Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Paul19663
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5879
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 8 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ontdekking - 9
Samen lagen ze op het mooie grote bed van Mr.

Er werd niets gezegd tot Anne naar Fiona keek en zei: ma wat is er gebeurd?

Liefdevol streek Fiona door het haar van Anne en begon te praten.

Alles vertelde ze over het chatten en de drang een andere richting op te gaan wat betreft haar seksleven, de gesprekken met haar vader erover. De ontmoetingen en de ervaringen tot nu toe

Er werd niets stil gehouden en Anne luisterde met verbazing maar ook wel opgewonden naar haar moeder

Het was nooit de bedoeling van haar of Paul ook Anne in dit gebeuren te betrekken en kon of wilde Mr niet stoppen toen Hij haar ook in zijn macht kreeg.

Anne keek met zachte blik naar haar moeder, ma ik hou van jullie beide en wat ik nu zeg meen ik echt: het is super een onderdeel te zijn van het leven van Mr en dan ook van jullie.

Als geliefde vielen ze elkaar in de armen, een kleine kus werd steeds heftiger, Fiona liet nu haar kutje zien met de ringetjes, nog wel rood en gevoelig en moest met rust worden gelaten nog

Mooi ma het staat erg mooi ik ben trots op U, met tranen van blijdschap kuste Fiona haar prachtige dochter.

In Deventer ging bij Paul de huisbel, inge stond voor de deur en een super geil jurkje.

Hallo lekkertje zei ze en stapte bij Paul binnen, in de hal begon ze Paul te tongen, ze streek met haar hand over zijn kruis.

Mmmmm je pik is blij dat ik er ben lachte ze en kneep in zijn harde pik.

Paul liet inge de woonkamer in en bood haar wat te drinken aan, zo zaten ze samen op de bank met een wijntje.

Lieve Paul ik heb je nodig vanavond als mijn steun en toeverlaat heb je tijd en zin?

Zeker inge wat is de bedoeling vroeg Paul

Ik heb de opdracht vanavond in een club me aan te bieden aan meerdere mannen en liefst in vorm van Gang Bang maar daar heb ik wel iemand bij nodig die mij in de gaten houd zodat het niet fout loopt.

Natuurlijk krijg jij ook een beloning en zal deze nacht bij jou slapen en me aan je aanbieden.

Paul kreeg kriebels bij de gedachte, welke club gaan we inge.? We gaan naar Lelystad naar Party Players.

Paul ging zich snel opfrissen en na half uurtje waren ze onderweg naar de polder, ongeveer 45 minuten rijden en inge streelde steeds over de bult in de broek van Paul, je moet wel voor Mr Rob een verslag maken wat er is gebeurd en of ik de opdracht goed heb gedaan zei ze nog.

We parkeerde de auto bij de club er stonden nog zeker 30 auto"s

Voor Paul eerste keer maar inge was ervaren en belde aan, de deur ging open en na het betalen van entree liepen ze naar de kleedruimten, doe je kleding maar in deze locker zei inge en ze deed zelf haar topje en rok uit.

Paul stond in zijn boxer en inge in een mooi setje in het rood, het slipje had open kruis en verder paar donkere kousen en schoen met hakje.

Vol bewondering keek Paul naar inge, ze zei dat het de bedoeling was dat Paul in haar buurt bleef om haar waar nodig te beschermen maar nog belangrijker ook later verslag te doen naar Mr Rob

Ze liepen samen de bar in en gingen eerst rustig kijken wie en wat er was, meerdere stelletjes waren er ook maar zeker veel meer mannen alleen, paar dames met vlinder ials versiering (inge fluisterde deze dames zijn commercieel)

Al snel was inge in gesprek met een jonge man naast haar aan de bar, er werd gelachen en de man liet zijn hand op boven been van inge rusten, na wat gepraat en wijntje nam ze de man aan de hand mee, ik volgde op kleine afstand en samen gingen ze een kamer in, er was een groot matras en verder geen deur om te sluiten.

Op het matras begon de man te zoenen en voelen en ook inge liet haar hand over zijn lijf gaan, na zeker 10 minuten vrijen stonden er naast het bed nog 4 mannen te kijken, de eerste wat bescheiden maar de volgende streelde inge haar rug en de volgende haar borst.

Omdat inge liiet merken het goed te vinden lag ze snel met 5 mannen te geilen, ik keek met een dikke pik naar wat er gebeurde.

De eerste had al een condoom om zijn paal gedaan en begon inge te neuken, een ander stopte zijn pik in haar mond, vol overgave likte ze en zoog aan de dikke paal.

De man was zo geil dat hij inge haar mond volspoot, ze slikte alles door en keek rond voor een nieuwe

Om beurten werd ze hard geneukt en op het geluid kwamen andere mannen af en ook 2 stelletjes, in een uur tijd had inge 9 mannen aan hun gerief geholpen en aan haar geluiden te horen zelf 3 keer een orgasme

inge nam een pauze en samen wat te drinken, een stel kwam naast ons zitten en de vrouw streelde mijn boxer, ik keek inge aan en toen inge de man had bekeken knikte ze ja.

Met zijn 4 liepen we naar een kamer waar wel de deur dicht kon

De vrouw fluisterde in mijn oor dat ze zo geil was geworden van de beelden net en begon mijn pik te masseren, inge ging vol voor de man en zat boven op hem met haar kut op zijn momd, hij likte haar natte kut en de vrouw begon mij te pijpen.

De man fluisterde wat bij inge en ik zag haar knikken, op haar knietjes en handen stak ze haar billen omhoog, met zijn vinger speelde hij met het sterretje van inge

Niet veel later drukte hij zijn pik bij inge in haar kontje, ze genoot en hij ook van het lekkere strakke kontje

Inmiddels was ik de vrouw aan het neuken nadat ze handig een condoom om mijn pik had gedaan

Beide genoten we en een heerlijk orgasme was het gevolg

Na wat drinken aan de bar zei inge we gaan Paul, lekker fris douchen en de auto

Inge keek op haar mobiel en las met glimlach een paar berichtjes.

Mr Rob heeft weer beet zei inge, ik keek haar aan en concentreerde me op de weg.

Ja zei inge jou lieve vrouw heeft paar ringetjes gekregen en mag rusten in de logeerkamer om alles ff te laten helen, je raad denk ik niet wie er bij Mr is nu

Ze was even stil en toen met grote glimlach zei inge : Anne ligt vanavond bij Mr en ze geniet

Paul werd stil alles spookte door zijn hoofd, hoe en wat en was dit wel goed.

Inge zag Paul worstelen met zijn gedachten en zei: lieve Paul Anne is veilig en gelukkig net als je lieve Fiona

Ze reden naar Deventer en ondanks de woorden van inge bleef het onrustig in het hoofd van Paul

Het mobiel van Paul gaf meerdere signalen, duidelijk paar berichtjes

Thuis aan gekomen las hij ze snel, van Fiona de eerste: lieve Paul ik ben gelukkig en heb paar mooie ringetjes gekregen va Mr en stuur ook wat foto"s ervan

Bericht van Anne: lieve Papa ik ben zo blij jullie verhaal te weten en Mr Rob te hebben ontmoet, ik mag blijven slapen

Er valt een stilte en inge geeft Paul een kus, kom lieverd we gaan douchen en samen naar bed en geloof me beide dames zijn veilig

Wel iets rustiger liepen we naar boven, tot op heden was Mr al zijn afspraken na gekomen en Anne is geen klein kind meer
Lees verder in: Ontdekking - 11
Trefwoorden bij dit verhaal: Ontdekken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Eerste OpdrachtDoor: Meester.W65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar n der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt. Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak t..."
22-07
7.1
Kensi - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik hoor Thea nee snikken achter haar knevel als http als.de ik de eerste pik haar lijf binnen zie dringen. Mee dat ik haar gemoffelde geschreeuw hoor voel ik hoe er eentje mijn lijf binnen komt. Ik schreeuw niet meer, het was niet de eerste keer..."
22-07
8.8
Mijn Ex Krijgt Een Grote Donkere LulDoor: RichardCo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Ex, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Volle Vrouwen,
"Sinds een aantal maanden zijn mijn, nu ex, vrouw Chantal en ik uit elkaar gegaan. Mijn ex, een heerlijke korte, ietwat volle, redhead milf heeft haar intrek genomen in een flatje. Gedurende ons huwelijk hebben we seksueel best veel ge xperi..."
22-07
8.1
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07
8.7
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 8: Een...Door: Erwijn
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dildo’s, Glanspanty, Lingerie, Lustslavin, Meester, Meesteres, Panty, Slaaf, Slavin, String, Anaal, Biseksueel, Klaarkomen, Neuken, Worstelen,
"Op deze woensdagmorgen lijkt de onderlinge sfeer tussen de vier studenten aan de ontbijttafel al een stuk beter dan dinsdagochtend. Zowel Noor als Sara lijken tijdens het ontbijt beiden in een redelijk opgewekte stemming, Sara kijkt Noor zel..."
21-07
9.2
Te Kort RokjeDoor: Samsara
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Rokje, Vuistneuken,
"Nienke is druk bezig zich klaar te maken deze vrijdagavond om uit te gaan. Ik zit op de bank en wacht rustig tot ze zich meldt als ze klaar is met haar voorbereiden. Dan komt ze de kamer binnen. Als ik zie hoe ze gekleed is... Nienke is een..."
21-07
8.9
Schooljuf Sandra - 2Door: Boris
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf,
"Ik klik op het chat icoontje en begin te typen Als vanzelf volgen de woorden elkaar op, soms stop ik even en kijk naar haar profielfoto en krijgt niet alleen maar het idee in mijn hoofd vorm maar neemt mijn pik ook langzaam een wat stevigere vor..."
21-07
9.1
Mijn Vrouwen - 12: Nancy En ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend namen we gezamenlijk het ontbijt. Elena, ik heb vandaag een hoop te doen voor het werk zei ik. Als je wilt kun je de stad in gaan of zo, tegen het avondeten ben ik pas klaar . Elena vertelde dat, nu ze toch in de buurt was bij ..."
20-07
9.7
GebruiksartikelDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Eerste Keer, Onderdanig, Strapon,
"Henk is over het algemeen een prima vent, echter op seksueel gebied ziet hij Ingrid als een gebruiksartikel. Puur om zijn lusten op los te laten, om aan zijn genot te komen is het voor Ingrid niet altijd een pretje in bed. Ze komt toch met regelmaat ..."
20-07
8.9
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 5Door: Irina T
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Oprekken, Sperma, Vastgebonden,
"De volgende dag stond ik redelijk stram op. Als ochtendgymnastiek deed ik de opgedragen oefeningen van mijn opa voor mijn anuskringspier. Lang niet zo pijnlijk deze keer als na de eerste opreksessie met onze directeur Mooi Na het ontbijt naar schoo..."
20-07
9.3
 
Klik hier voor meer...