59183 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 3838x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Vervolg op: Anna Het Onderdanige Kik Sletje - 26

We besloten dat we de volgorde van de rugnummers zouden aanhouden dus mocht de keeper haar als 1e neuken.

Anna genoot van haar 1e pik en begon al weer gelijk allerlei geile taal uit te kramen en al snel smeekte ze om meer.

De jongens begrepen wat ze wilde en dus gingen ze links en rechts bij haar hoofd staan zodat ze 3 pikken tegelijk tot haar beschikking had.

Anna werd geneukt en had haar beide handen vol met pikvlees maar al snel begonnen ze haar om en om in haar bek te neuken.

Iedereen wilde Anna neuken dus er werd regelmatig gewisseld en toen ze de 3e pik in haar kut had zitten stopte ze heel even met pijpen.

'Oh fuck wat is dit lekker, neuk me, neuk jullie geile club hoertje, oh fuck ja meester mag ik klaarkomen alstublieft?'.

'Laat je maar gaan gore gangbang slet, laat je geile hoeren lijf helemaal uitwonen en kom maar klaar zo vaak je maar wil dat heb je wel verdiend je bent de hele week heel braaf geweest dus dit is jou feestje'.

Ik had het nog niet gezegd of Anna kwam al gillend klaar en smeekte daarna om meer pikken.

We gingen door een iedereen neukte haar een paar minuten zonder klaar te komen maar Anna was al 3 keer klaar gekomen.

Na 11 pikken was Raf aan de beurt om haar te neuken en toen Anna dat in de gaten had stopte ze even met pijpen.

'Oh Raf ram die grote negerlul in mijn geile hoeren kut, neuk me helemaal kapot met die grote paardenlul, spuit mijn hoeren kut vol met negerzaadjes en maak me zwanger!'.

Ed ging bij haar hoofd staan en ramde zijn pik in haar bek 'Bek houden slet hier heb je nog een neger lul laat maar zien dat je een echte neger hoer bent'.

Zo werd Anna aan 2 kanten tegelijk gevuld met 2 zwarte monster pikken en kwam ze weer klaar en deze keer spoot ze haar kutje leeg over de pik van Raf.

Daarna kreeg ze de laatste 2 pikken in haar kut te verwerken en kwam nog een keer klaar.

Anna was ondertussen al behoorlijk uitgewoond maar de jongens vonden het tijd voor de volgende ronde.

Anna werd van de tafel gehaald en de 1e ging weer op de tafel liggen waarna Anna op hem moest gaan zitten en begon hem gelijk te berijden alsof haar leven er van af hing.

De volgende stond al klaar om zijn pik in haar reet te schuiven maar nu bleek dat het open kruis van haar slipje daar toch niet helemaal voor geschikt was.

Met een stevige ruk werd haar slipje aan flarden gescheurd en verdween zijn pik alnog in haar reet.

'OOOOOOH FUCK JAAAH wat geil ram die pikken in mijn geile hoeren lijf neuk me helemaal kapot, neuk jullie geile club hoer en maak me zwanger met jullie zaad!'.

Wim de trainer ging voor haar zitten en schoof zijn pik in haar mond 'Hier slet heb je er nog 1 want een echte club hoer heeft 3 gaten waar pik in kan'.

Zo werd Anna in alle drie haar gaten tegelijk geneukt en de jongens gingen door tot ze hun zaad in haar geile lijf hadden gespoten.

De volgende 3 stonden al klaar om Anna weer te vullen en zo werd Anna door iedereen vol gespoten waarbij Raf, Ed en ik als laatste aan de beurt waren.

Anna gilde het uit nu ze de 3 grootste pikken van de club in haar geile lijf had zitten en kwam voor de 5e keer gillend klaar.

Anna had 5 ladingen zaad in elk gaatje ontvangen en was compleet uitgewoond.

Op weg naar de douche liep het zaad langs haar benen naar beneden dus werd ze door Raf weer neer gezet op het kussentje en begon hij nogmaals over haar heen te pissen.

Dit was voor iedereen het sein om zijn voorbeeld te volgen en ik was de laatste en ik zag haar natte kleren op de grond liggen en pakte deze op.

Ik wrong het overhemden het rokje uit over haar heen om aansluitend als laatste over haar heen te pissen.

Daarna gingen we met z'n allen onder de douche waar Anna iedereen persoonlijk bedankte voor deze geile ervaring met een geile tongzoen.

Ik liet Anna haar smerige uitgewrongen pis kleren weer aantrekken en Anna trok een vies gezicht niet vanwege de pis lucht maar omdat haar kleren koud en nat waren.

Bij de auto zei ik haar dat ze zich om moest kleden want ik wilde haar niet met die vieze pis kleren op de bekleding van mijn stoel hebben.

Toen ik haar koffer open maakte kwam de pis en seks lucht mij tegemoet.

'Ruik eens slet wat een lucht er uit je koffer komt alles stinkt naar pis en seks'.

'Hihi ja meester volgens mij is er niks meer schoon maar ik heb nog wel droge kleren gelukkig'.

Ik haalde het K3 jurkje uit haar koffer en het was duidelijk dat dit de volle laag had gekregen want het zat vol met pis en zaad vlekken.

'Trek deze maar aan slet zonder ondergoed dat zit toch alleen maar in de weg'.

Anna keek me geil aan en begon zich midden op de parkeerplaats uit te kleden en toen ze naakt was pakte ze een handdoek om zichzelf af te drogen. Ze trok het jurkje aan en toen ze klaar was gingen we richting haar huis.

Eenmaal op de snelweg vroeg ik of dat ze nog zin had om wat bij te verdienen op een parkeerplaats voor truckers.

'Oh meester dat lijkt me vet geil maar ik ben echt kei kapot na deze week dus als u het niet erg vind liever niet'.

'Anna ik ben mega trots op je voor alles wat je de afgelopen week gedaan hebt, je bent heel veel grenzen over gegaan en ik begrijp het helemaal als je nu te moe bent dan bewaren we dat voor de volgende keer'.

'Dank u wel meester dat u mij begrijpt, kijk ik wil wel maar ik ben echt helemaal gesloopt'.

We babelden nog over haar ervaringen van de afgelopen week tot er plotseling een stilte viel.

Toen ik opzij keek zag ik dat Anna in slaap was gevallen en ik kon een glimlach niet onder drukken ze was echt helemaal kapot.

De laatste benzinepomp op de rijksweg stopte ik en Anna schrok wakker en keek waar we waren.

'Please meester niet nu dat kan ik echt niet aan hoor'.

'Geen paniek sletje je hoeft niet de hoer te spelen nu maar ik wil wel dat je wat te drinken gaat halen voor ons'.

'Wat zo? Meester please mijn jurkje zit vol met pis en zaad vlekken en mijn pruik stinkt naar pis zo kan ik toch niet naar binnen'.

'He het hoeft niet maar dan rij ik door naar de parkeerplaats en laat ik je uitwonen door 50 geile stinkende dikke chaffeurs dus zeg het maar wat je wil'.

Anna keek me nog eens aan en begreep dat ze weinig keus had dus besloot ze toch maar om drinken te gaan halen.

Toen ze terug kwam was ze heel druk 'Holy fuck meester dit was zo fucking vernederend, iedereen stond mij aan te staren en ik zag mensen smoezen en naar mij wijzen, ik schaam me kapot kunnen we altublieft snel doorrijden?'.

We reden verder en 20 minutenn later stonden we bij Anna in de straat.

Ik wilde haar nog een keer vernederen dus ik parkeerde vooraan de straat en klikte de hondenriem aan haar collar en liep zo met haar richting haar huis.

Anna deed vlug de deur open en schoot snel naar binnen en daar werden we hartelijk ontvangen door Wilma.

Anna vloog haar moeder om haar nek en barste in tranen uit, nadat Wilma haar had gerustgesteld dat ze niet boos was kwam ze weer een beetje tot rust.

'Mam dit is dus mijn meester Marius en ik heb heel veel van hem geleerd afgelopen week en ik ben zo blij dat jij mij begrijpt maar ik denk dat we de komende dagen heel veel te bespreken hebben'.

We gingen naar binnen en nadat wilma koffie had ingeschonken wilde Anna alles vertellen wat ze had mee gemaakt.

'Schat het is goed ga nou maar lekker in bad en vertel het straks maar als meester Marius weg is we hebben alle tijd'.

Anna keek mij vragend aan en ik knikte dat het ok was en daarna ging ze naar boven.

Toen Anna in bad lag bedankte Wilma mij voor de manier waarop ik Anna had laten kennis maken met haar onderdanige kant.

'Ik weet natuurlijk nog lang niet alles wat er gebeurd is maar wat ik tot nu toe gehoord heb ben je een hele goede Meester voor haar geweest en ik hoop van harte dat als Anna besluit dat ze verder wil met jou dat je er dan ook bent voor haar'.

'Wilma ik denk dat Anna haar roeping heeft gevonden en ik zal er altijd voor haar zijn zolang ze mij nodig heeft als ze ooit mocht besluiten om een andere meester te zoeken dan mag dat uuteraard'.

Wilma was gerust gesteld en terwijl Anna nog in bad lag vertelde Wilma in vogelvlucht hoe zijn in het SM wereldtje terecht gekomen was.

Anna kwam naar beneden in een kimono die net lang genoeg was om haar billen te bedekken en daaronder zag ik dat ze een mooi sexy lingerie setje aan had.

Ze kwam op mijn schoot zitten en begon me te tongen 'Meester Marius ik hou van u en ik hoop dat u nog lang mijn meester wilt blijven'.

'Dat is grappig Anne daar hadden wij het net over ik heb je moeder beloofd dat ik er altijd voor je zal zijn zolang jij mij als jou meester in je leven wilt hebben'.

'Om te bewijzen dat ik er altijd voor je zal zijn ga ik nu eerst even iets regelen'.

Ik open de app groep “Verassing” en begin een appje te schrijven.

'Hallo allemaal jullie weten inmiddels dat Anna mijn sletje of beter gezegd mijn subje is en ik zal er alles aan doen om haar te beschermen.

Om te beginnen mag Anna alleen seks hebben en/of klaarkomen als ik haar daarvoor toestemming geef.

Ik heb jullie megenomen in haar ontdekkingsreis naar het onderdanige subje wat ze nu is en gezien jullie reacties hebben jullie er van genoten.

Ondanks dat jullie nu weten wat een geile onderdanige slet Anna is wil ik dat jullie haar met respect behandelen.

Dat Anna een geile slet is die overal voor open staat is geen vrijbrief om haar ongelimiteerd te misbruiken en/of te neuken zonder mijn toestemming.

Ondanks dat ik in Rotterdam woon kan ik binnen 1,5 uur bij jullie op school zijn dus probeer niet om Anna te vernederen, te misbruiken, te neuken of te verkrachten want dan weet ik jullie te vinden.

Ik reken op jullie begrip en als jullie Anna gewoon blijven zien als jullie lieve spontane knappe klasgenootje zal ik jullie belonen door Anna af en toe tot jullie beschikking te stellen.

Ik zal ook regelmatig foto's en filmpjes blijven delen van de dingen die Anna en ik beleven.

Hou dus vooral deze app groep in de gaten want voor je het weet kan Anna zomaar ineens jullie geile sletje zijn voor een dag.

Groet Meester Marius'.

Anna geeft me een knuffel en begint daarna te huilen dus ik vraag waarom ze huilt.

'Ten 1e om dat ik heel gelukkig ben en ten 2e omdat ik u een paar weken niet kan zien, deze week is nog gewoon les en vrijdag gaan we voor 9 dagen op studiereis naar Rome en aansluitend beginnen de examens'.

Ik vertel haar dat haar school erg belangrijk is en dat het alleen maar beter word als je elkaar een paar weken niet ziet dan kan de seksuele spanning weer een beetje opbouwen en heb je iets om naar uit te kijken.

'Maar dat we elkaar niet kunnen zien betend niet automatisch dat er niks gebeurt ik kan je ook telefonische opdrachten geven sletje'.

'Oh fuck wat geil meester daar had ik helemaal niet aan gedacht'.

'Om te beginnen ga jij al je kleren inclusief ondergoed fotograferen en naar mij toesturen zodat ik kan bepalen wat je moet dragen en wanneer'.

'Holy fuck dat is heavy meester mag ik dan zelf niet meer bepalen wat ik aan trek vanaf nu?'.

'Als je niks van mij hoort heb je vrije keuze maar als ik je een opdracht geeft draag je wat ik wil'.

Een half uurtje later werd het tijd om naar huis te gaan en ik nam afscheid van Wilma en Anna liep mee naar de gang om me uit te laten.

Ik maak haar nogmaals duidelijk dat ze geen seks meer mocht hebben of klaarkomen zonder mijn toestemming en dat het dus ook niet gaat gebeuren dat ze morgen de hele klas gaat pijpen en beffen zoals ze beloofd had in de app groep.

'Oeps dat was ik alweer vergeten maar ik was knetter stoned toen ik dat schreef maar ik zal mij netjes gedragen meester dat beloof ik'.

In de deuropening heb ik haar nog gevingerd tot ze spuitend klaar kwam terwijl iedereen die langs liep tegen haar blote kutje aan kon kijken.

In de auto op de terugweg bleef mijn telefoon zeker 10 minuten lang piepen van de inkomende appjes.

Eenmaal thuis zag ik een heel arsenaal aan foto's met de kleding van Anna.

Ik stuurde gelijk mijn keuze voor de volgende dag door en de rest van de week stuurde ik haar elke avond een kleding voorschrift waarbij ze elke dag zonder slipje met een extreem kort rokje een strakke legging of een dooschijnende zomerbroek naar school moest.

Maandagavond vroeg ik haar hoe haar 1e dag op school was verlopen en ze vertelde dat iedereen super chill tegen haar was geweest en niemand had gesproken over wat er allemaal in de app groep voorbij was gekomen.

Omdat ik weet dat Anna een mega geil sletje is wil ik haar seksuele spanning niet te hoog op laten lopen want dat is ook niet goed voor haar school resultaten dus mag ze om de andere dag een keer klaarkomen of seks hebben alleen vertel ik haar dat niet op voorhand.

Anna had best aardig wat geld bij elkaar verdiend in de week dat ze bij mij was geweest dus ik gaf haar de opdracht om haar assoriment seksspeeltjes nog verder uit te breiden

Ik gaf haar nog de tip dat ze waarschijnlijk heel vaak solo seks zou gaan hebben in de tijd dat we niet bij elkaar konden zijn en dat ze daar haar sekspeeltjes op af moest stemmen.

Anna had thuis alleen een gewone vibrator en een redelijk normale dildo en van mij had ze een buttplug en de buttplug met staart mee gekregen en dan nog de speeltjes die ze hier had gekocht de rest bleef bij mij achter.

Ik liet haar verder met rust omdat Denise elk moment voor de deur kon staan (Maar dat komt in een apart verhaal).

Woensdag middag kreeg ik een paar foto's van haar nieuwe speeltjes.

Ze had een dubbele dong van 50x4 cm een giant black dildo van 25x6 cm een satisfier een tarzan een opblaasbare buttplug en een paar tepelklemmen gekocht.

Op woendagavond stuurde ik haar een appje waarin vertelde wat ze mee mocht nemen naar Rome.

Ik had besloten dat ze geen ondergoed mee mocht nemen en ze moest elke dag met een buttplug in haar reet de straat op.

Ze had gezegd dat ze precies in die week ongesteld moest worden dus daar had ik een uitzondering voor gemaakt, ze mocht uiteindelijk 1 katoennen meisjes onderbroek met Snoopy opdruk meenemen en daar moest ze het mee doen mocht ze ongesteld worden.

Ik had Anna tijdens de Rome reis verschillende keren ondeugende opdrachten gegeven die ze moest filmen en als ze opdracht goed had uitgevoerd mocht ze 1 keer klaarkomen

Zo had ze op de 1e zaterdag een Italiaan moeten versieren en hem op straat pijpen en in haar gezicht laten spuiten om de rest van de avond met het sperma op haar gezicht te blijven lopen.

Dat had ze slim gedaan want ze had gewacht tot het einde vaon de avond en pijpte hem voor de deur van het hotel ze kon daarna gelijk naar binnen lopen.

Op maandag gingen ze sightseeing Rome en Anna was volledig in het wit gekleed in opdracht van mij.

Anna stuurde mij regelmatig foto's van de omgeving zodat ik een idee kreeg wat ze aan het doen waren.

Om een uur of 1 kreeg ik een foto van de Trevifontein en daar had ik op zitten wachten voor mijn volgende opdracht.

Ik stuurde Kiki een berichtje en na wat heen en weer appen over hoe het met haar ging zei ik dat ze haar telefoon in de aanslag moest houden omdat ik Anna een opdracht wilde geven.

Ik gaf Anna de opdracht om in de Trevi te springen met haar kleren aan met als toevoeging dat ze geheel onderwater moest verdwijnen met haar hoofd.

'Ja meester' was alles wat ze terug stuurde.

Het duurde ongeveer een kwartiertje en toen kreeg ik een filmpje va Kiki.

Anna was gelijk vol in beeld en ze stond met haar telefoon in haar handen waarschijnlijk het moment dat ze mijn appje kreeg.

Ze deed haar tasje af en stopte haar telefoon in haar tasje en keek in het rond.

Ze keek recht in de camera en kwam naar Kiki toelopen ''Wil jij mijn tasje even bij je houden ik moet van Meester Marius in de fontein springen'.

'Hihi ja ik begreep al zoiets ik moest je namelijk filmen van hem'.

'Oh echt! Dit wordt wel heel spannend met mijn strakke witte topje en mijn witte legging shorts want ik heb geen ondergoed aan'.

'Oh dat wordt geil ik ga zeker goed inzoemen straks hihi'.

Anna sprong de fontein in en liet zich achterover vallen zodat ze helemaal onderwater verdween.

Toen ze weer opstond zoemde Kiki gelijk in en ik had bereikt wat ik wilde bereiken.

Anna zag er fucking geil uit haar strakke witte topje kleefde als een 2e huid aan haar lijf waardoor haar tieten vol in beeld waren.

Ook haar kutje was duidelijk zichtbaar door haar strakke legging shorts en toen ze zich omdraaide was zelfs voor de oplettende kijker haar buttplug te zien.

Ik hoorde Kiki roepen 'Holy shit Anna dat ziet er fucking geil uit'.

Het was een hele warme dag en waar ik niet op gerekend had was de reactie van de rest van de klas .

Ik hoorde ze eerst op de achtergrond praten over Anna die in de fontein was gesprongen en daarna hoorde ik een hoop gegil en sprongen er nog 6 meiden in de fontein.

Kiki riep Ali erbij en vroeg of hij het filmen over wilde nemen en daarna sprong zij zelf ook in de fontein.

De meiden waren inmiddel bezig om elkaar kopje onder te duwen en het was een lust voor het oog om al die natte doorschijnende kledingstukken te zien.

Bij alle meiden was duidelijk een bh zichtbaar onder hun doorweekte shirts en blouses.

Ik ben gek op natte kleding dus dit was een lust voor het oog maar ik miste nog 1 meisje en dat kon bijna niet anders dan Angela zijn want die vind alles raar, vies en smerig wat ik met Anna en Kiki gedaan heb.

Angela is blijkbaar een mega suffe trut die over 100 jaar nog maagd is als ze zo blijft.

De meiden waren elkaar aan het nat spetteren niet dat het enig nut had want ze waren allemaal al doorweekt maar het zag er wel lekker uit.

Ineens hoorde ik een hoop gekrijs op de achtergrond en Ali draaide de camera richting het geluid.

2 jongens hadden een meisje beet die hard gilde en heftig tegen spartelde maar het doel was duidelijk ze wilde haar in de fontein flikkeren.

Dit kon haast niet anders dan Angela zijn blijkbaar hadden die jongens ook genoeg van dat preutse gedoe.

Al het gegil en gespartel was voor niets geweest want uiteindelijk werd ze onder luid gejuich van alle andere meiden in de fontein gegooid.

Ze was ook net als Anna helemaal in het wit gekleed en toen ze overeind gekrabbeld was bleek dat Angela toch niet zo onschuldig was als ze zich voor deed.

Haar kleding was mega dun en daardoor leek het net of ze helemaal niks meer aan had zo transpatrant was het geworden.

Tot ieders verrassing had ze geen ondergoed aan en stond dus volledig naakt vol in de kijkert voor iedereen.

Angela stond te vloeken en te tieren naar de jongens die haar in de fontein hadden gegooid.

Hoe kwader Angela werd hoe harder gingen de andere meiden lachen en ze werd ook nog een keer extra kopje onder geduwd.

Al dat gegil had de aandacht getrokken van de politie en de meiden werden gesommeerd om de fontein te verlaten.

Ali zoemde nog een keer in op elke meid die uit het water kwam en als lastste was het Kiki die ook de camera weer over nam.

Ik hoorde op de achtergrond de meiden nog met elkaar praten dat ze het vet cool hadden gevonden om in de fontein te springen.

Uiteraard begon Angela weer te jammeren dat ze zich kapot schaamde dat ze nu bijna naakt was.

De reacties van de bijna iedereen waren dat ze het juist super geil vonden hoe Angela en Anna er nu bij liepen en ze konden niks anders doen dan afwachten tot iedereen weer opgedroogd was.

Een half uurtje later kreeg ik een appje van Anna dat ze het een super vette opdracht vond en dat ze fucking geil was geworden van het heerlijke lijf van Angela.

'Nou dan heb je iets om straks over te fantaseren want je mag vandaag weer 1 keer klaar komen'.

'Meester mag ik wat vragen?'.

'Natuurlijk sletje vragen mag altijd'.

'Wij zijn zaterdagmiddag weer terug in Nederland en mijn moeder is het hele weekend bij haar Meester Frank en ik ben al dagen zo geil als boter omdat ik geen seks heb en omdat ik hier ook niet kan en mag blowen.

Zou u Zaterdagavond naar mij toe willen komen ik heb u nodig ik wil weer als slet gebruikt worden voordat de examens beginnen'.

'Zo zo dus mijn sletje wil weer keihard misbruikt worden door haar meester nou ik zal er over nadenken maar ik beloof niks en ga nu maar weer terug naar je klasgenoten om leuke dingen te doen.

Ik had inmiddels begrepen dat ze op woensdagavond de “Bonte avond” op het progeamma hadden staan en dat iedereen iets moest doen die avond.

Dit was een uitgelezen gelegenheid om Anna beschikbaar te stellen voor haar klasgenoten.

Anna had inmiddels al bijna 2 weken geen echte seks meer gehad dus zij zou er zeker wel voor open staan.

Ik stuurde zonder eerst Anna in te lichten een berichtje in de app groep.

'Hallo allemaal ik hoop dat jullie het heel erg leuk hebben in Rome, ik begreep dat er vanavond een “Bonte Avond” is waar iedereen iets moet doen.

Ik heb begrepen van Anna dat jullie haar met respect behandelen zoals ik jullie gevraagd had en daarvoor wil ik jullie belonen.

Anna gaat voor jullie strippen en daarna gaat ze voor jullie klaar komen hoe ze dat doet laat ik aan haar over.

Het is ook aan Anna wat er daarna gaat gebeuren, als Anna daarna wil stoppen is dat haar keuze en moeten jullie je daar naar schikken.

Maar aan de andere kant ik weet dat Anna mega geil is op dit momemt omdat ze al bijna 2 weken niet geneukt heeft dus het zou zomaar kunnen dat Anna verder gaat dan alleen strippen en klaar komen.

In dat geval staat ze volledig tot jullie beschikking maar onthoud wel dat als Anna stop zegt dan moeten jullie haar keuze respecteren'.

Daarna stuurde ik gelijk een berichtje naar Anna 'Hoi sletje ik denk dat je de groeps-app wel gelezen hebt inmiddels zo niet dan moet je dat eerst maar doen dan vertel ik je later de details wel'.

Volgende deel: Anna Het Onderdanige Kik Sletje - 28

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
MEER Gangbang SEXVERHALEN...
Anna Het Onderdanige... - 28Door: Marius W
Gelezen: 1110x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Sletje, Tiener,
21-09
8.6
14-09
9.1
Charlotte - 2Door: Debby136
Gelezen: 12737x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Auto, Biseksueel, Chantage, Collega, Gangbang, Kantoor, Milf, Pijpen, Sperma, Werk,
14-09
9.5
Anna Het Onderdanige... - 19Door: Marius W
Gelezen: 4168x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Tiener, Vernederen,
07-09
8.5
Leven In Bedrog - 1Door: JohanK
Gelezen: 20069x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Milf, Seksclub,
07-09
9.1
EstherDoor: Barteljoris
Gelezen: 9489x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gangbang, Neuken, Pijpen,
06-09
8.5
Anna Het Onderdanige... - 17Door: Marius W
Gelezen: 4968x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Tiener,
05-09
9.0
Stagiaire Gebruikt - 7Door: Jimmy1987
Gelezen: 6894x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Gebruikt, Jong En Oud, Slikken,
05-09
9.3
03-09
8.5
Nympho Night Met...Door: PP En TK
Gelezen: 7728x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gangbang, Meerdere Mannen, Pijpen,
28-08
8.5
Anna Het Onderdanige... - 7Door: Marius W
Gelezen: 8745x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Rape, Slet, Sletje, Tiener, Verkracht,
24-08
8.8
Stap AvondDoor: Zaadkontje1986
Gelezen: 7281x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Pijpen, Plas, Plassen, Vuistneuken,
21-08
9.3
Jonge Kerel, Ik...Door: Tim
Gelezen: 8738x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Oudere Mannen, Pijpen, Slikken, Twink,
20-08
8.5