vast en gooi dan zijn bal die hij altijd trouw weer terugbrengt. Mama zat op de bank met een kop thee en volgde mijn spel terwijl ze naar de radio luisterde.

“Lies…” begon ze, “…ik merkte dat je gisteren wat stil was. Is er iets?” Ik wist het wel, mama merkt alles.

“Mwah…” probeerde ik me er vanaf te maken.

“Wat?” drong ze aan.

“Ach, het gebruikelijke…” zei ik. Mama wist wel dat ik graag een vriendje zou willen en dat het bijna onmogelijk was dat ik er een zou krijgen. Dat zei ze niet maar zo dacht ik erover.

“Ach meisje toch…” Daar ging ze weer. Ik wilde niet zielig gevonden worden en in gedachten werd ik daar alweer boos om.

“Weet je, papa is de enige man die echt van me houdt…” zei ik en op dat moment meende ik het ook. Onlangs was er weer een sukkel geweest die dacht dat ik wel wat met hem wilde. Zo’n klojo die het wel interessant vindt dat ik mijn benen niet kan gebruiken. Nou, daar zit ik niet op te wachten. Die zoekt maar iemand die dat prima vindt.

“Hmmm…” zei mama zonder toevoeging. Tja, wat moest je daar ook op zeggen. Het bleef erbij en er viel een pijnlijke stilte. Ik gooide de bal weer voor Rufus en het gesprek was over.

“Wil je thee?” was het volgende dat mama vroeg en ik zei dat ik dat graag wilde. We kwamen er niet op terug.

Papa

“Zullen we vanavond film kijken?” vroeg mama een paar dagen later. Het was iets waar we alledrie van genoten. Papa klikte de tv aan en zocht Netflix op. Mama maakte thee en zette koekjes op tafel. Ik ging zoals gewoonlijk tussen hen in zitten. Dat was wel zo makkelijk. Dan hoefde ik mezelf niet te steunen maar klemde ik gewoon tussen hen in. Papa sloeg zijn arm om me heen en ik legde mijn hoofd tegen zijn borst. Zoals altijd. Het voelt fijn en ik schaam me er niet voor om zo te zitten.

De film begon en papa friemelde door mijn haar. Het is een ritueel dat ik erg waardeer. Ik leek wel een poes en opeens was ik me er van bewust dat mijn borst tegen zijn zij drukte. Ik heb stevige cup B borsten en ik weet zeker dat hij het moest voelen. Hij zei er nooit iets van… zou hij het wel merken dat het gebeurde? Na een paar minuten hield zijn gefrunnik op en liet hij zijn arm over mijn schouders liggen.

We keken naar Mission Impossible 4. Ik vind Tom Cruise best wel hot en zie hem graag in een film. Ik boog wat voorover en pakte mijn kop thee. Papa zijn hand ging over mijn rug naar beneden en bleef daar liggen. Ik dronk een slok en zette mijn thee terug. Papa zijn hand streelde mijn zij. Het voelde prettig maar het verbaasde me want dit deed hij eigenlijk nooit. Ik liet hem zijn gang gaan en keek naar het scherm.

Ik ging helemaal op in de film dus merkte ik het pas laat dat papa zijn hand langs mijn borst streelde. Toen ik het eenmaal merkte, versnelde mijn hartslag. Ik verroerde me niet en voelde hoe zijn vingers langs de zijkant van mijn borst ging. Ik moest het me verbeelden dat hij het expres deed. Ik keek even naar mama maar die leek in slaap te zijn gevallen. Iets wat ze graag doet bij het kijken naar een film. Dus concentreerde ik me weer op de film.

Papa schraapte zijn keel en toen trok hij zijn hand terug. Net toen ik dacht dat het over was, voelde ik zijn hand langs mijn nek naar beneden gaan. Zijn hand bleef vlak boven mijn borst hangen en met zijn vingers krabbelde hij zachtjes over de stof van mijn blouse. Ik voelde de sensatie van mijn borst naar mijn onderlichaam schieten. Mijn hart bonkte als een gek. Wat moest ik doen? Het voelde fijn maar dit kon toch niet? Ik keek papa aan. Hij keek me aan en gaf me een knipoog. Zijn hand schoof over mijn borst en toen begon hij die zachtjes te kneden. Het voelde zo goed dat ik me eraan over gaf.

Het duurde minutenlang en al die tijd genoot ik van de aanraking. Dan weer nam hij mijn borst helemaal in zijn hand om er dan zachtjes in te knijpen om vervolgens met zijn vingers over de stof van mijn blouse te strelen waar mijn tepel zat. Ik werd er bloedgeil van en voelde mijn poesje vochtig worden.

“Hee, heb ik veel gemist…” zei mijn moeder ineens. Ik schrok me rot maar papa liet simpelweg mijn borst met rust en hing met zijn hand er vlak boven.

“Valt wel mee hoor…” zei papa met een kuchje.

Die avond ging ik opgewonden naar bed. Met mijn vingers speelde ik met mijn poesje en wist mezelf heerlijk te verwennen. Met het geil uit mijn poesje streelde ik mijn bobbeltje tot ik klaar kwam. Met een zucht ontspande ik en viel in een diepe slaap.

Meer!

Mijn vader bracht het onderwerp niet ter sprake en ik ook niet. Dus was het alsof er niets was gebeurd. De dagen gingen weer gewoon voorbij als vanouds. Toen Lotte langs kwam, heb ik haar niets verteld. Ik wist niet hoe ze zou reageren. Misschien stelde het niets voor of anders zou papa misschien enorm in de problemen komen met mama.

Lotte vertelde me over haar studie en wat ze mee had gemaakt. Ik luisterde aandachtig. Maar ze vertelde me ook over haar vriendje en toen kwam ze vanzelf uit bij mijn geschoren poesje. Ik vertelde haar dat het inderdaad heel fijn was en dat ik het graag zo kaal wilde houden. Lotte glimlachte en omdat het alweer twee weken geleden was, hielp ze me door mijn poesje weer te scheren. Deze keer hadden we niet zoveel lol erom en was het een vrij technische gelegenheid.

De rest van het weekend genoten we van Lottes verhalen en bracht ze veel leven in de brouwerij. Mama vond het altijd fijn als we ‘compleet’ waren met z’n vieren. Maar ook aan het weekend kwam een eind en met een knuffel namen we afscheid van haar.

Het duurde tot woensdag tot mama voorstelde om weer een film te kijken. Het was eigenlijk haar manier om ons met z’n drieën bij elkaar te krijgen en wat samen te doen. Ik douchte me eerst en ging in mijn badjas op de bank zitten. Het ritueel herhaalde zich en wederom lag ik tegen papa aan genesteld. En na een half uur lag mama weer met haar ogen dicht zachtjes te slapen. Ik was benieuwd of papa weer zou toeslaan.

Zijn hand streelde mijn schouder en volgde toen de lijn van mijn badjas. Hij speelde ermee alsof hij het onbewust deed. Mijn hart bonkte bij de gedachte dat hij mijn borst weer vast zou pakken. Zijn hand gleed langs de rand van de badjas. Zijn vingers raakten mijn blote huid. Ik slikte en wist dat het hier niet bij zou blijven. “Pap?” zei ik zachtjes. Hij stopte en keek me aan. “Laat maar…” zei ik en keek weer naar het scherm. Zijn hand gleed op en neer langs de rand van mijn badjas. Zijn vingers zakten steeds een stukje lager.

Ik zal nooit vergeten hoe het voelde toen hij zijn vingers over de bovenkant van mijn borst liet gaan. Met een schuivende beweging schoof hij mijn badjas aan de kant en toen waren zijn vingers op mijn naakte huid. Traag schoof hij omlaag tot hij mijn borst volledig vast had. Ik voelde mijn onderlichaam reageren. Het was fijn maar ik maakte me ook zorgen. Ik keek even opzij en zag dat mijn moeder vast sliep. Toen ik weer terugkeek zag ik nog net dat papa even in zijn piemel kneep met zijn vrije hand. Met verbazing zag ik de enorme bobbel in zijn broek. Het wond hem dus ook enorm op.

Papa kneep niet alleen zachtjes in mijn borst, hij nam mijn tepeltje tussen duim en wijsvinger en kneep er heel voorzichtig in of trok er een beetje aan. Het bezorgde me tintelingen in mijn onderbuik. Ik merkte dat ik licht hijgde.

Opeens werd mama wakker. Papa trok nonchalant mijn badjas over mijn borst. “Ik ben bekaf. Ik ga naar bed. Kijken jullie maar verder…” zei ze en stond op, gaf ons beiden een kus en liep de trap op naar boven. We keken inderdaad verder.

Het duurde niet lang meer of papa zijn hand schoof weer in mijn badjas. Deze keer opende hij hem verder en keek naar me. “Je wordt al een grote meid, Lisa…” zei hij. “…vind je het vervelend als ik je aanraak?” vroeg hij. Ondertussen had hij zijn hand weer op mijn borst gelegd en onwillekeurig kreunde ik zacht.

Ik kuchte… “Ehm… ik weet het niet…” zei ik verward. “Ik denk het niet…” zei ik. Papa zei niets meer en kneep zachtjes in mijn borst. Het voelde zo lekker dat ik zuchtte en genoot van de tintelingen die erop volgden. Papa wist in ieder geval wel wat hij deed. Op dit moment kon ik alleen maar genieten en waren mijn schuldgevoelens voor mama ver weg.

Opeens voelde ik zijn andere hand op de binnenkant van mijn been. Ik kan mijn benen misschien niet meer bewegen, ik heb er wel gevoel in. En ik voelde dan ook hoe hij mijn dij streelde. Mijn blote dij, wel te verstaan, want de badjas had hij opzij geschoven. Overdonderd door de brutale actie, schoten mijn ogen van links naar rechts. Zag ik mama nou op de trap staan? Ik hoorde voetstappen en toen ik goed keek zag ik niets. Vreemd.

“Pap…” begon ik, “…ik weet niet…” zei ik maar verder kwam ik niet. Papa had zijn hand tussen mijn benen geschoven en deze lag nu over mijn onderbroek. Met zijn hand masseerde hij mijn poesje door mijn broekje heen. Dit was zo opwindend dat ik een licht kreuntje liet gaan. Met zijn ene hand kneep hij zachtjes in mijn borst en met de andere mijn poesje. Een van zijn vingers drukte tussen mijn lipjes en schuurde over mijn knopje. Ik hapte even naar adem.

Hij boog naar me toe en zoende me op mijn wang. Ik was helemaal in de war van alle gevoelens. Mijn lichaam stond in vuur en vlam. Net toen ik dacht dat ik het onder controle kreeg, schoof papa zijn vinger onder de rand van mijn slipje. Een vingertop gleed over mijn glibberige lipjes en toen ertussen. Ik kreunde en hijgde hardop.

“Lekker hè schat?” zei hij. Ik zei niets en voelde hoe zijn vinger door mijn spleetje gleed. Veel te lekker. Papa kneep even in mijn tepeltje dat niet pijnlijk was maar me we even afleidde. Hierop voelde ik een vinger in mijn gaatje glijden. “Als je wil dat ik stop moet je het zeggen hoor…” zei hij zacht. “Nee… ga door…” kreunde ik. Ik was zo geil dat ik niet wilde dat hij stopte. Zijn vinger gleed in en uit mijn gaatje. Ik voelde dat ik weggleed en wilde me vastgrijpen. Ik voelde papa zijn been en hield me daaraan vast.

Papa zijn hand ging uit mijn broekje en even later voelde ik hem op mijn hand. Hij pakte hem vast en verplaatste hem naar zijn pik. Ik voelde zijn harde piemel door zijn broek onder mijn hand. Ik schrok maar kreeg geen tijd erover na te denken wat papa had zijn vingers alweer in mijn onderbroek geschoven en wreef met kleine cirkeltjes over mijn lekkere plekje. Onwillekeurig kneep ik in zijn pik en vond het een hele gewaarwording om die harde piemel te voelen.

Papa bleef dat ene plekje bewerken tot ik het vocht uit mijn poesje voelde lopen. Hij smeerde wat van het vocht over mijn bobbeltje waardoor het nog lekkerder was. Ik kneep even in zijn piemel en hoorde hem toen ook kreunen. Hij vond het dus ook lekker! Papa bewoog zijn vingertopje snel over mijn bobbeltje en toen kwam het. Ik kwam klaar en kreunde het uit. Papa leek er niet van te schrikken en pas na een aantal seconden stopte hij met strelen. Ik zat na te hijgen. Papa trok zijn vingers terug.

“Voel je niet schuldig schatje. Papa vond het fijn en mama wil ook dat jij je prettig voelt…” zei hij. Ik was nog in een roes maar dacht dat mama vast niet wilde dat papa met zijn vingers zijn dochter een orgasme bezorgde. Maar op dat moment voelde ik me totaal niet schuldig en kon ik alleen maar nagenieten van wat er gebeurd was.

“Ik ben nu best wel moe pap. Ik denk dat ik wil slapen…” zei ik. Papa stond op en tilde me op als een lappen pop. Ik dacht even dat hij me in mijn rolstoel wilde zetten maar hij tilde me naar mijn bed en legde me daar op. Mijn rolstoel werd nabezorgd. “Welterusten schatje…” zei hij en boog naar me toe en gaf me een licht kusje op mijn lippen.

Ik viel snel in slaap zonder mijn tanden te hebben gepoetst en had wilde dromen over seks en spuitende piemels.

Schuldgevoel

De volgende dag kon ik mijn moeder niet in haar ogen kijken. Vanaf het eerste moment dat ik haar zag leek ze wel extra vriendelijk. Ze vroeg me of ik het nog fijn had gehad met papa. Dat vond ik zo raar maar misschien zag ik spoken. Waarom vroeg ze niet gewoon of ik het leuk had gehad? Dat klinkt toch zoveel logischer als je een film kijkt? Gelukkig was mama snel met haar aandacht bij andere zaken en zag ik dat het tijd was om de deur uit te gaan. De taxi - vind ik beter klinken dan speciaal vervoer busje - zou er nu wel bijna zijn.

“Wat ben je afwezig?” zei mijn vriendin Julia. We zaten samen in een werkgroep en ze had helemaal gelijk. Ik bleef de gebeurtenissen van de vorige dag maar herhalen in mijn hoofd. Had ik papa aanleiding gegeven te doen wat hij deed? Had ik hem tegen moeten houden? Wist mama er soms van? Het was verwarrend en het leidde me zeker af. Ik zei Julia dat ik niet zo goed geslapen had en er met mijn gedachten niet helemaal bij was. Niet eens gelogen.

Toen ik die middag thuis kwam was ik alleen. Ik deed mijn joggingbroek aan, wat nog niet zo makkelijk is met die zwalkbenen van me, en plofte op de bank om wat the bingewatchen. Ik had de serie Friends al helemaal gezien en was net de week ervoor opnieuw begonnen. Het leidde me in ieder geval af van de gedachten die maar door mijn kop bleven malen.

“Hoi schat!” riep mama toen ze thuis kwam. Mijn hart begon meteen weer sneller te slaan. Wat als ze weer over die avond ervoor zou beginnen? “Wil je thee?” vroeg ze en ik zei dat ik het graag wilde. Even later voegde ze zich bij me met thee en een koekje en we keken samen de aflevering Friends. Hoewel het niet mama d’r ding is, vindt ze het op sommige momenten best leuk.

“Hoe was het vandaag?” vroeg ze uit dagelijkse interesse. Ik wilde haar niet vertellen dat ik afgeleid was en dat ik weinig slaap had gehad. Dat zou alleen maar leiden tot meer vragen. “Gewoon…” zei ik haar. Vervolgens overlaadde ik haar met algemene details van mijn opleiding en probeerde heel luchtig te blijven. Ze glimlachte en ik hoopte maar dat ze niets ongewoons aan me zou merken. Het werkte want ze leek tevreden gesteld. We keken de aflevering af en toen ging mama eten maken en liet ik mezelf van de bank glijden om met Rufus een balletje te gooien.

Toen papa thuis kwam was ik weer wat nerveus. Maar hij gaf me een kus op mijn wang en een knuffel. Net als altijd. Alleen was ik me deze keer wel bewust van mijn borsten tegen zijn bovenlichaam. Hield hij me nou langer tegen zich aan dan normaal? Ik zag echt spoken.

We gingen aan tafel en aten met smaak de nasi op die mama had bereid. We hadden het over van alles en nog wat, waaronder de plannen om in het weekend ergens heen te gaan. Papa had iets gevonden en wilde het nog als verrassing houden maar hij zei dat ik het zeker leuk zou vinden. Ik was benieuwd!

Lees verder in: Lisa - 2: Een Dagje Weg

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Isabelav, 40 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Rolstoel, Vader, Vingeren, Suggestie?
DE NIEUWSTE Familie VERHALEN
Mijn Nieuwsgierige Moeder...Door: Dannydobbe
Gelezen: 7924x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon, Taboe, Beffen, Pijpen, Neuken, Slikken,
03-10
9.6
Thomas, De Man... - 2Door: Bipslikker
Gelezen: 6035x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon, Verleiden, Anaal, Neuken,
03-10
9.3
Het Concept Familie- 2Door: Zazie
Gelezen: 13273x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Kamperen, strand, Naakt, Strandseks, neef, nichtjes, tieners, zussen,
03-10
9.5
Harem Met Mijn... - 6Door: TaintedPotato
Gelezen: 8431x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Harem, Tante, Zwembad,
02-10
9.4
Met ElsaDoor: Yes Daddy
Gelezen: 15482x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
02-10
9.0
Harem Met Mijn... - 5Door: TaintedPotato
Gelezen: 13999x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Harem, Tante,
01-10
9.2
Pikdonkere NachtDoor: De Baron
Gelezen: 21436x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
01-10
9.3
Harem Met Mijn... - 4Door: TaintedPotato
Gelezen: 15009x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Harem, Tante,
30-09
9.1
De Tiktok ChallengeDoor: Daniel16880
Gelezen: 23025x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Dochter, Tiktok, Vader,
29-09
9.3
Harem Met Mijn... - 3Door: TaintedPotato
Gelezen: 19510x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Harem, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Tante,
29-09
9.2
Tweeling - 2Door: Henk Ardon
Gelezen: 14216x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Masturberen, Milf, Neuken, Vingeren, Zussen,
29-09
9.2
Harem Met Mijn... - 2Door: TaintedPotato
Gelezen: 23478x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Facial, Harem, Klaarkomen, Pijpen, Tante,
28-09
9.1
Klik hier voor meer...